Sziasztok,
Doo, még egyszer köszi a meghívást, de én inkább akkor mennék, amikor igazi topic találkozó lesz, asszem kicsit feszengenék ott ismeretlenként a barátaid közt... ne harizz
Szervezzünk valamit tavaszra, csajok, megegyeztünk?
Bringa, Zsófica volt az elfelejtett hófordulós, de nem baj ám

csak azért írom, mert írtad hogy nem emlékszel ki az

én személy szerint nem vagyok jó az ilyenek követésében...így nem várom el mástól sem
azért arra emlékeztem hogy Zsófi tegnap volt 4 hónapos, és egy kiadós olasz vacsival ünnepeltük tegnap a barátainkkal, hogy már ilyen nagy a gyerek, 3 órát álltam a konyhába, és mindent elpusztítottak fél óra alatt

asszem ez azt jelenti jól sikerült
Sok sok puszi a mászó Lilinek! Naaagyon ügyi!!!! Ez azt is jelenti, hogy számodra egy új korszak kezdődik, állandóan fiygelheted merre kepeszt
Dóri, szerintem Marcit majd meg kell versenyeztetned Zsófival a topik leglustább lakója címért

Háton fekve kapálózik egész nap, ha hasra fordítom meg hozza vagy 1 perc alatt a fáradt fóka!beteg ebihal pózt

Bezzeg a szája.... na az jár egész nap. most a hrgz és a dzsdzs hangokat nyomja torokból, olyan mintha portugálul tanulna...

azoknak vannak ilyen nyálfröcskölős torokhangjai... van hogy az orrára fröcsög a nyála meg a szemébe...bruuuuttttáááál
Ilda, asszem az én rémálmaimról is könyvet lehetne írni... tudom milyen szar érzés..

remélem már elmúlt azóta a rossz érzés
Lorci, na ezt most pont elkaptam!! Boldog hófordulót Ricsimicsinek!
Jaj Niki, remélem nem kapjátok el apától a kehet...
Ági, engem Zsófi kievett a bőrömből...de két héttel ezelőtt erős hízókurára fogott az uram, mert szerinte azért (is ) kezdett el megcsappani a tejem mert nem ettem eleget... úgyhogy most beértem a szülés előtti súlyom... szerintem ez alkat kérdése, van aki hízik szopi alatt, van aki fogy...
Kék ruha..Zsófinak kevés örökölt kék ruhája van, de mikor először vittük sétálni, valahogy pont egy kék keveredett rá, és persze hiába a nagy rózsaszín cumi és a bájos pofi, mindenki megkérdezte fiú-e... hát nem mindegy????
Én azóta inkáb csak itthon adok rá kéket.
Bringa, én is odafigyelek hogy passzoljon a body meg a rugi, esetleg a zokni ha kell, pedig nem vagyok egy nayon öltözős típus, de olyan jó ha észreveszik
Nem tom akartam -e még valamit mondani... nekem nem a névmemoriámmal, hanem csak szimplán a memóriámmal van baj
mondjuk biztos az is hozzájárul hogy egész nap ezt a grz hdzsdzs grzh-t hallgatom... a ház zajszennyezettsége erőteljesen megnőtt az elmúlt hetekben