Sziasztok!
Az elmúlt napban sok minden történt velünk. Betegség megint kezdődik, Ádikám által . Már egyszer folyt az orra, de elmúlt. Peti és én folytattuk, rendbejöttünk. Most megint folyik Ádi orra és a változatosság kedvéért köhög is.

Páromnak beállt a nyaka és a válla, fogorvosnál is voltunk és sorolhatnám.
Zsú! Korábban én is Sterimart használtam, de az hajtógázas. Jó ideje csak Fluimart veszek, mert abban nincsen hajtógáz. Felszerelkeztem Nasivin csecsemőorrsprayvel (Sanft, nincs benne tartósítószer) és Cebion (C-vit.) cseppekkel. A múltkorában írtam, hogy a füll-orr-gégész dr.néni mit ajánlott. Orrsprayből nekem a kisgyermekeknek valót javasolta, mert abból minimális mennyiség megy át a tejbe. És persze C-vitamint, sok folyadékot. Így teáztam és Hohes-C Alma-acarola gyümölcslevet ittam, amiben állítólag sok a C-vitamin. Aránylag hamar kilábaltam a takonykórból.
Hemej! A párom 2 évvel ezelőtt N.o.-ból hozzott autósülést. Ott kint újonnal is 2/3-a volt az itteni vadiúj árának. És mi is tesztmagazinokat olvasgattunk a választás előtt. Érdemes olyat venni, ami több fokozatba dönthető, főleg az alvás végett. Az első ülésünk egy Brevi volt (most is éppen kölcsönben van), de már 18 kg felett, Römer üléseket vettünk. Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük. Vadiújakat pedig azért vettünk, mert tudtuk, hogy sokáig fogjuk őket használni és használtan csak a régebbi típusokat hírdették amik nem voltak annyira állíthatóak. De még úgy is, hogy kint vette a párom, a használthoz képest is olcsóbb volt.
Dorka! A bébihordozótokhoz mintában is passzoló Hauck babakocsitok van? Kaptátok, vagy vettétek?
Fütyike:): Mi sem huzogattuk, szintén orvosi utasításra. Kb. 3 éves kortól már minden fürdésnél óvatosan huzogattuk. Állítólag 3 éves korig sejtes letapadásnak nevezik, addig nem kell semmit csinálni. Ha megbabrálják félő, hogy jobban visszatapad

később sebészetre kell menni vele.
Képzeljétek! Gabókám már 3. napja (ma lesz a 4.?) egy nap csak 5x eszik. És nem sokat,össesen 600-700 gr körül. Viszont végigalussza az éjszakát. 12 órát! Én már aggódom, mert eddig ilyennel még nem találkoztam a nagyoknál. Ádikám pláne, de Peti is evett hajnalban. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a heti súlygyarapodás.

Vagy ő is beteg lesz? De akkor nem aludna ennyit egyhuzamban. Nem? Tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az idő megold mindent? Cak győzzem kivárni?!