A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hencsi :)
Bogikád nagyon édes! :)
Karácsonyra akarok egy videókamerát! Már rééégen kellett volna vennünk, de műszaki cuccot csak apával merek és őt elvinni a boltba.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Köszi, nekünk sem ártana már venni egyet, olyan jó volna megörökíteni Bogi édi pillanatait , és majd később megmutatni neki, hogy milyen volt picinek,

Bence is nagyon kis zabálnivaló a pihiszékben, bizti nagyon élvezi!

Na, tényleg lépek aludni, Boginak megvolt az esti szopi, mostmár én is alvadhatok.

Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a vigasztalást és a tanácsot. A mai védőnő látogatás után már okosabb leszek. Ha minden jól megy, kisírok magunknak egy neurológiai beutalót.

Én hülye nem is dicsértem meg a babákat.:(
Dorka Balázskája gyönyörű és nagyon ügyes!!!:D
Egcsi lurkói is nagyon helyesek!:D
És Henchy tündér vigyori Bogija csúúúúcs! :D
Vendég

Jó reggelt!
Látom Egcsi sikeresen lapozoztt. Meg kellett ijesszük ezt a topikot, hogy beadjuk a válópert. Ezek szerint mégiscsak társas lény :wink:

Kati - nem tom, akkor szurkolok, hogy minden jól alakuljon. Extra sok folyadék sem jó állítólag. Nem bírok elég okos lenni. Amúgy tegnap behúztam egy lityó baracknektárt, s a hajnali szopikor az árván maradt cici áztatott. Annyira álmos voltam, hogy észre sem vettem, csak mikor a kisasszony rég le volt csatlakozva, s én meg akartam fordulni a másik oldalamra, érzetem, hogy valami hideg.

Amúgy ez a nap is szarul indul, Grétu jobban szörcsög. Most nem tudom mi a kicsi francot csináljak, mert ha megyünk apa után Székelyvarságra, ott tuti nem lesz porszívó. S még a porszívót is cipeljem magammal? ÁÁÁÁáá, micsoda dilemmák.

Edó már elszállítva, kicsit izgultam, nehogy elfelejtsenek jönni, hát ehhez képest 7:10 helyett már 7:02-kor itt voltak. S csak pár utcával laknak arrébb, uhhó nem forgalom volt enyhébb.

Egcsi - télleg jó a nemzetközi pihiszék. Akkor itt a topikban mán 4 országban nyomatjuk. Yukumonak kéne még ilyen, s akkor máris 5 lenne. S ráadásul akkor már 3 kontinens.

Videokameránk van, kaptuk egyszer egy beszállítónktól, mert az éves vásárlásnál egy termékkategóriában a második legnagyobb vevőjük voltunk. Csak há én nem szeressem. Valahogy nem jön be. Pedig előtte annyira akartam egy videjókamerát.

Most menyek, s megkuksizom Bogit, ha addig bírja még a jányom, mett hallom, hogy felébredt, s magyaráz. Na, a diktafont elő kell keressem, s felvegyem a jány reggeli magyarázásait. Olyan édibédi.

Kép
kissmanó

Hencsi - ez haláli volt. Naná ecce kajálás vót, utána meg közösen néztük Grétuval Bogit. Le sem vette a szemét a képernyőről, pedig oldalra kellett nézzen. Ahogy Bogi kezdett gőgicsélni, akkor kapta oda a fejét, s nézte nagy áhítattal. Eccerre két zabálnivaló kölket láttam. Egyet videjón, a másikat meg élő egyenesben az ölemben. Szal ha lehet, jelentkezünk barátnőnek.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Engem kidobott az ágy. fiam negyed hétkor kelt, gyors szopi, már húzta is tovább a lóbőrt, de én nem tudtam visszaaludni. Úgyhogy, mivel fiúk alszanak, én élvezem a csendet és nyugodalmat. :D

Manó, az aktív tagok között húzott el Marci, amúgy inaktívok Zsanettje 4290 grammos bébet hozott világra.

Dorka, köszönjük a táblázatot, szupi jó!!!! Megkérhetlek, hogy a mostani vonalzót tedd be hozzánk? Ja és Balázs, tényleg fotogén. Nekem a fürcsiskép tetszik nagyon, és azon is a kislábai azzal a pici ujjaival.

Annee, nyugi, de azért ez tényleg felháborító. Marci se fog, csak csapkodja a játékait. Hason úúúútál lenni, de muszály elven, ha ordít is hagyom. Ez egyébként védőnői utasítás volt. Sőt hason a kezeit a teste mellé kell helyeznem, hogy ő maga tornázza fel, mert ehhez a fejét kell megemelnie, így erősödik a nyak-és hátizma. De figyelni figyel, sőt most eljutottunk odáig, ahányszor hozzászólunk mosolyog. :D

Bence, zabbantani való!!!

Rita, kezem-lábam keresztbe és úgy drukkolok ma a szemészethez!!!!

Mi gyógyulunk, abszolút nem kellett sokat szívni az orrát. Hál az égnek. Október 31-re kaptunk időpontot a Klinikákra koponya-és hasi uhra.

Na lépek vasalni, meg fürcsizni, majd jövök!

Kép mit nekem cumi

Kép a méhecske kell nekem

Kép Apával tévézünk

kispiskóta

Hihi. Ni, egy Marci apuka.
Ellenben cumi az csak öltözésnél akadály, tvzés közben már csúcs, ugyi?

Kép
kissmanó

Te Zsú - a vonalzóbeli Marci már eléggé megváltozott. Vagy csak én látom úgy?

Kép
kissmanó

Sziasztok!Na megvolt a szúri egész jól viselte bár a másodiknál kicsit sírt.Nektek is a babátok többet alszik a szúri után egy óra óta alszik most van 7:18.Igaz éjfélkor amikor kelt sírt kicsit evet utána egy óra hosszat csak sírt.Szerintem tuti érzékeny neki.Egyébként mi is már több mint 6 kilónál járunk és 60 cm.Egy hónapja volt 57 cm hihetetlen milyen gyorsan nőnek.Egy hónap múlva kap megint két oltást.Holnap meg megyek egy baba bazárra majd jól be vásárolok Beninek.Most akkor remélem marad a topikunk én úgy szeretem ha nem lesz majd Gurgival sírunk.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Verdiktum: egyenlőre maradunk itt és úgy ahogy vagyunk, ahogy megszoktuk.
Na ne mán mindenki Gurgival együtt bőgjön.

Javaslat táblához: szerintem kéne egy oszlop ahova megadjuk az emilcímeinket. Vagy az legyen egy külön adatbázis, s az ne legyen nyílvános? Bár már elég sok cím ide is be volt írva.
Na, ki hogy gondolja? Ha nem akarjátok nyílvánosítani, akkor én bevállalom, hogy megcsinálom (ha küldtök hozzá adatokat nekem), s ha kész mindenki megkapja emilben a többiek adataival, excel formátumban.
S ha esetleg valaha valami történne a topikkal, akkor is egymásra bírunk találni. S abban az esetben pl. van a gmailnak csoportlistás verziója is. De az kizárólag akkor, ha ez itt tényleg totál befullad. Utólag már nem tuti, hogy össze bírjuk szedni magunkat.
Oké, tom, sokan fenn vagyunk az iwiw-en, onnan is kinyalhatók adatok, de macerás.
Nos?

Kép
kissmanó

Zsú :)
Hogy kalimpál Marci! :) Még az állóképen is látszik, ahogy jár keze lába. :D

Manó :)
Be kell szerezni egy hordozható, mini porszívót ilyen esetekre. :wink:

Hemej :)
Jó hosszú Beni! A súlya sem kicsi. 8) Sajnos én nem tudom meg a 3 hónapos hivatalos adatokat,mert nem megyünk dokihoz. A köv. szúrás 4 hónaposan van. :?

Megnéztem a Helyszínelőket és a Vészhelyzetet. Most kezdődött az új szezon, egész nyáron erre vártam. Na, meg Bencére. :wink:
Jó, volt nagyon. Nagy sorozatfaló vagyok, szinte minden estére van valami. A fiúk alszanak, nekem ilyenkor van csendes időszak.
Most lépek aludni, de írjatok, tudjátok a reggeli kávé nem ízlik annyira nélkületek. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Van hordozható porszívónk, a lakókocsiban.
Csak épp a cső nem kerek, hanem speckó formája van, a kefének meg dettó.
Mán erre is gondoltam.
A francba. Nem könnyebb volna az élet takony nélkül?

Kép
kissmanó

Manó :)
Én nem akarnám nyilvánosítani az e-mail címemet, de titkos adatbázisba szíesen elküldöm. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelit!
Zsú: nagyon édi Marci és jó, hogy ilyen gyorsan meggyógyult!
HEmej: nálam is sokat aludt Botond, 2 napig szinte evett, aludt.
Annee: igazad van, de add fel!
Gurgi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Egcsi: akkor babócáink nemcsak egynapon születtek, hanem a szurik menetrendje is hasonló?
Nálunk is 2-4 hós oltások vannak. Utána meg 6. Meg 1 év.
Meg most nézem, ami eddig 9 hósan volt (himlő elleni), azt most átpakolták 12-15 hóra. Bár akkor csak egyfajta himlő ellen volt, most meg 3 (bárányhimlő, rózsahimlő, kanyaró). Nem értem, mi ez a bősz intervallum? Beadják majd az egy évessel együtt, vagy 1-2-3 hó múlva újra böki?
S ami eddig egyáltalán nem volt: 30-35 hó között újraoltják DTP-vel.
S az elsősöket is oltják, de azt már suliban. Na, majd jön haza a jányom, hogy megbökték. Hi-hi.

Baszkett, én ezt nem értem. Minek annyi rubeola elleni oltás? Elhiszem, hogy a lányoknak ez veszélyesebb (főleg ugyi pocisoknak), de azért beoltani 12-15 hósan, majd 7 évesen és 14 évesen újból (ez utóbbi van kizárólag csak lányoknak, az első kettőt a fiúk is kapják), nem értem.

Ja, egy jó sztori. Kolleganőm meséli, hogy fia rettenet fél a szúrásoktól. Pedig stramm kölök, versenyszinten műkorcsolyázik, edzőtáborokba jár, szal kemény legény. No de a szurik..... Most mesélte el, hogy a fia első osztályban akkora jelenetet rendezett oltás előtt, hogy ihaj. Kezdett könyörögni, millió egy okot felhozott a rendelőben, hogy őt miért is ne bökjék meg. Végül azzal fejezte be, hogy ha mégis megszúrják, akkor ő ügyvédi irodához fog fordulni, s bepereli őket kiskorú molesztálásáért.
A srác asszem még nem is tudja, hogy most, 3-ik osztályban is van oltás. Nem meri neki megmondani az anyja, mert a kölök belebetegszik.
Amúgy az apja is épp ilyen, retteg már a tű látványától is.

Kép
kissmanó

sziasztok,

nem tudok képet csatolni, azt írja, hiba történt, plíz help!

ÚSZÁS: Pólus hotelben voltam beiratkozáson, megtekintettünk egy tanfolyamot, édesek voltak a babák a vízben. Zsú és Gurgi, lehet hogy mi hamarabb el kell kezdjük, mert Botinak a bal csípője kötöttebb egy picit, de majd a hétfői vizsgálat lesz a döntő.

Andi és Ckat!Tejcsárda megnyitásához én is hozzá járulok, vállalom a reggeli adagok biztosítását... ez olyan szemétség, hogy mi a felesleggel küzdünk, mások pedig nagyon örülnének ennek... :(
Az én babám sem fog, de türelmes leszek, várok még...

Jövő héten kezdjük a babamasszázst, állítólag csodálatos kapcsolatot alakít ki anya és baba között... 6 alkalommal meg lehet tanulni...

Boti egy igazi tündér baba, nagyon jól viseli anyuja bevásárlásait... telipakoltam az autót tujával, ciprusokkal, hang nélkül türelmesen viselte... és így kész a kertünk...

Szép napot mindenkinek,
Ildi[/img]

Kép
lidikoka

új fejlemény a Barátok köz c. sorozatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berényi Miklós és Magdi néni titkos gyereke!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Lidikóka: lökd át nekem, majd én megpróbálom, hátha úgy megy.
amúgy mekkora képméretet akarsz csatolni?
hányxhány pixel?

Kép
kissmanó

Andiiiiii :lol:

Kép
lidikoka

Manó, de ari vagy, átküldöm Neked, lehet hogy a méret a baj...
lidikoka

Egcsi - óvass..... keresd meg mit.

Kép
kissmanó

Manó,
kissmano@gmail.com-ra küldtem, jól tettem? a babanet priviben nem megy át.... no kíváncsi vagyok...
köszönöm.

Kép
lidikoka

Sziasztok!

Ma 8 órát aludtam 4 részletben...

Igyekszem majd visszaolvasni, csak most táblázok. Borinak az ötletei között szerepelt még az apgar. Az én soromba felvettem a sajátomat, nézzétek meg, hogy így jó-e! Ha igen, küldjétek meg, berakom azokat is!
Ez még nem a végleges verzió, szerkesztés alatt... :D

kétfiús anyuka
babdorka

Íme Lidikóka Botija:

Kép

Kép
kissmanó

Mi lenne, ha a szülés várható időpontját is egy oszlopba raknám a szülés valós időpontjával, szerintem úgy jobban is látszik, mert egymás alá kerül a két dátum. Vélemény?

kétfiús anyuka
babdorka

hihi - valamire emlékezett Lidikóka, de nem az az emilcím a nyerő.
olyanom nincs, pedig én elmondhatom, hogy tengernyi címem volt már.

Kép
kissmanó

Annyi aranyos képet tettetek fel,nem bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Olyan kis édes babák!Nekem sem megy a képfeltevés, emlékszem a pocakképekkel is annyit bénáztam... :oops: .

Annee,mi sem fogunk még és utáljuk a hasonfekvést, de sztem is mindenképp menj el vizsgálatra,márcsak saját magad megnyugtatásáért is.

Emi, én még a denevérnél tartok...brrrr, nagyon bátor vagy, nekem leállt volna a szívem.Meg is gondolom a nyitott ablakkal alvást, bár egyre kevésbbé aktuális.

Az éjszaka átalvással hogy álltok?Gergi az utóbbi 2 éjszaka ismét felkelt 3kor, pedig olyan jó volt átaludni ez éjszakát.Olvastam olyant, hogy megnő a táplálkozási igény 4 hónapos kor körül. Ő mégcsak 3, lehet korábban bekövetkezett?

Koszmót akinek nem sikerült eltávolítani: mi végül Mustela hajhabot vettunk (sampon igazából), kell hagyni a fején, hogy feláztazzon.Már egész csúnya volt,most tűrhetőbb...
Vendég

Bocs, Manó, én sem vagyok a régi... :cry:

Kép
lidikoka

Dorka: kicsit furik az adatok.
Nálad is 39+5 van, s Emi_25-nél is, mindketten 2007.07.09-re voltatok kiírva, de te 6-án, míg ő 7-én szült.
Valahun valami nem talál.
S Annee-nál aztán tök nem jó valami. Kiírás 2007.07.04, szülés 2007.06.27 41+0. :roll: :roll: :roll:
Amúgy jó, én specc a kiírás dátumát nem is ígényelném, ha jó a másik szám mellette (pl. 40+1 nálam). Az sokkal mérvadóbb szerintem.

Kép
kissmanó

Manó, de, megváltozott. :lol: Csak én úúgy imádtam azt a kis vágott szemét, ezért sem váltok vonalzóképet. :wink:

Lidikóka, nemcsak 3 hós kortól lehet menni? Én úgy tudom ez kikötés. És aranyosak voltak?
Hova mentek masszázsra? És, mennyibe kerül?

Dorka 9/10.

kispiskóta

Zsanett: nem 3 hósan van a következő evési bumm?

Kép
kissmanó

Bassz. Nem emléxem az Apgarunkra.
S nekünk csak egyet tesznek nyílvánossá.

Kép
kissmanó

Manó:Privibe küldöm az e-mail címem!

Gyermekem fel ébredt már evett kakis pelust gyártott.Most meg a trapézzal játszik közben pedig be nem áll a szája.:-)Úgy imádom.

hemej

Jó reggelt!

No. Samu: szép a szeme , arca csupa derűűűűű :lol: lálá
Nem lesz átmosás, nem engedjük..egy csepp trutyi sincs benne még éjszakai alvás után sem..

nah félkezű lettem, öcsibogyesz itt cizik.

zsu+kinderke és még sokan mások!
köszönjük a drukkokat és itt külön szólnék drága topik és anyatársamhoz mrs. kinderkéhez, akinek örök hálával tartozunk amiért segített nekünk rendelkezésre bocsátani a kiváló szemcseppeket.
Kinderke! szpássszibá, oűócseny szpásszibá :lol:

no. aztán.
minden baba írtó cukkeroni

anneee!
szorítunk nektek, kicsi don tömzsinek!

berényimiki&magdianyus :lol: :lol:

majd rejjjagálok még
torolve_20131003125716

babausziii!!!!!!!

kizárólag 3 hós kortól és kell orvosi igazolás!!!!!!
torolve_20131003125716

lidikoka: a baba masszás csodálatos mi is járunk mi még kétszer megyünk Beni imádja!Nálunk is hat alkalom.

hemej

jó reggelt!

irigy vagyok a mosolygós képekre!
Maja is nevet ezerrel, de ahogy előveszem a fényképezőt, rögtön azt lesi, mosolynak annyi és azon csodálkozik! :?

reagálnio sajna nem tudok, gyerkőc nyüszi

figyu, meddig fájhat a lábuk? mert ma hajnalban olyan visítás volt! :shock: :cry:
most szunyál, de közben megint eleresztett egy olyan hangot, hogy azt hittem szívbajt kapok!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dorka, szüléstörténetet elküldtem.Kisfiam szemszögéből írtam meg:).
Vendég

Megpróbálom betenni a ma reggeli Tömzsi videót. :D

http://www.indavideo.hu/my_videos
Vendég

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam és most olvasni sem tudtalak Titeket, ám igyekszem, igyekszem...
Láttam mindenki rakott fel "fejlődéses" fotókat, nagyon édik! Én is most akartam, de még nincs fent a gépen az összes kép, úgyhogy majd később. Ha még lehet...
Most azért küldök egyet, hogy emlékezzetek ránk, eszetekbe jusson kiről is van szó :lol:
Amúgy megvagyunk, Yukumo sokat beszél, mosolyog. Én meg eddigi szokásaimmal ellentétben néha fejem a tejet, csak úgy "szórakozásból". Ma hajnalban 200ml-t sikerült összegyűjtenem, itt úgy döntöttem abbahagyom :wink: Ja, meg megtalálta a hüvelykujját, úgyhogy megy a nagy cuppogás ezerrel pár napja.
Innentől próbálok lépést tartani Veletek, úgyhogy majd reagálok is a fejleményekre, bocsi hogy most csak magunkról írtam!
Kép Pussz
Vendég

bocs, nincs időm.
csak jöttem köszönni, lépünk Edó után oskolába, s menyünk dáridózni 7végére.
vasárnap este vagy hétfőn jelentkezem.
addig jók legyetek, s külön dícséret Samunak, Gurginak s persze Kinderkének.

Kép
kissmanó

Dorka! Ha beírjuk, h a terminus melyik napján született Béb, akkor sztem nem kell a kiírt nap, nem? (szóljatok le bátran!) Az apgar jó, csak a tábla fejlécbe be kéne írni, h apgar is van ott. Pont jó helye van a méretek alatt. Számok, számok, számok…
(Ádám apgar: 7/9, köszi)

Manó, drága! Nem egy napon fogantak Emi és Dorka babái… ;)
Annee-nak meg, ha jól emlékszem, 3 kiírt napja volt, és nem bírták megállapítani, mennyi idős a magzat, így a terminus is állandóan változott.

Yukumonak pussz! Mary nézd meg a táblázatot, változások vannak!
Vendég

Sziasztok!

Ezek a babák nagyon édik! És mennyit változtak!

Enikő! Sztem is hasonlítotok egymásra a pároddal. Zalán még babás vonásaival inkább Te vagy, bár egy dolog tekintetében egyértelműen apja fia.:lol:

Köszönöm családom nevében is a jó kívánságokat. Úgy tűnik nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mindenki jól van.

Viszont most PANASZKODNI FOGOK! GÁBORRA!!! Már néhány napja 12 órát alszik egyhuzamban. Védőnénit tegnap faggattam , hogy mondjon valami okosat, mert én ilyet még nem pipáltam! Kiderült, hogy ő is ritkán találkozik ilyen jó alvókával megáldott gyermekkel. Szóval 12 óra alatt termelődik tejecske rendesen, de a mennyisége félő, hogy csökkenni fog. És persze gyerek étvágya változó. Tegnap összesen 700gr-ot, tegnapelőtt 590 gr-ot evett. Úgyhogy most minden etetés után fejnem kell, valamint este 10 körül még az egyik mellemet is le kell fejnem és reggel ébresztgetnem kell a babát. Nekem ez azért fura, mert eddig a két nagy-ennyi idősen- rendesen kelt hajnalban ill. még éjjel is. Abszolút igény szerint szoptattam, fejnem nem is kellett. Gabókám 12 óra alatt akar úgy bekajálni, hogy megint 12 óráig zavartalanul pihizhessen. De tejcsi nem tudom, hogy meddig tudja ezt tolerálni és kipróbálni sem szeretném. Amúgy a súlya egy hét alatt mindössze csak 11 dkg-ot gyarapodott. Lehet, hogy az oltás is közrejátszik benne, nem tudom.

Annee! Drukkolok nektek. Annak idején Ádit én is orvosi beutaló nélkül nézettem meg hozzáértő gyógytornásszal. Ne hagyd magad!

Még jövök. Mindenkinek napsütéses szép napot kívánok.

Tücsi
mtücsi

Manó!
Naná, hogy lehet barinő Grétu!
Bogi is imádja a kisgyerekeket, majd mesélek, csak Bogi ébredezik.

Annee!
Nem lehet megnézni a videót!
Rosszul linkelted be.

Lépek, majd jövök nemsokára.

Mindneki rakhatna fel vidiót, olyan kiváncsi vok rájuk, márha van...

Léptem.
Vendég

Sziasztok!
Hasonló éjjelünk volt, mint tegnap..De aztán jött a szikra, hogy Lili aludjon a szopipárnán és bevált!!
Hencsi
Nagyon édes kislányotok van!!
Zsú
És mi Marci kedvence a tv-ben?? :lol:
Andikám
Látom uncsizol :lol: :lol: :lol: Ottóék??
Annee
Nagyon benne van a bugi a gyerek lábában!! :lol:
Gurgi
Hála az égnek, rem mostmár minden okés lesz!!!!
Lidikóka
Nagyon szép Boti!
Mary
Kaphatunk egy szemből képet?? :lol:

apgar 7/9

KépKép

KépKép
szivvi

Hali!

Annyira cukik a babók!!!! :lol: :cry: Tömzsi a huncimocorgó!
Egcsi nagyfiai, annyira aranyos rucit választott nagytesó kistesónak:cry: :D ...most azt hiszem bőghetnékem van

Tücsinek tegnap olvastam a szülőssztoriját :D :cry: , ne panaszkodj Gáborkádra, kész, Ő a topik Szundija. (szerintem az oltás miatt van, Borst is teljesen visszavetette a fejlődésben)

...na tessék: Borst vagy Borsot. Azt sem tudom mi a ragja a fiamnak :cry: :cry: :cry:

Emi, tegnap óta mindenhol denevért látok a házban.

Manó pedig a topik Sasszeme, miket nem veszel észre?!

Lidikoka, csatlakozz velem a tejleadó anyák körébe!!!

Hencsi Bogiját már megint nem tudtam megnézni :cry: ,( na újra próbálom, hátha több időt kell hagyni a töltésnek)

Most vagy a hormonok játszanak megint velem, vagy a szutyok idő miatt bőgök mindenen :cry: ...Még Kinderandi Berényi Magdáján is... Meg hogy Samubabunak jó a szeme, olyan jóóóó :cry:
ckat

Na tessék, Annié bejön Hencsié nem :cry:
Hencsi, néha cseréljünk helyet, így mindketten látunk mindent!
ckat

Haladok-haladok...

Egyelőre bent hagytam a kiírt dátumot ellenőrzésképpen, ha már nem lesz benne hiba, kivehetem, ha úgy gondoljátok.

Eddig jó így?

kétfiús anyuka
babdorka

Felraktam Zsanit az aktív tagok közé, úgy érzem, megérdemli. ;) :lol:
És felraktam a szülitörténetét is!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?