Sziasztok lánykák!
Jajj, drága nagymamimnál voltam ma a kórházban,hát majdnem elsírtam magam mikor megláttam,olyan kis erőtlen szegényke,és hazaengedték du-án mert nem tudnak vele már mit csinálni.Nem tudom sikerül-e még felépülnie!:(
Elan
Köszönöm a jókívánságot,remélem hatni fog.A hétvégi akciótoknak,biztos meglesz az eredménye,drukkolok neked!
Én pénteken még uh-ra megyek,de gondolom köv héten meglesz a beülti!
Kata
Nagyon örülök,hogy kezdhettek akkor majdnem együtt negyünk a fagyibabókért!:)) Nagy ölelés neked,gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!
Te is írattál most progi szurit,ugye? Én is abban bízom,hogy hátha az hatni fog!:)
Bonya
Ígértem megkérdezem barinémat is még a papír ügyben,tegnap eszembe jutott.Azt mondta bement a Tb-hez megkérdezni,mert a háziorvos már neki sem adott,és ott azt mondták nőgyógyász szakorvos adhat még uti ktsg papírt.Elment a dokijához és tényleg kapott is!:) Igaz a kísérőt márcsak beültinél lehet beírni,vagyis beavatkozásnál,sima vizsgálatra már nem lehet!Remélem tudtam segíteni és te is tudsz szerezni!:)
Kriszti
Tök jó,hogy ilyen frankót buliztál,akkor megérte!:)))))
Brummadzag
Akkor csak van remény,már igazán megtörhetne ez a peches széria,kívánom,hogy csütörtökre magasra ugorjon az a HCG!!!!!!!!
Niko
Már biztos kismami vagy,szívből örülök,hogy 4 baba teljesen egészséges::)Vigyázz magadra pihenj sokat!!!!!!!!!!!!
Minden jót kívánok!
Estike
Megadrukk holnapra!!Kívánom,hogy sok-sok petikéd legyen!:))))
És ez persze így is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vic
Hát ezek a hormonok,néha bekavarnak mindenkinek szerintem!:)
Jól sikerült a túra,ez a lényeg.Nefélj elmúlik!Én már most hisztis vagyok néha,de szerintem tudatalatt izgulok,hogy kezdünk!:)
Nefke
Gratula a sok petikéhez!!!!!!!
Pénteken én is megyek,lehet talizunk,majd nyunyikával megkeresünk!!!!!!:)))))
Gabi
További jó pihikézést kívánok neked!Sokat gondolok rád!:))))
Lippa
Lakásfelújítás,hát az nem 2 napos program!!:)
De persze megéri!
Sajnálom,hogy akkor nem talizunk,de lehet megint bejön a 3 évvel ezelőtti szitu? Néztem akkor pont egy hónappal később volt neked a beülti kb,pont mint most!:))
Remélem ez egy jel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: