Hali.
Nagyon édesek a gyerkőcök, Kristóf Kittivel és Boti Vivivel, hogy mik vannak!
Tegnap hívtak, nem én lettem az alkalmazott. Zitacicu, nálad mi a helyzet állásügyben?
Zsanett, jó súlyban van akkor a fiacskád. És milyen kis ügyes, hogy nem sírt!
Enikő, nem hiszem, hogy az oltás viselte meg ennyire a fiadat, inkább ez a hülye időjárás...
A képek szuperek!
Csibe, köszi, hatottak a jókívánságok, ma már orrszívás sem volt, csak reggel, de akkor sem lett volna rá igazából szükség. Így a porszívót is elpakoltam, mondjuk Peti jót játszik vele, ha elöl van.
Huh, de érdekes ez a dolog, én is frászt kaptam volna, hál' Istennek, nekem még nem kellett ezzel szembesülnöm, pedig már nem egyszer kapott Peti antibiotikumot.
Titti, a látod. Sajnálom a dolgot. Mondjuk nekem csak a gyerekrészleggel volt rossz tapasztaltom, ha a felnőtt ügyeletre mentünk a férjemmel, mert befulladt, akkor többé-kevésbé jó szájízzel távoztunk (mondjuk volt olyan, hogy a doki ferde szemmel nézett állítólag a férjemre, mert az ő alvásidejében

értünk oda). De anno pl. az ügyeletes doki simán hívott mentőt, mikor az ügyeleten kiderült, hogy apukámnak infarktusa volt... Mondjuk ezt orvosa válogatja.
Anett, édesek a képek. Sokan az allergizáló hatása miatt nem javasolják a kamillát, de a mi védőnénink azt mondta, hogy ő még nem látott olyan babát, akinek a kamillás szemtörölgetéstől lett volna baja. Én kamilláznám, mondjuk nálunk erre nem volt szükség.
És amit Zsuzska írt, az is nagyon jó, emlékszem, én még az orrába is cseppentettem abból az extramini adagból, ami volt.