A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

--
cyprus

--
cyprus

Sziasztok!

Egész nap úton voltam, de annyira izgultam!!!! Hogy csak na!

ÁGI!!!! Nagyon gratulálunk, tiszta szívemből örülök, és férjem is minden jót kíván!!!!!!!
( jaj, hát én is bőgök, )

Kép
Kép
Kép
zel

Jaj, Ágica!!!!:D:D:D:D
Olyan jó ez!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Drága vagy a kabalával!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Mit szólt a nőgyógyid???????????
Szóhoz jutott???:lol: :lol: :lol: :lol:
Mostantól oda kell járnod???
Mindent tudni szeretnék, ha lehet!!!!!!
Ezer puszi, Te nagycsaládos!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
bodza2005

Szia ZELke!!!!!!
Ölelés Neked!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
bodza2005

Beber- ügyvédfrizura, ez nagyon vicces! :lol:

Ági hol s hogy vagytok?

Hanyatka megy a mai szállítmány: ++++++++++++++++++++++++ vegyél belőle bőven, látod Ági is milyen ügyesen gyűjtötte a ragacsokat!!
:lol: :lol: kellemesen telt a tegnap este....? :wink:
szépem

Szia Bodza - megérkeztél? remélem nekem is szerencsét hoz a kis tekim!!!! :wink: ma délután kissé görcsöltem, de ezt jó jelnek veszem jelenleg!
szépem

Helló lányok!

Visszasomfordálok közétek…
Remélem nem haragszotok rám, hogy 1 hónapja eltűntem, de a zűrzavaros augusztus vége után helyre kellett rakni magamat. Tudjátok, aug. végén, amikor kezdtük volna a lombikot, produkáltam egy negatív kenetet és még megfejeltem egy 40-es prolaktin szinttel. Szóval a szeptemberi lombik ugrott, így ki kellett vánszorognom a „nekemsemminemsikerül, énvagyokalegszerencsétlenebbaföldön” érzésből. És ez nem ment, ha mindig a téma körül forgott az agyam. Így úgy döntöttem, hogy kikapcsolok egy kicsit agyilag a témából. Persze sokat gondoltam rátok, de még csak nem is néztem be a babanetre.
Apánk engem is el akart küldeni MR-re, de mondtam neki, hogy kössünk alkut: mivel soha nem volt gond a prolaktinommal, én biza először lecsekkolnám még1x az eredményt és ha továbbra is magas, akkor beszélhetünk róla. Na, 2 hét múlva már csak 24 volt a prolaktinom és semmi gyógyszert nem szedtem. Ekkor apánk mondta, hogy Nyírős értékeket tekintve egy icipicit még ez is magas és szedjek be esténként fél bromot. Ma megint vérvétel és 18,2 lett)) Igaz, hogy a felső határ (18.7) közelében van, de már határértéken belüli. Szóval az van, hogy én a hétre várom a menszit és akkor kezdünk

Ennyit rólam. És a lényeg: ÁGIKÁM!!!!! Nagyon-nagyon szorítottam Látom meg is lett az eredménye! Először azt hittem, hogy rosszul olvastam, hogy 3 babád van Szuper, biztos nem lesz könnyű, de tuti megoldjátok. Látod, az élet kárpótolt az eddigiekért. Nagyon sok puszit küldök és vigyázz magatokra.

Nagyon sajnálom, hogy van akinek nem sikerült, de majd legközelebb!!!!

Február! Nagyon édi vagy, hogy hiányoltál. Jól esik. Örülök, hogy te jól vagy és a hozzászólásaidtól megint kicsordult a könnyem Vigyázz magadra!

Cseka! Szuper, hogy minden rendben veletek is, örülök!!!

Beber! Pistikére meg már nem is találok jelzőt: egyszerűen imádom a kiskrapekot

Ne haragudjatok, hogy nem emeltem ki mindenkit, de nem olvastam sokat vissza, mindenkinek puszi: bodza, zel, tatu, bébé….
cyprus

Sziasztok Lányok!

ÁÁÁGIIIIII!!!!! Úgy tudtam!!! Istenem, én is csak bőgni tudok. :D :D :D
Kívánok neked csodás, minden problémától mentes terhességet, és gyönyörű, egészséges lurkókat! :D :D Millió puszi!!!!

Hanyatka, szurkolok Nektek nagyon, csak ügyesen! :D :D
Tüszőcskéim növögetnek, csak egy kicsit lassan. :) Van 9-es, 2x10-es, 11-es és 12-es. Ja, van egy 5-ös is, de abból valszeg nem lesz semmi. Talán hétfőn, de Apánk szerint inkább szerdán lesz punkció. Hát, majd meglátjuk.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :D

Manóka, jó pihizést kívánok Nektek! :D

Mindenkinek puszi!
katóc

Drága Cyprus!

De jó hogy újra itt vagy!!!!!!!!
Fú, akkor drukkolok ezerrel Neked!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D

Ölelés és hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Ja, kismamiknak babaragacs és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! :D
katóc

Szépem! Ezt én is jó jelnek veszem!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Minden szuper lesz mostantól, hogy Ágica elindította a pozitív zebrák lavináját!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++

Hanyatocska! ++++++++++++++++++++++++++++++
Persze, Te most nem érsz rá, ugye ;-)??!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Katóc!

Addigra szépek és tökéletesek lesznek!!!!!!!
Pont azok, akikre szükség lesz!!!!!!!!!!!
Husi, víz, tudod!!!!!!!! :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Ági:
mi volt a régi nőgyógyásznál? Visszaolvastam még1x minden gratulát és olyan jó, hogy ennyire örül mindenki :D , visszaadtad a reményt nekünk, vigyázz a pocaklakókra és boldog babavárást kívánok!!!!! :D

Cyprus:
hurrá, hogy Ti is kezdhettek, úgylátszik mindenkinek felmegy a prolaktinja a hosszú várakozás stressze alatt-:)), tök jó, hogy magától lement.

Zsembi:
köszike, véééégre átjöttek a tali-képet, valami óriási nagy felbontásban, Bodza szuper képeket csináltál.

Anikó
tatulány

Sziasztok lányok!

Ági!!! Nagyon nagyon örülök neked, és a három pöttömkének! :D :D Minden szépet és jót kívánok nektek!!! Nagy nagy gratula a vudusbácsinak és a cérnásnéninek is... :lol: :lol: :lol: (Vagy a cérnás is bácsi volt? :shock: :oops: :? Na mindegy, érted a lényeget... :lol: ) Mindenki ügyes volt! :D

Szia Cyprus! Nahát, megint beelőzöl??? :D Én szerdán megyek apánkhoz megbeszélni a laboreredményeket, kb. hét-három hét múlva kezdenénk, ha minden rendben van. De tartok tőle, hogy a prolaktin nálam is problémás lesz, legalábbis a legutóbbi lombik előtt már a felső határértéket súrolta, már akkor is emlegette ezt a bromoakármi nevű gyógyszert, aztán végül elfelejtődött a részéről... Majd meglátjuk... :D

Beber, a kisfiad úgy ahogy van egy tündér! :D Gondolom, mindenki elolvad tőle, aki élőben látja! Oltári helyes kisfiú!

Puszi mindenkinek!
noczi

Próbáltam visszaolvasni, de megint csak bőgök. meg vigyorgok közben, mint a vadalma!
Ági! Három baba van a pocikádban! Háát nem térek magamhoz! És veletek örülhetek... És bőgök tovább....

Beber! Rád meg még irigyke is vagyok! Ilyen jó pasinak puszit adni minden nap? nagyon édes Pistike! Puszit küldök neki!

Tatu! Talán megúszod, nem lesz olyan szörnyű már, mint nekünk volt. Ti is tudjátok novemberben kezdeni? Ugye?

Bodza! Te kis jós..... Imádom olvasni, amit írsz. Olyan vidám.

Katóc! Minden rendben lesz. Nyugi! Jó kis petesejtek lesznek ott!!!

Szépem! Pihenj sokat. Biztosan helyezkedik a Piciszép, azért görcsizel.

Hosszú napom volt. Árubeszerzős. Holnap folytatom.. Jövő héten valószínűleg nyithatunk is!

Ha nem jönnék ma már: Jó éjt!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Cyprus, Nóczi - gyertek sűrűbben, nagyon jó, hogy már ti is mindjárt kezdtek! mindig van kiért izgulni, s van ám biztatás!

Katóc- ne törődj a számokkal, sok szép petike lesz még jövő hétig, meglátod!

Bodza - remélem úgy lesz, ahogy mondod, a zebralavinát illetően!! s aztán nyithatsz egy plüssboltot is!! (én mindenképp szponzorálnám ) :lol: :lol:
szépem

Sziasztok! Ági! Annyira örülök!!!!!!!!
Vigyázz magatokra te kis csibész! Azért hallunk rólad ugye? van otthon is net? legyan!!!légyszi.
Lányok én most lemondtam egy okróberi listahelyet, nem kezdünk. talán majd februárban... Apropó Február!vigyázz magatokra!Addig fogyok és lehet, hgyo felkeresem a cérnás nénit? szedem a meforalt remélem helyrehozza a hormonjaimat, hogy nem lez oyan nullás stimci mint a múltkor.
Édeseim, akiket nem írtam név szerint őket is puszilom(bodza, cseka, zel, tatulány, nóci, bocsi, de satöbbi)gondolok rátok és induljona zebralavina!
Vendég

Katóc:
nem baj ha lassan nőnek a tüszők, lényeg, hogy szerdára minden jól alakuljon...na meg 3 hét múlva.

Ágika: tényleg a cérnázás is hatott biztos, egy hős voltál azzal is...meg ezek után is

Hanyatka, Szépem: Nálatok mikor tudunk eredményt? Addig is ++++++++++++++++++++++++++++++

Zel: igen, szerencsére megúsztam a görcsöket és mi is újrakezdjük Veletek együtt novemberben, most épp csalánteával méregtelenítek 2 hétig, aztán meg jön a cickafark.

Alukáljatok :D :oops:

Anikó
tatulány

Úristen Ági!!!Ez aztán nem semmi,egyből 3 babóka...eccerűen nem bírom összefogni a szám,annyira vigyorgok,éljen,hurráá,sokmillió GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tényleg éreztem,sőt tutti biztos voltam,hogy nem egyedül lesz,kettőre gondoltam,de,hogy 3?ez fantasztikus :)
Nagyon nagyon ügyes voltál,sőt mindig is írtam,hogy egy hős vagy,cérnázás meg minden.
Kívánom,hogy minden a legnagyobb rendben legyen és szépen fejlődjön mind3 csöpség!!!!A Zurad felfogta már,hogy 3 gyerekes APA lesz?????????????????????????????????:))))))))))))))))))))))))))

Jaj lányok,annyira jó!!!!Most MI következünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szépem!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Hajrá!
Én már úgy izgultam,egész délután nem volt netünk,majd elmentünk táncolni és hazafele mondtam a páromnak,hogy remélem már müxik,mert nagy hírek várnak rám a fórumon :wink:

Gyönyörű álmokat!!!
Puszzz mindenkinek!
hanyatka

Ja,Tatu!Én kb.9-10. környékére NEM VÁROM a menszit :)
hanyatka

Beszállnék a kabala-bolt szponzorai közé!!!!!

Tényleg Bodza! Kis tuning-verdám ablakában ül a kutyi a másik kettő mellett és vigyáznak a bárányomra. de ha megyünk Apánkhoz, viszem ám magammal!!!!

ZEBRALAVINA micsoda szép.... Tetszik!

No, aludjatok, mert álmos vagyok és álmosak vagytok!

Puszi, jó éjt!

( Holnap is csak este leszek, hiányozni fogtok!)

Kép
Kép
Kép
zel

köszike mindenkinek a sok sok + ! :wink:
Na tényleg megyek.
hanyatka

SZIASZTOK DRÁGA LÁNYOK!!!!
Nem bírtam aludni, így bekukkantottom.

Nagyon vigyázzatok magatokra! Cyprus, jól tetted, hogy elvonultál igaz tényleg hiányoltunk!!! Az egy hónapos elvonulásod remélem, segít abban, hogy jó adag önbizalommal nézz a kezelés elé!!!!!!!

Sok puszi mégegyszer mindenkinek!!!!!

manoka
manoka71

Fú csajok köszönöm szépen, hát akkor elmondom a kis litániámat. Szóval a múlt hétfőn, mikor felhívtam a Dévait, előtte teszteltem kettőt, mert ugye ha vérzel ez az első reakciója, hogy volt e teszt. (bocsika, hogy füllentettem nektek a tesztet illetően! )És hát mind a két teszt pozitív volt, akkor ugye felhívtam, mondtam neki, hogy mi van, és akkor mondta, hogy szedjem szájon át az Utrot. De estére még jobban véreztem, a párom fel is hívta apánkat, aki mondta, hogy akkor menjünk másnap reggel hozzá. Mikor megnézett uh-n mondta, hogy nagyon jó bent minden, és ő úgy látja, hogy van terhesség is, sőt lehet, hogy ikerterhesség. De sajna még nem lát semmit, hogy kint vagy bent. Ja azt hozzáteszem, hogy a hétvégét végigbőgtem, sőt a színházban is bőgtem egy nagyot, de ott egy bunkó nő húzott fel) . Aztán péntek környékén vettünk a párommal 3 db tesztet. Nem is tudom, azt hiszem szombaton csináltam meg az elsőt, az is pozitív lett, aztán csináltam egyet hétfőn reggel is a párom unszolására, és ugye tegnap reggel is egyet. Mind a kettő egyből zebrás let, bár a hétfői kicsit lassabban. Ja mikor a múlt héten megvettem a teszteket úgy jöttem hazafelé, hogy minek csináljam meg, úgy is csak egy csíkot nézhetek. Gondolhatjátok hogy kikerekedett a szemem, mikor nem egyet láttam.
Szóval tegnap hajnalban fél 6-kor felébredtem, és gyorsan teszteltem, egyből kétcsíkos lett, aztán visszafeküdtem alukálni, a párom meg később nézegette, hogy de jó erős csíkok vannak rajta.
Aztán egész délelőtt tűkön ültem, mert a páromnak dolga volt, és erősködött, hogy együtt menjünk fel a dokihoz. Persze én örültem neki. Ja és a régi nőgyogyimhoz már a múlt héten kértem időpontot, mondván, hogy azt még le tudom mondani ha kell.
Na felértünk az intézetbe, a Zsuzsika kérdezte is egyből, hogy mi van, mondtam neki, hogy hát pozitív a teszt, de majd úgy is az lesz amit a Doktor úr lát.
Na hát vártunk is vagy két órát, ha nem többet, szegény párom már épp robbanni készült, mikor behívott apánk. Kérdezte mi van a vérzéssel, teszt volt e, elmondtam neki a barnás halvány folyásomat, és hogy igen volt teszt, nem is egy. Aztán irány az Uh. Én mindenre felkészülve lefeküdtem, apánk benéz, egyszer csak kérdezi, hogy hányat is raktunk vissza, én mondom neki, hogy 3-at. Erre ő hát mind a három megvan. Fel sem fogtam mit mondott!  Az asszisztens az Ágika is úgy meglepődött, hogy nem értette az adatokat, amiket diktált neki. Folyton visszakérdezett. Aztán kérdezte, hogy apát behívhatja e, hát persze hogy be!  Áradozott, hogy nagyon szépek, egyenletesek. Aztán adott képet is, és megbeszéltük a gyogyókat. Nem örömmel, de írt egy antibiotikumot is, mert lehet, hogy egy fertőzéstől van a barnázás, ha két nap alatt nem múlik el a barna, akkor ki kell váltani a gyogyót.
Aztán automatikusan adott időpontot 8.-ára.
Este a másik doki édes volt, mert mondtam neki, hogy márciusban én voltam a lombikos akit műtött, mondta, hogy emlékszik. Kérdeztem, hogy 3- al is el tud e vállalni, de sajna azt nem teheti, mert csak szakkórház vállalhatja. Így megértettem, Dévai miért nem kérdezte meg, hogy maradok e nála. Na aztán még beszélgettem a dokimmal, mondta, hogy tudom, hogy itt még bármi lehet, mondtam, hogy persze tisztában vagyok, hogy nagyon sok variáció előfordulhat. De most per pillanat ugye annak örülünk, hogy 3 megtapadt, ez hihetetlen. Aztán megkaptam a táppénzhez a javaslatot, és mondta, hogy ha bármi van ő segít mindenben. Nagyon ari volt ő is. És a legmeglepőbb egy fillért sem kellett fizetnem.
Ja Dévai mikor mondta, hogy 10000, akkor én röhögve megkérdeztem, hogy gyerekenként? 
Úgyhogy röviden ennyi! :-D
Ja még mindig nem fogtam ám fel, és fáj ám a hasam.
Ági28

Ja és a lényegek!

Manóka jó utazást! :-)

Hanyatka babaragik!

Katóc hajrá a tüszőcskéknek! :-)

Cyprus de jó, hogy itt vagy megint!

A többieket nem sorolom fel, de gondolok ám rátok! :-)
Ági28

Jó reggelt!

Na, Ági, ezt a beszámolót hiányoltam este, de megértem, hogy kicsit fel kellett fognod, hogy siekrült!!! Nagyon bízom benne és tudom, hogy minden OK lesz:))))) Akkor ezek szerint maradsz apánknál:) Puszillak

Szia Noczi! Na, úgy látszik megint beelőzlek, hacsak nem lesz megint valami gixer, de nem lesz. A prolaktint a stressz is felviszi, de ha apánk fenyeget a bromóval, azt vedd csak be, mert a magas prolaktinszint gátolja a teherbeesést.

Próbálok bekapcsolódni majd a csevejbe, de a mai nap nem igazán lesz erre alkalmas, majd inkább este tudok jönni, de látom mostanság este is van élet a topikon. És megmondaná valaki, hoyg per pillanat kiért kell szorítani? Mert ugye Áginak nagyon bejött:)))
cyprus

Na akkor remélem kielégített a beszámoló! :-)

Én is most lépek, majd Du jövök, mert most gyorsan sürtöm a reggeli husimat, meret 16mm víz még van a hasimban, és aztán megyek akörzetimhez.

Úgyhogy jók legyetek!

Cyprus, most szépemért, hanyatkáért, és Katócért kell szorítani! Remélem nem hagytam senkit ki.

Ja Február jó pihit! :-)
Ági28

Szisztok!

Ági nem vagy semmi hogy igy eltitkoltad elölünk a teszteket.
Jo kis történet vigyázzatok magatokra.

Hanyatka, Szépem mai szállitmány elindult.++++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Szép jó reggelt Lányok!

Szia Ági! :D :D :D :D :D

Jajj, hát még mindíg a tegnapi hírek hatása alatt vagyok! :D
Felébredtem hajnali négykor, és rögtön eszembe jutottál. Ágica, nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat! Nagyon-nagyon megérdemelted ezt már!
Megértem, hogy hallgattál a tesztekről, valszeg én is így tettem volna. :)
Gondolom Apa 5 centivel a föld felett jár most Veled együtt. :lol:

Kismamiknak babaragi és +++++++++++++++++++ :D

Mindenkinek szép napot!
katóc

Szép reggelt Csajocskák!

Jaj, de jó, ilyen sztorira jönni!
Apa megcsinálta a kávénkat és úgy olvastam fel a történetedet Ágikám, olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Hanyat!babaragikák++++++++++++++++++++++
Milyen volt a tánc???;-);-)

Szépem!detto+++++++++++++++++++++
Párodnak is pusza!!!!:-):-)

Katóc! tüszőnövesztő erők+++++++++++++
Már látom a leki szemeimmel, milyen szépek lesznek a tüszőcskéid!!!:-):-)

Szia Babóc!!!:-):-):-)

Minden kabala működik, ne aggódjatok, nem adok Nektek impotens állatkákat, csak zebrásító jöhet szóba!!!!!!!
Zsembike! Oda ne menj nélküle!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cyprus! Ez jó duma volt: "...mert ugye Áginak nagyon bejött" :lol: :lol: :lol: :lol:

Zelecske! Nagyon dolgos heted van!!!!!!!
Mikor jössz pontosan????????
Ugye tényleg eljöttök a drága Embereddel hozzánk???!!!:-):-):-)

Szponzor-jelöltek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TatusBébi! Hogy vagy??? Remélem, jól!!!!:-):D
Szerinted, ha előbb leszünk pár nappal, mint a 90, elkezdi azért Apánk novemberben nekünk??? :shock:

Manófalvi! Annyira örülök, hogy ilyen jókedvű vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Ezer puszi Neked!!!!!!!! Rád is vár ám kabala!!!:D :D :D :D :D :D

Yamaica! Hol bújkálsz? :-):-)

Ágica! Folyamatos híradást várunk innen, teljesen automatikusan!!! Amikor lesz időd és kedved, természetesen!!! :D :D :D :D

Február! Kérünk új sztorikat, mert hiányoznak má'!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Sziasztok!

Ági, köszönjük a részletes beszámolót. A tesztelhallgatás meg van bocsátva, én is így tettem volna. :) Nagyon vigyázz magatokra, és szívből kívánom, hogy gondtalan és boldog terhességed legyen végig, utána pedig a 3 babóca csodálatos anyukája! Várjuk a további híreket folyamatosan! És azért mennek a babaragit továbbra is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze a babaragik mennek mindenkinek akinek kell! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem mindnekinek jutott!

Én tegnap voltam a háziorvosnál MRI beutalóért, de nem jártam szerencsével. Azt mondta, hogy csak azskorvos adhat. Hát én ezt egyszerűen nem értem már. A szakorvos elküld a háziorvoshoz beutalóért, a háziorvos visszaküld a szakorovshoz! Ha senki nem ad beutalót, akkr hova menjek????? Holnap felhívom Apánkat, hogy mi legyen. Elkezdjem MRI nélkül a bormót vagy ad ő beutalót? Nem értem mire jó ez a "küldözgetjükabetegetösszevissza" tortúra! :( :( :cry: :cry: Egyébként megkérdeztem a háziorvost, ha elmegyek a körzeti nőgyogyihoz, akkor ő ad-e beutalót. Erre csak annyit mondott, hogy fölösleges odamenni, mert még hormonsvizsgálatra sem küldik az embert, nemhogy beutalót adjon MRI-re. Erre mondtam, hogy nekem a laboreredményem meg van, csak beutaló kell, de akkor is mondta, hogy nem fogja kiadni a beutalót.

Szép napot mindenkinek!

Puszika

Bea
beus77

sziasztok!

Bodza - nagyon jót nevettem az impotens állatkán!! :lol:
hát, szerintem a 90 napot azért megpróbálja betartani Apánk, mert múltkor is írta valaki, hogy talán 3 nap híján lecseszte az oep.... reméljük nem ezen fog múlni nektek a nov!(próbáld idomítani a természetet.... ) :?

Ági - nem haragszunk a titokért, ez természetes, én azért is sejtettem, mert nagyon szűkszavú voltál, s abból is lehetett érezni az aggodalmat, de látod, minden rendben van!!! remélem nem kell beszedned az antibiotikumot!
egyet árulj el: a legelső tesztelésed létezik, hogy ilyen korán volt? a 26.nap körül?
ki vállalja a 3-as ikres gondozást, hova kell fordulnod?

Tatuka - nekem 10-én kell visszamennem apánkhoz, de számításaim szerint 5-én már tesztelhetnék, ha lesz merszem.. majd meglátom.
szépem

Sziasztok csajocskák!

Ágica:
nem semmi történet, gondolom nem kívánod vissza az elmúlt hetet, csupa izgalom. Mennyire véreztél, hány napig? Mostanra már elmúlt ugye?
Páromnak meséltelek és mondta, ha ennyire fáj, puffad a has + víz is van benne = egyértelmű terhesség....bejött a Cseka effektus

:D :D :D

Innentől megy a TP?

Bodza: impotens állatkák :D :D :D :D :D :D , a mienk még kezdő volt, de remélem novemberre meghozza a sikert!!!!! Legközelebbi talira stilszerűen viszek Neked egy plüss-zebrát :lol:
Köszike, megvagyok amúgy.
Ha nagyjából pontos lesz a mensink akkor épp beleesünk, 1 hét +/- belefér.

Anikó
tatulány

1 hét +/-....mármint a mensi ennyit csúszhat, mert nov. 15 után tudjuk kezdeni....dec. 3-ig.

Szépem: igen, transzfer utáni 12. napon már ++++ lehet a teszt.

Te és Hanyatka lesztek a következők!!!!!!!!

Beus: nem semmi kálvária, Apánk miért nem adhat beutalót?????Nem értem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anikó
tatulány

TatuBébi!
Jujjjjjjjjj, de király!!!!!!!!!!!
Nem a Hanyat! A ZEBRA!!!!!!!!!!!!
Köszi Tatus!!!! Úgy örülök NEKI!!!:D:D:D

Hogy is kell eltolni a mensit? Citrom???:D
Félek, hogy 2-3 napon fog múlni, mert nekem ált. 24-25 napra jön és az pont pár nappal előbb lenne. Remélem, most jól időzít!!!!!!!!!!!!!;-)
Azt sem értem, ha mondjuk okt. 19-én megjön, de Apánkhoz csak 26-án megyek, hogy tudja ellenőrizni majd a 3. és akárhányadik napon a hormonokat??? A következő ugyanis már a stimus mens lesz.
Hát én ezt nem értem. Tudom, én vagyok a béna, mert valamit magyaráztatok már ezzel kapcsolatban, de még mindig nem sikerült megértetni velem... :-( Szóljak Neki, hogy adjon előbbre időpontot?
Bodza, a tudatlan
bodza2005

Sziasztok!

Szoktalak olvasgatni titeket. Csekát ismerem, együtt lettünk terhesek. Pár hónapja irogattam is néha.

Ági!
Először nektek szeretnék gratulálni. Nem semmi lesz 3 babával.

Beus!
Te vagy a másik, aki miatt írok. Szeretnék segíteni az mri-vel kapcsolatban. Anno engem is elküldött a Vass doki. Nekem a háziorvos adott beutalót az ideggyógyászatra és onnan tudtak elküldeni mri-re. A nőgyógyász nem olyan szakorvos, aki erre adhat beutalót. Az ideggyógyász kikérdez, megcsinál néhány egyszerű vizsgálatot, aztán ad beutalót. Nálunk Tatabányán még az időpontot is ő kérte az mri-re, amíg ott voltam nála. A magas prolaktinszint miatt engem pajzsmirigy szakrendelésre is elküldtek, mert ezt okozhatja a pajzsmirigy alulműködése is. Nálam valóban ez van, erre is kell gyógyszert szednem. Remélem tudtam segíteni. Próbáld meg ezt az utat. Ha kérdésed lenne, írd meg nyugodtan.
bodjas

BodzaBébi:
nekem az első stimunál volt úgy, hogy az induló UH-on felkiáltott Apánk, hogy régi a hormonlelet, adta a beutalót és másnap, a 3. napon elmentem a Nyírőbe, vagyis a stimus ciklusban!!!!! mire mentem a köv. UH-ra ott volt a lelet......ebből derült ki, h újra magas a prolaktinom...szerencse ezt már Vass doki látta

:D

Nekem MRI-re kórházi nőgyógyász adott beutalót.

Anikó
tatulány

Találtam 1 oldalt, érdekes lehet:

www. labtestonline.hu

Anikó
tatulány

Anikó
tatulány

Köszi lányok az infókat és tanácsokat. Én arra gondoltam, hogy mi lenne, ha holnap felhívnám Apánkat (közben elkezdeném szedni a Bromót), és elmondanám neki, hogy nincs beutaló és hogy csináljuk egy kontroll vérvételt. Szerintetek?? Bár holnap mindenképpen felhívom, hogy a háziorvos nem adhatott beutalót, mert nem szakorvos. Megmondom őszintén, hogy semmi kedvem megint orvostól orvora járni egy ilyennel, amit gyógyszerrel helyre lehetne hozni. Megint csak a hónapok mennének és a vége ugyanaz lenne, hogy gyogyó.

Ági, hogy érzed magad?? Növesztged a babusokat és edd továbbra is a sok husit és igyál sok folyadékot!!! :D :D :D És legfőképpen nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!!

Bea
beus77

SZIASZTOK
A nyirőbe vérvételre hány óráig lehet menni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: 8-14 óráig lehet menni vérvételre! Mi újság Veled???

Bea
beus77

Beus77
Egyenlőre semmi különös. Sajnos újra kell csináltatnom a vizsgálatokat, lejárt. Ha meglesz minden akkor most indulunk, ha megjött.
Te is szenvedsz a beutalokkal?!

kagyló

Hát a transzfer után a 12. napon csináltam az első tesztet. :-)
Azért is írtam még hétfő környékén, hogy nem izélgessetek a tesztel, mert nagyon nehéz volt megállni, hogy ne mondjam el.

Hát nem tudom mi lesz az antibiotikummal, de azért félek tőle, nem tudom milyen hatással lenne a dologra! :-( Lehet, hogy felhívom holnap a Dévait, és ,megkérdezem.

Én már 3 hete táppénzen vagyok. Jövő pénteken megyek legközelebb a kövi papíromért.
Ági28

Sziasztok Csajocskák!

Szépem: az én kis drágám már nagyon sokat ficereg, tegnap este fél 12-ig izgett-mozgott, alig tudtam elaludni tőle :lol: :lol:

Bodjas: hogy vagy mostanában?

Ági: nagyon örülök, hgy bejött a Cseka-effektus :lol: :lol: Nagyon vigyázz magatokra!!!

Kép
cseka

Kagyló: áááááááááááááááááááá ne is mondd a beutalókat, már totál elegem van az egészből! :(

Ági, most már értem miért mondtad ilyen határozottan, hogy Cseka-szindrómád van! Te akkor már tudtad, Te is huncut!! :D :D :D :D
Nem akar elmúlni a barnázásod? Ne izgulj az antibiotikum miatt, mert az idegesekedés sem tesz jót a babóknak! Nyugalom, inkább hívd fel Apánkat, ő majd megnyugtat. Elhiszem, hogy fél, de ha tényleg fertőzésed van, akkor az elterjedhet és lehet hogy sokkal többet árt a babáknak. Hidd el, tudja Apánk hogy mit kell csinálnia! Nyugalom!!! :D :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Ági!!!
Nem idegeskedni!!!! :evil:
Csak nyugodtan, apánk érti a dolgát. Már megjártam, az AIDS-t, és a tüdőszürést.Rossz volt egyedül, de kibirtam. :oops: :lol:

kagyló

Cseka!
Köszönöm jól vagyunk, semmi problémám nincs. Az egyedüli, amit érzek, hogy kezdek fáradékonyabb lenni, de ez természetes. Mondtam is a dokinak, hogy örülök, hogy nem kell dolgoznom, mert nem bírnám a mindennapos utazgatást. Úgy néz ki, hogy nekünk lányunk lesz, de még nem biztos, mert elég szégyenlős.
Ma voltam először terhestornán is, nagyon tetszett, fogok járni rendszeresen. Szerencsére még csak 1,5 kg-ot híztam, de oda is figyelek, hogy mit eszem. Jövő héten megyek a terheléses cukorvizsgálatra is, remélem jó lesz az eredményem. Ja és járok szülésfelkészítő tanfolyamra is, sok érdekes dolog volt és még lesz is. Már csak ezért is jó, hogy itthon vagyok, mert különben ezekről lemaradnék.
Ti hogy vagytok? Bírod még a munkát?
bodjas

Jól vagyunk mi is, köszi! Én kismama jógára járok már régebb óta, az is nagyon kiru, otthon szoktam csinálni a Rubint Réka-féle és a Kállai Ildikó-féle kismama tornát is, ha eszembe jut...Én még dolgozom, mert az otthonlétnél jobban szeretek emberek között lenni. Aztán hamarosan úgyis rengeteget kell itthon lennem...

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?