A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ezt kihagytam :oops: :
Gira, Titti! Nagyon szépek a csajok! :):)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bea!
GRATULÁLOK :P :P :P Te aztán tudsz titkot tartani :wink:
Jól vagy? Hányinger? Remélem nincs!!!

Nagyon sokat írtatok,pedig tegnap este olvastalak benneteket. 8)

Enikő:
Kép Imádja az apját. Napközben is mászkál négha a lakásban és keresi: APA,APA :-)

Kép Itt nagyon komolyan vette magát

Kép Mostanában vödörrel a fején szokott játszani. Élvezi hogy alig lát valamit.

Exi!
Te hol voltál állás ügyben? Mikortól szeretnél dolgozni?

Gira!
Gratula az álláshoz. Melyik könyvesboltban leszel?

Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!!

Tényleg sok pocakosunk van most is. Tök jóóó :lol:

Aztán nehogy én is kedvet kapjak :shock:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bocsi Gira az állás miatt!!! Zitacicut akartam írni :oops: :oops:

szszkinga

Hali.

Zsuzsi, köszi. Peti is nézte anno a pacikat, amikor Mezőhegyesen voltunk Skoda-talin, és a lovardában volt az össznépi banzáj, ahol épp valami versenyt rendeztek.

Kinga, rá sem ismernék a lányodra, ha ilyen komor arcot vágna. Én egy szőregi cégnél voltam, végül is titkárnőt keresnek. Nekem jó lenne, elvben okt. 8-án állnék munkába, előbb azért nem, mert másodikán vérvételre kell mennem, és ha felvesznek, akkor az apeh-hoz is be kell battyognom Start Plusz kártya ügyében.
Figyi, kicsit rosszul számol a vonalzód... :)

Ági és
KépKép
exdeus

Bea drága! Hivatalosan is nagy gratula nektek, boldog babavárást és olyan szülést kívánok neked amit szeretnél! :)
Amúgy sztem hugija lesz Grétinek!! :)

Betegeknek jobbulást!
Minden baba, gyermek csodaszép!- nem tudok felsorolni mindenkit, mert kihagy az agyam-.

Zitacicu! Baromi nehéz dolog feldolgozni a gyerekek elszakadását, még ha csak bölcsiről, oviról is van szó. De sztem, ha jó az állás, fizetés, munkáltató nem vérparaszt, akkor állj már most munkába, ui. később sem lesz könnyebb az elválás, és akkor meg lehet munka nem lesz.
Melyik könyvesboltban leszel?

Otthonszülés: a mai Magyarországon óriási nagy felelőtlenségnek tartom és kész! A saját példám: Lottika 2 órás szülőszobán töltött idő után villámgyorsan minden gond nélkül világra jött.
Lindának a vajúdás során magzati bradichardiája lett (lehet nem így kell leírni, tartósan alacsony szívhang), s.o.s operálni kellett. Kérdem én, ha otthon történik ez mi lesz a babával??????? A klinikán 5 perc múlva már az emeltei műtőben aludtam és folyt a császár. És otthon?????????

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Hú csajok, nagyon édesek vagytok, köszönöm a jókívánságokat, örülök hogy velünk örültök :)
Azért nem volt ez teljesen titok, volt pár beavatott emberke, akiknek ezúton köszönöm a diszkréciójukat :lol: Nagyon sokszor elmondtam volna, de attól féltem ha elkiabálom, valami rossz történik. Grétivel közel nem izgultam ennyit mint most.

Kinga: Kitti gyönyörű :)
Hányingerem az volt az elején reggelente úgy kb. 10 percig, aztán ettem és elmúlt. 3-4x hánytam reggelente, de akkor is csak olyan erőltetett volt a dolog, és inkább a stressz miatt...Szóval alapjáraton nagyon jól viselem. A hasam fájdogált elég sokat, olyankor gyomorgörccsel mentem wc-re hogy mit fogok látni....szerencsére soha nem láttam semmi olyant amit nem kéne. Koppkoppkopp.

Zsuzsi: Neme? Mindegy, csak egészséges legyen :) Ha azonban mégis választani lehetne én hugit kérnék. :lol:
De végülis tényleg teljesen mindegy, a kívánságom, miszerint 1 lány mindenképp kell, az már teljesült :)
Férjemnek is teljesen mindegy. Nevet találni mindkettőnek rettentő nehéz lesz. Grétin is nagyon sokat küzdöttünk névügyileg. Ugyanis drága férjem az összes általam kiválasztott névbe belekötött, de ő nem javasolt egyet sem, a Brumhildán kívül.....Szóval ez kemény menet lesz, pláne hogy per pillanat nekem sincs nagyon olyan név ami tetszene. Se fiú se lány.

Zitacicu, Exi: Drukkolok a munkákhoz!

Anettékről mi hír? Már otthon kéne lenniük, nem?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

SZIASZTOK!

A jysk épületében van a könyvesbolt konkrétat én sem tudok ma megyek megnézni.

Melinda!
Minden relatív ha azt nézzük ugyanis szakmámhoz képest átlagosan fizet a cég szóval erre számítottam kb.Amúgy meg várom a szakoktatóihoz a dolgokat júniusban befizettem a pénzt még mindig semmi hír.Telefonáltam is a vezetőnek és ígéretet tett hogy hamarosan kezdünk de azóta semmi.Tény hogy nem a könyvesboltból akarok nyugdijba menni ezért is jó nekem ha tanulok még.Illetve tanulnék még ha hagynák.Szóval ez most jó lesz így csak a lelki oldalát és az elszakadást éljem túl valahogy.Abban viszont teljesen igazad van hogy később sem lesz jobb.Inkább az aggaszt hogy betegek lesznek és eddig koppkopp olyan jól megúsztuk.

Kép
Kép
zitacicu2

Bea! Szivi.:)
Szavazás hogy áll? :D

Zitacicu! "Elválni" a gyerekektől mindig nehéz. A lényeg, az, hogy kedvvel melózz, és nyugodt legyél, hogy jó helyen vannak a gyerekeid. A közösség meg egy gyereknek sem ártott még!!!
Közösségbe kerüléskor elkerülhetetlen a betegség, az 5 éves koráig otthonlévő is beteg lesz, csak épp akkor. Sztem jobb korán túllenni az "immunrendszer megerősödésén".

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi!
Köszi! Átjavítottam a vonalzót. Kittinek el sem mondom,nehogy megharagudjon rám amiért öregítem :lol:

Tényleg,Anettal és Málnával mi van?
Enikő,tudsz valamit?

Bea!
Örülök hogy jól vagy!! Problémamentes terhességet kívánok!!

Számomra a gyerektől való "elválás" azért rossz,mert akkor biztosan lemaradok valamiről. Persze nem lehetek vele amíg férjhez nem megy :lol: de ha most be kellene adnom bölcsibe,kiakadnék. Szegényre remélem nem fogok nagyon rátelepedni :oops:

szszkinga

Jégvirág!
Én is gratulálok! :D

Zita!
Szerintem is vállald el a munkát, mert én már keresgélek egy ideje, de semmit nem találtam! :(
Én megkérdeztem a bölcsis gondozónénit, hogy mikortól beteg a gyerek, mi az amivel már nem lehet bevinni a bölcsibe? Azt mondta, hogy ha folyik az orra, köhög, az még belefér, ha lázas, akkor nem veszik be! Én is nagyon féltem Regit, elég beteges, de novembertől muszáj beadnom bölcsibe. A Siha közbe fog járni.

Én meg majdcsak találok valami munkát addig...

Kriszta!
Bocsi, hogy nem írtam sms-t, úton voltunk! Előre is köszi, ha megnézed Pesten nekem! Aztán szólj és viszem a pénzt! Puszi mindenért!

Enikő!
Iszonyú gyorsan nő Zalán! A husi kép imádnivaló!

Kép
kajla

Még egy kérdés: Csinált már valaki Neera méregtelenítő kúrát? 10napig csak egy folyadékot lehet inni, meg vizet, férjem akarja kipróbálni...

Zita!
Nem emlékszem vissza, hogy neked vannak japán gombáid, ha nem, bocsi!!! :oops:

Kép
kajla

Bea,és is gratulálok neked a pocakos babához!!! :lol:
Nem vagy nagyon fáradt???
Majd dobj fel léccccccccci egy pocakos képet!!!

Megint jó sok pocakos kismamink van!!!!

Niki,örömmel olvasom ,hogy nem csak én vagyok ilyen hogy beképzelem a betegségeket!
Én bármilyen betegség tünetét képes vagyok felfedezni magamon!!! :roll:
A fejem nekem is nagyon fáj!!!!

Exi,sikerült a vizsgám!!!
Hölnap megyek rutinra!!!!!

Kép
bibi226

Bibi!
GRATULA a vizsgádhoz!!!!

Tudja valaki hogy lehet kapni pici átlátszó hátizsákot?? Szeretném Kitti homokozós motyóit olyanban tartani. Láttam a játszón pár anyukánál és nagyon megtetszett az ötlet :D

szszkinga

Sziasztok!

Bea!
Szívbő gratulálok!!!Szép pocakos hónapokat neked!! :lol:

Lányok!
Kap Normaflort Gabóca, a doktornéni is mondta!
De köszönöm a jótanácsot! :lol:
Sőt azt is mondta a dokinéni, hogy ha megeszi, akkor egyen joghurtot, pont ugyanezért!
Most délre már egész jó lett, végre lement a láza!
Most alszik a drágám!

Kinga!
Tündéri csajszikád van! :lol:

Zsuzsi!
Elfelejtettem írni, hogy mi is küldünk pacsit Ábelnak! :lol:

Olvastátok a tegnapi DM-ban, hogy okt.7-ig lehet szülni a kettesben?Utána már csak annyi "személyzet" marad, amíg mindenki haza nem mehet!Azután marad a klinika!

Zitacicu!
Ketteske?Szeretnénk, de biztos, hogy visszamegyek előtte dolgozni egy kicsit.Én két évre szeretnék visszamenni, de ember tervez...
Amint már írtam muszáj a piszkos anyagiak miatt! :twisted:

Lányok!
Tudtok nekem olyan weblapot ajánlani, ahol meg tudnám hírdetni a babakocsink és a hordozót?Kb. fél éves koráig használtuk mindkettőt, az egyiket kinőtte, a másikat pedig nem nagyon használtuk!Tudom, hogy keresgélhetnék, de nem nagyon van rá időm, gondoltam hátha ti tudtok egyből tippet adni! :wink:
Köszike! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bibi: De, baromi fáradékony vagyok. Csak úgy élem túl a napokat hogy alszok én is délután Grétivel.
És én is hipochonder vagyok, úgyhogy már hárman vagyunk biztosan :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csibe!
A babaszoba.hu weben ingyen felrakhatod a hirdetést meg a Déli Apróba is rakd bele.

Bea!
Én anno bealudtam a munkahelyemen amint egy kicsit leültem. Csak pár mp-re de ment a szunya. Eléggé meglepett a dolog és eltartott 1-2 hónapig :shock:
Gondolom téged Gréti nem hagy pihengészni 8)

szszkinga

Sziasztok!

Bea, gratula a kisbabberhoz! Én is "megkívántam a harmadikat" :D

Enikő, Erika köszi kérdést, jól vagyunk. Csirke ovizik, már a 3. hetet járja folyamatosan, ez szuper, mert tavaly max másfél volt a rekord a júniuson kívül...szeret is járni, túl vagunk valamennyire az elszakadáson, van neki kisbarátnője az oviban, így jól elvan. Persze csak délig, ebéd után megyünk érte. De nem gond, ha neki ez megnyugvás akkor nekem is az. Tomdi is jól van, iszonyat rosszcsont, büdösül huncut kölök, olyanokat csinál, hogy égnek áll a hajam :D Most például bukfencezni akar megtanulni, néha már nem is nézem....Enikő, Zalán nagyon aranyos :D

Újaknak és ismét visszatérőknek üdv! :D

Tényleg mi van Anettékkal?

és veletek Dancsi, ritkán írsz, melyen a bölcsi, ovi?

Zsuzsu, Ábel annnnyira ééédees. Hát ez a kiskölök mindig vigyorog... :D

Kinga, Kitti se semmi, nekem tetszik vödörrel a fején is :D Ezek a kicsik olyanokat ki tudnak találni néha....enyim állandóan hátrafele megy...

Zitacicu, nehéz helyzetben vagy, én is nehezen döntenék, de támogatom én is az állás vállalást....

Csibe, Gábornak minél előbbi gyógyulást! Mi is germicid c használunk, apánk lázgörcsös volt elég keményen....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

és ami kimaradt....

Timi, Kristóf is nagyon helyes kiskölök, ha lehet mondani ilyet kisfiúra nagyon szép az utolsó képen :D

Gira, behalok Hajna haján ahogy égnek áll, nagyon aranyos :D

Titti Timi, Dorina is az élénk, eleven, mindentbele másfél évesek csapatát erősíti a képek alapján, igazi betyár kisasszonynak tűnik :D Merre laktok? Melyik hónapban született?

nyúlanyó

Sziasztok!

Jégvirág: Gratula a pocaklakóhoz :D
Én még nem mernék bevállalni még egy terhességet, mert nagyon nem viseltem jól az első 20 hetet :(

Dorina sajna belázasodott estére :( Be van rekedve, de igazából elvan. Ti ilyenkor rögtön elviszitek orvoshoz? Még nem volt beteg (na jó 1x de az komoly volt, és egy életre elég)
ezért nem tudom mit tegyek :( A kedve jó, most is itt bohockodik. Már nem lázas és "csak" akkor köhög, ha lefekszik aludni.
Ti elvinnétek?
titti2

Titti, én mindenképpen elvinném, főként, hogy lázas volt....

nyúlanyó

Nyúlanyó: Akkor holnap elviszem. Ma már nem tudom, mert Ópusztaszererre költöztünk pár éve és szegedi gyerekorvosunk van, Apa meg dolgozik.

Dorci márciusi, 5 nappal fiatalabb Tamásodnál :wink: :lol:
Hát, kópéságért nem megyünk a szomszédba :lol:
Terhesen még bíztam benne, hogy olyan nyugis lesz mint az Apukája :D Most már tudom, tiszta annya :lol:
De így imádnivaló :)
A te gyermekeid is ilyen elevenek?
titti2

Sziasztok Lányok!

Megint egy kérdéssel jövök :oops:

Valaki csinált közületek a gyerekének névadót? Hogy zajlik ez? Hol kell intézni (az okmányirodában)? És szerintetek melyik a legideálisabb kor, amikor érdemes a babának ilyet csinálni? (én féléves korára gondoltam)Minden tapasztalatot, véleményt várok!

Köszönöm előre is.
:)
Üdv,
Erika&Balázs
szerika

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót...és valamiért nem sikerült a küldés :( Már nem írom újra!

De Beának szívből gratulálok és nagyon örülök! :) :D

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

BEA!!!!
itt is : áááááááááááááááááááá, hihetetlenül örülök!!!!!! ennyire: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Legyen meg a szíved vágya!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNJÜK VALAMENNYI GRATULÁCIÓT!
Valóban szép volt, nagyon jó. Osztottunk-szoroztunk és végül a tengerhez mentünk. Alsópáhok is szóba jött, de ott egy hét kb. ugyanennyi lett volna mint így a két hét.

Gira!
Hajna nagyon megnőtt!! Csodaszépek!!!!!!

Zitacicu!
A "mai időkben" örülni kell a munkalehetőségnek....kívánom, h a legjobb döntést hozzad! Képek????? :D
Tényleg csodaszép a tenger, kívánom,h mindenki megláthassa, aki vágyik rá!!! (én elköszöntem tőle -sőt megsirattam- hazafelé)

ZItuska!
A férjem rémisztget a Xavér...és egyéb nevekkel. A Nagy vezetéknévhez szerintem jól hangzik az Ábel és a Tirza is. ( Tirza Anna lesz, ahogy Ábel István is..)

Az áramszünethez részvétem!!!!!!

Titti!
Csodaszép a lánykád!!!! Micsoda fürdőruci... :D :D

Niki!
Már kb. 10 éve elhatároztam, ha lányom születik a Tirza nevet kapja. Innen a Tirzus. Szeretnénk tesót....
Feltöltődtem, de sajna könnyű leereszteni hamar...
Rékának gratula a mozgáshoz! Nekünk kb. 5 hónapja 8 fogunk van....

Kinga!
Nálam is a vödrös Kittikép a nyerő, bár valamennyin csodaszép!!!

Tegnap emlegettelek, mert amikor taliztunk a Gullivernél körbeszaladtam építőkockát nézni. Én butus nem vettem meg, így tegnap kiszaladtam és vettem. Én építek, Ábel szétszedi-persze alapos megszopogatás után... :o :oops: :lol:

Bibi!
Gratula!!!! hajrá holnap!!

Ági!
Mi volt az interjún?????????? melyik benzinkútnál tapasztaltatok "csalást"??? (nekünk is volt ilyen, kiváncsiságból kérdem)

Nyúlanyó!
áááá, Ábel nem vigyorog egész nap......hála a digitális gépnek, jók képek készülhetnek........ :lol: :lol: :lol:

Titti!
Dorinának jobbulást!!!

Még pár kép, ha nem unjátok...

Kép Játszóhely a pihenőnél

Kép Valahol a 800.adik km környékén..

Kép átmozgatás hazafeléjövet

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Nem semmi kis pasid van zabálnivaló!!!

Voltam ma a bölcsibe hát lányok komolyan mondom ahogy beléptem elszorult a torkom és láttam hogy a pici 16 hósak sírnak akik épp a beszoktatáson vannak.A gondozónéni aranyos percekig nem tudtam szólni csak bámultam ki a fejemből nehogy elbőgjem magam... :cry: Amúgy kb 7 en vannak egy csoportban két gondozónénire.Elmondta a házirendet stb szóval mindent tudok, de nehéz lesz.A munkahelyen is voltam szimpi a könyvesbolt bár elég sok a könyv nincs számitógépes rendszer szóval hiretelen ár kell kalibrálnom az agyamat másfajta infók befogadására mint "a csipp csipp csóka "stb.. :lol: .Amúgy volt több jelentkező nekik talán az az előnyük hogy nem gyesen vannak ,nekem pedig az hogy jártas vagyok a könyves szakmában .Ha viszont nem vesznek fel akkor keresek valami kiegészítő munkát talán az még jobb is lenne kevésbbé "törném össze" a kicsiket és mire eltelik pár hónap keresek olyat ami egész állás.Persze sok a ha....
Amúgy nem tudjátok hogy aki félállásban nyomja az hogy viheti a gyerekeket bölcsibe??
Bocsika hogy megint ezzel jövök ígérem holnaptól remélhetőleg már nem lesz napirenden a téma...
:roll:

Amúgy a csoportban az ikrek lesznek a legnagyobbak... :shock:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bea!
Gratula mégegyszer!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Vártam, hogy mikor jelented be!!!!! :wink:
Hol csinálták az uh.-ot? Klinikán? :)

Zitacicu!
Én voltam már abba a könyvesboltba. Tök jó árba vannak a könyvek. Pici bolt, egy eladó van és kész. Mikor én ott voltam, rajtam kivűl nem volt vevő, az eladó nyugisan olvasgatott. :wink:
Nem egy idegbajos hely! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Túl nyugis!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: Melyik bölcsibe fognak járni az ikrek?
Elhiszem hogy össze volt szorulva a gyomrod...nem lehet könnyű. Mi holnap megyünk az oviba, családi nap lesz ha minden igaz. Gréti már nagyon várja :)

Zita: A Vasasban voltam uh-n, Kajtárnál. Felköltözött a negyedikre a terhesdiagnosztika, védőnők, nőgyógyászok, minden ami ezzel kapcsolatos. Elég nagy a káosz.
Márk bölcsizik? Hogy megy neki most?

Titti: Gréti is be van rekedve már vagy 2 hete, nem vészes, de én hallom. Picit piros volt a torka. Kálcium, c vitamin, tantum verde. Kicsit taknyos is még.
Nekem is fájdogál a torkom, néha az orrom is folyik. Remélem nem robbanok le. Kamillateázok.

Betegeknek gyors gyógyulást.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Agyagos utcaiba

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jövök,tiszta hulla vagyok. Most evett a kiscsaj és húzza a lóbőrt.NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM A GRATULÁCIÓKAT, ANNYIRA JÓLESIK, HOGY ITT BŐGÖK. Amúgy is eléggé ideges vagyok és aggódom mindenen. Málnus nagyon jó baba,eszik alszik,tejcsi beindult, fejek is.Nagyon kell a szopit erőltetni dikinéni szerint, fel kell kelteni, mert képes 6 órát aludni és tegnap is leesett a cukra és nme kelt fel, meg se mozdult, én persze hisztirohamot kaptam és kihívtuk a mentőket, de semmi komoly, kis cukros víz és oké, szopiztatni kell.Hát ilyen volt az első esténk itthon.Remélem minden nap jobb és könnyebb lesz.

Visszaolvasni csak felületesen tudtam, de
JÉGVIRÁG!Gratulálok!

Részleteket írok később, most vacsi és alvás nekem is.Csináltam ma képet,nem tökéletes, de sajna másik nincs még, majd igyekszem!
Kép Kép
20140113113746

Hopp, ez mini lett, majd javítok, vagy inkább holnap anyuval csináltatok jobbat.Remélem azért így is látjátok!
20140113113746

Anett!

Csudaszép hajasbaba!!!! :D :D
Jó hogy már van tejed nagy kincs az tuti...

Kép
Kép
zitacicu2

SZiasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogy kell kicsinyíteni a képeket? Én is szívesen feltennék fotót a kisfiamról, de a gigalimit miatt nem tudok. :(

Kép
tita80

Sziasztok!!!

Anett: Üdv újra itt már nagyon vártunk :) Ééééédes a kis hajasbaba, nagyon cukker :wink: Nyugi van, vegyél egy mély levegőt és nyugodj meg! Valóban ébresztgetni kell bébeket, 4 óra a max amit hagyni lehet. Zalán is aluszékony volt, sárga volt elég sokáig. Én kitettem az ablakhoz (csukott ablak) a napfényre napozni 8) Elég nehezen ébredt fel mindig és a szopiba is be-bealudt. Én a kezét masszírozgattam, buzeráltam szegényt egész végig, hogy ne aludjon el...
Sebed hogy van???

Tita: van a gépeden fotós izémizé program? Elvileg a digitális fényképezőgép telepítő CD-jén van. Én azon mértezem át a pixeleket. Tools----> resaze image címszó alatt.... Ha nem megy dobd át nekem a képet (mélcím a profilomban) és majd én átméretezem neked :wink:

Zsuzsu: Hihetetlen milyen szőke a kisfiad :) Ki ilyen hiperszőke a családba? Nagyon cuki :)

SzErika: Kérdezd Exit, nekik volt névadójuk... :wink:

Kinga: Gyönyörűűűűű ez a lány :) Az a vödör nagyon jól áll Neki! :) Enyim Violám is rettenet apás lett mostanában...bár amennyit látja, nem csodálom, hogy feszt keresi. Nagyon sokat dolgozik, alig van itthon.. :( De ha itthon van apuci Viola rajta csüng :) ha nincs akkor meg rajtam :shock: :lol: 8) Nagyon csini a copfja a csajodnak, nem szedi ki a hajgumit?

Nyúlanyó: Hajrá az ovihoz, már h ne dőljön ki a csajod. Az első 2 évben a régi oviba én se altattam ott Bogit, csak néha. Most az újba ott alszik, ő kéri :D És már 2 szerb verset tud, meg egy csomó szavat, kifejezést :) ragad rá basszus, mekkora hülye voltam hogy nem oda irattam rögtön :cry: :shock: :x (bár akkor még másik oviba volt a kéttannyelvű csoport, és az az ovi messze volt tőlünk :roll: )

Zitacicu: Én nagyon drukkolok neked, remélem sikerül valami megoldást találni, vagy így vagy úgy, ahogy Nektek a legjobb! :wink:

Bea: ma vagy 12 hetes :D

Dancsi: Végre hogy jelentkeztél, hogy vagytok? Pasik?
Eldugultam leesek a székről. Jóéjt pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali.

Kinga, OK, el ne mondd! :)

Melinda, hát én most ezért sem akarom Petit bölcsibe adni...mert ha felvennének, nem szeretnék kapásból táppénzre jönni, és mivel a férjem vidéken van, nekem kéne...így meg talán nem most kezdi el a betegeskedését.

Bibi, GRATULA!

Csibe, én olvastam a cikket, és a tegnapi körzeti híradó "felvilágosított" arról, hogy azért a szülészet az első "áldozat", mert a klinikai prof. az egész központ elnöke. :o
Gábornak mennek a gyógymanók továbbra is. Peti már okés, de az apja náthás, holnap jön haza, mondtam neki, hogy a bacijait hagyja fent Bajon. :)

Nyúlanyó, enyim gyereknek is vannak heppjei, ma a tatáméknál az udvaron szeretett volna bukfencezni, itthon forog a tengelye körül, topog, stb. Hát nem lehet mellette unatkozni, az tuti. :D

Titti, mivel volt láza, én megnézetném a dokival. Én mindig leviszem Petit, ha "gyanús", a dokinéni mindig megnézi, inkább legyen receptem, minthogy hétvégén járjuk az ügyeletet...oda nem szívesen viszem, mert...

Erika, Petinek volt névadója, írok privit ezügyben.

Zsuzska, azért 8 fog nem semmi, Peti 3 hónapig volt négyfogú, ugye most jön neki a két felső kettese, aztán nem tudom, mit kéne lesnem. :o
Hát a kút pontos helyét én passzolom, csak a férjem és a kollégája volt ott, viszont a múlt hét végén mesélte, hogy pont azt a kutat, amelyik csalt, bontották...hm.
Interjú? Csak a szokásos, semmi extra, eredmény holnap. De mivel az intéznivalók miatt csak 8-án tudnék kezdeni, de nekik nagyon kéne a hiányzó ember, nem sok reális reményem van, de ez is több, mint a semmi!
A képek jók...most egy kicsit megnyugodtam, mert a mi gyerekülésünknek nincs ekkora oldaltámasza, és azt gondoltam, hogy ezért alszik úgy, mint a képen a te fiad...de ezek szerint nekik így lecsuklott fejjel kényelmes...

Anett, milyen kis hajasbabátok lett! Édes. Huh, első éjszaka...ÁÁÁÁ. Mondjuk az én fiam, mikor anno egyhetesen hazahoztuk a gyerekkórházból, cirka 10-20 g szopi után aludt legalább négy órát minden gond nélkül. Mondjuk én sosem keltettem fel, de nálunk ugye tápszerezés volt, ugye az tovább hatásos. Arról nem is beszélve, hogy már törpének is alvósbaba volt, ahogy a bnőm lánya is, ha bealudt, onnantól kezdve még az ágyúdörrenés is hatástalannak bizonyult. :o
Vonalzófrissítés? :)

Tita, Paint programmal is lehet kicsinyíteni, ha más nincs kéznél!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe!

Én a www.vatera.hu-n adok veszek mindent.

Nyúlanyó!

A férjem már le akarta vágni Réka hajával együtt, de nem engedtem... kíváncsi vagyok, milyen hosszúságig fog így felállni :lol:

Valaki kiváltotta közületek a Start plussz kártyát? A munkáltatók pozitívabban fogadnak vele, vagy mindegy?
Vendég

Anett!

GYÖNYÖRŰ A LÁNYOD! Isten éltesse sokáig!
Vendég

Anett: Málnus csodaszép kisbaba! :lol: És mekkora haja van! Még egyszer nagy gratula nektek! (az első éjszakánktól előre rettegek! :shock: ) Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!!

Anett!!
CSODASZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D (bejelentkeznék nászasszonyodnak... :lol: )

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!
Enikő!Sebem jól van, bár ha sokat mocorgok meg nyüzsgök akkor hamar elkezd fájni, de amúgy tűrhető!
Tegnap déltől minden OK, felkel enni, éjjel is 3 x volt fent, magától!!!van tejcsi HURRÁÁÁÁ, nem is fejtem tegnap délután óta, mert kiszippantya , tök jó, elmúltak a csomók, meg nem fáj már annyira a szopi sem.Anyu itt van, főz meg segít mindenben, nagyon jól ég a szivarom! :D A kedvem is jobb!

Zsuzsu!Írok majd privit, amint lesz időm,most jönnek anyósék megnézni, holnap sógornőmék, mindenki jönni akar, én meg parázok, hogy elkap vmit, nem tudom ,hogy csináljam!

Nagyon szépek a babák, a fényképeket megnéztem, gyönyörű mindenki!
20140113113746

Anett!!

Én megkérném a családot, h hanyagoljanak egyenlőre. Szvsz. korai még a rokonlátogatás. Aki nem érti meg, az ostoba.
Láttunk benneteket a délmagyarban... :)
Emillel ráérsz!
A sebednek mielőbbi gyógyulást!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi!

Mi anno Rékánál bejelentettük, hogy 6 hétig ne látogassanak... volt ám sértődés :roll: Aztán megkérdeztem a 8 gyerekes anyósomat, hogy náluk ez hogy volt, és azt mondta, hogyha jöttek is, csak messziről lehetett csodálni... és csak egy pillanatig, nehogy "megigézzék" :lol:
Hajnánál már nem jelentettünk be semmit, de az előző "sértésre" emlékezve nem is jött senki :lol:
Ilyenkor az a baj, hogy 6 hét után meg elfelejtik...
Vendég

Anett: Málna csoda édes :) Még egyszer nagy gratula, vigyázz magatokra. Örülök a tejcsinek. Gyors regenerálódást neked. Majd várjuk a szüléstörténetet ha lesz időd :) És képeket, sooookat :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő: Miért mondtad ezt a 12 hetet?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett,nagyon édi Málnus!!!
Nekem is az anyu volt a segítségem,nekem személyszerint nagyon jó volt hogy ott volt,én szoptattam-szoptattam,fejtem,ittam,pisiltam,pelenkáztam a Barnit,anya főzőtt,mosogatott!
Szóval nekem így nagyon jó volt,mert én is paráztam mindenen!!!!! :wink:
Mi az első látogatókat(kivéve a család)5-6 hetessen fogadtuk!! :wink:

Nagyon örülök hogy van tejcsid!!!!!!!

Zitacicu,hogy hívják a gondozónéniteket a bölcsiben???
Tudod a Barni is az anyagosba megy februártól!
A tesóm ott dologzik!!!
Teljessen megértelek,a bölcsivel kapcsolatban,én is előre parázok már!!!
Lelkiisemret furdalás meg ilyenek!!!

Zsuzsu,nagyon édi Ábel,főleg az alvós teszik!!!

Zita,Márk még mindig szeret az ovivba???

Kép
bibi226

Anett!
Málna gyönyörűűű!! Csodás fekete haja van. Kittinek is ilyen volt,aztán teljesen kivilágosodott :D
Én is azt mondom hogy ebben a takonykóros időben ha lehet,ne engedd a rokonokat a közeletekbe!! Várjanak pár hetet legalább. Sem Málnának sem neked nem hiányzik egy betegség!!
Örülök hogy jól vagytok és ma már minden rendben van!!

Zsuzsu!
Ábel Nagyon helyes kissrác :lol:

Kitti kiszedi a hajából a gumit. Van amikor órákat is benne van és akkor szedi ki,van amikor 5 perc múlva de én rendületlenül visszarakom :lol: Meg most a csatokat szedegeti. Növesztem elöl is a haját és el kell csatolnom mert már a szemébe lóg. Majd megszokja hogy úgyis visszakerül :wink:

Itt van pár ma délelőtti kép:
Kristóf és Kitti

Kép

Kép

szszkinga

Szió Anett: már nagyon vártalak!!Réka is kisebb súlyú volt és neki is alacsony volt a cukkerszinteje, de kajoltattam, aztán minden okés lett! Én is mindenen paráztam és most is, de tényleg nyugi, a harmadán sem kellett volna paráznom és nekem is jobb lett volna, tényleg!!!
Szerintem is mond meg a rokonoknak, hogy most hanyagoljanak, amúgy sem illik még ilyenkor, meg neked is pihizni kell, ha ezt nem értik meg, akkor az az ő bajuk!!Rázd le, tényleg nem vendégeskedéssel kell neked foglalkoznod, hanem magadda és most ti ketten vagytok az elsők! Én anno megmondtam, hogy 6 hétig hagyjanak, csak szülők jöttek meg tesók, de azok sem naponta! Anyukám velem is ott volt 1 hétig, de ez nekem kevés volt, a 2. héten anyósom járt fel, aminek már nem vettem annyi hasznát, mint anyunak. Az anyu a legjobb!!
Pihizz!No Para!!Élvezzétek egymást!!Pusziiiiiii :lol:

Kép
gyanixi

kinga: nekünk is ilyen szőnyegünk van Réka szobájában, csak naon szedi a szöszt!!

Kép
gyanixi

Niki!
Mi is a gyerekszobába szántuk a szőnyeget. Nemsokára átkerül oda. Nekem van akkus seprűm és azzal minden nap letakarítom. Pár perc alatt felszedi sz összes szöszt. Gondolhatod a mien estére hogy néz már ki. Egész nap azon játszik Kitti. :shock:

szszkinga

Bibi!

Esküszöm mondta a csaj de nem tudom.Anniyra meg voltam illetődve hogy nem figyeltem a nevére.
Még nem hívtak munka ügyben ez veszett fejsze úgy érzem ,de sebaj jobb is így .Keresek valami részmunkát az kevésbbé viselni meg az egyensúlyt.Tuti találtak független könyves valakit :twisted:
Te hová fogsz menni dolgozni??

Kinga édes Kitti a hajával.Én csatot nem is teszek bele mert kiszedi és kóstolgatja.A gumi bennemarad sőt ha meglátja a fésűt jön oda.Nem tudom mi ez a fordulat eddig útálta ha piszkáltam a haját.

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?