A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Ilda, nagyon szupppper képek, olyan irigy vagyok, pedig itt is van babaúszás oktatás, és akartam is vinni, de most meg félek...hogy megfázik :roll: Decemberben megyünk viszont babaúszó táborba 5 napra Alsópáhokra, már nagyon várom!!! A karúszót vettétek? Vagy ott kaptátok? És milyen márkájú fürdőbugyit használtok? (Mármint Elinának :wink: )
pici76

pici76, bringa, niki, megkaptatok a privit?

KépKépKép
bogyra

Na csá lányok!

Izgulok,finisbe értem,holnap után nyílik az üzlet,holnap még a szórólapkpn kell dolgoznom,meg van egy pár anyag ami nincs beárazva.Apuék holnapra lesznek kész még két polccal,ami uccsó percben lesz bepakolva.
Babuci mióta kenem a jonsons levendula -kamilla testápolóval fürdés után,bekapja a 190mlt és már büfi közben alszik,ja és ezt átlagban 12 óra alvás követ....este 6-7-től reggel-6-7ig komoly nem???
Ma viszont reggel hőemelkedése volt,gyanítom a foga miatt,mert a felső ínye meg van dagadva és nagyon csavarja neki mert sokat dörzsöli az orrát is,és prüszköl.
aztán napközben nem éreztem melegnek a fejét,bár a védőnő azt mondta fogtól nincs láz,csak azt nem tudom régen nagypapám két testvére miért halt meg foglázban(40fok)?
már kezd elegem lenni a sok továbbképzésen hallott okosságból amit továbbitanak a védőnők a mamák felé,mert mindíg mást mondanak,épp amerről a szél fúj,hülyét kapnak a gondolattól is hogy tejet kapjon a gyerek,se 2/3-at se feleset,mert azt mondják a gyárakban elsőre porítják a tejet,utána mikor csomagolják akkor engedik fel vízzel,és már köze nincs a bocitejhez ,kérdem én a mi generációnk a bici tejen nőtt fel,kivéve engem,mert anyukámnak nem volt tápláló a teje,és az állatkerti bébi oroszlán zabpejhét ettem,illetve abból egy nyákot kellett főzni és azt felhigítani ,vetekedtem növésben a kisoroszlánnal.
Lehet ,hogy innen a vehemens természet????
Na szóval jókat mosolygok a mostani elveken,mert ez komolyan olyan,mint a divatban a trendek,csak éppen azt nem kéne elfelejteni,hogy itt nem ruhákról van szó,hanem érző emberi lényekről,és csúnya dolog egy babát kisérleti nyúlként használni.
Nem hergelem magam,mert még a végén kibújik az oroszlán belőlem :D :D
Ilda cukik a pancsis képek!!!!!!!
Én még nem alkottam véleményt babaverseny kérdésben,nem hagyom ki,szerintem ez egy verseny,de nem egymás közötti hanem versenyfutás az idővel,hogy lassabban teljen,mert elrepülnek ezek a percek,és idővel az emlékek is halványodnak,szorítjuk az idő kerekét,hogy lassabban menjen,hogy minden percet élvezhessünk velük,és ne múljon el,miközben csodáljuk fejlődésüket,és átéljük fogzásukat,fájdalmukat,,mégha vannak nyűgös napok is akkor is imádjuk őket minden percet velük.Kár is lenne összehasonlítani őket,hiszen nem egy napon születtek,és nem egy neműek,de még akkor se,hiszen ez nem egy klóngyár,ezek a babák egytől egyig egyedi darabok.És ahogy már sokan írták mindenkinek a sajátja a gyönyörű,és a legügyesebb.....ezt én így gondolom.
Most megyek beülök a kádba és kipihenem a napot,jó éjszakát

KépKép
riella77

Bogy, válaszoltam a prividre.
pici76

Riella, naaagy drukk neked hétfőre!!!
Nekem is azt mondta anyós fogtól nem lehet láz, amikor kérdeztem előfordulhat-e.
Ez az állatkerti bébioroszlános dolog ugye csak vicc? :shock: tiszta hülye vagyok... :roll:
pici76

Bogy!A Humana tejpépek közt van, zöld,az van ráirva,hogy APFELBREI!!!Ma vettem maracujást,de még nem volt kosti.

riella!én sem tudom,viccelsz-e?! :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

riella, nem akarok belepof, de azért a tej dolgot sztem gondold át még egyszer. lehet h nem lenne semmi gáz, de sajnos nagyon könnyen lehet is. sztem a környezeti károsodások, na és az élelmiszeripar trükközései olyan szintűek és olyan kiszámíthatatlanok a hatásai a szervezetünkre h a mi generációnk nem biztos h példaként szolgálhat a mostani számára. én babsim még az anyatejen keresztül is allergiás lett a tejre, pedig a végén "csak" édességekben lévő tejeket ettem (ld mindenben van pl tejpor), meg időnként egy-egy kanál tejföllel készült főzi, tehát semmi tej, semmi kefír, joghurt v túró ala natur! és így is gáz volt. persze, azt is mondhatod h nekünk egyszerűen nem volt szerencsénk. de azért azt sem hinném h minden baromság, ami egy védőnő szájából ki tud jönni...
Vendég

Zabálnivalóan édes hisztit vágott le Milán :lol: :lol: :lol:
Betettem a kiságyba délután, és ez nagyon nem tetszett neki. Kicsit el van már kapatva, imád kézben lenni :oops:

Ahogy számítottam is rá, oltári üvöltés volt a válasz a gaz tettemre. Nem sírt, nem jöttek könnyek a szeméből, csak vörös fejjel mérgesen ordított. Gondoltam én ki tudom várni amíg abbahagyja... otthagytam a szobában és csináltam a dolgomat. Időnként benéztem hozzá: el volt foglalva azzal, hogy mindkét lábáról leráncigálja a zokni, lehetőleg egyszrre. Közben időről időre megnézegette a kezeit, és egyet-egyet ütött az ágy fölé belógó játékokon.
De közben kitartóan ordított, egy percre sem halkult el. Olyan édes volt zoknihuzogatás közben, hogy hangosan felnevettem, mire ő észrevett és hangosan, huncutul rámnevetett. Aztán észbekapott, és visszaváltott az ordításra.

Hát lehet hagyni a kiságyban???? Naná, hogy nem... azóta is kézben van, és elégedetten dobálja a mosolyogokat nézelődés közben. :lol:
Vendég

Ilda, nagyon édes a karikás kép!
Vendég

Jóhajnalt.

Kicsi fijjam nyügi, gondolom a fogacska.

Így ráérek belekontárkodni. Dooval kell egyetértsek, márami a tejcsit illeti. Nagyon szeretm, tejcvsit és kakót is. Gyerekkoromban hamar kaptam, nem volt bajom tőle. Egy haverom mezőgazdaságban dolgozik, tehenész pontosabban. Ő sem ad a gyerekének boltit, és "valódit2 is csak egyéves kora után kapott a gyerek. Viszont ők adtak joghurtot, ilyesmit, de persze figyelték, hogy a gyerek hogy reagál. Nem tudom, hol a határ a valós félelem, és a felesleges aggódás között, én itt inkább az óvatosságra szavazok...

Márti

Kép
horpika

Noelnek hatalmas hipp és hurrá és hipp-hipp-hurrá az első kis fogacskájához! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Nyíg,megint csak nyííííííííííííííííííííííííííííííííg :evil: :twisted: :evil:
Tegnap este megint bealudt fél8kor,gondoltam sebaj,majd felkeltjük 9kor :roll: ,aha,biztosan sikerült :shock: :( Tüzijáték volt,olyan hangos,h a kutya megijedt,mert egyik másik idióta peterdázott az átjáróban,de Lili meg se rezzent.keltegettem,puszilgattam,semmi.Álmában megetettem,h legalább ne maradjon éhes,ha már büd bogár :roll: :lol: ,na meg h ne legyen hajnali ébresztő,de volt.Nem túl korán,fél6kor,és olyan éhes volt,h csak na!Aztán gondoltam nem dumizunk vele,hátha visszaalszikál,de ő nem így gondolta :shock: Komolyan megijedtem már megint,mert a hátán fekve úgy rúgkapált,h szétrúgta a megmaradt melleimet :cry: és a gyomromat.Nem ilyen édesen,hanem dühösen,hiszti előttin....Amióta négy hónapos lett,megbuggyant :shock:
Ági!Tőled szerettem volna kérdezni,h elképzelhető esetleg az,h ez az új mozgásforma van rá ilyen hatással?Most hátrafelé kúszik,ettől baromi ideges és előre meg úgy halad,h nem viccelek,komolyan ugrik egy fejest!Arccal előre :shock: Meg megy a hinta ezerrel és avége természetesen megint egy jó kis arcra borulás.Nem tűnik ettől brenkónak,csak a hátrafelé kúszás idegesíti,hiszen ő előre akart indulni :shock: ...Szóval azt szeretném kérdezni,h lehet-e az,h most kicsit túl van pörögve az agya?
A paplan hintát kipróbáltuk,annyit nevetek rajta,mert ilyen nem is tudom milyen fejet vág közben,kicsit hátrahajtaja a fejét :roll: ,kidugja a nyelvét közben és összeszorítja a két kezét közben,de nagyon élvezi...

Bogy!válasz ment!
Doo!kellemes napot nektek mára!
Lorci!látod milyen kegyes volt az ég hozzátok :wink: :!: Remélem jól tellik a 7végétek!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Levente is nyűgi egy volt tegnao este és éjszaka! Olyan kis sehogysem jó neki... de egy jó hír estére úgy bedurrant a cicim, hogy csak abból is jól lakott... és reggelig húzta vele. De most is nyipog.
Tízóraira tejpépet fog kapni, Hipp tejpépet csak az vegyen, akinek a gyerkőce szereti a gabona csomókat, ugyanis turmixgép nélkül lehetetlen csomómentesre keverni. Levente édesen kipiszkálja a nyelvével a csomókat. :) És közben kérdően néz rám, hogy mivel mérgezem.

Fürcsis képek tényleg édibédik.
Köszi Gabi, ma beszerzek olyat.
Gergő ma hivatalos mekis szülinapra.
Megyünk bevásárolni + ajit beszerezni.

KépKépKép
bogyra

Az egyik kedvenc könyvemben éppen ott tartok,h egy csendes,unalamas hajnalon,Arthur Dent úgy dönt,az lesz a legjobb,ha egészen egyszerűen és ő is csendben megőrül....
Lányok!nagy hírem van!Én is!kicselezem Lilit és a mielőtt Ő őrjít meg,én szépen megőrülök! :wink: :shock:Az őrületbe menekülök az őrület ellen!
Kerek egy órája nem sír,csak ordít!
No more thers,csak angyali,üdvözült mosoly :) :) :) :) :)

Kép
bringababa

Brigi, kitartás!! Van azért segítséged? Úgy értem B., Alexa? El tudják terelni a leányzót, vagy Ők is tehetetlenek? Zita általában akkorra időzíti a hisztis napokat, amikor én tök egyedül vagyok 24 órát, én is naon nehezen viselem, utána meg lelkifurdizok, de ezt már írtam.. :oops:
Bevallom nem tudom, hogy az új mozgásforma kiválthat-e ilyet, inkább egy pszicholoógust vagy gyógypedagógust kellene megkérdezni, ők jobban értenek a viselkedéshez. Én nem sajna. Azt tudom, hogy mikor nagyon fejlődik egy-egy terület, pl. nagymozgások, olyankor a többi, ill. más területek "megtorpanhatnak" pl. beszéd, stb. Az tök normális. Gondolom Lilinek van szabad területe, szóval nincs korlátozva a mozgásban térben, mert még azt tudnám elképzelni, hogy az frusztrálja. Hol van napközben? Úgy értem a földön?
Egyébként ez normális, hogy hátrafelé sikeredik a kúszás először. Mondd meg neki, hogy ezen kár is idegeskednie :lol: Jaj, de drága lehet.
Mi most a szüleimnél vagyunk pár napot, s azóta Zita baba nem fordult önállóan hasra, pedig othon ez volt a fő műsorszám. Most itt annyira izgi minden, és persze olyan jól el van szórakoztatva, hogy a testedzésről elfeledkezett. :) Viszont naon jó föld út van az utcánkban, "pattog" a babakocsiban, és a szomszéd háznál alszik. :lol: Doo, nem tudod kipróbálni Viktóriával? Én már gondoltam rá, hogy felöntöm a panellban az étkezőnket kövekkel, tuti jó altatási módszer lenne azon tolingálni. :D 8)

Kép
ági_bp

Ilda , nagyon jók a képek! Én már úgy várom, hogy menjünk majd jövőre strandra. :) Olyan jó lehet a kis testüket fogni a vízban, amúgy is imádom Őt mesztelenül fogdosni, mikor teszem bele a kádjába :) Múltkor jó le is pisilt közben, a kis drága. :lol:
Niki, kérünk Tőled is úszis képeket...remlem jól emlékszem, hogy Ti jártok még úszni...vagy csak akartok...aha, Bringa Ti jártok...na, szal kérünk még pancsoló képeket!!

Kép
ági_bp

Doo, szerintem ne aggódj, igaz sokat van kézben Viktória, de én azt gondolom, hogy ha nem fogod járatni, hiába kéri, akkor azért kénytelen lesz egy kicsit gyakorolni olyan mozgásformát, amit egyedül tud kivitelezni, kúszás, mászás. Ha másért nem, legalább azért, hogy eljusson valahova ahol aztán fel tud állni. A mozgásra meg hidd el lesz igénye, és akkor le fog kívánkozni.
Én a baráti körünkben ismerek egy gyereket aki tényleg nem mászott, pedig semmi baja nem volt (akiknek problémájuk van, náluk persze előfordul, de most az egészséges gyerekekre gondolok), szal, kb 7 hós korától kompban volt egész nap, meg jaj de ügyes, nézd hogy áll, és lépeget..és onnantól járatták egész nap. Hát minek tanult volna meg az a gyerek bármit is, ha járatta az anyja egész nap?? Persze anyuka azt mondta, én se másztam meg az apja sem...Egyébként biztos vannak olyanok akik tényleg nem tanulnak meg mászni valami miatt, nem mondom, hogy mindig, de szerintem sokszor a szülők hibája, hogy kimarad egy-egy mozgásforma, mert annyira siettetik a következőt. Ez az anyuka olyan büszkén mutatta nekem, hogy 11 hósan már 1-1 lépést megtett a gyerkőc...én nem szóltam egy szót sem, mert nem kérdezte és nem szeretek beleszólni, ha nem kérdeznek...de szívesen mondtam volna, hogy gondolkodjon már el, ok, hogy jár a gyereke, de mi lesz ha elesik? Eleve nem is erősödtek meg a karjai, mivel nem használta azokat, hogy fog kitámasztani, hogy ne essen orra...és utána hogy a pixisbe fog felállni a földről, mikor nem tud odajutni a bútorhoz, v valahova ahol felkapaszkodjon?? És akkor arról szó se volt még, hogy ez mennyire nem tett jót az izületeinek.
Most a napokban beszéltünk pont, már 2 éves a gyerkőc és meséli az anyukája, hogy jaj, milyen összerendezettlen a mozgása.
Úgyhogy ne aggódj előre, különben is ahhoz képest, hogy Viktória nem sokat gyakorol már hasrafordult hamar...és mi van a múltkori kúszással azóta?

Kép
ági_bp

Ági!
úgy látszik ma Te vagy a soros megmentő! :wink: :lol:
Lili nincs korlátozva,3bázisa van :roll: És persze hol ide,hol oda rakom,h ne unjon rá...
Még jövök,csak most engedélyt kaptam fürcsire... :wink:

Kép
bringababa

Nem vicceltem!!!!!
oriza triznyákot ettem,és mivel akkoriban hiánycikk volt,az egyik zuglói abcben rendelte meg anyukám,és mivel ők szerezték be az Állatkert számára ezt a terméket,minden héten receptre kaptam egy kilót a bébi oroszlán adagjából.
Miért olyan dráma ez,azon csodálkoztok ,hogy ezt ettem,vagy azon,hogy még élek??????
Tej ügyben nem szándékozom adni golyónak tejet,ez egy félreértés volt,neki éppen elég a tápszer,mivel az is tej alapú....csak azt próbáltam szemléltetni,hogy nehéz kiigazodni,hogy mikor mit higgyen el az ember abból amit a védőnő mond.....Doo azt sajnálom,hogy a kis Viki ilyen módon reagált a tejcsire,mert ez veled is nagy kibabra,pláne ha amúgy meg szereted.
Köszi Pici,remélem minden jól sikerül majd!
Fura dolog lesz újra beállni az asztal mögé,mert már 5 éve hogy megszünt a pesti üzletem,de várom.
Megyek mert még sok a tenni való,szép az idő irány a szabadba lányok,babakocsikat babákkal megtölteni és TŰŰŰZZZZ!

KépKép
riella77

lányok, Viktória 15 perce elvan az ágyában! :shock: hát igen, kinek mi a fejlődés :roll: :wink:

bringa, kézben is üvölt? kaja után is? ha igen, esetleg vmi fogacska v ilyesmi, ami fájhat? szegény :roll: úttttálatos ez az üvöltősdi. és a hihetetlen h nem fáradnak el benne, nem unják meg!! :shock: szegény Lili, szegény Bringa :cry:

ági, most a kúszás egy kicsit felfüggezstve. előtte "fejlesztettem" kitámasztottam a talpát és maga lökte magát (gyógytornász javasolta) és az úgy tűnik hatott. de azóta annyira nem produkálja, inkább a hasán körbe forog h megszerezzen egy-két játékot. hm, a szülők hibája. hát, azért nekem is sok energiámba telik h a családot lebeszéljem a gyerek ülésbe húzásáról (bár azt már inkább magától csinálja) v állításáról. és mindenki azt mondja h de mekkora öröm a bébinek. tudom én. és ilyenkor azt éreztetik h mekkora egy gonosz vagyok h még ennyi örömet sem akarok szerezni a gyerekemnek.
rázkódás itt bőven megvan :wink: nálunk nem olyan szuperek ám a járdák :roll: plusz közel van a park mindenféle hepehupával és földes ösvényekkel. nem tudom, tegnap szomszéd nőci elszörnyülködött ezen h a kendőben alszik babci - meg úgy általában mindenki csodálkozik h képes így elaludni - meg h az nem vmi kényelmes és ez engem is aggaszt, de nem tudok mást csinálni. ha kiveszem belőle, felébred és így is meglehetősen keveset alszik. bkocsiban edig közel 6 hónap alatt egyszer :!: aludt el. kendőben meg mindig :!: nem tudok mást mondani, csak azt h nagggggyon igényli a testkontaktust. remélem, nem lesz ettől baja.... :roll:

megyek, mert most már szólít.
Vendég

Doo!mindenhogyan!illetve Alexára nem,ő az ügyeletes nevettető.az ökle egyfolytában a szájában,rágja és úgy hömbörög közben,lehet tényleg a foga :roll: most beájult,alszik már vagy két órája,megfürödtem,kitakarítottam,megfőztem közben,jó lenne,ha kialudná magából ezt.csak,hát ugye reggel óta ezt csinálta,akkor meg nem igazán lehetett fáradt :roll: de a legdurvább az volt,h egyszer odamentem hozzá,rám nézett :shock: és nem ám megnyugodott,hanem még inkább rákezdett :cry: ez a kölök lehet engem úúúúúúúúúúúúútál :roll:
Én a múltkor ligetben láttam egy babót kendőben szunyálni a papáján,nem tudom én inkább irigykedtem,mint szörnyülködtem,cuki volt nagyon!
most megyek,mert ébredt!
sírva :evil: :twisted: :evil:

Kép
bringababa

Doo!mindenhogyan!illetve Alexára nem,ő az ügyeletes nevettető.az ökle egyfolytában a szájában,rágja és úgy hömbörög közben,lehet tényleg a foga :roll: most beájult,alszik már vagy két órája,megfürödtem,kitakarítottam,megfőztem közben,jó lenne,ha kialudná magából ezt.csak,hát ugye reggel óta ezt csinálta,akkor meg nem igazán lehetett fáradt :roll: de a legdurvább az volt,h egyszer odamentem hozzá,rám nézett :shock: és nem ám megnyugodott,hanem még inkább rákezdett :cry: ez a kölök lehet engem úúúúúúúúúúúúútál :roll:
Én a múltkor ligetben láttam egy babót kendőben szunyálni a papáján,nem tudom én inkább irigykedtem,mint szörnyülködtem,cuki volt nagyon!
most megyek,mert ébredt!

Kép
bringababa

most megyek,mert ébredt!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Pici, babylove - dm-es termek a furdonaci, csak ebben talaltam a meretunket, a huggies-bol csak 7 kg-tol volt, nemtom letezik e kisebb, en nem talaltam, de ez jo.

A karuszot, es egyeb kellekeket - pl.: deszka ott adjak, jajj annyira elvezzuk ezt az uszit, holnap is megyunk.

Csak amiatt aggodom en is neha, hogy meg ne fazzon, mikor tusszent egyet, egybol arra gondolok, hogy biztos megfazott, de hat barmikor elofordulhat maskor is.
Nagyon feloltozunk uszi utan, amugy ebben az usziban eleg langyos volt csak a viz, jo hogy ide tobbet nem megyunk, ahova holnap megyunk, az jo meleg.

Riella, fog+laz tema: en mar sok anyukatol hallottam, hogy lazas lett a gyereke fogzaskor, szoval szerintem ez nem kizart.
Meg hat a felnotteknel is elofordul, vagy az mas... :roll:

Alszik a tunderem, parom tv-zik en itt nyomom, olyan jo ez a nyugalom. :D

Tejpepet aki mar adja, mikor kezdte? Elinam 4,5 honapos, almat mar eszunk, de meg mas nem volt...

KépKép
horilda

Sziasztok,

Haza jöttünk. Eger marha szép, én már rég voltam és nagyon tetszett az egész! De sport cipőbe kellett volna járni a macskaköves utam :D, mert a sima cipőben az ÉN hátam kikészült!!! :( Ricsike egész jól bírta odafele szinte végig aludt, aztán ott nézelődött, apa vitte a karjában ha nyügizett!! Este 6-ra apjuk ment a tankörtársaival találkozni, borpincézni, mi meg elvoltunk Ricsikével, fel 9-re már bealudt! Köztünk aludt és hát jaaajjjjjj!!! Aludt azzal nem votl gond, de néha felsírt, nyöszmögött, cumit dugtam a szájába akkor elvolt, de annyit szöszmög álmában, hogy mi alig aludtunk! Ő külön szobában alszik, így ezeket én nem hallom, csak ha már felsír!!! Szóval ízelítőt kaptunk Ricsike éjszakai életéből!!! :) :D Bár szerintem az idegen hely miatt is nyöszmöghetett álmában. Meg olyanokat csinalt, hogy a nyüszi után fogta és kinyomta magát, feltámaszkodott, nézett aztan dájjnnngg vissza és alvás!!! :lol: :lol:

Lányok Ricsike tényleg bírja kaja nélkül! :shock: :!: Hazafele most úgy jött ki a kaja, hogy majd 5 órája nem evett és alig akart cicizni, egyfolytában nézelődik, úgy kell a szájába gyömöszölnöm a cicim!!!! Aztán benyomott 60 tápot, így összejött nagy nehezen a 120, de nem éhes ez a kölök??? És nem sírt, semmi vinnyogás!! Ha nem etetem meg még 2 óra hosszat lehet akkor már visított volna, de amúgy nem érdekli!!! Nem tudom milyen lehet a tejem, nem vagyok benne biztos, hogy annyira tápláló (fejésnél tök sokáig szintelen jön), szerintem egyszerűen nem érdekli a kaja!!! Sokkal érdekesebb dolgok vannak a világban, komolyan az az érzésem, hogy már azt kívánja nőne fel és rohanhatna felfedezni mindent!!!! ÉS ami gáz, hogy minden kaja után kakil Hol nagyot, hol kisebbet...és ez új, mert ez nem votl. A tejem ugyanaz(gondolom!! :shock: ), táp ugyanaz, nem kap mindig kiegészítőnek répát vagy valamit...mi a hozzátáplálás elején járunk, szóval nem az lehet, mert van amikor nem is kap pluszba mást...és mégis mindig trottyant!!! Ezelőtt volt úgy, hogy napi 1 kaki!!! Nem beteg ez a kölök?? Alig eszik, tömni kell, alszik sokat, trottyant...de közben meg vigyorog, nevet, hisztizik....szóval normálisnak néz ki!!! :shock: :roll: Mit tegyek?? Most amúgy megitn mérni fogom, mert mintha a pelusait most sokkal jobban össze lehetne húznia derekán..mintha fogyott volna!!!! :shock: :? Mérjük most a kis gazfickót! Remélem semmi gáz nincs!!

Nálunk most az a menő, hogy ha ölben van, húzza föl magát ülőhelyzetbe!! Tudom nem lehet ültetni, de mit csináljak vele??? Kössem le?? Amúgy eddig a hátáról bal oldalra próbálta a forgást, most az nincs, most meg jobb oldalra próbálkozik folyamatosan. De leállt amúgy a forgolódásról, ha oldalra billentem, egyből hasra penderül és gyönyörűen kihúzza a kezét, de magátol most nem forog, csak mondom a jobb oldalra próbálkozik több kevesebb sikerrel!!

MIndenkit végig olvastam. Ilda a képek nagyon jók, cuki Elinán a karúszó!!! :lol:
Bringa neked kitartást, Riella drukk hétfőn az üzlethez!
A többieknek meg...mér nem is jaj nem is tudom mik votlak, de asszem eldugulok, mert annyit írtam, végig se lehet ovlasni!!! Kész novella!

Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Bocs, ne vagyok diszlexiás (asszem!! :shock: :lol: ), csak gyorsan írok, és nem mindig helyes a betű sorrend!!!! :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Hú de nagy lett itt a csend :roll:
hál'Isten most az van itthon is! :wink: B. és Lili alszanak,Alexa kutyázik és lehet önző,de most jó így kicsit! :oops: Végre nyugiban láthatom a Naplót!
Lorci!Örülök,h jól telt a 7végétek! 8) Na én pont eme neszek miatt már alig várom,h Lilit evakuáljam végre külön szobába :oops: :wink: :lol: De azért olyan jó néha vele aludni....
Mucikám,jó lesz az teneked,ha most elkezded magad a mérleggel sokkolni :roll: csak kérdezem,hm?!inkább vidd hetente a védőnőhöz méretni,vagy a tied is diló? :shock: nem akarok okoskodni,de ha magamból indulok ki,akkor lehet nem túl jó ötlet....

Na puszi mindenkinek,Riella csak azt kívánom neked,amit magamnak kívánnék :!: egy nagy kalappal,ügyes légy! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Doo, és lám eljött a te napod is! Gondoltad volna, hogy a 15 percig nyugodtan kiságyazó Viktóia miatt fog irigyelni valaki? :lol: :lol: :lol:

Voltunk ma a Ligetben. Minden szembejövő babakocsit jól megnézteh, hátha közületek valaki :wink: de nem :(

Csilla
Vendég

Bringuli a védőnőm sose jön, én megyek havonta 1szer tanácsadásra a dokinőhöz és ő is ott van. Ennyi.
Lehet hogy holnap felhívom a dokinőt a kakival kapcsolatban, mert sokszor ilyen nyákos, hurutos....meg ugye minden kaja után jön egy kicsike, szóval nehogy valami legyen...mitttoméénmiii!!!!!!!! :shock: :? :roll: :oops:
Ma amúgy top para vagyok, hogy ne legyen semmi baja a kis bogárkának, mert különben belehalok!!!! :( Szóval ma jól nyomom. Csupa negatív gondolat!! :? :? Find a happy place!! Find a happy place!!!! :)
Na megyek nézem ahogy táncol Hugh Grant! :wink: Csípem ezt a filmet! :D

Jóéjt!

Kép

Kép
lorcika

szasztok!

Brendon ma extra hisztis.És mivel nekem fixre rögzitették a nyakam ezzel a szarral,csak testből fordulok,felemelni nem tudom,haragszik rám,én már ezt nem birom,de végre itt van apa.és tud most foglalkozni vele,de holnap kettesben maradunk és nem tudom,mi lesz igy.Amúgy nagyon szexi vagyok,tök jkól áll,ha gondoljátok,dobhatok egy képet... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Megint vagyok.Ami a tejet illeti,én nem adnám,de nem is várom ki szerintem az 1 évet.Szerintem 10hónapos kor körül lassan adni egy kis tejeset nem olyan nagy vétek.Régen felestejet adtak,meg harmadost,nem is volt ennyi tejallergiás,nem?Mintha valahogy úgy működne ez a dolog,hogy túl sok az az idő,amire megismerik,nem?vagy hülyeség?Régen ha megfázott,adtunk mézet.Most másfél évig ezt sem szabad,meg egy évig most újabban paradicsomot sem,meg szójást sem,meg semmit sem,az ember azt gondolná,tápszerreklám miatt.Rám pl.mindenáron rám akarta erőltetni a védőnő.Pedig máig jól tejelek... :P Nem azt mondom,hogy nyomjuk a gyerekbe a tejet,de ha félévesen is akár báttyó ad egy falatka krémtúrót a sajátjából,tuti,nem ütöm agyon.A TÁPSZER IS TEHÉNTEJ FEHÉRJÉBŐL VAN,pont abból,ami ugye allergizál.Tudom,van H.A. is,de a másik akkor gáz???Szóval tényleg nem érteni a mai világot.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hali!

Lorcika, nyugodj meg, semmi nem lesz a babuddal. Most én is kész ideg vagyok, pedig csak náthás Nolcsi, de a fogával együtt nekem is elég sok most. Nyűgős, és olyat bukott! Nem sokat, picit, de volt benne jóvskán lenyelt takony, szegénykém ezt nyelte éjjel gondolom, és reggel kijött belőle. Délután meg annyit kiszívtam a nózijából, el sem képzeltem hogy ennyi belefér! Szerencsére vsak az egyik orra van így tele, a másik mindig jól szelel, így legalább az evés nem gond neki. Nem is tudom hogy viselné, ha nem kapna levegőt szopi közben! :? :? :? :?

Szóval nem lesz semmi Ricsikével, el fog múlni biztos vagyok benne, és ne parázz sokat, mert megérzi biztosan!

Gabibaba, neked is jobbulást, és ide azzal a képpel!!!! :wink: :wink:

Márti

Kép
horpika

Gabi, nekem a védőnőm ugyanezt mondta, hogy ne legyen tej, ne legyen méz, de sosem mondta, hogy tápszert adjak. Hálistennek szopipárti, és elégedettek a dokival, Nolcsi szépen fejlődik. Nem dundi baba, de nem is soványka. Formás, vidám:) Zöldséget, főzelékféléket mondta, és először savanyított tejterméket. Én sajnos magamról tudom, hogy bár szeretem a tejet, nem igazán vagyok utána toppon. Néha hasimasim van, de nem mindig, nem tudom, hogy tényleg a tej-e a bűnös, lehet hogy egyszer meg kéne nézessem. De abban biztos vagyok, hogy mikor meg vagyok fázva, csak rosszabb a tejtől, több a cucc bennem tőle, kicsit lassabban gyógyulok, legalábbis ezt tényleg megfigyeltem. Azóta erre figyelek, ha náthás vagyok.
Egyébként sajnos tényleg az a helyzet, hogy nem az a mai tej, mint amire én kiskoromból emlékszem. Valahogy gyerekkoromban jobban ízlett, de nem tudom megmagyarázni igazából. És persze gyakran a lejárat után a nem tarós tejből nem tudok aludtejet csinálni, vagy éppen keserű lesz. Nekem ez azt mutatja, valami van benne:(

Pusszancs

Márti

Kép
horpika

[quote="horpika"]H írta:horpikaali!

Lorcika, nyugodj meg, semmi nem lesz a babuddal. Most én is kész ideg vagyok, pedig csak náthás Nolcsi, de a fogával együtt nekem is elég sok most. Nyűgős, és olyat bukott! Nem sokat, picit, de volt benne jóvskán lenyelt takony, szegénykém ezt nyelte éjjel gondolom, és reggel kijött belőle. Délután meg annyit kiszívtam a nózijából, el sem képzeltem hogy ennyi belefér! Szerencsére vsak az egyik orra van így tele, a másik mindig jól szelel, így legalább az evés nem gond neki. Nem is tudom hogy viselné, ha nem kapna levegőt szopi közben! :? :? :? :?

Szóval nem lesz semmi Ricsikével, el fog múlni biztos vagyok benne, és ne parázz sokat, mert megérzi biztosan!

Gabibaba, neked is jobbulást, és ide azzal a képpel!!!! :wink: :wink:

Márti

Még annyit, hogy ezt igyexem én is betartani, de persze néha nem könnyű, ha látjuk hogy a gyerek nyűgős, vagy valami nem klappol vele!!!

Kép
horpika

Lorci, Ricsike nyálzik, rágja az ökélt??? Mert akkor a lenyelt nyálától nyákos a kakija. Nekem is ilyen volt, és ezt mondta a védőnő.
Ne parázzd túl a dolgot, te magad írtad, hogy Ricsike vidám és kiegyensúlyozott baba. Hidd el ha bármi baja lenne, azonnal tudnád.
Azt a hülye mérleget meg felejtsd már el!!! Ha mindenáron mérni akarod, akkor 24 óránként tedd rá és azt nézd mennyit eszik egész nap.

Bringa a tegnapi tüzijátékot itt lőtték a Kassain. Milut sem különösen izgatta, pedig ooooooolyan hangos volt, hogy csak na!
Vendég

na még egy bekukk,készen lettek a szórólapok,nagyon egyedi ,minden lapon bele kell rajzolnom az általam rajzolt képbe,mert a nyomtataó nem elég kontúrosra nyomtatja,és nem tetszik amúgy,270 darabbal vagyok meg,és a hátam beszakad.
Köszi a jókat mindenkinek,hát remélem beindul.
Cscsi te a Kassain laksz????Ott volt az üzletem???
ja és az Ungvárba jártam bölcsödébe óviba és isibe és a Rákospatak parkban laktam első 20 évem alatt ,a tornyházban volt egy lakásom,már eladtam.....lehet,hogy mi ismerjük egymást?????

Tejpép: nekem 4 nap múlva lesz Martin 5 hónapos(atya világ,de rohan az idő)és már egy hónapja biztos adom neki,fel szoktam turbózni gyümivel,imádja!Nem szereti sűrűre,inkább tejföl állagú,és kanállal eszi.,akár csak a mai sárgarépa,krupli csirkemell pempős ebédet amit becsapott mind egy szálig,még a kanalat is megrágta volna ha hagyom. :D :D :D
Babuci felső ínye egyre dagadtabb,nyáltenger és kéztömés,annyira hogy már be van repedve a szája sarka attól amikor mindkét keze bent van csuklóig a szájában,nagyon szenved,de hősként tűri.
Lorci nyugi,ha Ricsi kedve a régi és vigyorog ,akkor semmi gáz,nekem is súlygyarapodási gondjaim vannak,de szerintem ez az etalon hogy ennyit vagy annyit kell hízni egy héten tiszta dili,mert annyi minden történik velük,hogy nem biztos,hogy van étvágyuk,jön a foguk stb,enyém se hízott most annyit ,mint szokott,viszont nőtt 3 centit,de azon kívül,hogy szenved a fogától,jó a kedve kacag és síkítozik egész nap,én nem paráznék a helyedben.
Na lányok elteszem magam holnapra,szép álmokat-rózsás csókokat

KépKép
riella77

Sziasztok, várom hogy a Nyuszi visszaaludjon, de most csak birkózik a zsiráffal és nyüszmörög :cry:

Lorci, én is néha belemérek Zsófi adagjába, hogy mennyit evett, mondjuk biztos azért is van, mert semmi mást nem kap csak cicit, ezért még mindig halvány ibolya fogalmam sincs mennyit eszik... de igazuk van a csajoknak, ha fejlődik hétről hétre, csak jobban beparáztatod magad ha egyfolytában méricskéled.

Háát csajok hozzátápiról annyit, hogy két napja próbálok őszibarack levet adni Zsófinak, csak 2-3 kanállal, frissen kipréselve, de ugyanolyan allergiás pöttyök jöttek a kezére meg a fejére, mint amikor epret ettem... Anyós azt mondja, hogy esetleg nem mostam le rendesen, és belekerülhetett egy mikromolekulányi szőr a héjáról, mert az allergizálhat, hát nem tom... :roll: Most mindenesetre kivárom amíg elmúlnak a pöttyök, a múltkor 1 hét volt, aztán kezdem újra, majd jobban "sterilizálom" a barackot...pedig annyira vigyáztam...nemá hogy a barackra allergiás legyen??? ilyen nincs!!! vagy van? :shock: :cry:

Gabi, várjuk a képet! :wink:

Doo, milyen volt a buli? Viktória hogy viselte a tömeget?

Riella, hát akkor tényleg? Nagggyon durva!!! Elmesélhetem a barátaimnak, hogy van aki oroszlánkaján nőtt fel? Egyik legjobb story amit mostanában hallottam :) :lol: Majd gyere ám, és számolj be milyenre sikerült a boltmegnyitás!!

Szerintem Zsófi sem fog soha megtanulni mászni... ha hasra teszem, még mindig a levegőben rúgkapál a lábával...Jaaj és csajok, szombat este együtt fürödtünk végre a nagykádban, hát olyan édes volt!!! :) lubickolt mint egy kis angolna :lol: tudom ezen már sokan túlvagytok, de mi most szántuk rá először magunkat, és nekem nagyon nagy élmény volt :)

Ma megyünk baba-mama jógára, kíváncsi vagyok milyen lesz. A ksimama jógát nagyon szerette Zsófi még a pocakomban, és az aummmra még mindig lemerevedik és bámul tágra nyílt szemekkel, mindig gondolkodom felismerheti-e? :roll:

Na bealudt, visszateszem magam én is
pici76

Csajok, Elina nathas, nem mentunk usziba, szivom majd neki az orrat+Starimar spray, mast nem mondott a dokino.

Mennem kell...

KépKép
horilda

Hali!

Horilda, jobbulást Elinának, Nolcsi is náthás. Mi is orcseppet kaptunk, és cebion C-vitamin cseppeket, nyolc cseppet kell naponta kapjon.

Méricske. Nolcsi kéthetente van mérve, elsétálok vele a védőnőhöz, és megmérik. Most már 6 kiló felett vagyunk:) És nekem fogalmam seincs, mennyit eszik egyszerre, soha nem mértem. Csak azt látom, hogy nő:):)

Na megyek. játszunk kicsit. Nózi kiszívva, vigyorog rám ezerrel a kölök:)

Márti

Kép
horpika

Jó reggelt!

Riella sok sikert mára! Hogy fogod beosztani a napodat, úgy értem Te vezeted majd a boltot, vagy lesz alkalmazottad? Mondjuk Te eddig is multi funkciban nyomtad babód mellett, ha jól tudom, készítetted a ruhákat. De most? :shock: Még ezt is bírod majd?

Pici jó lehetett a közös pancsi, még mi sem próbáltuk ki, szerintem egy darabig még nem is fogjuk. Viszont ahogy írtam jövőre várom a strandot, bár pont tegnap mondta valaki, hogy majd ne vigyem be, még a gyerekmedencébe se, mert ott a felnőttek is áztatják magukat, úgy értem a parton ülve ugye. Hát nem tom...korai a kérdés, de Ti beviszitek majd a strandon a közös medencékbe, akár felnőttbe is? Én szeretnééém.. :)

Kép
ági_bp

Niki, eltűntél??

Doo, hogy sikerült a kerti mulatság? Viktória hogy mulatott??

Lorci, Zita is többször kakil egy nap. Mondjuk kissé engem is aggaszt. Majd oszd meg légyszi mit mondott a gyerekdokitok. Nekünk nyákos továbbra is a kaki, na nem mindegyik, de azért van még. Mondjuk a szigorú abszolút tejpormentességet még nem csináltam végig, most akarom, ha hazamegyünk a szüleimtől. Azt mondta szopis tanácsadó, hogy 2 hétig csináljam, ha nem múlik el a nyák, akkor nem attól van. Bár szerintem javulgatott mióta nem iszom tejet és nem eszem tejtermékeket (csak néha sajtot). Doo, lehet majd priviben kifaggatnálak, hogy miket lehet enni, azt talán rövidebb ideig tart leírni, mint azt, hogy miket nem lehet.. :? nektek mennyi idő múlva múlt el a nyák, mikor elkezdted a diétát?

Riella, ettől az egy héten ennyit kell hízni és egy nap ennyit kell enni-től én is falra mászom. Nekünk olyan a dokink, hogy kiszámolja minden alkalommal, hogy ezzel a születési súllyal most ennyi grammnak kellene lennie és ennyit kellene ennie egy nap :shock: kérdi múltkor mennyit hízik hetente, mondom 20-25 dekát (akkor még annyikat hízott)...erre: tizenötöt kellene!! Értitek? nem 10-15-öt, vagy 15-20-at, nem, 15-öt. Kész :x :x

Kép
ági_bp

Ági, ez kész! Énnekem sosem mondták, mennyit kellene. Mindig megnyugtattak, hogy szépen fejlődik, korának megfelelő, vidám. Ennyi. Ha egyik mérésnél kevesebb volt, behozta a másikon. Azt is mondta a védőnőm, hogy sokmindenen múlhat, mennyit feljődik hetente. Ha nagyon meleg van, akkor lehet hogy kicsit lassabban, lehet hogy anyuci evett olyat, ami neki nem tetszett, és fájt a hasija, attól is megállhat a hízás egy-két napra. Meg ugye néha ugrik az evésük, akkor néha többet híznak. Nekem azt mondta, hogy ami általában igaz, féléves korukra megduplázzák, egyéves korukra megháromszorozzákn a születési súlyukat. azt mondta, ennyi a lényeg igazából, hogy ezt hogy érik el, az már a baba dolga...

Kép
horpika

Szép napot! :lol: 8)

Gabi!Te lerokkantál :shock: ,még csak most esett le :oops: ,uh szegénykém :cry: ,jobbulást!

És a betegeskedő babuciknak is,mielőbbi gyógyulást!

Csillu!akkor vmi kerület-testvér,akarom mondani testvér-szomszéd-kerület,na mindegy,szóval közös buli lehetett,mert itt nálunk is lövöldözték a tűzijátékot....talizunk a héten?

Lorci!ha nagyon para vagy,akkor inkább vidd el Ricsit a dokihoz,és majd ő jól megmondja,h kutya baja a nagylegénynek! :wink: igaza van(már megint :idea: )Csillának,Lilinek is nyákosabb a széklete,ha brutál gyün a nyála :roll: És vele is volt már ilyen,h egy kaki helyett kb 2-3napig minden délelőtti kaja közben termelt,aztán visszaállt az egyre.engem is foglalkoztatott,h mitől lehet,víz,ásványvíz,kaja,nyál,és álatlában csak utólag döbbentem rá,h volt vmi kis motívum,amire rá lehetett fogni,h jé,akár ettől s lehetett.Csak azt akarom mondani,h amikor sresszel az ember,akkor néha a legkézenfekvőbb dolgok kerülik el a figyelmét,mert tuti vmi nagy dologra koncentrál :shock: Úgyhogy relax kicsim,minden okés a bébikéddel! :wink: :lol:

Különben most én is sokat gondolkoztam,h mitől változik tünci-bünci-édi-bédi-cukor-bébiből Lili egyik napról a másikra embertpróbáló,dühöngő kis lénnyé :shock: ?Vmi motoszkál a gondolataimban arról,h ezt mindig akkor csinálja,amikor éppen emelkedőben van a kaja igénye :roll: Amikor 90ről 120ra váltottunk,amikor 120ról 150re,és a legpokolibb az volt,amikor 150ről 180ra :evil: :twisted: :evil: Szóval olyan,mintha már az igénye,éhsége megnőne,de a gyomra és az emésztése még nem bír vele.És kb.akkor kezdte most is ezt,amikor már 200fölött eszeget.Ezek az átállások mindig eltartanak pár napig,először csak egyszer-kétszer eszi meg a megemelt mennyiséget,aztán már háromszor,aztán meg egyszer sem,míg végül marad ez a mennyiség.Csak anyni minden változik ezekkel a csöppekkel nap,mint nap,h én bizony nagyon sok mindent elfelejtek,aztán meg jön a nagy rácsdálkozás :shock: ,h jéééééé,hát volt már ilyen :idea: :!:
De őszínte leszek,én még mindig küzdök azzal az érzéssel,h evett-aludt,tiszta,szórakoztatva van,hát mi baja lehet?Nehéz elfogadni,h bizony ő is egy kis érző lény,nem pedig egy Fyrbie :shock: :oops:
Persze ez csak a kritikius napokon van,amikor tündérbogár,akkor meg simán megy,h ezt elefogadjam :oops: Jó dög vagyok,mi? :oops: :wink: :lol:

Tényleg Doo,h sikerült a banzáj?
anyukádtól tuod,h Te sosem másztál?Csak azért kérdem,mert,bár megint csak magamból indulok ki,nekem is szent meggyőződésem volt,h Alexa sem,annyira hamar állt fel és indult el.Aztán meg mi történt :shock: :roll: :?: Alexa elkezdte nézegetni a kiskori videó felvételeit,mert azért akármekkora nagy lány,gondolom Lili érkezése miatt,mégis csak gyerek,szóval nézi a best off válogatást és lőn,a gyerek mászott is! :oops: :wink: :lol: Csak gondolom az évek alatt a korai járás és az efölött érzett büszkeség került az emlékezés előterébe :oops: :lol:
Tudom,h mennyire fontosok ezek az egymásra épülő mozdulat sorok,mégis azt gondolom,h kicsit azért ez is túl van spilázva,hiszen azt is mondják,h az sem jó,ha előbb áll,mint ül.De ebben biztos vagyok :oops: ,Alexa sokkal hamarabb állt,mint ült,voltak angy sírás rívások,mert felállt,de leülni nem tudott és kifáradásig csak állt,és állt és állt és a végén meg :cry: :cry: :cry:
Mégsem lett sem írás,sem ovasási nehézsége,magatartás problámája,ügyesen rajzol,jó a kézügyessége és a figyemével sincsenek gondok és nem is voltak soha.
Csak annyit akarnék ezzel mondani,h tényleg minden baba más ütemben fejlődik és talán csak akkor van igazán vmi gond,ha két éves korukra nem tudják nagyjából ugyanazt...
Bár lehet,h most jól kikapok Ágitól :oops:
:wink: :lol:

Na megint egy litánia lettem,puszi mindenkinek,szép napot! :lol:

Kép
bringababa

Tényleg,hová tűnt Niki???????????
és Dóri?
halló csajok,hol vagytok?

Kép
bringababa

Bringa, naná!!!!!! szerda, csüt????
Tényleg, most jut eszembe, erre a gyakraban kakilásra én is rákérdeztem a doktor bácsinál. Ezt is a nyálra fogta, annyit nyel belőle, hogy az meggyorsítja az emésztést.
Nálunk is az van, hogy szopi előtt kivakarom a kakiból, kap tiszta pelust. Aztán miközben eszik, hallom hogy már rakja is tele a gatyáját :shock:

Riella, mi csak tavaly tavasszal költöztünk a környékre, de imádok itt lakni! Kiváncsi lennék a bölcsis-ovis Riellára :lol: :lol:

Ági, biztos vagyok benne, hogy ezek a pontosan számoló orvosok ezt mind könyvből olvasták. Az enyém ráadásul férfi, kb. 50 éves, sosem szoptatott gyereket, mégis pontosan tudja hogyan kell(ene) szoptatnom :wink:
Én az eleján próbáltam megfelelni minden előírásnak (gondoltam ő mégiscsak jobban tudja, én vagyok a kezdő), aztán rájöttem, hogy a gyereknek is az a jobb, ha az ő igényeit tartom szem előtt. Fejlődik, kiegyensúlyozott és vidám, akkor anyira nem csinálom rosszul...

Csilla
Vendég

ja, értem ági, nálatok az a baj h Zita túl sokat hízik :roll: :evil: :wink:
én a nem a nyákra figyeltem fel annyira, mint a vérre. nyák úgy szimplán asszem nemigazán volt, de mondom, én erre annyira nem voltam kihegyezve. annyit tudok h 4-24 óra elteltével kerül az anyatejbe, amit megettél és hamar tünetet is okoz. nálunk, amint a lehetséges allergiaforrások ki lettek iktatva, meg is szűnt a vér. csakh a lehetséges allergia források száma elég magas - tényleg pár szóval le tudom írni h mi az, amit ehetek. én is úgy tudom h az működik, ha mindent kiiktatsz, aztán egyenként visszavezeted őket. na, én ezutóbbival még nem próbálkozom. de sztem nálatok ennyire nem durva a helyzet.

köszi a jókívánságot és az érdeklődést - kerti buli lezajlott rendben :) Viktóriának ez már a második volt. a társaságot továbbra is élvezi, ha kézről kézre jár egy darabig azt is - kivéve, ha éhes és álmos. persze egész du nem aludt semmit, úgyh végére azért már eltörött a mécses, de alapvetően szuperül bírta. mindenki megcsodálta, kapott ajikat. kaja nagyon fini lett :D

nem egy mindennapi eset drágicám, de egyre könnyebb vele és (megint) elhatároztam h megpróbálok erőt venni magamon és nem panaszkodni, mert tényleg nem érdemli meg. csak annyi a mentségem h ha legalább kiadom magamból a feszkót, akkor vele sokkal felszabadultabb tudok lenni, mert vhogy mindig rájövök h annyira mégsem nehéz a helyzet. (sajnos, ez fordítva is működik, ha ömlengek róla, akkor vhogy mindig bebizonyítja h annyira nem is könnyű :roll: :lol: )

bringa, mit szólnál ahhoz, ha cserekereskedelemben oldanánk meg a terápiát? :lol: én egy kicsit terapizálnálak téged, aztán te engem, OK? tök jó volt olvasni, amikor írtad h te irigykedtél az apukán csimpiző babóra.
mászást anyutól tudom - és valóban: most h mindenkinek nyomom ezt a parámat h jaj, csak másszon, mert én nem másztam, aztán mi lett belőlem :shock: :lol: most elkezdte mondani anyu h de azért másztam, csak nem annyit, mint a tesóm, mert az meg elindulni nem akart, mert mindenhova mászva közlekedett - még a szekrény tetejére is :shock: :lol:

riella, hány százan tódultak az üzletnyitásra?
:wink:

szegény gabi :? :cry: imserős ez az egész testből fordulás - nekem időnként becsípődik vmi a nyakamnál :? és én is gondolkoztam már azon h mi lesz, ha ilyesmi már viktóriástul fordul majd elő velem :shock: meg hát uez a második terhességgel is - hogy lehet emelgetni-cipelni egy ugyan már nagyobbacska, de azért még csimpit igénylő gyermeket, amikor a következő már pocakban van?! :shock: nem mintha holnaptól már a következőre gyúrnánk, de azért ez egy reális probléma, ha az ember kis korkülönbségben gondolkodik.
Vendég

csilla, jó duma ez a sosem szoptatott a doki! :lol: és sztem nagyon igaz. sokszor olyanok is nagyon tudják a tutit, akik nem v csak nagyon kevés ideig szoptattak.
bevallom, én is tudtam osztani az észt :oops:: egy szegény kolléganőmet jól kiosztottam h minek szoptatja még a 2 éves gyerekét, az már tök hülyeség és nem normális :shock: :roll: most meg én is simán el tudom képzelni h akár 2 éves korában is szopizzon Viktória, ha ő is úgy akarja. :oops:
Vendég

sziasztok!

Itt nyomi Gabi. :lol:

volt a védőnő és azt mondta,álljak le a répával,csak bébiételben adjam,mert a magas nitrát tartalom miatt megfolytja a babát,mert leköti az oxigént és megfullad és kész.meg hogy ne adjak husit csak 6 hósan,pedig úgy örültem,hogy mindjárt kaphat...dobom a sexi fotóm.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191234561.0008.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

cuki vagyok,nem???ja,és apa vett új babakocsit.azt is megmuti.. :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?