A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Samu most a kiságyában nézi a tengeri herkentyűs falat és nagyokat kacag neki, annyira cuki, meg eeeőőőő hangokat ad ki.
googááá
:lol:
2 napja sikongat
torolve_20131003125716

Manó :)
Itt voltak ismerősök, akik az elején tudtak segíteni. Los Angeles túl nagy város, azt nem szerettük. Las Vegasban jó álláslehetőség is volt-van aptyuknak. Az éghajlat sem rossz, bár nyáron az 5O fok néha kicsit sok. 8) Inkább a hőség, mint a földrengés vagy a hurrikán, esetleg a zord tél. :wink:
Na, most már tényleg elszakadok a nettől, mert nehéz lesz az ébredés. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képeink sorban.
1 másodperces:
Kép 1 órás Kép 2 hetes: Kép 1 hónapos Kép 2 hónapos Kép És most Kép
Vendég

Morning! Morgen! Giorno! Salem! ahány nyelv, annyi ember
Gyerekem 7-kor felkajabált, kapott enni, ő visszaaludt, én meg itt vagyok :lol:
Manó
Kitartás! Én is heti egyszer marcangolom magam, de aztán így se úgy se több a tejci...
Gurgi
Olyan jó, hogy már így dumálnak, meg viháncolnak, nem? Balatoni tali, majd amikor Kata is hazajön Egon bébbel! Gondolom tavasz körül :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivii!
Okker tavasszal.
Jó nagyok lesznek már.
Ja nagyon édibédik, hogy gagyorásznak. Babanyelv. :lol:

Annee!
Mennyi magzatmáz. :D
Szépek vagytok, Don Tömzsi annyira cukipofa, sugárzik a szeme.

Jövő tavasszal remélem már vmi. kertes házban fogunk lakni, akkor rendezek egy partit. Most találtam Budafokon egy sorházat, nem rossz, igaz a kert 100 nm de több a semminél.
torolve_20131003125716

úúúúúúúgy sajnálom, hogy nekünk nincs olyan pár másodperces kép. pedig a barátnőm csinálhatott volna, de a gép kint volt a csomagban (ha még emlékeztek, motyót nem lehetett utazótáskában felvinni, csak reklámszatyrokban, s apa úgy küldtette utánam), s Grétu túl gyorsan érkezett.

Kép
kissmanó

akkor hajrá Gurgi, mindent bele, kapj egy jó kéglit

Kép
kissmanó

Gurgi: Én csak fondü-nek hivom. Tudod, az ami a mignon-on is van. :lol: :lol: :lol:

Nah, indulok Sóginéhez. Sziasztok! :D
Vendég

hihi. ma mi nyomatjuk (persze Bencével együtt) a bűvös kettesekkel.
két hó, két hét, két nap.
Ilyen is csak 2 év múlva lesz legközelebb. :lol:

Kép
kissmanó

Manó, eszemágába sem jutott megsértődni. Ahogy írtad is mindenkinek más a problémája, ha nincs az is nagyon rossz, ha sok van hát az sem kellemes.

Annee, tényleg mennyi magzatmáz van rajta. Marcin szinte semmi nem volt.

Rita, én is úúúúgy elmennék erről a környékről. Nem szeressem. Tudom ember lánya ne panaszkodjon a mai világban, inkább örüljön, hogy van saját kecó, de itt... :?

Fáj a fejem...

kispiskóta

Annee jaja tudom :lol:
Ja tudom ki a dokija a sóginődnek, aki Zsunak is, jó arc.

Köszke Manó.
Nekünk van pár mp-s képünk...háhá, olyan pofát vág a kisöreg rajta..
torolve_20131003125716

annee! Fondü-s Tömzsike.:D Még ennyire magzatmázas bébit nem is láttam. Drága csillag! Ő is sokat változott.
mtücsi

Tudom Zsuu, na jah. Én 98 óta lakom itt..persze anno nagy szó volt, hogy sikerült jó áron megvenni és 2 szobás meg szerettem is..de ahogy örexünk többre vágyunk meg ugye kis kertecske is jó lenne..még egy rohadt erkélyünk sincs és a konyha is sötét...na meg hangzavar ezerrel..
torolve_20131003125716

Mi "csak" négy éve lakunk itt, és akkor nálunk is az olcsóság volt a szempont (fiatalok voltunk :lol: ), csak akkor még nem esett le, milyen környék is ez.

Annee, sógornődnek drukk. Akármilyen viszontagságon is ment keresztül, hidd el jó doki! DRukk++++++++

kispiskóta

Na, még egy kérdés:
nálatok van olyan, hogy oltás után nem szabad a bébnek 2 órát enni?
Oltáskor valami polio cseppeket is kapnak szájba, s talán azért. Most, hogy tejcsi baj van nálunk, nem tudom mit szóljak ehhez. Ezért érdeklődöm.
Mert hiába írtam a múltkor az országos oltásos emilcímre, le se szarták a fejem.

Kép
kissmanó

alig tudtam belépni!
addig Nyunyival rászabadultunk az iwiwre. :lol:

most alszik aztán evés után megyünk shoppingolni.
nincs őszi ruhám (ciki mindig ugyanabban a farmerban) kismama ruhákat már unom (főleg mert hónaljig érnek)

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

grrr faszomkarateeee! tegnap reggel ugyi elvették a gázt, elvileg 24-ig, 2kor még semmi (gondoltuk begyújtjuk, hogy legyen melegvíz reggelre!) 7kor szintén semmi! 8kor végre be tudtamm üzemelni a bojlert, erre most megint semmi!
nem erről volt szóóóóóóóóóóóóóó! kiherélem őket! :twisted:

megyek is gyerkőc ébredezik :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó, mi még csak a 2 hós oltást kaptuk meg, de ott nem volt semmilyen csepp a szájba és szó sem arról, hogy ne ehetne bármikor.

kétfiús anyuka
babdorka

Manó, nálunk sem voltak cseppek, és enni is lehetett.

kispiskóta

Manó, nekem sincs tejem, mi a történt??!!! :shock: :cry: Eddig minden olyan szépen rendben volt, erre tegnap délután már csak 70-t szopott, este meg 30-at. MOndjuk nem volt nyűgös, tehát nem éhes, de most reggel is csak 60-at szopott. És kb. 5 ml-t fejtem. Jaj, jaj. Most akkor mi a teendő? Tegnap már benyomtam fél liter sört (nagy hősiesség a részemről, mert utálom a sört, de a férjem Stella Artois-t vett nekem, és az tényleg elviselhetőbb volt, mint a Schlossgold, amit múlt héten ittam), mindjárt főzöm a laktoherbet.

Manó, nekünk semmi olyat nem mondtak, hoyg ne lehetne enni oltás után.

Egcsi, van ott Vegasban (jól értettem, hoyg ott vagytok) magyar kolónia? Összejártok velük?

Kép
nenoke

Hali!

Nenoke ne aggódj, kb. 3napja 40ml-eket fejtem, mert nálam is elzárták a csapot, fejtem, csavartam amennyire csak tudtam és vedeltem az innivalót, mint egy kiszáradt teve. Ma gigacsöcs újabb rekorddal 220-at fejtem etetés után. Gondolom Nálad is vannak rossz meg jó napok, nyugi, ez most ilyen... persze mikor velem van, az más, olyankor én is depi vagyok :roll:

Remélem leszek a talin!

üdv.: ckat
ckat

Annee, nem semmi az első fotó!!!! ...reggelizés ugrott....
A többi természetesen cuki :lol:
ckat

Sziasztok,
Manó: kitől kaptad a meghívót?
NEnoke: szerintem se ijedj meg nálunk is van ilyen, egyszer 3 dl egyszer 30 ml?! :shock: Pedig mi Ckattal gigacsöcsös tejtermelők vagyunk! :-) még kocsmát is nyitunk! vagy kávézót?

na megyek ébredés van!
jó talizást a többieknek!

Andrea
Kép
kindernay

Nenoke
Nálam 2x volt már komoly hullámvölgy, aztán mindig visszatornáztuk a tejcsit :D Semmi gond nem lesz :) 3 napja az összes kaja 1 ciciből megy, annyira örülök :lol:

Szivvi
Hidd el, napközben én sem tudok nagyon elszabadulni (fodrász, meg kozmikus még mindig nem jött össze), na de az éjszaka más. 8-kor kifekszik, és legrosszabb esetben 3kor kel, szóval nagyon abban bízom, hogy semmit nem fog észrevenni abból, hogy szülei leléptek. Így kb. 2 órát leszünk ott, éjféltől meg még tudok kicsit aludni az első szopi előtt

Kép
Kép
emma1976

LÁnyok, köszi a biztatást, remélem, tényleg visszajön a tejecske. Most viszont indulok a talira, nehogymá' a fotóriporter késsen. :wink:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Samu egész nap sír :cry: Nem tudom mi van vele, ilyet még nem csinált soha, nem bírom megnyugtatni :cry: Megyek is megint üvölt

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

BOLDOG NÉVNAPOT MÁTÉNAK!

lynia-

Sziasztok!

Gyorsan vagyok, mert ezer a dolgom. Hulla vagyok, volt egy tüszősmandulagyulladásom, épp miután kigyógyultam a tüdőgyusziból , basszuskulacs. De szerencsére egyik csaj se kapta el, bár ma reggel Petrus elég rekedten nyomatta, de nem lázas. Amúgy meg festem a konyhámat, egy vezeték miatt szét kellett verni egyfalon a kábelcsatornát, ami por volt itt. De már ki van glettelve is, csak festeni kell, sikerült mosható festéket venni olyan színben amilyen volt a konyhám, Polifarbe platinum bodzában, imádom....

Manó
A magyar oltási rend megváltozott, régebben még a nagyok idejében külön volt a szabin csepp (OPV volt a jelölése a kiskönyvben) most már benne van az oltásban (és IPV jelölést kapott). De régen a dokinénink nem is említette hogy ne ehetne, mert én is mindig cicivel nyugtattam meg őket ahogy kiértünk oltás után. Ja és nagyon cukker a kis Grétu :D

Minden baba aranyos, megyek gyorsan főzök egy kis paprikás csirkét, aztán megy a festés, addigra hazaér anyum aztán vigyáz a csajok, bár ha mázlim lesz pont alszanak és akko rnincs gond.

Nadine
KépKépKép
nadine

Brigi: mi lehet Samuval?

BOLDOG NÉVNAPOT MÁTÉNAK!

Andrea
Kép
kindernay

azért jó arra gondolni, hogy van rosszabb is... :lol:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!Vagyok én is.Csak nagyon úgy nézz ki,hogy megy el a tejecske de nem adom még iszom a teákat szopi,szopi,fejés a remény hal meg utoljára.Minden esetre mi jól vagyunk Benikével egyre többet "beszélgetünk" csütörtökön megyünk majd oltásra.mielöt elfelejtem gátvédelem volt.:-)Mikor lesz a Balatoni tali??Léci szóljatok időben,hogy időben eltudjunk intézni mindent szállás Jannak szabi stb.A talisoknak jó szórakozást.Remélem hamarosan majd Katával sikerül egy talit össze hozni.Lehet,hogy majd nem leszek egy pár napig dokihoz kell vinni a gépet.Meg ki is használjuk a jó időt kint a szabadban.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Máté boldog névnapot.

hemej

Pár perces Kép5 napos KépEgy hónapos KépMúlt heti Kép

hemej

Jó reggelt! Ha még ezt reggelnek lehet nevezni. Már Egon 2-szer evett (eddig pótlás nélkül :D , de a köv. már biztos pótlásos lesz) és megcsináltam az ebédet is. Ha-ha-ha...most alszik a drágám.

Jók a fotók. Kis drágák.
Nekem sincs néhány másodperces, mert a keresztanyuka, aki velünk volt, nem tudta hogy kell fe´nyképezni, pedig megmutattam neki mielöött betóltak a müütööbe. Ha-ha, mivel foglalkoztam.... aztán csinált egyet, de csak vmi szövet-féleség látszik rajta.

Andi! Ja, ez megnyugtató. :lol:

Balatoni tali!!!! Ju-héj!!!!!!!

Hú! Azt nem szeretném, hogy ne ehessen utánna, mert az egy tragédia lenne neki és nekem is. Lehet, hogy még ott megetetem, ha nyugtatni kell. Kicsi drágám.

Nadine! Nem semmi, két betegség egymás után. Te szegény! Jó festést!

Nenoke! Biztos visszajön a tejecske!!!!! Ès úgy látszik, Dávidnak nem is kell most több. Lehet, beállt a kereslet-kínálat.

Máténak boldog névnapot!!!!

Gurgi, Zsú! Rossz a környék? Èn nem ismerem annyira Pestet.

Emi! Te szegény! Nektek, aztán jól összejön ezekkel az áramos, gázos izékkel.... :cry: Inkább sétáljatok egyet! :P

Na, ébredezik a drágám.

Puszi!
molkata

Na vagyok egy picit. NEm tudom emlékeztek mikor Manó rakott fel Grétiről "kakis" képeket. Akkor mondtam mit nem adnék ha egyszer Petra is így nézne ki. Na most megkaptam:

Kép
Kép
Kép

ÉS most én olyan boldog vagyok, megyek gyorsan a bodiját azért beáztatom :D Ja és szerintetek valamelyik pelenka kibírta volna ezt kifolyás nélkül?

Nadine
KépKépKép
nadine

URAMATYÁÁÁÁM :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nadine:Hát nem semmi.............. :P :P :P :P :P :P :shock: :shock: :shock: :shock:

hemej

Na Hi!

Itt volt a barinőm a kislányával, Samu kapott szép bársonygatyót+egy kafa kis csikós felsőt snoopy-sat. :lol:

Brigi!
Mi lehet Samuddal??? Fáj valamilye? :roll: vagy csak ilyen napja van.
Írj majd, hogy mi van veletek.

Nadine!
Te meg gyógyulj meg!
Na nem semmi teljesítményt produkált Petra baba, ez igen, csak nézek :shock: /nálunk ennyi még sosem volt/ ez valami extra adag :lol:
Nagyon édes a kiscsajszi..hihi

Megzabbantom ezeket a gyerkőcöket.

Hemej!
Beni nagyon drága, kispofám!

Én megszoktam csipegetni finoman Samu pofazacskóját..nyamika

Nenőke!!
Jöjjön vissza a tejcike. Sztem ez átmeneti állapot. Nekem is volt ilyen 1-2 napig, na akkor azt gondoltam, hogy lőttek a tejcinek de szerencsére nem. Laktoherb, sör, ásványvíz + sok szopika..
Én nem fejek, az elején még tudtam fejni, most nem de én akkor sem fejek amikor folyik belőle..Ma reggel folyt rendesen mindkettőből, nálam változó a mennyisége.
torolve_20131003125716

húúúúú, Nadine, mióta gyűjtögette ezt az adagot Neked Petra?????

lynia-

Sziasztok!

Nem tudtam talira menni, mert Marci egész nap sír. Most vagy a tegnapelőtti oltás vagy Apjától a vírus. :cry: Pedig felöltöztettem, betettem a babakocsiba és semmi. Semmit nem tudtam csinálni csak ringatni.

Ráadásként Manó lehet, hogy ez a tej dolog el lett kiabálva. Reggelre bedurrantak, de úgy hogy kénytelen voltam mind a kettőt lefejni. A balból lejött 200, a jobbol 140 úgyhogy abból evett (ez a maradék volt). Azóta meg eltűnt a tejem csak nem tom hova. :cry: Délben a kettőből együtt 50et tudott enni :shock: ! Így odaadtam amit lefejtem neki, így evett 160at. Ilyen hirtelen elmehet a teje valakinek? Tök el vagyok keseredve a tali, a tej miatt és még imádkozhatom, hogy Marci ne azért legyen nyügi, mert betegség bújkál benne.

no kipanaszkodtam magam.

kispiskóta

Zsu!
Csak nem beteg Marci, cumika sem nyugtatja meg??
Sztem van ott tejci, meglásd, hogy visszajön vagy el sem ment csak most kevesebb aztán este megint sok lesz.
Amúgy neked eddig folyamatosan sok volt??
torolve_20131003125716

csak nem=csaknem
torolve_20131003125716

Nekem tök folyamatos volt (még az elején a bal le volt maradva, de behozta). Minden etetésnél egy cici bőven elég volt, sőt többen mondtátok, hogy estére két cicit kell adjatok, nos az én fiam akkor tudott igazán extra adagokat bevágni (200-240).
El vagyok keseredve, mert ráadásként holnap eski és lagzi lenne, és már annyira vártam, hogy társasági életet éljek, de így hogy merjek elindulni? :cry: :cry: :cry:

Nem cumi se nyugtatja meg, de az se ha kézben van. Szegény talis lányoknak sem szóltam, Tücsi úgy csörgött rám és akkor is sírt. Most sikerült elaludnia.

kispiskóta

Halihó!

Megjöttem. 11-ig folyt a lányzóba az oxi, semmi hatás, még egy görcsöcske sem.

Igy: 11:57-kor Kevi Vivien Loretta császármetszéssel megérkezett.
3740 gramm és 57 cm!!! :D :D

Anya és baba jól vannak! Kép
Vendég

Bakker Zsú! Ez szomorú. Szerintem ülj bele egy jó kis meleg/forró kád vízbe, relax s adj sűrűn cicit Marcinak. Tuti kell legyen hatása.
Nenőkének pedig ugyanezt javaslom.
A legtutibb a gyerek. Ha pedig nem elég neki egy szopi, akkor lehet alkalmazni a váltott módszert, egyik cici, szopi, másik cici, szopi, megint első cici s így tovább. Grétunál ez beválik, mert csak tudnak ezek a pindurok kigyömöszölni a ciciből kis fehér nedűt, ami nem megy oly könnyen még ez elektronyos szippantyúknak sem (nálam kézzel fejés sosem ment). S ha csak fél órára, órára nyugszik meg, az is valami, pocsék dolog, de túl lehet, érdemes túlélni így 1-2-3 napot. Azt is tudom, hogy így leírva, olvasva könnyebb mint kivitelezni, de mi már egy pár ilyent megértünk. S garantálhatok azért, hogy utána még volt bőség. Most is ebben bízom.
S most nem sajnáltatni akarom magam, de azért az egy gyerekesek lépéselőnyben vannak velem szemben, hisz érzem, most azért nehezebb a tej ügy mint mikor gyermekeim vakációztak. Adrit még elpakolhatnám a szüleimhez, de Edónak iskola. Akkor meg mindegy. De csakazértis a tejcsi fülét megragadjuk.

Nadine - ezt a mennyiséget.... Elismerésem Petra babónak. Pelenkagyártóknak pedig tiszta antireklám. Nem hinném, hogy versenyt bírnának lépni ilyen mennyiséggel.

Andi - nem tom, egy 10 éves kisfiú, nem ugrik be a neve, tőle jött az iwiw meghívó.

Kati - ne fuss neki soha úgy a következő szopinak, hogy tuti akkor pótlás kell. Szerintem az első fő dolog az önbizalom, meg a gyermekeinkben való bízás, hogy tudjuk együtt kitartóan csinálni.

Lynia Emi. Hát nagyon kijár nektek. Ebéd eltűnik, gáz hosszabb időre távozik...

Brigi - Máténak boldog névnapot. Samu bébnek pedig kicsit derűsebb hangulatot.

Asszem hétfőn betelefonálok valami okosabb helyre, s megtudakolom hányadán is állok ezekkel az oltásokkal.

Melinda - aranyos a kisfiad. Nő ő is mint a gomba eső után.

Emma - szal hullámvölgy ismerős.... Hja kérem, akkor tudod miről folyik a duma.

Kép
kissmanó

Aranyos kis csöpp csajszi. Sok tejcsit és jó egészséget nekik.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nem tudok veletek lépést tartani sajnos :cry: .

Csak a tejre reagálnlék: szertintrm nálunk is kevesebb, mert másfél óránként eszik.
Nekem a bal melem"selejt" abból alig eszik valamit,még jó, hogy a jobb ellátná egyedül is.
van még így valaki?

KépKépKépKépKép
uxi

Nadine, Ez aztán a kakis pelus! :shock: :shock: :shock:

Ma éjszaka először fordult elő, hogy nem az első, hanem a második alvás volt a hosszabb. 8-kor bealudt, fél éjfélkor már ciciriadó volt. Ezen a tényen kezdtem is elkeseredni, de aztán a következő ébredés csak fél 5-kor volt. Érdekes, nem? Hm.

kétfiús anyuka
babdorka

Uxi, nekem is így volt. A bal jó, ha 40et adott, míg a jobb akkor 130at. Egy ideig sokat szoptattam a balból, hál égnek nem ment jobb kárára. És behozta a lemaradást. Most meg nem tom, mi van. :roll:

Dorka, Balázsnak anya hiánya van. :wink:

Anne, sogornődnek hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!! A babának meg sok egészséget és sok-sok tejecskét!!!!

kispiskóta

Hajni! Nagyon szép a kis unokahugod! :P

Nadine! En is akarok ilyet. :D

Manó! Azt, hogy csinálod, hogy egyik cici-szopi, másik cici szopi és így sokszor. Nálunk az van, hogy ha már nem akar jönni vagy kevés jön Egon feladja és nagyon sír. Nem bírom nézni, hogy azért kelljen sírjon a gyerkööcöm, hogy jól lakhasson. Ha nem sírna, csinálnám akármeddig, de megszakad a szivem. Mostmár éjjel kétszer fejek és így elég a pótlás. Sajna, nekem ez nem megy. Néhányszor még rá tudom beszélni a cicire, de ha már nagyon kezd sírni, akkor megkapja a pótlást. Ès mikor fejek, nem jön sok. 10-20-at tudok még kinyomkodni utánna.
Jaj, megérkezhetne, már a more-milk!

Zsú! Remélem, nem beteg Marci!

Hemej! Nagyon jó ez a sorozat! :P
Most aztán nem értem, nekünk miért ilyen késöön van oltás? Furi! Te azt a vitamint, minden nap adod, ugye?

Gurgi! Kérünk képet Samuról az új rucijában :wink:
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?