Gremese

haha aha. Amúgy már azt használjuk, ami télleg Brendonos. Kicsit para volt a csap, hogy beveri a kis buksiját, annyit bólogat

.
Na, de a Brendonos jó kis macera, mert kicsi a fürdőnk és használatkor derült ki, hogy a szélességi méretbe a lábak szélességét nem számolták bele.
Így legalább 5 kör mire minden a fürdőbe kerül
Örülök, hogy cici jobban.
Várjuk a képet az új szerzeményről. Nektek amúgy, hogy jelentkezett a poci fájás? Zsófka mit csinál olyankor?
Banita
Köszi
Nekem is pont ugyanez van, mert vittük már Lilit sétállni és minden szomszédunk totál kivan
Nagyon szép a születés történeted, hár jó gyors volt

Még egy 4. ilyet kívánjak??!!
Tündérmackó
Éva
Köszi
Móni
Aztaa az igen. Mi azért 2,5-3 óránként kelünk
Kaqk
Szerintem próbáld még az Aventest. (kicsit próbáld bevizezni a szilikonos részét és nyomd rá a cicire) Nekem sem rögtön csinál vákumot. És ne gyorsan nyomogasd
hanem lassan húzd. Miközben a tej elindult már akkor is, addig amíg még folyik a bimbóból.
Csak akkor fejd le a tejet, ha feszül vagy kemény a melled. Amúgy szerintem nem kell. Ja és ha az Aventes cucc nem működik kézzel is meg tudod
oldani. Zuhany alá, jó meleg víz a cicire és tudod, mint a bocikat
Granda
Szorítok!!
Irina
Neked is csak azt tudom írni, amit Kaqk-nak. Szerintem, ha nem feszül nem kell fejni. Én sem tenném, ha nem így lenne.
Anitja

végül is 9 hónapig magunkban hordoztuk. Szorítok a cicinek
Azért te is írd le, hogy hogy volt. Szerintem egy előre tudott császár is tud legalább olyan szép lenni.
Heni
Babaolajjal. Nekünk is olyan. Mi kaptunk gyógyszertári babaolajat.
Riti
Nekünk is előforult már a 1,5 óra is, de jellemzőbb a 2,5-3. Ami az 1 órán keresztüli szoptatást illeti, annyit tuti nem szopik egyhuzamban a bébi.
Ha a büfit, meg minden egyebet beleveszel, akkor az lehet annyi. De az aktív szopi idő, amikor tényleg szív, max 40 perc.
Nyekrit
Neked is megy a drukk, hogy mihamarabb megszülessen babácskád.
Timi
Jéézus, nagyon sajnálom a magánéleti válságot. Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendeződjön. Bepánikolt a felelőségtől, vagy mi történt??
Csajok szerintem sem szabad sírni hagyni egy babót, ezt totál hülyeségnek tartom, és egyet értek Emesével. Mindenki tanácsait véleményét meg lehet
hallgatni, aztán mindenki annyit tegyen magáévá belőle amennyit jónak lát. Minden baba más, és lehet, hogy, ami az egyiknek bejön a másiknak meg nem.
Becka
fúú valahol kicsit előrébb, de akkor inkább becsatolom neked még 1x ide
Bfagi
Nekünk is zöld volt az elején. A sárgára meg azt mondta a védőnő, hogy azért olyan, mert nem emészti meg 100%-an az anyatejet. Szóval nem feltétlenül
baj ám, hogy zöld.
Bimbó: Én Aventes krémet használok, nekem totál bejött. Már nem is fáj szoptatáskor a bimbóm. Inkább csak, ha fázom
Regi
Jajj, de aranybogár

és neki is mekkora a haja.
Hajasbaba tábor lesz már itt.
Kiskolbi
Nagyon jók a képek.
Nekem is van kérdésem:
Ti egy szoptatáson belül csak az egyik ciciből szoptattok vagy váltott mell szoptatáson belül?
Én már olvastam ezt is azt is...
Meg nem tudom eldönteni 2 napja mi van esténként, de nagy a sírás-rívás. Cici kiköpés meg ilyenek és visítás torkunk szakadtából. Ez lenne a poci
fájás vagy esetleg más a baj??
Ilyenkor aztán tehetetlen az ember. Nem igazán tudunk mit csinálni vele, de azért kitartóan próbálkozunk.
Meg anya is együtt bőg a kiscsajjal