A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek!
a Smecta persze, hogy mehet tápba, nem is olyan rossz úgy az íze. amúgy kissé homokos édes az íze!

Votiv!
azért gondoltuk, hogy elmegyünk a dokihoz. én nem vagyok egy kihívogató, de mikor 4 naposan hazatérünk, akkor biztos, hogy nem viszem be, tehát ezt akarom megbeszélni vele, hogy egyszer jöjjön ki. utána beviszem én mindig, addigra be kell gyaxiznom a vezetést, mert két gyerekkel úgyse akarok már tömegközlekedni folyton. (na főleg nem oda, ahova mittomén hány átszállással jutnánk, pedig nem messze van) amúgy még sose hívtam dokit házhoz, pedig lett vón már rá okom.

ancsipancsi

Jaj, ide hadd írjam le :lol:

szóval nem a szabályos vezetés a bénaság, sőt;
ami baj van, az itt általában a vezetési kultúra és pl az is (erről volt múltkor vmi riport a tv-ben), hogy a sebességkorlátozó táblák sokszor rettentő rosszul vannak kirakva, úgy értem, indokolatlanul

nyáron voltunk Lékán Ausztriában, ami végülis a magyar határ másik oldala, szóval nem messze; minden tábla következetesen és betartahtóan volt kirakva úgy, hogy bízni lehetett bennük, ha a kanyarban kint volt a 70-es tábla, az abszolút indokolt volt
ja és 70-es, nem 60-as és 40-es nem 30-as
ésminden település előtt-után van egy 70-es zóna lelassítani s felgyorsítani, nem úgy mint itt, hogy lakott területen kívül 90, belül 51 ergo vagy lassú vagyok egy db-ig lakott területen kívül és akkor dudálnak, vagy száguldozom belül

és nem mellékes, hogy az indokoltan megfontoltan kirakott tábláknak köszönhetően sokkal jobban fogyasztott a kocsi (kis kört mentünk Fertő-tó körül), mint itthon
és valahogy az egész adta magát, a rendezett környezet stb szóval egyáltalán nem volt nehézség megállni a zebránál - itthon a zebrák egy része meg sincs mert lekopott

erről még rengeteget tudnék mesélni :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Hu, még nem tudtam mindent visszaolvasni, majd ha B is elalszik.... most csak röviden, ami eszembe jut:

Macs, Zuzi,
dejo, hogy ujra irtok :D

Deni,
miért bölcsi ovi helyett?

Ancsi,
hogy tetszik a suli? és birod Lencsi és Pocak mellett a tanulást?

Rid,
mi az a puff? lányodnak sok +++++++!
A visszauton semmi extra nem történt amugy, csak keveset aludtak a köcök, és felváltva kellett szorakoztatnom öket a 2 ülés közé bepréselödve :lol: aztán megálltunk a Kikában körülnézni, és ez sok lehetett Ábelnek, mert itthon már csak sirni birt, 7-re ki is dölt. (reggel 8-ig nyomta 2 szopival :) )

Vot,
mit vizsgáztatsz? (bocs, ha irtad korábban)

Köszi, jol vagyunk, az uj lakással kell sokat foglalkozni, de élvezzük a tervezgetést, stb :D

Sikerült sokat olvasnom, tornáznom mult héten, de sajna meglett a hátulütöje az én pihenésemnek :? Bálintot keveset láttam, sokat volt a nagyszülökkel, keresztanyámmal, és egy régebbi rossz élmény miatt párszor bekakilt a gatyájába. Baján nem akarja a vécébe végezni a nagydolgát, és azt hiszem, anyu megszidhatta az elsö bekakilásért (csak fél füllel hallottam, mert épp Ábelt altattam az emeleten....), ez is lehet az oka. korábban itthon semmi gond nem volt ezzel, és most tegnap már itthon is a gatyoba nyomta, ráadásul remegö lábbal, félelemmel a szemében.... összeszorult a szivem :cry: Anyuval beszélnem kell majd, de elsösorban valahogy rendbe hozzuk itthon a dolgokat........ :roll: :( most ujra elövesszük a bilit, hátha oda hajlando megint..... nem is értem, mert mindig kedvesen beszélnek vele (vagy csak elöttem????), miért pont ebben a témában nem tudnak megértöek lenni.... na, nem részletezem tovább.

KépKép
fibi

Szrek, Curse,
Szia Nektek is :D

Zsan,
sokat gondoltam Rád tegnap, hogy vajon Ti hogy utaztok 3 gyerekkel Bajára vagy akárhova..... Sztem baromi nehéz összehangolni még 2 gyerek alvási és egyéb szokásait is....
fibi

Sziasztok!

Jankának hívnak, ellátogattam felétek, mert lenne egy kérdésem. Igaz nem a Szent Imrében fogok szülni, de a munkahelyemhez ez a korház van a legközelebb és úgy hallottam, hogy a korházban indítanak INTIM tornát.
Hálás köszönet, ha tud nekem erről vki. infókat adni!

Janka
janka1

Ancsi, ezt is el kell kezdeni vmikor :wink: és meglátod, nagyonis klassz dolog! :D drukk, hogy vállaljon :D

Neet, nekem kerek perec megmondta az oktató, hogy vagy most jattolok, vagy lehet még pár vizsgát csinálni 8e/db-ért, és a végén úgyis jattolok :twisted:
úgyhogy "megúsztam", mert már az első alkalommal fizettem... (és persze mindent az oktató intézett....)
egyébként nagy hibám nem volt, csak hogy nem mertem leelőzni a kukásautót a Baranyi utcában :shock: mert túl szűknek éreztem, és a jobbkezeseknél meg "benéztem Mohácsig", ahogy az oktatóm szokta volt mondani :?
vszínű ha bemegyek az ellenkező irányú sávba akkor nincs az a pénz, amivel le lehet fizetni a vizsgabiztost, úgyhogy akkora lúzerek talán mégsem kerülhetnek az utakra. De olyat se ismerek, aki kezdetben ne lett volna picit bizonytalan, ügyetlenke vagy izgulós, de ezen mindenki túljut! szóval kiegyenlítődik a rendszer :)
a vezetési kultúránk meg olyan, amilyen(ek mi magunk) :(

votiv 8)
votiv

Fibi, zöld kártyát :P
most itt ülök a váróban, és pihenésképp netezem :lol:

felhívtam az Állatkerti Játszóházat, és ha csoportként előre bejelentkezve megyünk, akkor csak 400ft/óra gyerekenként! és a világ legszupibb játszóháza. Szóval szervezhetnénk oda egy távolabbi ip-ban is talit, hogy jóóó sokan el tudjanak jönni!

egyébként meg ki kellene találni, milyen "közületi" néven jelentkezzünk majd be, pl. Szent Imrés Anyukák (SZ.I.A.) Nőegylete? :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Bocs mindekitől, hogy nem válaszolok meg nem köszöntök, meg nem reagálok, de a kimúlás szélén állunk. Szerencsére nem betegség miatt, de ez most kevéssé vígasztal :?

Röviden: kóros fáradtságban szenvedek.

Ignáckám napközben egész nap vagy a hátamon van vagy a kezemben, egyedül letéve napi szinten összeadva kb. 10 percet. Éjjel velünk alszik, cicivel a szájában.

Ebből következik, hogy Hankával semmi értelmeset enm tudok együttcsinálni, mert Igivel a hátamon egyszerűen nem megy a leggugolás, labdázás, futkosás (biztos én vagyok a puhány :oops: ), és mivel fáradt vagyok, ha valami rosszaságot tesz, akkor magamból kikelve leüvöltöm :cry: :cry: :cry: Olyan anya lettem, akiket régen csak megvetni tudtam.

Az még nem is lenne baj, hogy Igi velünk alszik, de csak úgy hajlandó aludni, ha a cici a szájában van... Ma reggelre pl. 1-2-ig apja sétált az üvöltő gyerekkel a nappaliban, ott elaludt, ahjogy letette az ágyba felébredt, sírt. Mellere tettem, majd 4!-kor levettem a ciciről, mert már minden tagom el volt gémberedve az oldalfekvéstől. Már fogalmam sincs amúgy, hogy hányszor szopik éjjel, mert csak rakom a szájába felváltva a csöcsöt. Az óranézegetés, ébredésszámlálás elérhetetlen luxus.

Ehhez mérten irigylem minden gyermektelen isnmerősömet,különösen éjszakánként és azon agyalok, hova meneküljek - persze nincs menekvés. Hogy konstruktív legyek, azon is filózok, ogy lehet ezt KIBÍRNI, ha már megoldani nem tudom... Asszem régen vártam ennyire a karácsonyt... akkor igi már 7 hós lesz... az azért már valami...

És teljesen lelkibeteg vagyok, hogy mennyire szarul bírom a kiképzést, és hogy lehetnek ilyen szörnyű gondolataim, mint pl. hogy ennek a gyereknek már államigondozásban is jó lenne, mert én begolyózok tőle :cry: :cry: :cry:

Valakinek hasnoló tapasztalat???

Már túl vagyok az Éjszaki gondoskodás c. könyvön, ami sokat segít a tö9mbbemberes babákkal kapcsolatban, a múlt héten adott is némi plussz energiát, de érzem, hogy nagyon a határon mozgok :?

Szóval: bocs, bocs, bocs, hogy semmi reakció :?

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

LENI ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!
Túl lesztek ezen, nem fog örökké tartani ez a z állapot!! CSak addig tarts ki! Nem tudod megoldani, hogy egy pár órát pihenj, akár napközben? Van vki, aki tudna vigyázni a gyerkőkre addig? Tudnék vmit segíteni?

Neet, Eszci ollyan szép kislány!!! Borítékozással én is így vagyok, annyira ciki... Forgalomban engem 2x vágtak meg, 1.vétettem egy komoly hibát az első 2 percben, a 2.már szemétség volt, azért húztak meg, mert a piris lámpák előtt kicsot gurultam úgy, hogy már nem volt sebességben az autó, meg a biztos szerint nem néztem a tükörben hátra, ebből összeszámolt 10 hibapontot. Az oktatóm szernt s szemétség volt. (Lehet, h a borítékot hiányolta a pasi.)

Macs, Füli is nagggyon édes és szép, nem semmi a szerkója! :)

Zsan, kaka reggelhez sok+, nekem sem volt túl jó, mert P eléggé sírt az oviban reggel, és nagyon szar ettől a kedvem...
De egy másik anyukával beszélgettem erről, és igaza volt, ettől most nem szabad megkímélnünk a gyerekeket, mert az élet sem fogja őket kímélni, jbb, ha ezt elkezdik megszokni...

Curse, teljesen igazad van, amiket írsza vezetésről, meg a vezetőkről. Engem is nagyon zavar, amikor a megengedett max.sebességgel megyek szépen, egyenletesen az úton, és valami hülye a s##gemben van, a batárnagy auójával, és még én vagyok a hülye... Van, hogy ilyenkor direkt lelassítok egy kicsit, de már mondták nekem is, hogy ne kötözködjek, nehogy megszívjam...
Puff-spray formátumú, beélegzendő gyógyszer.

Fibi, B és a kaki, szegény, otthon biztos helyrehozzátok a dolgot! Te olyan megértő vagy a gyerekeiddel! :)

Vot, éjszakákhoz +++, vagyis inkább az utána jövő naphoz... Nálunk is volt ilyen, nagyon kemény, tudom...

Ákert (P így hívta régen) játszóházba mi is mennénk szívesen, de ez a 7 nem jó.

Gyerekdokinkkal beszéltem, holnap meghallgatja Bt, és megbeszéljük a továbbiakat. Nem fullad, de még mindig egy nagy adagot szívtam ki az orrából nemrég.

Megyek, annyi dolgom van, és mindjárt mehetek Pért az oviba.
rídonli#

Fibi :) Sziaaa! :D videó :lol: visszaút :roll: De azért jó, hogy tudtál kicsit pihenni! Bálintodnak meg +++ és Ábel hogy van?

Ríd :) Remélem Boridnak nem fog kelleni az a spray!! ice teás üveg rulez! :D

Kata :) Jaj bocsi, hogy így "beletenyereltem" és indiszkretén voltam :oops: köszi a választ :) Biztos megvisel ez a sok tárgyalás, kitartást hozzá +++ és persze drukkolok a mielőbbi "szabadságért", hogy jöhessen a közös bébi! :D

Macs :) punk Füli :lol: :lol: gratula a dumájához!! :D

Votiv :) Éjjeli kelésekhez +++ A ma éjszakánk nekünk se volt túl pihentető, végül apa Bálinttal, én meg Bencével aludtam...

Neet :) Eszti nagyon édes! és milyen hosszú haja van! Bulást neki+++

Curse :) Bírom, ahogy az állat vezetőkről írsz! olyan nyugis csaj vagy, de ezen úgy be tudsz pipulni :lol: és nagyon igazad van :wink:

Ancsi :) Merre kirándultatok? Egyetem milyen volt? Uh-on mi volt??

Leni :) sok +++++++++++++++ Nem ismerem a családi háttered, de nincs nagyszülő, nagynéni, bki, aki segítene Neked? ha végképp nincs segítség, akkor meg esetleg jöhetne néha bébiszittyó, mert kéne egy kis tehermenetsítés:wink: Igi nem lehet, hogy fogzik és attól ilyen nyügi? mert nálunk Bencust mostanában igencsak megviseli ez :?

Minket is utolért a takonykór :( tegnapra Bálintot kapta el, ma meg már én is... szedjük az oscit, még Bencusnak is adtam megelőzésképpen.

Kép
Kép
denizsa

Leni!
első pár hétben nekem is voltak ilyen gondolataim, hogy én nem bánok jól a gyerekkel, vigyázzon rá bárki, csak én ne, ezért volt első pár napban sokat a csecsemősöknél is. persze ezt a folyamatos bőgés miatti kudarc okozta, legalábbis L. folyton bömbölt, és bármit tettem, semmi nem segített, a kiságyban bömbölni meg nem hagytam volna, főleg, hogy volt ez a levegő nem vételi gondja, mikor kiakadt. ekkor meg fújtam az arcát, azért volt lelkifurdancsom, szóval mindenért magamat okoltam, örültem, ha más kezében volt a gyerek, megfogadtam, hogy soha többé nem szülök, krumpliszirmot ettem kb. 1 hónapig, semmi mást, meg ilyenek. (mondván, hogy mindentől sír, biztos a tejjel van a gond) nálunk ugye ez a szitu végleg 6 hós, de részben 3 hós korára rendeződött, s én is gyorsan lehiggadtam.
ancsipancsi

Helló!

Neet, persze igazad lenne egy olyan optimális helyzetben, ha egyrészt az oktatók is abban lennének érdekeltek, hogy tényleg hatékonyan és jól megtanítsanak vezetni, nem abban, hogy minél többet járjál csak hozzájuk, mert kell a pénz. Meg a vizsgabiztos is objektíven döntene. De nem így van, és a baleseteket nem a kezdő vezetők okozzák, hanem a gyorshajtók, meg az ittas vezetők, meg az indokolatlanul nagy kockázatot válallók. Nem beszélve arról, hogy ha megbuksz és veszel néhány plusz órát, akkor mi van? Az alatt a pár óra alatt nem fogsz nagy dolgokat megtanulni, szóval sokkal jobb nem leszel, akkor meg minek szívatnak, időben és pénzben. Az alapokat már tudod, különben az oktató nem vinne vizsgázni, ha nem lenne meg a legszükségesebb tudásod, ezek után a többi már csak szívatás, aminek a világon semmi értelme, ha nem annyi, hogy biztosan több melója és pénze van az oktatónak és a vizsgabiztosoknak egyaránt. Na uff, ez az én véleményem. Rám nem mondhatja senki, hogy nem szántam rá az időt és a pénzt, de ha újra kezdhetném egy olyan oktatóhoz mennék, mint amiről Votiv írt. Bár én extém eset vagyok, mert nekem ott van a suli is és emiatt minden bukta után heteket kihagytam a vizsgaidőszak miatt és szinte mindig újra kellett kezdenem, na meg oktatót is váltottam 2x, de a harmadik se jött be, mondjuk legalább nála már átmentem a vizsgán, de elég kötsög volt az is...de ha elsőre jattoltam volna, már rég lenne jogsim és már rutinom is lenne és és és és, bocsi de kijött belőlem, mert amikor végre lett jogsim, akkor se tudtam igazán örülni, mert annyit szívtam, hogy áááááá, pedig akárhányszor vezettem a férjemmel vagy vezettem apám kocsiját is mindenki azt mondta, hogy semmi baj azzal, ahogy vezetek és jó, kisebb hibákat elkövetek, de ki nem??? akkor mér nekem kellett ennyit szívni?? Na befejeztem. :twisted:

Leni

Nem tudok semmi okosat, csak annyit, hogy kitartás, hidd el jobb lesz egy idő után. Vannak mély pontok túl kell élni valahogy++++++++++++++++++++++++++++++

ruz
ruzicsky

Deni!
a velencei tóhoz mentünk, remek napsütéses idő volt; de mivel a Normafához indultunk, csak egy fikarcnyi parkolóhelyet se találtunk, hát kitaláltuk, hogy elmegyünk Velencére. igen ám, de hegyi túrához voltam öltözve, túrabakancs, melegebb ruci, úgyhogy majd megsültem a végére :)
ancsipancsi

TELJESEN RÁKATTANTAM A CÉKLALÉRE!

segítsetek!!!!
k............. drága, ötszázvalamennyi forint, csak 1 üveggel vettem (hála Zsancinak, 20%-kal olcsóbb volt a DM akcióban), de annyira ízlik, hogy megőrülök , ha újra és újra nem ihatok ilyet. kívánós vagyok! szeretném olcsóbban megúszni, hát mit tegyek?? hogy készíthetnék ilyet?? egyáltalán céklaszezon van már?
(persze mindenem piroslila, ami csak kijön belőlem :D, de megéri!)
lehet, hogy csak ki van centrifugázva? (psze még mindig nem vettem gyümicentrifuát :( )
ancsipancsi

Sziasztok!

Persze megint napközben írkálok :P De csak kihasználom az ebédidőt...

Ancsi, Zsan, Mindenki: Nekem küldhetitek az infókat a dokikról, kórházról, amikor elég "sok" összegyűlik, akkor megformázom és elküldöm Ancsinak! Csak ne kelljen a fórumról kimásolgatnom légyszi :lol:

Leni: dettó így voltam sajos elég sokáig Baluval... Voltak napok/éjszakák amikor jobb volt (értsd: "csak" 3x-4x kelt fel) és voltak HETEK amikor rosszabb, olyan is előfordult, hogy nem emlékeztem hogy volt-e fent a gyerek, de közben lógott a cicimen, vagy arra ébredtem, hogy fázok, mert a pólóm fel volt húzva a csemete meg nekem hátatforítva horpasztott... És szintén Marcin, sőt nálunk inkább a lányomon csattant a dolog, hiszen mikor 5 után hazaért, egyszerűen arra nem voltam képes, hogy végighallgassam a mondanivalóját :cry: :oops:
Akkor kezdett jobb lenni, amikor leszoktattuk az éjszakai ciciről! Majd utána a nappaliról is (2 évesen) A mai éjszakánkat azóta már rossznak jellemezném, mert vagy 4x fent volt inni (max 1-2 perc) és utána aludt vissza. De hamar hozzászoktam, hogy csak 1x ébred...
És úgy érzem, hogy vannak sajnos ilyen időszakok, amikor az anyuka tényleg kimeríti a tartalékait, de azt nem tudnám megmondani, hogy ezt hogy lehet feltölteni. Nálunk olyankor sem jött el a nagymama, se bébiszitter, se egyedül pihenés, se más kikapcsolódás, egyszercsak elmúlt! Tudom, ezt nehéz elhinni amikor benne van az ember lánya...
Nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++++-t küldök!!!!

És egy kis mese: tegnap apával kettesben elmentünk egy tanfolyásra, reggeltől estig gyerekekek nélkül!!! Ez volt az első alkalom amióta megvan Marci, mert Őt sem tudtuk már senkire hagyni, amióta meg B is megérkezett..... :? :lol: :wink: :D

Na pussz Nektek: Pocak
pocakpacni

Ja és Zsan! Nem küldtél priviiiit?! :lol:

És Votiv: Neked meg én küldtem még a múlt héten, megkaptad??
pocakpacni

Fibi: hurrá itt!!!

És Recca meg Fibi meg akit érdekel :wink: küldjek élménybeszámolót a tegnapi tanfolyásról?
pocakpacni

Ancsi

Én is voltam szombaton suliban! :) Egyszerre okultunk. :) És írtál azóta nekem mailt könyv ügyben? Csak mert azt mondtad írsz még és nem kaptam semmit.

Rid

Drukkolok, hogy minden okés legyen, ez az asztmás roham nem hangzik jól..+++++++++++++de ezt én is tudom mondani, amit Tinu is írt, hogy az uncsitesóm is kiskorában asztmás volt és tényleg szanatórium, éjjeli kórházbarohanások stb. És kb. 10 éves korára minden elmúlt, szóval kinőtte és azóta sincs semmi baja és azóta ő a legkevésbé beteges a családban. :)

Macs

Örülök, hogy írsz megint. :) Füli meg annyira helyes minden képen, hogy meg kell zabálni. :) Punk kép. :) Bendi is fel szokta venni mindenféle ruhánkat a múltkor meg a zsírkrétával rúzsozta magát, pedig nagyon ritkán sminkelek...ráadásul fiú...mi lesz ebből?? :)

ruz
ruzicsky

Ríd, Rylie: gyógyuljanak azok a kőcök!!!!+++++++++++++++
Nem semmi történések :?

És most már húzok vissza dolgozni, mert a végén még.... :lol: Csak most olyan jólesik írni (ez elég ritka nálam :P )

Páááááááááááááá
pocakpacni

Ruzy!
még nem írtam mélt, de az Egyetemes jogtöri könyvemre azt mondta a tanár, hogy kőkori (1998-as), és hogy vegyek újat, de sajna nincs rá lóvém, baromi drága. :( van neked kölcsön újabb?
különben én még élvezettel hallgatom az előadásokat. majd írok mélt is!
ancsipancsi

Ancsi, sztem kb. most van a céklaszezon, és sztem gyümölcscentrifugával lehetne levet csinálni belőle. Mivel kb. olyan állaga van mint a répának és azt is nagyon jól le lehet centrifugázni, de céklát még nem próbáltam én azt úgy szeretem enni ahogy van, nem csak a levét hanem elrágcsálom, tök jó. És teljesen meglepődtem amikor először kóstoltam nyersen, mert előtte mindig csak a savanyított változattal találkoztam amit viszont útálok!! És meglepődtem, hogy nyersen milyen fincsi. :)

Na mennem kell Bendiért a bölcsibe, remélem holnap már egész nap maradhat.

ruz
ruzicsky

Ruzy!
én a céklát ha megfőzöm, soha nem ízesítem, főként nem ecetezem, hanem úgy szűzen eszem, és úgy ízlik. nyersen még csak almasalátában ettem.

kéne már egy gyüm. centrifuga, de férjemet nem tudom meggyőzni, hogy használni is fogom folyton :(
ancsipancsi

Jelentem Bendi alszik a bölcsiben. :) Éljen, éljen. :) Úgyhogy majd később megyünk vissza érte.

Ancsi

Nekem egy fénymásolt változat van, majd megnézem hányas kiadás. 2000-esnél biztosan nem újabb. :? Bár nem igazán értem, hogy mi változhatott az egyetemes jogtörténetben pár év alatt? :lol: :lol: max az utolsó pár oldal, Unióhoz csatlakozott pár ország stb. Úgyhogy még azt is megteheted, hogy kölcsönkéred valakiét és az utolsó pár oldalt lefénymásolod.

Hát a férjednek annyiból igaza van, hogy gyümicentrifugát én is naon ritkán használom, de néha viszont jól jön.

ruz
ruzicsky

Ancsi: nekem van gyümifugám és nem használom, szívesen kölcsönzöm és igy kipróbálhatod és ha valóban beválik akkor legalább tudsz demonstrálást is tartani a férjednek ;) Nos?
Úgyis esedékes az Ancsi-Zuzi-Rylie randi :)

Deni: a szájfelsebzés az abból adódott, hogy apája hozta ki a vízből kezében a ded repülőtartásban. Majd Api elcsúszott egy kövön és mivel tele volt a keze a gyerekkel, nem tudott tompítani meg semmi hanem arccal előre "hozzávágta" a gyereket egy köves padkához :( Szegény teljesen maga alatt volt utána, tiszta lelkifurija volt, meg nagyon féltünk, hogy maradandó lesz a heg, de szerencsére nem lett az!
Rándulás: ismét a hüjjje szülei voltak a hibásak, ezt a hinta-palintát játszottuk vele, amikor két szülő közt a gyereket karjánál fogva lóbálod! Ha abbahagytuk akkor ment a hiszti mert marhára élvezte, egészen addig mig ki nem jött a könyöke vagy válla a helyéről :( Bent a kórházban én oda se néztem amikor jó erősen megfogta a doki a karját és reccsentett rajta kettőt-hármat :o ded meg üvöltött mint állat! A csuklóját vagy a dokibá szorította meg erősen vagy azis a rándulás miatt lett fájós, de mostmár minden ok a kezével! Az viszont tutti, hogy ilyen játékot never again! Piszok szarul éreztem magam, hogy ennyire nem tudunk vigyázni a dedre, meghogy hogy akarhatunk még1 dedet ha Kamillára se tudunk vigyázni :(
Tejmizéria: még az is lehet, hogy ebben is én vagyok a hibás, mert a várandósság alatt volt, hogy 2l tejet benyomtam egy nap, merthogy az milyen királyság nekem+a babicseknek! Aztán amikor csecsemő volt még Kamilla és ragyás lett a feje, ZJ mondta, hogy a tejtől és hogy tartsam magam tejdiétán és hát én azt se nagyon tartottam be :oops: csak ímmel-ámmal :roll:
Szóval szuperül érzem magam, hogy lett egy okos-szép-egészséges babám és a hülye anyja meg elrontja... :?
de próbálom előre koncentrálni meg hogy minden ok lesz mostmár!
takonykórságból++++ nektek!

Ríd: ez a kékfény :shock: atyaég! remélem soha-soha nem lesz ilyen nektek se és másnak se!!
Jobbulást!
Indi nektek is és mihamarabb antibigyesz-mentességet!

Lindi: ez elmaradt még: tesód tényleg szép volt és nagyon hasonlítotok! Férjed meg wáúúú! Felolvastam okulásképp a hsz-et apjuknak, hátha veszi a lapot 8) És valld be, hogy minden este sütővassal állítjátok be Gréti loknijait!

Ancsi: jogi egyetem! Hűha! Na ez az ami tőlem igen messzi áll!

Neet: tök égő..én elsőre átmentem mindenből és nem is tejeltem senkinek :oops: De szerencsés voltam a vizsgáztatókkal és vizsgákkal is szokás szerint 8)

Curse: egyetértek Votivval, vége a nyugis kis napoknak! Hajrá Adél!

Leni: :roll: ötletem sincs...de sok erőt kívánok! És pl az én Uram azt mondja, hogy a katonaság arra volt jó, hogy bármikor bármilyen helyzetben el tudott aludni akár 10-15 percre is. Valahogy neked is ezt a tudományt kellene gyakorolnod...hátha kipihentebb lennél :roll:

Fibi: tervezgetés olyan jóóóóóóóóóóóóó :) B gatyóba-rotty :? szerintem otthon rendeződik az ügy!

Macsek: Te mint tőgyügyi szaktanácsadó, plíz help me:
a kecsketejnek elvileg büdibbnek vagy más ízűnek kell lennie, mint a tehéntejnek?? Mert most azt vettünk Kamillának, és én nem érzem a különbséget ! :roll: Átvágtak? Hogyan tudnám megkülönböztetni őket???

Pocak: első "randi" :P remélem lesz még ilyen! Szerintem nagyon fontos egy kis gyerekmentes-együttlét is az apjukkal!!

Votiv: mindgyá keresek még szép képeket, csak neked ;)

Rylie
rylie

Ancsi: de jó, hogy kérdezted! ÉN is már úgy szerettem volna megtudni, hogy vajh a céklalé hogy készül. Nyersen kicentrizve? Vagy meg kell főzni? Meg a sütőtöklé is érdekel. De asszem a tejjel van, legalábbis ilyen Harry Potteres receptet találtam a neten.

Leni: okosat nem tudok mondani, mert én gyerököm nagyon anyabarát volt kicsinek. De sok +++++++++++++++++++++++++++! És valahogy tuti vége lesz. Ki fogod bírni!

Jogsi: nekem elsőre meglett minden. :oops: Pénzcsúsztatás nélkül. Pedig nem én voltam az ügyes, hanem valahogy mindenki rendes volt velem. És vezetni sem tudok. Mert azóta sem vezettem és ennek már lassan 10 éve.

Janka: az az igazság, hogy csak akkor ingyenes az intimtorna, ha viszel egy körzetes dokitól beutalót. Na mármost pl. az unokatesóm ezt nem tudta elintézni. Úgyhogy végül neki fizetnie kellett volna. De egy barátnőm meg - nem tudom, hogy - elintézte és ő járt, pedig az Istvánban szült. És nem is a körzetben lakott. Na sokat segítettem, mi? :oops: Mi is érdekel az intimtornával kapcsolatban? Én jártam, de azóta sem használtam. Nekem furi volt és nem is igen élveztem, de azért jártam. PEdig a lány, aki tartja, nagyon aranyos, rendes, a végén lehet tőle venni CD-t, amin egyénre szabott feladatsor van és tudod otthon hallgatni.

Kép
Kép
tinu

Képek még, aztán lelövöm magam, a többit majd a hűvős-taknyos téli napokon prezentálom :)

Cavtat:
Kép
Horvát macsek:
Kép
Mljet Nemzeti Park:
Kép
Mljet NP:
Kép
Mert csak a szikla szélén jó csücsülni!
Kép
Várfal esti fényben:
Kép

és az még kimaradt, hogy:
Neet: jó az avatarod ;)

R
rylie

Rylie!
köszi, még ledumáljuk. (pl. milyen géped van?)
képek szuperek. Kamilla mikor lett tökszőke? :)
ancsipancsi

Rylie

Nagyon szépek a fotók! :)

Szerintem ne nyomaszd magad ezek miatt a dolgok miatt, én néha ha belegondolok, hogy mennyi hibát követtem el, mint szülő, már most, pedig még csak 2,5 éves Bendi, áááááááá, akkor inkább valami másra gondolok gyorsan, különben elvisz a stressz, meg az infarktus.

Mondjuk nekem szólt a gyerekorvos, hogy ne emelgessük Bendit a karjánál fogva, főleg, hogy túlsúlyos is, de hogy ez veszélyes így emelgetni a gyerekeket, mert kiugorhat a válluk. Úgyhogy egy piros pont a gyerekorvosunknak. Másrészt meg nekem senki nem javasolt tejmentes diétát, amikor Bendi is tiszta kiütés volt és később mikor mindig hasmenése volt, akkor is én jöttem rá, hogy a tej miatt lehet és mindenki hülyének nézett, hogy miért nem adok tejet a gyereknek és én is mért nem eszek meg semmit amiben tej vagy tejszármazék van...pedig lehet, hogy ha már kezdettől tejmentes diétát tartottam volna, nem fájt volna a hasa sem, de ezt már nem tudjuk meg... :? Gyerekorvos meg csak annyit mondott, hogy ha ilyen baja lenne, akkor nem gyarapodna, meg majd kinövi, de semmi hasznos tanácsot nem tudott mondani, hogy mit csináljak stb. :evil: Úgyhogy rögtön adok a gyerekorvosnak egy fekete pontot is. :twisted:

És kecsketejet csak forralva adjatok Kamillának, nem tudom hallottad-e, de nemrég voltak betegségek a kecsketejtől, de forralva nem lehet gond.

ruz
ruzicsky

Rájli,
örülök, tetszik! :lol: Képek csudajók ismét. :)

Mindenki: nagyjából mindenkivel egyetértek vezetés-ügyben (hűű, de uncsi... :mrgreen: ) Ami megfogott, az az, h valóban nem 1-2 pluszórától lesz valaki profibb, hanem majd 1-2 ÉV vezetéstől, ha... HA.
Votiv mondata viszi a pálmát, miszerint olyan a vezetésmorálunk (is), mint az egész hozzáállásunk bármihez is. Sajna.
Ehhez még sokat nem értek, de sokfelő hallom, h kakisul vannak beállítva piros lámpák meg seb.korl.táblák, szal ebben lehet valami.

Szrek, Zsan,
ha nagyon összekapjuk magunkat, egy 20éves kocsikát ki tudunk izzadni, úgyhogy ne gyertek nekem a kényelemmel meg ilyenekkel. :lol: ;)

Heti Hetest a boldog békeidőkben néztem. Ki az az OI vagy IO, akiről írtok? JÖVŐ KEDDEN ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Leni,
:( és +++ ötletem nincs.

Fíbsz,
kakaügy kaka-helyzet, remélem, hamar rendeződnek otthon a dolgok, a megszokott környezetben!
neet
neet

Rájli,

más ízűnek és sárgábbnak kellene lennie, mint a tehéntej, de ha felvizezik, akkor biza nem fogod érezni a különbséget annyira...
Képek tök jók, szégyelld el magad rögvest, hogy így sárgítasz... :mrgreen:

Ancsi, neked mélek mindjárt tábla-ügyben...

Ruzi
Bendi alvásához gratula :D és ne agódj, Pocak Marcija meg a babáját szoptatta anno és most teljesen fiús, igazi Pasas :lol:

Szrek,
ajánlanám neked, saját tapasztalatból a 323 mazdát...

Votivom,
Szervezzünk talit oda, mert én is kv-zni akarok Zsánával :lol:

Leni,
kitartás!!!! abszolút átérzem a feelinget, amit leírtál, pedig nekem csak egy gyerekkel volt ilyesmi (más okból) anno. Tényleg vége leszen egyszer!! addig is +++++++++++++

Pocak,
te meg dógozzá, aztakutyamindenit-mirehasználodteazMH-szentségesszámítógépjitHE??!
:mrgreen:
macskanyu

én a boci tejet is csak forralva adtam Lencsének, nem merek kockáztatni. magam ittam belőle egy -két kortyot, de megbántam, mert már babás voltam. magamat nem féltem, csak a magzatot.

szoval nyers tejet mindig forralok. az UHT-t meg már a gyár felforralta :D
ancsipancsi

Neet,
hitel nevű izé ;)
most már akár 12 évre is lehet :D (egyébként igen, az az árkategória, ami sztem már használható autó, kicsit magas)

Macs,
köszi, megnézem, bár nem túl aktuális a kocsivásárlás, csak a bilibe lógatom a kezem :roll: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

ja, és Lencse is fostizott a bocitejtől, de hát nem csoda, dupla annyi zsír volt benne. pöttyös nem lett. imádja!

Fibi!
nálunk ha L. bekakil (nagyon ritkán), akkor olyan sírva és remegve teszi, és mondja, hogy "egy nagy darab kaki ott van a gatyámban", és mondom, hogy nem baj, de ő sír. szóval lehet, hogy nem is a leszidás tette, hanem más körülmény. mondjuk lehet, hogy ott fél a vécétől.
ancsipancsi

habár, mikor nem akar vécézni, mindig mondom, hogy baj lesz, ha betrágyázik :), lehet, hogy szegény ezért sír, mert várja a bajt???
ancsipancsi

Szrek,

12év???! Addigra egy marék roncsod van, autó helyett.... :mrgreen:

és ha nem aktuális a vásárlás, akkor lopjál egyet...annyi van belőlük... :mrgreen:
macskanyu

Szrek,
Tyű, Neked ilyen típusú autók jönnek be :) Picasson nem gondolkoztál, elég jó konstrukció van hozzá, 10% befizetés és utána havi kb.30e-vel fizetve mondjuk 3 évig és utána visszaveszik az autót normál értékben, ha szeretnéd lecserélni.
Ha minden igaz, lehet, h lesz egy C4-es autóm (kopp-kopp), persze puncsosan (nem lesz befizetésem), de hasonló feltételekkel mint, amit leírtam. A régi autóm ára fedezni fogja jó hosszú ideig a törlesztőrészletet, ergo semmibe sem fog kerülni :)

Fibi,
Szegény Bálintod :( Nem értem, h pont ilyen kényes téren miért kell a gyereket lekapni anyudéknak :roll:

Janka,
Intimtorna passz, nem jártam.

Votiv,
Ha máskor is lesz állatkerti játszózás, mi benevezünk :)

Leni,
Én sem tudok sok okosat írni, de tényleg el fog múlni. Kitartást!!!!+++++++++++++++++++!!!

Ríd,
Olyan jó hír, h B már nem fullad :) Továbbra is mennek a ++++++!!! Csak vége lesz már!!!

Deni,
Jaj, szegénykéim :( Bulást Nektek! És én nyugis? áhhhhh!!! :lol:

Pocak,
Apával kettesben éljen! :)

Rylie,
Tudod, ugye, h baromi irigy vagyok :wink: Képek rulak :D És szerintem nem vagy rossz anya, nem tudhat mindent az ember, pl. nekem ez a hintázásos dolog soha sem esett volna le :? Az a lényeg, h Kamilla starmm csaj :wink:

Kép Kép
curse

nekunk 13 eves volt a golfunk, mikor elpasszoltuk, s ez nem is tudatosult bennem , csak mikor el akartuk adni, s fikazni kezdtek, hogy oreg. en meg amugy is ott tartottam, hogy a 15-20 eves kocsik az oregek. (rengeteg uj hiteles auto van mostanaban forgalomban) szoval en egy 12 evest is elfogadnek (furikazni ide oda), csak nem tudom eltartani, s a ferjem emiatt nem akar semmikepp meg egy kocsit a haztartasban. (igaza is van persze, luxus) szoval nekem jo a 12 eves kocsi is :).
a hosszu idore felvett hiteles autot meg 3 v.4 evesen vissza lehet vinni a kereskedesbe, mondvan, hogy adjanak egy ujat es toljak ki a futamidot. (ha valaki mindenkepp garancialis kocsikhoz ragaszkodik) legfobb az ember elete vegeig perkal az XY banknak. :)
ancsipancsi

No, benézek, mert a 2 lyányom ollyan szépen, békében játszadozik a gyerekszobában, nem akarom zavarni őket :lol:

Reggeli sírás nem tartott sokáig, az óvónéni elkapta a sirdogálósokat, ée mesélt nekik, és elmúlt minden bánat :)
És áradozott a lyánykámról, hogy milyen aranyos, és ügyes is, és olyan jóóóóól esett! :) :) :)

Pocak, tanf.-de jó, télleg kelleneka 2esben eltöltött idők, programok! Mert aztán kirepülnek a kőcök, és ott lesz 2 idegen egyedül... Jól csináljátok!

Rylie, balesetek :( Hogy rontanád már el Kamillát?!

Ruz, Bendi rúzsoz :) :) :)

Ancsi, céklaszezon van sztem, én nyersen nagyon szeretem, almával, joghurttal, nyamm.megyek is holnap a piacra, és beszerzek egy adagot! Nekem is csak a centrifuga jut eszembe, és én nyersen próbálnám. Biztos vasat kér a Pocaklakó! :)

Éjjeli kelés: nos, az utóbbi időben ÉN KELTEM Bt éjjel, na persze csak a puff miatt, nem vagyok mazochista! :) Szerencsére cicivel hamar visszaalszik/szunk.

Vezetés: nekem nagyon tanulságos volt, jól az eszembe véstem, amit az oktatóm a tanfolyamon mutatott: egy grafikonon ábrázolták azt, hogy a jogsi megszerzésétől számítva mikor történik a legtöbb baleset, és a 2.-3. évben volt a legtöbb. Ilyenkorra már szerez az ember egy kis rutint, és fölbátorodik, pedig még nem tökéletes a tudása.

Na, megyek játszani a csajokkal.
rídonli#

Macs: hm :? az nem baj ha vizezik csak ne rakjank bele tehéntejet higítás képp! :x szal akkor a maradék kecsketejnek vett tejet nem adom neki, mert én nem érzem a különbséget egyáltalán még színre is olyan, lehet, hogy átvágott a banya a piacon :x pedig direkt mondtam, meg rákérdeztem, hogy ugye 100% kecske?!

és természetesen forralok-forraltam minden tejet!
És őt nem verte ki a ragya a bocitejtől! sőt! pont ez az, hogy baromira imádja az összes tejterméket!
Ezért is vagyok meglőve, mert reggelire mindig joghurtot ettünk zabpehellyel :?
Esetleg jöhetnek az okos tippek reggeli ill uzsi témában amiben nincs tejtermék! Ma pl. kiflit ettünk, párizsival meg paradicsommal..na de ezt se lehet mindennap?! Még át kell állnom agyban nekem is erre a dologra, hogy frappáns és változatos dolgokat adjak neki.

Ruzi: köszi a biztatást és tudom, hogy még rengeteg dolog lesz majd ami miatt a falba verhetem a fejem...de akkoris...és ezt a hinta-palintát nekünk senkise mondta, hogy gáz :x én ugyan nem szerettem túlzásba vinni, de csak azért mert hamar elfáradt a karom :oops:
Anyu szerint a másodikkal már könnyebb lesz és a harmadikkal meg pláne! Légy'szi Zsanci ezt erősítsd meg! ;) bár 3.-at nem tervezünk! :P

Ancsi: philips a márkája
Lencsi milyen ügyi, hogy igy szól a kakinál!

zootali nagyon jól hangzik, csak sajna betérdelt az autókám, aki úgy látszik doayen itt a trotyikon a maga 22 évével :)

Votiv: TI-t hívhatom rendelési időn kívűl is?? Mert elvileg pénteken kellett volna visszahívnom, de akkor volt a felfordulás HP meg minden és teljesen elfelejtettem... mostmeg nemtom, hogy illik-e ilyenkor hívni, vagy majd csak holnap délelőtt??

Kamilla ma szuper érzékeny!! :o még a kisvakondon is bőg ?! :shock: passz, hogy mi a szösz baja lehet, ilyen még sose volt ??? :roll: és a fogát fájlalja...lehet, hogy attól!

Na mék, mert "hol a béka? Anyi hol a béka?" hüpp-hüpp és már bőg!

R
rylie

most csak félkézzel, mert itt sem fenékig tejfel az élet....

Leni,
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
nálunk is vannak szar napok, volt már, h sirtam a fáradtságtol.... néha bébiszittyo esetleg?

Pocak,
küggggggyed pls, már akartam is kérni :wink:

Rid, Ancsi, Neet,
köszi :)
sajna nem oldodott +, de. is gatyába ment :( :(

Rylie,
szép képek :D

Deni,
bulást Nektek ++++++
Ábel is belépett a fogzó tündérek táborába :? rosszabbul alszik, nyálzás, ököl tömködés nonstop :(
amugy pont 3 hós korában hátrol hasra penderült 2x is :D
fibi

Fibi!
nem is fog. akár egy vécékefétől is megijedhetett! tudom, hogy én a lehúzós vécéktől is nagyon féltem, mert nálunk csavarós volt! majd visszaáll. pl. L. már régen a bilibe kakilt s most 1 hétig nem akart, mindig pelenkát kért :D. valamiért nagy dolog ez a kaki. ő persze nem türelmes és nem akar a vécén ülni, hogy kitornázza.

Rylie!
Philips HR 1851 a márkája véletlen? :D
ne mondd vissza a férjemnek, de anyósom mesélte, hogy ő is bömbölt a kisvakondon! már csak azon is, hogy rágó ragadt a gatyájába :D.
L. a tejen kívül nem olyan sok tejterméket eszik, húst eszik krumplival, meg felvágottat kenyérrel, meg kolbásszal, meg sonkával, és sok paprikát, meg uborkát, és margarinos kiflit meg ilyeneket.

hajjaj, de jó, hogy nagy ágyban alszik, és simán kijön :D. most trappolt ide mezitláb egy fél túrórudival és egy tányér hússal, amit a konyhába készítettem, hogy jó lesz "ebédre" (mert sokszor csak a du. alvás után ebédel)
ancsipancsi

holnapi nap lehet (ill. majdnem biztos) hogy nekem is dugába dől, mert ismeretlen eredetű pöttyök jelentek meg Istókon :shock: amit pókcsípésnek néztem reggel, az most már egyre több helyen van rajta :shock: :shock: :shock: lehet bárányhimlős???

votiv 8)
votiv

Rylie, TI-t épp hogy rendelési időn kívül kell hívni, mert rendelés alatt nem telefonálgat :) szóval hajrá, hívd most! :D (aztán mindjárt én is hívom :P)

votiv 8)
votiv

Ruzi,
ha Bendinek ma tartjátok, akkor boldog Gellért napot :D

Ancsi,
nem tudom. de megszidni vagy kiröhögni alapbol nem szabad szerintem ha bekakil. és Baján mindkettöböl kijutott neki :( igazábol én vagyok a hibás, mert nem figyeltem rá eléggé..... :cry: :cry: :cry:
fibi

Ancsi,
de Baján is belepisil a vécébe, szal nem hiszem, hogy attol félne. és a lehuzo tetszik neki, még mondta is h ö szeretné megnyomni.

és igen, a kaki nagy dolog, és gondot okozhat késöbb az elengedésben, az élet más területein is..... tapasztalatbol tudom sajna :? Zsolo erre mondta is h az én anyám az oka a dolognak. de öt sem hibáztatom, csak azt adja tovább amit kapott... és neki nem volt lehetösége olvasni az ilyen dolgokrol.... :?
fibi

Helló!

szeretnék én is a Szent Imrében szülni, de egy kis segítségre van szükségem. Szeretném elkérni Kondor Kata telefonszámát! illetve, ha van vele kapcsolatban tapasztalat azt is szívesen fogadom!
málna79

Ancsi :) Én kívánós koromban a piacon vettem és úgy ettem a céklát (no meg a koviubit :lol: ), de lének is finom tényleg :D Túrabakancsos Velencei-tó, wow :lol: Sztem külön centrifugát nem is érdemes venni, inkább vmi multifunkcionális készüléket, annak jobb az ár-teljesítmény aránya, abba hátha apa is beleegyezik (vmelyik funkció csak megtetszik neki :wink: )

Pocak :) Hű, kettesben apával :D milyen volt a tanfolyás?

Rylie :) Ne ostorozd magad plíz!! balesetek mindig történhetnek és nem mindig lehet megakadályozni. Tudom, hogy most kicsit sok kijutott Nektek (kórház, sérülések, stb.), de ez nem azért van, mert nem vagy jó szülő! úgyhogy kitartást és sok ++++, aztán majd jön a "kiegyenlítő" sok jó élmény is :wink:
Reggeli-ügyben nem sok okosat tudok mondani, sajna nálunk ez a leggázosabb étkezés, mármint olyan értelemben, hogy itt válogat a legtöbbet B. és eszik a legkevesebbet :roll: (persze én rontom el, mert mivel válogat, több dolgot teszek elébe, hátha vmelyiket megeszi :? ) de mivel éhen nem hal, nem izgatom magam emiatt túlságosan, ebédnél behozza 8)

Fibi :) Forgáshoz nagy gratula Ábelnek!! :D a fogzáshoz meg +++++ Bálintodnál biztos visszaáll a régi rend! (nálunk anyu is mindig dícséri B-t, ha bilizik, de hiába, nem szól a nagyfiú :roll: ) és Bálintodnak már éjjelre se kell a pelus?

Votiv :) Pöttyös Istinek bulást! +++ remélem nem bárányhimlő! ez nem közösségben kapható el?

Na ennyi telt ma tőlem, kicsit kivagyok, Bálint du.-ra már be is lázasodott, épp 38,5 a hője és azon vacilálok, éjjelre adjak-e neki vmi lázcsillapítót, de asszem fogok (mert ahogy Indi írta :D én aggódom és nem állom meg :roll: ), egész nap tök anyás volt, áll. dajkáltam, de Bencus folyton minket nézett és ő is akart jönni, kettészakadni meg nem tudtam... Ti ezt hogy oldjátok meg?? végül úgy döntöttem, most Bálinté az elsőbbség, mert most ő a beteg, Bencus "csak" kicsi. Szerencsére apa sietett haza és segít :)
Végig azon parázok, hogy kizárt, hogy Bencus megússza, mert Bálint összefogdossa a játékait (ezeket nem győzöm mosni), meg ölelgeti, és az én ruhám-bőröm-mindenem is csupa Bálint-maszat, szóval "steril" környezetet nem tudok teremteni, csak reménykedem az osciban meg az immunrendszerben...
denizsa

Deni, és az anyatejben!!! :)
"vígasztaljon" az, hogy ha bármi van a levegőben, LEHETETLEN megakadályozni, hogy egyik a másiktól el ne kapja :roll:
De Bencusnak sokat számít, hogy megkapja Tőled az ellenanyagokat! :D

dokinénink szerint eddig még nem súlyos a pöttyölés, illetve figyeljük... ha nem változnak a pöttyök, akkor lehet, hogy "egyszerű allergia" :roll: (közben apis mellificát kap, vagyis háziméhet, és mondja is, hogy müzüm-müzüm :D)
egyébként tegnap de. usziban is voltunk, szóval ott is benyalhatta...

és épp mikor "karanténba" akartam volna tenni Istit, a szájából kivett luficafatot tömte Józsi szájába, aztán megpuszilgatta, lovacskáztatta a térdén, meg fűrészeltek (Józsi ilyenkor visítva kacag), úgyhogy nem volt szívem közbelépni :wink:

minden betegeskedőnek gyógyulást!

és FONTOS: aki tőlünk függetlenül szeretne találkozni-megismerkedni Kati doktornénivel, annak szívesen megadom az elérhetőségét :)

október 9. délelőtt előreláthatólag (minden)kinek jó egy Állatkerti Játszóházazásra? :P

votiv 8)
votiv

Deni,
Nálunk is volt már 1 lázas-náthás izé, amit a kisebbik is elkapott. De állítólag náluk kevésbé gond - Marci is csak 1 napig volt lázas és kevésbé volt náthás. És ugye szerencsére a durva rész 1-2 nap volt (a nagynál, M-nál csak 1 nap) és volt 1 nap fáziskésés. Anyu jött át segíteni, mert egyszerre csak egy kölköt tudok fogni. Mi is osci-t szedtünk és még néhány más bogyókát. De olyan hamar elmúlt az egész, hogy már alig emlékszem és (hogy anyám 2-3 napra, már a nappalokra átjött) fel se tűnt, hogy betegek. Legalább én kipihentem végre magam :lol: .

Én hűtőfürdőztem őket - bár ez gyerekfürdő. M-nak ugye mindegy, mert neki ha felveszem mikor kéri (hmm, ezt szépen megfogalmaztam, szóval amikor ordít :twisted: és nem hagyom éhezni szegény 9 kg-ját) akkor minden mindegy. Lógathatnám jeges vízbe is (hideg csap alatti fürdés meg se kottyan neki - már amikor egészséges, azért betegen nem ez megy még nála se). Peti meg így is, úgy is viharos lelkületü, de ha rá dumálom beleegyezik a fürdésbe.
Gondolom jó sok gyereknek nem jön be a hideg(ebb) fürdő. Enyémek eleve hideg (brrr) vízben fürdenek. És nálunk volt már olyan nátha is, amit M. nem kapott el, úgyhogy előre ne aggódj!

(Még csak most próbálok visszaolvasni :oops:

Indi, remélem jól sikerült a kendőzés. Mi nem mentünk, mert a Mátrában pihenhettem és ezt nehezen hagyom ki (2 nagyszülő rohangál a gyerekem után és a gyerekemmel, míg én nyugágyban ülök, mint egy szanatóriumban. Néhány éve nem a dzsungel és Egyiptom az álomnyaralásom helyszíne, hanem vmi hegyi szanatórium, ahol reggel beülök egy nyugágyba pléddel és mindenki csendben van...) Ráadásul magam se értem, asszem csalódtam M. eszében. Simán elvan a babakocsiban, sőt!!! 1-2-3 órát is elberreg benne. (Persze közben néha ki kell venni, de vissza tudom tenni. Piszok jó dolog. Lehet hogy előbb-utóbb a lakásban se kell Petivel szorosan mellette gubbasztanunk a földön egész nap...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Málna, Kondor Kata nagyon kedves, kellemes jelenség, szimpatikus emberkének tűnt, ő kísért át a szülőszobáról a gyermekágyra pár hónappal ezelőtt :) többet sajnos nem tudok róla, de GödiBarbinak ő volt a szülésznője, ő tud majd neked segíteni.
és van már pocakod?
üdv

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?