A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Topic lehet, h jobban működne az új helyen, mert azért tényleg sokkal nagyobb a termés itt nálunk, mint máshol, és minden szerver kapacitása végleges. Ha újrakezdjük, egy parancshoz eg yideig kevesebb üzit kell rendelnie. Nemtom, segít-e neki, de talán. Mondjuk az se ártana, ha "odafent" törölnék a soha nem használt topikokat. Tele van ilyenekkel a Társalgó.
Vendég

Dorka! Táblát elküldtem tegnap, de most mégeccer. Nem megy át?
Vendég

Egcsi - kössz kérdésed, de nem tom rá a választ. Reggel elment munkába, onnan meg Székelyudvarhelyre mentek, holnap kezdődik egy újabb verseny. De most fel is hívom, mett rákérdek, hogy az antibigyótikumot bevette-e.

Kép
kissmanó

Manó!

Nekem így okés, aztán ha ez bedöglik akkor megyünk oda át, de ha máris költöztök nekem úgy is jó, én már azt is megkuksiztam, írtam is.

Szal nekem tök mindegy, itt vagy ott, mondjuk monogán tipus vok, de ha menni kell, akkor menjünk!
Mert ez nem állapot amit ez művel, bár most simán váltott oldalt, nem értem tegnap meg ma délelőtt miért nem ment nek...
Vendég

Jól van, ahogy gondoljátok, ha szarakodik a topik, irány a másik.

No mingyá itt vannak a vendégek..Samu meg most aludt el, semmit nem fognak belőle látni..de ha meg nem alszik akkor nyügike..hm.. :roll: majdnem kettőig aludt a lelkem.
Ez van.

Bori!
Te lehet, hogy ismered a srácot aki jön hozzánk de az öccsét biztosan. (zimmerman, veres pálnéban végzett)
torolve_20131003125716

hali, csak bekukk, mert gyerkőc panaszkodik kicsit

azért én remélem az 1. szülinapját megéli a topikunk (11.14.)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Babdorka igazad van,ár nem foghatom a babonára.Egyszerüen nem tudok vonalzót csinálni,de ez már szerintem igy is marad.

Tökre kivagyok akadva.okt.-ben mennénk Egerbe hosszúhétvégére és mindenhol teltház van,nem tudom így mi lesz.
pillangó7

Apa hazajött és megszakértette a gépet :lol: Jöhetnek a zenék :lol:

Móni: én kiegyeznék az 1szeri keléssel.Samu sajnos vagy 4-5* ébred este 8 és reggel 6között :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hali!

Manó: 7 órája alszik????? :shock:

Szőrös téma: :oops: , o.k., hogy a lábam olyan amilyen, Tina Turnert mondjuk nem hagyom beköltözni a hónaljamba, de az arcom... :oops: . Annakelőtt olvastam, hogy szoptatás alatt hormonok hatására szőrösödik az arc, amit nem szabad kitépni, mert attól erősödik, de ha nem piszkáljuk, szoptatás után elmúlik. Basszus nekem olyan szőrök nőnek, hogy egynehányat már nem viselek el és kitépem :oops: . UUUUTÁLOM! Vigasztaljatok már, hogy Nektek is van. Köszi!
ckat

Bori, megjött a táblázat, köszi. Akkor dolgozom az ügyön.

Pillangó, segítsünk vonalzót csinálni, vagy nem is akarsz?

Ezt a képet nem tudtam megállni, hogy ne rakjam fel. Ezek a tesco-ban vásárolt fürcsis tengeri herkentyűk:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ckat nekem a hormonkezelés alatt jött ki és a terhesség alatt kihullott, de még most is van egy-két kósza szőrszál.. de nem vészes, én kihúzkodom...

Andrea
Kép
kindernay

Brigi: na este 8-tól reggel 6-ig Bálintom sem 1x-2x eszik. Eleve 9-fél 10 körül alszik el, tehát 9 körül eszik...majd általában 1-kor ébred, jó esetben 3-kor ( így ez a 2. evés), és még 5-6 felé is, jó esetben 6-7-kor.
Samu egyébként minden ébredéskor eszik is? vagy csak egy kis vígasztalásra vágyik?!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Na, ezt a kettőt még engedjétek meg. :lol:
Már csak a távirányító hiányzik a kezünkből. :lol:
Kép Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka - engedélyezve van. sőőőőt: követelünk még többet.

Kép
kissmanó

ja, lemaradt: a 3-ból a középső tecc a legjobban.

Kép
kissmanó

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Babdorka, a távirányító ugyan hiányzik, de az ujjacskája már nyomogató pózban :lol: ! Igazi férfi!!!!
ckat

Hajni, mi a bajci??? :cry:
ckat

Na, vajon mit csinál pont rajta? Na? TV-t néz éppen... :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Nézem a fotókat és sirhatnékom van. Tömzsinél fiatalabb babák olyan szépen fognak, figyelnek a játékokra.
Andris meg semmit sem csinál, csak fekszik. :cry: :cry: :cry:
Hason fekve nem emeli a fejét, sőt utál hason lenni. Pár percig elvan, nyalogatja a pelust maga alatt, aztán ordit. :cry: :cry:
Játékokat nem fog, meg sem érinti az egyenhalacskákat sem.
Ha felemelem, a fejét oldalra fordítja, és csak úgy nézelődik. Ha valaki hozzászól akkor sem fordul arra.

Értekeztem már erről Borival, merthogy elkértem a "receptet" a gyógytornászhoz. Beutaló kéne, de a dokink szerint csak lusta Andris. És nem ad beutalót. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Annyira el vagyok keseredve... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mielőtt nagyon nekiugrok a táblázatnak, véleményekre vagyok kiváncsi, hogy milyen sorrendben legyenek az oszlopok???
Mert később macerás már átpakolászni.

oszlopok:
- Baba neve
- Baba méretei
- Terminus (ez egyben legyen-e a szülés időpontjával, vagy azt külön oszlopba rakjam?)
- Baba vonalzója
- Szülés
- Vajúdás
- Beavatkozás
- Komplikáció
- Gátvédelem
- Egyéb
- ... eddigi oszlopok

kétfiús anyuka
babdorka

sziasztok!

Zsú! A sterimart én sem szerettem nagyon nehéz volt nyomni, a fluimare sokkal jobb nagyon könnyű használni.

Manó! Párásító: nekünk nethaus hidegpárásítónk van én nagyon szeretem a MediaMarkt-ban vettük 7000 volt.

Emi! Nem semmi denevérsztori!

Nagyon cukik a kpek, rakjatok még olyan jó nézegetni :D

Megpróbálok visszaolvasni!
További szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Annee, ne legyél elkeseredve! Hétről hétre változnak a babák, és Balázs is csak egy hete kezdte ezt az üléses érdeklődést. Mondjuk az valóban rossz jel, hogy ha hozzászóltok, sem fordul arra. Azzal egyetértek, hogy mindenképpen látnia kéne egy szakembernek, ezzel rosszat nem tesztek neki.

Bori, semmiképpen nem lehet beutaló nélkül eljutni oda, ahová ti jártok? Akkor sem, ha fizetni kell érte?

kétfiús anyuka
babdorka

Hajni: akkor szard le azt a f...sz dokit, vidd el máshoz!
Bár én orvos nem vagyok, de tuti semmi baja Tömzsinek, stabil kis kölök!!!! :D Aki autómatán is tud enni, az a jég hátán is megél!!! FEL A FEJJEL!!!!!
ckat

Na igen, ez ami idegesíteni tud: ugyan má mibe kerül egy beutalót adni az olyan dokiknak? Ők talán sose aggódtak? Meg ha tényleg semmi probléma nincs, nem azért van a szakember, hogy megállapítsa? Miért csak akkor mehetünk, ha már baj van? akkor meg jól leba...nak, hogy nem mentünk időbe! :evil:
ckat

Felhivtam sírva a napi 24 órás védőnőnket. Nagyon rendi csaj! Holnap megnézi Tömzsit, mutat pár tornagyakorlatot amivel javíthatom. Addig is mig nem tol be a helyi gyógyterapeuta csoportjába.
Végre valami...
Vendég

Dorka! Nekem tetszik így a táblázat!
emi_25

Annee! Tömzsi ügyi gyerek, de jó hogy vannak még rendes emberek, és segítenek nagyon jó fej a védőnénid! Nem lesz semmi gond! De azért nézesd meg hogy te is megnyugodj!

Kép Kép
emi_25

Fogni Gréta sem fog.
Hason útál lenni. Hogy nyomatékosítson, bukuk egyet, beleüti az arcát, s én ugrok mint nyúl. Mint az előbb is.
Ellenben a kunkorika szalonnásat imádja. Azaz mikor megfogja marékra a hüvelykujjam, s én segítek neki felülni. Élvezi rettenet.
Mint mondtam, játékokat nem fogja, de boxolja. Fordítja a fejét ha akarja. Délelőtt figyel ha dumcsizunk, imádja ha beszélgetünk. De ilyenkor extra nyűg, sosem fordul a hang irányába.
Szerintem semmi gond, de a megnyugtatásodra persze kéne lássa valaki. S ha a dokitok nem partner ebben, valami kibúvónak kellene létezni.

Kép
kissmanó

ja, kössz a párásítós infókat.
melyikbe mennyi víz jár, s ha maximumon nyomja, meddig tart benne a víz? nálunk extra száraz télen a levegő, s most már halaszthatatlan még egy beszerzése.

Annee- jó, hogy védőnéni értelmesebb mint a dokker.

Kép
kissmanó

ja, a bukuk persze, hogy bukik akart lenni :oops:

Kép
kissmanó

Manó! A milyenkbe 2,5 liter víz megy bele és elég sokáig tart bár ez attól is függ mennyit használjátok egy nap, pontosan nem tudom megmondani mert mi csak 1-2 hétig használtuk amikor nagyon száraz volt a levegő és a védőnéni mondta hogy próbáljuk ki. Jobb is lett tőle mert előtte sokat szörcsögött mert összegyült a por és minden egyébb az orrába.

Kép Kép
emi_25

Dorka: táblavélemény
a terminus meg a születés legyen két külön, de egymás melletti oszlopban. mert azért nem mind1 (bár csak Lilkónál nagy a különbség), hogy mennyi időre születik egy babó.
azt mondják az okosak, hogy a koraszülötteknél az összehasonlításnál fél éves korukig azt kell nézni, hogy mikor kellett volna szülessen.
Egyébként szerintem jó ahogy javasoltad, s kössz a tábla menedzselést.

Kép
kissmanó

áááá, akkor az nálunk nem nyer. Nekem ami van szinte maximumon nyomja, s a 4,5 lityós tartályból 12 óra alatt kimegy 4 liter. Igaz, ilyen brutálul éccaka szoktam nyomatni, de kipróbáltam, így a jobb.

Kép
kissmanó

na, Grétu elaludt az ölemben, megyek Edót kihorgászom a házi medencéből (fürdőkád)

Kép
kissmanó

Anyu elvitte Nyunyit sétálni 1/4 7 kor és még nem értek haza.
már felmostam és fürdetnék na mindegy.

párásítót én is szeretnék de olyat amibe lehet illóolajat tenni.télen nagyon szeretek "párologtatni".megkérdezem majd a védőnőt holnap mi a véleménye.

holnap jön a kozmetikusom (mi könyvelünk neki) mondtam hozza a szemöldök csipeszét aztán jővőhéten elmegyek egy expressz kezelésre is július elején voltam utoljára.

Bridzsi

Kép
esztora

Dorka! Sztem baba méretei+terminus+szülés napja lehet egy rubrikában. Pl. 2007. 06.18. / 39+5 / 54cm, 3610g - 3 sorban. A vonalzó miatt úgyis vastag lesz minden sor, és minél kevesebb oszlop van, annál átláthatóbb sztem. Sorrend tecc. Köfönjük előre is a munkádat!

Annee! Mindenképpen menjetek el neurológushoz! Kérdezd meg őket, beutaló nélkül tudnak-e szagvéleményt adni, és ha kell kezelés, akkor a szakvéleményre mán csak ad beutalót a körzeti…
Bajcsys csecsemőosztály esetleg? Vagy ahol voltatok a sárgasággal? Oda felveteted a gyereket, és onnan tovább tudnak küldeni.
Bocs, h paráztatlak, de minket már 2 hónaposan is csesztettek, h nem emelte a fejét Ádám! A fogás sztem még nem baj, de nem vagyok szaki.
Most kell lépni, mert most van a legjobb idő a fejlesztésre. Budaiban nagyon rendesek, talán ki tudnak találni vmit! 345 0600/Ortopédiai Rehab.
Ha nem felejtem el, holnap megkérdezem, tudnak-e vmit tenni (igyexem, csak nekünk is több dolog lesz holnap).
Vendég

Annee csatlakozom Borihoz tök rendesek a Budaiban kérdezd meg őket, hogy fogadnak-e így, lehet hogy fizetni kell valamit, de megéri! Nekem Botond emeli a fejét, de amikor nincs kedve csak nyöszörög, nézni is néz hang irányába, de azt is amikor kedve van elégi zavaró ez így, nem tudom követni a kis hamist! Biztos semmi gond nincs nálatok, de menj el, megéri! Nem értem én sem a beutalót, hülye paraszt! Mibe kerül neki adni?!

Dorka: nagyon édes Balázs, sör?????

Na jó éjt mindenkinek puszika

Andrea
Kép
kindernay

Csajok! Zsuzsi körül nagy a csend. Vagy csak nekem tűnik úgy?
Hiányolom továbbá Orsit (a jó kis tükrünket), Szücsit - most már nem mondhatja, hogy tikkasztó meleg van a manzárdba, s azért nem ír, na meg most már Mary is otthon kell legyen, bár gondolom azért otthon is kell nekik kis idő mire átszoknak az új körülményekhez. De akkor is hiányolom.
Kifogás-nyafogás nincs, tessék beköszönni. Irgumm-burgumm.

Kép
kissmanó

nini - imidzsváltás van a táblázatban. kössz Dorka :wink:

Kép
kissmanó

Nna, egy dolog tiszta a táblázatból: ha Times ikrei nem játszanak, akkor Egon béb volt a mérlegen a legkisebb meg centiben dettó.
Ellenben Zsú Marcija csak a mérlegnél győzött a másik oldalon (ja, s nem akárhogy, egyedüli 4essel kezdődő súlycsoportú), centiben Lidikóka Botondja messze viszi a pálmát.
Hmm - asszem gyerekkoromban a család nem hiába csúfolt statisztikusnak.
Léptem alukálni. Reggel Edót én kell indítsam, bár apa az egyik ügynöknek kiadta leckébe, hogy idejöjjön s vigye ő suliba a jányt.

Kép
kissmanó

Mano! en mar masfel honapja kuzdok.....es ma este nem kert potlast!!!!!!!! ilyen mar nagyon regen nem volt. persze nem adom fel. es koszi.
bocsi, felkezes vagyok.

Dorka! Egon 21.-én szuletett, egyebkent nagyon tetszik. ugyi vagy.

Annee! sztem, is mennjetek el, de azert ne idegeskedj. Tömzsi ugyike es minden rendben lesz. ha kell, majd tornaztok.

Dorka! Balázs olyan szép!!!!!!!!!!!!!!! es milyen erdeklodo! nalunk Egon fekve furdik es kozben lubickol, csupa vizesek leszunk :D
molkata

Na, erre még visszatértem.
Kata - én ezt valahogy nem értem. Ha tudtál szopik közt fejni, akkor volt tejcsi. Csak Egonkának volt szerintem könnyebb az üveget kérni. S itt kellett picit bekeményíts. Mert szerintem azért az éccakai alukánál nincs pihentetőbb. S ha te éccaka fejtél, utóbb nem is 1x, akkor pá pihenés.
Na, de akkor küzdelmes imáid meghallgatásra találtak, s az csudijó, hogy ma nem kellett a pótlás. Csak így tovább. Hurrá.

Fürcsi nálunk abban a fotelben történik, na lábmozgásból már kiválóak vagyunk. Tegnap hagytam kedvére pocsolni míg meg nem unta, hát szerencse a nagy kádban neki a vízszint azért kádhoz mérve alacsony, így csak 1-2 csepp fogott padlót. Pár cseppel több került az én pólómra. Szóval ketten élvezzük a fürcsikét: ő, hogy pocsolhat kedvére, én, hogy nem kell hajbókoljak, nem fájdul meg a derekam, hagyhatom sokat a vízben a kölköt, s mindkét kezem szabad.

Kép
kissmanó

Ckat :)
Nekem vannak banyaszőreim. :wink: Teljesen független a szoptatástól, előtte is voltak. Csak egy pár, itt-ott, én kitépem. :D
Most, hogy így felhoztad, le kellene gyantiznom a bajuszkámat is. :roll: Fííínom lesz...

Dorka :)
Balázskád egy tündér! Nagyon fotogén gyerkőc. :wink:

Hajni :)
Mi az, hogy nem ad beutalót????? Ha te aggódsz, akkor adjon!!!! Nem kerül neki semmibe....na, az ilyen felidegesít! :evil: Legalább a védőnő normális. :)
Tegnap a babaszoba.hu-n megnéztem (ismét), hogy mit kell(ene) egy ekkora gyerkőcnek csinálni. Ha gondolod nézz be oda, a mit tud a baba rovatba kell beírni az adatokat. (bocs, ha már ismered)
Bence se fog semmit, néha beleöklöz a játékaiba. Most rátettem a csuklójára a csörgőt, de tesz rá... 8)

Mindjárt dobok képet. Tegnap dekoráltunk a nagyfiammal. Habszivacs-szerű figurákat (nem tudom hogy híják magyarul :? ) ragasztottunk a falra.Legalább fél óráig nem rosszalkodott. :D
Bence legújabb szórakozása, hogy leültetem az akvárium elé és nézi a halakat. 2O perc tuti mozi. Még felhúzni se kell. :D
Ma a boltban annyira üvöltött, hogy egy hölgy megjegyezte, zeng az egész bolt...mindezt azért, mert nem mozgott alatta a bevásárlókocsi! :shock:
Kép Kép Ezt a rucit Berci választotta a kistesónak, mikor még a pocimban volt. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ckat :)
Nekem vannak banyaszőreim. :wink: Teljesen független a szoptatástól, előtte is voltak. Csak egy pár, itt-ott, én kitépem. :D
Most, hogy így felhoztad, le kellene gyantiznom a bajuszkámat is. :roll: Fííínom lesz...

Dorka :)
Balázskád egy tündér! Nagyon fotogén gyerkőc. :wink:

Hajni :)
Mi az, hogy nem ad beutalót????? Ha te aggódsz, akkor adjon!!!! Nem kerül neki semmibe....na, az ilyen felidegesít! :evil: Legalább a védőnő normális. :)
Tegnap a babaszoba.hu-n megnéztem (ismét), hogy mit kell(ene) egy ekkora gyerkőcnek csinálni. Ha gondolod nézz be oda, a mit tud a baba rovatba kell beírni az adatokat. (bocs, ha már ismered)
Bence se fog semmit, néha beleöklöz a játékaiba. Most rátettem a csuklójára a csörgőt, de tesz rá... 8)

Mindjárt dobok képet. Tegnap dekoráltunk a nagyfiammal. Habszivacs-szerű figurákat (nem tudom hogy híják magyarul :? ) ragasztottunk a falra.Legalább fél óráig nem rosszalkodott. :D
Bence legújabb szórakozása, hogy leültetem az akvárium elé és nézi a halakat. 2O perc tuti mozi. Még felhúzni se kell. :D
Ma a boltban annyira üvöltött, hogy egy hölgy megjegyezte, zeng az egész bolt...mindezt azért, mert nem mozgott alatta a bevásárlókocsi! :shock:
Kép Kép Ezt a rucit Berci választotta a kistesónak, mikor még a pocimban volt. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, ennyire azért nem volt fontos a mondanivalóm. Bocsi! A rendszer nem írta ki, hogy elküldte. :roll:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Most látom, nektek is olyan pihiszéketek van. Népszerüü a topicban :wink:

Manó! Szopi után csak néhány csepp jön, 5-10 mili. A 10 nagyon ritka. Két szopi között szokott lenni kb 30. Az esti szopi után 2 órával szoktam zuhanyozni, aztán fejek kb 80-at, de van, hogy 100-120-at, majd a hajnali etetés után kifejem a másik mellem, kb 80-at. Ez a pótlás.
Holnap megpróbálom, hogy nem adok neki pótlást, már ha jól lakik anélkül is. Meglátjuk.
Nagyon hullámzó a teljesítmény, mire megtanulunk újra szopizni, megint kevesebb a tejcsi és kezdhetjük elöölrööl. Mostmár nem ordít evés közben, mert simogatom és megdicsérem, hogy miylen ügyes és így még nevet is és folytatja az evést, amíg van....

Jó éjt nektek!!!

Ja! Ügynök viszi Edót suliba. :lol: 8)

Egon a legkisebb! :P Kicsi drágám! Mennyit aggódtam, hogy miért pici. A doki mindig vizsgálni akart, mert "nem nöö ez a gyerek"...Mostmár nöö! :wink:

Képzeljétek, ma voltunk vásárolni és pellenkákat nézegettem (most kipróbálok egy másikat), amikor odajött hozzám egy nagyhasú nöö és kérte, hogy mondjam meg neki milyen pellenkát vegyen. Annyira el volt veszve...én ajánlottam neki, mit mi használtunk anno. Nagyon örült, nem is tudta, hogy milyen méretek vannak...
Olyan nosztalgikus érzésem lett, hisz nem rég még....és mégis olyan, mintha örök idöök óta velünk lenne...

Na pusszancs! Jók legyetek!
molkata

Anne.
Azért ez tényleg gáz, hogy nem ad beutalót, de még jó hogy a védőnéni ilyenrendi!

Egyébként Bogi sem fog még semmit szinte, tapogatni már taőogat, na meg ököllel próbál fogni.
Hason ő is uuuuutál lenni, de én minden nap eröltetem neki picit, olyan 2perceket birt eddig, ma már olyan 3-4 perceket birt, és ebből 1 percig simán tartotta a fejét és nézelődött semmi imbolygás nélkül.
Szal egy picit edzeni kell, nem kell eröltetni, csak addig amíg nem sír, és így már én is eljutottam oda, hogy emeli a fejét.
Elejében ő sem emelte, csak belefúrta magát az ágyba, és a szemével kukucskált majd ordított.olyan volt mint egy kis partra vetett halacska (erről van egy jó sztorim, majd a végén picivel).
Szal mi haladunk.
Az modjuk már lehet hogy gáz, hogy nem figyel, Bogi még 6hetes sem volt, és ő már simán követett minket a tekintetével, mindenki el volt tőle ájulva, hogy mennyire tud fókuszálni.
De az is lehet hogy Andrisod picit tényleg lusti, álltalában a tápis babaák lustibbak, vagy nem tudom hogy szopizik e még, de mintha úgy rémlene hogy már tápis.

Szal a sztori: akkor még anyukáméknál laktunk, anyámék rettentő spórolósak, ott csak hétvégén volt szabad sok vízben fürdeni, hétköznap csak kevésben, mert a bojler sokat fogyaszt sok a vízszámla blablabla..., szal Robi épp egy hétköznap aludt nálam, este fürcsi kicsi vízben...Robi hanyatt a kádban a pici vízben, majd megpróbál hasra fordulni a pici vízben, nagy vergődések közepette beszól, most olyan vagyok mint a partra vetett bálna...kész voltam, hülyére röhögtem magam...
Vendég

Kata :)
Nemzetközi pihiszék. :D
Olyan jó, hogy tudunk már segíteni pocakos nőtársainknak, elvégre, mi már tapasztalt mamik vagyunk. :wink: Tőlem is szoktak kérni tanácsot, tök jó! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ma csináltam egy pár videót Bogiról, nem a legjobb minőség, mert csak a fényképezővel csináltam (mert csak az van... :lol: ), de azért nem rossz, nézzétek meg, így tudunk kacarászni pelusozás közben...
Meg még van kettő ebben a mappában, de ez a legaribb...
Kicsit várni kell míg bejön.

http://henchy.wcps.eu/e107_plugins/auto ... ci0001.avi

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?