A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Rita!
Én sajnos már hallottam, a sógornõm, és egy barátnõm is végig hányta, émelyegte az egész terhességét. De vigasztaljon az, hogy ez nagyon ritka.

Magdi
35+5
gallainémagdi

Sziasztok kismamik! Örülök Júlia babának és gratulálok hozzá!
Tegnap voltunk védônéninél. Hát az a 2 kg, amire gondoltam, hogy annyit hízta, az 3 lett. Azt mondta nem baj, legalább nemvagyok annyira nyüzüge. Nem is voltam a terhesség elôtt sem, mert mindig is jó húsban voltam. Mindegy! Aztán elmesélte milyen rossz mostanában az élet a családoknál, hogy szétmennek, hogy elhagyja a férj a feleséget másik nôért, hogy letagadják a gyereket a férfiak, hogy nem is tôle van stb. Ott voltam 20 percig (ezt ragozta végig), de tiszta depisen jöttem ki tôle. De este mikor hazajött a párom már meg is nyugodtam, mert össze-vissza szeretgetett minket. Nem is mertem elmondani neki, hogy miket mondott a védônô. A hízásra meg azt mondta a párom, hogy nem is látszik (persze látszik, csak nem meri mondani). A babucim úgy mozgolódik, hogy csak csuda. Mostmár tutira ô az!!!!
Nelli! Nekem is fájt a fejem mostanában, de én úgy hallottam aszpirint lehet bevenni (nem 100% megkellene kérdezni a dokit). Én mire eldöntöttem, hogy megkérdezem addigra elmúlt.
Ja, még a védônôre visszatérve. Azon kivolt akadva, hogy még nem csináltak nekem AFP vizsgálatot, mert ugyebár hétfôn megyek a dokihoz, de addigra már majdnem 18. hetes leszek. Én meg mondtam neki, hogy én nem tudom, nem én vagyok az orvos. Remélem azért tudja mit csinál.
Mindenkinek igen-igen szép napot
Buborék 17+2
Buborek

Sziasztok!

Kösz a tippeket, csak az a baj, hogy a lépcsõzéstõl csak nekem megy fel a vérnyomásom, a dokim meg olyan finoman vizsgál, hogy szinte alig érzem ...
De egyszer csak megunja a leányzó a bentlétet Kép
De a boróka teát még kipróbálom Kép
Viszont az érzékenységem és a hisztijeim minden elképzelést felülmúlnak ... Kép
Át is megyek kicsit a Mártihoz Kép

Dobogósok megadrukk hegyek!!

Szilvi
szilvi_

Sziasztok megint!Kép

Nelli!Írtam neked a "pár hetesbe".

Magdi!Megpróbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz,és ha az elõzõ két terhességemet veszem alapul,bízom benne,hogy ezzel is elmúllik a hányásos idõszak.

Buborék!Ez nekem is furcsa,hogy az AFP-d még nincsen kész,de persze errõl nem te tehecc!
Én amikor 9-10 hetes terhesen megkaptam a kiskönyvemet a védõnõmtõl,õ automatikusan beírta az idõpontot az AFP-re.Persze csak megközelítõleg,mert az idõpontot a kórházban adják majd a vizsgálatra.De nekem szerencsére egy olyan védõnõm van aki mindenrõl szól,tájékoztat,ráadásul ez a 3.terhességem,szóval van már némi tapasztalatom az AFP-rõl,az meg fõleg segített,hogy elõvettem az elõzõ két kiskönyvemet,ahol utána néztem,hogy mikor is szokták ezt a vizsgálatot megcsinálni?
Azért szerintem a dokidnak említsd meg ezt a "hiányosságot",mert elvileg errõl a vizsgálatról a kórházban kellett volna,hogy értesítsenek téged.

Rita
12+2
rita01

Sziasztok!

Lányok, köszönöm, hoyg aggódtok értem. Délután elõbb leléptem és egy nagyot aludtunk otthon.

A jövõ héten otthon leszek (viszgára készülök), de azért megpróbálok benézni. A hosszabb TP-en most erõsen gondokozok. Végül is már régóta megvan a helyettesem és neki 06.09-én jön az utódja. Csak félek, hogy nagyon hosszú lesz még így a vége otthon.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Anikó
21+0
eancsi

Sziasztok!

Most beszéltem a dokimmal. Végre megérkezett az afp leletem a kórházba (egy vicc, hogy erre 3,5 hetet kellett várni). Hétfõn kapok beutalót, és megyek a Szabolcs utcába valami genetikai uh-ra. Tud róla valaki valamit? És leginkább azt, hoyg hogyan érdemes megközelíteni a kórházat? Elõre is köszi Kép

cory 19+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok MamikKép

Na még élek, bár azért Bogárnak hála, némi hír eljut rólam idáigKép

Most a költözködés miatt, a nyelvvizsga miatt, a heti kórházlátoogatások miatt, no és a házkeresés miatt kissé el vagyok havazva, de most van egy kis idõm, úgyhogy benézekKép

BabajagaKép
Kitartás a költözéshez, ha valaki, akkor én átérzem a helyzetetKép

KAskaKép
Terveztem a talit én is, de sajna nem jutottam el hozzád, mert a hétvége a házkeresésé. Amúgy már Wekwrle is szóba jön, mert árban egész jó. Úgyhogy már az sem számít, hogy kissé közel van a családom, csak valami ari kis fészket találjunk. Kb most tartunk a 150-200. ház megnézésénél, de még nem jött szembe az igazi, elsietni meg nem akarjuk.
Szóval, még mindig áll, ha valaki tud valami jó vételt, ne habozzon közölniKépKépKép

TofiKép
A palira jól beindultam a héten ( Bogár átadta az üzidet) úgyhogy ma este be is keverek egy adag palacsintát, úgy, hogy holnapra is jussonKépKépKépKép

Persze gratula az összes új maminak, és sok boldogságot kívánok a kisprücskökhözKépKépKép

A finiseseknek pedig ezerrel megy a drukk, mostanában lassan halad csak a tábla elõre, tessék belehúzni!KépKépKép

El szeretném kezdeni a málnalevéltea ivását, hol is lehet kapni? Ha valaki tudja, az a Bogárnak légyszi írja meg!!! Köszi elõre isKépKépKép

Na puszi mindenkinek, vigyázzon mindenki magára, és várom a babiesõtKépKépKép

Manócs
34+2
manócska

Cory!
A SZabolcs utcába szerintem a metróval kell menni a Dózsa GY útig és onnan vmi trolival vagy a Deák tértõl a 4-es busszal(?)- de még sosem jártam ott, úgyhogy ez csak irányadó, nem tuti tipp. Van egy topik: Alacsony AFP vagy hasonló címmel, ott szerintem többen is leírták a genetikai UH/tanácsadás mikéntjét (többek közt én is - de én a Sch-Mereiben voltam)- talán érdemes belenézned! EZ a 3,5 hét postán egyszerûen BOTRÁNY!!!!!!! KépKépKép Mikor pedig a vizsgálatot követõ 3. napon már van eredmény! És ilyenkor annyit számít az idõ!!!! Ha vkit érdekel, uebben az AFP-s topikban ott a telszám is, hogy hol lehet már 3 nappal a vérvétel után érdeklõdni az eredményrõl - érdemes felhívni!

Manócska! De jó rólad is hallani! Kép Nagyon hiányzol a topikból Kép, meg a sok csokifagyi is! KépKépKép

Rita! Hát, én pld végighánytam a 9 hónapot a kisfiammal Kép Az elsõ hat hónapban kb a 24 órán át szünet nélkül, aztán már csak napi néhányszor és biztosan volt 1-2 nap, hogy egyáltalán nem Kép Igyál sok folyadékot (én napi 5-6 liter ásványvizet ittam, minden mástól rosszul voltam), egyél, amit tudsz (én mindentõl undorodtam Kép) és örülj, hogy nem fogsz túl sokat hízni! Kép A kisfiam 3,65-tel, 10/10-es APGAR-ral született, úgyhogy neki nem ártottak a rosszullétek Kép DE persze drukolok, hogy ne tartson már soká a rosszullét - csak tudd, hogy létezik olyan is! A mostani babámmal alig néhányszor hánytam, keveset voltam rosszul - hát, így élvezetesebb a terhesség, az biztos! Kép

Pálma???? Nadine??? Ari????? Mit küldjek? DRUKK-okat vagy GRAT-okat? KépKépKép

Megyek fõzni...

Márti
37+3
márti

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk! Az NST megint tökéletes lett, meg is dícsérték, hogy milyen ügyes baba. Csak inkább kint lenne már ügyes. Holnap nem kell menni (HURRÁ) Helyette vasárnap megyünk a szülõszobára egy amnio-ra, mert akkor lesz ügyeletes a dokim. Hátha ott ragadnánk, vagy addig mégis csak kibújna. Ha nem akkor azt mondták, hogy június 3-án indítja meg, ha csak a csoda nem segít! Úgyhogy most már negyon kérem a drukkot, szabadulni szeretnék!!!! Kép (meg hason aludni, olyan jó lenne)

Na megyek, mert megyünk babakocsit nézni, hátha hoztak már olyat amilyet szeretnék.

Pálmáról tud valaki valamit????

Aki kér drukkot annak küldök egy csomót én is!!!!

Nadine
40+4

Nadine
KépKépKép
nadine

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan válaszoltatok. Annyian írtátok, hogy algopypirnt be lehet venni, hogy ha nem múlik, akkor meg is teszem.
Hihetetlen nyomott vagyok mellette, alig tudok dolgozni. Tényleg jó lenne ha már elõrébb tartanék, csatlakozom. A rosszullétek nem igazán kellemesek.

Nelli
nelli2

Cory!

Szabolcs u: kék metróval a Dózs györgy útig, onnan 79-es vagy 75-ös trolival 2 megálló. vagy ha a metróról a lehel téren szálsz le akkor 12-es vagy 14-es villamossal (nem tudom melyik ami ott járKép) szintén 2 megálló körül. Majdnem a Dózsa györgy út és a lehel út sarkán van tul képp, illetve a Dózsa györgy úton kell még 1 utcát menni, az a szabolcs utca, ott vana kórház bejárata.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

MártiKép

Most ehetek csokifagyit isKép Muszáj az összes kedvenc kajám felemlegetni?KépKépKépKépKép

Na megyek haza tanulniKép
Pusz mindenkinek:

Manócs
34+2
manócska

Sziasztok!

UJABB BABA Kép Kép Kép Kép Kép

Ejjel megszuletett Ari kislanya, Lajber Borbala, 3300 g-mal es 53 cm-mel! Kép Kép Kép Kép Kép Ari jol van, a baba APGARja 10 lett Kép Kép Kép Kép Kép HATALMAS GRATULA es sok boldogsagot az egesz csaladnak!!! Kép Kép Kép

Es elnezest kerek a kesoi tudositasert! Ari mar tegnap kuldott sms-t, hogy beindultak, csak az en mobilom csendben lemerult, es ugye tegnap bekesen ultem itthon, es nem vettem eszre :-( Bocsanat!

Most munkahelyrol irok, ha hazaertem, kuldom a tablat is! :-)))

Minden jokat! :-)))

Kaska
35+5
kaska

itthon=otthon

Kaska
kaska

Nagy nagy gratula Arinak! Jó egészséget, sok tejet, és nyugodt éjszakákat kívánok nekik.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!

Micsoda jó hírekre jöttem vissza! Két baba is van!

Ari, BéOrsi!
Gratula!! És milyen szép babák! Nagyon irigyelünk benneteket, majd meséljetek!

Pálma???

Nadine!
Nagyon drukkolok, de a hason alvásról még ne is álmodj egy darabig. A szoptatástól nem fogsz tudni hason aludni, tele lesz teljcsivel a melled! Kis naivan én is azt hittem ha kinn a babi jöhet a hason alvás.

Cory!
Nagyon drukkolok, biztos vagyok benne hogy nem lesz semmi baj. Majd írj meg mindent mi volt.

Rita!
Úgy sajnálom hogy még mindig rosszul vagy, itt már csak az idõ segíthet. Szerintem 1-2 héten belül elmúlik. Nekem már 3 napja nem volt hányingerem, úgy néz ki hogy túljutottam a nehéz idõkön. Jövõ héten mész?

Lányok szerintem sikerült a felvételim úgy érzem. Nagyon boldog vagyok! Mindenkinek jó hétvégét!! Azért benézek majd mert szerintem itt a hétvégén megint baba lesz!

Nicki
13+1
Nicki

BéOrsi és kispapája Kép
nagy gratula az ügyes és nagy névrokonhoz!!! Sok boldogságot, jó egészséget és gyors felépülést kivánink!

Ari Kép
nektek is nagy gratula! KépKépKép Hogy becézitek majd? Boricska, az nekem úgy tetszik Kép

Pussz
Kangi és ma 3 hónapos Julcsi, akit megnézhettek a
[url=http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi" TARGET="_top]http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi[/url]
oldalon
kangi

Ari: óriási gratula KépKép

cory
Budapest

Ari, Béorsi gratula a babákhoz!KépKép
Csucsuka

Ari,Béorsi hatalmas gratula a lányokhoz! Kép Kép Kép
Nagyon ügyesek vagytok,én meg nagyon irigy vagyok rátok,hogy már babáztok.

Ari,
ha jól emlékszem talán te a MÁVban szültél? Igen ott,mert közben meg is néztem.Mesélj majd légyszi! Kép Természetes úton született Bori? Mégegyszere hatalmas gratula!!! Kép

Alig várom már,hogy a kispapim hazaérjen és mehessünk végre sétálni! Egy kicsit nyügi vagyok itt a 4 fal között most!

Kaska,
milyen jó fejek is az anyukák,ugye? Az én szüleim is utaznak fel hozzánk a hétvégén,segítenek kinagytakarítani,meg bútorokat odébbhurcibálni a kispapinak.Remélem vasárnapra már úgy fog kinézni a lakás,ahogy a babucit fogadni szeretnénk és a rendet már csak szinten kell majd tartani. Kép

Nicki,
nem szeretném elkiabálni,de gratula a felvételihez! Kép

Újabb dobogós helyezettünk lett! Kép Hajrá Chrissy!
Chrissy,milyen a kilátás, a hangulat a harmadik helyen?

Hatalamas drukk az elsõ 10-nek! Ebben már én is benne vagyok,de jó! Most már magamért is izgulhatok! KépKépKép

üdv
Évi + Petra baba_36+1
Évi24

BéorsiKép AriKép
Óriási gratula a gyönyörûségekhez!!!
Naaaagyon begyorsítottatok, már én is a top 40-ben vagyokKépKépKép jipppiiii

NickiKép
Kis ügyi felvételizõ.

KangiKép
elárulom, én néha átkuksizom a friss babásokhoz képeket kutatva a manókról. Én már ismerem Julcsit, bibi és tuti kiscsaj.

LányokKép
Most nem nevetni, de mi az az APGAR? Arra rájöttem, hogy most még nem aktuális, de ha így haladok elõre a táblábanKép akkor azért jó vele tisztában lenni.

pusza
Bogár
15+1 Kép hú, jövõ héten nekem is AFP

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Gratulálok Arinak Bori babáhozKépKépKép
Jó egészséget és sok tejcsit kívánokKépKépKép

Bogár
5 dolgot vizsgálnak a babákon a születést követõ 1, 5 és 10 perc után, ezeket pontozzák 0-2-ig, a három vizsgálat eredményének átlaga alapján kapják a számot, pl. 10/10 vagy 9/10 (kisebbet nem írok), amit majd a zárójelentésbe is írnak. Amit néznek: légzés, szívmûködés, bõrszín, reflexek,izomtónus.
Bocs, ha valahol pontatlan Kép

Ildianyu
Gratula az államvizsgáhozKép

Manócs
Bocsi a pali miattKépKépKép De ma ettem egy csokifagyit, pedig nem is szeretemKép

Nadine-nak és Pálmának DRUKKKépKépKép vagy Pálmának gratula?Kép
A többi finiselõnek is drukkKépKépKépKépKép

Megyünk sétálni Kép
Toffifee
toffifee

Ari, gratula a kislányhoz, gyors felépülést, sok-sok tejcsit kivánok, és mielöbbi beszámolót várunkKép

Remélem Pálma kispapija is idetalált a hirekkel, mert szerintem már biztosan vannak hirekKép

Bogár, csak mert itt volt a közelben a könyv:

Az Apgar-teszt

Az újszülött elsö vizsgálata az életképesség felmérése, az életkilátások megitélése szempontjából alapvetõ fontosságú. A módszer 5, könnyen megitélhetõ tényezõ alapján rögziti az újszülött állapotát, a születés után az elsõ, az ötödik,- és ha erre szükség mutatkozik-, a tizedik percben. A vizsgált tényezõk: a szivmûködés, a légzés, az izomtónus, a reflexingerlékenység, és a bõrszin. Az értékelés a 0-1-2 ponttal történik. A 0 érték a kedvezõtlen, az 1-es átmeneti helyzetet tükröz, mig a 2-es normális állapotra utal. A pontszámokat összeadva kapjuk az újszülött állapotát jelzõ pontösszeget. A klinikai állapotot tükrözõ Apgar-pontszám alapján az újszülötteket három csoportba osztjuk:
0-3 rossz állapot
4-7 mérsékelt súlyos
8-10 jó állapotot jelent.

Sziasztok
Barbi
29+3

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Végre!Megindult a babaesõ! Kép Béorsi és Ari, nagy-nagy gratula! De jó Nektek! Már babáztok... Kép Kép Kép

Pálmával vajon mi lehet?

Nadine,
hát jó soká van még az a június 3. De jó lenne, ha már hamarabb babázhatnál! Kép

Kangi,
én csak most néztem meg Julcsiról a képeket és le vagyok nyûgözve. Meg azért is, mert az elsõ két kép, gondolom a szülés elején készült és nagyon tetszik, mert csak mosolyogsz, semmi idegeskedés stb. Biztos ezért is lett ilyen vigyorós Julcsi-baba is! Kép

Nicki,
bocsi, nem olvastam nagyon vissza, hová felvételiztél? Egy megelõlegezett gratula, ugye mehet? Kép

Évi,
szia! Vasalás? Kép
Hát elég izgi már a dobogón ücsörögni. A tegnapi vizsgálatok alapján azonban még csücsülni fogok ott egy darabig... Kép A dokim szerint, semmi jel nem utal arra, hogy Noémi ki akarna jönni.
Tegnap tudtam meg, hogy mivel ugye õ a Honvéd Kórházban dolgozik, vasárnaptól vasárnapig nem lesz, mert vmi terepgyakorlaton lesz vmelyik hegységben. És ezt õ is csak tegnap tudta meg, mert akinek mennie kellett volna, az vmi miatt nem tud menni, így õt osztották be. Mondtam is neki, hogy én tényleg nem értem, mit keres egy szülész-nõgyógyász a tankok között, de két vigyorgás közt elmondta, hogy minden ilyen gyakorlatozásnál van kint egy orvos és neki van olyan "rangja" meg "képesítése", hogy azért nemcsak szüléseket tud levezetni. Kép Na ja, azt nem is hiszem, hogy a katonák közt erre túl nagy igény lenne. Kép Kép Kép
Úgyhogy most reménykedhetek - mert nála szeretnék szülni -, hogy vagy fel fog tudni jönni, ha éppen szülhetnékem lesz, vagy Noémi megvárja június 2-át. Pedig én már úgy szeretnék babázni! Kép Kép Kép

Ch.
39+2

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok Kismamik,

Ari,
Eloszor is oriasi gratulaKépKépKép

Palma,
Remelem neked is mar a gratula mehetKép

Nadine,
Egyszer csak megunja a mano az alberletetKép Azert a drukk nektek is megyKép

Szilvi,
Ez mar a befelefordulas? Tok jo, hogy ilyen kozel vagytok Martival. Drukk megy neked isKép

Chrissy,
Azert egyik naprol a masikra is sokminden tortenhetKép Nyugi babo tudni fogja mikor kell jonniKép

Kaska,
Szerintem igy is megeriKép Lassan azt is kitapasztalom milyen tomenysegben birja meg a gyomrom. Este pl. mar okes voltKép Tok jo lesz a tiszta lakas, bolcso, babasarok.....Kepeket nem akarsz majd kesziteni?

Babajaga,
De jo, hogy minden rendben veletek, lassan te is drukkot kaphatszKép

Manocska,
Sajna meg irigy is a haznezesert. Mi is elkezdtuk, bar csak interneten, de hamar rajottunk igy lehetetlen. Szoval nyaron ha megyunk haza, ez lesz a programKép

Nicki,
Nagyon jo lenne ha sikerulneKépKépKép

Kangi,
En is figyelemmel kiserlek am benneteket par hete. Julcsi gyonyoruKép

Angi
38 Juhhhhhe!!!!!!!!!
angela2

Sziasztok!

Huh!
Tarsadalmimunkaztam, vasaroltunk, elfaradtam, hazaertunk, kifekudtem, magamhoz tertem, itt vagyok :-)))

Maris jon a tabla :-)

Palma,
epedve varjuk a hireket! :-)))

Nadine, Chrissy, Szilvi, Angi,
MEGADRUKK!!! :-)))

Kaska
kaska

Akkor a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale KépEdina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi KépJúlia 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari KépBorbála 3300g, 53cm 2003.05.23. ( - 1 ) nap 10
</pre>
kaska

Es a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 43+0 30 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]2.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 40+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]3.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 39+2 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]4.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 38+1 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]5.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 38+0 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]6.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 37+4 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]7.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 37+2 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 36+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]9.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 36+2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]10.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 36+1 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]12.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]13.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+5 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]14.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 35+3 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]15.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 35+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]16.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 34+3 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]17.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 34+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]18.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 34+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]19.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 34+0 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]20.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 33+1 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]21.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 32+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]22.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 32+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]23.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 31+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]24.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 29+3 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]25.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 27+4 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]26.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 26+3 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 25+1 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 25+0 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]29.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 23+6 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]30.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 22+1 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]31.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 22+0 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]32.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 21+6 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]33.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 20+1 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]34.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 19+6 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]35.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 19+4 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]36.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 18+0 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]37.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 16+4 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]38.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 15+1 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]39.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 13+1 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]40.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 12+2 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]41.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 11+2 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]42.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 10+1 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Cory!
Szabolcs utcai kórház: 75-ös trolival a Szabolcs utcáig ( az állatkerti és a Lehel úti megálló között). Ez a Szabolcs u., Dózsa Gy. út sarok, ott besétálsz a Szabolcs u-ba és a saroktól nem messze van a bejárat.

Ari!
Nagy-nagy gratula Borihoz és kívánok neki sok-sok tejcit. Kép

Húúúúú, mindjárt én is benne leszek a top10-ben. Kép

Finisesek!
Nagy-nagy drukk!!!!!!!!!!!! Kép

Magdi
35+5
gallainémagdi

Elõször is Arinak GRATULÁLOK!

Cory,
én voltam a Szabolcsban, semmi extra, csak egy kicsit jobb felbontású gépük van, ettõl "genetikai". Nekem is kissé magas volt az AFPm, (a Bhcg jó volt). Útleírást már kaptál, annyi kieg, hogy ha jó neked a villamos, ami a Lehel térrõl indul,(asszem 14-es?) akkor a Dózsa Gy úti megállótól csak be kell sétálni, az elsõ keresztutca a Dózsára merõlegesen balra. Eléggé hátul van az épület, és vigyázz, nehogy úgy járj mint én, a félidõs szemmel látható pocakommal betévedtem a meddõségi centrum épületébe, ahol várakoztak a párocskák...tök cikin éreztem magam...
Na mindegy, mivel az AFP-m nem volt annyira rossz, csak kicsit magas, engem 6-8 perc alatt lerendeztek azzal, hogy "további genetikai teendõ nincs", szerintem te is így jársz majd...Kép Szal' ne izgulj.

Hányás ügyben szerencsére nem tudok tapasztalatból nyilatkozni,Kép de több helyen olvastam/hallottam (talán itt is) hogy gyömbér! Gyömbéres keksz, tea, Ginger Ale (vagy hogyafenébe hívják azt az üdítõt...)

Jóccakát
Elli
36+2
ellimami

Hanyas ellen jo a Magne B6 is! Nekem a jeges citromos viz is nemi javulast eredmenyezett, meg a jegkocka szopogatas! (bocs, ha ezeket mar irtatok, nincs energiam visszaolvasni, csak neha bekukkantgatok meg nosztalgiazni)

Gratula a babakhoz!

Zsuzsi
zsuzsi74

ma hajnali 4.26-kor megszuletett gyönyöru kisfiunk, Balint, 3520 g-mal es 50 cm-esen. A szules viszonylag rövid volt es nagyon szep elmeny, bövebben majd kesöbb. Balint azonnal szopizott nagyon ugyesen, es hosszasan hagytak is, es ma egesz nap ugyesen szopizott, nezelödött.

Palma es Balint
Pálma

Pálma,

VÉGRE!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot Bálinthoz! Kép Kép Kép

Olyan jó ez a nap! Tényleg itt a baby-boom! Kép

Örülök, hogy szép élmény lett a szülés, minden kismaminak ez az álma!

Várjuk az élménybeszámolót! Kép

Ch.
39+2

Chrissy

Kép
chrissy

Pálma!
Hurrá-hurrá, nagy-nagy gratula. Legyetek boldogok és sok-sok tejcit nektek.

Magdi
35+5
gallainémagdi

Köszönjük a bókokat már hortyogó kislányom nevében Kép

Pálma Kép
gratulálok Bálinthoz! Nagyon szép nevet válaszottatok neki KépKépKép Sok boldogságot!

Kangi + Julcsi
kangi

Pálma: óriási gratula nektek is KépKépKép

Hogy ezek a babák csak dömpingben érzik jól magukat... KépKépKép

cory
Budapest

Pálma,
gratulálok Bálintkához, és a szép szüléshezKépKépKép!
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Pálma, én is gratulálok nektek, csuda ügyesek voltatok!!!!
Nagyon sokat gondoltam Rátok, kispapimmal is mindig megtárgyaltuk,mi lehet veletek!!!
Gyors regenerálódást és sok-sok tejcsit kivánok!!!KépKép
Barbi
Barbi

Ari! Gratulálok Borbálához! Kép

Pálma! Nagy-nagy gratula Bálinthoz! KépKépKép

Daleei írt sms-t: jól vannak, Edina már szopizott is (eddig lefejt tejet kapott mástól), ha minden OK, akkor hétfõn hazamehetnek Kép Edit is jól van, csak a gátsebe fájdogál, de az sem vészes Kép a szülésrõl és a dokiról (aki mellesleg az én dokim is, úgyhogy ennek különm örülök) jó véleménnyel van és szép emlékei Kép KÉr egy kis drukkot a hétfõi hazamenéshez mindnyájunktól!

Jajj, már ötödik vagyok KépKépKépKép Húha, azért néha elkap a félelem a szüléstõl, meg úgy egyáltalán... Kép Ma is jósolgattam rendesen - de most épp nem Kép

Márti
37+3
márti

Sziasztok!

Manócska!
De jó hallani végre Rólad személyesen is! Kép

Nadine!
Drukk! Drukk! Drukk! Kép Kép Kép

Ari!
Nagy gratula Borbálához! Kép Kép Kép

Pálma!
Nagy gratula Bálinthoz! Kép Kép Kép

Ildianyu
35+3
ildianyu

Ari, Béorsi, Pálma

Gratulálok a babákhoz!! Kép

Már a 14. helyen vagyok. Nem semmi!

Tina
35
tkriszta

Palma!
Sok-sok boldogsagot, es jo egeszseget kivanok az egesz csaladodnak!

Zsuzsi
zsuzsi74

Pálma, csatlakozom az elõttem szólókhoz: egészséget, boldogságot az egész családnak! Gratulálok!
Elli
ellimami

Sziasztok!

Palma,
HATALMAS GRATULA Balinthoz!!! Kép Kép Kép Kép Kép es a Turelmes Babavaras Erdemrendjenek Gyemant Fokozata jar Neked Kép Kép Kép Kép Kép Nagyon ugyik vagytok, orulok, hogy a szules is jo elmeny volt Szamodra! Kép Kép Kép Sok boldogsagot kivanok! Kép Kép Kép Kép Kép

Ari kislanyarol, Borirol kepeket a [url=http://lajli.gau.hu/~lajbi/bori" TARGET="_top]http://lajli.gau.hu/~lajbi/bori[/url] cimen lathattok! Erdemes kesobb is nezegetni, mert az apukaja folyamatosan rak fel ujabb kepeket!

En mar lattam, bibi Kép Kép Kép Bori meseszep Kép Kép Kép olyan szabalyos kis arca van mar ujszulottkent is, es nagyon kislany szerintem Kép Kép Kép Kép Kép
Es jol is erzi magat, es Ari is regeneralodik szepen Kép Kép Kép Kép Kép

Megyek tablat gyartani :-))) Na igy szep az elet, amikor naponta kuldhetem a tablat :-)))

Kaska
35+6
kaska

Akkor most a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Júlia 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari KépBorbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma KépBálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamik: Kép

Nadine, most mar latvanyosan az elso helyen :-))) Hajra! :-)))
Chrissy, Szilvi, Angi, szinten mindent bele! :-)))

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 40+5 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]2.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 39+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]3.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 38+2 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]4.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 38+1 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]5.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 37+5 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]6.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 37+3 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 36+3 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]8.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 36+3 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]9.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 36+2 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+6 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]11.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+6 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]12.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 35+6 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]13.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 35+4 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]14.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 35+3 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]15.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 34+4 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]16.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 34+3 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]17.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 34+2 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]18.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 34+1 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]19.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 33+2 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]20.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 33+0 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]21.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 32+4 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]22.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 31+6 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]23.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 29+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]24.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 27+5 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]25.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 26+4 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 25+2 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 25+1 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]28.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 24+0 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]29.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 22+2 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]30.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 22+1 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 22+0 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]32.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 20+2 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]33.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 20+0 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]34.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 19+5 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]35.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 18+1 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]36.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 16+5 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 15+2 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]38.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 13+2 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]39.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 12+3 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]40.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 11+3 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 10+2 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Hatalmas gratula Pálmának!!Kép Nagyon szép nevet választottatokKép Minden jót kívánok NektekKép

Nadine, Chrissy, Szilvi, Angela
DRUKK KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Toffifee
toffifee

Sziasztok!

Ari, Pálma! Gratulálok a babókhoz, és sok boldogságot kívánok!
Aztán majd gyertek, ha lesz idõtök.

Finiseseknek nagy drukkok mennek ezerrel!

Beu
beu

Sziasztok!

Nnna. Ma itt voltak szuleim meg ocsem potszulinapozni, sutottunk fankot, tok jo volt :-))) Megjott a bolcso, kis cuki, elfer a nappaliban is, ugyhogy ugy dontottunk, nem a kisagy helyett, hanem kiegesziteskepp fog funkcionalni :-)))

Aztan meg ram jott, hogy nekem muszaj uvegmatricazni, kiultunk a kertbe es ott butykoltem sotetedesig :-))) aztan meg bent mostanaig :-)))

Most viszont akkor is visszaolvasok, ha kisbaltak potyognak az egbol! :-)

Nelli,
csak megerosithetem, hogy nekem is a doki mondta, hogy Algopyrint alkalomszeruen szabad bevennem, ha nagyon faj valami. De a kinai balzsam se rossz.
Van meg egy technika fajdalomcsillapitasra: kepzeld el, hogy a fajdalom milyen meretu, formaju, szinu, tapintasu, sulyu, stb. aztan kezdd elolrol, par kor mulva sokszor elmulik vagy enyhul! :-))) Inkabb nem tul durva fajdalomra muxik, arra viszont jol! :-)))

Osszes fejfajos pocisnak drukk, hogy megusszatok a meleget, allitolag eros fronthatasok nincsenek most :-)))

Buborek,
jajj vedoneni lelkizos rohama :- nem igazan allt hivatasa magaslatan... Azert csak ugy minden elozmeny nelkul nem fordulnak ki a pasik magukbol attol, hogy jon a baba! :-)))
Lenyeg, hogy a genetikai UH meglegyen, ugyis az a donto! :-)))

Szilvi,
ne emeszd magad, ilyenkor a legtobb no tulerzekeny, de ez veges idon belul meg fog oldodni :-)))

Eancsi,
en nagyon kivoltam anno, hogy milyen lesz abbahagyni a munkat es itthon lenni, de rajottem, hogy kar volt annyira aggodni :-) Vegul is ezer dolog van, amivel el tudod magad foglalni, es egyaltalan nem kotelezo otthon ulni :-))) Biztos a Te emlekeid kozt is lapul egy lista azokrol a dolgokrol, amiket olyan reg szeretnel csinalni, de sosincs ra idod, hat ezeket erdemes leporolni :-)
Vegul is szerintem amig az ember elvezi a munkat es nem kimerito, addig jo csinalni, de ha tobb benne a stresz, mint az orom, akkor minek?
Drukk-drukk a vizsgahoz! :-)

Cory,
en ugy tudom, hogy egyszeruen az AFP utani UH-t hivjak genetikai UHnak, legalabbis nalam is igy neveztek, pedig nem volt semmi kulonos. Ilyenkor nagyon alaposan vegignezik a babat, hogy megvan-e mindene es a szervei ugy muxenek-e, ahogy kell :-)
Nagy drukk-drukk, hogy a kovek lepotyogjanak szivedrol! :-)))

Manocska,
jo olvasni Teged :-)))
Hazkereses sosem konnyu mufaj, de legkesobb az utolso pillanatban ugyis meglesz az igazi :-))) En orulnek, ha Wekerlere jonnel lakni :-)))

Nadine,
ezek szerint ma vagy szulsz, vagy bekes napotok van :-)))
Junius 3. ?! :-0 Turelmes dokid van :-)

Nicki,
drukk, hogy felvetelit jol erezd :-)))

Tenyleg, rutinos anyucik,
az ilyen ejszakai csipocsont fajas viszont elmulik rogton szules utan? Ugye ugye igen? Ez az egy, amit mar marhara unok :-(

Kangi,
gratula a 3honapossaghoz! :-))) Hat Julcsi mar jol megnagylanyosodott :-))) az a huncut tekintet, nem is tudom, honnan orokolhette... :-)))

Evi,
gratula a top10hez :-) de mi is ott vagyunk mar a kanyarban :-)))
Szuleim valoban szuperszonikus sebesseggel vagtatnak a jofejseg iranyaba, miota eresztem a pocakot :-))) regen voltam en veluk nagyon fasirtban, es most se mindig egy malomban orolunk, de azota ok is probalnak alkalmazkodni, es ez igen nagy szo, hiszen nem mai csirkek :-))) sot anyam surun illet dicsero kifejezesekkel, ami szinten nem volt szokasa :-)))

Chrissy,
katonai nogyogyasz jaaaj %-)))
Huha, akkor most mihez is kuldjem a drukkot Neked? :-)))

Angi,
orulok, ha mar nem kinoz a malnalevel :-)))
Hmmm, szivesen fotoznek en kesz babasarkot, de attol meg messze vagyunk :-( csak remenykedem, hogy sikerul meg pocisan befejezni a csinositast!

Daleei es Edina,
szupi ugyes lanyok vagytok Ti igy egyutt :-))) drukk-drukk, hogy ezt a dokik is eszrevegyek es hazajohessetek hetfon :-)))

Marti,
koszi a hireket :-)))
Erre mondjak azt, hogy most mar izgulhatsz nyugodtan ;-))) csak tulzasba ne vidd :-)))

Ildianyu,
hogy vagy? :-)

Finiseseknek ujfent: MEGADRUKK!!! :-)))

Nahat-nahat, miota itt a jo ido, milyen csendesek itt a hetvegek! En meg itt lassan teleirom a topicot...
Latom, mar holnap van :-) ezek szerint hoztam a formamat :-))) akkor vegul is mehetek aludni :-)))

Minden szepet s jot! :-)))

Kaska
36 (TUTI :-)))
kaska

Sziasztok!

Valaki el tudná magyarázni mi a jelentõsége, hogy hol tapad a méhlepény. Olvastam már csak elfelejtettem.
Köszi.

Tina
35
tkriszta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?