Sziasztok!
Mi Apánk is dolgozik, és még fog is egy darabig, én meg olyan fárdat vagyok, hogy lehet, hogy kivételesen elalszom nélküle, mieltt hazaérne. Asszem, engem megválaszthattok az apaváróklubban minima elnöknőnek... Múlt 7en volt olyan, hogy éjjel 3- és reggel 6 között volt csak itthon... (Hehe, és ez milyen q.sok pénzért csnálja/juk! )
Macs, örülök, hogy Füli jobban van!

Ovihoz drukk!
Nuk, Zsu, végre írtatok egy kicsit, már nem tudtam mi van!
Neet, Eszti kistesót akar ringatni!
És nekem nem tűnt fel,h itt bárkit b@szogattak volna, hogy kevés a gyereke! Sztem ez egy olyan dolog, amibe nem lehet kívülről beleszólni!
De most mégis

: Curse, most kell végleg eldöntetek, hogy Adél 1ke lesz-e vagy sem? Ki tudja, mit hoz a jövő...
Deni, Votiv, gyógyulást kis családjaitoknak! ++++++++++++
Leni, megnézném, ahogy bringáztok, nem semmi! Télleg f@sza csaj vagy te!
Fibi, neked is sok +++++, biztos, hogy jót fog tenni lelkileg is a változás, szép új lakás, és a lakóparkban biztos sok fiatal család van, szerintem lassz helyre mentek! Addig meg kitartás!
Jaj, én is sokat őrlődöm most a 2 gyerek között, b bretegecske volt, és nagon anyás, P meg baromi féltékeny, meg azért még az ovi is új, és folyton azt érzem, hogy nem törődök velük eleget, pedig egész nap mást se csinálok... (szalad is a lakás, mert ma délelőtt csak a konyhára volt időm, amíg P oviban volt, B meg aludt-azóta már kajáltak a csajok, B mindent összesütőtöközött.)
Voltunk Bvel a házidokinkál, meghallgatta, megvizsgálta és rendben van. Holnap már csak 3 puffot kell kapnia, aztán vége a gyógyszerszedésnek. Ice teás megoldáson röhögött, de amikor mondtam,h nem váltottuk ki, hátha nem lesz rá szükség (mármint az eszközt, amit az ic üveg helyettesít), akkor csóválta a fejét, és vmit motyogott,h nem biztos az...
Aztán meg is mérettem a kiscsajt, mert holnapra volt ip-nk mázsálásra, de hamár ott voltunk, letudtuk ezt is. 7kg a csaj, pont mint augusztusban, ez nem vmi sok! Nem tudom, hoyg fogyott-e, vagy nem hízott azóta, gondatlan anyaként nem túl gyakran mérem... Pedig eszik rendesen, csak pár nap volt, amikor kevesebbet kajált, a nátha miatt. Most majd foghatom vissza magam, hogy ne tömjem... De nagoyn vidám, nem vérszegény, és nagyon mozgékony, szal baja nincs a drágámnak. Ma a játszótéren ült a babkocsiban, és folyamatosan integetett a gyerekeknek, széles mosollyal az arcán.
Indi, az a lakás, amit én ajánlottam elvetve? Beszéltél velük?