A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Nagyon szép jó reggelt mindenkinek!
Nem is gondolta, hogy ennyien megnézitek a honlapomat. Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a jó kívánságokat! Úgy tervezem, hogy az egyik menüpontban a lombikkkal kapcsolatos dolgokat fogom leírni, hogy milyen nehézségekkel jár a lombik anyagilag és lelkileg is! Miken megyünk keresztűl. Szeretnék beleírni majd egy pár történetet rólatok, hogy milyen csapat alakult itt ki és mennyit segítünk egymáson, ha megengeditek.

Mindekinek drukkolok én is ezerrel!
Hajrá! Baba ragacsok mennyetek ezzerel mindenkihez aki rátok vár! Zebrák ti se lazsáljatok!!!! Ja igen tüszőcskék érjetek és petikék párosodjatok ügyesen!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mindenki hatalmas ölelés, puszi! Imádlak benneteket! :D :D :D :D
nikó

Sziasztok!

8-ból 6!!!!
Szerdán fogjuk visszakapni Őket, 5 naposan!

Gabicsibe!
Hány bohóc van a fiókban?! :lol:
Nefke
nefke

Nefke!
Gratula!!
[img][img]http://www.clicksmilies.com/s1106/huepfen/jumping-smiley-015.gif[/img][/img]Kép[img][img]http://www.clicksmilies.com/s1106/huepfen/jumping-smiley-015.gif[/img][/img]Kép[img][img]http://www.clicksmilies.com/s1106/huepfen/jumping-smiley-015.gif[/img][/img]Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Jó reeegggeeelt!!!
Nefke, gratulálok! Lehet, hogy találkozunk szerdán! :wink:

Gabicsibe ill. inkáb már tyúkanyó, már csak pár nap. Jajjj, de nagyon izgulok én.

Nyunyikánk, de jó!!! Nálatok is nagyon pörögnek az események.

Vic, szerintem láttam tegnap a párodat (fekete bőrdzseki, fekete nadrág???) Viharzott ki a BMC-ből. Téged nem láttalak :(

Nikó, én is ellátogattam az oldaladra, nagyon ügyes vagy!

Zsókuci, már kukkantom is az Andrisost!

PUsszantás mindenkinek! Megyek háziasszonyoskodni. Este buliba megyünk. Ki tudja, talán az utolsó lesz most egy ideig. :wink:
süni76

nah egy kicsit elrontottam, de hatan vannak:)

Nikó
Jó ötlet a honlap, és ügyes vagy! Mi is gondoltunk rá, hogy blogolunk, vagy még nem tudjuk milyen módon,de valahol elhelyezzük majd a történetünket! Olyan kevés dolgot lehet találni, és olyan nagy segítség azoknak akik még csak kezdik a dolgot!
Gratula és ezer drukk nektek!

Gabicsibe!
Huuuu ilyeneket összeenni :lol: ezek elég tipikus tünetek :wink: Ne aggódj ott vannak tutti! Jajaj de hosszú még ez a 4 nap szerdáig! Biztos örjítő várakozás!
Kívánom,hogy két bohóc legyen a fiókodban:)

KépKép

Nyunyi!
Ügyes csaj vagy Te! Egy percig sem hittük, hogy nem sikerül meggyőzni apát! :wink:

Anett!
Jobbulást! Tessék gyorsan meggyógyulni!

Süni
Szuper, hogy jók az eredmények, most már csak a növesztésre kell koncentrálnod!

Remélem nem hagytam ki senkit!
Rohanok tovább...ez egy ilyen hét!

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó, gratula a honlaphoz, jó lett! ;)

Nefke, örülök, hogy szerették egymást a petik és a katonák :) Akkor szerdán szoríthatunk Neked, de jó!

Nyunyi, nekem nem voltak kétségeim, hogy sikerül meggyőznöd a párodat :D

Kira, tényleg ne add fel, a HcG kétnaponta duplázódik, ha jól tudom. Hátha hétfőn már kimutatható lesz.

Megnéztem, nekem egy 25-ös HcG-line tesztem van itthol. Ez mondjuk nem a legérzékenyebb, kellene valahol lőnöm egy Qupidót...

Lányok, az utrótól 4 centit nőtt a mellbőségem! :shock: Ez nem lenne baj, de fájnak is kegyetlenül. Nektek volt ilyen?
elan

Sziasztok!

Szép Kép-t
MIndenkinek!

Nyunyi!

Nem semmi vagy! Csak rávetted apát!! Hajrá 3. inszem!!!! :D :D :D

Gabi!

Tutira ott vannak a bohócok! :D

Törpe!

Én is megyek főzöcskézni!

Később még jövök!
nika28

Sziasztok,

Jucis hírek: :D:D

Sziasztok!

Liló 1990 g, holnap kiteszik kiskocsiba és végre próbálkozhatunk a szopival. Dorka 1820 g, mindkét gyerkőcöt én cumiztatom már.
Dorka lesz a jobb evő, de lassan Lilus is rájön, hogy nem olyan rossz dolog ez.
Dorka kamratágulata kisebb lett :D viszont van egy ciszta a kobakjában, de amiatt állítólag nem kell aggódni :shock: én már mindenen aggódom :roll:
Tegnap elhatároztam, hogy két hét múlva itthon leszünk, doki még nem tudja :wink:
Hazajöttem babaruhát, ágyneműt mosni :D

Puszi, délután még leszek!

Judit

Kép

Kép
zsókuci

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy de jó de jó dejó végre megtörted az átkot, nagyon nagyon nagy gratula!!!!! Már tegnap olvastam, de k..g főnök ott volt, nem tudtam írni.

Nefke!

Tegnap nagyon sokat gondoltam ám Rád, ma direkt miattad jöttem fel a babanetre. Szuper eredmények, nagy drukk szerdára. 5 naposnak nagyok a az esélyei nem? :wink: Pihenjél sokat, beülti után fehérje fehérjével!!!!!!!!!!!!

Gabi,

Jaj úgy izgulok ám érted, mi lesz. De már nincs sok hátra.

Kata,
Akkor te is jössz kedden.

Kíra,
Nem feladni még. Lehet hogy ez jó jel, hogy nem fáj a pocid már.

Elan,
Megnőttek a melleid és fáj?????? Biztos hogy az utrotól
van? :wink: Nem mástól, lehet hogy a leharcolásnak meglesz az eredménye?

Nyunyi szívem, Remélem jobb egy kicsit, na akkor nem volt annyira nehéz meggyőzni apát, nem? Akkor ő is nagyon akarhatja azt a kistesót!!!!!!

Süni,

Igen szerintem a férjemet láttad. Én még fennt voltam a dokinál. Csak neki el kellett menni hamarabb. Egyébként reggel én is ugyanolyan sebességgel viharzottam be, aztán ki olyan negyed 9 felé. Asszem még az ajtó is jó nagot csapódott utánam. :roll:

Juci,
Örülök hogy minden rendben veled meg a babókkal. Legyetek innen csak boldogok és egészségesek. :)

Anett,
Jobban vagy már egy kicsit?

Gil,
Rég nem hallottunk felőled. Mi újság?

Lányok,
Lexiről tudtok valamit? olyan régen nem írt már. :(

Nekem már nagyon feszül a hasam, de holnap már adom a tüszőrepit. Viszont ma már volt tojásfehérje, ez nem gáz? mi van ha előbb reped meg és az egész inszem utána nem lesz jó? Történhet ilyen? Megint hülye vagyok, kombinálok.

Zsókuci,
Köszi a bíztatást, remélem én is ezt mondhatom majd, hogy á semmi az egész, de addig be vagyok carva. :roll:

Képzeljétek az egyik ismerősömnek is kedden lesz az inszeme. Egy házban dolgozunk, és ugyanúgy W. dokinál.
A kolléganőim olyan édesek voltak, képzeljétek azt mondták hogy inszem után inkább maradjak otthon egész héten. pénteken már mentem volna dolgozni. De erről még a főnököt is meg kell győzni. Mindenesetre 2 napot pihizek itthon.

Na lassan megyek ebédet főzni, mindenkinek jó hétvégét, szép napsütés van.
vic12

Vic, mivel 1 hete volt az akció, nem hinném, hogy annak ilyen hamar ilyen látható jelei lennének...

Figyelj, ma nem tudtok együttlenni a pároddal? Inszemig még van 3 nap, biztosan nem árt. Nehogy lemaradjatok a tüszőrepedésről!
elan

Kira: Még ne add fel!!!!!!!!!!!!!

Nefke: Kép

Nyunyi: Tudtam én, hogy te nagyon ügyi csajszi vagy, és meggyőzöd apát! :wink:

Gabi: Kitartás, bár tudom a várakozás a legrosszabb! Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drágaságaim!

Köszike a dicséretet!!!!Olyan cukit kapnak holnap tőllem a tudjátok kik!!!Majd lefényképezem aztán írok és lehet kuksizni az andrison!

Nefke Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulálok a 6 babácskához!!!!!!!!!!!!!!!Kis nefkék!! :P :P :P

Na majd jövök!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke,

Szuper hírek, gratulálok! :D:D:D:D:D:D:D Nagyon örülök Neked!

Kép

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lánykák!:)

Hát pár nap alatt ldalt írni?!:)
Jó ideje csak olvasok,persze ez nem baj!
A gépünket úgy lehet használni,kb fél óra működés aztán pár óra szünet,így nehéz veletek felvenni a ritmust.Muszály lesz venni egy új videókártyát!

Tegnap voltam a Bmc-ben,annyira de annyira figyeltem,hátha megszólít valaki!:)
De sajna nem így lett!
Iwiwen néztem volna csütörtökön,pár csajszi képét,de csak Sünikéét találtam.Őt persze nem láttam tegnap,mondjuk én fél 10 körül már vkifelé mentem,csavarogtunk egy nagyot tesókámmal!:)
Petike még kicsi kedden kell mennem újra,mindjárt utánanézek ki jön még akkor!:)

Kata
Köszi a szuristanácsot,jó ez az oldal,közben bariném anyja szerzett nekem a kórházból! :lol:
A lényeg,hogy már itt vannak!A progiszurit nekem egy hét múlva hozták meg,szerintem max 1 hét a határidő,de ha szerencséd lesz pont lesz náluk!:)

Csajszik
Azt hiszem Lukrécia írta,hogy a progiszurit nem kell hűtőbe tenni,hát nekem 2 hónapja ott van,mert mikor beszereztem akkor volt a 40 c,így betettem.
Ahogy ezt az írást elolvastam kicsit beijedtem és ki is kaptam,szerintetek lehet baja?
Nagyon remélem,hogy nem ártott: :oops:

Nyunyikám
Tök jó volt tegnap hallani a hangod,kár,hogy a tali elmaradt!:(
Nagyon örülök,hogy így fogod fel az egészet,és hogy apát máris meggyőzted,hát nem okoztál csalódást mitmondjak: :lol:
Ügyike vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Már én is tartok a meggyőzéstől,nem tudom mikor tudom folytatni,ha ez nem jön össze.Bár tudom nem így kell hozzáállni.

Gabika
Pár nap és eredményhírdetés,hogy repül az idő!!!!!!!!!!!!!
Mindig eszembe vagy,remélem minden rendben,bohócok csak növögessenek a fiókban!:)

Baby
Szívből gratulálok,végre valaki megtörte az átkot!!!!!!!!:)
Csak így tovább!!Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kira
Ne add fel,Nyunyikának is azt írtam a remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!!!!!!!Szorítok!

Trin
Neked is megy a drukk,és a babatapi!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nonóka
Üdv nálunk! :lol: A legjobb helyen vagy !
Jó háziasszonykodást! :lol:

Nikó
Nagyon szép gondolat,amit írtál és köszönjük a drukkokat,ha befejezem ezt az irományt meg is kukkolom a a honlapodat!:)

Nefke
Nagyon örülök,Hatalmas gratula és millió drukk szerdára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Süni
Akkor álltam én is a sorban :shock:

Vic
Hát sajna én nem tudtam kit nézzek,már mindenki gyanús volt!
Te fent vagy az iwiwen?
Mert azthiszem Nefkét is kerestem ott, de nincs neki fent képe!:(
sehike

Zsókuci
Nagyon jó híreknek igazán örülök!
Köszönjük,hogy mindig tájékoztatsz,persze nyunyikával együtt!

Nyunyi
Várom a kuksizást!

Nikó
Nagyon szép a honlapod,írtam is a vendégkönyvedbe.
Kedvet kaptam én is egy ilyen szerkesztéshez,csak időt kellenne rá szakítani,már Zsókucinak is írtam,talán az egyik éjszakámat rászánom,vagy nem olyan bonyolult?! :lol:
sehike

Lippa

Írtam pü-t!! :lol:
sehike

Kukuccs!

Nem tok képet rakni mert nem jók sajna,nem tom ugy lekapni hogy jó kép legyen !!!Bocsika Csajszik!Megyek krumplit pucolni! :? Majd Jövök!

Kicsi Sehim!!!!Fogunk mi még talizni Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!! :P

Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke

gratulálok :D Ez a szerda izgalmas nap lesz.....

Sehike

biztos,hogy nem lett baja a proginak,de most már vedd ki.Lehet,hogy a 40 foknál még a hűtő is jobb volt

Kata

honnan szedted ezt a cuki képet a neved alá?És hogy kell odarakni? :oops: :oops: :oops: Én is szeretnék vmit.

Kép
lukrécia

Sziasztok csajszikák!! Hu zajlanak most velem a napok,tegnap Pécsen voltam/elmentem a lányomért/ ma pedg Pesten voltam. Nemrég értünk haza. Most annyira nem fáradtam le de tegnap nagyon!! Jobban kellene vigyázni tegnap este még a hasam is szurkált..

Nyunyika biztos szeret a párocskád mert nem volt nehéz az a rábeszélés. :lol: Esetleg bevetettél valami női praktikát is? :wink: :wink: :wink:

Nikó!!Szuper a honlapod! Én annyira béna vagyok hogy csodálom aki ilyet tud csinálni. Gratula. :) :)

Nefke ez szuper eredmény!!! És mennyit fognak visszarakni???? k
Kettőt hármat?

Sziasztok legyen szép délutánja mindenkinek most megyek egy kicsit pihenek!!

Kép
fiona66

Kicsi Fionám!

pihizz kedveske!! :wink: Nem kellet praktika,csak elbeszélgettünk,és mindig ugyan ott jukadtunk ki!! :wink: Én is nagyon Imádom a kicsi párom!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Most olvastam, hogy mennek a csajok bölcsibe?! Hova mennek? Homoktövisbe?
Nefke
nefke

Sziasztok Lánykák!

Nefke
Szupi hírek :D
Elsőkézből fogod tudni mennyi van hivtalosan is a fiókban! :lol:

Kíra
Utána jártál már a teszt érzékenységének?Addíg míg nem jön meg nem szabad elkeseredni!!!

Elan
A mellfeszülés lehet az Utrótól,csak el ne múljon :wink:

Lányok
Ma görcsölt a hasam olyan mensi szerüen,aztán bevettem egy Magne B6 extrát és lefeküdtem és elmúlt.Ha nem sikerült biztosan nem jön meg addíg míg abba nem hagyom az Utrót?nekem az inszemeknél mindíg megjött jóval idő elött és még használtam a golyókat.

Zsókuci
Szuper hírek Juciékról!Öleljétek meg jó erősen a nevünkben :D és mégegyszer köszi a fáradozásért!
gabicsibe

Nyunyi
Remek párosítás vagytok a pároddal és hajrá következő!!!!Akkor hétfőn el is kezditek????
gabicsibe

Szia Gabicsibe!
Én utánanéztem ennek az utronak és azt irja, hogy késlelteti a mensit, sőt meg sem jön míg használja valaki. Ezt betegtájékoztatóban olvastam a Neten. Úgyhogy passz! Már nem tudom mi van. Megnéztem a tesztet és 25-ös. De mindegy. Kicsit sem vagyok szomorú! Ez van! Majd a következő sikerülni fog, figyeljétek meg! :D
Tök sokan mondják, hogy a mensi fájdalom nagyon jó jel, úgyhogy.... :D
Én onnan tudom, hogy biztos nem sikerült, hogy egyáltalán nem fáj a mellem és én pedíg mellfájós vagyok. Doki azt mondta, hogy akinek mensi elött szokott fájni, annak terhességnél is fog biztos! EZ VAN!
:roll:
kira76

Kíra
Az hogy a betegtájékoztatóban lévő leírtak rám nem szokott vonatkozni :? Inszemeknél mindíg megjött a 26.napra igaz csak barnázgatás és pocifájás volt.A teszt pedig nem volt elég érzékeny úgy látom!! :wink: Elkeseredni akkor szabad ha hétfőn a Bmc-ben mondják azt,hogy negatív!!!A cicifájással én is mindíg így voltam :( ,de volt már olyan lány itt a topikon akinek még így is sikerült.Kitartás!!!!
gabicsibe

Kicsi Gabicsibém!

Majd csak a következő menszinél!!! :wink: És köszike Drágaságom!!!!!!!!! :wink: puszantlak Kedves :P

Megyek lányok,majd holnap jövök!!!!!!!!!!JÓCCAAKKÁÁÁÁTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
Én kitartok! De már nem is gondolom, hogy terhes vagyok. Teljesen megnyugodtam! Persze ha már a sokadik nem sikerült volna, nem így beszélnék! :?
Neked még lehet drukkolni!!!! :)
Mindenkinek jóéjt és szép álmokat!!!
kira76

Sziasztok csajszik!

Gabicsibe!!!!!!!Most, mikor kismami lettem azért is ért ennyire váratlanul mert teljesen ugy fájt a hasam mint amikor megszokott jönni. De olyan szinten,hogy minden nap biztos voltam benne,hogy ma megjön!!Ez jó egy hétig igy ment. Úgyhogy lehet,hogy jo jel ha olyan mensi szerüen fájdogál a pocid. Kitartás! :lol: :lol:

Ja és nekem sosem jött meg az utrótol. Ahogy megtudtam,hogy nem sikerült és abbahagytam harmadnap már meg is jött!

Kképzeljétek van egy barátnőm ők Szegedre járnak lombikra most voltak másodszor és megint ugy járt,hogy leszivás közben eldurannak a peték. Először is igy volt neki meg most meginnt. A megtermékenyitésig nem jutnak el. Szerintetek mitől van ez???? Én mondom neki hogy próbálják meg a BMC-ben mert igy csak elmennek a lehetőségeik.

Jó éjszakát mindenkinek. Szép álmokat!!!!!!!!!

Kép
fiona66

Jó reggelt Mindenkinek!

Nem semmi, amit csütörtök este óta termeltettek!
Nem győztem vissza olvasni. Egyik szemem sirt, a másik meg örült.

Baby akkor nagyon halkan grat...... A többit majd akkor, ha meg lesz a pici szivhangja.

Hátha elinditotad a babaesőt :!:

Brummadzag, Nyunyi

Nagyon sajnálom :cry:
Brummadzag a 2008 év lesz a ti évetek.

Nyunyi nagyon ügyi vagy, hogy már a következő inszemre gondolsz, meg intézed is már.
apát ügyesen meggyőzted, Ördinek tesó kell!

Vikkata, Gabicsibe
Nagyon jó az uj képetek. Hol találtok ilyen édiket?

Vikkata akkor valószinű, a héten visszakapod a fagyi babákat. Ők lesznek az igaziak! Ennek sikerülnie kell!

Gabicsibe

Olvastam a menűdet. Hát nem semmi. Nálam már problémát okozott volna. De nálad másnak a jele! 6 inszem után az 1 lombiknak si.........nie kell! A poci fájás meg (ahogy a lányok irják) a kisma..ságnak jele
:) Küldöm a babatapit+++++++++++++++++++++++++++++

Lassan már babonás leszek. Nem merek egyes szókat leirni, csak ha teljesültek :oops:

Nefke Gratula a 6 kicsi embriohoz. Mikor kapod őket meg.
Neked is mennek a babatapik+++++++++++++++++

Nikó Nagyon, de nagyon szoritok, hogy a kicsik veletek maradjanak a 8 hét után is. Ez nem ismétlődhet meg :!:
Gonosz szellemek tünjetek el onnan :twisted: ::twisted: A babatapikat viszont ezerrel küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++

Juci: Örömmel olvasom, hogy a kis lányok már jól vannak. Nem semmi Dorka baba! Szereti a pociját.
Nagyon de nagyon szoritok, hogy most már ne jöjjön ujabb baj. 2 hét mulva otthon legyetek.

Kriszti

Segits Nekem. Itthon a linux van, nem tudom megnyitni a táblát, csak a m.helyen. Olvastam, hogy sokan megyünk holnap a bmc-be. Egyet jegyeztem meg, Nyunyit, őt ismerem személyesen is. Kik mennek még? Szeretném őket is megismerni.

Sajnos a m.helyen olyan helyettesitőt kaptam, akit le nem tudok vakarni magamról. Mint egy pióca ragad rám.
A lányok bármilyen munkát adnak, azt pillanatok alatt megcsinálja és már ott is van. :twisted:
A mulhét hétfőn nem voltam, jól bekutyult, de azt mondta, hogy a pénztár és a könyvelés nem nehéz :oops: :twisted:
Azért szoktam túlórázni :twisted:
Hátha 16 intézmény kp forgalmának lebonyolítása, és annak lekönyvelése könnyű, bizonyitson. Holnapra adtam neki egy lista feladatott. Már az olvasástól elszörnyedt! :D
Elvégre hó vége, negyedév vége van, kell a mérleghez az anyag!
Bocsánat, hogy titeket ezzel fárasztalak, de nagyon ki akart jönni :oops: Mérges vagyok + félek én szárnyakat fogok növeszteni, ő meg marad.
De gonosz is vagyok, ha az Isten is ugy akarja akkor a következő hó végén nem szeretnék dolgozni, hanem babócával itthon piheni! Az október, november nagyon forgalma szokot lenni
A főnök asszony mellékallásában társ a csaj.
Magyarul féltem az állásomat nagyon.

Lényeg hétfőn szeretnék megismerni pár sorstársat!

Mindenkinek szép napot!
Nálunk már pirkad!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szép jó reggelt Drágaságaim!!!

Kicsi Gabim!!!Már csak 2 nap ,és közlik veled amit én már régen tudok!!!babás vagy!!!!!!!!! :lol: Pihikézzél Drága!!!Puszika :wink:

Kicsi Nikó!!!Te is pihikézz kismami!!!! :wink:

Fiona!

Ez gáz,mitől durranhatnak szét!!!?? :( Szegénykék,szerintem is kérdezzék meg a bmc-t!! :wink: Mert tényleg igy fogynak a próbálkozási lehetőségeik! :roll: És te Drága ,hogy vagy???Remélem pihikézel!!! :wink:

Na medek ,mert 9 re bent kell lennem pesten,és még elötte sok a dolog!!!!Legyen szép napotok,majd délután jövünk!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika Drágaság!!!

Remélem nem baj ,hogy megírom neked,megyek én,te :lol: Sünike,Anett,Törpe!Ugyhogy leszünk egy páran! :wink:

És köszike a dicséretet!! :wink: Igen hétfö beszélek W dokival! :wink: Neked is hajrá!!!!Majd hétfön talizunk!!!!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Látom Jezsoerika és Nyunyi se tud aludni! Bár én ma éjszaka már aludtam, de elég sokszor felébredtem, hogy fáj a hasam. Gondolom ez majd el fog múlni.

Jezsoerika! Szerdán kapom vissza őket, de nem tudom mennyit. Korom alapján 2. Eddig amúgy mindig 2-t kaptam vissza. szerintem most se lesz másképpen.
Láttalak amúgy az iwiw-en, majd bejelöllek, ha nem gond!

Fontos kérdésem!
amúgy nem tudjátok, hogy a méhnyálkahártya a leszívás után hogy változik? Párom kicsit izgul, hogy nehogy "összemenjen" jövő hét szerdára, mert szerintem most elég jó volt, szerdán, mert 14-es volt!

Gabicsibe!
Remélem is, hogy ha már ott vagyok, akkor megtudom a bohocok hcg szintjét! és nem kell kivárnom, mig hazajövünk. Most csak azt fogják megmondani, hogy sikerült vagy sem! Azt, hogy hányan vannak, azt majd egy hét múlva nézik meg uh-val, bár a hcg szintből lehet következtetni rá, de biztos, csak akkor lesz, ha majd uh-val megnézik! Remélem nem keseritettelek el ezzel!

Csajok! Szerdán ha valaki felismer, nyugodtan szóljon!

Vic! A lombikról már minden leirtak előttem, de ha kérdésed van nyugodtan irjál!

Nefke
nefke

Lányok,

Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy hülyeség, de elbizonytalanodtam.
Vasárnap este kell beadnom az Ovietrellét, és a doki azt mondta hogy még hétfőn reggel is kell adnom Orgalutrant.
Nem igazán értem, mert az Orgalutran a tüszőrepedés gátló, az Ovietrelle meg a tüszőrepesztő. Vagy nem így van?
Másnál is így volt????

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefke

a nyálkahártyán ne aggódj, ha változik is, csak pont annyira mint bárki másnak.Viszont arra számíts,hogy attól hogy 14-et mondtak,lehet az szerdára bármi,nem csak a változás miatt,hanem ahány doki,ahány gép.....
Nekem egyszer Konc doki mondta,hogy nincs megelégedve,8-as(egy leszívás előtt pár nappal),2 napra rá a Zekénél 12-es volt.....na nem hiszem hogy két nap alatt ennyit nőtt.....

Kép
lukrécia

Rebe

jól értetted,az orgalutránt hétfőn még be kell adnod,az ovitrelle ugyan tüszőrepi,de az orgalutran megakadályozza,hogy idő elött repedjenek meg.Ki van ez találva :D HAJRÁ

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Lenne pár kérdésem, biztos tudtok rá válaszolni, csak pár technikai kérdés. Azt mondta a dokim, hogy a menstruáció 2., 3. napján kell bemenni és akkor dől el, hogy milyen szurit fog felírniaz inszemhez. Úgye jól értettem, hogy meg is fog vizsgálni? A másik kérdésem, hogy szerintetek hányra érdemes bemennem. Reggel korán, vagy 10 körül. Még tapasztalatlan vagyok ez ügyben. :)
Előre is köszi a választ.
Judit
arjudo

Szia Arjudo,

egy hüvelyi UH tuti lesz, mert kezdés előtt meg kell nézni, nincs-e ciszta. Az, hogy mikor menj... hát nem tudom, attól függ, mennyire érsz rá. Kicsit kiszámíthatatlan. Én eddig mindig ott voltam nyitás előtt 7 körül, így elsőként-másodikként kerültem a dokimhoz, és fél 9-9 tájt már végeztem is. De lehet, hogy 10-kor már senki nincs, nem tudom...
elan

Szia Arjudo!

Én 2 inszemen vagyok túl és eddig mindig volt a 2-3. napon hüvelyi UH. :oops:
Hogy mikor jó menni? Én csak júniustól járok és hol ott voltam 7-re, hol meg csak 9-kor. Nem lehet kiszámítani a sort, mert volt úgy, hogy a kinti padoknál álltam, és volt úgy is, hogy egyből mehettem a recepcióhoz. Csak néztem, azt hittem, hogy nincs "ügyfélfogadás". :shock:

Neked az első inszem lesz? Holnap jössz? Akkor lehet, hogy egyszerre csináljuk végig! :)

Gabicsibe!

Remélem minden rendben van a fiókodban :lol: :!: :!: :!:

Időközben fejlődtem a díszítés terén, már csak azt a fránya vonalzót kellene ide felrakni, de azt ő nem akarja. :roll:
Ha ráérsz jó lenne, ha továbbképeznél :oops: :oops: :oops: .

Kira!

Ugye te jól vagy? Délután írok pü-t.

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka

Köszönöm a választ. Igen ez lesz az első inszemem. Ezért vagyok kicsit bénus a dolgokhoz. Igen holnap megyek. Te is most kezded újra?Szerintem reggel fogok menni, akkor hamarabb végzek, bár holnap úgyse dolgozok.

Elan

Köszi a választ. Sajnos policisztás mindkét petefészkem. :(
Ha megvan az UH akkor legalább tud a doki mihez viszonyítani.
arjudo

Sziasztok!!
Azért ez durva, hogy eljut a lányzó a leszívásig és ott megrepednek. Valamit nem csinálnak jól.

Rebe, igen, azt a szurit még be kell adni!!

Gabicsibe, ameddig nyomod az Utro-t, nem jöhet meg! De neked amúgy sem fog :wink:

Sehike, egyszer lehet hogy láttalak. Épp uh-ra vártam és mintha épp bekukkantottál volna a bejárati ajtón... De nem biztos.

Erika, Te is Szűcs dokihoz jársz, ugye??? Akkor találkozunk biztos. Én 1/2 8-tól ott leszek a sorban.

Annyira feszítenek a petefészkeim. Kiváncsi vagyok mekkorák már a tüszők. Viszont picit aggódom is, bár a Deca asszem szintén megakadályozza az idő előtti tüszőrepedést, de olyan furcsa átlátszó valamim van :( Remélem csak a széééép-vastag nyálkahártyától!

Tegnapi buli jól sikerült. Volt zenélés, palacsintázás :)
Most bográcsozni indulunk :D Aztán vége a sok hepalynak egy darabig.

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét! Nyunyi, Zsókuci várunk benneteket a hírekkel!!!
süni76

Szép napot Lányok!

Gabi!

Bitos azért fáj a pocakod, mert helyezkedenk a bohócok:D

Egyébként elvileg nem jöhetne meg az utro-tól, de amikor megtudtam, hogy nem sikerült akkor már délben nem raktam, és estére már barnázott. Csak egyet hagytam ki, úgyhogy sztem ez egyénenként változik.

Neked nem kell ilyenen izgulnod!!!!! :D :D :D
nika28

Szép napot csajok!

Bár nekem nem olyan szép!:(
Mamikám egyre rosszabbul van,egész nap attól rettegek,mikor jön az a telefon.
Hát beülti előtt ez biztos nem használ de egyszerűen mindig ő van az eszembe!:(

Ja és + ma van a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK apával a bűvös 7-ik!
Sajna külön töltjük,ő dolgozik mi meg itthon manókával.
Remélem du-án elengedik,hogy legalább este együtt legyünk.:(
Bár az ő főnöke egy kiszámíthatatlan alak!
Bocsi,hogy ilyen negatív vagyok próbálom magam vidítani,de mivel? :oops:

Lukrécia
Köszönöm az infót megnyugtattál és most már kint pihennek a szurikák!:)

Kira
Azért én drukkolok holnapra nagyon!!!!!!!

Fiona
Nem semmi,szegény barátnőd!:( Az ottani dokik nem mondanak erre semmit?

Nyunyika,Zsókuci
Nagyon jó utat kívánok!!!!!!!:)

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok és holnapi Bmc-s járatnak megy a drukk ezerrel,látom mentek egy páran!!
Pusza
sehike

Sünike
Hát nem tudom én voltam-e? :shock:
Mindenesetre tök jó kis hétvégi programotok van,szép napot akkor mára is,utána 9 hónapig úgysem igen mész bulizni!:))
Puszi
sehike

Erika!
Sajnos egy segéprogram segítségével lehetne megnyitni, (ezt párom mondja, bár szerinte egyszerűbb lenne feltenni egy windows -ot....)így számomra ez nehézkes....Ha neked is jó, akkor elküldöm emailon keresztül Neked mindig, amikor ide is felteszem!Mert azzt meg tudod nyitni, ugye? Vagy privibe csatolom....
Most megteszem mindkettőt, és jelezd légyszi, melyiken tudod megnézni......

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák

Szép napot MINDENKINEK!
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Nefke
ne izgulj nem fog összemenni a nyálkahártyád!Az utrót már neked is táraznod kell nem?!Az pedig megakadályozza,hogy össze menjen!Szerdán hányra kell menned?

Rebe
Ne izgulj nekem is kellett még utána egy Decát szúrni!

Arjudo
Üdv közöttünk,múltkor kifelejtettelek belőle :oops: ha hétfőn vagy pénteken mész tuti,hogy még 10 órakkor is sort fogsz találni!Viszont a köztes napokon 9 után már nincs hosszú sor.

Nonóka
Meddig jutottál el a vonalzó készítésében?Annak fügvényében írnám le a további teendőket!

Süni
Ne izgulj ez normális jelenség,nincs semmi baj!Érjenek csak azok a tüszőcskék !

Nika
Kívánom,hogy igazad legyen :D

Sehike
Boldog házassági évfordulót nektek!Reméljük minél később kapod azt a telefont!!!

Erika
Drukkolok,hogy így legyen :D

Fiona
Kicsit megnyugtattál,de igazán csak szerdán fogok.Ahogy közeledik a nagy nap úgy vagyok egyre fostosabb :?
Barinéd szerintem kérje ki más orvos véleményét egy másik meddőségi központban.
gabicsibe

Erika,

én is linuxos vagyok, de nekem gond nélkül megnyílik... Próbálj feltelepíteni egy Open Office-t, abban van egy "Calc" nevű progi, az teljesen olyan, mint az Excell. De egy halom nagyon jó alkalmazás van erre, a Gnumeric is kiváló.

Bár gondolom, az sem mindegy, hogy milyen disztribuciód van...
elan

Süni
Igen Szűcs dokihoz járok. Reggel 7kor már ott vagyok.
Barna kockás szoknya, pukover, poló lesz rajtam.
Erről megismerhetsz. Jó lenne, ha találkoznánk.

Kriszti

Babanetes priviben sem jön be a tábla. De egyszer gmailre küldtél táblát azt mai napig megtudom nyitni.
Nagy kérés lenne, ha abban a formában küldenéd.
Nem tudom, hogy milyen meló ez. :oops:
Van windows, de csak játékra. Ha dolgozok rajta, akkor elszáll.
Igy még az apeh-t is m.helyről intézem. Meg nincs rata a net.
A fiuk közölték, hogy utálják a windowst. Már nem vitatkozok. Bentről tudom követni a táblát, de most a pióca véget lemaradtam.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!
Elküldtem a gmail-odra is......Nem nagy munka..... :wink: :lol: Ha bejön, Neked így küldöm. :lol:
Vendég

Elan

Köszi az ötletet. Holnap este megbeszélem a párommal, hogy legalább ezt rátegyék. Nekem is egyszerübb lenne.

Na megyek. Gyors mosogatás, készülés. 14,20-kor megy a buszom pestre. Budakesziről megyek holnap a bmc-be.

Sziasztok'

Jerika

Kép
jezsoerika

Lányok!

Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!
Nem találok szavakat a meghatottságtól, nagyon édesek vagytok!

Zsókának és Nyunyinak külön köszi, hogy itt voltak!

Dóri köszi a rucikat!

Nagyon sokat jelent nekünk, hogy velünk vagytok.
Lányoknak is elmeséltem, mit kaptak tőletek.

Millió puszi!

Lili, Dorka
Judit, Attila

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?