Úgy látom, Ági még nincs, remélem, ez nagyon jót jelent.
Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni pénteken, de egyrészt orvosnál voltam (körzeti nőgyógyász… Brrr…), másrészt a hétvége elég zűrösnek ígérkezett, vendégek jöttek, vendégségbe mentünk, szóval volt mit csinálni pénteken.
Beus, sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, de a prolaktin-szint elég jól beállítható gyógyszerrel. Van valami hír?
(Ha már írtad, és én elbambultam, akkor bocs…)
Katóc, sok sikert! Remélem, még mindig szép egyenletesen nőnek a tüszők. Nagyon drukkolok!
Szépem, Hanyatka, hatalmas a hasam, mármint korához képest

de azért beleférek még a normál nadrágba is, csak olyan furán felkap az eleje… Múltkor véletlenül megláttam magam az utcán valami kirakat üvegében, hát elszörnyedtam, arasznyival a bokám felett libeg a nadrág szára. De cikiiii…
Bébé, ezzel én is így voltam. Hirtelen, szinte egyik napról a másikra nőtt a hasam rengeteget, úgy, hogy tényleg egy dekát sem híztam, sőt, a stimuláció idejéhez képest még fogytam is. Most mértem meg magam itthon, egy kiló ugrott fel rám összesen (egy hete kicsit több voltam), közben meg a hasam hatalmas lett.
Manóka, mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy kisfiú, vagy kislány, most nem sokat szöszölt a Doktorbácsi az UH-gal, majd a 18. héten megyünk be a kórházba, ahol jobban megnéz (úgy értettük, ez 4D-s lesz), ott biztosan fog már látszani. Egyébként jó utat, jó pihenést!
Beber, ez a gyerek… Hát ideolvadtam a billentyűzetre…
Tatulány, még mindig ezzel kínlódsz? Te szegény. Biztos lesz pár nehéz órád.
Cyprus, Grillázs?
Továbbá régen hallottam még Kispintyről, Szpandiról, Modrookáról, Gizmixxxről. Ha olvassátok a topikot, legalább néha jelezzétek már, hogy megvagytok! (Jó, tudom, mostanában én sem gépelem vörösre az ujjaimat…)
Na, velünk meg az van, hogy már éppen kezdtünk lenyugodni, erre kiderült, hogy a lepény mélyen tapad. Ez elég gyakori probléma, és általában néhány hét alatt fentebb szokott húzódni, de addig is vigyázni kell, mert könnyebben leválhat a széle, és hát az baj. Szóval most megint lehet valamin aggódni, de jó, már annyira hiányzott…