Sziasztok!
Kitartás Csajok! Eljön mindenkinek a szülés ideje.

Felesleges praktikákat bevetni, pici ugyis akkor jön, mikor Ő akarja.
Ja és könnyen észre fogjátok venni, hogy mikor van itt az ideje.
A két szülésemet összevetve a második jobb volt.
Manóval száraz szülés volt, elfolyt a magzatvíz. Tasónál, pedig fájásokkal indult.
5-6 perces fájásokkla indultam, jó m ár előtte is éreztem, de lusta voltam felkelni.

Úgy képzeljétek el, hogy amikor itt a fájás, menni sem tudtok, csak görnyedni, mire elmúlik újra fittebb az ember. Nálam max 10 5 perces volt. Hirtelen ment át 2 percesre. Félórán belül meg is volt a Tesó.
Andi csuklás ellen: Én ilyenkor a fiúkat újra szoptattam, vagy egy kis forralt vízzel itattam meg, kiskanállal. Később pár hónapos korátol már citromlevet kapott Manó.
Marek pólya: Nálam nagyon bevált. Én még a kórházba is vittem magammal. Kókuszt én nem ismerem, de durvábbnak, merevebbnek gondolom. Bent sokat kinlódtak azok a mamák akik pólyanélkül voltka. Mert mire lerakták a gyerkőcöt, újra fent volt, nem érezték a mama melegét. Na ez a pólyával nem gond, mert végig ölelve vannak. Régi jó bevált módszer. Sokan ezt most plédbe bugyolással helyetesítik.
Rólunk: Nagyon jól vagyunk. Manó imádja a Ákost. Nagyon örül neki. Állandóan puszilgatja, simogatja. Mondja, hogy majd ő megvédi. Fürdetésnél segít, hordja a játékait neki. A cici sem volt gond, pedig ettől nagyon tartottam. Alvással sincs gond. Ákos eszik alszik, nagyon jó fiú. Manóval sincs gond, ugyan még van segítségem, így csak egymással kell foglalkoznunk.
Igérem hamarosan jövök a szüléstörténettel is.
Most megyek, mert megigértem Manónak egy játszit.
Ciripke: Mi még nem viszük le a kicsit, én betartom a két hetet. De mivel nektek kertesházatok van, akkár a benti szellőzést ki lehet váltani egy udvarira.
Sziasztok