A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi! Köszi!

Hajni! Nagyot nevettünk ám apával a riválisok kiszavazásán. :lol:
molkata

Brigi! Megnéztem az oldalt és tetszenek a kendöök. Szereinted melyik a legjobb. Èn most 3 között vacilálok: az erszényes, a gumis és a vászon kendöö között.
molkata

Halyhóó! :D

Kata: Gonosz hajlamaimat ott élem ki! :lol: :lol: :lol:

Hoztam képeket. Ilyen Tömzsi séta előtta bébjárgányban. Kép Kép Kép
Vendég

Azé figyelitek??? Mobilozni már profin tud! Ott a füle mellett a keze! Kép Kép :lol: :lol: :lol:
Vendég

Brigi - köszönjük, ránkfér.

Hajni - oké, hogy séta előtt, na de séta után :roll: :?:

Brigi - ezt a kendőt szerinted hány kilós korukig (esetleg mennyi idősig) lehet kihasználni?
Erősen gondolkodom a dolgon, hisz az oké, hogy berakom a jányt a kocsiba a székbe mikor megyünk Edó után a suliba, de folyton nem bébjárgányozhatok vele, meg télen ugyi macerásabb a hideg kocsiba berakni (meg a bébkocsit naponta ki-be pakolni a házból a kocsiba, hogy ne hűljön tök mínuszosra). Tudom, én csővázas bébhordót is akarok, szal sokmindent, de kell az én szemszögem is nézni, nem csak azt, hogy ha 7végén kimozdulunk, akkor jó az állványos. De ahhoz még ugyi kicsik vagyunk.
Ajajj, ismét be kell adjam apának az újabb óhajom.
Bár ha kilátásba helyezem neki, hogy néhanap majd mehet ő az elsős jánya után, tuti rábólint.

Kép
kissmanó

Edinám aktuális beköpése:
Enikőnek a kicsi Grétája nincs itt a neten?

Megfejtés: Enikő barátosnénk Noémi jányának ha van itt a neten vonalzója (az a pindur ahol voltunk babalátni).

Kép
kissmanó

Manó! Séta után alvó helyzetben helyezkedik el. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni! Èdes!!!!!!!!!!!!!!! Mobilos :lol: Jól áll neki a cumó! :wink:
molkata

az könyv ott felakasztva a járgány oldalán?

Kép
kissmanó

Kata: nekem rugalmas kendőm van és tényleg imádom! Van vászon kendőm is, az talán majd ha nagyobb lesz akkor fogom használni, abba valahogy nem tudom olyan jól megkötni, hogy Samunak tuti kényelmes legyen! :roll: Lehet én vagyok hozzá a béna. Mátéval akkor tudtam jól használni mikor már a csípőmre kötöttem benne! Még a megkötős kengurujuk tetszik, de azt nem próbáltam!

Manó: 9kg-ig írja, hogy jó! Azt mondjuk nem tudom tovább miért nem, lehet akkor már nagyon nyúlik a gyerek súlya miatt :roll: De a 9gk-ot meg kb 10hós korukra, hogyha elérik attól meg már mehet a hátihordozó:lol:

Annee: nagyon édi mobilozó Tömzsike :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

M.Andi! Fogak????????? Huhh, kicsit gyorstüzelésű Zsuzska! Uxi Emije is így nyomta, és ő semmi jóról nem tudott beszámolni ez ügyben :(

voltam startszámlát intézni, de nem ment. kell:
szül. akvi
adószám (kártya v. igazolás)
igazolás, hogy megítélték nekem a CSP-t (nem banki kimutatás, hanem a MÁK-tól)

kapott ilyen utóbbit valaki?
ők találják ki, mi kell, ők küldik az adószámost maguktól. akkor a CSP-st miért nem? ezt sose fogom megérteni!

Szücsi, Mary, Mütyür?
Vendég

Brigi - a másik kendőt te meddig használtad?

Kép
kissmanó

Manó: Igen! Lapozható csipogós könyvecske. Tömzsi művelődik is menet közben. :lol: :lol:
Vendég

Bori! én kaptam ilyen igazolást de úgy elpakoltam :oops: , akkor megyek és megkeresem.

Emi

Kép Kép
emi_25

Bori
Nekem a cégemtől kellett kérnem ilyen igazolást. Csak 1 sima papper, hogy tényleg, valóban én, gipsz jakab kapom a csp-t.

KépKép

KépKép
szivvi

Manó:olyan 18-20hós koráig :wink:
M.Andi: Fogacskák :shock: Ez jó gyors volt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi! Akkor lehet, inkább a vászont éri meg inkább, nem? Vagy az erszényes? Azt meddig lehet?

Bori! Nekünk azt mondták, intézik öök a MÀkkal és Egonnak már re´g megvan.
molkata

Pillangó: elemest próbáld LivingLab (asszem) illetve kéretik sokat porszívózni, hogy megszokja a baba!

M.Andi: ez igen! Jó korán kezdi a kiscsaj!

Manó: milyen kártya? Én is nagy játékos vagyok! :wink:

Annee: Halló ott vagytok????

Jaj Gurgi nagyon drukkolok!

Kata: Egonra ment a szavazat jócskán! :wink:
én drapp gumis kendőt fogok venni!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

A képek egytől egyig édesek!!!!!

Gyerekjáték és unatkozás: asszem Dorka kért tippeket, na nálunk minden nyerő ami színes! Szerencsém van Majával! Mostanában egy piros csillogós csillagos zsepisdobozzal játszik! A pelenkázón pedig a niveás törlőkendő dobozt bizergálja folyton! Amúgy van egy csörgős-zörgős-lapos műanyag rágóka kezű-lábú színes MackóPajtink! :lol: Na azt imádja még, jó, mert ha megüti zörög neki és szép színes!

És ennek kapcsán anyós :twisted: : ma itt voltak, erre: ez veszélyes játék és néz rám! Aztán mondja tovább, hogy majd jól fejbe tudod (Majának beszélt) verni vele magad! :twisted: És nééééz rááááám!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Aztán ismét jön a hűvös a kis kezecskéd dumával meg hogy szörcsög a gyerek! Mikor épp egy hangja sem volt, 2 perccel előtte szívtuk ki a cuccost az orrából!

Családi pótlék: júliusra egész havit kaptam! Az igénylőn csak az volt, hogy melyik hónaptól kérem, hát ráírtam a júliust, azt hittem majd időarányosan küldik, erre néztem a fizus papíromat és teljeset küldtek!

Kicsit vissza a váratlan védőnői látogatáshoz: na ma jött, én azt hittem holnap jön (keddenként szokott) én meg lógós, tejfoltos pólóban és naciban! Kicsit kellemetlennek éreztem! Na annyira nem volt az mondjuk, mint a hálóinges fogadás, de ez is hasonló!

Kevés tejcsi: nekem is kevesebb lett kb 1 hete, erre ma kora délutánra kőkeményre durrant a cicim! Ami sosem volt még, mert éjjelente szokott ennyire a nagy szunya alatt! De mostanság éjjelente is épphogy telítődött!

oltás: csütörtökön! 11,30, ír fel dokinéni kúpot, és vn azt mondta aznap borogassam majd a lábiját!

na megyek, fürdés van!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Bori, és hol nyitsz Startszámlát? Mert én megnéztem pl. az Ersténél, ahol a jegybanki alapkamat -0,75%-ot adnak, míg ha a MÁK-nál marad, ott az 5 éves államkötvény kamatát adják, ami momentán pont több, még ha jelentéktelen összeggel is, mint az Erste. De persze csak ilyen hülye biztonságos dolgokba lehet rakni, pedig hosszú távon (15 év fölött) a részvény többet hoz, mint a kötvény.

Rita, mennyit kell a kecskerutából inni? Mekk. Köszi

MAndi, hát gratula a fogacskákhoz, reméljük, nem szenvedsz tőle túlságosan. Férjemnek is 3 hónaposan nőtt ki, rmeélem ezt nem adta át a génjeiben gyermekemnek. :wink:

Kép
nenoke

Brigi te mekkora kendőt vettél (a rugalmasból?) köszike (én is nagyon szeretnék, olyan jónak tűnik)

Andrea
Kép
kindernay

Bori, én kaptam ilyen igazolást. Két hete küldték postán.

Sétiztünk Ritával és Samuval. Szegény Samesz úúúúgy sírt, hisz oltást kapott, de utána gyönyörűen elszundizott a bébkocsiba.Ééééééééédes!!!
Ja és szóba jött a tejapasztó buli, hát...

Mandrea, ez nem semmi!!! És rögtön kettővel kezdeni, hmmm nem rossz.

Andi, nekünk is csak a Nivea jött be, de nem is kísérletezek vele, mert a többitől vastagon piros kiütéses volt. Ha nagyon kakás én lemosom a csap alatt kezemmel.

Manó, iiigen,én nyertem egy robogót, át is vette a párom míg kórházban voltunk. Most apósoméknál van és prószáljuk eladni. Amúgy baromi jól néz ki, csak mi panellban lakunk és nincs hol tárolni.

kispiskóta

Anne - szóval gyakorol a kölök, viszi a kötelező olvasmányt.
most mán értem métt nehéz nekünk az első osztály. nem vittünk magunkkal könyvet sétikálásba

Kép
kissmanó

szal Sameszka is sírt. egyem meg a kis szívét. olyan keservesen tudják ilyenkor nyomatni. vagy csak mi vagyunk ilyenkor soxorozottan érzékenyebbek, jobban lereagáljuk? nem hiszem.
az előbb (mivel éreztem, hogy kezdődik a hőemelkedés plussz extrán szenvedett a fájdalomtól) Grétu kapott egy kúpocskát. Állítólag 6 kilóstól mehet egy egész. Na, nekünk még hibádzik vagy 25 deka (tegnap esti mérés szerint), de én benyomtam az egészet. Tuti nem szívódott fel max egyharmada, mert jányom akkorát kakilt tőle, hogy ihaj. Olyan volt mintha pisából készült volna, extra folyós, ki is csurgottt mikor kiszedtem a gyerek alól, egyenest a tiszta pelusra. Uhhó egy kakival két pelust nyomtunk agyon, éljenek a környezetvédők.
De azért a kúpi hatott, hőnk a normális, s most épp apának élvezi a konyhában a társaságát a pihiszékében (hacsak azóta nem alszik).
Na, mék apának rugalmaskendős kiselőadást tartani. Úgy is készül Frankfurt mellé gumiabroncsokat hozni okt elején, s akkor addig a húgom belerángatom, hogy rendeljünk.
én pedig ma vettem egy (egy !!! - én batar) doboz oscillo-t, amit Adriának hagytam. Pedig nekem is jól fogna. Hátha megfogná reggelre a csurgó orrom. Félek, nehogy elkapja Grétu. De igyexem nem átadni.

Kép
kissmanó

Manó! Sok sikert a kiselööadáshoz!!!

Èjjelre is kell borogatni a lábikót. Az elööbb fürdööt, evett, most pihizik.

Zsú! Nivea törlöökendöö vagy krém? Egonnak megint érdes a popsija és nemtom mit csináljak vele. A doki szerint semmit. :?

Emi! Jó, hogy visszajött a tejcsi! :D
molkata

Kata - apa filmet néz, ilyenkor kizárt a kiselőadás.
De köülönben megdumáltam magammal, hogy egy nagy frászt avatom bele. Begtárgyalom a húgommal, ő megrendeli, megkapja a pénzt, úgy is én használom, s punktum.

Kép
kissmanó

begtárgyalom :lol: :lol: :lol: :lol: Nem vagyok én náthás?
MEGtárgyalom

Kép
kissmanó

Amúgy lábikón zúzott káposztalapi van téve borogatásnak, zsugorfóliával odafogatva. Ez Adriánál bevált, remélem Grétunak is reggelig csak rossz emlék marad a döfés.

Kép
kissmanó

Manó nekem ma vn azt mondta, 5kg felett mehet az egész kúp! szóval ha úgy alakul majd...

lynia-

Már a tanitó néni is megmondta hogy Tömzsit beirathatom az első osztályba. Végig szundizta a 3 órás szülőit, művelődik is... Okos enyim gyerek! :lol: :lol: :lol:

Nah, joccakát! Megyek Barátok közt-rt nézni meg hunyni! Kép
Vendég

Csajok kész vok, túl egy brutál délutánon.
Bogi egész délután sírt, pont úgy mikor szurit kapott...
Semmi nem volt jó, enni sem akart sem ciciből sem cumisüvegből, ha felvettem az sem volt jó, a cumi is csak kis időre volt jó, aztán olyan 5körül végre elkezdett szopizni, egy órán keresztül folyamatosan még büfi sem, mert akkor megint jött az üvöltés, csak annyit lehetett, hogy áttettem a másik cicire, szal kész...
Most alszik, pancsiztunk egy nagyot meg hallgattuk a vukkot, addig jó volt minden, de mikor elkezdtünk öltözni akkor megint jött az üvöltés.

Remélem Boginak nem a foga jön, mert folyik a nyála, rágja az öklét meg a cumisüveget meg a bimbóvédőm.
Holnap a világosban megsasolom a száját, kiváncsi vok.

Robi ma letöltötte a Vukkot, azt az igazio régi változatát amit egy kislány énekel, és még a lemezjátszó pattogása is hallatszik, Boginak tetszik nagyon!
Ha gondoljátok, akkor Robi fel tudja tenni, és le tudjátok tölteni.
Érdekel valakit?
Vendég

Na ja, de nem mind1, hogy mi az a kúp, s mennyi hatóanyag van benne.

Kép
kissmanó

Hencsi - én mindenevő lennék, minket tuti érdekel.

Kép
kissmanó

Szegény Bogi. Meg szegény te/ti. Hogy nem bírtad megnyugtatni. Remélem kicsit lefárasztotta ez a macera, s kicsit nyugodalmasabb éccakátok lészen.

Na, húgomnak hordozókendős lecke feladva, holnap remélem lereagálja. S utána apát kész tény elé állítom.

Amúgy dokinéni szerint Adria is mehet suliba (mán tavasszal is meghetett volna ha őt kérdik), hisz a minimális súly és magasság követelménynek mán eleget tesz.
Gondoltam majd érdekli őt is a dolog, hogy Edina mit tanul, versek meg társai, de egyenlőre anyai pocakból vett iskolai hideglelése van (ugyi kettes diplomám tavaly szereztem, uhhó pocakban kapta az oskolamérget).

Kép
kissmanó

oké, bocsi manó

lynia-

Haho!

Samuka fél órája alszik. Kicsi drága.
Na szal, ameddig nem hozta a védőnéni a injekcióstűt szépen nézelődött, amíg a dokibácsi vizsgálta, aztán szevasz :cry: szuri után magamhoz öleltem akkor abbahagyta de az öltöztetésnél megint sírdogált aztán Zsuékkal séta. :lol:

Valamit akartam de nem jut eszembe :roll:

Ja igen, egyelőre nem pirosodott be, alig találtam az oltás helyét.
A hője 36.6 levonás nélkül 1/2 8-kor.. A dokibá azt mondta, hogy ezek már olyan frankó oltások, hogy nagyon ritkán lázasodnak be.

VUKot szeretjük meg Süsüt is..meg mindenkit kivéve a dzsiájdzsó meg pokémon és tsait..
Régi magyarok jöhetnek..Ludas Matyesz :lol:

Tömzsi oskolás :lol:

Köszi Kinderke

Jó éjt!
Kéne enni vmit. ma nem nagyon ettem..fos kaja volt..
torolve_20131003125716

Manó!
Oksi, még ma fent lesz, de ez egy link lesz ahonnét le tudjátok tölteni, de nem magyar oldal, mert magyar oldalra nem lehet ilyet feltölteni.
Majd még válogatok párat össze holnap, mert ma lejött egy csomó mesezene, pumukli, frakk, tvmaci, hupikék, mézga, atomanti, futrinka utca, gumimacik, kukori és kotkoda, magyar népmesék........

Egy csomó van, csak még a fele van lent, a többi még jön.
Vendég

semmi gond, csak mondom, izé írom

Kép
kissmanó

Gurgi!
Süsü is van, na majd Robi...
Én lépek, Boginak eddig tartott az alvókája...
Vendég

s honnan tölti?
emule?

Kép
kissmanó

Mandi!

Ezt az ampullát Kinderkétől kaptuk, ő meg Olaszországból.. fiziológiás sóoldat /steril/. olyasmi amúgy amiben a kontaktlencsét is tárolni szokták.
torolve_20131003125716

Türelem tornaterem...:)

Asszonypajti etet(ni próbál), én meg a férje volnék.
Szal a forrás nem publikus; nemsokára meglessz a link...

Üdv.:
//:wladek woltam
Vendég

wladek uram, mily titokzatos tecc lenni :roll:

Kép
kissmanó

Hencsi: nálunk is du. hasonló volt a helyzet, és mi is elkezdtünk nyálazni, öklötrágicsálni (régóta van) és harapdálni, de én úgy tudom, hogy ez normális azaz nem biztos, hogy a foga jön. Vagy mégis? Nálunk szokott lenni ilyen extra nyügi nap amikor ezt csinálja még a fejét is ide-oda forgatja közben, majd túleszi magát és jön a hányás... :cry: Szóval nem lehet, hogy rossz napja volt?
Elvégre nekünk is van ilyen!

És kérjük a Vuk és társait!!!! Imááááádddddoooom! Köszike,
na gudnájt fürcsizem egyet (cickóim megint begyulladva meredeznek sudár testemen. :shock: )

Andrea
Kép
kindernay

Nálunk eddig még nem volt hányás, pedig a gyermekem folyamatosan táplálkozik.
Vagy majd később? :S
Vendég

Hencsi nálunk szokott ilyen lenni (szokott - volt már ilyen kb. 4-5x) hogy rossz napja van és hiper mennyiséget szeretne enni, szinte habzsol és kapaszkodik belém, és olyankor ki is jön, ami bement... Habzsolhát- mint a Papa!

Megnéztem a mellgyulladásos képeket, cikkeket, hááát nem lettem feldobva tőle! Elég rémisztő! Mostmár tényleg folyton fejni fogok!

Na tényleg jó éjt!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!!

Taknyos béjbek anyukái, Ti adtok valamit a kölköknek takonykór ellen?? (orrszíváson kívül) Mindenkinek múlik csak enyémfiamnak nem? :shock: Remélem nincs valami egyéb baja is, bár már 3x látta/hallgatta dokker, de nem talált semmit takonyon kívül.. :roll:
Mi szerdán megyünk oltásra, fasza lesz ha erre a rohadék kínzótakonyra még a szurit is rákapja :shock: :cry: asszem nem alszunk majd pár napig... :cry:

Én is kaptam olyan igazolást a MÁK-tól. Egy papír volt benne az egyszeri anyasági segélyről és egy másik a családi pótlékról...

Amúgy ezt már én is akartam kérdezni, hogy ki hol nyit Start számlát a gyereknek?

A Viola 3 hós korába kezdett el brutál nyálazni, dagadt az ínye,nyomott be mindent a szájába ami csak befér és az akkori dokink megállapította, hogy a gyerek kéremszépen fogzik. Na ehhez képest 13 hósan bújt ki az első foga :shock: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hencsi :)
A te képed jobban tetszik. :wink: Vukk jöhet! :wink:

Enikő :)
Kívánok neked egy pihentető éjszakát! :)

Uxi :)
Nagyon édes a "boxmeccs". :D
Kitartás!

Hemej :)
Gyors felépülést anyudnak! Ajándék ügyben passz...nekem is mindig nehéz dió. :?

Gurgi :)
Én már megemeltem a babakocsi háttámláját, szerintem te is nyugodtan teheted félig ülőbe, hogy kilásson. :)
Mákos bejglid nincs? A kedvencem. 8)

Brigi :)
Kazán :evil: Remélem sikerült elkapnod valakit.

Nenoke :)
Minket sem küldtek, gondolom itt csak akkor van, ha lát valami gubancot a doki. :?

Emma :)
Klassz a kendős-babás-apás kép. :wink: Nem nehéz felkötözni, mondjuk, ha egyedül vagy és nincs segítség? Hogy csinálod? Először felkötöd és utána pakolod bele a gyerkőcöt? Na, látom Gurginak is ilyen kérdései voltak. :D

Ckat :)
Aventes bolt :P Végre egy normális eladó! :)
Tejleadás :wink: Hajrá!

Szivvi :)
Ez a palis kép nagyon szupi, még a végén kedvet kapok...
Gyermeked ügyes! Nyomj egy palkót a kezébe! :D

Esztora :)
Most aztán vigyázni arra a takaróra! :wink: Fehérvárra jártam szakközéppe, nagyon szerettem!

Móni :)
F költse gyógyszerre! :evil: Én nem foglalkozom a politikával, az ittenivel se nagyon, de a férjem baromira felhúzza magát a seggfejségeken, ami otthon folyik. :twisted:
A játszószőnyeg csúcsszuper! :) A babóca csúcsaranyos! :)

Kinderke :)
:shock: Ha nem kell mennetek már, azért olvass be! A férjem ezért nem jön velünk dokihoz, mert egy ilyen láttán már repülne is a füles! :evil:
Mini slag :lol:

Mandi :)
Fogak :shock: Nem korai ez még? Remélem enyém gyerek nem sieti el, mert akkor jajj a cickóknak. :roll:

Pillangó :)
Elemes orrszívó-nem próbáltam, a barátnőm szerint sz@rt se ér. Gumilabdás orrszívó-szerintem nem szedi ki rendesen a cuccost. Szegény Domikád ha sír is, a porszívós a legjobb. :?

Hajni :)
Tömzsike egy cukker pasi! :D

Lynia-Emi :)
Anyós :? Részvétem. :?

Egész délelőtt játszóztunk, aztán vásárlás, szopi, ebéd, végre mindkét pöcsös alszik. :wink: Megyek hasizmozok kicsit, vettem vajúdólabdát, ne vesszen már kárba, erre is jó lesz. :D

Mindenkinek nyugodt éjszakát, az oltásos manóknak és anyukájuknak extrába is! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Két kép a fotókedelőknek:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nenoke! Én mindent otp-nél intézek, mert nekem az a szempont, hogy minden sarkon legyen fiók. Sztem utolérik egymást a szolgáltatások terén. Bár ennek nem néztem utána sosem.

Kata! És nektek már a banknál megvan a számla, és ott a pénz? Mert nekem ahhoz kérik a CSP folyósítás határozatát.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?