A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

jó reggelt.
apa kicsit felmérgelt engem, a bosszúm a szavazólistán az Egont megelőzők bánták. nyomattam nekik egy cumókat.

Kép
kissmanó

jajj, és a torkam még mindig fáj, de extrázom is a dolgot, dugul meg csurog az orrom.
ezeket kihagynám.
ma hajnalban (tegnappal ellentétben) jóllakott a jányom, igaz mindkét cicit leürítette

Kép
kissmanó

Manó :)
Gyógyulj meg! Ha jól lakott Grétu, az a lényeg. Két cici is jobb, mint a pótlás. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Henchy
Bogid tényleg rafinált kiscsaj ezekkel az éjszakai műsorokkal :D

Kata
Ez a cipő vmi csúúúúcs! Én is szeretnék!

Enikő
Na a hiszti-kezelés az egy külön tudomány... De a víz szerintem is a legcélravezető... Bár nem tudom, én hogy fogom kezelni

Manó
Jobbulást! Urammal nekünk is kapart a torkunk egész hétvégén de csak úgy ééppenhogy - remélem ennyi marad

Hát ez a hétvégénk mozgalmas és érdekes volt. Csak egy bibi volt: Urammal egymásra nem jutott semmi idő, és vasárnap már mindketten kivoltunk, és egymásra kentük, hogy miért nem foglalkozol velem? Azt hiszem, most először Uramból kijött a féltékenység, mert ugye szó se róla bele vagyok szerelmesedve Zalánba, és mikor Zalán alszik, akkor tv/fórum/olvasás, szóval teljes kikapcs, akkor nem állok át apa-szeretgető üzemmódba... El is hiszem, hogy hiányzik neki, 10 éve vagyunk együtt, és júliusig csak őt szeretgettem, és most ez nagyot változott.... Nektek nincs ebből semmi gond?

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt!

Hátt csak nem volt egy hosszú éjszakám...
Bogi fél1-kor kelt, aztán meg olyan 3 vagy 4 körül totál kóma voltam nem emlékszem...

Jaj a zuramat nem kell ám olyan komolyan venni, poénos emberke ám, nem komolyan buzizik, csak neki másik a kedvence.
Mondtam neki, hogy csináljon magának vonalzót, aztán a HUP-on lehet nyomulni azzal... :P

Egyébként neki ez a kedvence:
Kép

Lépek Bogi kiabál...
Vendég

Sziasztok,
szegény gyerekem tegnap este lefektettem, hallom van valami nem odaillő hang, megyek be tiszta hányás volt a fél arca, lepedő stb. Ő meg csak nézett a kis boci szemeivel, hogy mi történt! Annyira sajnáltam!

Enikő: tök igazad van, semmi egy felszólítás, vagy telefon sem!

Manó: észrevettem! Jelentem jogos! Még aznap kb. fél óra múlva megnyugtatott a drágám, hogy ne idegeskedjek, mert minden el lesz intézve! Megbocsájtottam!

Kép

Na szép napot mindenkinek, megyek hívogatom a hivatalokat!

Andrea
Kép
kindernay

Ma vagyunk2 hónaposak! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Bogit elintéztem, kivettem a kiságyból, cici a szájába szippantott kettőt aztán beájult... :lol:
Néha komolyan elgondolkozok mi van a tejemben?

Emma!
Nálunk nincs ilyen gond, mi eggyütt Bogizunk, van mikor hármasban bújunk össze. Mikor alszik akkor meg egy picit foglalkozunk egymással is, de ez csak este van, mert napközben hol alszik Bogi hol nem, ez nem kiszámítható.
Hát rafkós a Bogim, ma pl. 5kor arra ébredek, hogy viháncol mellettem meg kiabál meg magyaráz.
Ez okés, de mi van ha én még mondjuk aludtam volna...
Egyébként nem vészes, én sokkal rosszabb voltam anyukám elmondása szerint, Tücsi Petikéjét is simán leköröztem volna, én speckó a legnagyobb sárban víztócsában voltam hajlandó hisztizni meg fetrengeni lilulni az hisztitől... :lol:
Szal fel vok készülve Bogira, aztán majd lehet Enikő féle hidegzuhit alkalmazom nála ha ilyen lesz...
Bár az utcán ez nem igazán megoldható, de bízom benne, hogy az apjára ütöt, ö nagyon jó kisgyerek volt.

Manó.
Nekem torokfájásra nagyon bejött a tepakolt citromos mézes forró tea, bár én a csipkebogyi teát ittam ilyenkor, most nem tudom lehet e inni, mert kis vízhajtó hatása van, az meg ugyi kell a tejcsihez...

Aki adta az infacolt, adjátok még?
Én már csak hébe hóba adom neki, tegnap pl totál elfelejtettem, és most reggel olyan 7körül eléggé fájt a pocója, de nem sírt csak néha egy kis nyaff volt.
Bár az is lehet, hogy a tegnapi tölött káposzta a bűnös, pedig csak tölteléket meg levét ettem, a képosztát nem.
Vendég

Andi!
Nagy grat a 2 hónapos drágádnak!!!
Vendég

Sziasztok! Tücsi, köszi a hiányolást. Zaljik az élet nálunk is. Sajnos a tejecske még mindig nem jött vissza. Azt hiszem, ki kéne próbálni ezt a more mliket, annyit beszéltek róla, hol lehet azt kapni? Szerencsére Dávid eddig nem nyűgös, úgy látszik, még elég neki, de szerintem nem fogja bírni sokáig, ha így folytatódik.

Emma, érdekes, amit írsz, én is nagyon féltem tőle, hogy Apa féltékeny lesz, de szerencsére nálunk eddig nincs belőle gond. Sőt néha én vagyok féltékeny, mert midnig csak a Kicsi, a Kicsi. :wink: :lol: Na jó, ez csak vicc volt, éppenhogy meg vagyok tőle hatódva, hogy mennyire gondos és türelmes apa lett a férjemből, amilyen kalandor volt korábban, ki nem néztem volna belőle.

Enikő, szuper az a kép a törpeterroristákról, és lássuk be, Viola azon a képen is elég huncut, látszik rajta, hogy nem az a sarokban ülős, csöndes gyerek. De azért részvétem a hisztihez, én is tuti kiborulnék.

Emi_25, nagyon édik azok a képek!!! Kata, Egon már nagyon nagyfiú azon a képen! Dávid is kapott tegnap egy újabb zenélő forgót az apjától, képzeljétek, hangosan nevetett, annyira tetszett neki! Hencsy, megértem a zuradat, az a röhögős kép haláli! Ilyenkor az ember rögtön megzabálná a gyerekét, nem? :lol: Nem tudom, csak én vagyopk-e ilyen képmániás, de legjobban azt élvezem a fórumon, amikor képeket raktok fel. Persze, azért a szöveget is figyelemmel kísérem, de mégis a képek az igazán élő dolgok csemetéinkről.

Hencsy, Dávid is még minimum kétszer szopik éjszaka, ma 3* is, fél 2-kor, 4-kor és 5-kor. Aztán hatkor fel is kelt. De nem bánom, mert így is kevés a tejecske, félek, akkor még kevesebb termelődne, ha nem lenne éjszaka is inger. Nekem Amúgy az a szerencsém, hogy a szüleimmel lakunk együtt egy kétgenerációs házban, és délután le szoktam passzolni a gyereket 1-2 órára, és akkor kialszom magam. De nem tudom, amúgy hogy tudnám elviselni az éjszakákat, ha ez nem lenne.

Kép
nenoke

Nenoke!
Én is pont így vok a képekkel, imádom nézni őket.
Na jol van Boinak eddig tartott a beájulás...
Vendég

Sziasztok!!!

A mai icakánt car volt. Zalán hajnal 2kor elkezdett öklődni a takonytól :shock: :cry: És gyakice reggel 6ig nyüszizett, cicivel a szájában! Apánknak meg 3/4-ed 5től 5:15ig 5 percenként csipogott az ébresztője mire sikerült neki felkelni... :? Aztán fél 7kor meg kelt a Vilcsi :lol: Úgyhogy faszául kialudtam magam 8)

Hencsi: Gondoltam ám, hogy pojénos az emböröd :lol: Amúgy nekem az jobban teccik ami Neki :oops: :lol: 8) Ééééééédes eza nyelvnyújtogatós kép :)

Andi: Gratula a 2 hóhoz :wink:

Emma: Nem biztos, hogy Zalánod hisztis lesz, bár sztem minden gyereknél jön egy ilyen időszak. Van aki jobban (állítólag a lányok sokkal hisztisebbek, mint a fiúk :roll: 8) de ebben még nincs tapasztalatom, majd később lesz :lol: ) van aki kevésbé. Hát Viola eléggé :lol: :shock: Evvan :)

Kata: Most az 5 cumi vagy az 1 cumi ér "többet"???? Mert Németországba a sulis jegyek is fordítva vannak.... Én eddig 5 cumikat nyomtam :oops:

Manó: Veletek álmondtam :oops: Nálunk voltatok (csak kertesbe laktunk) és zuhohogott az eső, ott volt az összes lányod is :) másra nem emlékszem 8) :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Ismét egy hét kezdés. Nem szeressem!!!

Olyan jó volt a hétvége. Marcinak nagyon tetszett a lagzi, nem nyüszizett csak egyszer, de akkor éhes volt. Amúgy jókat durmolt abban a nagy hangzavarban. :lol: Abszolút nem bántam meg, hogy elvittük sőt!!! A templomban pedig nézte a fényeket, és ott se sírt, pedig azt hittem fog, mert misével egybekötött volt, ami hosszú.

Viszont tegnapra lebetegedtem. :( Torkom, orrom...úúúúúgy utálom, amikor nem kapok levegőt.
Mit lehet szedni szerintetek,ha lázasodnék?

Tejci visszajött még péntek este, azóta minden a régi. Hogy, mi volt az a fél napos kiesés??? :shock:

Kata, nekünk kézre van ugyanilyen csörgőnk. :lol: De annyira még nem érdekli. Viszont a trapézt imádja. Üti, mosolyog neki, jűár keze-lába!

Annee, sogórnőd, hogy van? Mikor mehetnek haza? Csaszi seb?

Andi, grat a 2. hónaphoz!!! :lol:

Rita, de édi lehetett a dédi!!! A mienk ma jön hozzánk, no de ő 68 éves.

Hát nekünk is kevesebb idő jut egymásra, de megoldjuk. :roll:

kispiskóta

Jó reggelt!
Most nincs idööm mindenkinek reagálni, nézzétek el. Ideges vagyok az oltás miatt és mindjárt megyünk.
Manó! Ti már lehet, túl is vagytok rajta!

Apa hazajön a munkából és elvisz minket. Elöötte megetetem Egont.

Ja! 5. cumira kell szavazni, csak néhányan nyomatják a riválisokra az elsöö cumit, hogy leszavazzák ööket :lol:

Hencsi! Bogi annyira édes, ahogyan nyújtja a nyelvét! Nekem az a kedvenc képem! Apának nem kell megmondani :D. Persze a vonalzós is nagyon tetszik. :wink: :D
molkata

Lányok, mi a tapasztalat, érdemes sokszor szavazni Egonra? Mert egy normális szavazóprogram (én is programoztattam ilyet a programozóinkkal, mert én voltam a felelős a cégünk holnapjáért) csak egyszer enged egy ip-címről szavazni. Itt lehet többször is? mert visszajelzést nem látok. vagy csak én vagyok béna? :?

Kép
nenoke

Sziasztok!

Boxmeccs az ágyban.

A szereplők:
Kép

Az óriás lecsavarja a törpe orrát
Kép

A törpe visszavág egy balegyenessel:
Kép

Együttes találat
Kép

Tóth úr
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Na szép, szal akkor a zurammal vagytok... :lol:
Nekem meg ez tetszik jobban, de persze a nyelves is... :lol:

Kata!
Szorítok nagyon Egonnak, nem lesz semmi baj, ügyes lesz hidd el, bár nekem is kicsordult a könnyem a szurinál, pedig Bogi alig sirt egy picit.

Lépek, mert Bogi nem engedéjezte hogy számítógépeljek, foglalkozást igényel, pedig még aludhatott volna picit... :cry:
Vendég

Sziasztok anyák,bébek!Kis életjel nagyon jól vagyunk Beni szépen alszik éjszaka.:-)11-kor evett büfivel sem tartott tovább 15 percnél aztán 3:50 kor evett aztán csak hétkor kezdet ébredezni.Azóta játszott,evet "beszélgetünk"most ismét alszik.Féltékenység:Hát én is féltem töle mivel Jan amúgy is egyke tudtam nem hanyagolhatom el.Az elején nagyon nehéz volt mert tényleg csak Beni volt számomra,de időben magamhoz tértem és tudtam nem hanyagolhatom el.Mindenbe bele vonom a fürdés az ö feladata imádnak együtt fürcsizni.De amikor pld haza jön melóból készítek magunkat cappucinot azt együtt meg isszuk meg hallgatom,hogy mi volt a meló helyen.Utána együtt Benizünk este meg amikor béb alszik ismét övé a hangsúly.Szerencsére nem féltékeny.Más:Ma megyek a városba ajándékot venni anyunak vasárnap lesz a szülinapja.De fogalmam sincs mit vegyek neki kérlek adjatok tanácsot.(Sajnos anyut okt.10-én műtik szegény majdnem két hónap kórház.Mivel komplett új térdet kap remélem hamar fel fog épülni.Mivel ott van a két kicsi húgom.)Na megyek pelenka terrorista ébredezik.(azért terrorista mert olyanokat tud pukizni,hogy félő hogy a pelus egyszer fel fog robbanni. :shock: :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Uxi:ez nagyon Jó.Boxmeccs :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Csak picit beleolvasni tudtam, Enikő sorstárs, kitartás, a hisztis jelenetek nekem is ismerősek :cry: .
Valamelyik nap arcon löttyentettem Emit egy kis vízzel, mert ugyanúgy behisztizett, mint Viola, csak épp a fejét nem verte bele sehova... úgy sikított, mint a sakál, mert csak 3 db cumit találtam neki.
Most meg az a hobbija, hogy állandóan felébreszti Benit :twisted: .

Éjszaka Emi még többször kel, mint Beni, hajnalban már fejvesztve ordítoztam vele, hogy miélrt nem képes aludni hagyni :shock:. AZt hiszem nekem is kezd elfogyni a türelmem, néha világá mennék legszívesebben! ÉS Emi éjjel is állandóan jelenetezik, q-ra unom már. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Na, máris duóba nyomják az üvöltést :shock: ...

KépKépKépKépKép
uxi

Hello!

Gyors bekukk, céges dolgokat intézek.
Samu ma 1/2 9-től- 1/2 6-ig aludt, eddig ez volt a leghosszabb. :lol:
Ma megyünk oltásra, a szemecskére kaptunk Kinderkétől cseppeket, használjuk, péntekig van haladékunk, péntek délben szemészet.

Édesek a babák, most nem térnék ki egyenként..egon, bogi, uxi gyerkőcök, stb. :lol:

Zsu és a többiek!
Mikortól lehet használni a kengurut??? Mert én szeretnék venni és használni is, Samu nem nagyon szereti a babakocsiját, jó lenne már félig ültetni, sztem utál benne feküdni..nagyon szeret nézelődni..
Szal mikortól????????
(találtam egyet amit elvileg első naptól lehet)
Ja és egyszerre mennyit lehet benne???????

Zsu gyógyulj meg minél előbb!
Tényleg és meddig voltatok a lagziban?

Samu el kezdett nyúlni ezért-azért..de még csak ököllel próbálkozik.

Emma!
Hát nekünk sem marad most sok időnk egymásra mióta Ati újságot csinál de ha majd többet lesz itthon akkor biztosan..
Tegnap letettük Samut, hogy szeretgessük egymást, hát hamar felébredt :wink:

Hemej!
Szülinapi aji? hm..ahhoz többet kéne tudnom anyukádról. :D
Az én anyukámnak nehéz ajándékot venni..apunak viszont könnyű..zene minden mennyiségben és könyvek..
Anyu sokat olvas, könyvet mindig kap, parfümöt általában aputól szokott meg ékszert is..
Ja igen mi mindig személyes ajit veszünk.
Tehát: könyv, CD, parfüm, anyunak néha ruházat (kardigán, felső, fehérnemű, smink cuccok, krémek)
torolve_20131003125716

Uxi!
Nem irigyellek téged sem, de zabálnivalóak a képen, nagyon jol sikerült képek!
Vendég

Gurgi!
Nektek is nagy drukk a szurihoz!

Ha jol olvasom Manóék is ma szuriznak!
Szegény Gréti, neki is nagy drukk!
Vendég

UXi
Csodaszépek a gyerkőceid!

Henchy
Bogiról nagyon jó mindkét kép :D

Kata
Drukk az oltásra!

Persze, mi is megoldjuk, mert továbbra is odavagyunk egymással az Urammal, szóval jó volt a tegnapi beszélgetés... Ez a fontos, hogy elmondjuk, mi bajunk egymással, aztán mindketten tudunk kicsit változtatni

Kép
Kép
emma1976

Uxi, ez a boxmeccs halálos!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is tartok kicsit tőle, hogy miylen lesz a gyerekünk. Én ugyanis minden hajnalban üvöltöttem a tejecskéért. Anyuék azzal biztatták magukat, hogy ha majd már értelmesebb leszek, és beszélni tudok, megértem,hogy megkapom, csak meg kell melegíteni. Attól kezdve, hoyg beszéltem, nem oá-oát üvöltöttem, hanem azt, hoyg "nem hozzzzááááák". Férjem meg ha megkapta a cumisüvegjét, és átlátott rajta, vagyis nem volt telesteli, akkor kihajította a kiságyából. na most adjátok össze a génjeinket. :lol: :shock:

More Milkre még nem kaptam választ, tud valaki segíteni, hol lehet beszerezni? Patika? Gyógynövénybolt? Bababolt? Köszi!

Hemej, esetleg valami hasznos konyhai cucc? Anyósomnál az a tuti befutó (pizzasütő pl., amit maga nem vett volna meg, de nagyon örült neki), vagy valami kényeztetős cucc: fürdősó, parfüm. Esetleg olyan, amit a kórházban is tud majd használni, de utána is hasznos: tisztasági nesszeszer mindenféle finom illatú töltelékkel, tusfürdővel, samponnal stb. vagy szép köntös, amit szintén tud a kórházban használni. Tudom, hoyg hülye dolog kórházi cuccot venni, ezzel is emlékeztetni az előtte állókra, de hasznos lehet.

Kép
nenoke

Uxi! ÉDESEK! Imádom Emikédet! Kis bongyor aranyhajú lányka! Beni gyönyörű nővérkéje!
Vendég

Hencsi!
Köszike.

Az oltás helyét akkor kell borogatni ha bepirosódik?
torolve_20131003125716

sziasztok!

Szurisoknak egy kalappal! ++++++++++++++++

Andi! Gratula a 2 hós szülinaphoz!

A képek nagyon édik, uxi nem semmi boxmeccs :D

Gurgi! Nekünk a csípőszűrésen ráírták a leletre hogy 2 hónapos kórtól kengurúba is ültessük a gyereket mert az jót tesz neki, így ti is már nyugodtan használhatjátok.

További szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Gurgi!

Nekem azt mondta dokinéni, hogy nem kell borogatni, Boginak csak egy pici pötty volt a helye, de csak pár napig.
Vendég

Gurgi én ahogy hazajöttünk az oltásról beborogattam, este már úgy rugdosódott vele mintha misem történt volna.

Nenoke! More Milket- a kenguru Goldban vagy a www.boldogmama.hu-n tudsz venni.

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi25!!

Köszi a kenguru infot. Na ennek nagyon örülök.
Persze fejtámaszósba..hm de jóóóóóóóóó :lol:
Ennek most úgy örülök, mint majom a farkának
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! Továbbítottam az illetékesnek :lol:

Nagyon jók a képek megint!
Enikő: édesek a törpeterroristáid! Hisztiért nem irigyellek :cry:

Csatlakozom az éjjel nem alvó gyerekek szüleinek táborához! Samu kb 4-5* szopizik éjszaka :roll: Pontosan nem tudom mióta mellettem alszik, megkapja a cicit én meg alszom is tovább! Csak így bírható a dolog :P

Andi: megértelek! Rohadék oep! :twisted: Nekem sem küldték még a TGYÁS-t :twisted: Kiderült, hogy hiányzik még két munkáltatói igazolás, csak nem szóltak róla :twisted: :twisted: :twisted:

Most meg a kazánszerelőkre vagyok kibukva :twisted: Csöpög a kazánunk, tegnap totál eláztunk úgy, hogy lent az előszoba plafonjáról csöpögött a víz :cry: Persze senkit nem lehetett felhívni, gondoltuk majd ma kihívom őket. Ja persze. Már 3órája folyamatosan telefonálok, de foglalt :twisted: Á kicsit sem vagyok mérges :twisted:

Manó: tudom, már túl vagytok a szurin, de azért drukkolok, hogy ne legyen semmi mellékhatása!

Gurgi: édes dédike! Az én nagyim sajnos messze van :cry: Pedig tuti imádná-imádja is őket, csakhát nem láthatja csak képeken :cry: A férjem nagymamája meg, hát inkább nerm mondok semmit. Még azt sem tudja, hogy van a Samu :evil: Na mindegy, ilyen is van sajnos!

Mi kezdünk kimászni a náthából, bár most az én torkom fáj éppen, de nincs időm foglalkozni vele :shock: Samu még szorcsog, de ha szívom az orrát nem jönn már szinte semmi. Ez remélem a gyógyulás jele :roll:
Tegnap voltunk sétálni, nagyon jó volt végre kimozdulni :lol: 2.5órát mászkáltunk, Samesz meg végig aludt a kendőben :lol: Most meg a minimaxon mesét néz :lol:

Na megyek folytatom a telefonálgatást, hátha sikerül 8)

Mikor is lesz a következő tali? hátha arra már sikerül eljutnom nekem is :oops:

Pusz mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Van olyan, aki nem volt csípőszűrésen? Mert minket nem küldött el a doki. Azt modnta, hogy csak annak kell menni, akinél van valami gyanú, és ő nem talált Dávidnál semmit. De úgy látom, majdnem mindneki megy, gondolom, nincs mindenkinél gyanú.

Tök jó ez a zenélő forgó, csak épp ha lejár, elkezd méltatlankodni, és addig kiabál, amíg újra fle nem húzom. :?

Kép
nenoke

No most éppen ezt találtam..jó mert van egy kis tatyó is az oldalán

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=125132&groupid=20&mainid=8
torolve_20131003125716

én nem borogattam a szuri helyét semmivel, mégis szépen renbe jött.
bocsi, most én is félkezes vok, de nemsokára jön apa haza, lesz egy kis nyugim, a héten szabin van.
Vendég

jajj támaszos =rövid o :oops:
torolve_20131003125716

Gurgi! Szerintem ez nagyon jó és paktikus!
emi_25

gurgi.
szerintem is tök kafi, tök jó piros tetszik, meg az a kis zseb is jó az oldalán.
Vendég

Gurgi, de ez csak 9 kilóig használható. Az vajon mennyi ideig jó? Ahogy elnézem gyerekeink gyarapodását, az elég hamar lesz. Dávid már bőven elhagyta az 5 és felet, vagy be fog lassulni rövidesen?

Kép
nenoke

Nenoke! Le fog lassulni a súlygyarapoás! A kenguruk általában 9kg-ig jók max 12, már Lilla is majdnem 6 kg de azt mondta a védőnéni hogy lassulni fog a hízása, remélem is mert ha így folytatja inkább veszek egy tehenet mert annyi tejem sosem lesz ami elég neki

Kép Kép
emi_25

Helló Lányok!
Nagyon jók a képek!
Esztora
Sztem nekünk is jó a holnap! Ugyanúgy mint múltkor?

Gurgi
Én azon tanakodok, hogy jön a hideg, a gyereket is be kell öltöztetni, rajtunk is kabát, akkor hová lesz a béb? Vagy beleférnek pl overállban is?? Bocs, de én nem láttam még ilyet közelről :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Csajszik, sztem is jó ez a kenguru..

Nenőke!
Samu még nincs 5200 gramm..ő nem hízik olyan gyorsan. Nekem az bőven jó, hogy ha addig tudom kenguruban vinni amíg nem tud normálisan ülni a babakocsiban.

Szivvi!
Overálban? nemtom, majd kipróbálom aztán nyomom az infot.
Sztem simán belefér.
torolve_20131003125716

Uxi: csúcs a boxmecs :lol:

Kata, Gurgi: drukk nektek is az oltáshoz!

Hemej: Esetleg valami egyedi? Fényképalbum Beniről vagy sógyurmából kéz és láblenyomat? Esetleg egy díszpárna a fényképetekkel amit be tud vinni a kórházba és akkor picit vele vagytok :wink: Én az ilyen ajándékokat szeretem :P

Gurgi: vannak kenguruk amiben már első perctől tudod vinni a gyereket, de a legtöbb csak 3hós kortól ajánlott. A kendő viszont megintcsak 1. perctől jó. Én tegnap 2.5órát sétáltam így a Samuval és komolyan meg sem éreztem, hogy cipelem. A kenguruval ezt nem bírtam soha :cry:

Még mindig foglalt a szervíz :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

És pirosat szeretnék nem sötétkéket..
Hencsi! jaja, jó az a kis zsebecske az oldalán /praktikus
torolve_20131003125716

Aha Brigi! :lol:
No nem baj de télen ez jobb, mint a kendő..a kendő vagány és biztosan kényelmes is.
torolve_20131003125716

Kép
palacsintát sütök, nyammmii

KépKép

KépKép
szivvi

Küggyű má palkót plíz :lol:
Mogyikrémeset és lekiset
torolve_20131003125716

Szivvi: palacsinta, nyamika :lol:

Gurgi: miért jobb télen a kenguru mint a kendő: Nekem van kenguru is , meg a Máténál is volt, és ő télen született, de nekem akkor is a kendő volt a jobb :roll: Na jó, nem meggyőzni akarlek, mindenki maga dönt, csak mivel én próbáltam már mindkettőt tapasztalatotírtam :lol: És nálam nem a vagányság számít, hanem a kényelem, hogy ne fájjon a hátam :wink:

brigi73

Brigi!!
Értem Brigi értem.
Hát gondoltam, hogy a kendő elázik a hóesésben meg kabátra nehezebb felkötözni.. :oops:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?