Sziasztok!
Az éjszakánk szuper volt

.
Tegnap este fürcsi után, 20 óra körül evett a fiatalúr, és egézsen 4.15-ig aludt!!! Aztán farkas éhesen ébredt. Cicizés, és tápi után kb 5.30-tól aludt 9.30-ig

Meg vagyok vele elégedve, egytündérke!!! Jaaa és a reggeli után, most is alszik, csak kicsi sírás volt.
Én meg nem tudok magamhoz térni, nem szoktam hozzá mostanság, hogy túl aludjam magam
És, ami még nagyon jó hír, hogy Ádika, nagyon ügyesen cicizik már

.Nem rajta múlik, hogy nem tud jóllakni mellből, de nem adom fel, majdcsak beindul rendesen és elhagyhatjuk végre a tápit.
Zsu: dehogynem akarom átszoktatni csak anyatejre, de még nincs annyi, hogy elég legyen neki, ezért kap 90 %-ban tápszert.
Ádi, nagyon jó evő, és a szopi után is csak tátog , muszály ennyi tápit adnom, mert ennyire nincs tejci. De majd lesz!
Ahhoz képest, hogy 3 hetes koráig egyáltalán nem akart szopni, nagyon ügyesen belejött.
Andi: dehogy vagy kegyetlen. Csodálom az önuralmadat,hogy meg tudod állni,hogy napirend szerint etetsz. Ez így jó! Nem rendeled alá magad a gyerekeknek, így valszeg nem is lesznek elkényeztetve. Én ezt nem mondhatom el magamról, mert Ádi ki tudja harcolni a szívszaggató sírásával,hogy kivegyem. A fejemre fog nőni tudom, dehát megsajnálom...
Adri: jó kérdések, amik csak szülés után derülnek ki
Nem szemétkedni akarok hidd el, de addig jó amíg nem kapsz ízelítőt belőle hidd el.
Marek: kíváncsi lettem volna azért a védőnőd fejére, ha kisétálsz pár pudingos fánkal
És tudom, hogy ez nem vígasztal,de az utolsó időben én is nagyon gyenge voltam. A sétától is elfáradtam, nem ám maratoni porszívózás...
Juttának, Timinek és Beckának változatlanul megy a vudu, hogy akkor induljanak a gyerkőcök, amikor anyukáik szeretnék!
Hajni: nálunk is így volt egy darabig, hogy Ádi nappal aludt, éjjel fönt volt. Magától változni fog. Próbáld meg (persze ha lenne rá időd), hogy nappal foglalkoztatod, nem hagyod ennyit aludni. Én így csináltam.