Hali.
Kinga, OK, el ne mondd!
Melinda, hát én most ezért sem akarom Petit bölcsibe adni...mert ha felvennének, nem szeretnék kapásból táppénzre jönni, és mivel a férjem vidéken van, nekem kéne...így meg talán nem most kezdi el a betegeskedését.
Bibi, GRATULA!
Csibe, én olvastam a cikket, és a tegnapi körzeti híradó "felvilágosított" arról, hogy azért a szülészet az első "áldozat", mert a klinikai prof. az egész központ elnöke.
Gábornak mennek a gyógymanók továbbra is. Peti már okés, de az apja náthás, holnap jön haza, mondtam neki, hogy a bacijait hagyja fent Bajon.
Nyúlanyó, enyim gyereknek is vannak heppjei, ma a tatáméknál az udvaron szeretett volna bukfencezni, itthon forog a tengelye körül, topog, stb. Hát nem lehet mellette unatkozni, az tuti.
Titti, mivel volt láza, én megnézetném a dokival. Én mindig leviszem Petit, ha "gyanús", a dokinéni mindig megnézi, inkább legyen receptem, minthogy hétvégén járjuk az ügyeletet...oda nem szívesen viszem, mert...
Erika, Petinek volt névadója, írok privit ezügyben.
Zsuzska, azért 8 fog nem semmi, Peti 3 hónapig volt négyfogú, ugye most jön neki a két felső kettese, aztán nem tudom, mit kéne lesnem.
Hát a kút pontos helyét én passzolom, csak a férjem és a kollégája volt ott, viszont a múlt hét végén mesélte, hogy pont azt a kutat, amelyik csalt, bontották...hm.
Interjú? Csak a szokásos, semmi extra, eredmény holnap. De mivel az intéznivalók miatt csak 8-án tudnék kezdeni, de nekik nagyon kéne a hiányzó ember, nem sok reális reményem van, de ez is több, mint a semmi!
A képek jók...most egy kicsit megnyugodtam, mert a mi gyerekülésünknek nincs ekkora oldaltámasza, és azt gondoltam, hogy ezért alszik úgy, mint a képen a te fiad...de ezek szerint nekik így lecsuklott fejjel kényelmes...
Anett, milyen kis hajasbabátok lett! Édes. Huh, első éjszaka...ÁÁÁÁ. Mondjuk az én fiam, mikor anno egyhetesen hazahoztuk a gyerekkórházból, cirka 10-20 g szopi után aludt legalább négy órát minden gond nélkül. Mondjuk én sosem keltettem fel, de nálunk ugye tápszerezés volt, ugye az tovább hatásos. Arról nem is beszélve, hogy már törpének is alvósbaba volt, ahogy a bnőm lánya is, ha bealudt, onnantól kezdve még az ágyúdörrenés is hatástalannak bizonyult.
Vonalzófrissítés?
Tita, Paint programmal is lehet kicsinyíteni, ha más nincs kéznél!
Ági