Sziasztok!
Jajj Tünde, én is most olvastam, hogy mi történt veled!
Szegénykém! Vigyázz magadra, és vigyél magaddal kulacsot!
Cukipofa,
Jajj, csupa rossz hír.

Olyan szemét ez az ország! Az embernek elmegy az életkedve az egésztől! Nagyon sajnálom!

Szemetek!
Emano,
Nagyon szépek vagytok! És látszik, hogy jól érzitek magatokat!
Szép nagy ez a poocak, és tényleg mennyire más mint mikor egy lány albérlő van benne!
Veronikusz,
És mit evett 5,20 Szofi? Ma hogy aludtatok? Vekkerek? Ma Lara is korábban kelt, Ő mostanában szigorúan 7,45-*kor ébredt, igaz tegnap korábban is aludt el, a megszokott 9,30 helyett, már 9-kor durmolt! Hiába, hosszú napja volt.
Azért végleg ne mondj le Sümegről!
Tök jó hogy így elkíséritek Apát!
Nekem átadták egy párszor a helyet, de főként 40-50 éves hölgyek! Egyszer óriás bundában voltam, és azt hittem nem is látszik, hogy terhes vagyok benne, de látszott, és át is adták!
Nagyon helyes, meg is értem, hogy dicsekedni szeretne!
Jó szórakozást nektek!!!
Barbi
Gratulálok Daninak a tapshoz, és a pápához, remélem hamarosan Larának is megtanítja!
BKV
Én a múltkor utaztam a 86-on veszem elő a kis jegyemet, alig tudtam ugye megkapaszkodni, babakocsit lefékeztem, és akkor lyukasztani akarok,. És jön egy fiatal srác, és mondja, tessék hagyni, és hát nem értettem hogy mit mond? aztán elmondta még kétszer, mert tuti értelmesen nézhettem, és mondja, hogy Ő ellenőr, és nem kell, és akkor vettem észre, hogy tele volt a busz ellenőrökkel. Szóval ilyen tapasztalat is van! De előtte 30 percet vártunk a buszra, úgyhohgy már kellőképpen mérges voltam!
Borsa,
Én is bejelöltelek!
Szegénykém, Larának is már egy hete folyik az orra, bár Ő most jól aludt, de nagyon szörcsög, lehet hogy most már megmutatom a dokinéninek!
Én az esetek 90%-ban wordben írok, és ott mentem, csak tegnap rövid akartam lenni. De jól megszívtam.

most már megint wordben írtam!
Memme,
De jól hangzik ez a több lépcsős szülinap! És majd Ő választ magának a boltban ajándékot?
ez azt jelenti, hogy szerdán fogsz szülni?
Én kedden születtem, és Lara is!
BOLDOG, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MELINDÁNAK!!!!
Gabi,
Hogy vagy?
Nagyon szorítok a barátnődnek, így ismeretlenül is!!
Hogy van Enci? De kis ügyes, hogy ennyit alszik! Biztos jól elfáradt!