Sziasztok!!
itt vagyok, itt vagyok, csak annyi minden összejött mostanában!!
Steffi, juj, mindjárt itt a nagy nap, mivel készültök martinnak? meg lehet kérdezni, h mit kap a lurkó? és a tortát ki süti?? (nálunk anyukám fogja

) tényleg nagyon szép az a képed, wiwről ismertem már!
Hanna, nem tudom, h nektek Csillaghegy mennyire van messze, de tényleg iszonyat jó ott a z úszás, sokan a város másik feléből bumliznak el odáig, ill. nekik vannak máshol is óráik, de nem tudom pontosan, h hol, mindenesetre itt egy link, ahol nagyon sok babaúszás fel van sorolva, kis leírással együtt, én anno itt leltem rá a Vízipókra is:
http://www.bebilap.hu/babauszas/
Zsófi, pocis kép szenzációs, majd én is előkeresek egyet, mert kedvet kaptam hozzá tőletek

ma nem voltam bion, mivel tegnap elhajoltunk a lányokkal, megtaláltad a rizsgolyósat, amit mondtam?
Ancsa, voltunk pénteken babaúszáson és nem hittem a szememnek, múlt héten ugye 3an voltunk a medencében és tegnap meg 9en!!!! hihetetlen volt, épphogy elfértünk, de frenetikus volt a hangulat emiatt!!

emailemet anno még megkaptad ringatóval kapcs? majd írj, ha van időd...
Györgyi, hát igen, az nektek akkor még odébb van, de biztos nagyon élvezetes lesz így az óra, h maga a "főmester" tartja majd
Masni, jó, h itt vagy újra!!! Pedig Máté régebben jó alvó volt, nem? Azt nem próbáltátok, h a rácsos ágyra vesztek extra vastag, pihe-puha rácsvédőt? vagy több rácsvédőt raktok fel egymásra? akkor nem hinném, h annyira be tudja verni magát...egyébként lehet kapni hálós leesésgátlót, sztem azt egy szivacsra is fel lehetne tenni!!
Na, úgy látszik én kilógok a sorból, nekem a férjem nagy virágmágus, névnap, szülinap, házassági évfordi és anyáknapja se telt el virág nélkül, remélem nem utáltok most nagyon
Majd én is felmegyek wiwre garázdálkodni!
Na hív Danca, bocsi, akiknek nem reagáltam, most ennyire futotta, pedig még a képekre nem is reagáltam...na majd később!