Jó reggelt kedves Mindenki!
Köszönjük a köszöntéseket!
És pótolnám az elmaradtakat!

Ezért hát:isten Éltessen Minden Babát!
Emmácska két piciny fogacskájához hatlamas gratula!
Lili már jó ideje növeszti,oszt mégse semmi

Pedig a három hós oltáson azt mondta a doktornéni,h pár nap és át fog törni

Kedden meg megyünk a négy hónaposra-fog nélkül

Úgy látszik ő meg fogja szenvedni,brutál úgy nyáladzik,volt hasmenés,pici hurut,stb..........
Csilla!Az a baj,h én is olyan vok,mint Lorci,csak akkor csinálom,ha eszembe jut és persze én is bőszen tornáztattam amikor ezt a témát ovasatam,aztán meg elröhögtem magam,mikor olvastam Lorci hozzászólását

Szóval nekem el kell ahhoz mennem,h csináljam....
Nálunk még azért sem működik ez a vajon mííííííííííííííís dolog,mert totál nem vagyok kibékülve magammal

A súlyom ugyanannyi,mint eredetileg,de úgy átrendeződtek az alkatrészeim,h még magam előtt is szégyellem

Fölülről elfogytam,alul pedig,mint egy trottyos vénasszony

Ha a nyakamnál meghúznám a bőrt csomót tudnék rá kötni a feleslegből,mint egy batyura

Nem is értem a plasztikázásnak eme módját még miért nme találták ki
És én estére totál kész vagyok,mondjuk B-t sem kell altatni....
Én nem panaszkodom a védőnőmre,amikor nagy szükségem volt rá jött,és soha semmivel nem paráztatott feleslegesen,igaz amióta minden okés nem túl aktív

De nem is bánom,itt vagytok nekem Ti
Látom Bogyra nagyon a bögyödben van Márti hozzászólása

Megmondom őszíntén engem is zavart,aznap nem is nagyon írtam,nem akartam elragadtatni magam,meg úgy voltam talán az a látszata lesz,ha reagálok,h akinek nem inge.....,akkor meg minek veszem fel....Azóta átgondoltam és tény Márti elég sarkos,nem nagyon törődik azzal,h megértesse magát,írja,amit gondol,de biztosan nem bántásból teszi!

Egy olyan dologról van véleménye ami valós,talán csak azt nem veszi figyelembe,h itt már,ahogyan vki írta egyszer,szóval,h itt már barátság félék vannak kialakulóban,nem jött,ment beírogatásokról szól ez az egész és ismeretlenül is ismerjük egymást,nem volna értelme versengenünk egymással,hiszen már majdnem mindenki volt offon,az meg ugye rontaná az esélyeket egy esetleges versenyben....
Márti!Talán ha gyakrabban jönnél,akkor Te is éreznéd ezt,mert én még mindig úgy érzem kicsit kivűlállóként vagy jelen köztünk.
És véletlenül se vedd kioktatásnak,sértésnek,csak szertném,ha másként tekintenél ránk!

Úgy általában egyezik a véleményünk arról a dologról,ami kapcsán azt a bizonyos hozzászólásodat írtad,de itt a hangsúly az általában,az általánosságon van!És nem csak egyféle igazság létezik,jelen esetben szerintem ez a kettő is jól megfér egymás mellett!

Lehet,h majd a játszón,a homokózó szélén vad idegen embereknek "futtatni"fogjuk a kölököket

,vagy az oviban,isiben,a kimittudot leszünk kénytelenek játszani és játszatni velük,de egymás közt ez bizos nem így van!Sokféle szerepben kell helyt állni és megfelelni,és itt most a szerep szót ne pejoratív értsd,ettől vki még nem fals!
Remélem értesz és megértesz,nem okoskodni akartam és nem szeretnék ezzel egy lavinát elindítani,de láthatod,h azért többeknek nem esett jól,amit illetve ahogy írtad.Én személy szerint csíplek,mert valóban nem volt példa még rá,h meghasonultál volna,de azért az írás mindig neccesebb,mint az élő szó,mert ugye itt hiányzik a kommunikáció többi szereplője,mimika,hangsúly,stb.És ezek pótlására nem mindig elég egy-egy hangulatjel....Szóval azt gondolom talán picit jobban figyelhetnél a "hogyan"-ra és akkor elkerülhető lenne az ilyen fajta félreértés....
És most eldugultam,uff!