A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi

Ok! SZerintem negyed négy körül érünk mi is, dehát ugye mit tudni ezeknél a gyerkőcöknél. Bár Jázmin tutira nem alszik fél 3-nál tovább, úgyhogy ott leszünk. :lol: (Ja és köszi, mejd átadom a stylist-nak. :D :D )

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Én hétfőn szokásokhoz híven nem tudok menni :( Nagymami nap van akkor, és szentségtörés onnan fél-3-kor lelépni!

Hanna, még azt akartam írni, hogy a tejserkentő teát nem kell vedelni, csak napi 1-2 csésze...

mtunde

Györgyi! Stylist??? Én azt hittem, h a saját cuccaidban vagy! És az asztal alatt meg nem is hozzáillő szoknya volt, hanem farmer van rajtad?? Vagy melegítő? :lol: :wink:

Tünde :( kár, h nem tudtok jönni...[/b]

KépKép
barimami

Masni, Máténak nagyon-nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!

KépKép
barimami

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:33-kor.
Vendég

Masni!
Máténak sok boldogságot! :D

Tali:
sajnos mi ilyenkor még javában alszunk, így nem tudunk most se menni. :oops:

Kellemes 7végét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Milyen pörgés van most itt.

Próbálom sorjában.

Kovács doktoról mondta a táncostársam, aki nála szült, hogy jól van.

Cukipofa, mi a helyzet a nagyánnyal?

Csmarti, Szia, jó készülődést a bónuszra! :)

Jázmin - :D :D Nagyon bírom. Amikor látlak Györgyi a tévében, mindig ez a kis nő jut eszembe. Sokszor nem is figyelem miről beszélsz.

Veronikusz szia! :D :D Utána még Melinda felcsipegette a kenyeret, a mit a Fürtös Tündérek szétszórtak. és mindig, amikor talált egyet, olyan Hókuszpókos diadalkiáltásra fakadt. Egy bácsi hangosan nevetett, de az egész folyosó ott vidámkodott, Katáék már megalapozták a hangulatot. a párom is rögtön felismerte őket.
Tetszett nagyon, hogy így jött ki a lépés.

Hanna, ne ess kétségbe. Nekem nem volt soha nagy gondom a tejjel, de akik itt szakavatottak, tényleg hallgass rájuk, hog yne ess kétségbe. Előfordult egyébként velem is, hogy keveselltem főleg néha este, de ittam rengeteget. Nálunk a dokinéni azt mondta, mikor a biztonság kedvéért akartam tápszert felíratni, hogy csak úgy hipp-hopp semmi nélkül nem megy el a tej, ne parázzak.
De ő abszolút szoptatás párti, nem úgy mint pl. Emano védőnője.

Úgyhogy Emano, , már mondtam egyszer de tényleg örüljünk, hogy van tejed, és azt a nőt meg , nos : egyik füleden be, másikon ki amit mond.

Ja,a, vércukorvizsgálat. most jobban bírtam a reggeli koplalást mit tavaly. De most is épp úgy érkeztünk, hogy szülés volt. vagyis már péé végzett a doktorúr. Úgy gondolkodtam, hogy mikor is kezdődött így a napja? Meg a szülésznőnek. Vagy egyáltalán hazamentek?
És nem esett nehezemre még éhesen se várakozni az a negyedórát amíg kijött a szülőszobáról. Nézegettem, ahogy kezdődik a nap: voltak ott párok, pocakosok szólóba, jöttek mentek a dokik Sipost láttam meg Mészárost és Zachát Erikát, ahogy üdvözölték őket családiasan, intézték a dolgokat. És lányok, olyan jól esett ezt megint látni meg azt, hogy, hogy megy az élet.
A gyermekágyas folyosó meg nyitva volt, kismamák hozták-vitték az osztályról a babájukat, én meg erőlködtem, hogy el ne törjön a mécses. Legszívesebben bementem volnaegy kicsit elidőzni.
Hát ilyen érzelmi hullám volt.

Megyek, nemsoká felkel a Csöppke.

Kép

Kép

Kép
memme

A nagylányból kihagytam egy L betűt, Cukipofa.

Ja Ancsa, neked akartam még válaszolni, hogy a bébiszitter nem a nagypapi MELLETT hanem HELYETT van sajnos. A nagypapi egy ígéretes kezdés után visszakozott.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
mi is örülünk, hogy sikerült összefutni. Kár hogy Melindát és a férjed csak egy pillanatra láttuk :oops: de hát .... két lányom van, mégis 10 fele futnak egyszerre. :lol:
Melinda élőben talán még szebb mint a képeken. :D Nagyon kis édi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
hogy van a kis beteg? voltatok már dokinál? lehet mi is ott fogunk kikötni. Kata most fájlalja a punciját, de nem látszik semmi. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hanna Fel a fejjel, hidd el van ott tejci! Ne aggódj csak szopizzatok sokat és ne stresszeld magad! Ügyesek vagytok, csak egymásra kell koncentrálnotok és minden rendben lesz!

Nálunk helyre állt a rend már csak egy nagyon pici taki van este is csak 1x kelltünk :D

Kati!
Remélem Orsika jól van! Írd meg mi újság mert sokat gondoltunk rátok!

Györgyi! Bocsi de én nem tudom, mikor és hol lehet téged látni a tv-ben?

Cukorfalat! Örülök hogy meggyógyultatok :D

Mindenkinek nagyon szép napot!

Ja és Zsókuci! A kismanónak Hajrá, hajrá!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép

És ez a kis nő még három hónapig nőni fog :roll: [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Borsa: Györgyi a Dunat Tv hiradósa ( este 6-kor, de most nem tudom melyik napokon , mert csak 10x van egy hónapban - legalábbisz azt hiszem és nem írtam nagy marhaságot, ha igen, bocsi :oops: )

Memme: értem én, így pocak nélkül is, hogy miről írsz..... Most, hogy hétfőn hajnalban szült az exsógorom barátnője ( ott és Vidánál ) teljesen bezsongtam , hogy nem is "kell" nekünk várni. Aztán lehiggadtam, hogy mégiscsak jobb lesz még várni... És be szerettem volna menni meglátogatni, de nem akarta, hogy ott. Mindenesetre azt hallottam, hogy nagy volt a nyüzsi, sok volt a kisbaba, úgyhogy élet volt az osztályon.

Mi szerencsére jól vagyunk, takony is elmúlt.
Este anyukámék lesznek a gyerkőkkel mi meg megyünk sógornőmékkel szórakozni...... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Memme: azért jó látni, hogy nem csak én szoktam gurulni a 9. hónap végére..... nem kicsi, az biztos.... :lol: csini vagy és milyen büszke!

na, Beni közbe megette a radír csücskét :?

Heni

Kép

Kép
cancan

tali: sajnos mi sem megyünk, mert anyósoméknál leszünk. :( :(

memme: ez igen! tényleg szép nagy a hasad. nekem a 9. hónapban volt ekkora. :D :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme!
fúúúú, nem semmi pocid van. :shock: Nekem nem volt ekkora. :? Nagyon szépek vagytok. :D

KÉRÜNK MÉG KÉPET! MINDENKITŐL!!!!!! LEHETNEK RÉGI POCIS FOTOK IS! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Masni: Máténak boldog névanpot utólag!!!

Memme: Nagyon szép kismama vagy, látni rajtad, hogy nagyon boldog vagy. Csak úgy ragyogsz......
Melinda is tündér!!!

Borsa: Örülülök, hgoy ti is meggyógyultatok!

Veronikusz:
TEszek fel képet, de nem pocisat, hanem Petyáról. Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Hát tegnap elmentünk a kis csodadokinkhoz...olyan jó érzés, hogy Orsi mosolyogva megy be oda mindíg és mosolyogva jön ki :D
Most is bementünk és hát elmesélte a dokinak, hogy nemsokára jön a télapó meg a jézuska :lol:
Ezt megbeszélték a dokival...aztán megnézte a nunit( ott egy kicsit sírdogát Orsi) és nagyon csúnya volt neki...
Kaptunk antibiotikumos kenyőcsöt és valami másikat...kétóránként kell felváltva kenegetni. Este elösször az antibiotikumossal kentük és reggelre szinte mintha semmi nem lett volna. De azért szerdáig kenegetni kell neki.
Ja és hétfő reggeli pisit kell szereznünk tőle és bevinni laborba, hogy megnézzék tuti nincs-e belső gyulladása.
Ezt még nem tudom, hogy hogy fogom előadni, mert még pelusos :?
Egyébként múltkor ide vittem Orsit beoltatni, mert ő úgy adja, hogy észre sem veszi a gyerek...semmi lefogás meg ilyesmi...ott játék közben egy laza mozdulat és kész...Orsinak fel sem tünt :)

memme! Hát nagyon szép :D Szép nagyocska.

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Örülök hogy Orsi jobban van és hát ez tényleg jó, ritka az ilyen doki. :D

Memme!
Gyönyörű pocakod van... jó nagy :D Mondhatnám kicsi nem aprózza el :D

Cukorfalat!
Peti nagyon cuki, és jó nagy baba! Mekkora most?

Gyuzsó!
Nagyon boldog hófordulót a mi kis vőlegényünknek, puszi neked Micus :D:D:D

Cancan!
Benének jó étvágyat a radírhoz! :D

Orsi

borsa

Sziasztok!
2 nap után helyreállt a tejcsi ismét!!!! Nagyon örülök, Köszönöm a tanácsokat és a bíztatást!

Másik gondom most a szélgörcs. Tegnap este kb 3 órát aludtam.
Gyuzso (vagy bárki, aki tudja!!) elmondanád nekem pontosan, hogyan is kell használni a szélcsövet? Alapvetően logikusnak tűnik, de nem akarok butaságot csinálni!

Köszönöm!

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!
Itt vagyok, csak a héten sok meló volt, este meg nem nagyon volt idő. Főnököm megint tanfolyt három napig, aztán meg megjött és azért nem értünk rá.

Hanna! Hatalmas gratula Áronhoz, nayon szép baba, és látom, már a tejgondok is megoldódtak. Nagyon ügyik vagytok lányok mind tejügyileg.

Veronikusz, Memme! Hol találkoztatok? A rendelőben?

Culkipofa! Azért is néztem be most, hogy mi van Orsival. Látom, hogy antibios kenőcs. Szegénykém, de azért már jó, hogy jobban van. Nálunk is voltak puncigondok, mert a bölcsiben szerintem nem törlik meg alaposan, és picit kimarta a pisi. És nektek mit mondtak, mitől lehet?

Ancsa! A harisnyával nincs gond, most, hogy hidegebb volt, azt adtam már rá. De ahogy hazaérünk, egyből vetőzik, gatya, harisnya le, hiába moondjuk neki, hogy megfázik. Én nem tudom, mi lesz ez a lány, sztriptíztáncosnő? Éjjel is egyfolytában ki van takarózva, azt mondja, melege van. A múltkor még a pizsigatyáját is levette éjszaka, a férjem megy be hozzá, hogy betakarja, erre ott fekszik egy szál pizsifelsőben. :)

Steffi kérésére egy pár kép:
Egy nyári:
Kép

meg egy mai: Kép

Kép
Kép
kriszta36

Még képek:
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

Memme!
nagyon szép kismami vagy, és tényleg nem kicsi a pocid. :)

Kép
Kép
kriszta36

Hanna!
A szélcső égi adomány!
Ha látod hogy nagyon küzd a kakival krémezd be a csövet és gyors kör-körös mozdulattal kezd el benyomni a posijába ha elkezd nyomni akkor lassan kezd el kihúzni. Ezt addig kell csinálni amig már egy ideje se puki se kaki nem jön. Mi Gyuzsóval általában akkor csinálljuk amikor látod hogy rugdos már nagyon szegény meg ha kakicsíkos pouki után nyom de nem jön!
Ja és Gyuzsó férje szerint kaki után cici jár :D
Sok szerencsét hozzá!

Orsi

borsa

Kriszta!
Jó hogy jöttél nagyon aranyosak a képek!

Orsi

borsa

Borsa!

Köszönöm!
Nálunk a kaki nem gond 3x, de van, hogy 4x is, csak a szél bántja sokat a pociját! Erre is jó a szélcső ugye???

Áron minden nap 3 vagy 4, de olykor 6 órát is fent van és sír (inkább ordít!!!) 5 percet, majd csend 5 percre és így tovább, mindezt kizárólag kézben!!
Másnál is van ilyen periódus, vagy csak az én babócám ilyen sírós???
Egyébként a nap nagy részét rendesen átalusza, majd 2-3 óránként felkel szopizni.
Mindíg azt gondolom, bár kihagyhatnánk a sírós órákat, akkor csodás lenne minden (persze így is nagyon élvezem az anyaságot csak egy picit fáradt vagyok) :) :) :) !!!!!!

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok Lányok!

Memme: Ez igen,szép nagy a pocid,nekem nem volt ekkora hasam, bár mindenki azt mondja nagy volt. :lol:

Lányok! Ti milyen időközönként vágtok körmöt? Mert kicsit soknak tartom a heti három alkalmt nálunk,mert Viktornak nagyon gyorsan nő a körme. Vagy ez is olyan mint a fogzás? Gyerektől függő? :?:
Na megyek el teszem magam holnapra. Jók legyetek.
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Memme
Nagyon édes a kislányod :D :D :D
Lehet már tudni, hogy öcsi, vagy hugi lesz a kis jövevény?
Hm..biztosan unod már, de tényleg nagyon szép nagy pocakod van!
Sugárzol!!!
Igaz, hogy nekem nem volt ekkora a 9. hónap végán sem mégis 3,5 kg-os b baba lett...
A mai napig nem értem, hol és hogyan fért el.... :D :D :D

Kriszta
Köszönöm! Kisfiad is tündér! Tejcsi van bőven olyannyira, hogy már fejni is kell az egyikből szopi után!
Hanna

Kép
hanna09

Jó reggelt!
Ma hatkor keltünk... :twisted: Egy széttrancsírozott kaki után már apja segítsége is kellett, akinek szétmegy a feje, aha nem alussza ki magát. :twisted:
De legalább süt a nap.

Hanna, örülünk a tejcinek, tényleg ne ess kétségbe, vannak néha átmeneti gondok. A széllel kapcsolatban: biztos ezereszer hallottad már, csak még egyszer eszembe jutott, hogy én rettentően vigyáztam, hogy mit eszek. Persze nem csak ettől függ.
A születési súly ás pocinagyság: Melinda 4,2 kg volt kibújáskor. Én tudtam, hogy mikor kell papírforma szerint jönnie és négy nappal előbb bújt ki. Vidadoki mondta, hogy nem is baj, mert ha még hízott volna 20-30 dekát... :roll: A gyerekorvos szerint másfél hónaposnak nézett ki érettségre is, amikor eljöttünk a kórházból. Úgyhogy valami hasonlóra számítok.

Igen Kriszta, a kórházban futottunk össze. Egyszer csak figyelmes lettem két kis pörgő, futkározó kis fürtösre. :) Tyuhé, mondtam, ha megbeszéltük volna, biztos nem jött volna össze. Mindjárt vidámabban telt az idő.
Köszönjük a képeket a nagylányról. Az a grimaszolós igazi "referenciafotó." :)

Eszter nevében is köszönjük a dícséreteket.

Tegnap elmentünk a kicsiknek való táncházba. Olyan jó volt a hangulat, Melinda ott rázta magát seggen ülve is, meg a székbe kapaszkodva. Nem akarok belőle feltétlenül táncost nevelni mint egy két kollégám a csemetéiből, de ha szeretni fogja majd iskolás korában, akkor elhordom. Mozgás, társaság. Most meg legalább gyerekek között van és úgy imádja. Teljesen kivirul én meg csak folyton puszilgatnám.

No, megint jó sok voltam.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Kriszta!
egész pontosan a Rendelőintézetben futottunk össze a 3.-on. Memme jött a laborra én meg Onkológiára, rákszűrűsre.

Na majd még jövök, de mi már meg is jöttünk egy Mc-reggeliről. :D Nálunk már 6 előtt kukorékolás volt. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hanna, a szélcső a pukira is jó!

sirás. Ez természetes, bár kezelhetetlen. Kinövi. Állítólag így tudják csak feldolgozni a stresszt, élményeket, ami aznap éri őket. Bene este volt 2-3 órán keresztül vigasztalhatatlanul sírós.

mtunde

Kösznöm Memme, Tünde!

Mi is korán keltünk, de apa nagyon rendes volt átvette a staféta botot és 1 órácskát még tudtam aludni :D :D :D . (Tegnap volt a szülinapom, legszebb ajándék!)
Hm, de finom volt........
Most viszont sajnos házimunka...

Köszönöm a tanácsokat a sírás remélem egy pár hét múlva enyhül!

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Veronikusz hogy vagytok ma?
Kata???
Mc reggeli?
Hú, hát tudtok élni! :lol:
Mi mindig kórház után mentünk oda hamizni, mikor terhes voltam, és ezeket a hagyományokat követve szerdán is megreggelizünk az MC-ben. :lol:

Borsa,

Örülök, hogy jobban vagytok!

Györgyi
Ok, ok, csak már aggódtam, hogy halálra dolgozod magad! Vigyázz magadra!
Jázmin gyönyörű, mint mindig!!!
Mit szed?

Zsófi
Léna édes abban a ruciban nagyon!

Zsuzsoci,
Reméljük, már babázol!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooollllllllllllunnnnnnnnnk!!!!

Márti,
Bármilyen nyaralásról jöhet minden mese!!!

Hanna,

Gyönyörű babád van!!!!

Barbi
De édes lehet Dani! Gratulálok neki!
Hétfőn van Apa névnapja, úgy volt, hogy megyünk vacsizni, de aztán üzeleti vacsi lesz belőle, így én nem megyek, ezért még lehet hogy megyünk sétálni, (de ha este elmennék akkor az úgy sok lenne, mert úszni is mennénk, de az lehet hogy a nátha miatt nem fog összejönni)
Bár Lara még mindig nincs jól, alig kapott reggel is levegőt! De a védőnéni azt mondja, hogy lehet a fogától van, már félig kint van neki a 7. foga.

Gabbó,
Merre jársz!
Nem voltál :cry: , így nem láttuk a vonalzót, és megint lemaradtunk!

Útolag is nagyon, nagyon boldog hófordulót Sári Babának! Már rég láttuk!!!

Memme,
Csodaszép vagy! Úgy sugárzik rólad a boldogság! Öröm nézni!
Miért nem megy már a Nagypapi??
Mi is szeretnénk látni Melindát, ahogy táncol! :wink:

Heni,
Azt nevezem, és hol jártatok? Milyen volt a buli?

Cukorfalat,
Nagyon édes Petya!

Kriszta,
De édes Panka,
Olyan jó, hogy ennyi képet tettél fel!
És nem hálózsákban alszik?

Tünde,
Tuti nem tudsz jönni/menni a hétfői sétára?

További szép napot!
megyek én is mert vár engem is a házimunka[/b]

ancsaboszi

bocsánat

Veronikusz is vastag betű!!!

ancsaboszi

De jó, ez a sok kép!!
Memme, hát igen, ez már pocak! :D
Kriszta, Panni nagyon édes a képeken, szerencsére nem látszik rajta nagyon, h rossz evő, csiniii csajszi! :wink:
Cukorfalat, Petya édes a képeken!

Cukipofa, örülök, h Orsi jobban van!

Zsófi, akartam írni már régebben, h láttam még anno biopiacon, h azokat a golyókat adtad Lénának és én is vettem Daninak a piacon rizsgolyót és imádja nagyon, szinte minden étkezés után benyom belőle 10-20at! :lol: ráadásul most már magának is tudja adagolni a szájába, bár néha kiveszem a zsékéből és 3-4 golyót is találok alatta... :roll:

Ancsa, Larának jobbulást, remélem összejön a holnapi tali, mi bizti ott leszünk! :wink:

Na és végezetül egy kép, anyukám ezzel lepett meg engem, elvitte Danit tisztába tenni és így hozta vissza 10 perc múlva :lol: :lol: (túrta neki a rucit)

Kép Tigrisdani :)))

KépKép
barimami

Barbi!!!!

ez a kép csodás!!!!!!!!!!

annyira édes!!!
sok puszi a kis Tigrisnek!!!

A Micimackóból Tigris a kedvencem!!!

puszika neki

annnyira drága!!!!

miket csinál már?
rég meséltél róla.

majd írok mailt.

puszi

ancsaboszi

Sziasztok!

Memme! Irigykedem nagyon :D :D :D jövőre én is akarok egy ilyen pocit megint... :D :D nagyon szépek vagytok

Lilluska! Tényleg semmi az a 2 hónap. :D :D Jönni fog. Még idén te is kiteszed a 3.vonalzót!!! :D :D

Kriszta! Rád is figyelek ám! Apával vörösboroztok? No nem minden este, de azért remélem... :D Panna de cuki a képeken! Nálatok van a medence?

Barbi!Danika de jó ebben a Tigriscuccban! Ezt hol vettétek??? tök jóóóóóóóóó
Vendég

Ancsa!
nem tudom honnan jött a férjemnek ez az ötlet, de mivel alig vagyunk együtt, így persze igent mondtam. Különben nem vagyok oda a Mc Dönciért. 8)
Lányok? hát nem tudom. Szerintem hétfőn vagy kedden elviszem őket a dokihoz. Jobb ha látja őket. Tegnap kamillateában fürödtek. Katának nagyon tetszett. Ma azért sírt délben, hogy most rögtön sárga vízben akar fürödni. :shock: :D
Szerdán mért mész dokihoz?

Babucik édesek!

Cukipofa!
örülök hogy jobban van Orsi.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
A medence anyóséknál van a telken. Ilyen merevfalú, nyáron felállítják, télen meg elteszik. Panna nagyon élvezte. Vörösbor? Néha-néha. Az jó? :?

Hanna! Boldog szülinapot!

Nálunk ma volt Meki, mert elmentünk Budaörsre, Dechatlonba, meg megnéztük az outletet. Bazi drága minden, bár a sógornőm szerint ki lehet fogni tök olcsó dolgokat. Na, nekünk nem sikerült. De csak kevés helyen voltunk, mert Panka a "sült kummi" után beájult, és a babakocsit itthon felejtettük, így meg cipelni kellett volna.

Jövő héten megyünk Telkibányára, a Zemplénbe, Hotel Ezüstfenyő. Már úgy várom. Biztos rossz idő lesz. :cry:
Mi voltunk Szilvásváradon öt éve. A Szalajka Fogadóba mentünk volna, de megszívattak, így aztán egy másikban kötöttünk ki, de sajna nem emlékszem a nevére. De az elég rendes kis hely volt. Úgy emlékszem, mellette volt egy kemping.

Memme! a referenciafotó a gyermek ördög-bördög arcát mutatja. Ezt kell neki mondani, és ilyen arcot vág. (Meg amikor mérges rám, akkor is :) )

ANcsa, kíváncsi vagyok mit mondnak a kórházban. Gabi, majd Te is mondjad.

Képzeljétek, egy barátnőm 40 lesz májusban, és januárra várja a 3. bébit, aki két fiú után LÁNY!!! (Veronikusz hajrá!!! (Csak fordítva :lol: )) Ja, és kicsi druszám lesz...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, Ancsa!
A hálózsák sem működik, mert akkor lefekvésnél van cirkusz. Meg most ki is nőtte az összeset, amit eddig használtunk. De már én is azt mondtam, hogy fogok venni egyet, mert a múltkor hajnalban bepisilt, szerintem azért, mert fázott, ugyanis se addig, se azóta nem csinált ilyet.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
köszi, de amilyen szófogadatlanok nekem a lányok, Hármaska se lesz jobb! :lol: :lol: :lol:

Ja! a vörösbor szerintem csak a kellemes bujkáláshoz ad még jobb alaphangot. :lol: :D Én is kinyitottam egy üveggel, de az istennek sem akar elfogyni. Láttatok már olyan férfit aki egy csepp alkohol sem hajlandó inni??? (se bor, se sör, se semmi) ha nem, küldök képet a férjemről. :lol: Szerinte még az is rossz (kis túlzással), hogy a lányok reggel látnak kávézni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Vannak ilyen pasik, eldöntik, hogy szerintük mi a jó, aztán idomítani próbálnak. Nálunk is kávé, aztán máj. De sört azt iszik :lol: Meg vörösbort is fog... :lol: :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ancsi, köszi hogy drukkolsz, de még egyben vagyunk! :( Mészi doki egyre inkább arra hajlik, hogy egy cseppet elszámolta Gergő idejét, nem sokkal, csak pár nappal. Véleménye szerint most következő hét második felében meglesz a nagy találkozás! Legyen igaza! Párom nagy vidoran közölte, hogy azért várt eddig a fiunk, mert nem akart Szűz lenni. :D
Úgyhogy most 2 naponta ctg-re járunk, egészen addig, míg őurasága úgy nem dönt, hogy mégiscsak kiváncsi ránk. :) Addig meg igyekszünk türelmesek lenni, bár már nagggyon nehéz.

Betegeknek továbbra is jobbulást!
Puszi
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Zsuzsóci, csodálom a türelmedet!

Mc reggeli. Hmmmm. Kár belém :)

Ancsa
, nem nem tudunk menni, mert az nagyim napja. Kb 11-re szoktunk odaérni, ebéd, aztán Bene alszik, amit aktívan tudunk Mamával tölteni, az pont délután 3-6-ig van, és Mama ezt várja minden héten.

Hanna
, drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljanak a sírós esték. nektek is este van? nekem az volt még a legjobb, hogy ilyenkor magamra tettem Benét, és hasamra őt is hassal, és apa főnöki foteljében hintáztam vele. Ez egész jól megnyugtatta, néha még be is tudott aludni. Aztán az esti fürdés vágta el a sírást.

Veronikusz, az én férjem sem iszik, bár azért nem mondhatom, hogy soha, de nálunk is meg tud pimpósodni a bor :)
És utálja a kávét... De azért azon röhög, hogy Bene is kér kávét :)

mtunde

Cukipofa!

De jó, hogy így gyógyul a nagylány!
További sok gyógypuszi neki!
És szorítok a reggeli pisivételhez!!!!

ancsaboszi

Tünde,

Hát nem jó, hogy nem tudtok jönni!
Már megint nem találkozunk.
:cry:
Bár még mi sem biztos hogy megyünk.

ancsaboszi

Barbi!

Elküldenéd a számodat, hogy ha mennénk a sétára, akkor felhívnálak! :oops:
Hol találkoztok?
és mivel mentek?
Lara jobban van, és ha reggel is jobban lesz, akkor megyünk úszni.

Hanna,

Boldog szülinapot!

Na de most rohanok, mert még teregetnem kell, és be kell csomagolnom Apa ajándékát!

ancsaboszi

Zsuzsóci!
le a kalappal előtted! Biztos nem könnyű ez a várakozás. De megéri! :D :D

Kriszta!
éljen a vörösbor! :lol:

Mi sajnos ma is 6-kor keltünk. Kata tegnap este 11 körül üvöltve ébredt. Úgy sírt hogy még hányt is és "ugatott" mint egy kutya. Így már biztos hogy megyünk a Kútvölgyibe a gyerekdokihoz. :cry: :oops: Most viszont tök jó a kedve. Itt táncol nekem. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! még annyi, hogy felhívtam az Otthon Segítünk alapítványt. :oops: Azt mondták nem tudnak segíteni, mert csak két hónap múlva lesznek segítőik, úgyanis MÉG tanfolyamon vannak az emberek. :shock: Hát! nekem most kellene. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Látom van rajtunk kívül is korán kelő!
Tegnap egész nap kis tündér volt, sőt 9-től éjjel negyed kettőig aludt...(de szép is volt) utánna viszont óránként kelt é fél 5 óta fent vagyunk...
Fájt a pocink és szerintem felcserélte a nappalt éjszakára...
Már ez a 3. nap, hogy óránként kel, szeretném ha visszatérnénk az eredeti felálláshoz, amikor csak 2x ébredt éjszaka. Persze sajna nem rajtam múlik.. :(
Nincs véletlenül ötletetek, hogy mit csináljak, vagy csak várjak és majd visszaáll minden a régire!
Azért jó hír is van, már 3700gr-osak vagyunk (400gr 10 nap alatt :D ) és 90 gr-okat eszünk... :D

Tünde

Köszi a biztatást! Nálunk össze vissza jelentkezik a sírás, van, hogy nincs is, de van, hogy 2-3 órát tart (a max. eddig 6 óra volt 1x)! Nálunk a böfi póz (háton lógó karok +popsi simi és puszik), vagy a hintaszék jön be!
De szerintem sokkal jobban megy minden... :D csak fáj, ha sír!

Most bezzeg tudnék aludni, babóca is elaludt a karomba, de nemsokára jön a gyerekorvos,így kicsit össze kell pakolnom... :(

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Szinte észre sem vettem, hogy szülinapom volt...még a nagyszülőket is kitiltottam erre a hétvégére!!!

Veronikusz
Nagyon sajnálom, hogy beteg vagytok! Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Hanna

Kép
hanna09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?