Jó reggelt!
Manó, sima ügy volt, de én nem jöttem volna rá...
Csak annyi, hogy Emi és Bori üzije pont egyszerre ért be, így a hsz számláló behülyült, és nem tudta eldönteni melyik hozzászólás az utsó, és így nem tudott továbblépni.
Csak annyit kellet tenni, hogy az utolsó előtti oldalt még megjelenítette, ott egy üzirnek az idézetére rákatt és már tudtam is írni, és így már helyreállt.
Azért kicsit pipa lettem volna, ha elveszik az egész topik...
Nos, adós vok Nenokének a biztosítással.
Tegnap délután megnéztem, hát gőzöm nincs melyik ez a biztosítás, én azt hittem a nő konkrétanolyan papírt adott amiben ez van, hát nem, ezen a papíron az van, hogy K&H megtakarítási életbiztosítások, és ebben van egy rakás, hogy konkrétan melyikre gondolt, azt nem mondta.
De szerintem a honlapjukon biztosan utána tudsz nézni (
www.khbiztosito.hu), nekem nincs rá időm, örülök ha néha fel tudok kukkantani az egy óra szünetemben, mert Bogi továbbra is óránként szopik, csak éjszaka nem.
Mi még egyenlőre nem kötünk ilyet, de tervben van, majd meglátjuk hogy az anyagiak hogyan alakulnak, azért a havi min 5000ft nem kevés pénz, legalábbis nekünk, pláne ha sikerül eladni a házat és másikat veszünk, ahhoz bizony kemény hitelelekte kell felvenni...
Nagyon édik a képek, mégmégmégmégmég.....
Manó!
Hát én is meghatódtam, igazán nagy gratula barinődnek, kívánom hogy a továbbiakban sem legyen semmi baja a kis csemetéjüknek!
Annee!
Grat a 3hónaphoz, mi is lassan betöltsük, sietünk utánatok!
Lépek mert lejárt a szabim....
Manó, majd ma írom emilt, kicsit tegnap el voltam havazva így nem tudtam válaszolni, de ma szakítok rá időt.