Sziasztok!
Neet, először is grat a majd 4500 hsz-hez. Talán már meg is lesz, mire elküldöm.

Aztán köszi a nyugtatgatást, remélem igazad lesz, majd 4-5 év múlva számon kérem rajtad, amikor a kire ütött ez a gyerek?-re pirulva lehunyom pilláimat, nem mervén válaszolni. Vagy inkább ne kelljen.
Leni, hááát minden elismerésem. Ötletem nincs, szerintem te már kipróbáltad a lehetőségeket. Csak jobb napokat kívánok. Az érzéseidet én is szoktam érezni, szerintem sokan vagyunk így ezzel.
Autós téma: nekem az első autóm egy 8 éves kis Polos volt, imádtam, csak télen megfagytam benne. Aztán volt még 3 szor használt autónk, mindegyiket szerettük. Viszont egy éve, amikor le akartuk cserélni egy nagyobb használtra, hónapokig járkáltunk, kerestünk. Gy. rengeteg szabit kivett, kéretőzött, telefon, stb. És MINDEGYIK autóval sumákoltak. Nem igen értvén hozzá, 3 hónap után, amikor pénzzel megrakodva, 2-szer Vácra utazván át akartak vágni, és még jól bele is tapostak a földbe minket lelkileg, elbőgtem magam. Elég volt. Hazafelé bementünk a bótba, és vettünk egy új autót. Aminek tudom az eredetét, tudom, hogy nincs agyontörve, stb. Viszont buktam vele már most sokat, tudom. Viszont min, 10 évig van olyan autóm, amit mi hajtunk, garázsban tartunk, stb. Ha veszek egy 4-5 évest, és szerencsém van, nem vernek át, 4-5 év múlva kezdhettem vón az egész procedúrát. Szóval nekünk sem fér nagyon bele a havi 30, de akkor sem bántam meg. Persze, akinek megbízható forrásai vannak, az vegyen használtat, mi nem találtunk ilyet. Maga az eladó mondta röhögve, hogy nem képzelem, hogy ennyiért (2,5 milla) fogok sérülésmentes, jó állapotú 3-4 éves autót venni. (ami nem luxusótó, csak egy akkora, amiben 5-en beférünk, és kiskanál sem kell hozzá) Szóval autószerelő-barátokat megbecsülni ám nagyon!!!
Indi, merre vagy? Úgy sajnálom, hogy nem tudtam menni szombaton. Viszont 3 napja ma már végre lábra tudok állni anélkül, hogy a csillagokat látnám. Nagyon fájt, a labdaméretűre dagadt térdem. Mitől? Passz. Úgyhogy ezért nem vállaltam be az utat, sétát, pedig... Jól mutattam vón a babakocsival mi?
Fibi, neked az fog sokat jelenteni, hogy naponta kimehetsz a gyerkőkkel a játszóra, és ott találkozhatsz, beszélhetsz arcbólarcba minden nap anyukákkal, akiknek hasonló gondjai vannak, és a gyerkők pedig barátokat találhatnak, és csak messziről kell figyelni őket, a játékukat nem akarván zavarni. Amikor nekem volt pici, és kicsi gyerkőm (3 és 0 éves), ez nagyon jó volt. Akkor találtam meg a lelkitársam, és még más jóbarátot is. Akik aztán kicsit lemorzsolódtak, jöttek újak, de az a pár év nagyon szép volt a lakótelepen. Ha nagyobb a lakás, és pici kert is van, sose jöttem vón el onnan. (Mondjuk 500 méterre vagyunk légvonalban most is, csak ritkán járunk vissza.) Úgyhogy hajrá. És ha anyóshoz költöztök, és nem zavarunk, egyszer majd meglátogatunk, mert odáig szívesen elvezetek.
Itt csatlakoznék a vezetéshez. én 17 éve vezetek, naponta, lévén nekem az autó létszükséglet, DE: Bpen eddig egyetlenszer mertem, akkor is mellettem ült egy nagy helyismerettel rendelkező expesti, aki mindig mondta, mikor merre. (5 perccel előbb) Szóval Neet, nekem minden elsőre sikerült, de szerintem Pesten még ma sem lenne jogsim. Azt a dzsungelt, agressziót én nem bírnám. Drukk neked a következő vizsgához.
Curse, gratula ügyeslányodhoz!
Votiv, pöttyök

Akkor ugrott a kávézásos talid?
Betegeknek jobbulást, kitartást.
Na, én ritkásan jövök, de akkor aztán alaposan...