A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Én már nem szervezek, csak csatlakozom, ha nem a belvárosba mentek. Ha igen, akkor postán kérem a tesztet Coca.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én is csatlakozom csak! :lol: de TEsó akár el is mehetek eléd! vagy barátnőiddel is mindig a Mammutnál találkozok, vagy Óbudán? :?
Vendég

Tesó: igen. Köszi, hogy eljönnél elém. Az a baj, hogy fél 6ig dolgozom, így leghamarabb 6-fél 7re érnék Óbudára/Mammutba, onnan még a belvárosba bemenni legalább fél óra, az már 7 óra,..... késő Nektek. De azért köszönöm. :D

snufi

Surmi!
Igen! Fent van a méhszáj!
szilbee

TEsó szivi
Vendég

Sziasztok,

mennek a drukkok a közelben tesztelőknek :)

Bettike :(

Szilbee, már csak ennyit alszunk karácsonyig, de jóóóó :)

El is kezdtem keresni karácsonyi tickert, sőt meg is csináltam de nem tudom feltenni mert van már pár. :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Snufó! Házszám? Azt nem adtad meg anno.

Kép
zölddisznó

Szép ÁLmokat!
Vendég

én is akajok menni szörpizni :D tesztet nem kérek, még van 5 :lol: jó lesz az még valamire később :wink:

Kata
ja, stramm csaj vagyok :P utóbbi időben már nincs olyan vita, bevettem a leszarom tablettát :lol: meg már amúgy sem foglalkozom vele mikor mit csinál. Abban egyeztünk meg, hogy ha megjön a pénze költözik, a héten utalják :D a lakást már kinézte
gaby25

Jó reggelt!

Gaby, majdan a legelső teszted pozítív lesz!! :wink:

Lányok, talit illetően alkalmazkodom!! Jó lenne tudni mikor, vagy akár egyik hétvégén ( tudom Boninak ez a hétvége nem) jó mert akkor hoznám Piskótát Marcival!!

Jó munkát mára!
kata05

Csikken!
Én se tudtam feltenni több tickert... így sajna ez a megoldás maradt. Pedi van olyan akinek 3 tickerje is van, de nem tudom hogy engedélyezi nekei a babanet mindet.
:fejvakarás: :roll: :?:
Nekem is el kell kezdeni készülődni Karácsonyra, mert ugye nem sok időm lesz a szülés után... csak úgy mint neked! :wink: :lol:

Rólunk:
Levente úgy tűnik meggyógyult, így ma folytatjuk a bölcsis beszoktatász és el tudok menni terhestanácsadásra is.
szilbee

Kép

snufi

Jó reggelt drágáim! :lol:

Gaby kitartás!

Katám jól emlékszel :lol: majd megbeszéljük mikor jó talán mindenkinek! De jó lesz!Szegény mArci a sok néni letámadja :mrgreen:

Csikken, Szilbee tényleg nemsokára karácsony! :shock:

Jekenkeg Én is lakáskereséssel vagyok elfoglalva, kevésbé a babaprojekttel. de sajnos nem találok megfelelő lakást, ahová költöznék :cry: túl nagyok az igényeim :wink: ha valaki esetleg tud egyet szóljon :lol:
Vendég

Tesó: kakarod mondani: költözhetNéNk!!!! Igaz?

snufi

kakarod=akarod :oops: :lol: :oops:

snufi

Jó regg!

Húú,de sokat írtatok!

Klarissza: ez isteni hír!!

Szezso:Hajrá repi!+++

Coca:elég érdekes álmaid vannak! Nem tudom ennek a hatására e, de nekem egész éjjel Kertész géza csapta a szelet :oops: :lol:

Bettike.mit fogtatok??

Surmi:szép görbe!

Babim:csatlakozom a többiekhez doki ügyben (((((()))))))

Szilbee/Csikken: fel tudsz rakni 3 tickert. Úgy csináld, hogy minden vonalzó kódjának elejéről és végéről töröld ki a [img] előtti és utáni részt, mert anélkül is működik.Így nyersz annyi helyet,hogy a 3 elférjen.

Boni:merre keresgélsz?

Megjártam Debrecent. Szombat este volt a Bubó,nagyon nagy sikere volt. Sokkal hálásabb közönség volt,mint Pesten. Vasárnap rokonoknál pihenés, szupi volt.
vedresandi

Andi!
Köszi!!!! :) Megpróbálom.
szilbee

Off

Nem megy... Így hogy az összes img-t kitöröltem (6 darabot) is azt írjaki, hogy túl hosszú az aláírás. :(
szilbee

Szilbee: el tudod nekem küldeni a vonalzók teljes hosszúságú kódjait? de wordben.... (vedresandi@freemail.hu
vedresandi

Szilbee:még csak annyit,hogy az [img]-nek maradni kell,csak ami előtte és utána van,az nem kell. Így sem?
vedresandi

Sziasztok!

A tickerből ki kell venni a fényképet, csak akkor megy, illetve úgy tudom, ha a Babafalvás vonalzóból teszel fel 3-at, akkor elfogadja.
Vendég

Athiz:neked is igazad van, ha csak a csupasz ticker van,nincs előtte semmi, és kitörli az [img] előtti és utánit,akkor már elfér.
vedresandi

Andi!
Köszi a segítséget... Kicsit sietve olvastam a korábbi instrukciókat...
szilbee

Athiz!
Neked is köszönöm! :)
szilbee

Szuperek vagytok!!!
vedresandi

Hát nélküled semmire se mentem volna!!!!!! :D
szilbee

na azért ez erős túlzás!! :oops: Tudod az úttörő ott segít,ahol tud :wink:
vedresandi

Jó reggelt!

Hát én ma nem álmodtam. Barnamedve egész éjjel horkolt, de mint állat!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kép
zölddisznó

tesó költöznénk! :lol: :oops: :lol:

Andi 13.kerület, 14.kerület , esteleg 15.kerület
Vendég

Sziasztok!

Rólunk: Túl vagyunk az inszemen, meg sem éreztem. Olyan volt mint egy sima vizsgálat. Fél órát pihentem, még apát is behívta a doki, hogy ne unatkozzak (mi voltunk az utolsók). Sajnos a katonákkal volt egy kis gond, túl sok lett az anyag és nagyon sokat kellett az andológusnak bajlódni velük, mire összeszedet annyit és olyan minőségűt ami az inszemhez szükséges. 4 órát kellett várni rá. Aznap szigorú pihenés, viszont szombaton és vasárnap kötelező házaséletet kellett élnünk. Most nekem is 2*2 Utrot-t kell használnom, csak azt felejtettem megkérdezni a dokitól, hogy meddig kell használni, felírt három dobozzal (90 bogyó). Egyébként most minden rendben, már dolgozok.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva:+++++++++++++++++++ :!:
surmi
kockasfulunyul

Elszállt, amit írtam :evil:

Szóval:

Jó reggelt!

Tüszőm, méhnyálkahártyám nem változott, ma repesztünk, szerdán inszem. Délután még egyeztetés a dokival, hogy pontosan mit és mikor :D

Szilva: én úgy szoktam, hogy 14. dpo-n méf beszedem, aztán 15-en teszt.

Csók, megyek, mert megfőtt a rizsa :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

surmi: köszi a drukkot, elkellenek nálam, főleg, hogy kettőre hajtok :D

Enyém görbe:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szezso: jó étvágyat! Én is úgy gondoltam, hogy a ciklus végéig használom, utána meg hívom a dokit, hogy mi legyen

Most biztos gondoljátok, hogy neki már nem is elég egy, már kapásból kettőt akar, kis telhetetlen :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva!
Az utrót a 12. hétig kell majd szedned. Apropó szeded, vagy dugdosod?
Szegény! Egész hétvégén szexelnetek kellet?! :lol:

Szezsó! Mit mondott doki a leleteddel kapcsolatban?
Mivel repesztenek?

Kép
zölddisznó

Coca! Azt, hogy a petefészkem csak PCOD jellegű, de nem vagyok PCOS-s :roll: Na, mindegy, a lényeg, hogy nem vagyok PCOS-s. :-D
Pregnyl-lel...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, közben meglett a 3. napi hormoneredményem egy része is...
FSH: 4,9
LH: 2,8

Asszem ez sem utal PCOS-ra...

És a prolaktinom magasabb (550), mint tavaly (527), mikor nem szedtem Bromot, de mivel most magasabb a határérték (628), alatta vagyok :lol: Ez tök vicces :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Király!
Prolaktin határérték-emelkedés érdekes :o
Akkor kellemes repedést estére (de nehogy apa repesszen! :wink: )

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

De jó most van megint kiért izgulni! Szilva és Szezso szurok hegyek!

Athiz sőt meg is vagyunk sértve, hogy ilyen ritkán jössz be hozzánk!!!!

Babikám :cry: azért ez már felháborító, hogy neked mindig ilyen sok problémád van. Már úgy szeretnék valami jót olvasni rólad :!:

Coca megírhatnád a véleményedet, a dokim hozzáállásáról kíváncsi lennék rá!

Álomfejtők! Mostanában annyira fáradt vagyok, hogy még álmodni sincs időm :wink:

Boniko! Én végre megtaláltam álmaim házát (1 hónapi keresés után) de néha úgy érzem, hogy soha nem lesz kész. Még mindig egy csomó minden dobozban van. Pedig már 1 hónapja beköltöztünk :cry: Azért erre is készülj fel!

Bettike visszatehetsz a táblába 1 cn. :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Húúúú Klarissza! Lehet, hogy lemaradtam. Mire gondolsz?

Kép
zölddisznó

szezso: FSH-LH arány szupi :D Jó reppedést kívánok én is ++++++ :D

klarissza: jó munkához idő kell :lol: :wink:

coca: nagyon borzalmas volt a hétvége, gondolhatod :lol: :lol: :lol: Dugdosom :lol:

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok.

be vagyok tojva ma megyek a mellvizsgalatra,majd este jovok a hirrel remelem hogy semmi nagy baj nincs :roll:

Kép
monyo83

Klarissza: akkor már indíthatjátok is újra a projektet???? :lol:

Coca: én nem csodálkozom, hogy más lett a határérték...állítólag itt (nem tudom más kórházakban hogy van) pl. az AFP határértékeket is úgy adják meg, hogy adott időszak alatt itt mért AFP eredményeket átlagolják... :shock: Ezért is térhetnek el egyes laborok határértékei..
Mondjuk, azt nem értem, hogy ennek mi értelme???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilva: drukk!!!!!!!

Szezso: hajrá!!!!!!!!!!

Klarissza: hova költöztetek?

snufi

monyó drukk!

klarissza tényleg hová?
Vendég

szilva extrahipermegadrukk !

Szezsó hajrá repesztés, hajrá inszem, hajrá szerelem!
Vendég

Monyó! nagyon szorítok!

Kép
zölddisznó

Monyó: gondolunk Rád, minden rendben lesz.

snufi

Kati: Te ma mész fogorvoshoz,... Kép , Rád is gondolok!

snufi

Monyó! Gondolunk Rád! Nem lesz semmi baj...Majd gyere mesélni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?