A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Brummadzag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merre vagy Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bobcsike: úgy tudom a petesejt 24 óráig fogamzóképes, de olvastam egy Czeizel könyvben hogy a 20. óra után már öregnek számít és ilyenkor előfordulhatnak bonyodalmak.
Viszont a spermák akár 4 napig is úszkálhatnak odabennt. Gondolom azért csinálják minél előbb az inszemet.

Nyunyi: Még mindig ne add fel!!!!!

Én meg még mindig vérzek. 10. nap.
vucuska

Nyunyi

húha,akkor van remény :D

Süncike

a progiszurit nem kell hűtőbe rakni :!: HAJRÁ :D

Kép
lukrécia

CSajok!
Köszi a biztatást, meg hogy velem örültök, annyira jól esik!

Amúgy én is a hormonokra fogom a rosszullétet. Tegnap meg is kérdteztem, hogy ez normális-e és azt mondták, hogy igen. Remélem hamarosan elmúlik és felváltja a "kellemes" hányinger! :lol:, amit a baba/babák okoznak! :lol:

Holnap akkor sokmindenkivel találkozhatok, míg ébren vagyok, mert ha jól láttam a táblát, akkor jön Sehike, Vic, Süni és Nyunyi is!
Nyunyi, amúgy szerintem én már láttalak a BMC-ben, de akkor még nem tudtam, hogy Te vagy az.

Brummadzag! Veled mi van?
Nefke
nefke

Vucuska!Luki néni!

nem adom fel,csak baromira síró görcsöm van,egyik bariném most küldött képeket a kisfiáról,egy hetes!!! :cry: :cry: :cry: Olyan édes!!!! :)

Nefke drága!

Nekem is ismerős vagy nagyon,Jön holnap még Rebécske is!!!! :wink:

Brummadzag merre lehet!!!!!????ugy izgulok érte!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Most regisztráltam, látom milyen jó kis csapat vagytok!:)

Ma 2 hete volt az első inszemem A Bmc-ben SZűcsdokim van:)
Hétfőn kell vinnem reggeli első pisit, teszetlésre.
Erről szeretnék kérdezni így elsőkörben.
Ha reggel leadom megnézik még akkor, megtudom aznap az eredmény? Ha + akkor vérvétel is lesz? Magyarul ott kell várni egész délelőtt, vagy hogy megy ez?
Remélem tudtok nekem segíteni, előre is köszönöm.

trin
trin

Üdv itt Trin!

Leadod a pisit és leültetnek és a doki mondja meg az eredményt!!!És várni kell egy darabig!!!tesztet nem csinálsz elötte!Én holnap megyek inszem tesztre nekem ez a 2 volt! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi!

Sok siker holnapra!

Akkor viszon t még van egí csomó kérdésem, szólj ha már unod:)
És ha + a pisiteszt akkor mivan, hogyan tovább? Otthon tesztelsz egyébkjént előtte? Én még nem döntöttem el, az abaj hogy tudom bármi is legyen az otthoni eredménye úgyse hiszem el, csak ha majd a kórházban mondják:)

Te mit éreztél inszem óta? Nekem baromira görcsöl, nyilall a hasam már egy het. Nem tudom mire vélni mert ez volt az első.
trin

Trin!

nekem az elsőnél fájt a hasam sokat szurkált,de az nem sikerült,most szinte nem is fájt!!!Csak a cickóim,de már az sem fáj!!!Én már teszteltem persze full negatívot!!!és ma reggel már volt egy csepp vér is de azóta semmi!!!Majd holnap kiderül!!!A hasfájás jót is jelenthet,mert a beágyazódás is okoz görcsölést,meg fájdalmat! :wink: Egyik barinémmal az 1 inszemnél ismerkedtünk össze ,egyszerre mentünk eredményért,neki annyira fájt mintha meg akart volna jönni,de babás volt,mára ez a 12 hete és ikreket vár!!!!!Ha pozitív a teszted akkor a doki adja továbbra is az utrót,és kb 1 hét múlva vissza hív uh ra!!ha minden rendben van akkor a 8 héttől már nem a bmc-be kell járnod!!!Köszike holnapra a drukkot!!nagyon meglepődnék ha ++++++ eredményt kapnék!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi a rengeteg infót, tehát ez a hasfájás bármit jelenthet.

Inszem utáni hányadik napon érdemes tesztelni?

Neked egy kalappal holnapra, hátha jó híreket kapsz.
trin

Trin!

elvileg a 14 napon már lehet!!!Hajrááá!!!És nagyon köszike!Kérdezz bátran!!!! :P

Kicsi Brummadzag!!!!

remélem minden okés!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Trin!
Most vagy a 14. napon, tehát ha bátor vagy, csinálj tesztet holnap reggel! Tök jó lenne ha az első sikerülne neked! :)
Én a 13. -napon vagyok és nekem is az első inszem! Úgyhogy csak egy nappal vagyok lemaradva tőled! :D Ha csinálsz tesztet, írd ám meg! Kihez jársz? Melyik Dokibához?
kira76

FELSZÓLÍTÁS ÍRÁSRA!!!!!! :lol: :lol: :lol:

DRÁGÁIM AKI AKAR JUCIKÁÉKNAK ÜZENNI TEGYE MEG AZ ANDRISOS TOPIKBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOLNAP DÉLUTÁN 15-30 IG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KINYOMTATJUK NEKI AMIT ÍRTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÖSZIKE!Zsókuci és Nyunyi

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Te betegácsiba vagy, vagy dolizol?
Nekünk megy a kupaktanács, hogy mi legyen.Párom nem enged dolizni, de a munkahelyemen, meg csak egy ideig toleránsak. Már lassan egy hónapja itthon csücsülök, mert egy giga nagy hangárba dolgozok mint bevételező és elöttem is mögöttem is nyitva vannak a rámpák ahova beállnak a kamionok. Nagyon hideg van ott és huzat. Én meg a huzat közepén ülök egy íróasztalnál. Nem tudok fűteni magamra. Mindennaposak voltak a derék megfázás, felfázás.... Házidokim nagyon rendes, bármeddíg kiír, ha Ő is úgy látja. Úgyhogy nem tudom mit csináljak. Ti mit tennétek????
kira76

Szép esős délutánt mindenkinek! 8)

Ilyenkor otthon jó begubózni a kanapén!

Gabicsibe ideális idő pihizéshez!
Remélem jól vagy:) Tünetek esetleg? :roll:
Köszönöm a felajánlást! Azt hiszem élni fogok vele! Bár először megpróbálok ügyes kislány lenni! Hétfőn kiderül, hogy mit hogyan kell csinálni, és akkor majd döntök :wink:

Nyunyi
Akkor még nincs semmi veszve! :lol:
Tessék beszélni hozzá(juk)! Holnap lesz a nagy nap! :lol:
Egy kis szerencsehozó neked:
Kép

Nefke
a szervezeted jelzi mire van szükséged! Aludj sokat, ha épp az esik jól! :lol:
az evés az már problémásabb :? :roll: azt nem árt eröltetned!
Jah! és tessék sokat inni (mindig ezt mondják :wink: )

Kriszti
Jól esik, hogy hiányoltál! :wink:
Nem tűnök el! Függő vagyok, és persze kiváncsi!Csak sok a dolog, aminek most örülök, mert így jobban repül az idő:) elvileg 22 nap és döfködés 8) :lol:

Jajjj! Majdnem elfelejtettem! Gabicsibének a babatapik:

Kép

Rebe
de jó,hogy így haladtok már ti is! :)

Fiona!
Akkor pihenj! Semmi ablakmosás, semmi takarítás! Ebben az időben nem nehéz pihizni :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kira!

én 1 hetet voltam otthon!!!Baba boltban dolgozom!!!Szerintem menny beteg ácsiba!!!!!Nem tesz jót a felfázás,megfázás!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kira
Szerintem maradj betegállományban!
Ne kockáztass!

Törpe

Kép
törpehzs

Kira!

Dr Szűcs a dokim. Neked ki?

Nem tudom hogy merjek-e tesztelni. Pco-s vagyok, nemrég volt egy halvány + tesztem amit nem is értettem , tudtam hogy nem lehet. Kiderült a pici ciszták is termelhetnem minimális hcg-t.
A mai tesztek pedig annyira érzékenyek hogy nagyon keveset is kimutatabak, ami még nem biztos hogy elég a terhességhez. (kémiai t.)
Nemrég volt előttem egy ilyen példa aminek rossz vége lett.

Ezért nem tudoim mit tegyek.
Te mit éreztél inszem után? Mai napig érzel hasi görcsöket?
Vagy ez is mindenkinél más vajon...
trin

Törpécske!

nagyon édi!!köszönöm!!!aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Most kezd megint fájni a pocim!!Szerintetek ha reggel megjön akkor is vigyek pisit??????????????? :roll: :roll: :roll: Vagy mit csináljak!!!???? :roll:

Gabicsibém,Gil!!!!Híányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!!Andris topikot nem elfeledni!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja Trin4

Szűcs doki nagyon édike,néha morcinak tünik,de csak addig amig nem mész be hozzá!!!Én nem hozzá járok hanem Wiegandt dokihoz,de amig szabin volt ö helyetesítette!!!!Tündér volt végig!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Nem vagyok profi, de szerintem mindenképpen menj, és vigyél!
Elég olyan sztorit olvastunk már, hogy pecsételgetett, de terhes volt! Meg hogy a fájdogálás, és a pecsételgetés is a "helyezkedés" miatt volt!
Remélem nálad is így van:)
Szóval ma már csak pihenj Te is!
Holnap pedig minden kiderül!
Drukkolok neked nagyon!

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi!

Vigyél pisikét holnap mindenképp. Első alkalommal megjött és recin mondták hogy a laborba adjak le mintát.
Szóval ha meg jön ha nem vigyél mindenképpen!
vucuska

Nyunyi!
Most akkor nem is jött meg rendesen? Akkor meg miért vagy így elkenődve? Lehet, hogy holnap jössz nagy mosollyal, hogy pozitív a teszt! REMÉLEM!
Trin
Nekem a Konc Tanárúr a dokim. Nem egy egyszerű ember, de biztos profi! Nekem inszem után minden bajom volt. Fájt a hasam, mellem majd szétszakadt! Napokig nem aludtam rendesen, mert minden forduláskor felébrettem annyira fájt! Tegnap görcsölt a hasam pár órát, de mamár nem nagyon. Mellem fáj még de nekem külömben is szokott nagyon. Még annyi, hogy tegnapelött szaggatott a derekam. Tele lett az álkapcsom oldalt pattanásokkal. Na ennek nagyon nem örültem. Ilyen még sose volt, de biztos a hormonok bohóckodnak velem. Úgyhogy nekem sok bajom volt, de mivel itthon voltam, különösen sokat foglalkoztam magammal, ami nem túl jó!!! :roll:
Inszem óta folyamatosan fáj a hasad??
kira76

Bonya,
Te nem voltál véletlenül ma a BMC-ben? Mert mintha láttalak volna reggel. Rózsaszín ing volt rajtad, nem? Én fekete nadrágban, és egy fekete alapon fehér és vörös kárómintás pulcsiban voltam.

Fiona,
Örülök, hogy egészséges a babóka, remélem nem lesz gond a lepény miatt!

Nyunyi,
Ne sírj! Lesz még neked másik babód! Ki tudja, hátha most! Ha nem jött meg, akkor még van remény! Mindenképpen vigyél vizeletet!

Trin,
Üdv itt, remélem sikerült az inszem!

Kira,
Maradj betegácsiban, nem éri meg kockáztatni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kira
Nekem is Konc Tanár úr a dokim!
Én nagyon szeretem :D már akkor megnyugszom, ha a hangját hallom. Még sose láttam morcosnak:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs!
Nekem nem kezdődött túl jól nála a pályafutásom! :oops:
A szülészeten osztályvezető a Lintner tanárúr ( Ő a Dokim)és Ő küldött át engem a Konc dokihoz és nem kellett időpontot kérnem. Áttelefonáltak neki, hogy megyünk és azt hitte a Koncdoki, hogy protekciósok akarunk lenni és tolakszunk a többiek elé! PEDÍG NEEEM! Csak tökre pattogott, hogy most azonnal nem tud fogadni, csak nem tudta, hogy mi ezt halljuk. A recepción pattogott! Tök igaza volt, de hát mi azt sem tudtuk merre hány méter! Dehogy akartuk, hogy fogadjon minket. Nagyon ciki volt! De tényleg nem tehettünk róla! Ez csak egy hüle félreértés volt! Na így kezdődött! De azóta tök rendes, normális velünk. Biztos már el is felejtette. :D
Rebe
Na de meddíg? Ki fognak ütni a melóhelyemen. Most hónapokig legyek otthon, ha nem sikerül? Húha! Viszont tényleg nagy a kockázat! Hát nem tudom!! :(
kira76

Lányok

Köszike a segítséget!!!!!Hát végül is nem jött meg de azt hittem megjött!!!egy csepp volt az is csak törlés közben! :oops: Bocsika hogy igy írtam!! :roll:

Olyan aranyosak vagytok ,mind!!!!!Imádlak titeket!!!!! :wink:

Kicsi Rebém!!!

Holnap akkor te is jösz ugyi???ugy örülnék ha taliznánk!!! :wink: Cuki a cicád!! :wink:

Szerintetek brummadzag merre lehet!!remélem jön hamar!! :roll:

Lányok,Sehike baba ma nem tud gép közelben lenni mert valami van a gépével!!!de holnap lesz a bmc-ben!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Nem is ismerlek, de gyomoridegem lett, úgy izgulok most miattad! Nagyon kiváncsi leszek!! Ha hazaérsz írj ám rögtön!
kira76

Sziasztok!

Arjudo: Üdv köztünk! Inszemmel én nem mentem táppénzre, csak vigyáztam magamra, hogy ne emeljek nehezet.
Szűcs doki nagyon jó szakember. Az, hogy a folyóson morcos az csak külső, bent a vizsgálóban tud mosolyogni is.

Nyunyi

Nem szabad elkeseredni. Holnap biztos jó hirt kapsz.
Pisit mindenképpen vigyél magaddal. Én nem vittem és ott kellett produkálnom.
Addig is küldöm: Kép

Fiona: Ez nagyon jó hir, hogy a baba jól van. Te meg vigyázz magadra. Tarsd be szigorúan az orvos utasítását.
Ha lehet inkább feküdj!

Trin: Üdv a toppikon. Az inszemes eredmény hirdetést Nyunyi jól leirta. Hétfőn lehet, hogy találkozunk. Én is megyek.

Gabi:Pihizel. Eltüntél. Küldöm a babatapit+++++++++++++++++++++++++++++

Lányok

Valamit nem értek. Segitsetek. Itt olvasom ezt a progi szuris történetet. Ezt lombiknál adják? Ezt nem lehet a patikában kapni? Meg kell rendelni? Hol kell rendelni?
Nekem ez teljesen ismeretlen terület :oops:

Brummadzag: Hol vagy? Mi történt veled? Várjuk a hireket!

Mindenkinek szép estét!

Ma már nem jövök, csak olvasó üzemmódban. Apa itt áll a hátamnál, hogy kell a gép neki.

sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kira drágaság!!

ne idegeskedj!!!!nyugi!!aranyos vagy drága!!!! :wink: Köszönöm!!

Erikám!

A te kis férjecskéd ilyen kis szigórú,???Dolgozik a gépen?!Köszönöm a drukkot!!!!!!!!!!!!!Én lennék a világon a legboldogabb ember ha sikerülne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Brumi gyere már léccike!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kira
Értem :oops: :oops:
Ez tényleg hülye helyzet lehetett! :roll:

A munkahelyed nagyon-nagyon jó és pótolhatatlan?
Mert ha reálisan átgondolod, és úgy érzed ilyet találhatsz másikat akkor inkább maradj otthon!
Ki sem rughatnak, ha betegállományban vagy!!

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi

Nem dolgozik. De egész napos fizikai munka után, neki többek közt ez a pihenés. Nézelődik, meg játszik. Én meg ugy vagyok vele, hogy egész nap a géppel dolgozok, ilyenkor már annyira nem hiányzik.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok lányok!
Már hónapok óta függő vagyok tőletek. Ti lettetek a netes családom. Eddig babonából nem írtam :oops: , de, hogy Kíra keresett, így írnom kell.
Magamról röviden: az előző házasságomból van egy 9 éves csodalányom Sára. /Egyébként ő hív nonónak./ Ő nehezen, 1 év alatt "jött össze" természetes úton. Második férjemmel 20 hónapja szeretnénk babát. Minden eredményünk tökéletes, csak babóca nincs. :cry: Most vagyok túl a második /szerintem sikertelen/ inszemen. Jövő hónapban lesz még 1, de utána koromra való tekintettel jövőre lombik következik. Már túl vagyok a 36-on. :roll:
Remélem ugyanolyan klasszak lesztek velem is, mint a többi újjal.
A holnapi BMC-s járatnak szorítok.
Kira76 küldök pü-t.
nonóka

Nonóka!!!
Jajj de jó! :lol: Hú de örülök Neked! Írj! Bár gőzöm sincs hogy kell elolvasni, de majd rájövök! :D
kira76

Sziasztok csajszikák!!!!

Jezsoerika!!!!!!!!!!!A progiszurit a pharmavit futárnál kell megrendelni. A dokid megmondja,hogy hol van egyébként nincs messze a szt.Jánostol. Arra figyelj,hogy csak euróban lehet fizetni és előre kérik.Már nem emlékszem pontosan de kb.98 euro körül van az ára. 3 nap alatt itt van. Nekem kétszer is szerencsém volt mert épp volt nekik.

Kira!!!Engem is a Lintner vitt át a Konc tanár úrhoz . Velem anno kb 3 éve személyesen átjött,és igy a Konc azonnal fogadott. De szerintem nem befolyásolta semmiben. A Konc nem egy lélekápolós tipus. Ettől függetlenül én szeretem.

Nyunyika!!Mostmár tiszta ideg vagyok érted!!DE komolyan Holnap feltétlenül vigyél pisit. És azonnal tudasd velünk a tényállást!!!Legjobb lesz ha egy laptopot viszelúgy gyorsabb lesz!!! :lol: :lol:

Gabicsibe hogy birod a pihizést!!! Bár most elég gány idő van igy talán könnyebb!! :wink:

Trin!!! Két hete és még nem teszteltél???? Hú hát ügyi vagy. En minden beülti után 6-8 nappal már teszteltem :roll: :roll: Persze negativ lett de ugye a kiváncsiság :roll: :lol: Aztán mindig megfogadtam,hogy legközelebb nem!!!!!De persze sosem birtam ki :wink: :lol: :lol: Ja egyébként 4 beültetésünk volt. Most Márciusban volt az utolsó ami sajnos nem sikerült :cry: Épp elhatároztuk,hogy itt a vége ennyi kudarc épp elég volt meghát fiatal sem vagyok már erre májusban teljesen spontán váratlanul és nagy meglepetésre terhes maradtam. Az első két hétben mig nem tudtam róla majd mindennap 20 km biciklictem. Volt hogy 150 felülést csináltam!! Ja aztelfelejtettem mondani hogy épp egy fogyókurának álltam neki. gONDOLTAM HA KISMAMI NEM LEHETEK MAJD TALÁN TOPMODELL :lol: :lol: 8)

És lám milyen az élet!!! Látod NYUNYIKA????? Sohasem feladni????? Majd később jövök! Puszika mindenkinek

Kép
fiona66

Kriszti,

Irtam neked pü-t.
Puszi

Kép
bibike27

Erika!

értem!!hát igaz!! :wink:

Nónoka!

Üdv Nálunk Kedves!Biztos sikertelen 2 inszem??Hányadik napon vagy????Én holnap megyek a 2 inszem eredményemért!Csináltam tesztet negatív sajna!!De majd kiderül holnap!! :wink: Nekem is van egy kisfiam ö 5 éves lesz Mikuláskor!Ö azzonnal megfogant ahogy akartuk,csak a tesó nem akar jönni!!!! :roll: :wink:

Fiona Drágaságom!!

Ne legyél ideges ,nehogy ártson a babónak!!küld el a számod pű-ben küldök egy sms-t inkább!!!!Pusszancs

jaj csajok ugy agódom Brumikáért!!!!!Remélem hamarosan jön a jó hírekkel!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok most beszéltem Zsókucikával,tök jó fej ,tök kedves hangja van!!!Jól el leszünk a vasárnapi uton!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám,

Imádlak! :lol: :lol:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi,
Megyek holnap a párommal! Megint lesz vérvétel a hormon miatt. Ez alapján fogja meghatározni az adagomat.

Kira,
Hát ez tényleg nem egyszerű szitu! Lehet, hogy nem olvastam figyelmesen, de miért nem mehetsz vissza dolgozni ha nem sikerül? És utána amikor lesz a következő, akkor újra betegácsi. Nem nézik jó szemmel?

Nonóka,
Kép Mielőbbi babásodást neked is! Gyere bátran, a csajok nagyon aranyosak és segítőkészek mind!

Fiona,
A progi szurit az orvos javaslatára kell kiváltani? Ez az utro helyett van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyika és Zsókuci!

Annyira aranyosk vagytok és olyan jó emberek! Írtam az Andris topikba én is.
Nyunyi!
Kérlek ne add fel eddig te tartottad a lalket mindenkibe ne hagyd magad még van remény! :)
nikó

Zsókucim!

Én is!!!! :wink:

Lexikénkél vajon mi lehet,jól van már???ha jól láttam erre felé jár?Remélem jóbban van a kis lelked kedveském!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebém!

Akkor talizunk remélem!!!! :wink:

Nikó!!!!

Ez nekem most annyira jól esett hogy elbőgtem magam!!!!!!!!!Nagyon szeretlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Székesfehérvár, 2007.szeptember 26.

Helló!
1770 g vagyok és 27 ml anyatejet eszem,igaz még szondából,mert hamar elfáradok és még a torkom is fáj a tubustól.
Kicsit rekedt vagyok,de már dolgozok a hangomon,sokat sírok.
A nõvérkék zerint sokkal élénkebb vagyok,mint a tesó,bár a hugi kicsit elhúzott súlyban,szerintem hamar utolérem.

Lányok dórka babácskás hírek a Jucikáék oldaláról!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok Lillis hírek!Sziasztok!
1940 g vagyok és a nõvérek lustának tartanak.
Nem tehetek róla,hogy ilyen fárasztó dolog ez az evés.Beletömködik az ember szájába a hülye cumit és még szívni is kell,hogy jöjjön belõle valami és csodálkoznak, hogy a végére elalszom.
Napközben már anya etethet az üvegbõl,jókat küzdünk egymással,de általában õ az erõsebb,pedig nagyon össze tudom ám szorítani a szám, ha nem akarok enni.

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nem tom mért vannak benne ezek az akármik az írásban!!!Na mindegy igy is kivehető!! :wink:

Drágák!

Mára búcsúzom!!!Legyen szép estétek!!Holnap csajok lessetek,mert nem tok belépni arra köcs... iwiwre!!!Ha valaki felísmer jöjjön nyugodtan!!!Jóccakát!!!!Kicsi Brummadzag remélem reggelre jó híreket írsz!!majd bekukantok!! :wink:

LÁNYOK ÜZENJETEK AZ ANDRISBA JUCIKÁÉKNAK HOLNAP 15-30 IG!!!!!!!PUSSZA :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák! Ma nagyon ráérek. :lol:

Nyunyika irtam p.ü. Remélem elküldeni is sikerült!! :lol: Tudod milyen giga béna vagyok :roll: :lol:

Rebe!!!!A progiszurit receptre lehet rendelni!!! Nekem mindeg a Konc irta ki.. Nem az utro helyett van ha nem mellette. A beülti után kell beadni magadnak.Nekem aztmondta a Konc hogy ha tudom feltétlenül szerezzem be. Gondolom mert a négy beültiből egyszer voltam "kicsit terhes" ez volt először egyszer meg 8 hetesen elhalt! :cry: :cry: ez volt másodszor.És ezt a két utolsó beültinél irta.

Zsókuci!!!Én elmennék veletek vasárnap de én Kalocsai vagyok és nem Pest környéki.

Kép
fiona66

Nyunyi!
14-én volt az inszem, így hétfőn kell mennem az eredményhirdetésre. Megfogadtam, hogy nem csinálok tesztet, mert az előző nega tesztnél már nem is sírtam. Neked nagyon szorítok holnapra! HAJRÁ TESÓ!!!

Rebe!
Köszönöm a fogadtatást!
Sárának is nagyon tetszenek a cicáid és a vonalzód is :) . Nagyon profi vagy! Igyekszem én is megtanulni ezeket a díszítéseket.
Ha jól gondolom, te most vagy benne az első lombikba, amitől én rettegek :roll: . Szerintem én is lombikozni fogok, és azt kívánom, hogy te mint kismami segíthess a tanácsaiddal. :D

Mennek a petenövesztők, babatapik, kinek-kinek igénye szerint :)
Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Nyunyi!

Rendesen rám hoztad a frász!
Te ne ijesztgess minket! :D :D
Majd holnap meglátod, hogy semmi okod nem volt idegeskedni.

Arjudo, Trin, Nonóka!

Üdv köztünk!

Madrin!

Ha jól emlékszem, nekünk kb. egy időben volt a beülti.
Azt szeretném kérdezni, hogy azután a mensi után volt már mensid? Ha igen akkor rendes időben jött meg?
Mert nekem reggel óta fájogat a hasam, viszont csak jövő pénteken kell megjönnie.

Mondjuk, ma egyébként sem vagyok vmi jól.
Délelőtt olyan rosszullét jött rám, hogy azt hittem elájulok.
Fogalmam sincs mitől lehetett.

Nefke!

Valószínű, hogy a hormonoktól vagy ilyen fáradt.
Én is nagyon sokat aludtam, a leszívás előtt és után is.
A párom ki is nevetett, mert a doki azt mondta beültetés után, hogy nem kell egész nap feküdni, csak többet pihenjek az átlagosnál.
Azt mondta a drágám, hogy azért mondta ezt a doki, mert ő nem tudja mennyit alszom általában.

:D :D
nika28

Nonóka,
Köszi a dícséretet! :oops: Remélem így lesz és kismamiként fogok segíteni! :wink:

Gabi,
Hogy vagy, hogy érzed magad?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?