Sziasztok!
Ne haragudjatok, de most csak bemásolom, amit a másik tpoikba írtam. nem szoktam ilyet csinálni, de hosszú lenne. nem baj, ugye?
Sokkal okosabbak nem lettünk, de ért egy-két meglepetés, és mind kellemes. Előszöris tök simán odataláltunk, elsőre, eltévedés nélkül. Ez azért nagy szó, mert mikor először voltunk, akkor még nem volt autónk, és BKV-val sima ügy volt, na de navigálni két alfőőődinek a budai hegyekben... Másodszor megint nem kellett várnunk egyetlen percet se, 12,30-ra volt időpont, 12,30-kor be is hívtak. Mindenki kedves és figyelmes, ahogy mindig. Harmadik meglepi, hogy a konzultációért a visszatérő "törzsvendégeknek" nem kell fizetni.
Két vizsgálatot kell megismételni: Attilának egy spermiogrammot, nekem pedig a HSG-t. Még tegnap le is zsíroztam a szülész dokinénimmel, kövi ciklus elején megcsinálja, és adott egy telefonszámot, ahol a spermavizsgálatot kérhetjük. Kell egy 3. napi vérvétel is, de a Kaáliban elfogadják az áprilisit, amit szintén a dokinénim csinált, már el is kértem tőle egy másolatot az eredményről, a HSG-kor majd odaadja. Kaális dokibá azt mondta, hgy ha megvan minden vizsgálati eredmény, amit kért, akkor ha gondoljuk, kezdhetünk, de várhatunk is még egy-két ciklust, ahogy akarom, és ha tart a türelmem. Mi szeretnénk mielőbb belevágni, úgyhogy szerintem novemberben lehet nekünk is drukkolni!
Vicuska!
Üdv a klubban
Jó sok minden túl vagy már...
Szilvi!
Engem is kicsinált a Closti. Látászavar, brutál hőhullámok, és olyan túlérzékeny lettem tőle, hogy még a reklámokon is el tudom bőgni magam.
Málna!
Nekem azt mondta a dokim, hogy mindent csinálhatok ugyanúgy inszem után, mint bármikor máskor. Na jó, azért a szekrényeket ne tologassam, és a maratoni futást se most kezdjem el, de mehet minden ugyanúgy. Másnap már dolgoztam is, meg utána még a 34. hétig
Paplan alá nézegetést külön javasolta is, hogy segítsünk rá a dolgokra odabent. Nem is hanyagoltuk el
Nemone!
Szia neked is! Drukk, hogy neked is sikerüljön, meg mindenkinek
Mami!
Én nem kaptam Duphastont, meg mást se, így nem tudom, lehetnek-e ilyen mellékhatásai
Így én se mernék vezetni... Holnap kismami leszel
Drukk!
36 óra telik el a szuri beadásától a tüszőrepiig
Anyo!
Sajnálom a gombát, remélem használ majd gyorsan valami szer. Én is elég érzékeny vagyok az ilyesmire, elég csak ránéznem egy koszos wc-re és máris viszketek