A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nem :lol: hanem :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bori, babakocsit nem engedik be, ingyenesen vigyáznak rá a ruhatárban :(

kétfiús anyuka
babdorka

Talira nekem is jobb a 11, addigra biztosabban elkészülünk, de nyitott vagyok. Amúgy Dikó nem biztos, hogy tud jönni, nekem azt írta.

Kép
nenoke

Talisok, de jó nektek!

Emma! Mi is úgy kezdünk beállni. Most éppen alszik. Ès azt is megszokta, hogy pelusvsere után jön kaja. Az elööbb kaja után kakilt (3 napja nincs gond a kakival!!!!Monccs! Örök hálám érte!), tisztába tettem és megint kaját követelt :lol: Kicsit szopizott és már minden rendben volt. :lol:

Brigi! Te szegény!!!Gyógyulgassatok!

Még nem mondta senki: kengurúban fájna a szuri helye?
molkata

Hali!

Molkata: mi kenguruztunk aznap, este talán a láza miatt extra bújós volt, abban hurcibáltam itthon, meg másnap is abban sétáltunk nem a kocsival.
Szerintem vidd el bátran abban. (lázcsillapító kúpod legyen, biztos ami biztos)

üdv.: ckat
ckat

Dorka! Nem engedik be a babakocsit??????????????? Mér, leverek vmit???? Ezt soha nem gondoltam volna! Ez diszkrimináció. Én akkor nem megyek. Kapják be!
Nektek sok szerencsét! Eddzetek addig, nehogy ne tudd élvezni, ha már elmentetek odáig!
Vendég

Na sziasztok,
ma egész nap aludtam, gyerekemmel együtt, kipihentem magam! Na azért nem ugyanolyan, mint az éjszakai alvás, de jobb a semminél!

Jaj, Gurgika nem próbáljátok meg a szemcseppemet? Hátha kitisztít , az összes pozitív energiám benne van! Szegény kis Samuka, puszika neki! Ajánlat áll mindig, ha nem mondom akkor is!

Móni nektek segített? Hol vagy?

Brigi jobbúlást az egész családnak! Gyógyuljatok hamar puszika!

Annee: drukk a sógornődnek!

Oltásos babák gyors felépülést!

Zsú: ez milyen oltás volt? A 2. havi oltás?! Marcikának puszi a bábikóra!

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok

Gurgi! Samunak küldöm a gyógyító energiákat+++++++++. Szegénykém :(

Hát a kenguruval mi hadilábon állunk, de próbálkozunk.

Lilla olyan aranyos már kb. 1 órája a trapéz alatt van és próbálgatja megfogni a dolgokat, néha sikerül is neki, és hangosan nevet. :D

Ha valaki akar utazóágyat ajánlom a JYSK-et ott 5990ért van szerintem jó bár még mi is csak rendeltünk mert nem volt készleten de 1-2 hét és lesz. És elég sok vársban van boltjuk.

Brigi! Gyógyulás a gyerkőcöknek!

Emi

Kép Kép
emi_25

van iwiw meghívóm szeretné valaki vagy valakinek a valakije?!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!:)

Bori: Nagyon köszi a pü-s infókat! :)
Tali kilőve. Sóginének holnap inditanak. Megyek lelket tartani benne.:D
Sebaj! Szerintem IKEA tali lehet akár minden héten pénteken! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gurgi: Samesznak milliónyi puszmusz, és drukkhegyek!!! Kép
Vendég

Köszi lányok, ránkfér. Már máténak is hőemelkedése van :cry: Fránya vírusok :twisted:

Annee: drukk a sógornődnek!

Emi_25: Ha a kenguru nem jön be nem próbálod meg a hordozókendőt? Nekem ez nagyon bejött, Samu imádja :lol: Ahogy beleteszem elalszik és jó nagyokan szunyál :lol: www.babakozelben.hu

Kata: gratu a kakihoz! hátha most már tényleg megoldódik!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kinderke!
Holnap kell felhívnom a dokinőt és kapunk új időpontot.
Állítom rosszabb lett neki basszus, folyik, mint a franc. Megbeszélem Atival, hogyan miképp tudnánk elmenni érte és mégegyszer nagyon köszönöm!

Annee + Emi 25!
Köszönjük szépen
torolve_20131003125716

a legújabb kedvenc fotónk.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Tali, nekem is jobb lenne a 11, mert előtte be tudnék menni az Árkádba.

Andi, a 2 hós oltáson voltunk.Küldtem püt.

Brigi, gyógyulgassatok!

Annee, sóginődnek drukk a javából.

kispiskóta

Brigi :)
Jobbulást Marcinak és Máténak. :?

Gurgi :)
Szegény Samukád. :( Ez a szemátmosás nagyon brutál. :? Egy imát megeresztek értetek. Akár többet is. :wink:

Zsú :)
Gyerekszáj. :lol: Még a könnyem is kijött. :D

Dorka :)
Szerintem nem lesz gond a kenguruval, ha az elején nem tiltakozott. Berciel mi tömegközlekedtünk egy csomót és szerette. :wink: Mi Disneylandbe megyünk okt. végén és én is viszek kengurut a babakocsi mellé.

Kinderke :)
Én tudok valakit, akinek kellene az a meghívó...
Mi a bánat az iwiw? Elmaradott amerikai vagyok, csak sejtéseim vannak róla. :roll:

Itt nincs védőnő. Ha akarok valamit, akkor a dokitól kell kérdezni. Az otthoni nagyon jó fej volt, még mindig tartjuk a kapcsolatot. :)
Lehet, hogy tegnap nem írtam, de minden babakép cuki. Kicsit belémhasított, hogy a kis csomagjaink milyen gyorsan nőnek. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi - nekem kéne a meghívó, ha lehetséges.

kiss.edina@keserv.ro címre. ha még áll az iwiw meghívó.

Kép
kissmanó

bocs csajok. kicsit önző módon nem írok, mert csak panasz volna. de olvastam, hogy szegény Samesz, szegény Marci.
Samesznek azért még picit várjatok, adjatok a beavatkozás eredményének bár 10 napot.
amúgy Adriának mihelyst valami nátha takonykór felüti a fejét, rögtön telnek meg könnyel a szemei. Ma vettem észre, hogy főleg a bal. Mert kezd takkolni, öröm a házhoz.
Tejcsi fronton még mindig balul állunk.

Pussz

Kép
kissmanó

Szia Csajok!

Minden kis betegnek jobbulást!!
Taliztunk Esztorával, sétáltunk és dumáltunk egy nagyot. Nagyon édes Nyunyi!

KépKép

KépKép
szivvi

igen és rendszeressé teszük!
nagyon jó volt Lili imádnivaló (mindig az )
(Nyunyinak édes Apukája van,nem volt kulcsa de nem szólt hogy menjek haza mert végre kimozdultam,inkább várt ránk félórát.)

Bridzsi

Kép
esztora

Manó :)
Panaszkodj nyugodtan, jobb lesz a lelkednek. :wink:
Tejcsi :( A sör sem segít? :?

Kinderke :)
Küld a meghívót Manónak-ha még nem küldted volna-a csajszi talált közben másikat. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

de jó a talisoknak! mindnek! ééén is akarooook!!!!!!!!!!!!
alig várom a tavaszt! hajrá II. balatoni tali

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hú csajok holnap éjszaka megyünk szülinapi partira! :D
Fél 9-re jön egy barátunk bébiszitterkedni (mikor már elaludt a kicsikénk) és éjfélig kimenőnk van! Juhhéj! :D

Kép
Kép
emma1976

gyermek alszik, melegvíz híján fürdés elnapolva!

ja a legnagyobb poén "legjobb" bnőm (vagyis ex) mióta ,megtudta h terhes vok (voltam) kb 12 hetesen azóta semmi! most ír msn és gratulál!
na köszönöm szépen! ja és akkor is annyit mondott flegmán, hogy talán esküvő! :twisted:

lynia-

Manó mi a baj? jöhet ám a panaszáradat! (én is írom :roll: )

lynia-

Emma
Azta! Jól nyomatjátok! Én meg itt tanakodok, hogy elmenjek-e kozmetikushoz...Vajon kibírja-e a babám meg a zuram nélkülem azt a 2 órát :roll:
Esztora
Gyagya apuka! El is jöhetett volna elétek!
Emi
Tegnap találkoztam egy olyan kollégámmal, akivel 2 éve együtt dolgoztam nap mint nap, de rá se nézett a gyerekre! Annyi se, hogy de aranyos, hogy vagytok?? :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

ja szivvi, kedves emberkék vannak!

lynia-

Lányok, akkor ha senkinek sincs ellenvetése, legyen holnap 11-kor a találkozó! IKEA bejárat előtt, ha valaki késik, és már nem vagyunk ott, az étteremnél megtalálhatóak vagyunk.

Mindenkit szeretettel várunk!!!!!

Kép
nenoke

monnyam, hogy sört vedelem?
gyermekem ha nem alszik s épp nem a nagyanyjával dumál, akkor cicizik?
hogy az anyámmal az este összekiabáltam, mert szerinte a gyerek csak szív és nem nyel, mert nincs mit?
hogy a nagyobbik gyerekem született antitálentum verstanulásban?
hogy apa elment lefeküdni anélkül, hogy mondta volna?
basszaameganyúl. menyek, s inkább alszom.
jó éjt.

ui. iwiw meghívóm nagynénémnek adtam, mert esedezett érte, apa a napokban kell kapjon, ami az Adriájé kellene legyen, s akkor Edinának szánnám. ha lesz jó, ha nem, Gréti kaphat közülünk leghamarabb, de az még vagy másfél hónap. de van időnk, erre legalábbis tuti. Tejcsit várni már nem egész annyi a türelmi idő.
s kedd este még egy cici elég volt jóllakni :roll: S tegnap reggeltől pedig.....:cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

Jaj Manókám egy kis búfelejtő neked!

Kép

Gurgi: Anyuék jönnek holnap és ők Újpesten laknak, vagy odaadom neki és elszaladtok hétvégén, vagy hétfőn megyek Újpestre okmányirodába...

na puszika mindenkinek jó éjt, mennem kell...

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Beteg babókáknak (kicsiknek, nagyoknak) jobbulást kívánok. Anyukáknak pedig kitartást és erőt.

Zsú! Írok privit!

Bori! Tényleg aranyosak voltak a fiúk. És hát a világhálóra felkerülni, bizony-bizony nagy szó.

Aranyos volt a gyerekszáj. Tegnap előtt este már nem volt energiám ezt is leírni, de most megteszem. Ádikám egy nagyon szomorú hírt közölt velem persze már lámpaoltás elött, suttogva:" Anya, képzeld! Józsika pók ma meghalt. Már régóta lakott ott az óvodában a sarokban, és Kristóf egyszer csak eltaposta." Reakcióm: :roll: és :lol: Szerencsére nem tiportam bele a lekivilágába. Kiderült, hogy Józsika pók az óvónéni által lett Józsika és az ovis társak is nagyot nevettek rajta. De egy következtetést is levontam: óvodában sem lennék pók. :D

Manó! Azért egy ciciből még este is jólllakni-legyünk őszinték-nem semmi teljesítmény. Én már idejét sem tudom, hogy este mikor volt elég egy cici. Miből látod/ gondolod,hogy kevés a tejecske?
mtücsi

Andrea!

És mi lesz a maratoni szopival az IKEA-ban? :D Egyedül hagysz? :(
mtücsi

Hali!

Talira igyekszünk, ha késünk bocsi, ha mégse érünk oda dupla bocsi.

Jó éjt!

ckat
ckat

Na még gyorsan benéztem... Tücsi jó lenne a találkozó, de jönnek anyumék nálunk a péntek családi nap... talán majd jövő héten elintézem, pedig jó lenne, sőt még az Árkádba is beszaladnék... álom álom édes álom!

Többen is jeleztétek a meghívót, bár Egcsi nagyvonalúan lemondott róla, intézkedem, hogy mindenki igénye ki legyen elégítve. Nem, nem a férjekkel beszélek... :lol: :lol: :lol:

Nem tudok aludni... :oops: de azért próbálkozom, már elszoktam a du.-i alvástól..

Gudnájt

Andrea
Kép
kindernay

Üdv!

3 napig nem volt internetünk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Próbállak utólérni benneteket.

Sziasztok!:)

Jó talit Mindenkinek. Ezt most sajna kihagyjuk. :roll:
A balatoni talira viszont nevezünk mi is! :lol: :lol: :lol:

Egcsi: Iwiw=internetes barát, ismerős kereső. Nagyon szupiiii!
Ezer éve nem látott, hallott emberkékkel veheted fel a kapcsolatot. Ha ő is az iwiwen van.

Kedves Mindenki! Péter fiamnak és Daniella lányomnak is van 1 db felesleges iwiw meghívója.
Dobjon egy pü-t akit érdekel.

Ma nem tudom mikor lezek. Egyszercsak jövök!:)
Vendég

Annee :)
Köszi az infot. :) Manapság már nem lehet elbújni. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Hát Tücsikém, tudom ám, hogy jó dolog mikor ember jánya este is kielégíti egy ciciből a kisdedet. De mikor tegnap reggel éreztem, hogy kell a szoptanít (na lám, nem porosodik), meg tegnapelőtt is azzal feküdtünk le, akkor asszem az mindenért beszél. Nálam így szok elhúzni balra a tejecske. Van ebben már tapasztalatom, sajna a nagyokkal is így engedtük el. De azóta edződtem, nem hagyom ám, hogy az elbújásban lépéselőnyt szerezzen. Loholunk ám a nyakában, s próbáljuk elcsípni. Úgy tűnik, hogy - bár még közel sem járunk ahhoz, hogy utolérjük, nyakoncsípjük - de a távolságot csökkentjük. Bár marha nehéz volt a tegnapi nap, gyermekem extra nyűg volt, persze jó részt azért tudom abból eredt, hogy nem bírta egy alkalommal degeszre pakolni a pocót. S ez nem épp a legjobb érzés volt neki. Este 6-kor már kiakadtam kissé, bedőltem, hogy 60 ml-t anyatejet az aranytartalékból adjon oda anyukám cumisüvegben. S itt jött a megerősítés lányom részéről. Nem fogadta el. Átverésnek titulálta, s vagy 10 perc alatt becsurgott a szájába olyan 15-20 ml aminek javarészét visszaküldte (mert asszem le sem nyelte) a rongyiba. S elővette az augusztusi formáját (mikor szintén a mennyiséggel küzdöttünk), s bánatában elaludt. Egész éccaka 1:40-ig. Bébiőr költött, mert nem őrízhettem itt az első szobában. Két cici kellett, mint ma reggel is, de jól lakott. Szoptanít pedig leskelődik, de nekünk még nem kell. Na, szal harcolunk.

Napom jól indult különben, indítom a gépet mikor család lépett suli/ovi/melóba, s kaptam Edónak meghívót az iwiw-re. Hálás köszönet érte, most lesz ám büszke a gyermekem, ha hazaér a suliból. Már említettem neki, hogy valamikoris fel lészen pakolászva, s hízelgett a tény a gyereknek. S anyája megengedte magának ama luxust, hogy ismerősei közül egy jó párat bejelölt a nagylánya nevében ismerősnek, így ki tudja, mire gyerekem hazaér, már akadhat is egy adag ismerőse. Ha minden igaz, akkor holnapután kb. kellene apjuknak is érkezzen egy meghívó, s akkor azt Adriának hawsználjuk fel, s ezennel az egész család iwiw-es lesz.

Na, menyek, fejet kéne mosnom, meg Grétut is megfürdetni, az estit szépen megspóroltuk.

Szép napot mindenkinek.

Kép
kissmanó

Na, s akkor tőlünk is a képek:

8 órásan
Kép

16 naposan
Kép

25 naposan
Kép

7 hetesen
Kép

8 hetesen
Kép

tegnap délután 11 hetesen beszélgetek a Nagymamámmal
Kép

Bocs, ha kicsit sok lett. :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok! Jó reggelt!

Manó! Drukkolok nektek! :wink:

Andrea! oké! :D

Zsú! Tegnap küldtem privit. Nem tudom, hogy átment-e, mert mind a kétszer máshova dobott ki a rendszer. Szidtam is! :lol:
mtücsi

Manó! Ez a lyány -bármelyik fotóját nézem-, gyönyörű. Látva a nagyobb tesókat is, nem csodálkoznék, ha tizenegynehány év múlva apácskátok vadászpuskák közt válogatna. Ahogyan egy vadász rokonunk mondani szokta: a selejtes bikákat kilövik. :lol:
mtücsi

Szép a gyermek! :D Má megint alulinformált vagyok, mi az a szoptanít? :roll: Drukk nektek, hogy elég legyen a tejecske még jó sokáig! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinderke!

Köszönjük. Az újpest az jó lenne, Ati elugrana vasárnap érte. Holnap megyünk Balcsira dédihez. :lol:

Mingyá hívom a dokinőt, sajnos nem javult a szeme.
:(

Az éjszakánk helyrebillent :lol: Kipihentem magam.

Mikor lesz a balatoni tali??

Ha jövő héten is lesz IKEA tali arra már mi is benevezünk.
Ma jön a barinőm és Luca lánya Samut nézni :lol:

Szivvi!
Milyen fura és hülye emberek vannak.
Mi is tapasztaltunk hasonlót..unokatesóval, bejött a kórházba és annyit sem mondott, hogy fordulj fel te marha..szal semmi gratuláció /deffektjani/ :lol:

Manónak sok tejcit!
Gréta nagyon édes kisbéb és nagyon szép bőre van.

Jó talizást!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Sziasztok!!!

Tücsi, nem kaptam meg a püt. :(

Nem biztos, hogy időben ott leszek a talin. De fent az étteremnél talizunk.

Képzeljétek ma reggelre is tökre becsomósodtak a melleim, mert Marci 5.45 kor kelt először. Annyira fájtak. Nekem nem jó, hogy átalussza az éjszakát, minden reggel ez van, de a mai brutál volt. A védőnő azt mondta, majd átáll erre a tejcitermelés. De mikor? Már lassan két hete, hogy 5 körül ébred először.

Manó, Gréti gyönyörű. Marci most az ölemből szemléli (és hevesen csuklik). :wink:

kispiskóta

Zsú! Megint küldtem egyet (pü), most tutira átment. Nekem is azt mondta a védőnéni. Nekem mindenesetre furcsa, hogy Gabó így átalussza az éjszakát. Bátyuskái éjszaka is ettek min.1x. Na, majd szóban a többit.
mtücsi

Meggyütt, válaszoltam is!!!

kispiskóta

Zsú :)
Nekem is hasonló a bajom. Hajnalban sokszor előbb fent vagyok, mint a mazsola és az első moccanásra felkapom szopizni. :?

Na, mostmár eltűzök aludni, nektek szép napot! Írjatok, hogy a reggeli kávém mellé legyen mit olvasnom. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm

Egcsi - a fenti linken olvashatsz bővebben a szoptanítról.

Köszönjük szépen az aranyos dícsérő szavakat.
Apjuknak első lánya születésekor is említették, hogy az utcánkban az elágazáshoz (ahonnan felfele rajtunk kívül egyenlőre csak 2 család lakik) sorompót kell állítson, s mellé egy őrházat, s csak az jöhessen tovább aki az ellenőrzésen átesett. :wink:

Ne tudjátok meg csajok, hogy mikor így kevéske tejcsis korszakaimban olvasom a csomós, bedurrant melleket, icipici irígység van bennem. Tudom, hogy az nektek nem állapot, mert nem jó, meg ha nekem lenne, én is panaszkodnék, de há ilyen gyarló az ember.
Most épp a Zsú sorai kapcsán jöttek eme gondolataim, kérlek ne érts félre, ha bántanak e sorok, akkor vedd úgy, hogy le sem írtam.

Kép
kissmanó

Köszi! :) Mi a pillanat! Erről a szerkentyűről még nem hallottam. Ötletes! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hja, sok dolgot kitalálnak emberek, oszt pízt csinálnak belőle. de míg hasznos lehet másoknak is, addig csak tegyék nyugodtan

Kép
kissmanó

Amúgy szabad megkérdeznem, hogy miért esett az Államok ama a felére a voksotok? Tiszta véletlen műve volt, vagy mi? Miért laktok ott ahol?
Igaz, Zoltánom nagybátyjáék is 9 éve így vannak kint, de még sosem tettem fel a kérdést, hogy ők miért épp Cleavland-ben. De majd eljön annak is az ideje, s megtudom.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?