A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hanna!
Te szegény, jó kis napotok volt. Tök röhej ez a magyar orvoslás... Ne aggódj, bizti nem lesz semmi baci! Ja és persze hogy nem baj hogy bejelöltél!

Ancsa!
Sajnos ez a takis időszak elkerülhetetlen, mindenki beleesik... ez van :(

Barbi!
Láttam hogy Óvári Éva ismerősöd az iwiw-en. Mi egy csoportba jártunk a fősulin :D kicsi a világ :D

Tünde!
Akkor is ügyi vagy, mert bármennyire is lazán veszed, elfoglaltság!

Kriszta!
Panka a kis haspók, még éjjel is enni szeretne :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Steffi!
Nem szép, gyönyörű kismama voltál! De tényleg :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lányok!
:D Érden vagy közelében (talán Sóskút???) van egy olcsó lovarda. nem ismeri vki? ha 10-es bérletet vesz az ember, csak 1500ft/fél óra. De ha máshol tudtok közelben olcsót, az is jó. (főleg Budán). :D De jó is lenne!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
bocsi, már én is akartam írni, hogy nagyon művészi a fotó. Én is emlékszem erre a képre. Olyan szép! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó.

Úgy látom, beindultatok pocak-fotóilag! Nagyon tetszik. :)

Steffi, ez amolyan Anyák lapja-címlapfotó. :) Nagyon szép voltál.

Elmentünk úszni, haza is értünk. Nagyon jók ezek az úszások, csak lassan át kell térnünk a szombati úszásra, amikor Apja el tud vinni, mert ha be is m egyek még vele a vízbe, az oda- és visszagyaloglással együtt (másfél óra + a boltbamenés) már sok nekem. És most nagyon hamar keményedek.
De úgy imádja az úszást. Már magától lendül a fejeshez a tréner kezéből, én mondom a vezényszót, vigyorog, hatásszünet és hopp! Imádom. És úgyis mindig bánt, hogy keveset vagyok vele együtt, vagyis a hasam miatt annyit nem bírok pl. játszani vele a padlón, de ezekben az úszásokban teljesenegyütt vagyunk. Ja, és a medence szélén levő korlátba kapaszkodva megtartja magát, nem kell fogni.
meg hát nézema sok kis pici, sokszor alig három hónapos kis babát és hát elborít teljesen a "Kútvölgyi-feeling".

Veronikusz, hm. Mi ugyan mindig együtt alszunk az emberrel, viszont mire Melinda után hozzám is eljutna, már cseppnyi ereje sem marad. Igaz, nekem sem. 8) Pl. nyáron egyszer otthagytuk egy órára a nagyszülőkkel, akik falun laknak, és elmentünk az erdőbe bóklászni. :oops:

Nem könnyű dolog ez.

Hanna, most nem figyeltem vagy nem t'om, mért kellett volna vérvétel?
Egyébként nekünk is kéne egy igazán klassz gyerekorvos. Pl. adok mostmár Melindának némi tejterméket -nem tejet- ,mert kevés neki a gyümölcs-zöldség. És most szép a bőre. pedig ő nem ajánlotta. De igazából, amikor bőrproblémáink voltak, soha nem magyarázta el hoyg mi van. És van egy köldöksérvünk, amire azt mondta, majd elmúlik, de most Apja mást is hallott, hogy lehet kezelni és jobban gyógyul. Szóval képezni kell magunkat. meg orrba-szája ajánlja a nem kötelező oltásokat, tudom, van amelyik jó, de azért nem adatjuk be mindegyiket.

Gabi, neked és a barátnődnek is drukkolunk. :)

ezt elküldöm, mert elszáll.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

MELINDA!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Nem semmi ez a depis hangulat...

memme! azért inkább vigyázz mostmár magatokra :-)
Nehogy megerőltesd magad...bár én aztán tudom, hogy a második terhességnél nem lehet annyira vigyázni mint az elsőnél...SŐT...Orsi utsó nap is még cipeltette magát velem...

Veronikusz!
Nem semmi tempóban dolgozik a párod...mindíg ilyen volt????
Biztos nem is bír egyhelyben űlni :-)
Egyébként Te hogy hoztad össze, hogy a két Csaj egyidőben aludjon délután?????

Hát ezek a pocis képek....hihetetlen, hogy ekkora hasak is vannak :D
Én ctg-re egy olyan nővel jártam aki baromira fájlalta a derekát meg minden, de hasa nem volt...mintha nem is lett volna terhes...olyan rossz lehet pocaktalanul babát várni, nem???????

Én is keresek egyet....

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
sajnos férjem munkamániája egyre súlyosabb. Ha ez így megy tovább, akkor 5 év múlva már aludni se jön haza. :oops:
DU-i alvás: pici babák jól szoktak aludni általában. Az elején itt aludt kint a nappaliban a felső állású járókában. Majd mikor már nem aludt olyan mélyen, mert már nagyobb volt, bent altattam a gyerekszobában. Végül meg én erőltettem,hogy DE már ne aludjon, mert akkor nem tudtam 12-12.30kor Katával együtt lerakni. Az pedig katasztrófa ha nem jön össze. Szóval most ott tartunk, hogy Szofi úgy ájul be délben, igaz Katát se kell ringatni. Kata többet alszik DU mint Szofi. :oops: nem is értem! :shock:

MElindának boldog szülinapot!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép 34. hét

Kép

Kép
cukipofa

Nem tudom, most már kételkedem, hogy normális dolog, hogy egy 3 hetes baba 3-4 órát sír kisebb-nagyobb megszakításokkal???
Nyugtassatok meg...
A tegnapi és a mai nap katasztrófa!

Memme
Nekünk is köldöksérvünk van, de a doki szerint csak a szokásosnál nagyobb köldökcsonk miatt és majd kinövi, nem kell foglalkozni vele! Viszont olvastam,hogy ez is okozhat fájdalmat a babának, lehet, hogy fáj neki?
Dokit én is keresek, ha valaki tud Mátyásföld környékén egy jót érdekelne!

Borsa
Köszi a linkeket,már láttamm is egy párat!!!

Memme
jut eszembe hova jártok úszni, majd mi is szeretnénk!
Mikortól lehet?

Veronikusz

Egyik ismerősöm valahova a város szélére jár lovagolni.Allítólag nagyon szép és biztosan jó áron, mert nem egy nagy költekező, majd megkérdezem, hogy hol van, ha akarod!

Majd leszakad a kezem 4 órája a kezemben van Aron és most bealudt.Remeg még álmába is, így inkább most fogom, hogy nyugodtan aludjon!
Komolyan azt hiszem valamit nem jól csinálok..
El vagyok keseredve ha így haladunk én is depis leszek... :(

Hanna
Hanna

Kép
hanna09

Hanna, sajnos normális a sok sírás :(

mtunde

Jajj, Hanna,
Nagyon ügyes vagy!
Rád is csak fel tudunk nézni mint Veronikuszra!
Szuper Anyuka vagy, be ne beszéld már magadnak, hogy rosszul csinálsz valamit!
Lara ennyit nem sírt, de a kisfiúk sírosabbak, én úgy tudom!
Ne legyél depis!

3 hónapos kortól lehet járni úszni, mi négy hónaposan kezdtük! és 6 hónapos korig érdemes elkezdeni, mert addig van meg a babáknak a reflexük! Lara imádja, már többféle merülést tud, olyan mint egy kis halacska!

na elküldöm, hogy nehogy elszálljon!

ancsaboszi

SZiasztok Lányok!

NA végre van egy kis időm! :lol: Velünk minden ok, Jázmin édes, jó kislány nem lehet egy szavam sem. Ínye továbbra is borzasztó, de nem jön a fog... Mikor jön már ki?

A képeket mind végginéztem. Jók nagyon!!!!

Gabó
TE is jól eltűntél mint én. De örülök, hogy jól vagytok!!!

Veronikusz

TE is lovagolsz??? Hihetetlen én képzeld holnap megyek!!!! Imádom, szeretem, na.... 4 évet lovagoltam Jázmin előtt, heti háromszor. Én Piliscsévre járok és egy óráért fizettem 3 ezret. SZóval jó az ár. Nem tudom, most emelkedett-e mivel ugye másfél éve nem ültem lovon, de már majd megőrülök. HA lovagolsz akkor megérted. Szóval holnap!!!!!! :lol: :lol:
Ősinte részvétem a párod miatt. Szörnyű. Minden tiszteletem a tiéd. Nekem viszonylag sokat van itthon a férjem, nem is tudom egyedül mit csinálnék. Már csak az is jó, ha TUDOM hogy ott van a másik szobában...Mondd neki, hogy vigyázzon, nehogy ne ismerjék meg a csajok egyszercsak!!! Sosem lesznek mégegyszer ekkorák...

MELINDA
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Minden hófordulós porontynak!!!!

HAnna
NYUGI!!!!!! TEljesen normális, még a napi 12 órás sírás is. Csak mi vagyunk ki tőle. Inkább pihenj és nem kell 4 órán keresztül ringatnod, attól még jó anyuka vagy és még gerincsérvet sem kapsz. :D Csak vicceltem hátha felvidulsz egy kicsit! Nyugi és hadd sírjonn az a dolga. Feldolgoz... Jámzin is sírt 3 órát egyfolytában. Volt egy olyan hetünk, amikor este 6-tól. este 11-ig bömbölt. Nem tudom miért. Ciki nem ciki. Szóval nyugi!!! AZ első hat hét ilyen para. LEgalábbis nekem az volt.

Kép
gyorgyi33

Barbi

Örülök, hogy tetszett a Ringató! Steffit is befűztem. :) Csak itt október 24-én indul, illetve a XVI. ker-ben. Zuglóban már nincs hely. :(

Na megyek, nemsokára fürdünk!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Veronikusz,
Remélem már jobb a kedved! Mert a gyönyörű Angyalkáid felvidítottak!
Jé süt a nap! Most? Tök szép a város!

Persze hogy jár, de ne legyél szomorú, hisz itt vagyunk!
Mit küldjek?
Sok sok pozitív energia,
Érzed már ott megy a Duna felett!!! :wink:

Megértelek,
És remélem hamarosan több hely lesz az ágyatokban, és több időt tölt majd benne a férjed is!

Hanna,

Szorítunk nagyon Áronnak!!!

Ja mi egy helyre járunk Babriékkal, már úsztak is együtt a Babók, nálunk Apa van bent a vízben! Én meg a partról szurkolok! :lol:
A III. kerületbe járunk, a Királyok útján van Babasziget, nagyon jó hely, csak ajánlani tudom!

Nagyik nincsenek?

Memme,
Milyen a napotok?
De jó, hogy voltatok úszni
És akkor majd 4-ben fogtok járni úszni?
Erdőbe boklászni? Hm érdekes szó arra, Ti így hívjátok? Ez egy kecskeméti szóhasználat? :wink:

Steffi
Igen, ez a kép tényleg nagyon jó, ezt nem is felejtettük el! Mikor lesz a következő ilyen kép? Szuper csinos vagy rajta, és a fotos is nagyon jó volt, jók a színek, a stylistod is jó volt! Szóval nagyon ott van!!! :lol:

Borsa,

Nem válaszoltam, pedig akartam,
Mi május végén voltunk wellnessezni Larával először, igaz akkor vittük a nagyikat is. :lol: így szuper volt, akkor volt Lara 4 hónapos, de október második hetében már csak 3-ban megyünk! Kiváncsi vagyok milyen lesz. Szerintem ha mennél, menejetek tuti jó lesz!
Mi Kehidára megyünk a BABA-Mama wellnessre, amit itt is ajánlottam.

Ki aludt délután?
Én akartam, de nem sikerült.

Kriszta,
Örülök, hogy nem lett agyhalál.
És mit evett hajnalban a kis hölgy???
A kis éhenkorász, látod, és még azt mondod nincs étvágya! :wink:

Györgyi
De jó hogy itt vagy!
És hány foga van már Jázminnak? Eszik rendesen?
Larának már 7. és van, hogy evés közben kell neki Osit adni, mert annyira fáj a foga. :cry:

Na megyek, mert valami gond van!

Puszi

Szép estét

Ancsa

Jaj, képzeljétek ettünk kiflit!!! Mármint Lara

ancsaboszi

Látom mindenki beindult ringató ügyben!
Emlékszem mikor még Zsófi ajánlotta! :lol:
Jól is hangzott, így elmentettem, de akkor itt még a III. kerületben nem volt,m meg még kicsit is voltunk hozzá, most már itt is van!
Remélem október végén mi is ejutunk!

Ezt Lara üzeni Minden Babónak!:
í hjnupéiopoopou

Ők tuti értik :wink:
Puszi

Szép estét!

ancsaboszi

és mi sem voltunk kicsik :lol:

Kép 36 héten.

ancsaboszi

Tünde Ancsa Györgyi,
Köszönöm a biztatást! Tudom ,hogy Ti is átéltétek ezt, de Nekem nagyon rossz, hogy ilyen keservesen sír!

Nagyik dolgoznak! Ha nem fáj a pocakunk akkor tündéri babóca ám!!!

Azért jó is történik apa most jött haza egy csokor virággal, liliom akedvencem, ez kell a fáradt lelkemnek... :D

Hanna

Kép
hanna09

és mi sem voltunk kicsik :lol:

Kép 36 héten.

ancsaboszi

Hanna, de örülök!
Látod,
De édes!
Nem szabad elkeseredni!!!
itt vagyunk!!!

hát ezt meg hogy csinálta a gép?
most ide akaram jönni, és elküldte megint.
:roll: :roll:

bocsi, nem akartam,
hisz már ígyis túltengtem.

ancsaboszi

Ancsa! De szép pocid volt neked is!! :D :D

HAnna! Bejelöltelek az iwiwen. Milyen szép pár vagytok! Aranyos Brutus is. :D Nálunk Enci is sírós baba volt. Mert hasfájós volt a drágám. Ugyhogy ha nem aludt, akkor sírt. És nagyon rossz alvó volt, napközben jó ha félórát aludt. Mondjuk az éjszakákat 2 hónapos korától átaludta.Nekem is mindig a kezemben volt, vagy a kendőben, vagy a babakocsiban. SZóval én megértelek téged. De ne aggódj! Majd elmúlik tényleg. Csak amig ilyen picik, ők csak sírással komunikálnak. Sírnak ha éhesek, ha álmosak, ha anyahiányuk van,ha unatkoznak. Szóval mindenért.
Ahogy növöget, úgy fogja érdekelni majd a külvilág, a körülötte lévő dolgok, és azokra elkezd majd figyelni stb. MAjd meglátod. Később majd azért sír ha jön a foga....stb.
SZóval, mindent jól csinálsz!Nyugodj meg! Áron babáról majd kérünk képeket!! :D :D

Memme :D ! Ez tök aranyos, elmentetek az erdőbe... :D :D
És milyen romantikus!! :D :D

Melinda drága az Istenke éltessen sokáig!!!Boldogságban és jó egészségben!!!
Kép
Vendég

Brigik? Merci ?Vica? Rita? merre vagytok??
Vendég

Előbb elfelejtettem írni,hogy...

Steffi és Cukipofa!Nektek is nagyon szép pocakotok volt... :D :D :D
Vendég

Most néztem meg ezt a ringató oldalt. Tök jó.
Itt Szentendrén is van, most írtam mail-t nekik,hogy jelentkezünk a Mazsola játszóba. Ott már nagyobbak vannak, bár lehet,hogy nekünk is a ringatóval kellene kezdeni?
A Mazsola (http://www.mazsolajatszo.hu) bábos-énekes-torna.
Nem tudom, Enci amilyen "nagy"már,azért gondoltam inkább a Mazsolát.
NA jó.mára már elég voltam.

Nyugodalmas, jó éjszakát minden babának,mamának!
Vendég

Drága Szofi!

Boldog, boldog 1,5 éves szülinapot!
Sok puszi

ancsaboszi

Cukipofa!
nagyon aranyosak vagytok a képen! Szép pociod volt! :D hol készült a kép? olyan ismerős ez a szobor? :roll:

Hanna!
teljesen normális az hogy sír. Ben semmi inger nem érte, most meg "bombázzák" szegényt az ingerek. (látás, hallás, szaglás stb utján) szegénynek ezt mind fel kell dolgoznia és még nincs is bent a jó meleg kis pociban és a kaja se "szívószálon jön, hanem meg kell dolgozni érte. :lol: Tudom egy ilyen picinek különösen rossz hallani a sírását, de enyhülni fog. Kitartás! :wink:
ja! igen, kérdezd meg a lovaglást légy oly szives! :D :wink:

Györgyi!
IRIGY-IRIGY!!! FÚJ-FÚJ! :lol: :D nekem is ez kéne! :P biztos nem nyavajognék utána. Az jó kis izomlázzal lennék elfoglalva. Hihetetlen hogy olyan izmokat is megmozgat, amiről azt se tudta az ember, hogy van. De van. Mert abban is izomláz van. :lol: :lol: :lol: Heti 3x. Hm. Az szuper lenne. Rögtön nem lenne súlyprobélmám. Kár hogy elég messze jársz. Ha lehet én kicsit közelebb szeretném megoldani, de ha nem megy még lehet hogy megkereslek. :wink: Jó lovaglást! :P :P :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
jaj olyan tündér vagy!!!!! :D :D :D igen ideért a ++++ energia és igen jobb a kedvem. Férjem 16.45-kor egy csokor virággal állított haza. :D :D :D hát nem egy angyal????? :D :D :D és este még neki is állt főzni. Igaz nyúlpörköltet. :shock: Nekem már sok minden csúszott le a torkomom (csiga, béka stb) de a nyúl az megakad. :lol: Én azt csak simogatni szeretem. :wink:
Ancsa! nagyon szép, formás pocid volt. :D
Köszi a köszöntést. Hogy te milyen figyelmes vagy!!!! :D A kis csintalan elintézte, hogy a héten ne kapja meg a 18 hónapos oltást. Inkább megfázott. :roll: De csak egy kicsit. :wink:

Képzeljétek! ma csak 6.10-kor szólt a kisebbik bio-vekker. :D tök jó! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

és akkor én is csatlakozom a pocis képekhez :wink: :D

Kép Katával (3kg, 53cm) szülés előtt 2-3 héttel

Kép Szofival (4kg, 61-62 cm) szintén szülés előtt nem sokkal

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket, olyan aranyosak vagytok!!!

Látom szinte mindenki megvan, igyekszem én is bekapcsolódni!

Megvagyunk mi is, csak a meló+betegség+nincs netünk. A szomszédén garázdálkodunk... A T-online azt mondta, 30 nap a max. bekötési idő, hát az szerdán jár le...

Masni
masni

sziasztok,
kissé eltűntem, de nem végleg. visszaolvasni nem volt időm, inkább csak képeket nézegettem gyorsan.

Melindának így utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

nagyon jók a közös képek.remélem egyszer nekünk is sikerül elmenni. :)

megpróbáltuk Ricsit rácsok nélkül altatni. nem jött be. hajnali 3 körül átballagott hozzánk és bebújt közénk. ez még nem lett volna gond, de nem akart aludni, csak ficergett. visszavittem az ágyába, de 2 percen belül már alvó macistul jött vissza, aludni persze nem akart. az sem volt jó, ha mellette feküdtem a földön, mert mindig menni akart az apjához. végül felállítottam az utazóágyat és abba tettem. ma szerelem vissza a rácsot az ágyra. :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!

Ancsa látom nálatok korán volt az ébresztő :D

Mi csak 1x keltünk az éjszaka, de a tegnapi produkció után nem is csoda, hogy fáradt volt...
Ma du. apa korán jön haza, én pedig kihasználom a lehetőséget és elmegyek egy kicsit bevásárolni... :D
Holnap ruhácskákat kell vennem babócának, mert az 56-osakat már kinőtte: 120 ml eszik egy alkalommal :D kis habzsolháp :D

Gabi
Köszi a biztatást! :D
Brutusz úr tényleg nagyon szép pedig már 14 éves (nem látszik ugye?) persze anyunál van az óriási kertben és csupa finomságot eszik, rántott hús, töltött káposzta, ja és palacsinta kb 30db 1 héten egyszer, Kutyasors!!! :D
Kíváncsi vagyok Áron majd miként viszonyul hozzá, ha már felfogja, hogy mi is az a szőrgombóc mellette!

Iwiw-et köszi!

Veronikusz

4kg???? Hova fért el ott egy ekkora gyerek?
Nagyon csini pocak volt mindkettő! :D

Gyuzsoval mi újság régen volt fent?

Memme
Milyen erdő,azt hiszem erről lemaradtam :o ?

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Hanna, engem az nyugtatott meg, amikor egy gyerekorvos-ismerős mondta, hogy egy pici baba nem tud mást, csak sírni, tehát mgé az is lehet, hogy nincs is baja, csak feldolgoz, kommunikál, stb.
Nálunk ilyenkor még a hordozó jött be.

mtunde

Jó reggelt!
Boldogboldog mindent mindekinek!!!!!!!
Megint kérdésem lenne!Ti voltatok 4-5 hónapos csípőszűrésen????Rá van irva a leletünkre,de a gyerekorvos nem szólt, hogy menjünk :shock: :shock:
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa,
Nagyon csinos kismami voltál!
Jó nagyon ez a kép!
Hol készült?

Veronikusz

Örülök, hogy jobb kedved van.
Tényleg??? Kaptál virágot, :roll: amikor írtam neked, gondoltam rá, hisz emlékeztem is, hogy szoktál kapni csak úgy, és gondoltam hogy most kapsz. És hát boszilelkem megérezte. Örülök nagyon. :lol:

Nagyon szép pocakok!!
Az első képen hasonlítasz valakire nagyon!
Hú Szofi ilyen nagy baba volt, hút nem semmi!
3 akkor mekkora lesz? :wink:

Édes a kis Szofi baba, és nagyon leleményes!! De hát ezt tudtuk!

Veronikusz, Hanna,
De jó neked Veronikusz, nálunk viszont elromlott a biovekker, mert már 4 után jelzett, pedig 7,45-kor szokott, igaz most fél 10 helyett már 9-kor aludt, mert nyáron a fürdés előtt még volt egy pici alvás séta közben, de most már nem sétálunk sötétben, és ez kimarad!
Hanna, nem is tetszett a korán kelés, ilyen szempontból mi nagyon el vagyunk kényeztetve, Lara 3,5 hónapos korától alszik végig egy éjszakát!

Masni,
Jó hogy jöttél! Gyere majd ha tudsz, várunk nagyon!
Puszi nektek!

Hanna,
De jó neked, úgy imádok vásárolni babaruhát.
És hova mentek?

Szép napot! Ebben a ramty időben!

ancsaboszi

Emano!
igen voltunk. Sőt koponyán is. Katának még a Kútvölgyiben szűrték, de az már megszünt, így Szofival már a Budai Gyerekkórházban voltunk.

Hanna!
köszi :D Nem tudom hogy hova fért, de tény hogy többet nem lesz 55 cm-es a derekam mint időszámításunk előtt volt. :oops: :lol:

Ma nem leszünk, mert itthon kezdünk bedilizni. Majd este jövök! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
sajnálom a vekkert! :( Állítsd át! :lol:
Hát ha lesz Hármaska remélem nem lesz 5 kiló és 70 cm!!!! :shock: :shock: :shock:
Még vmit elmesélek. Ezt már vagy 2 hónapja csinálja Szofi: Ha meg akarja szeretgetni az embert vagy azt szeretné, hogy ezt én tegyem, akkor odajön és elkezdi a combom a fejével ütögetni. Ha a karomban van akkor vigyázni kell, mert már töbször lefejelt minket. (kos a drága és nem kicsit biccent a fejével :shock: ) Persze van hogy fordítva sül el a dolog. Volt hogy ültem és a csípőmhöz akart bicccentgetni, csak az volt a baj, hogy kicsit hanyadt csúsztam és a csípőcsontom fejelte le. Volt nagy üvöltés. Ebből is látszik hogy hatalmasat fejel. :oops: :shock:
Ja! és ha kéred ad cuppanós puszit! :D Amikor behajolok este hogy "jó éjt puszit" adjak, akkor elkezd cuppogni. :D kis zsivány. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Közbe kértünk időpontot NOVEMBER 16 :shock: :shock:
Na az sem itt van!!Fél napi higedélelem a HeimPálba!
Annyira rossz hogy ilyen idő van,fáj mindenem,de főleg a fejem!
Nem tudtok valamit hát, derékfájásra????Gondolom a gyerek emelgetéstől és cipeléstől van!!!
na de nem panaszkodok!

Tegnap voltunk csavarogni :lol: Bálint bevitt a Ferenc körútig és elsétáltunk a Kreatív Hobbyba, aztán meg a Borárosra,persze közbe elkapott az eső,és haza BKVztuk!Igaz 2 buszt meg kellett várni (röpke 30 perc)mire jött egy alacsonypadlós!De Balázs élvezte,nézelődött!!!

Györgyi: elkezdted már a sulit?Milyen?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!
Csak röviden: Megyünk anyukámhoz és csak pár képet tennék fel nektek a keresztelőről.
Remélem mindenki jól van,mert nem tudtam vissza olvasni a dolgokat,ezért bocsi mindenkitől.:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kép Apával a templomban Kép Az anyóséknál az etetőszékben Kép
puszi nektek.
V

valentina

Veronikusz,
nekünk is ilyen (vagy nagyon hasonló )csempe volt ez előző lakásban :-))
Katával még kisebb volt a pocid, mint Szofival, ugye? Bár egyikükkel sem volt óriásnagy, hol fértek el???

Emano,
oda kell visszamenni, ahol először voltál. Nekünk újra kellett vinni beutalót is.
Derékfájás: Voltaren krém talán?

Ancsa,
igyekszem, igyekszem :-) Most apa lelépett 3 napra, talán kicsit nyugisabb lesz. Szörnyű ez a borongós idő...
Ne aggódj, nálunk is fél6kor volt ébresztő (igaz apa miatt), de Máté is csatlakozott.

Masni
masni

Sziasztok!

Éljenek az ex-pocakok! :)

nem t'om, jövő ilyenkor nem-e pont én leszek az egyik, aki azzal foglalatoskodik, hogy egykor volt pocakjáról teszeget fel képet... :)

Ancsa, éljen a kis Kiflievő! :)

Emano, jobbulást!

Ó, és éljenek a virág-hozó férjek! :)

Enyém is hozott vasárnap. Szombaton és vasárnap reggel már olyan szinten voltam hárpia, hogy azt hiszem másképp nem lehetett lereagálni. Kiment a piacra és virágot is hozott. Ez már máskor is megtörtént, olyankor tényleg mindegy, hogy van-e rajta sapka vagy nincs és hát gondolom úgy van vele, hogy legyen ő a bölcsebb. :oops:
No, ez az amit a lányaimnak nem volna szabad eltanulniuk.

Veronikusz, hogy lennél elfogult. Szofi egyszerűen annyira attraktív. Remélem jót csángáltok.

Hanna, ma jobb napotok van?

Manóka,, olvasom ezt a rács nélküli ágy dolgot... Hát azt hiszem egyelőre nekünk is majd venni kell egy másik kiságyat is. Mert van ugyan egy jó nagy szivacsunk, de 16 hónaposan az még korai lesz Melindának.

Ja, "erdőben bóklászás" - botcsinálta romantika. :oops: :)

Kép

Kép

Kép
memme

SZiaSztok!

Ancsa

Kettő van neki alul. Meg szerintem fölül egy már nagyon készülőben van. :D

Veronkusz

Isteni volt a lovaglás, már most fáj mindenem, holnap mi lesz???? Na majd jövő héten rálovagolok. :D

Emano

Igen, már volt egy előadás, sokkalm jobb mint amire számítottam!!!

Masni

Csáó!!! :D

Memme, Hanna

De édesek a férjeitek. Az enyém is amúgy, de virágban nem túl jó....AZt hiszem össze tudnám számolni egy kezemen hányszor kaptam. Téynleg kedden lezsünk 13 évesek, akkor bizto kapok. :D

Kép
gyorgyi33

Micsoda pocakeskő van itt! :lol:

Az én férjem sem egy nagy virághozó! kb. énis egy kezem nyílván tudom tartani. És valahogy amikor számít rá az ember ( névnap, szülinap, házassági évford. ) akkor nincs is oylan értéke, mintha"csakúgy" hozná. Én mindnig erre vágyom/nék. Viszont másban tuti. Ne legyek telhetetlen.......

Húúúú, Györgyi ez a lovaglás nagyon klasszul hangzik.

Ringató: én is utánanéztem a neten és nagyon megtetszett, de el is kedvtelenedtem, mert tőlünk mind messze van. Tovább nézegettem és erre látom, hogy jövő kedden ITT is indul az oviban.... :lol: Már írtam is a csajnak és jelentkeztünk, annyira örülök, mert 5 percre van és kedden délután. ennél jobb nem is lehetne..... Szóval nagyon várom......

Na, kisütött a nap, elmegyünk sétálni a barátnőm elé, jön az 5 hónapos kisfiával.

Hétfő délután jönne valaki játszóházazni és ligeti sétára??????? 3 körül? Hm?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Nem tudom valami van a levegőben, Enci elég nyügi, a túrós palacsintát rákente a TV-re. :cry: Elmentem vele, hogy vegyünk gumicsizmát, hát nem kaptunk. De nem is bírta most a gyürődést.
Most alszik, remélem jobb kedvvel ébred.
Anyósom ma volt szövettanon, mert a mammográfián találtak nála
egy cseresznye nagyságú csomót. Jövő hétre lesz meg a lelet.Erre Anyukám is be van parázva,mert ő meg hétfőn megy a mammográfiára...SZóval zajlik az élet, nem unatkozunk.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz!
Westend elött volt. Ott laktunk a közelében...mostmeg a duna plázánál :D és itt minden héten vannak gyerekprogramok...

Most hogy megvoltak a pocis képek nem lehetne a nagyokról picibabaképeket látni???????
Kíváncsi lennék mindenkire aki már nagyobb...

emano!
4-5 hónaposan csak akkor kell visszamenni, ha az első csípőszűrésen volt valami, nem???? Legalábbis nekünk azt mondta a csípőszürős néni...

Hanna!
Hogy vagytok????? Sírás?????
Van már a gyereknek fantasztikusan színes játszószőnyege????

Ma egész nap anyukámnál vagyunk, mert nálunk nagy fúrás-faragás van otthon...itt a játszótér az orrunk elött, de esik az eső... :(

Ja, képzeljétek....ma reggel 9 óra 40 perckor ébredtek a gyerekeim :shock:
Dani ugyan reggel 6kor evett, de visszaaludt...

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Nem voltam egy pár napig, mert mentünk mindenfelé a gyerekkel és totál fáradt voltam.

Olyan jó nézegetni a pocakfotokat és Veronikusz végre téged is láttalak :lol:

Melinda kicsit megkésve, de nagy-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Emano

Mi voltunk csípőszűrésen és csípőultrahangon 6 hetesen, mert lazának találták a kórházban a csípőjét Petyának. Szerencsére mégsem kell neki terpeszpelenka, de 4 hónaposan vissza kell vinnünk kontrollra.

Én kaptam a múlthéten virágot, igaz azért mert a szülinapom volt. Kicsit meg is lepődtem, mert a férjem nem szokott virágot venni. Viszont nagyon jól esett.

Én is bejelölhetelek titeket az iwiw-en? Mármint akiknek tudom a nevét :lol:

Cukipofa

Örülök, hogy Orsika már jól van!!

Ezt a csokrot kaptam:

Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa, Barbi: Hetente hányszor mentek babaúszásra?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hahó!

Mi kihagytuk a 3 hós csípőszűrést :oops: , mert doki néni nem mondta (kicsit szétszórt, most halt meg a férje), én meg nem kérdeztem. Egyszer a helyettes doki néni kérdezett rá, s mi is 1 hónapra kaptunk időpontot. Kiakasztó... Ezért most szerdán voltunk. 14.40-re voltunk a Heim Pálba rendelve, s 14.30 körül már be is hívtak, szval nem gáz, nem kell sok kaját csomagolni. :wink:

Virág: mi is az? :) Csatlakozom az egykezemenmegtudomszámolni táborhoz.

Enci, hogy ébredt?

Sajnos nekünk a délutáni találka nem jó semmiképpen. :-(

Gabbó: suli megy, megvolt az első tudáspróba matekból, szerencsére 100% lett. Nagyon lelkes Ákos, már kezdenek összeolvasni :shock: , 18 betűn vannak túl. Az írásból a fecskefarokkal meg a j betűvel küzdöttünk rendesen, de túl vagyunk rajta, már az is szép, olyan fiúsan szép. :)
Zsombi? Gondolom az összeolvasásával cseppnyi probléma sincs! :)

Ma voltunk a 4 hós oltáson, s kudarcélményem van. :? A két héttel ezelőtti mázsálás óta semmit nem hízott Ádám. 1,5 hónap alatt kevesebb, mint fél kilót, most 5,5 kg. Azt mondta a doki néni, hogy pótolni kell a tejcsit tejpéppel. :cry: Szomorú vagyok, mert Ádám még SEMMIT nem kapott anyatejen kívül, s ezt szerettem volna tartani 6 hónapig. Jó kedélyű, állandóan vigyorog, nem sír, eszik rendesen, van széklet naponta 2x, este 8-tól reggel 7-ig alszik... mi kell még? Csak a súlya nem akar gyarapodni! Mi lehet?
Van ötletetek? Rita? Létezik, hogy nem elég zsíros a tejem? Vagy kevés neki? De hát nem éhes...
Mindegy, kiváltottam a tejpépet, most többször cicire teszem (nem reklamál soha a kajáért, ha adom, akkor elfogadja :? ), s adok 1 hetet magunknak, h elkezdjen kicsit hízogatni. Ha semmi javulás, akkor pótolunk. :cry:

No, sok voltam, bocs, csak el kellett mesélnem, s hátha van ötletetek...

Hali, vali

Ja ,a pocis képek szuperek, majd teszek én is, csak ezen a gépen nincs DVD. Akkor csináltuk, amikor indultunk a kórházba. :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Szia Vali!

Képek??????????
Nekünk is kellene pótolgatni, mert Dani ugyan hízogat, de keveseket és nem is kakil néha napokig...
Ami ugye anyatejeseknél előfordulhat, de a jele is annak, hogy már mindent hasznosít a szervezete és nincs fölösleg amit kikakilhatna...
Pedig Dani is jókedvű és alszik éjszaka is rendesen...
Még én sem adtam neki semmit, mert még várni szeretnék egy kicsit...minden anyatejes nap értékes :D

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Virág: dettó.
Nőnapkor úgy besértődtem, hogy leköüldtem a férjemet a virágoshoz, hogy azonnal hozzon :) Kaptam egy nagy orchideát. Remélem, fog megint virágozni :)

mtunde

Asszem az itt irogatókban akkor nem csak az a közös, hogy a Kútvölgyiben szültünk, hanem az is, hogy nem kapunk virágot :twisted:

Én eddig konkrétan egyszer kaptam virágot, azt is most anyák napjára egy kis cserepeset, és azt is Léna nevében :D

Cukipofa- Vali!
Szerintem, ha nyugodtak a fiúk és átalusszák az éjszakát, akkor nem lehetnek éhesek, nem? De persze nem vagyok orvos, csak az anya mondatja velem ezt!

Ringató: mi is nagyon szeretjük, nem akar senki sem a Bálint házba jönni??? Csütörtök délutánonként???

Már nem tudom, ki kérdezte az babauszit, most nincs időm visszalapozni :oops: : 3 hós kortól lehet elkezdeni, mi a Rubin hotelbe járunk (Budaörsi út eleje, babauszas.hu), de asszem van olyan is, hogy babauszas.lap.hu, ahol az összes fel van sorolva. Mi heti egyszer járunk, van fix csoport, és mindig ugyanazokkal vagyunk, de van olyan hely is, ahol annyiszor mész, ahányszor akarsz, és vegyesek a csoportok. Remélem segítettem!

Heni! Te kérdezted a hétfő délután ligetet? Nekünk lehet, hogy jó, ha nem tanítok, de lehet, hogy akkor is utána még jó! De ez hétvégén kiderül.

Még akartam valamit, de most megyünk fürdetni!
Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?