Lili!
Milyen lett az afp-d? Az enyém: AFP: 32,6; MoM1: 0,91. Azt mondta a doki, hogy ez belefér. Megkérdezte a koromat is, és azt mondta, hogy akkor rendben van. De ezért én annyira nem is izgultam, mert tudom, hogy ennél nagy a hibalehetőség, ha nem jól számolják a terhességet. Nálam pedig lehet csúszás, mivel nem volt menstruációm.
Nem semmi ez a babakocsis sztori! Az fix, hogy én addig el nem mozdultam volna onnan, amíg rendesen meg nem csinálják. Mi az, hogy ők hagyják el a dísztárcsát, és még te fizess érte, ha ugyanolyat akarsz?
Egyébként mi sem vettünk semmit a Brendonból, mert rohadt drága, és nekünk messze is van.
Nekünk Pierre Cardin babakocsink van, de én ezt nem ajánlom. Ez nem túl nehéz, viszont már a 6. hónap tájékán nyikorogni kezdett, most meg már abba se hagyja. Egyszer pedig előfordult, hogy kiesett a kereke. Szerencsére már itthon voltunk a lépcső lábánál. De azért naggggyon mérges voltam...
Pocakos képet majd csinálok, bár nekem még nem olyan nagy. Én még semennyit nem híztam, sőt fogytam. Bár már kezdem visszaszedni a kilókat, de nagyon lassan. Lilivel összesen 14 kilót szedtem fel.
Lili élete első fényképén a gyönyörű kis bantu-néger orrával.
Ez pedig 2-3 hete készült róla. Kaja végeztével fülig ér a szája.