Sziasztok!
Balázsnak boldog hófordulót így utólag is egy nappal!
Dóri!Cumi nálunk is játszik,több funkciós

használjuk altatásra,vígasztalásra,hallgattattásra(ezt leginkább fürcsi után,amikor ordítás van

)és csillapíthatatlan ínyviszketésre rágóka funcióval

Nekem Alexa is cumizott,és írtam már ez ciki kissé,de nekem bejönnek a bébik cuclis pofázmánnyal

Jó-jó nem 8évesen
Bár azt mondják a tápis bébik amúgy is szívesebben cumiznak,mert nekik nincs kielégítve a szopi igényük,szerintem lehet benne vmi,mert én úgy tapasztalom,h a szopis babáknak tényleg csak alváshoz kell.
Lorcika!Olyan mintha a tegnapi Milán-Lili randit írtad volna le
Milu a lelkét kitette,h Lilit megörvendeztesse,de csak hatalmas sírás lett belőle,mert Lili még Milánt is megijesztette a bömbizésével.

Aztán volt még egy menetük,Milu ugyanolyan lelkesen csak mondta,mondta a magáét és ezer wattal vigyorgott,de Lila most csak annyira volt kegyes hozzá,h nem rögtön bömbizett,előtte jól megnézte magának
Viszont remekül alszanak együtt,ugye Csilla?!
Lili is elalszik 1dül,csak néha kell a popsiját rángatni,meg most reggel muszáj volt egy néhányszor visszanyomni térdeplésből vízszintbe
Amit írtál,hát totál értelek!Én uezt gondoltam és uettől ijedtem meg magamtól

Útálom,h néha annyira szorongok....Én ad-hoc bizottságot hívtam össze és csak sírtam,sírtam és mondtam,h félek!Sokat segített anyukám és a barátnőm,ezt annyira szégyelltem,h még B.-nek sem mertem elmondani

Kapkodtam a homeós bogyókat és inkább nem maradtam 1dül vele és a gondolataimmal,aztán ahogy jött,úgy múlt el,olyan,mintha nem is velem történt volna....Pár nap volt csak,de én azt úgy hívom:POKOL!

Most már tudom,h a szülés körülményei,Lili elakadása olyan sebeket szakított fel,plussz a hormonok,h tényleg nem is voltam önmagam

De jó,h erről már csak múlt időban kell írnom
Mondjuk ez biztos típus kérdése is,vszínű mi ilyen szorongós pszichok vagyunk
Tényleg munkába kéne már állnod Doo!

Tudod,Lorci meg én egy komplett csoport vagyunk
Doo!Neked akartam még,h nekem csaszi után volt sima szülésem,most már 1általán nem 100,h a következő is az lesz.Csak akkor biztos,ha vmi anyai körülmény miatt volt a csaszi.Pl.szűk medence,krónikus betegség,stb....Ha a baba miatt volt,akkor a következő terhesség befejeződhet normál szüléssel,persze csak,ha minden okés a babuval,illetve a méhsebbell.
Remélem Bogi nem haragszol,h belekotnyeleskedtem a szakmádba
Hogy te milyen ügyi vagy,hallod

Bérbefőzést nem vállalsz?
Szegény Lili miből fog kimaradni
Szép napot!