Ancsi: tejügy nálunk nem olyan nagyon gáz, csak fél évet kell kibírni tejcucc-mentesen és utána ha minden okés akkor szépen lassan vissza lehet vezetni őket a napjainkba
és hát apám ez a kenyér-okfejtés!!

nagyon profi vag
Barbi: túrószsömle:
1/2 kg túró
2 dl tejföl
van.cukor, só
4 db zsömle
túrót+tejfölt+cukor+só összekever
zsömléket megskalpolod egészen a tetejüknél, belüket kicsipegeted - zsömlebél bele a túrós truttyba és azzal is összekever
majd a túrós trutty visszatölt az üres zsömlébe, rá a kis kalpag a tetejére, tejjel picit meglocsol a teteje és be a 190 C-os sütőbe
akkor van kész ha látod hogy a túró megsült és finom illatokat érzel
Mantra:
www.csend.hu Földes Lacihoz megyünk. Ismered?
Curse: Nálunk érdekes mód valahogy szóba se jött az, hogy Apjuk rosszul élte volna meg a fájdalmaimat...mondjuk lehet, hogy azért mert én nem is szenvedtem oly nagyon..meg mosolyogtam utána, ő inkább teljesen fel volt dobódva ettől a szülésélménytől! Dehát nem vagyunk egyformák..az is lehet, hogy másképp képzelte el az apaságot a párod és most egy kissé csalódott. Reméljük változik, ill lesz lehetőséged beszélni erről vele!
Új autó karcolása meg:

letörném a kezét annak aki a másét tönkreteszi!!!! Én a helyedbe bizti sírtam volna órákon át
Szakdoli: ühüm...ühöm..

még mindig nem írtam semmit, de mint a hétvégén kiderült a többiek se, igy legalább nem lógók ki a sorból
Indi: +++++++++Dének!! meg neked is++++
Deni: nekünk is van rozink

és nagyon jóóó és a csöpp kis konyhánkban is elfér! Bár én nem panaszkodhatom, mert egy kezemen megszámolhatom hányszor mosogattam eddig

ugyanis ezt úúúúúúúútálom a világon a legjobban, igy ezt Apjuk végzi minálunk ill mostmár rozi a mosogatógép
Macs: köszi a zsömi recit, kipróba!
Lencse és Bálint dumák jóóóóók!
M0 Apjuk minden nap azon jár.... és ami a dühítő, hogy miért nincs leállósáv??? Ha lenne, akkor rengeteg baleset megelőzhető lenne!
Neet: kutyusok minden méretben jópofák, de pl én a csivavákat nem szeretem

És azért azt se felejtsük el, hogy pl egy dándog mennyit zabál és mekkorát tojik!
Nuk: gumisizé játékról egy ikeja reklám jutott eszembe,ahol a kissrác anya vibrátorával játszik épp

Réka meg klassz csaj, az orvosok mindent túldramatizálnak!
7vége: Megismerkedtünk a pécsi gyerekügyelettel is

Takony elmúlt, de persze belázasodott a gyerek, ügyeletre be: tüszős mandulagyula

valami tintaszerű izével lekenték a manduláit, amitől úgy nézett ki mintha egy tintapatront rágott volna szét, az egész szája olyan volt

Meg nagyon tetszett neki, hogy lila a nyelve is

Mára már nincs láz, igaz most igy megint antibigyót szedünk, egy másikat

du megyünk a dokinkhoz.
Suli jó volt! Éljen a kikapcsolódás!!
Votiv: ismered a Bogdán Marcsit? ő tartotta a műfajismeret órát ...
Viszont ami a gáz: Anyósom totál ketyós lett

Sok minden összeadódott nála: egyedül van egész nap+nem eszik+iszik= szerintem totál depressziós! Igy nem fogom tudni ráhagyni Kamillát egyedül egy percet sem ha nekem suliba kő mennem, viszont ő meg bazira meg lesz sértve emiatt

Olyanokat hablatyolt össze-vissza...szegény párom is teljesen kivolt tőle, meg attól, hogy milyen lett az anyja

Volt kis kupaktanács is a tesójával, hogy hogy tudnánk segíteni...dehát nemtom mi fog kisülni belőle
Rylie