A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
a felsoroltak nagy része uncsi. Nem is értem, minek nézem nap mint nap? ;)
neet
neet

Leni,
:oops: :oops: :oops: csak szelektíve olvastam a hsz-eket, előbb Ancsihoz intézett kérdést, hogy császár lesz-e, aztán meg a te hsz-od, hogy irigyled a félalmányi lukért :mrgreen: :lol: :oops: :lol:

Tinu,
szívesen, nem vagytok messze :D

akkor okt3 Nuk-party és okt9 másik tali? :D

Fíbsz,
francia kocsiknál általában tényleg nem annyira jó pl a váltó; pl az új Swift váltója király, motorja király :D
imádom bilibe lógatni a kezem :lol: (erre is kapom már a cseppet :mrgreen: :lol: )

reggel fél órát késtünk (rohamtempó volt) annyira bunkók voltak :( és egyszerűen látványos a különbség, ahogy egy női illetve egy ffi kuncsafttal bánnak :twisted: :evil: :twisted:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi,
wow wow wow 8) jó kis kocsi lehet :D :D :D

persze a tuti álom az vmi böhöm nagy teljesítményű :mrgreen: ugyanakkor környezetbarát kocsi lenne :D

Vot, Ancsi,
:oops: nálam az autó sajnos ridegtartáson van, de igyekszem :oops: viszont bátran lehet morzsázni :lol: abbbbbbbszolút bababarát :mrgreen: :mrgreen:
cipőlehúzós autó :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
ha erre is van csepp, énis énis :lol: :P

na, L postára, ott még sosem voltam 2 gyerekkel.... mindent el kell kezdeni egyszer 8)
fibi

Fibi, JátszóZOO-nak van külön bejárata a Nagycirkusz mellett, és be lehet menni az Állatkertből is! Csak akkor ott is jobb lenne csoportos belépőt váltani, de ez még gondolom kialakul, hogy oda is bemennénk-e vagy az már sok...

Szrekuc, félalma :lol: hát ezt jól összehoztad!

votiv 8)
votiv

zsancikant

"A jamaikai Negrilben található Hedonism II eredetileg hagyományos hotel volt, aztán építettek néhány izgalmas jacuzzit, elhelyeztek bár erotikus szobrot a bárokban, az úszómedencébe melegebb vizet tettek, a személyzetet feldúsították néhány csábos mosolyú hölggyel és kigyúrt jamaikai raszta fiúval, és már indulhatott is az új típusú vendéglátás. Az itt lakók mindent megtehetnek, amit vágyaik diktálnak. Persze bűncselekményeket nem követhetnek el, de sétálhatnak meztelenül az étteremben, szeretkezhetnek a parton, az előre odakészített fehér matracokon, együtt lehetnek a partnerükkel a pezsgőfürdőben mindenki szeme láttára, és felszabadíthatják gátlásaikat addig, amíg ki nem lépnek a hotel kapuján. Természetesen a családosok is ellátogathatnak Jamaikára, de ez a sziget szerintem nem nekik jelent igazi kalandot..."
:shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

megnéztem a honlapjukon, ilyen akciós ajánlatok vannak:
Threesome is a FREEsome at Hedonism Resorts
Fourth Female FREE at Hedonism Resorts
BED OF ROSES
Babymoon Packages :D :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
én most hüvelyire készülök, de ez ellen két dolog szólhat:
- haránt fekvés, v. lábtartás - ez esetben 100%, h császár
- a dokik nem támogatják a császár után a hüvelyit, de az enyém igen, szóval együtt fogunk dönteni a kellő időben. (ha befordulós gyerek lesz)

Zsanci!
a cikket inkább nem néztem meg, mert ezeket áltudományosnak tartom. nekünk mindkét gyerek első próbára összejött (igaz a legelső elment 6 hetesen), és a férjemnek érdekes rekedtes magasabb (de nem buzis!:D) hangja van.
ancsipancsi

Votiv!
mélyhangú szomszédom ippeg 3 hetet töltött Jamaicán nyáron. :) (gyerekük még nincs, dolgoznak rajta)
ancsipancsi

Szrek: az szupi lenne! És nagyon köszi! Úgyis oly rég találkoztunk. (PErsze mindenki mással is. :mrgreen: ) Viszont ez esetben, Nuk, léééééééééééci, ne 3-án legyen a parti, hanem 2-án, vagy 4-én.

Nuk: mellesleg szólván pénteken talizunk, nemdebár? :wink:

Kép
Kép
tinu

Zsan: én imádom a mély hangú pasikat. Nekem a nagy szerelmem ilyen volt. Imádtam benne ezt (is). De sok mindent meg gyűlöltem benne. Ilyen volt a kapcsolatunk. :D Hál'Istennek, nem ő lett a férjem. Viszont a zuramnak nincs mély hangja. Ez csak eszembe jutott, mert a cikk marhaság. Szerintem. De gondolom, ezért is linkelted ide. :)

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
én sem találtam benne semmit tudományosat... 8)
zsancikant

ha 2-án lenne Nuk parti, lehet h mi is meg tudjuk oldani, de hozzánk ne igazitsatok, mert nem tuti.
fibi

Nuk: én is dettó mindig nyeltem befelé a könnyeket a dévényezésnél...szerintem ez a normális ;)
okt 3 szerda nekünk nem jóó :(

Fibi: kettős altatás + apátváró B :( még az a szerencse, hogy eljön az idő amikor maguktól mennek majd ágyba...

Ancsi: a 138-as busz megy át CSepelről a Camponához, minden félórában :? és a 10:30-as ip az nekünk se túl rossz, meggondolandó :P
A hüvelyi szülés miatt (is) bevállalós csaj vagy! Apám! Hallottam, hogy egy császár után iszonyat fájdalmas egy hüvelyi...de nem riogatlak, biztos ez is egyéni dolog! Jó hogy BZS is ilyen bevállalós !

Ruz: lekikenyeret nem eszi meg a ded, én nem csinálok bundásat mert büdös, de lehet, hogy azért 1x kipróbálom (sose csináltam még), esti süti gyártás :o :) abból reggelre nem marad semmi :)
és most át kell állnom a zsírral sütésre, még jó, hogy van igazi házi desznyózsírunk!
Deni-Ruzi: péknél a piacon megkérdeztem, hogy van-e benne tej. Szerintetek tudta??? :roll: :? Hát nem, fingja nem volt róla, mert nem a pék áll a pult mögött hanem egy akárki. Ja és örvendek ha a kenyér címkéjén rajta van a lejárati idő azt slusz :?

Barbi: szóját még nem ittam, de rizstejet igen...hát elég gáz szerintem :( és anno amikor még Kamilla csepp volt, ezzel csináltam neki tejberizst - asszed megette?? de azért köszi :)

Nuk: suzuki swift és sx4-en én is "dolgoztam" ugyanis egy jó pár műa alkatrész itt készül Htelken a cégünknél :P
Az 5.-es viccesen meg behaltam !
Amúgy lehet már tudni a SZFben, hogy Cúperügynök miért gázolta el Mikeot az előző évadban??? és ki ez az izomgyerek Idiíínél?

Macs: király ha Füles már jobban van!! :)

Ríd: ha a kölök vigyorog és nem beteges akkor tökmindegy hány kiló! (persze ésszerű keretek között) No para!

Votiv: kézfogós alvás: olyan sokat gondolkodom, hogy hogy fogom bírni a kettőt, de az ilyen hsz-ek erősítenek meg, hogy igenis kell tesó! :)
és könyvről jut eszembe! A könyved jól érzi magát nálunk :) és úgy néz ki, hogy ebben a félévben talán ki is nyitom (műfajelemzés lesz majd) :P Szal nem áll elprivatizálás alatt!!!

Kata: milyen rendi ez az Ákos, hogy neked tartogatta az első lépéseket!

Másáékkal mi van?
Indi: sokat gondolkodtam, hogy hátha tudok vmi okosat mondani ami segítségedre lehet, de semmi nem jutott a kis csökött agyamba és üres szólamokat meg nem akartam küldeni, abból nem lesz hasznod :? De nyitott füllel járok-kelek, hátha hallok valamit ami neked jól jöhet !

Deni: ++++ nektek! Nekem a osci+coryzalia volt a tutti párosítás!

Tegnap mi is összebalhéztunk apjukkal :? Este 1/2 7-től kimenőt kértem, hogy Anyuval elrohanjunk a Camponába körbenézni, mert Anyu akart vásálni de nélkülem nem tud :P Már azon is osztozkodott, hogy ő mért nem jöhet...mondtam, hogy nem akarom vinni Kamillát, mert pontosan tudja milyen vele vásárolni! Szal elrohantunk aztán haza, 1/2 9-re érkeztem. Gyerek épp a fürdetésből törölközik és veszi a pizsit. Már az ágyban vagyunk amikor kérdem, hogy na és szépen evett? Erre ő: hát ő nem adott enni a gyereknek! :shock: Mert nem mondtam, meg, hogy kint volt az etetőszék és ő azt hitte, hogy már ettünk (uzsonnáról maradt ott, nálunk a vacsi idő 1/2 8) meg, hogy nem kért enni Kamilla :shock: Én annyira kiakadtam ezen, hogy 2 órára nem tudok elszabadulni úgy, hogy ne kelljen kiselőadást tartanom, hogy milyen szükségletei vannak egy gyereknek! MEg egyáltalán valahogy nagyon érzékenyen érintett a dolog...persze a végén jól felturbóztuk a dolgot és egész este nem is szóltunk egymáshoz csak a szükségeseket :(
Na jól kipanaszoltam magam....

És Kamillának is sikerült benyelni a takonykórt, mert trüsszög és folyik az orra mint állat! :cry:

Rylie
rylie

Gabi,
jányod nagyon édes, oviba indulván.:)

Ancsi,
sógornőm szült császár után "simán", nem egész 2 év eltéréssel. Ha bármi érdekel, priviben megbesz vagy megadom az elérhetőségét. :)

Fibi,
posta sikerült? ;)

Votiv,
Gyuri csak viccelt ezzel a le a cipővel, ugye? :shock: :lol:
Kisün meg fordít valamit nagy erőkkel, azért nem ír.

Ded feltűen keveset köhög ma (asszem egyet se), orrot is alig fújunk, ergo holnap meló. :? Még ma ki kell pofázkodonom magam itt. :lol:
neet
neet

Neet: akkor adj bele apait-anyait!!

Ja és forralt bort meghagyom nektek! én nem szeretem!

És azt még el se dicsekedtem, hogy Kamilla 3. napja nem szopizik!
Egyik szemem :cry: a másik meg :lol:
de asszem inkább :lol:
bár most a szopit pótolja egy kis taperával :?

Tulképp egy önző dög vagyok, mert a tejmizéria miatt választottam el, mert ugye a szopi miatt nekem is diétáznom kellett volna! Én meg nem bírom má ki KV nélkül és emiatt szegény jány így járt! :oops: De teljesen jól viselte! Első nap volt kis követelődzés és azóta se! :shock: Meg is lepődtem rajta, de legalább igy nekem sincs akkora lelkifurim...

Ja és Votiv: akkor urad mezténláb vezet????

R
rylie

+++okat köszönjük, bulunk lassacskán, de még nem látom a végét :roll:

Macs :) Bííga :lol: nálunk a törökbasa a megunhatatlan kedvenc :D tix-es szuperanya :lol: (szép is lenne, ha csak ennyin múlna...)

Móni :) Köszi, éjjeli nyinyere tényleg nem hiányzik, így is megint többször ébredünk éjjelente :roll: Nappal legalább szuny a ded?

Ríd :) De jó, hogy mindent rendben talált a doki B-nél! Sztem ha egész nap velük foglalkozol, akkor az nem lehet kevés :wink:

Neet :) Bulást Nektek is!! Nálunk sem tartott sokáig a meghűlés-változat :roll: Hurrá, hogy avatarod sikerált :D

Vica :) Ma van párod szabadnapon, ugye? Remélem kellemesen telik! :wink:

Votiv :) Akkor Rád is fér egy kis +++ Kézfogós alvás, de szééép :D Pöttyöknek bulást!! Ez a cipőlevevés ugye csak vicc?

Szösszenet :) Nekem is Faludi a dokim, én is csak jókat írhatok róla, mint Votiv :D

Indi :) Én is nagyon drukkolok Nektek!! (ugye tudod?)

Fibi :) sokat dolgozós kérdés bár költői, de találó :roll: Remélem tényleg csak a szél a ludas és nem más! Bálintodnak gyors bulást! Jövőbeni Gárdonyozós gyakorlás... kár hogy nem lakunk nagyobb házban, jöhetnétek ide :?

Akata :) Első lépésekhez nagy gratula Ákosnak!!!! :D :D

Szrek :) IFA :lol: bunkó szervíz :evil: és ezekután nem vitted máshova a kocsit??

Gabi :) Hű de csini Dorka!! :D szuper, hogy tetszik neki az ovi!

Ancsi :) Verához gratula! :D jó kezekben leszel :wink: drukkolok, hogy úgy szülj, ahogy szeretnél! mindenesetre klassz, hogy a dokid ilyen normálisan áll a dologhoz! :) A zuhanyt legalább garanciálisan túrják szét, ugye?

Rylie :) Én is ezeket a bogyókat szedem, csak tegnap este már muszáj volt bevennem fél Algopirint, mert majd leesett a fejem :roll: Persze, eladóknak fogalmuk sincs az összetételről.. ezért is gondoltam a kispékséget, hátha (pl. itt a közelünkben van egy kispiac, férj süt, feleség árul és konyít vmit a témához). És ha előre csomagolt kenyeret vennél? azokon ált. rajta van az összetétel

Kép
Kép
denizsa

Rylie :) Még Neked is diétáznod kell a tej miatt? :shock: De nagy gratula Kamillának, hogy ilyen gyorsan és szépen leszokott!

Vica :) És gratula a dudorászós visszaaltatáshoz is!! :D ügyi vagy!
denizsa

Rájli,
igyekszem.
Alant látható lányom és műve, ugyanis gyakorolta, h idegen helyen hogy wc-zük (a nagy csendre mentem be :lol: )

Kép

neet
neet

Zsan:
csak ennyi,nem is írsz? :shock:
Rászántam magam és beszéltem M.Gabival.Nem tudtam eldönteni,hogy kell nekem fogadott v. sem.De mivel a férjem nem jön be soha és valószínű,hogy ez az utolsó szülésem,godoltam nem bízom a véletrenre! :wink:

Votiv:
ez a testvér szeretet igen jól hangzik :D
Ne is mond az uh-t,már nagyon be vagyok sózva :lol: ,de csak 6-án megyünk :roll:

Fibi:
a kezében az ovis zsákja van :D

Rylie:
kivert a víz,mikor olvastam a nyaralásotokat :( Szegény Kamilla és persze szegény Ti :(
De hála égnek,hogy mostmár minden oké :D

Ma mikor mentem Dorkáért nagy vihogás fogadott,mondja az ovónéni,hogy van már barátja.Kérdezzem meg,hogy hívják.Erre Dorka:"Pannyon" :shock:/ Érsd Panna :lol: :lol: :lol: /
Viszont megint elkezdett taknyosdni :(

petergabi

TELJESEN KIVAGYOK! :cry:
reggel óta dolgoznak a vizesek, melynek az eredménye:
- 1 félig levert csempesor (másikfelét majd a burkoló gányolja le)
- 1-1 üveg féköríves zuhanykabinszárny ide-oda támogatva a lakásban, hogy majd szívbajt kapok, csak el ne dőljön
- a rohadt drága dizájnos gránit zuhanytálca alul több helyen kagylótöréssel lepattintva, mert másképp nem tudták felszedni; ezt nézhetem most már amíg itt lakunk
- s maga az egész zuhanyzó helyiség egy ok....ék lett most. :(

Elvileg rájöttek a hibára, de ettől is félek, hogy mi van, ha nem? Most ragasztják vissza a tálcát, mert ha nincs visszaragasztva alul (ez ilyen vékony földön fekvős tálca, nem lábakon áll) elmozdulhat, pedig hatezer kiló. A levert csempesor ott éktelenkedik, s nagy kalandos úton bejutva a garázsba (hasam is megemeltem :( ) találtam oda maradék burkolatot, elvileg a burkoló holnap jön. A kabint meg addig támogatni kell a lakásban, péntekig kerülgetni kell, hogy el ne dőljön.

Annyira komplett és szép volt minden, most meg annyira elrontották. :( HIába garanciális, rengeteg olyan hibát csináltak, ami már örökké úgy marad, ott fog éktelenkedni.:(
ancsipancsi

Gabi,
ez szuper!!!! :lol: :lol:
és akkor ugye ez azt is jelenti, h elvállalt???
egy másik barátném nővérét már nem tudta vállalni...de nem is tom pontosan, h ő mikor szül!!!
ölelés és puszi neki tőlünk, ha legközelebb beszélsz vele.
És még vmi: ha nov fele jössz BS-hez vagy épp vmi UH-ra lécci jó előre mondd mikor, és akkor odaugranék, visszadnám a ruhácskákat (tudtam,h még kelleni fog nektek!!! :wink: ) sőt van egy két kismami ruhám kifejezetten télre.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni!
ELVESZTEK AZ ADATAID!:(
most akartam frissizni a táblát, de sehol az adatok. légyszi priviben küldd el újra, neked lehet, hogy ott vannak a kimenő topicodban a nekem írt üzik! nehari!
ancsipancsi

Ahogy Nít mondá, ferdítek, olvasni még van idő, de írni... de két hét múlva határidő, annál tovább nem húzhatom, és akkor újra itt leszek :lol:

Biztos sokmindenkit kifelejtek, BOCSI :oops: :oops:

Betegnek jobbulást, olvastam a kórházas téneteket, DURVA :shock: :shock: :shock:

Okt. 9 nagy valószínűséggel faszényos nekünk is, úgysem voltam még Zoojátszóházban, valahogy Zoo után már sosem maradt idő... igazából az egész zút sem tudtuk le soha egyben, bár az elmúlt két alkalommal mi dőltünk ki előbb :wink:

Macsom,
mosolyhegyek a reggeli hozzászólásódon 8) :lol: :lol: Füles hogy van? Mikor jártok felénk? :wink:

Ancsi,
szuper, hogy UH-n minden rendben!!! :lol: hajrá hüvelyi szülés (egyébként ma már nagyon sok orvos támogatja szerencsére). És ezek szerint nekünk még a fiatalnál is fiatalabb orvosunk van :wink: Remélem, Vera jóóóó lesz neked 8)

Votiv,
erre vagyok :D hess pöttyök! :)

Neet,
ha még sokat rinyálsz az egyerekeshátrányosmegkülönböztetés miatt, hozzádvágok egy láda sört :mrgreen: az egyetlen, akit egyébként sajnálok, az Eszci, mert azért jó az, ha van az embörnek egy testvére :wink:
Vizsgára rá se ránts, a legnagyobbak is buktak már :mrgreen: Eszti és a vécé csúcs 8)

Gabi,
"Pannyon" :mrgreen: :mrgreen: Örülök, hogy teccik az óvi :D

Zsan,
mikrotársadalmi szinten helyből cáfolom a cikket :wink: :lol: :lol:

v
kisün

Rídonli!
te meg légyszi adj adatokat a táblába, ha be akartok kerülni. tök jó lenne! :)
ancsipancsi

Vera,
eztet a cikket elsősorban a Te előcsalogatásod végett tűztem be...
8)
zsancikant

Zsan,
működött, pedig nem is ezért jöttem 8) 8) :lol: Csak a tököm teleeeeee van már a ferdíííííítésssel :lol: A nemzés része egyébként cáfolhatatlan :lol: csak a megmaradás része sántít :wink:
kisün

Gratulálok a topiknak a 80.000 hozzászóláshoz :lol:

A 100.000-iket azért valahogy meg kéne ünnepelnünk 8)
kisün

én is gratula magunknak...
csinálhatnánk egy olyan jó kis összeállitást magunkról, mint a tv2.
mondjuk a 100,000-nél...
és utána este BULEE (ahogy a tinik mostanság irják... 8) )

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

este megyek Huun-Huur-Tu koncertre :))
ancsipancsi

Ezt nem bírtam kihagyni: :)

"Sehogy sem bírtam megérteni, hogy lehet az, hogy a TV Maci gyerek létére
egyedül lakik (tehát nincs aki basz@gassa), mégis - korosztályában
abnormális módon - minden este önszántából fogat mos, hogy aztán az esti
mese után lefeküdjön aludni.
Ma már tudom, hogy be volt kamerázva a lakása."

Ancsi: az meg mi a szösz??? :o tudatlanrylie
zuhany :( és ha eleve fektetve tárolnátok azt a kabinajtót valahol?? pl erkély??? plédet rakva alá-közé?

Deni: hát sajna nálunk nincs ilyen kispékség, ahol szagember árulná a kenyeret :? mert ez is egy kispékség volt, azt mégse tudta a csaj...
én nem diétázom!! csak kellene, ha szopizna még Kamilla! De miután galád módon nem adok neki már cickót én igy vedelem a tejeskávét és épp túrós zsömlét gyártok vacsira magunknak ;)

Sün: Helló!

Neet: Eszci igazi nőőőőőőő !! bár menő helyeken már van ilyen körbeforgós nejlonizé a deszkán, mint pl az Osvárt cuki Diósdon :)

PGabi: jósolom, hogy fog még sírni Dorka az ovi miatt, ha leesik neki, hogy ez állandó ügy, de sebaj! Szerintem ez a normális és tök jó, hogy örül az ovinak! Én is imádtam!! :)

Elképzelhető, hogy egy antibigyó mellett még be is lázasodhat a ded???? :roll: Nagyon rosszul alvad és kissé melegnek érzem a homlokát :?

R
rylie

Ancsi, küldtem privit.
leni

b@.......a meg, megint elszállt :x akkor ujra röviden....

Ancsi,
h. szülés simán menni fog!
zuhanytéma ismerös, rühelltem én is, kitartás!

Neet,
Eszci a papirmüvész :lol:
köszi, posta all right, csak én tolattam neki az almafánknak :oops: pedig nekem is elsöre meglett a jogsim :lol:

Deni,
semmi vész, csak egy egyszeri orrfolyás volt, kopp-kopp.

Rylie,
ezek az apákok márcsak ilyenek, ha nem rágod a szájukba, no comment....

Vera,
szia, jo ferditést :)
fibi

Votiv,
Szupi, h nem bárányhimlő, de akkor micsoda? :? Áh, már látom, meg is írtad :) Bulást továbbra is!!! Ez a hotel durva :shock: Párod meg az autója, ez most komoly? :roll:

Neet,
Szerintem Eszti még ki fogja harcolni az a tesót :wink: Marci fürdése :lol: Új avatar rul :D Csajod és a wc :lol: És szupi, h Esztid már jobban :D

Neet, Rylie, Fibi, Ríd,
Ez egy kicsit hosszú lenne, de a lényeg, h Apa hozzáállásán is kéne változtatni, nagyon nem akar több kőcöt, meg bennem is egyre jobban tudatosul az ősanya és anyatigris jegyek hiánya :roll:

Rylie,
De jó, h szerencsére semmi komoly a csajodnál és hogy még rendesek is voltak a hp-ban :D Bulást Kamilládnak!!! És éljen a cicimentesség :D

Macs,
Örülök, h Füli jobban van!!! :D Avatar rulez :D

Fibi,
Jaj, remélem nem komoly Bálintodnál az orrfolyás!!! ++++++!!!Meló téren pedig mozgok, ma is voltam interjún. Elég biztató a dolog és ha összejön, akkor decembertől mennék vissza :(

Barbi,
Bulást Nektek!!!!

Zsanci,
Szupi, h a srácok okésak :D

Nuk,
A C4 picasso nagyon tuti, én is néztem, de mivel mi maradni kiscsalád, ezért jó lesz a C4 is :) Kirándulásokra meg ott van párom bantárd chryslerje :)
Fejlesztéshez kitartást!!!! Biztos nem lehet könnyű. Okosabb vagy, mint :lol: Szerda nekünk jó, most már gyógyultak vagyunk :) És egyébként tv téren nekem is hasonló problémáim vannak 8)

Deni,
Neked is köszi a vízitdíjas dolgot :) Bulást Nektek!!!!

Ríd,
++++++++++++++++!!!! És szupi, h csajod rendben és a puff is repül hamarosan :D

Szösszenet,
Nekem is Faludi a dokim, de ahogy Deni is írta, ő jócskán 40 felett van, ettől függetlenül nagyon jó szakember :) Többi dokihoz nem volt szerencsém.

Vica,
Éljen a cici nélküli elalvás :) én ha éneklek Adélnak, akkor nevet, már most jó a hallása :lol:

Kata,
:D első lépésekhez nagy-nagy gratula :D

Gabi,
Dorkád :D MG-hez gratula :)

Ancsi,
Hű, ez aztán szülésznőválasztás volt :) És biztos, h menni fog a hüvelyi szülés, én is hallottam már jó pár példát rá :wink: Fürdőszobával kapcsoaltosan, ha minden garós, h hogy a zuhanytálca ilyen lepattintott marad, miért nem cserélik ki? :?

Szrek,
IFA :lol: és nekem a c4 picasso jobban tecc :)

Kisün,
Jó ferdítést :)

Kép Kép
curse

És ma annyira béna voltam, az elveim ellen cselekedtem és meglett az eredménye :( Vezettem másnak a kocsiját és sikerült meghúznom, nagyon szűk parkolóhelyen :( Olyan mérges voltam, h pont az anyós autóját húztam meg, mikor még a sajátomat sem tudtam, csak egyszer, de akkor is hullafáradtan sikerült.
Szerencsére anyós jól fogadta a hírt, párom magára vállalta, bár szerintem nem hitt el, túlságosan jól vezet.
És még nekem lesz új autóm :roll: legszívesebben elsüllyednék....mert h a bank elfogadta a kérelmünket és jövő héten át is vehetem az autót

Kép Kép
curse

elküldtem a Homárnak az orbitális porszívó-garanciás szívásomat, eddig 5/5 a homárfaktor...
http://homar.blog.hu/2007/09/26/p177471#more177471

votiv 8)
votiv

Neet :) Eszti nagyon ügyes! :D

Gabi :) Akkor el is vállalt M.G., ugye? Dorkának bulást!

Ancsi :) Zuhany :( :( Erről az együttesről életemben nem hallottam :oops: milyen stílust játszanak?

Vera :) Jó munkát!!

Rylie :) Remélem Kamilla nem fog belázasodni!! Mérted már a hőjét? Még az is eszembe jutott a kenyérrel kapcs.-ban, hogy talán vannak ilyen speckó boltok is, ahol pl. lisztérzékenyeknek is árulnak, tuti van tejérzékenyeknek is, esetleg biobolt?.. ha minden kötél szakad, akkor marad a kenyérsütő :wink:

Fibi :) Akkor én is kopp-kopp :D :D Az almafátok örülni fog a költözésnek :wink: :lol: (jaj, hülye vicc volt, bocsi :oops: )

Curse :) Hú, gratula az új kocsihoz! :D anyós autója... jáj.. de párod nagyon rendes, hogy magára vállalta :wink: És miért nem szóltál az interjúról, küldtem volna a drukkokat! persze Te nagyon klassz vagy, így is tuti sikerül!! :D

Barbi :) Merre? Ugye nem megint betegek vagytok??
denizsa

pasim autója komoly! de nagyon új úgyhogy majd meglátjuk mi lesz 1-2 hónap múlva :twisted: Ez is citrongyos, ilyenünk még nem volt soha - uncsi de megbízható, középkorú német kocsikban utazik a család. Eddig tetszik, egyszer már hagyott is vezetni 2 percet apjuk. Csak tele van veszélyes automatikákkal, pl van hirtelen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer - hát akkor hogy váltsak sávot én? aztán van sebesség-maximalizáló tempomat. Milyen hülyeség, hiszen néha a balesetveszélyből gyorsítással lehet jobban kijönni, pl előzésnél. Mi van ha épp le van fojtva a motor? azt is pár másodperc kikapcsolni :shock:
ezek a mai autók túl modernek. de nem tudnak helyettünk vezetni, hiába szeretnének...
Ja és a babakocsit úgy tehettem be a csomagtartójába, hogy minden kerekére zacsit húztam és aztán még az egészet bele egy óriás szemetes zacskóba...

Ancsi, együttérzek, nekünk ma kádunkat kapták szét garanciálisan :?
de szerencsére csak undorító szilószag van és más kár most nem történt
rosszul volt leszigetelve, mögé folyt a víz és az alattunk lévőnél totál beázott és lerohadt a fél plafon (jó nagy sarokkádunk van, azalatt)

Curse, ne vedd a szívedre! új autó juhééééé :D

Neet, zseniális a csajod, de ezt biztos tudod :D

votiv 8)
votiv

Vot :) porszívó és garancia :evil: én akkor dobtam majdnem egy hátast, amikor u.itt egy telefon vásárlásakor akartak erre rábeszélni, a vicc az, hogy a bizt. többe került volna, mint maga a készülék :shock: (mert ugye ha elromlik, u.ebből az összegből veszek egy másikat...)
denizsa

Vot :) Pasid autója és a babakocsi :mrgreen: ezekután nem hiszem, hogy hagyott Téged vezetni :lol:
denizsa

Rylie, laktózmentes tej? a hiperekben már mindenhol kapni, és talán nem olyan ízetlen, mint a rizstej...
és ez az anyagcserezavar már biztos?

Deni, Hun-Huur-Tu: mongol torokének (egyszerre 2 hangon nyomja a fickó) meg mindennféle tradicionális sípoló-doboló, természeti hangokat utánzó mongol hangszer :D jót fog bulizni Ancsi pocaklakója is :D :D :D

votiv 8)
votiv

Rylie!
a fektetés no way, pedig úgy kéne, de nincs rá hely.erkélyen széjjel menne az esőtől, kosztól. most jobb helyet találtam neki!
ezt az együttest én se ismertem, olyan a zenéjük, mint a meditációs zenék.

FÜRDŐSZOBA:
kellemetlen helyzetben vagyunk, mert azzal együtt, hogy férjem haverja(nekem főnököm) az építő cég, néha kérhetünk is plusz dolgokat, de nincs is pofánk reklamálni. a lepattogzás miatt pedig nem cserélnék ki ezt az ötvenakárhányezres kis tálcát.:(

Votiv!
a kádunkat könnyebb lenne szétszedni, mert előlapot vettünk hozzá. ezt a leragasztott tálcát, nagggyon durva, most még Lencse is mondja, hogy ezek a csúnyák tönkre tették a csempét. majd keresek képet,de sajnos/szerencsére a köztes állapotot nem fotóztam le, így a tálca újra a helyén, csak a burkolat... :/
ancsipancsi

Takonykór engem is... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vot/egyéb hozzáértő:
Oscilloizébizéből hogy adhatok a Rékának, kicsit ő is takony, inkább megelőzésnek.

Na,akkor szavazzátok meg, hogy kedd legyen, vagy csütörtök a tali, jó????!!!!!!! Csak véglelgesítsük végre!!!!!!

Tinu:
Remélem péntekre ok leszek és Réka sem robban le addig... :roll:

nukada

Ancsi:
Csínján az emelgetéssel!!!!!!!!!! Füri :roll: :roll: :roll: :roll:
És koncert miatt irigy-irigy, én is akartam menni!

nukada

nem is meséltem, hogy tegnap, míg Babaneteztem, Lencse 1,5 doboz sárga popsikenőcsöt (jó zsíros, csukamájolajas) szétkent a képén, ruháján, szekrényajtón, polcon, földön, Bucimacin, és amin ért! úgy kiabáltam, mintha Zsancival lennénk a vagonoknál. totálisan eldurrant az agyam. előtte 1 órával bekente a száját ragasztóstifttel, mondván rúzs :/, már akkor szóltam, hogy vegyszerektől távol tartsa magát. ..:/:/:/

most pedig bőgve rohant hozzám, hogy "anya félek a póktól". mondom, hát hol van? "anya ágyában van a nagy dödlégy!" :DDD oda mentem, s lám egy büdösbogár ijesztgette :)
ancsipancsi

Nuk!
akkor te legalább ismered!
engem a húgom csábított, azt se tudtam kik ők, csak valahol a youthubon találtam róluk klipet. nagyon megtetszettek, pedig elég drága a jegy. 4eFt. (vagy ez nem is sok?)
ancsipancsi

Nuk!
Oscillobol én egy csipettel adtam Lencsének mindig.
ancsipancsi

Nuk, amennyit egyszerre össze tudsz csípni a 2 ujjbegyed közé, és 3-4x egy nap (megelőzésnek elég 1-2x)
és ++++++!

Ancsi, nekünk is ez volt a mázlink, hogy nem beépítettük a kádat, hanem előlapot vettünk hozzá... pedig sokáig fikáztam, hogy ez olyan műanyagos :? de most már nem bánom! :)

votiv 8)
votiv

Rylie: a sima kenyérben egész biztos nincsen se tej, se tojás. Elvileg. Dehát miért adnának hozzá bármi plusszt? Attól csak drágább lenne, nem? De tényleg az a legbiztosabb, ha te sütsz kenyeret kenyérsütőben. Nagyon egyszerű és tudod, mi van benne. Persze akkor be kell szerezni egy kenyérsütőt. :roll: Vagyis van, aki anélkül is süt otthon, de én ehhez tuti béna lennék.

Kép
Kép
tinu

Nuk: meg kéne nézni egy időelőrejelzést és amelyik nap jobb időt mondanak, akkorra tedd a partit. De szerintem dönts te.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?