A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gitta,Alice

Én is csak azt tudom javasolni, mint az elõttem szólók, hogy valahogy rá kell venni a párotokat a vizsgálatra. Persze tudom, hogy nem könnyû, de valahogy hatni kell rájuk.
Én pl. azt mondtam a páromnak, hogy 2 perc az egész. Elõtte elmentem az intézetbe, és ott elmondtam az asszisztensnek, hogy a férjem nagyon nem akar jönni, mit tegyek.
És hát segített, olyan idõpontra rendelte be,amikor rögtön következett,nem kellett várnia, sõt a dokival meg lett beszélve, hogy csak egy gyors vizsgálatot csinál, csak megnézte,és már jöhetett is ki. Anyagot meg otthonról vittünk.Mivel teljesen rendben volt, nem kellett macerásabb vizsgálat. Így nem élte meg olyan tragikusan.
Sajna néha muszálj ilyen elõzményeket tenni, mert a nõk többet hajlandók megtenni a babáért(tisztelet a többi férfiak), mint a fiúk. Utólag meg már büszke is, hogy nála
minden OK. Szóval valahogy meg kell puhítani Õket.

Egcsi
Örülök, hogy rendbejött a madarad.

Lányok
Egy kis feladvány: Leírom az e havi hõmet, légyszi aláljátok ki, hogy mikor lehetett a tüszõrepim. Szóval: 31 napon keresztül 36,5 és 36,7 között volt.
Utána 36,5, aztán 36,7 36,7 36,9 36,8 36,9 Na, erre mit szóltok? (Én tudom, hogy lemaradtunk valószínû)Amikor elõször volt 36,7 akkor még megvolt a tüszõ.Másnaptól csináltam LH tesztet és végig neg. volt.De a hõm meg már fix, hogx emelkedett.

Kitty
kitty123

KittyKép
Szerintem ez a ciklusod annovulációs volt. Jó lenne még egy UH. Ugyanis van, hogy ilyenkor nem reped meg a tüszõ, és túlélõ lesz, és a következõ ciklusban öreg tüszõ lesz belõle. A hõd nagyon laposkás, nincs rendben a tüszõérési fázis sem, ezt gyógyszerrel be kellene állíttatni.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Kitty Kép
én is csak azt tudom írni, ami Cat írt. Szerintem sem repedt meg a tüszõ, mert teljesen hiányzik a második fázis. Jól méred a hõdet?
Szerintem a következõ ciklusban nézzétek UHval a tüszõcskédet, és csináltass egy teljes hormonképet, akkor azonnal kiderül, hogy ki a ludas, és gyógyszerrel nagyon könnyen helyre lehet hozni... és jöhet a baba Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Pénteken, a doki mondta, hogy hívjam fel ma, ha még mindig nem jön meg. Felhívtam, és azt mondta, hogy nálunk, a megyei kórházban nem csinálnak HCG vérvételt!!! Ehhez mit szóltok??? Elképesztõ, nem??? De már nem merek bízni, bár a doki hangja bizakodó volt. Pénteken csinálok még egy tesztet, ha addig nem jön meg. Ja, és ebben semmi beleélés nincs!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Nagyon örülök, hogy még van remény. Nagyon drukkolok! Addig is mérd a hõdet, az is mutat valamit.

Nelli
nelli2

Nelli!
Mérem! Ma 37,4 volt!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKépKépKépKép
Alice

Gitta!

Az összes ujjam még a lábujjaim is csuriban vannakKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Gitta! Én nagyon reménykedek. Elképesztö, hogy nem tudják megnézni a HCG szintet? Tesztet csináltál már, annak is ki kellene mutatnia. Bocs ha igen, akkor elkerülte a figyelmemet.

Gitta! Névtelen! Irtam neked, de elszállt tegnap a levelem. Szóval. Én tavaly jutottam oda, hogy megbolondulok attól, hogy minden du. egyedül üljek itthon és kényszeredetten keressek valami elfoglaltságot, mert nincs baba. Akkor én is azt mondtam, hogy imádom a kutyákat, nem birom tovább ha legalább nem lesz egy kutyusunk. Most volt 1 éves, beagle, és imádom. Nekem is nagyon sokat segit lelkileg, megmondom nem is tudnám elképzelni azt hogy ne legyen mellettünk egy kutya. Ha vele valami történne, akkor is vennénk.
Amikor feküdnöm kellett, akkor a család segitett, hogy mikor ki vigye le. Ha meg valakinek nincs baja, szerintem nyugodtan lehet kutyust sétáltatni, nem megeröltetö. Hogy valóban terjeszti-e a toxoplazmát, nem tudom, én csak a macskáról tudtam, de szerintem ha valaki alaposan figyel arra, hogy mindig kezet mosson ha az állathoz ér, nem veszélyes. Ránézéssel ez nem terjed. Én sokszor mondom neki, gyere anyucihoz, tiszta hülyeség, de nekem nagyon jó érzés, hogy rá vigyázhatok, gondoskodhatok róla. Persze a gyermek ennél sokkal nagyobb öröm lesz, de a kutyus az, aki segit átvészelni a nehéz éveket. Tenni akartam fel képet, de a profilban nem engedte.

Lányok! Holnap levisznek a Balcsira, napozok amig a férjem konferencián lesz, szoritsatom már, legyen napsütés!!
Nyaralás ugyis elmarad az idén.

Karmen
karmen

Sziasztok Lanyok,

Remelem, jo volt a tali. Sajnos en nem tudtam menni. volt egy kis ijedtseg a hetvegen. Ugyanis szombaton delutan teljesen varatlanul elkezdtem barnazni. En eddig azt sem tudtam, mit jelent ez, mert nem szokott lenni menzi elott nekem. Nagyon megijedtem, es felhivtam a dokit. Azt mondta, pihenjek egesz hetvegen, ne menjek sehova, es hetfon pedig menjek be hozza ultrahangra, hogy megnezzuk, minden rendben van-e. En sajat felelossegre kozben elkezdtem hasznalni az Utrot, amit meg az elozo doki irt fel a gyogyszeres ciklushoz. Nem tudom, hogy jol tettem-e, de annyit irtatok rola, hogy ilyenkor azt szoktak adni, es nem akartam varni hetfoig. Szoval ma nem mentem be dolgozni, hanem itthon voltam, es delutan kettore elmentem a dokihoz. Szerencsere a babaval minden rendben, ott van, nagyon sokat nott a ket hettel ezelottihez kepest, es mar dobog a szive.
Az orvos Duphastont irt fel, es egy het szigoru pihenest. Ugyhogy most itthon vagyok. Nem is banom, ugyis az egyetlen terhessegi tunetem, hogy allandoan almos vagyok, igy legalabb jol kipihenem magam. Es probalok nagyon vigyazni a kicsire, jol ramijesztett.
Van kulonbseg az Utro es a Duphaston kozott? Vagy csak orvosa valogatja?

CatKép, KarmenKép es mindenki akit erdekelt a cink tabletta,
a Wellness cimu ujsagban van egy cikk a fogantatasrol, es ott is emlitik a cinket. Ennyit irnak rola:
A nyomelemek kozul kiemelkedoen fontos a cink es a szelenbevitel. Vedik a spermiumok egeszseget, szerepuk van a reprodukcios folyamatban is. A cink foleg a szaraz huvelyesekben, a barna rizsben, a teljes kiorlesu teszta es kenyerfelekben, a tojasban es a sargarepaban talalhato, szelent a hagyma es a tengeri halak tartalmazzak. Tablettas potlasuk is lehetseges.
Ajanlanak egy konyvet is: Fern Reiss: Egeszseges taplalkozassal a gyermekaldasert.

Puszi mindenkinek,
Alena
alena

KarmenKép

Szerintem nem vagy egyedül aki a kutyáját így szólítja.Tegnap akkorát kacagtam mert ugye nekem is van egy kutyusom (boxer)tündér pofa és evés után ami nem egyszerü ugyanis úszik a konyha a kajátólKép leültettem a kutyát és miküzben összetakarítottam a kajamaradékot mondtam neki hogy nézd meg mit csinálsz,a párom erre azt mondta hogy látod mama mégiscsak megkellett volna tanítani a kutyát késsel villával enniKép én meg azt válaszoltam hogy miért nem tanítottad meg a te fiadKépKépKép
Szerintem is egy kutya sokat segít abban hogy az ember amíg nemszül egy kisbabát ellegyen foglalva sõt.Néha többet kell velük foglalkozni mint egy gyerekkel annyira rosszak,mint pl.átrendezi a lakást mire hazamegyekKép

GittaKép

Hol vagy? mi van veled annyira izgulok érted már összecsavarodtak az újjaimKép

Alice
Alice

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek!

Alice!
Semmi változás! A hõm még mindig 37 felett! Kép Még soha nem volt ilyen hosszú ideig ilyen magas, mint most, mióta mérem. De ha csak a szervezetem játszik velem, akkor nagyon kegyetlen játék ez. Kép

Sasha!
Kép

Egyébként nagyon aranyosak a kutyáim, majd teszek én is fel képeket, de most nincs nálam egy sem.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Bizzunk benne, hogy ez a magas hõ még 9 hónapig fenn marad.
Esetleg (kis betûvel írva) nem lehet, hogy az említett gyulladás emeli meg a hõdet?

Nelli
nelli2

GittaKép

Ha még mindig nem jött meg, akkor van remény ! Az enyém sajna megérkezett, úgyhogy 3c 1cn. KösziKép

LányokKép

Itt vannak az elõzõ ciklusom hõértékei. sajnos nem vagyok olyan ügyi, hogy táblázatba rakjam fel, bocsika.

2.cn 36,6
3. 36,7
4. 36,6
5. 36,5
6. 36,6
7. 36,5
8. 36,5
9. 36,4
10. 36,6
11. 36,5
12. 36,5
13. 36,4
14. 36,7
15. 36,7
16. 36,5
17. 36,8
18. 36,8
19. 36,8
20. 37,0
21. 36,8
22. 36,9
23. 36,9
24. 36,9
25. 36,7
26. 37,0
27. 36,9
28. 36,9
29. 36,6

Szerintetek is a 16-ikon volt tüszõrepi ?

Képzrljétek megszûnik férjem Németországi munkahelye, még néhány hónap és itthon fog dolgozni. Most is itthon van, ezért nem jövök gyakran.

Egcsi
egcsi

Nelli
A magas hõ Gittánál elég ha 3 hónapig fenn marad, uis. amikor a méhlepény átveszi a sárgatest funkcióját, újra alacsonyabb(normális) lesz a hõ.Ezt nem kioktatásból írtam, bocsi!

Gitta
Az még érthetõ, ha a gyulladásod miatt magas a hõ, na de miért nem jön meg? Csinálhatnának Neked egy vérvételt.

Alice
Nekem is van egy kutyám (angol szetter), és szörnyen aranyos, egy külön egyéniség. Amúgy a férjem fiamnak szólítja, ugyanis a 2 lány után már csak az ivararány javítása miatt is fiú kutyát választott.

Orsi, Cateye, Lányok
Köszi a beadott hõmre a válaszokat, tényleg igazgatok van. Ma voltam dokinál, és a csütörtökön 17-es tüszõ mára már 22-es. (38. napon vagyok, és a 18. napon még nem látszott semmi, valamikor utána kezdett érni)Szóval tolódik a dolog. De azt mondta a doki, hogy ez már érett Profasit kaptam. Szerinte nem tud megrepedni, már az elõzõ hónapokban is ez lehetett a baj. Amúgy ez tényleg hatni fog? És ugyanúgy érzem majd a jeleket(pl. nyák) mint, ha magától repedt volna meg? Mondtam a dokinak, hogy pár napja megemelkedett a hõm, kb. 36,9-re.Mitõl, ha nem a tüszõreitõl? Szerinte valami folyamat játszódik le bennem, de nincd repi.Szerintetek ez így összejöhet?

Kitty
kitty123

Nelli!
Azt nem hiszem, a doki sem mondta! És most nem aktív a gyulladásom, csak van!
Egyébként félek, hogy csak 35 napos lesz a ciklusom. Kép
Péntekig meg már fél lábon állva is kíbírom tesztelés nélkül, bármennyire is nagy a kisértés. Ha 35 napos, akkor péntek reggelre meg kell jönnie.

Üdv:
Gitta
gitta

Talisok

Milyen volt tegnap a tali? Hányan voltatok?

Kitty
kitty123

Sziasztok

Aléna, én is Duphastont szedek, mert barnázgatok, most már napi 2-t szedek, és ma eddig nem volt (elõtte volt folyamatosan). Lekopogom... Kép
Jó lenne, ha nem jönne már elõ.

Tegnap voltam dokinál és 22*20 mm a petezsák, szóval növöget a pici. Kép

Gitta, drukkolok babaügyben, és gyógyulj meg gyorsan.

Egcsi, szerintem a 14-en, de nem vagyok nagy szakértõ.

Gigi
gigi1

Egcsi

Szerintem is a 16-on volt

Kitty
kitty123

..."Ma megint megjött"...
Úgyhogy újabb reményhónap szállt el nálam. Nem jött be a Bromo sem. SZóval nincs más hátra, végre(?), minthogy megnézzék, átjárható-e egyáltalán a petevezetõm. Röhej, hogy három évet kellett várni erre.
Honnan lehet tudni, hogy a ciklus elsõ felében nézett és talált kb. 19-20mm-es tüszõ megreped-e egyáltalán? Nem lehet, hogy az mindig ugyanaz a nagy, és nem fejlõdik?
Tegnap láttam egy tök aranyos kiscsajt az anyukája ölében ült elmélázva, össze kellett szorítanom a fogaim, hogy nehogy elbõgjem magam.
Ez van...1.cn
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

KittyKép
Szerintem ma este akciózzatok, mert lehet, hogy a Profasira megreped. 36 órával a beadás után reped. A nyákból úgyis fogod tudni!

EgcsiKép
Szerintem a 16-on volt a repedés, de nagyon lapos a görbéd, progihiányod lehet. Jó lenne Clostyt vagy Serophent feliratni.

A tali szuper volt, és már egyre több a babások aránya közöttünkKépKép Ráadásul mindig valaki babás lesz tali után a jelenlevõkbõl, így nagy az esélyKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Akkor mindegyikõnknek 1/3 esélye van Kép Ez jól hangzik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Cáfoljunk rá, és legyen 3/3-ad a mostani sikerKépKép

AnnaKép
Kérlek ne szomorkodj, sajnos mindannyian átmegyünk ilyen kedélyhullámzáson néha, de le kell gyõzni. Gondolj arra, hogy elindul valami, meglesz a HSG, és utánna nagy az esély teherbe esni. A tüszõ repedését csak UH-n tudják megnézni, de nem is biztos, hogy megrepedt, lásd Kitty-nél. Szerencsére ez nem gyakori dolog.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Talisok: a 3/3-ban benne vagyok, azt hiszem ebben mindannyian egyetértünk

Cat
Egy kérdés: mi van akkor, ha az inszem elõtti stimuláció ideje hétvégére esik? Be tudja valaki adni az injekciót?

Bea
Bea

Bea
Bocs, hogy belekotyogok. Amikor még inszemekre jártam (Schöpf-be), akkor szombaton is, vasárnap is bemehettem. Bekopogtattam a nõvérkékhez és és gond nélkül beadták.Szerintem orvosi ügyeleten is beadják, mert nekem a lombiknál pl. a Profasit este 1/2 11-kor kellett beadni és az ügyeletes készségesen beadta.
Lujza
lujza

Lujza

Köszi, én is oda járok, és ahogy számolom, elég sokszor hétvégére esnek majd az injekciók. És hát a férjemet még mindig nem tudom rábeszélni, hogy adja be...

Azt tudom, hogy az inszemeid a Schöpf-ben voltak, de a lombik neked nem a Kaáliban volt? Vagy csak a Profasira mentél be a Schöpf-be?

Bea
Bea

BeaKép
Hétvégeken a nõvérszobában mindkét emeleten beadják a szurit, bárki van ügyeletben. Ebbõl nem volt gond, egyszer-kétszer kellett várni rájuk pár percet, amikor például a reggelit széthordták stb.

LujzaKép
A lombikos szurit Te hol kapod ? Mennyi elfoglaltság ez naponta ? Munka mellett megoldható ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
talisoknak uzenem, hogy nagyon jo volt megismerkedni Veletek!
És tényleg átmentunk félig kismama-taliba, de hát, hál Istennek. Két honapja, amikor Beával és Nikie-vel taliztunk, akkor sem álmodtuk, hogy ilyen gyorsan változás áll be egyikunk másikunk állapotában. És lám.

Bea,
itt helyben, kerulet is beadathatod, van ugyelet. Velem megesett, hogy a háziorvosnál adták be, hétvégére soha sem esett, de akkor a rendelõintézetben esetleg. Csak vinni kell valami kis papirformát, hogy miért is.

Kitty,
ez tényleg így van, hogy három hnap után visszaáll a ho? És mennyire, nem tudod?

Alena,
ne aggdj a barnás miatt. Persze jo, ha fekszel és pihensz, de gyorsan el fog múlni.

bella
bella2

Sziasztok!

NAGYNÉNI LETTEM! Ma délben megszületett az öcsémék kislánya Nikolett 3,2 kg és 54 cm.KépKépKép Baba és mama jól vannak. Megígértem az öcsikémnek, hogy jövõ májusban már õ is nagybácsi lehet, úgyhogy bele kell húznunk.

CatKép

Szerinted hol lapos a görbém ? Az elsõ vagy a második fele ?

Egcsi
egcsi

EgcsiKép

A ciklus 2. felében lapos a görbéd. Csak egyszer éri el a 37-t, és ezt én keveslem. Persze nem kell folyamatosan 37 felett lennie, de neked 36,4 volt a ciklus elsõ felében a legalacsonyabb hõd, legalább 5 tized fokkal mindig magasabbat kellene mérned, hogy legyen szép íve a görbének. Szerintem a tüszõérési fázist egy kicsit meg kellene turbózni, és akkor meglenne a szép íve. Persze így is lehetsz babás, de ha alacsony a progid akkor nagy az esélye a vetélésnek.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Hol vagytok ma Csajok?
A reggeli jelentkezõk már itt szoktak ilyenkor lenni.

Bella

Valahol olvastam, hogy az elsõ 12 hétig tart a magasabb hõ, és utána visszamegy arra a színtre, ami terhesség elõtt normálisan volt. Ez állítólag ammiatt van, hogy az elsõ 3 hónapban a sárgatest még megvan (az emeli meg a hõt) utána pedig a méhlepény veszi át a szerepét.Amúgy egy barátnõm mérte is a hõjét, és Õ is ezt tapasztalta.

CatEye

Mi van akkor, ha ott az a szép nagy tüszõ, és nem reped meg? Írtad a múltkor, hogy akkor a köv. ciklusban öreg tüszõ lesz belõle. Na, de hogy tûnik el onnét? És ha Pfofasi-t kaptam, akkor tuti, hogy 36 óra múlva megreped?

Kitty
kitty123

Jó reggelt mindenkinek!

A hõmérõzéshez lenne egy információm: azt mondjátok, hogy csak a hüvelyben mért hõ a használható, megbízható adat. Most már harmadik napja mértem szájban is és hüvelyben is. Semmi eltérés nem volt még eddig. Lehet, hogy csak véletlen.
A dokim azt mondta, hogy szájban mért hõ is pontos.
Most kipróbálom hosszabb idõn keresztül.
Próbálta már valamelyikõtök?

Puszi

Bibi
Bibi

KittyKép
Az öreg tüszõ miatt magas az ösztrogénszint, és nem tud megjönni a mensi, mert nincs hormonzuhanás. Ilyenkor van elhúzódó ciklus. Aztán ha végre megjön akkor szerencsés esetben felszívódik a mensi alatt a tüszõ, de ha nem akkor sajna ciszta lesz belõle.
Nekem nem mindig repedt meg Profasira a tüszõ, de volt amikor megrepedt a 3-ból 2, de 1 nem. Szerintem ez nem kiszámítható. Egy orvos azt írta nekem, ha nem reped meg akkor az az oka, hogy nincs benne petesejt. Hát nem tudom...

CatEye

Cat
Kép
cateye

BibiKép
Elõször én is szájban mértem, mert egyszerûbb. Nekem átlagosan 2-3 tized fokkal volt alacsonyabb a szájban mért, tehát nem volt egzakt, mert volt amikor ugyanannyi volt, de volt 3 tizeddel alacsonyabb is, de az ívén azért látszott, hogy ovulációs volt-e a ciklus. Ajánlják még a popóban mérést, ahol még magasabba hõt lehet mérni a hüvelyhez képest is.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatEye

Köszi az infót.

Kitty
kitty123

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Gitta Kép

Mi van veled? izgulok érted, hogy áll a hõd?

Képzeljétek tegnap hazafelé olyan rosszul lettem a buszon lehet hogy a meleg miatt a gyomrom felszaladt a torkomba olyan hányingerem lett egy pillanat alatt azthittem kitaccsolok, aztán hazamentem elkezdtem pakolni és úgy megszédültem hogy lekelett ülnöm.
Nem birom én ezt a levegõhiányos meleget valahogy Kép
Ti hogy vagytok vele?

Pusszantás
Alice
Alice

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma már írtam! Kép Hol van a levélkém?

Alice!
Jobbulást kívánok! Még megvagyok, még mindig 37 fölött! Kép

Cateye!
Magasabb a popóban? Akkor most mi a mérvadó? Én ott mérem, mert nem akarok amott hõmérõzni. Akkor lehet, hogy az én 37 fölötti hõm alacsony?
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége, mindenesetre még ilyen görbét nem produkáltam, mint most! Most már inkább csak zavar, hogy nem jött meg. De azért sem csinálok péntek elött semmit. Kép Úgy látszik babonás lettem, eddig mindig megjött max. 2 nappal a teszt után, és pénteken lesz már az utolsó idõpont, amíg megjöhet még egy 35 napos ciklusban.

Kitty!
Jó tüszõrepit kívánok! Mindennel, ami vele jár! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Volt már ilyen hosszú ciklusod?

Alice
Alice

GittaKép
Én úgy tudom, hogy Erazmusz a popóban mérést ajánlja, Orsi és Nikie is ott (is) mérte. Na azt az egyet én már nem vállalom, mert igazából picit magasabbat mutat, de az íve ugyanaz.
Szerintem is jól teszed, hogy nem tesztelsz, mostmár ki bírod várni azt a pár napotKép Ne is vedd meg a tesztet hamarabb babonábólKép

AliceKép
Én is nehezen bírom a meleget, de szerencsére az irodában megy a légkondi. Azonban amikor kimegyek ebédidõben akkor úgy fejbevág a meleg, hogy levegõt alig kapok. Ez a nagy meleg sajnos a fogantatásnak sem tesz jót, sõt a hõt is felfelé nyomjaKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
A lombikos szurikat otthon én magam oldottam meg (hasbadöfés Kép )A Suprefact-ot nekem oda kellett, da azt hiszem Karmen karba kapta. Nekem így kényelmes volt, mert ki lehetett bírni és nem is volt egy csillagháborús terv beadni.
Bea
Az inszemekre jártam a Söribe és ott adták a szurikat. A lombik, az igen, a Kaáliban volt és az ügyeleten (kerületileg illetékes orvosi ügyelet)adták be a késõ esti tüszõrepesztõ szurit.
Lujza
lujza

CatKép

Köszi a magyarázatot, biztosan igazad van, majd megkérdezem a dokimat is. Úgyis mennem kell hozzá, mert annyira megjött, hogy szinte óránként eláztatok egy betétet. Reggel 6-kor lepedõmosással kezdtem(persze elõbb megmértem a hõmet, mert a lepedõnek már úgyis mindegy volt). Lehet, hogy volt-van egy frankó kis gyulladásom vagy valami. Mindenesetre ez nálam nem normális!

GittaKép

Drukk megy !

Egcsi
egcsi

Gitta
Az elmúlt 1 évre visszanézve volt már ilyen hosszú a ciklusod? És a rosszulléted is megvan? Tényleg 2 napot már csak babonából is bírj ki, de gyanús vagy nagyon gyanús.

Lányok, Gitta
Szerintem mindegy,hogy a 3 hely közül hol mérjük, csak mindig ugyanott, így lehet összehasonlítani. A görbe íve a fontos szerintem, nam annnyira az abszolútérték.
Nekem a második terhességnél a ciklus elsõ felében 36,8-36,9 volt, utána 37,1-37,3.(Úgy, hogy volt közben egy 36,8-as esés is) Az elsõnél: 36,6-36,9 közt volt az elsõ felében, utána 37,0-37,1 volt.Szóval nem volt meg a 0,5 tizedes emelkedés, és nem hiszem, hogy progihiányom volt, mert teljesen problémamentes volt mind a kettõ.Szóval a jó hõgörbébe is sok minden belefér. (Szerintem Egcsié is, amit feltett tegnap.)
kitty123

Alena! mindkettö gyógyszer hatásos. Köszi az infot a cinkröl. Szelént is árul ez a Bio gyártó, de azt nem vettem.

Alice! Jót nevettem most, ezek szerint nem csak én vagyok ilyen ütödött. Sajna most nincs itthon Molli, mert tegnap elutaztunk, hajnalban meg nem mentünk érte, de olyan furcsa hogy üres a lakás! Hamarosan megyek is érte.

Gitta! Én is akartam képet feltenni, de nem ment. Azt mondják sokaknál gond van a profillal.

Cat! Én mondtam a dokinak, hogy a stimuláció alatt végig dolgozok, ök meg fél 4ig ott vannak, igy mindig mehettem du. 3-ra! Akár szurira, akár vizsgálatra. Ennyire szerintem nálatok is rugalmasak.

Lujza! Én jól emlékszel, itt karba adják a Suprefactot. Én a Gonal-t is kikönyörögtem oda kapjam, de úgy csipett, másnap inkább megpróbáltam milyen lehet hasba, az ott sokkal jobb volt. Ennek ellenére a hasi szurit utálom!

Egcsi! Gratulálok a mamának és neked is! Egcsi, nekem sajna ilyen a legtöbbször a menszesz, sose értik amikor azt mondom, ha szültem kivetetem a méhemet. Család szerint akkor már nem leszek nö. Probálnának csak ök ezt a pár napot a helyemben elviselni, max. 1-2 óránál tovább nemigen tudunk a toalettet mellözni. Remélem neked hamar csillapodik!

Bibi! Szerintem is tök mindegy hol méred, de engem is volt aki leszidott, hogy csak hüvelyben lehet. A lényeg ugyanaz, hogy felmegy-e a hö.

Na tegnap sütött a nap Siófokon, nagyon jól éreztem magam. Csak ma du. vettem észre a naptárban, hogy nem is most lesz pünkösd, pedig már a hosszú hétvégére is rákészültem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Egcsi

Lehet, hogy ha már szültél, utána soha többet nem lesz ilyen rossz a menszi. A görcsölõsek legtöbbjének ez megszûnik. Tudom én is régen mit szenvedtem, most meg meg se érzem.
Szóval gyorsan szülni!

Kitty
kitty123

Kitty! Én is ebben bizok, utána könnyebb lesz. Ha nem akkor viszont semmi kedvem a változó korig ezzel várni.

Karmen
karmen

KarmenKépKittyKép

Szerencsére már nem ömlik belõlem, úgy látszik az egész méhnyálkahártyám ma lökõdött ki. remélem ez azt jelenti, hogy az öt nap helyett hárommal megúszom a dolgot. Ebben a hõségben különösen kellemetlen.
karmenKép
Köszi a gratulációt. Olyan nehéz elhinni, hogy az én "lökött" öcsém apuka lettKép. Mondanom sem kell, az egész család örömmámorban úszik és úgy mellékesen bennünket is biztatnak a gyerekvállalásra.

Egcsi
egcsi

sziasztok, lányok!
Nem jelentkeztem egy darabig, nem tudok sûrûn jönni, nagyon sok melóm van....
Annyit akartam csak mondani, hogy azé gondolok rátok, megy a drukk, mindenkinek, nem tudtam elmenni a talira, majd legközelebb, és mindenkinek++++++++++++++++++
Pá-pá!!!Ilduci
Névtelen

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Annyira vacak lett a rendszer, hogy tegnap azt hittem, nem mûködik. Kb. 10 perc alatt jött be most is az oldal! Rémes.

Cat!
Még nem vettem tesztet, majd ma délután. Kép Én éppen a fertõzés elkerülése végett nem akarom máshol mérni. Épp elég baci juthat be a hüvelybe még a legjobb fertõtlenítés mellett is szerintem. Remélem, a görbém szép babás görbe lesz a végére. Akkor majd felteszem, elöbb nem. Kép

Egcsi!
Kép
Jobbulást a nehéz napokon!

Kitty!
Volt már 35 napos ciklusom, de utoljára tavaly! Azóta szépen rendbejött a ciklusom! Kép
Nekem is 36,8 a ciklus eleje.

Kármen!
Majd legközelebb sikerül képet feltenni. Kép
Mindig nõ maradsz, akármit is mondanak neked, vagy akármi is történik! Kép
Én is azt hittem, most lesz pünkösd! Kép

Lányok!
Újjabb híreim nincsenek, ha csak az, hogy még mindig nincs menzi! Kép
Tegnap este annyira begörcsöltem, hogy teljesen megijedtem. Kép Utoljára akkor volt ilyen görcsöm (közvetlenül a nagydolgom után, bocsi), amikor babás voltam.
Ha mégis babás lennék, akkor remélem, nem ismétlõdik meg a tavalyi év! De ez szerencsére pár percen belül elmúlt. Utána olyan kemény lett lenn a hasam, hogy az szörnyû, de már rájöttem, ha hasra fordulok, akkor elmúlik azonnal ez a kemény érzés. Ezt nem tudom, hogy mi lehet. Szerintetek? Érzett már valaki hasonlót? Olyan, mintha felfújtak volna egy gumilabdát a pocimban lenn.

A tablicskut késöbb küldöm, remélem elmegy az üzim.
Üdv:
Gitta
gitta

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Mici vagyok és gyakran olvasgatlak Titeket, csak sajna nagyon sok a melóm, képtelen vagyok beszállni a levelezésbe.
6 hetes kismama vagyok. Régebben nekem is volt barnázás a mensi elõtt, csak abban a hónapban nem, amikor állapotos lettem. Kicsit aggódok, hogy minden rendben legyen (egy év után jött össze), ezért egy kérdésem volna hozzátok.

Aki elkezdett babavárás alatt barnázni az hányadik héten kezdõdött? A vetélések többsége hányadik héten van?
Természetesena mi babánkkal nem lesz semmi..., csak kíváncsiságból kérdezem...

köszi
Mici
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?