Sziasztok!
Koszi, koszi mindenkinek a kedves szavakat, mar jobban vagyok, kibogtem magam es valamennyit aludtam is....
En is arra jutottam megint (:)), h ez nem a vilag vege, oruljunk, h nincs nagyobb baj.
De mikor latom a gyermekemen, h szenved, utal ott lenni, szurkaljak, lefogjak, minden fele izeket nyomnak bele osszeszukul a gyomrom es kesz....
Ma vele voltam napkozben, most megint Z van bent ejszakara. A jo hir, h mar nem az intenziven van, "sajat" (fizetos) szobat kertunk es kaptunk, h apa es fia is tudjon aludni valamennyit.
Gyorben mikor legutobb voltunk benken hagyatak ejszaka a gyereket, itt felebresztik es nyomjak bele a szereket

Mult ejszaka orankent

Most "csak" 4 orankent...
Mi az a soszoba?
Inhalalot valszeg fogunk kerni, igazabol mindent, amivel kerulni lehet a korhazat.....
Meg megyunk a kedvenc dokinkhoz, h ezen a telen ne kelljen berletet vennünk a budai gyermekkorhazba
Gabek, az a "fura", h tavaly telen semmi baj nem volt, nagyobb megfazas sem... De akkor nem volt annyi (bolcsis) haverunk, talan ez a magyarazata ennek.
Es kepzeljetek a szobaban, ahol voltunk van egy kruppos 4 eves kisfiu es az anyja otthagyta egyedul ejszakara, mert o nem alszik szeken

NORMALIS?! Miutan lelepett szegeny kisfiu bogott meg bepanikolt, hivta az anyukajat. A tobbi szulovel probaltuk megnyugtatni, de ez az egesz szitu...
Mondjuk nekunk is felajanlottak, h aki bent marad ejszakara aludjon a fizetos szobaban (1 emelettel lejjebb), gyerek meg marad az intenziven.

Ja es szolnak, ha felebred! Koszi!
Ugy tudom, a stressz nagyon hat a gyerkocokre ilyenkor (asztma, krupp), Kepzelem milyen lett volna, ha otthagyjuk kicsi V-t!
Vagy en vagyok hulye, mit gondoltok? Ugye nem?
Anid (meg emlekszem rad

) mikor irtad a batar nagy babakocsit egybol az jutott eszembe, h csereld le kissebbre, mert pocakosan nagyon nem mindegy hany kilot kell felnyomni a BKV-ra...
Vanda, voltam tanfolyamon! Sztem is hasznos! Holnap be is viszem a kendöt a H-ba, mert V allandoan kezben akar lenni most, h szarul van es "bantjak" (meglat egy feherkopenyes valakit es mar uvolt..

). Hatam ma kicsit kikészult.
Tali tenyleg lehetne vagyis Rita és Mate bucsuztato, tadaaaam

! Lilla mit szolsz hozza?
Szilvi, megkaptam a kupont, kosziii!
Panzej, mindenfeleket lehet kapni a borzen, olcson, de tenyleg erdemes nyitaskor menni, mert brutalis nagy tomeg van kesobb. A hungexpo A pavillonjaban szokott lenni. Tavaly pl. tok jo fa jatekokat meg overallt szervaltam par szaz forintert.
Z most hivott, h V szethanyt mindent, eddig sosem hanyt

sztem mar nem birja ezt a sok gyogyszert szegeny mano