A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

--

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

--

lynia-

[quote="lynia-"]B írta:lynia-ori, köszi a tippet!
örülök, hogy mindenkinek tetszik a sztori :lol: :lol: :lol: lesz mit mesélnem a gyereknek ha felnő! hihi :D

magas, szőke :P nem nyert, csak a magas stimmel:

banyek, na képet később dobok, azt írja hiba történt

Teszt!
Mi van a topikunkkal???????
Miért nem múködik???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Hemej :)
Következő autósülés: amikor kinövi a hordozót. Olyat veszek, ami utána végig jó, 18 kg felett is. Nekem az is szempont, hogy dönthető legyen, ha arról an szó tudjon aludni a kocsiban is, anélkül, hogy lecsuklik a feje. :)
Anyósod nagyon gáz! :shock:

Zsú :)
Jobbulást Marcinak! :)

Emi :)
Denevérhistória :shock: Nem semmi! Én frászt kaptam volna. A párocskád se semmi. :lol:
Kárpáti borzaska, egyszerű és fini. Persze, ha szeretitk a tejfölös, fokhagymás cuccot.
:)
Menj fogorvoshoz! Fájdalommentesen és hipp-hopp kipótolja a letörött részt. :wink:

Enikő :)
Itt beadják az oltást, ha taknyos, csak akkor nem, ha láza is van. Az más kérdés, hogy én úgy nem engedném. :)
Anyja fia Zalán. Szerintem. :)

Tücsi :)
Jobbulást nektek! :)

Hencsi :)
Nagyon jó a trapéz. :)

Annee :)
Jobbulást! :)

Dorka :)
Ez az alvós kép naggyon cukker! :D

Ma megyek vásárolni a nagyfiamnak, mert a tavalyi ruhatárából, csak a zoknikat nem kell lecserélni, a többi cuccost mind kinőtte. :roll:
A kölkök a bébisintérnél lesznek néhány órára, egy kis csend nekem is jár. :wink:

Tiszta süsü vagyok! Elfelejtettem elküldeni reggel a hozzászólásomat, úgyhogy bocsi, ha már nem aktuális egy-két dolog. 8)
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Köszi!

Valami gáz volt a topikunkkal, de már jó.
Vendég

Senki nincs itt?

Egyébként Robi segítségével javítottuk meg a topikot, így valakinek az üzije elveszett, de legalább működik, egy csomó ideig szarakodtunk vele, mert folyton azt írta ki, hogy nincs hozzászólás ebben a témában.
Vendég

Kinderke :)
Remélem a nyugdíjas hivatalnokokat kihagyod a gyilkolászásból, anyukám az okmányba dolgozott. :roll: Ügyes vagy, hogy elintézted! Boti is megérdemelte a kacsás bábot. :wink:
Ilyen táncolós játékot lehet, hogy veszek, jó lesz fogyasztani a sejhajomat. :D

Kata :)
Ez a baba is betudhat magának egy csodát! :)

Úúúúgy bevásároltam a fiamnak göncökből, hogy egy szava nem lehet. Persze vettem egy-két nem létszükséglet dolgot is, mert jól néztek ki. Bence csak egy játékot kapott a hordozójára, de neki rengeteg ruhája van, majd néhány hosszú ujjú kombidressz kell, de még ráér. :)
Magamnak is vettem egy farmert, mert a régibe még nem férek bele, de hamarosan! :wink:
Mindkét fiam jól viselkedett a bébicsősznél, Bence végig aludt. Most mindkettő alszik, nyugi van. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na még benéztem fejés közben..
Brigi nekem is megy a 120 ml 5 perc alatt... :lol:
Bori: nem semmi, 160 helyett 800????? idióták! ja azt csinálják, ha nem veszed észre, kiutaltatják egy idő után maguknak... :shock:

na megyek, még fürcsizem egyet, jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Ckat! neurológus, és gyógytornász minket mindig a felemás dolgok miatt "szekál". mindig mindent tornáztatnom kell, amit csak egyik oldalra csinál. a szimmetria a mániájuk. (nem szimmetrikus mozgás, hanem szimmetrikus használat!!!)

Tiramisu, én így szeretem, de nem amarettoval, hanem rummal:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6606

Popsitörlő. Pisinél 1, kakinál 1, max 2.
Pelenkát nem számolom, de a 6 tűnik reálisnak.
Tényleg! Mosható nadrágpelenkával nincs vkinek tapasztalata?
Vendég

Jó reggelt!:)

Valamivel jobban vagyok, de még mindig nem az igazi... :roll:
Ez az egy napos valami úgylátszik végig megy a családon. Tegnap már Apa is a hasiját fájlalta. :(

Viszont jó hír is van! Ma már 3 hónaposak vagyunk!!! :D :D :D
Vendég

Hencsi! Nem tom Robival mit csináltatok, de jól tettétek. Nálam is az a fránya üzenet jött be. Még csinálta valamelyik nap is, de akkor fondorlattal át bírtam hidalmi a bakit. Tegnap már nem ment úgy, én meg álmos voltam, uhhóinkább az ágyat választottam.
Azt ellenben láttam még lefekvés előtt, hogy Emi hozzászólását 3x rakta fel, úgy mutizta mintha az ő üzije lett volna az uccsó, pedig a Borié volt, azt meg bírtam kuksizni. Aztán láttam, hogy Hencsi is írt, na arra már nem kaptam engedélyt, hogy megleshessem. Pedig épp a bakit emlegette, mint most reggel olvasni bírtam.

Egcsi! Jó, hogy felújítottad a Bertold ruhatárát. Majd eljön az idő, mikor Bence nem bír minden göncöt örökölni (bár gondolom most sem örökölte, hisz ha a nagyfiad 1 éves volt mikor a pocsolyán túlra költöztetek, tuti nem vittétek a kinőtt cuccost), hisz előtte a nagy leamortizálja.

Annee - sajnálom a családod, vírus hess. Nálunk apa kezd lerobbanni, fájlalja az egész bal arcát le a nyakáig, tegnap dokinál is volt. Hát ilyet mióta ismerem (közel 9 éve) asszem sosem tett, persze kivéve a bőrgyógyik, a pikkelysömöre miatt. Nekem takk nagyjából megszűnt, erre ma hajnalban ismét kezdte a torkam. :twisted:

Na mék vissza hunyni (Edónak kellett cuccost adjak sulibamenéshez), mert törpeterrorista jányom a tegnap du 17:30-as kajálástól egész lefekvésig (kivéve a fürcsit) áthisztérikázta, panaszkodott mint fene. Remélem ez volt az oltás hatásának a vége. Lefekvés után is még ecce kért szopit, nem jött hogy higyjek a füleimnek, hogy bőgni hallom. Éccaka, azaz hajnalban is két kajolás volt egy óra eltolódással. Vagy most rájött, hogy ha van kaja a kondérban akkor enni kell mielőtt ismét koplalásra kell fogja a pocakját?

Kép
kissmanó

Ja, gratula a Tömzsi negyed évéhez.

Kép
kissmanó

Szia Manó!

Köszönjük!:) Hűűű, ha egy pasi orvoshoz megy akkor ott tényleg gáz van! :shock: :roll:

Jobbulást Neki!:)

Viszem lurkókat suliba, majd jövök!
Vendég

Jó reggelt!

Látom nem csak nekem nem ment tegnap az írás! :?
Bocsi a 3szorozásért!

Köszi a kajatippeket!

3szoros üzim vége nem ment el tegnap:

Denevérpajti visszatért!!!!!!!!!!!!!
na ezt nem fogjátok elhinni!
ülök a gép előtt, Szili a gyerekkel a kanapén, erre: ne ijedj meg! Odanézek és Denevérpajti visszatért közénk, körözött a nappaliban!
Törpejárásban odamentem a gyerekért és bezárkóztam a hálóba, Szili hülyének nézett, hogy miért csinálok ekkora cirkuszt, aztán meglepődött amikor közöltem, hogy jó lenne ha még véletlen sem akadna belénk, mert a betegségek …stb., aztán Szili meg ismét elővette a pulcsis trükköt, most sikerrel, és pajtit elkábítva, szemeteslapáttal megröptette a konyhaablakból!
Este azon tanakodtunk, hogy került ide? Megint nyitva volt a konyhaablak, lennének ekkora véletlenek? Vagy nem repült ki a gyerekszobából a sötétben és elbújt, mi meg nem vettük észre és este felébredt? De ezt elvetettem, mert csak a karnisnál tudott volna rejtőzni, de azt láttuk volna! Na mindegy, azért elárulom, én „hős” éjjel nem egyszer felkeltem és nézegettem minden felé, nincs e pajti újra itt!

Telihold: ránk is hat! Gyermek 00.00kor kelt, 3.05 és 6.30!

lynia-

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Szürcsögünk, de jó kedvünk van és még a szopi is megy, nincs annyira eldugulva az orra. Rekordunk: 9-től 7-ig alvás!!!! :lol: Remélem ennél jobban nem is jön ki rajta ez a betegség.

Emi, szeret benneteket az a denevér. 8)

Annnee, gratula a 3. hónaphoz!!!

Ja Apa még alszik, s Marci őrzi az álmát. :D

kispiskóta

Emi: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

csajok! fűtésszezon beálltával használtok-e párologtatót. s ha igen milyent (hideg, meleg satöbbi), milyen márkájút.

Kép
kissmanó

Sziasztok!Tegnap nem engedett be a rendszer de csak a mi topikunkba nem.Ma este megyünk oltásra én már úgy túl lenék rajta remélem Benit nem viseli meg.Na megyek szalad a lakás gyors takizás,fözés..stb.Mindenkinek kellemes napot.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsú - az jó, ha Marci gyereknek jó a kedve, attól a tied is csak jó lehet. Remélem a szürcsögés is hamar a múlté lesz.
Ma reggel Grétunak is le kellett szívjam az orrát, hát jött belőle. Nem díjazta a drágám, de utána jobban bírt szuszogni.

Kép
kissmanó

melinda - írtó jó a szöveg a Beni iwiw-es bemutatkozásánál.
kakis pelust gyárt mikor dolgozik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

olvasgatok Nyunyi meg nyakig tiszta "túró" :lol:

zenélőforgó szervízbe ment,majd szólnak mi az ítélet.

Emi haláli ez a denevér itt nálunk is repkednek nyáron esténként,szerencsére még nem háziasodott egy sem.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó:Altalában 24-órás szolgálatban van.De a kakis pelust 3-4 óra körül hajnalban gyártja. :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Házunkba amik bejöhetnek a tücskön-bogaron kívül:
egér, rigó, veréb, harkály, mókus, őzike, medve, vaddisznó (na jó, ezen utóbbiak képletesen íródtak, remélem sosem kíváncsiak a házunkra belülről).

Kép
kissmanó

OLYAN, DE OLYAN BOLDOG VAGYOK.
MEGSZÜLETETT A BARÁTNŐM FIACSKÁJA, ÉP ÉS EGÉSZSÉGES, 4,00 KG-OS, 54 CENTIS BABÁCSKA.
S AMI A LÉNYEG: MEGVAN A SZEMECSKÉJE, S OKÉS.

Ez azért volt fontos, mert a bátyjának egyik szemgolyója hiányzik, a másik pedig vak.
De ez most olyan jó, itt hüppögök örömömben, s könnybe van lábadva a szemem. Jajj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
kissmanó

Domikám is 2.napja este 9-től reggel 7-ig nyomja,csak az a baj,hogy egyszer megébred ilyenkor hasra fordítom és durmol tovább, én nekem fél óra mire visszaalszok.Miért ébred meg,nem tudom.De ne legyek telhetetlen.
pillangó7

Sziasztok!

Fú, nem semmi volt a tegnapi termés, alig bírtam visszaolvasni!

Emi: nem semmi ez a denevér, nagyon jó lehetett neki nálatok, hogy vissza is jött :lol: Én tuti frászt kaptam volna :oops:

Andi: ügyes voltál, hogy nem hagytad magad lerázni!

Zsú, Marcinak jobbulást!

Enikő: Zalán szerintem anyja fia :wink: Takonykór hesshess!

Annee: nektek is jobbulást! Gratula a 3hónaphoz!

Dorka: alvós kép :lol:

Manó: nekünk uh-os hidegpárologtatónk van! Most, hogy takonykór beköltözött be is üzemeltem!

Egcsi: de jó is a vásárolgatás! Én is mennék már píztkölteni!

Popsitörlő nálunk rengeteg fogy! Főleg, hogy Samu rászokott, hogy reggel akkor kakil mikor kicsomagolom és elkezdem törölgetni :shock: Pelus talán 5-6db/nap

Tegnap voltunk csípőszűrésen. Minden oké, kontrol 1éves korban!

Léptem én is takarítani meg főzni valamit. További szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Borinak a magas szőke pasi ami a magas sző-ig stimmel, csak inkább szőrös :lol:

itt épp apuka ujját kapja el, terv a szájba tuszkolás!
Kép
itt pedig közel a cél, már csak 1-2 centi kell és rácuppan!
Kép

lynia-

Manó! gratulálok barátosnédnak!

Babanetes üzit nekem 1x engedte felrakni, erre most látom, h az első próbálkozásnál is felrakta. de vajon mikor???

Illeték. összecserélték a tulajdoni hányadokat, így nem nullázta le a nagyrészét az eladott pecó utáni mentesség. így lett összesen 800 a 160 helyett. :evil: hüjék.

Azt hiszem, nem jó gyereket hoztam el tegnap gyógytornáról. :roll: Ez most tök sokat alszik napközben is. Enyim nem szokott :roll:
Úgy megszerettem gyogyira járni! Ki is mozdulunk, hasznos is, és még Ádám is élvezi. Ha majd már nem kell, sztem egyből megyünk Gekkoba. Utána is nézek, hol van, mikortól lehet.
Vendég

Manó: gratula a barátnődnek! Ahogy írtad én is tökre meghatódtam!

Én olyan irigy vagyok, hogy ilyen jól alszanak a babáitok :oops: Samu még mindik 2óránként ébred éjszaka :? Már úgy de úgy szeretném kialudni magam!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Születés Hete hírlevélből:
Még lehet jelentkezni! Egynapos homeopátiás tanfolyam – a „Szülők Homeopátiás Iskolája" tanfolyamsorozat első képzési napja – lesz a téli betegségek kezeléséről.
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=49822
Vendég

egcsi
kárpáti borzaska, most rákerestem, és én szoktam is ilyet csinálni, csak borzas húsként ismertem, Szili meg nemes egyszerűséggel tócsis húsnak nevezi :D

na megyek, másfél óra a szuriig! :( addig még össze kell szednem magunkat

lynia-

Hi!
Ma éjszakánk újból jó volt.
Jól vagyunk, Samu nyugtatót ehetett, hétfő óta nagyon jó gyerek, szinte egy hangja nincs, kivéve ha álmos és éhes. :roll:

Úgy látom a szeme javult, holnap megyünk szemészetre de nem engedem átmosni neki, kérünk még 1 hét haladékot.
Szal sztem Kinderke jóó lesz ez :lol:

Majd jövök még, megyek mert Samesz hív
torolve_20131003125716

Gurgi: nagyon drukkolok, hogy rendbejöjjön Samu szemecskéje!+++++

Bori: lehet, hogy a torna az alvókájára is kihat :wink:

brigi73

Emi: drukk a szurihoz.

Gurgi: nektek meg szurkolunk, hogy engedélyezzék a halasztást, s hogy azalatt bebizonyítsátok nem hiába kértétek.

Bori: levelezőin nem lehetne nekem is jelentkeznem :?: :wink:

Kép
kissmanó

SzaisztoK!

Ezt nem hiszem el! :x Megjött a mikulás... Nem erős, egész gyenge, de vérzek tegnap óta.
Hogy lehet ez, átlag 2 óránként szoptatok, éjjel már 3 óránként, a fenének hiányzik a miku!

Emivel csak 6,5 hónap múlva érkezett, pedig ő 1 hónaposan már átaludta az éjszakát.
:shock:

Ja, ebben a pár sorban van egy jó hír is, kezdenek alakulni az éjszakáink, nagyjából elég stabil : Beni szopik este 8 körül, utána éjfél-fél 1 között, majd 3 -kor, s 6 körül. Ez így már elviselhető, s a nagy hír: Emi átaludta az éjszakát hosszú idő óta először!

BEni este a saját ágyában alszik el, majd az első szopikor átkerül mellém, itt alszik 3-ig, s a 3 órai szopi után megy vissza az ágyába. NEm direkt, mindig elalszom közben.

Kedden megyek "6 hetes" kontrollra, így 9 hét után...

Délután, ha alszanak, és összejön, hogy egyszerre aludjanak, megpróbálom már reagálni is, meg visszaolvasni, sosem jön össze :oops: , mindig csak magunkról írok. MÁr szégyellem magamat, de egyszerűen nincs annyi időm.

Esténként meg pakolunk, megjött az előszobaszekrény, ma azt szereljük majd. Már csak a gyerekek bútorai hiányoznak, és teljes lesz a lakás.

Akkor akár még tali is lehet nálunk, van hely bőven.
De tavasszal meg már tuti, addigra fű is lesz a kertben. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Bori: te fogsz menni?
Esetleg van aki megy?
Ha igen, megosztaná velünk is a tanultakból a megosztandót?
Tudom, pénzért mérik, valahogy én specc bíztos igyekeznék törleszteni.

Kép
kissmanó

Uxi: tök jók a híreid. :D Na jó, mikut leszámítva. :x
S ne törődj most azzal, hogy nem tudsz reagálni, a lényeg, hogy írsz magatokról. Majd történik ez másképp is. S tényleg örülök, hogy rendeződnek a dolgok, Beni is többeket alszik, Emi is visszatér jókislánynak lenni. Na, a kitartásból máris csökken a határidő. Látod :?: Már jobb :!:

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Manó, sima ügy volt, de én nem jöttem volna rá...
Csak annyi, hogy Emi és Bori üzije pont egyszerre ért be, így a hsz számláló behülyült, és nem tudta eldönteni melyik hozzászólás az utsó, és így nem tudott továbblépni.
Csak annyit kellet tenni, hogy az utolsó előtti oldalt még megjelenítette, ott egy üzirnek az idézetére rákatt és már tudtam is írni, és így már helyreállt.
Azért kicsit pipa lettem volna, ha elveszik az egész topik...

Nos, adós vok Nenokének a biztosítással.
Tegnap délután megnéztem, hát gőzöm nincs melyik ez a biztosítás, én azt hittem a nő konkrétanolyan papírt adott amiben ez van, hát nem, ezen a papíron az van, hogy K&H megtakarítási életbiztosítások, és ebben van egy rakás, hogy konkrétan melyikre gondolt, azt nem mondta.
De szerintem a honlapjukon biztosan utána tudsz nézni (www.khbiztosito.hu), nekem nincs rá időm, örülök ha néha fel tudok kukkantani az egy óra szünetemben, mert Bogi továbbra is óránként szopik, csak éjszaka nem.
Mi még egyenlőre nem kötünk ilyet, de tervben van, majd meglátjuk hogy az anyagiak hogyan alakulnak, azért a havi min 5000ft nem kevés pénz, legalábbis nekünk, pláne ha sikerül eladni a házat és másikat veszünk, ahhoz bizony kemény hitelelekte kell felvenni...

Nagyon édik a képek, mégmégmégmégmég.....

Manó!
Hát én is meghatódtam, igazán nagy gratula barinődnek, kívánom hogy a továbbiakban sem legyen semmi baja a kis csemetéjüknek!

Annee!
Grat a 3hónaphoz, mi is lassan betöltsük, sietünk utánatok!

Lépek mert lejárt a szabim....

Manó, majd ma írom emilt, kicsit tegnap el voltam havazva így nem tudtam válaszolni, de ma szakítok rá időt.
Vendég

Nabassz.
Egy jó meg egy rossz.
Felhívom a barátnőm anyukáját, hogy neki is gratuláljak. Ugyanis ők most egyedül maradtak Csíkszeredában miután a két nagyobb gyerek után (ők már régebb, családalapítással kerültek Erdély más tájára) Anna Mariék is két éve már Bp-en élnek. Nos örült, hogy hívtam, de a hangja szomorú volt. Mint megtudtam a baj oka a nagypapó. Agysorvadása van, sajnos már sok nem lehet hátra. Hát ez van, az élet megy tovább.......

Kép
kissmanó

Csajok,
ma tiszta PMS -szindróma van nálam: nyomi vagyok, semmi humorom semmihez, és érzem a hasam:( Remélem még 10 és fél hetes bébivel nem jött el az idő, hogy megjöjjön, de bármi lehet...........
[/url]

Kép
Kép
emma1976

Brigi & Manóó!

Köszi a drukkokat.

UXI!
Beni a kiságyában elalszik de jó. Nálunk ilyen nincsen :wink: Majd egyszr biztosan.
Megyünk-megyünk UXI partizni hozzátok :lol:

Manó!
Gratula a barátnődnek és hogy minden oké a babóval!!! szegény bátyó :cry: sajnálom

Annee!
Grat a 3 hónaphoz!

Gyógyuljanak a betegek és akik jól vannak azok maradjanak is úgy!

No. megyek hajatmosni, tenni-venni, vasalni..
Ma vendégek jönnek.
torolve_20131003125716

Manóó!! :cry:
torolve_20131003125716

Gurgika indítja a programot. Nyomatja a vasalást. Visszajött a hatalmas energiád? Vagy már rég megvan csak én nem figyeltem?
Most is a vasalás szóra kaptam fel a fejem. Úúúúúútálok vasalni. S nem is vasalok. Hurrá.

Kép
kissmanó

Na sziasztok, enyim gyerek is mintagyerek hétfő óta, szerintem jön a hideg...

Emi: :lol: nem akarlak ijesztegetni, de a denevérek téli álmot alszanak, nem lehet, hogy kuckót keres?????? :shock:

Gurgi: továbbra is +++++++++++++++++++++++++++

na megyek, mert takarítanom kell, meg teregetni! Csóközön

Andrea
Kép
kindernay

Csajok, nem nagyon van idööm olvasgatni sem visszajelezni, Nézzétek el nekem. Egon nem akar szopizni, pedig most van tejcsi, így befeküdtünk az ágyba és ha kéri kapja, ha nem kéri csak fekszünk és játszunk...most épp alszik, de nem hiszem, hogy sokáig. Nem akarom a cumisüveget odaadni neki, amíg látom, hoy van tejcsi.
molkata

tegnap vettünk 1 hálózsákot este nézem lyukas a "lopásgátló" helyénél.így hát kikukáztam a papírjait és visszük vissza.

hétvégén lecsófesztivál lesz nálunk megyek nyálatcsorgatni mert Nyunyi poci nem kedveli a lecsót.
most alszik pakolok kicsit mert holnap jön a védőnő.

Bridzsi

Kép
esztora

Csáá!
Hú csajok, én is kivagyok..Éjjel alig aludtunk, Lilkónak szorulása volt. 10-től ment a sírás, megfeszülés, dobálta magát, de semmi nem segített...Erre reggeli után meg úgy összefosta magát, hogy át kellett öltöztetnem...Most alszik a teraszon.
Én is zombi vagyok, megetetem apát, aztán alszok, ha hagynak...

KépKép

KépKép
szivvi

Fú, Esztora, de megkívántam a lecsót! Nyammmmmmmm, jövő héten azt eszünk!

Tegnap este elindult felfele a lázam, de még hőemelkedésnél elkaptam egy Aspirinnal. Éjjel Balázs fél 2-kor kelt (este 8-kor aludt el), aztán fél 4-kor is, de nem az éhség ébresztette. 4-ig próbálkoztam a visszaaltatással, 4-kor megetettem, majd visszaaludtunk fél 7-ig.
Ma viszont extra nyűgi. Ha nem alszik, sír... sztem, neki is gombóc van a torkában. Jövő hét szerdán meg oltás.... :(
A szeme persze még mindig könnyezik -> kvázi bill még zárva. :( Hóforduló meg csak közeleg-közeleg, én meg már az átmosás gondolatától is sírvafakadok. :(

Legalább reggel sikerült 1-2 dolgot elintézni: mostam egy kört, vasaltam, varrtam, elmosogattam. Most meg Balázs a szokásos pózában alszik rajtam. :D

kétfiús anyuka
babdorka

Már "csak" főzni kéne, meg kádat, mosdót sikálni, meg a tükröt lepucolni, és epillálni... :lol:
Gurgi, nem akarsz átjönni? ;)

kétfiús anyuka
babdorka

Huu Szivvi!
Szegény Lilkód meg ti. :(
Pihenjél!

Esztora!
Na szép, lyukas..fasza
Lecsóó, nyamika. tojásos hm..

Manó!
Ohh takarítok, mosok, vasalok de csak Samu cuccait, a mi ruháinkat ha nagyon muszáj és akkor amikor kell. Amúgy én is utálok vasalni. A főzés a kedvencem de most arra nem jut időm.

Denevérpajti beköltözik télre Emiékhez, a végén még házi állat lesz. :oops:
:wink: na jó ez rossz vicc lenne

Kinderke!
Kösziköszi.

Kata!
Hajrá Egon, hajrá cici!

Holnap lesz kengurunk, már nagyon várom. Aztán meg mindenféle holmit veszek magamnak..télikabát, csimma, farmer, felsők..kell mert le vagyok gatyásodva.
A hajammal is kéne vmit. kezdeni de no bekemné, most stílust váltok britniszpírszesre Kép
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?