Hát, megjöttem. nehéz volt hazajönni. Nagyon megszoktam és olyan babaváró volt már itt nagyon a hangulat..

Az ágyam kinyitva, az utro, minden egy karnyújtásnyira.. Hát, nincs meg. HCG leesett a béka feneke alá, 3-ra... Azt mondta, azért állhatott meg, mert ilyen gyenge minőségű spermiumoknál ez megesik. (Nálunk kevesen vannak nagyon) Még 2 hét múlva egy ellenőrző HCG vérvétel, hogy neadjisten mégis ott bújkáljon, mondjuk rossz helyen, de ez most le van zárva... Úgyhogy hajrá január...
Kérdeztem, lehet -e majd hosszú protokol, nem antagonista, megnézte az eredményeket, annak alapján igen.. akkor majd egy kisebb ovira valót is talán leszívnak, és nem járunk így.. ugye nem volt nagy választási lehetőség, 2 volt 3. napra,akiket le is fagyasztottak, mert ugye nem lehetett beültetni a nyavajám miatt.
Lányok, mégegyszer, nagyon nagyon köszönöm a lelki támogatásotok, a drukkokat... így sokkal könnyebb volt eljutni idáig.. Nagyon sokat tanultam már idáig is tőletek- igazi kitartást, önzetlenséget, pozitív hozzáállást!
Vic, drukkolok neked az inszemre! Aztán hétfőhöz 2 hétre várom a pozitív tesztet!
Elan, köszönöm a drukkot! De ügyi vagy! Ilyen gyrosan hozzájutni a Maca-hoz! Nekem rendelni kellett, és értemenni a világ végére... Fog javítani, az biztos!
Szerintem neked a szeervezeted diktálta a repesztést, és a szuri később hatot volna.. De ne csüggedj, a petesejt 24 óráig ott várakozik minimum.. de 2 nappal utána is teherbe lehet esni, én úgy tudom..
Nyunyi, köszönöm a lóherés barikát! annyira jól esett... Figyelj csak, én is pityergek , és érdekes, hullámokban jön rám.. például az eredményhirdetésről mosolyogva jöttem ki. Engedni kell, hadd jöjjön ki. De ne add át magad túl hosszú ideig, mert az nem tesz jót. JÉn józanul próbálom nézni. A statisztika nem téved, és egyszer sikerülnie kell! Hohó, olvasom tovább, és neked még nincs elveszve a mostani esély! Drukkolok nagyon!
Zsókuci, komolyan mondom, már az volt bennem délután, amikor még mindíg az elmaradt ügyeinket intéztük, hogy nekem haza kell mennem, mert a lányok várják, hogy jeletkezzem, még ha nehéz is most!
Vikkata! Olyan édesen tudod vigasztalni az enbert!
Süni, én is naygon szerettem volna jó hírekkel jönni!
Rebe, Édes a cicusod!...
Törpe, én is szoktam felolvasni "apának"..

De ez még jobb, ami nálatok történt!
Holnaptól megyek dolgozni... az irodából nem tudom, hogy fogok tudni netezni.. még nem tudják, hogy lombikozunk, és félek, meglátják a gépemen... pont rálát az egyik főnököm a gépemre, ha elmegy mellettem... Nagyon fogtok hiányozni... próbálok azért itthon, de nem ígérem, hogy minden nap fogok tudni jönni...
Az élet megy tovább, a statisztikák nem tévedtek,.. Ti javítsátok őket, szívből kívánom! Én majd januárban esetleg, ha elég jó minőségű spermium is lesz, és több petesejt...
Egy cyberölelést küldök mindenkinek!