A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok

Nem nagyon tudok hozzaszolni az itt irtakhoz, de ugy szoritok mindenkinek!!!

Gittus,
Minden nap ugy orulok, hogy meg nem jott meg Neked, alig birok mar varni pentekigKép Nagyon nagyo drukk?

Talit milyen surun szoktatok rendezni? Nagyon szeretnek elmenni ra. Ha meg mi babasok fertozunk akkor duplan isKép))

Vigyazzatok magatokra es jo hetveget mindenkinek en holnap nem leszek csak hetfon
Mese
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Gitta! Örömmel olvastam, hogy még mindig nem jött meg. Holnap reggel nagyon várjuk a teszt eredményét. Szorítok, nagyon!

Ma túl lettem az elsõ vérvételen. Rengetegen vannak a terhesgondozóban. Elgondolkodtam, mennyit kell majd várakozással töltenem. De azért édes lesz ez a várakozás.

Karmen! Szülés után tényleg változik a menzesz. És dokitól még nem kérdezted, hogy nincs-e valami, ami tudna segíteni, hogy ne így éld át a nehéz napokat? Én gyógynövényekrõl is olvastam már, amik segítenek.

Nelli
nelli2

LányokKép

Megvolt a 6. inszem ma reggel. 2db 24mm-es tüszõ látszott mindkét petefészekben, és tüszõfolyadék, tehát már megrepedt is a tüszõkbõl. A nyálkahártyára azt mondta, hogy szép. Most sikerülnie kell, mert a férjem anyagára azt mondta a doki, hogy csúcsszuper volt.

Találkoztam NikievelKép a metróban. Jól van, és mindenkit puszil.

KarmentKép,BeaKép
Megkérdeztem a dokit, nincs fogigátló szedés a lombik elõtt, Decapeptyllel állítják le a petefészket, tehát nincs kiesõ idõ. Ha nem lesz sikeres az inszem (de az leszKép) akkor szeptemberben lombik lesz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Elég régen nem jelentkeztem, de jó okom volt ráKép
Volt + tesztem, HCG vérvétel(28.nap), és rá 10 napra, azaz ma UH. És 7 mm petezsákocska látszódott, benne embriókezdemény. Na mit szóltok? Jövõ héten ismét UH, csak ne legyen semmi baj. A profilomban leírtam részletesen mindent, hogy mit csináltam másképp, mint az elõzõ ciklusokban. Most igaz nem jön be a weboldal, de hamarosan jó lesz, és olvasható.Az örömködéssel azért várjunk a 12.hétig.
És még annyit, hogy akik már babásak, ne ebben a topicban részletezzük az UH-s stb.eseményeket, gondoljunk a többiekre is; segítõszándékkal persze írjunk!

CAt! Gratula tüszõcskékhez, bizti most sikerül(t)Kép Mondogass Te is szépeket a hasikódhoz, és ott is lesz nemsokáraKép

GittaKép HCG vérvételed miért nem volt?

Nikie
nikie

Gitta

Nagyon örülök, hogy még minden jel megvan. Holnap sajna nam leszek gép közelben, úgy, hogy szombat estére én leszek az utoló, aki megtudom, hogy mi van (VAN!!!!) Veled.
Drukk ezerrel!!!!!!

CatEye

Természetesen a drukk Neked is megy. Ilyenkor kb. 2 hét múlva van erdményhirdetés?

Kitty
kitty123

Nikie

Gratulálok a babához! Remélem, mi maradékok is hamarosan csatlakozni tudunk.Ebben a hónapban nagyon jó a babásodáai arány.Vigyázzatok magatokra, és ne is gondolj rá, nem lesz semmi baj.

Kitty
kitty123

GittaKép

Remélem a "labdacs" érzés babát jelentKép
Ja és légyszi javíts, ma már a 3cn-en vagyok. Köszi!

CatKép

Ezt nevezem pozitív hozzáállásnak ! Drukk megy ! Hajrá !

NikieKép

Te kis hamis ! Miért nem szóltál elõbb? Nagyon örülök és problémamentes babavárást ! KépKépKép

Egcsi
egcsi

Mici!
Ha nem barnázol, akkor jó! Kép Ne is akarj! Én a 8. hét körül kezdtem a 12.-ig tartott. Ott elment a baba... De ez nem törvényszerû! Olyankor sok pihi, utrogestan... és nem lesz semmi baj!

Mese, Nelli!
Kép

Cat!
Drukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Sikerülnie kell!!! Kép
Optimacska vagy! Kép

Nikie!
Gratulálok! KépOlyan jó neked!
Vérvételem meg azért nem volt, mivel a Megyei Kórház! nem csinál!!! Senkinek! Nem értem egyébként, az inszemesek akkor várnak több mint 2 hetet az eredményre??? A dokim sem tudott elküldeni vérvételre, mivel nincs a kórháznak hozzá felszerelése! (mármint vizsgálati anyag). Elképesztõ, nem??? Ez a megye legnagyobb kórháza!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Ez nem csak elképesztõ, de röhejes is, hogy ilyen egészségüggyel célozzuk meg az EU-t.Kép

Egcsi
egcsi

NikieKép
Már jó, hogy bejelentkeztél, mert alig bírtam a jó hírt magamban tartani. Dehét Neked illik bejelenteniKép

GittaKép
Nagyon szorítok Neked holnap reggel. Ez már csak baba lehet!!!

KittyKép
Június 10-én megyek HCG vérvételre. Addig Utro.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, Lányok!

Elég jártam már erre, sokat gondoltam rátok. Nálunk annyi az újság, hogy a 19-i magzati szív-UH-n rendben találták a babó szivét, de az ereket nem látta a doktornõ (Mazsola nagyon virgonc voltKép), igy jövõ héten újra megyek. Szivbõl kivánom mindenkinek, hogy mielõbb átélhesse ezt a csodát! (remélem, senkit sem bántottam meg ezzel)

NIKIEKép
óriási gratula! Csak igy tovább, nyugalom, minden rendben lesz a babával!

GITTAKép
nagyon szoritok Neked! Tényleg elképesztõ, hogy milyen az eü. ellátás! Itt (Kiskunhalason) pl. nem szûrik a toxoplazmát terheseknél, pedig elvileg kötelezõ volna, Szegeden kellett megcsináltatnom.

CATKép
Neked is nagyon drukkolok! De soká lesz még jún. 10.! Én tapasztalatból tudom, milyen lassan telnek ilyenkor a napok... Bezzeg utána... Tök hihetetlen számomra is, hogy jövõ héten már a 20. hetet töltöm...

KARMENKép
jövõ héten 2x is megyek Szegedre (hétfõn és szerdán), nem volna kedved egy nagyon mini talihoz? Még itt vagyok darabig, ha OK, akkor irj az emilemre, jó?

Van egy doboz kimaradt Utrogestanom, kabalából felajánlanám valakinek (persze ingyen), szivesen elküldöm!

Puszi Mindenkinek!

KnéRita
knérita

Helyesbités: "elég RÉG jártam már erre"

KnéRita
knérita

Cat

Szupi, akkor ez az injekció nagyon jó! Sikerülnie kell ebben a hónapban!
A lombik infóért köszi, remélem nem lesz már rá szükségünk, de azért mégis jó tudni, hogy nem vesztünk több idõt

örülök, hogy Nikie bejelentette, mi talisok ugye már tudtuk Kép

Bea
Bea

RitaKép
De jó, hogy jelentkeztél!!! Akkor már az 5. hónapban vagy. Szinte hihetetlen. Szép lassan de azért megyünk utánnadKép

BeaKép
Nagyon rendes volt a doki, minden kételyemet eloszlatta. Minden vizsgálatot megcsinál a Schöriben, csak a punkció és az embriotranszfer van a BMC-ben. Ráadásul találkoztam ott egy másik nõvel, akinek 7 inszem után a leállás alatt a 3. hónapban sikerült. Azért ez is bíztató. Már a 2. babáért hajtanak.
Viszont a jövõhét utáni héten egész héten szabin lesz!!! De ahogy számoltam Te nem fogsz a szabiba beleesni, mert a szurikat Katika adja be. Már a HCG vérvételemnél sem lesz ott 10-én, Katika veszi le a vért.

Cat

Cat
Kép
cateye

CateEye

Akkor kb. 2 hét az eredmény. Én ugye tegnapelõtt kaptam a Profasi-t, elméletileg tegnap este volt tüszõrepi. Tegnap du. néztem LH tesztet és pos. volt, igen erõsen. Azonban nem éreztem tojásfehérjét. Ez azért elbizonytalanít.A teszt forgalmazója azt mondta, hogy ha pos. az eredmény, meg is lesz a tüszõrepi. Szerinted is lehetett, ha nem éreztem különösebb váladékot? Nyugodtabb lennék, ha UH megnézték volna, hogy megvolt-e a repi. De ez van. Aztán 11-én kell mennem HCG vérvételre.
Szóval 2 hét, és kiderül.
Drukk megy!!!

Kitty
kitty123

CATKép
Remélem is! Húzlak magam után... Aranyos vagy, hogy örülsz nekem, és remélem, a többieknek sem esik rosszul, ha idõnként bejelentkezem (bár igyekszem nem irni olyanokat, amik esetleg fájhatnak a babára vágyódóknak). Mivel otthon nincs netem, és a táppénz miatt itt a munkahelyemen is csak ritkán bukkanok fel, jólesik a régi ismerõs nevekkel találkozni, róluk hirt hallani. Nagyon drukkolok Neked és persze a többieknek is!

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég jártam erre, de azért néha olvasgatlak benneteket..és természetesen óriási drukk mindenkinekKép

Én úgy döntöttem elhagylak benneteket és most lelkileg akarom magam helyrepakolni.Ez el is indult azzal, hogy elutaztunk párocskámmal Skóciába (most éjjel értünk haza), így most ez a hónap ki is maradt stimulálás szempontjából.
Ha megjön visszamegyek az orvosomhoz, de egy kis idõre le akarom állítani a babaprojektet.
Elvileg mindketten rendbe vagyunk, én nagyon hiszek abban, hogy spontán is teherbe fogok esni, de most úgy érzem le kell állnom.
A sulim miatt is elég sokat stresszelek, de most legealább a számvitel magolása elfoglal.

Nagyjából ez a helyzet és GITTA arra kérlek vegyél kia táblicskuból.Elõre is köszike!

Mindenkinek mégegyszer nagy drukk, a babásoknak pedig szeretettel kívánok nagyon boldog babavárást és jó egészséget!Kép

Mindenkit puszilok: Ildi (Hercegné)
hercegné

Ildi KépA számvitel biztosan lefoglal Kép én is azt tanulom, jövõ csütörtökön szigorlat Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta! Én már annyira bizakodok! Sajna én csak du. tudlak benneteket olvasni Kép

Nelli! Pár éve a körzeti doki semmit sem adott, majd 2 éve a kolleganöm ideadott 2 gyógyszert, ami a vérzést csökkentette miután kivették a méhét, akkor másik dokit megkérdeztem, lehet szedni. De ezt is csak 2 napig szoktam, és a vérzés napján kezdem el, nehogy babás legyek (ha-ha-ha) és ártsak neki azzal, hogy szedem. Sajna nyáron a sortot jobb mellöznöm akkor is. Utazás meg borzalom, ahol azt mondták hogy 4 óránként áll meg a busz, oda el se mentem. Még a 2 óra is sok lett volna, elég kellemetlen helyzet lenne. Én nagyon hiszem, hogy szülés után nekem jobb lesz, ennél csak jobb lehet. Endonak se jó, hogy ilyen erös a vérzés, szerintem ettöl nö mindig nagyra.

Cat! Itt is van aki Decat kap, nekem valamiért nem azt adta.
Jaj, akkor neked is megint nagyon szoritok!!

Nikie! Ez eztán a jó hir! A torna segitett szerinted? Mióta csináltad?

Lányok! Sürgös lenne, nem tudja valaki, Pesten hol lehet kapni citromfüves-gerániumos testgyertyát? Holnap meg tudnák akkor nekem venni, tesom meg szombaton lehozná.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

NikieKép
Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!
Látod, hogy sikerült? Drukkolok, hogy minden ilyen szépen alakuljon még vagy 8 hónapig!

GittaKép
Drukkok mennek továbbra is!

Puszi:
Krissi
krissi

Nikie,
eloszor is gratulálok! Bár meglepve nem vagyok a tali után.
Viszont mi ez a visszafogottság?
Még az aviva tornárol is nagyobb lelkesedéssel írtál.
Tessék vidámkodni, nem lesz semmi, de semmi baj.

bella

Bibi, nekem az elején volt barnásozás kb. 4. héttõl 7.-ig, Gittánál késobb. Nem lehet ezt tudni. Ne aggodjál.
bella2

KittyKép
Szerintem a tüszõrepid az megvolt, így biztos jókor volt az akció. Nekem sem szokott mindig tojásfehérje állagú lenni a nyák, van amikor csak tisztul egy kicsit, de fehér marad, viszont csúszósKép, az a dokim szerint teljesen jó.
Drukkolok!!!

GittaKép
Remélem pozitív leszel, reggel sietek be, hogy megnézzem!!!

RitaKép,NikieKép
Engem egyáltalán nem zavar, ha a babáról írtok, és örülök, ha bejelentkeztek. Úgysem ússzátok meg, és megyünk utánnatok.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Cateye!Kép
A június 10 nagyon jó idõpont! Nekünk akkor van a házassági évfordulónk!Kép

Nikie!Kép
Hatalmas gratula!:o Az különösen nagy öröm, ha valaki a régi motorosok közül lesz babás!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Én nagyon örülök neked és úgy érzem nem lesz seemi baj! Ne aggódj!

Gitta!Kép
Már én is nagyon szurkolok, olyan jó lenne már tudni mi a helyzet, nagyon esélyesnek tartalak!

Üdv, Leone

KépKép
leone

Mici!
Kerd meg az orvosod, hogy adjon progeszteron potlast, mert altalaban az alacsony progeszteron szint miatt kovetkezik be a veteles. Progeszteron potlast lehet tablettasan es huvelykup formajaban is kapni. Tudni kell, hogy ha nem is alacsony a progeszteron szinted, akkor sem art ha szeded, es legalabb elkerulsz egy esetleges vetelest. A vetelesek tobbsege a 12 hetig szokott bekovetkezni, persze van akinel meg ennel is kesobb sajna.
Névtelen

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Negatív. Ennyi és nem több. De még mindig nem jött meg, és a hõm is 37 felett van. Meglepõ, de nem nagyon vagyok szomorú. Este elmegyek a dokimhoz, majd megmondja, hogyan tovább. Gondolom, azért a beígért UH-t megcsinálja a jövõhéten, mielött valami bogyót felír, hogy megjöjjön a menzim.
Sokkal szomorúbb vagyok azért, mert pont ebben a hónapban jelentette ki az endokrinológusom, hogy már minden rendben van nálam és csak a babára kell várnom. Ezek szerint nagyon-nagyot tévedett.
Hétfõn este elmegyek és megvizsgáltatom a gyomrom is. Remélem, ott nem találnak nagyobb problémát.
Utána, azt hiszem egy kis idõre lazítani fogok. Augusztusig nem is fogok foglalkozni a baba kérdéssel. Ezért kérlek benneteket, valaki vegye át tõlem a tábla készítését, mert jelentkezni is ritkábban fogok.

Képzeljétek, ma reggel olyan mérgesen keltem fel! Hajnali fél 5-kor telefonált az anyósom, hogy milyen nap van ma (péntek vagy szombat)! Mert nem tudta megnézni sehol! Könyörgöm, van teletext is és naptára is, nem? Ráadásul elkezdett pletykálkodni, hogy volt a kertben, meg stb. Hát én szabály szerint lecsaptam a telefont! Mondtam neki, hogy én most megyek aludni, pá. Gondolom, most jól meg van sértõdve, de nincs miatta lelkiismeret furdalásom egyáltalán. Még azt a fél órát is elvette tõlem, ameddig aludni szoktam, pedig végre tudtam volna vagy 7 órát aludni egyben. Kép

Hát ez van, sajnálom, hogy nem tudtam jó híreket hozni.

Üdv:
Gitta
gitta

Nickie!!!!!!!!!!!!
Gratula!!!!
Gitta!Nagyon szorítok!
Én ma vagyok, a 25.napon, ha beírod...Köszike!
Lányok, lelki terheket levetni, semmi nem számít, tessék követni Nickie jó hozzá állását!Egyébként én is pont hasonló képpen gondolkodtam a hónapban, igaz eredménye szerintem nincs, de sokkalta jobban érzem magam a bûrömben.
:-))
Azonkívül megyünk nyaralni apával, még soha, de soha nem voltam külföldön, most megyünk görögbe, augusztusban.
Nagyon várom már!Tegnap ültem itt a gép elõtt, és éreztem, hogy mennem kell......HOva? Utazási irodába.Már hónapok óta vaciláltunk, menjünk -e vagy sem, mert anyagi békaseggen vagyunk, de tegnap szabályos késztetésem volt, hogy induljak már!!!!Á, majd délben.....Aztán 11-kor fogtam magam felálltam, elmentem az irodába, és tudjátok mi volt???!!!
Azt mondja a csaj, hogy a kinézett apartmanba, és idõpontban 1db szabad apartman van!!!!!!!!!!!
Fogtam magam és lefoglaltam!
Lehet, hogy õrültség, de hiszek a sorskezében, el kell oda mennünk.Haza jöttem, mondom a férjemnek, remegõ lábakkal, hogy mit csináltam, erre elmosolyodik, azt mondja,"sose voltunk jó anyagi körülmények között, nem is leszünk gazdagok, menjünk, mert szerintem, hárman jövünk haza."
pont azt mondta ki, amit én is gondolok......
Hiszek a sors kezében, figyeljétek meg, hogy ez ÍGY LESZ!!!
Drukk minden leendõ kismamának!
Oszt nem keseregni, szeretkezni és élvezni az életet,........MOST!
Ilduci
Névtelen

gitta, ne keseredj el, lehet,hogy korai volt a teszt!:-))Ilduci
Névtelen

Most jutott az eszembe, meg akartam még kérdezni, hogy az normális-e, hogy a teszten egy vonal látható, de a teszt nem fehéredett ki, mint ahogyan eddig láttam a többin, hanem rózsaszín maradt?

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Nagyon sajnálom, annyira szurkoltam! De még lehetsz babás. Az UH biztosabb lesz.

Nikie! Nagyon sok boldogságot kívánok a babához!

Karmen! Kívánom, hogy elõbb utóbb találj egy jó megoldást a menzidre, mert ez tényleg megkeserítheti az életed.

Nelli
nelli2

Sziasztok

Nikie, gratulálok a picihez. Kép
(Vettem a célzást, bár én mindig örültem, mikor valakinek sikerült és beszámolt. Kép )

Cateye, Kitty drukkolok nektek. Kép

Gitta, sajnálom, azért bizakodom. A doki biztos tud valamit mondani, mitõl van ez a "kavarodás" Kép nálad (nem tudom jobban megfogalmazni Kép ).
Nálunk is egy idõben a nagymamám hajnal 6 elõtt telefonált, mert akkor olcsóbb a telefon, de azóta leállítottuk róla. Kép

Rita, örülök, hogy mindek OK.

Mici, nálam az 5. héten kezdõdött és a gyógyszer ellenére azóta is tart. Kép

Ilduci, a nyaralás biztos jót tesz nektek. Kép

Gigi
gigi1

Gitta
SajnálomKép

Rita
Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladnak a dolgok, és hogy jól van a pici, meg a mamáka isKép

Cat
Írtam neked magánban, de utána vettem észre, hogy az én írásom után is jelentkeztél tegnap. A szurik valóban lemennek majd a szabis hét elõtt, de maga az inszem akkor lenne! megõrülök, ha elhalasztja egy hónappal. Meg fogom kérni, hogy az inszemet csináltassa meg mással. Mi a véleményed? (valószínûleg jövõ hét hétfõn, vagy kedden jön meg)

Bea
Bea

mamáka=mamája, korán van még, bocsi
Bea

Sziasztok!

Bár én nem vagyok topicos, de gondoltam hasznos lehet, ha én is válaszolok Mici kérdésére.

Nálam az elsõ babánál az 5. héten erõsen barnáztam, de 4-5 nap múlva elmúlt gyógyszerezés nélkül. Késõbb kiderült, hogy korai részleges vetélés volt, azaz 2 babó volt és az egyik elment.Kép Szerencsére a másik babó megmaradt és itt ugrál mögöttem!Kép Tudomásom szerint a 6-10. hét a legveszélyesebb a vetélés szempontjából és ahogy Gitta írta a sok-sok pihi nagyon jót tesz. Épp ma töltöttem be a 6. hetet és semmi barnázás nincs!Kép Persze az ultrogestant biztos, ami biztos felírta a dokim, de remélem nem kell majd szednem.

Gitta!
Sajnálom, de biztos negatív? Csak azért kérdezem, mert nálam az elsõ babánál a 40. napon csak 1/2 óra múlva jelent meg a 2. csík és elég megbízható(MEDI-LAB) tesztet csináltam!

Mindenkinek mihamarabbi pocakosodást kívánok!

Szilvi
sztigris

Sziasztok!
Évici vagyok, szeretném ha felvennétek a listába. 2 éve nagyon sokat olvastam a topicot, de azóta másik párom lett, változtak a dolgok. Szóval ez lesz a 2. hónap hogy próbálkozunk, remélem azért beférek ebbe a topicba.
Röviden annyit magamról, hogy 25 éves vagyok, Budapesti. 2 hónapja volt egy 5,5cm-es cisztám, már mûtétre is elõ voltam jegyezve, de szerencsére elmúlt magától!! Kép) Õsztöl szerettünk volna próbálkozni a párommal mindenféle anyagi megfontolásból, viszont elõbbre hoztuk a dolgot a fentiek miatt! Kép
Puszi nektek, és igyekszem elolvasni az elmúlt idõszakot, hogy megismerjelek benneteket is!
Évici
Évici (Évic

Gitta!
Azért nem kell enyire elkeseredni az a teszt biztos jó volt?a doki majd megmondja az igazat mert nekem nagyon gyanús az a magass hõKép
Hogy érzed magad?
Ne haggy itt minket léccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiKépKépKép

Szerintetek az normális dolog ha valaki halkonzervet eszik kakaóscsigávalKépKépKépKép
Alice

Sziasztok Lányok Kép Kép
Ezer éve nem jártam erre de múltkor akkor néztem be mikor Alena babás lett, most meg NIkie KépKép

Jönnék naponta s egyszer csak kifogynánk a topicból .. KépKép

Nikie Kép gratula Cat Kép sok sok drukk ++++
Gitta Kép a kozmetikus barátnõmnek az 5. héten lett csak kétcsíkos a teszt, nem feladni

Ahogy olvasom a híreket azt tûnik , hogy akkor jönnek a babák mikor nem görcsölünk rajtuk .Én is ezt a verziót próbálom elõvezetni, remélem bejön.
Gitta légyszi vegyél ki a táblából mert azt sem tudom hol tartok. Köszi.

Mindenkinek ezer drukk , pozitív energia KépKépKép
Zsé
Zsé

BeaKép
Ha hétfõn vagy kedden jön meg, a 3. cn-en kell hozzá menned, tehát mondjuk szerdán. Akkor felírja a gyógyszereket, és valszeg az 5. napon, tehát pénteken kezded. Akkor pünkösd utáni szerdán kapod az utolsót, tehát a 10. cn-en. A 12.cn-en (péntek) kellene UH, amikor a doki nincs. Viszont ha a 13cn. napon szombaton megkapod a Profasit, akkor pont hétfõ reggel kell az inszem. Ezt én így számoltam. Nem gondolod ? És akkor úgy számoltam, hogy hétfõn jön meg neked, nem is kedden.
Majd meglátod, hogy hogy lesz, de megkérheted, hogy a Kósa csinálja meg az inszemet(bár nekem Õ nem szimpi), viszont Õ bejön hétvégén is.

GittaKép
Szerintem is jó lesz ha leálltok, lelkileg és testileg is biztos rendbe tesz. Azért néha nézz be hozzánk!!!
Rózsaszín tesztem nekem is volt, de az attól még sajnos jó. Szerintem van egy túlélõ tüszõd, azért húzódik el a ciklusod, és a magas hormonszinttõl nem jön meg a mensi. De ezt gyógyszerrel szépen be tudják állítani.

ÉviciKép
Üdv a topikban, de ne maradj sokáig!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat

Megpróbálom vele megdumálni, hogy így csinálja, köszi nagyon!

Bea
Bea

Évici!

Üdv közöttünk, ne maradj sokáig, vár a másik babás topic! Kép

Akkor a tablicsku:
Kép
Kép
Nem jelentkezik senki a tablicsku átvételére?

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Szerintem olyan ember vegye át, aki benne van a táblában, és a munkahelyén tudja ezt menedzselni. Én már a babás táblicskut kezelném szívesebbenKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Nelli! Találtam. Vagy a szülés v. a mütét.

Gitta! Sajnálom, már tényleg ki kellett volna mutatnia. Légyszi javíts 33 év. Mosolyogtam a sztoridon, kb. 1 hónapja reggel felébredtem, tudtam lehet hamarosan kelni kell, de nem tudtam milyen nap van aznap. Probáltam gondolkodni, de zavaros volt minden, én bizony felébresztettem a férjemet. Ciki lett volna ha nem megyek melózni. A teletext nekem eszembe se jutott, amikor az ember ennyire zavarodott, akkor még meg is ijed hogy hogy lehet ilyen hülye.

Lányok, engem se zavar ha a babáról irtok, töletek függetlenül is sorra babásak körülöttem, töletek szivesebben hallom a beszámolót!

Ma beszéltem a párommal, utána nézünk hogyan lehet örökbe fogadni. Ha lesz saját baba jövöre, akkor is örülnénk tesonak pár év múlva, igy nem lenne nagy köztük sem a korkülönbség. Tudja valaki kell fizetni a kötelezö tanfolyamért? És hol kell jelentkezni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!

MEGVAN A 2. CSÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan boldog vagyok!!!!!! De félek is. A doki is örült, de azt mondta, ne éljem bele magam nagyon, mert elõfordulhat, hogy mivel sokkal késöbb jött elõ, téved a teszt. De õ is látta!!!!
Most várnom kell péntekig, ha akkor sem jön meg, vissza kell mennem hozzá, és utána UH! Most nem lesz, túl "vastag" a hasfalam hozzá. Kép Kép A hüvelyit meg még ilyen korán nem ajánlja az esetemben, az esetleges vetélés megelõzése végett. Olyan messze van még!!!

Késöbb visszanézek!

Üdv:
Gitta
gitta

Mármint az UH van messze!

Kép Kép Kép Tiszta gyagya lettem! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGittaGitta

Szurkoltam nagyon és még most isKép kb még 8 hónapigKép
sasha
(többiektõl elnézést!Kép)

Kép
sasha

ÉviciKép

Üdv közöttünk !

GittaKép

Gratula a két csíkhoz, remélem minden rendben lesz !

Egcsi
egcsi

Gitta Kép
Nagyon örülök Kép és drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép DRUKK DRUKK DRUKK Kép
El tudom képzelni, hogy mennyire várod már a jövõ hetet Kép DRUKK DRUKK Kép Kép Kép Kép Kép
Lassan tényleg minden "régi" topikos babás lesz. Ez olyan jó!!! Kép Kép Kép Kép

Orsi
aki nagyon bízik abban, hogy lassan rákerül a sor

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat! Még ne hagyjátok abba, jó?! Még nem 100%, majd csak ha már az UH-n láttam. Kép

Sasha!
Köszönöm! Kép Sokszor gondolok rátok! CSipkebogyóról tudsz valamit? Kép Még kérem a drukkod, jó???? Kép

Egcsi, Orsi!
Köszönöm! Kép
Jó éjt mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta, kezem-lábam keresztbe szoritom...KépKép
Azt hiszem Topic-drukkban nincs hiány, nagyon-nagyon sokan szurkolnak neked!KépKép
Most már csak nyugi, innentöl pihenés és nagy-nagy lazitás kell Neked!
Szia
Barbi
(volt topicos,mára 30-ik hetet taposó kismamiKép)

Kép
Kép
barbi

Nikie, Gitta Kép
Nagyon orulok nektek !!!!
Nikie Kép 2001 ota kovetem a "palyafutasodat" es tudom ,mennyit dolgoztal etert a babaert !
Gitta Kép te pedig ennel jobban mar nem akarhattad ezt a babat, ezert is jott ossze !!!!
GRATULALOK !!!!!!!!!
Dorki
Dorki

GittaKép
Hatalmas gratula, ugy szoritottam ertedKépKép Remelem minden rendben leszKép Tovabbra is megy a drukkKép Majd az uh-nal megnyugszol egy kicsitKép
Ha meg csinalod a tablicskut, kerlek javits ki, kov ciklus 3 cn. Ismet a lista aljanKép Na de majd mostKép

NikieKép
Neked is hatalmas gratulaKép Vigyazz magatokra es nagyon boldog tovabbi 8 honapotKép El fogom olvasni, mi a trukkodKép Remelem nalunk is bevalikKép

CatKép
Most erted fogok szoritani, de nagyonKép Remelem 2 het mulva Te is ilyen hirekkel josszKép Ennek most sikerulnie kell!!

EviciKép
Udv a topikban, de ne maradj sokaig. Kép

Remelem beindul a babaeso es meg sem all addig, amig kiurul a topikKépKép Regen irtam mar, de kicsit bevallatam magamnak a munkat es megyunk meg egy nyaralni is, igy nem sok idom akad irogatni. Olvasni azert szoktam, mert nagyon kivancsi vagyok mi van Veletek?Kép Mindenkinek drukkolokKép
De ezeket a jo hireket nem lehet szo nelkul hagyniKépKép

Vica
vica72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?