A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Úgytudom, hogy kismamiknak nem ajánlottak a nyers cuccok (tojás, hús), penészes sajt.....de ha jólesett, egészségedre!!! de imádoma bifszteket.

Októberi taliban benne vagyok, kivéve a 20.-i hosszú hétvége nem jó nekem, bár a múltkor is pénteken volt.
Ez a csokizóóó teljesen felizgatott most :oops:

Anikó
tatulány

Mondjuk jövő péntekre szrevezhetnénk egyet! Nem??
Ági28

Na megyek ebédet csinálni. Lehet, hogy még jövök! Puszika!! Kép
Ági28

Deeeeeeeeeee, mármint a jövő pénteki tali-:))

Jó főzöcskézést!!!

Anikó
tatulány

Köszi csajok a további a biztatást, de tényleg semmi jó jel nincs. Mikor hívjam fel szerintetek Apánkat? én arra gondoltam, ha rendesen megjön, akkor.

Ági - igen, tudom, hogy te is lemondtál már, de neked ott volt a feszülés, igaz? azért nem adjuk fel teljesen, ha most nem is sikerült, nem állunk meg. Te aztán bátor vagy a tatárbifsteakkel! 8-án mész UH-ra? akkor már szívhangot is néznek?

Hanyatka - én is benne vagyok a taliban, mindegy mikor! nálad még csak most kezdődik majd a beágyazódás asszem, tehát még tényleg korai bármilyen tünet.

Yamita - nekünk is a kedvenc filmünk az Igazából szerelem! évente 2x tuti megnézzük! ez a lombik téma külsősöknek tényleg nehéz ügy. tőlem is mindenki érdeklődik, mikor meg megpróbálom elmagyarázni, rájövök, hogy úgysem érdekli igazán, s nem is fogja fel.. ez már többször beigazolódott sajna, a későbbi kérdésekből következtetve. meg az ember bele is fárad ebbe...
szépem

Sziasztok Lányok!

Hanyatka, szerdán lesz a punkció, addig pihi van ezerrel. :D

Ágica, tuti, hogy a Tieid voltak. Nem hiszem, hogy szerdán két hármasikres kismami is megfordult az Intézetben. :D Olyan szép háromszög formát alkottak a bogyók, ugye? Kettő fönt, egy alatta. :D :D

Ágica, NE egyél nyers cuccokat lééécciiiii!!! :) :) Nyers hús, hal, tojás, penészes sajt, juhsajt, kecskesajt ill. tej, feta, tengeri herkentyű TILOS egy kismaminak. Nem ijesztgetni akarlak, ne érts félre, de csúnya dolgokat lehet összeszedni ezekkel, amik árthatnak a babóknak. Dr. Anne Deans írt egy nagggyon jó könyvet A terhesség ABC-je címmel, tudom ajánlani. Ott bővebben lehet olvasni erről.
Egyébként megértelek, mert én is imádom a tatár beafsteaket, és több, mint egy éve nem ettem már. :roll: :)

Szépem :( :( :( , azért még ne add fel!!

Babaragik mennek ++++++++++++++++++++++++++++++ :D
katóc

Sziasztok csajok!

Ági: én is szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz. Mint már gyakorló kismami szeretnélek kérni, hogy ne egyél tatárt, mert tök veszélyes a babókra. Mérgezést okozhat nekik. Ilyen még a penészes sajt (márvány, camambert stb.), nem szabad enni még nyers húst, tojást és mézet sem. Lsz ezeket vedd komolyan és vigyázz magatokra nagyon!!!

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Cseka - mézet miért nem?
Katóc - s fetát, meg tejet, no meg kecskecuccot?
régen ezek kimondottan jó kajáknak számítottak, nem? a nyershús és nyers tojás világos, hogy fertőző lehet.
szépem

ja, felhívtam Apánkat, azt mondta, holnap menjek Uh-ra. Kíváncsi leszek, mit mond.

Katóc - ügyesen növessz! :)
szépem

önző módon felszámoltam a hússal: most ettem meg 8! szelet epres piskótát .... :lol: :lol: bánatomban sütöttem. :(
szépem

Szia Szépem!

A méz allergizál, kisbabák sem kaphatják jó sokáig, így hát amíg a pociban van, addig sem hasznos. Tudod tele lehet virárporral, allergiát okozhat. Apánk nekem azt mondta, hogyha minden nap megeszem három almát, akkor radikálisan csökken az esélye annak, hogy allergiás lesz a baba. Hát ezen ne múljon...

Hú, az a piskota mocsok jól hangzik :lol: :lol: Egészségedre!

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Látom már megint talit szerveztek jobb lenne az oktober mert novemberben már sokan megyünk babásodni.

Ági tényleg ne egyél ilyen nyers hú féléket mert nagyobb a veszélye a toxoplazmozisnak amit nyers husok hordoznak és elég veszélyes a babákra.

Ma voltunk a Mária utcában hát nem tudom hogy ki volt mostanában azt tudom hogy Kagyló te igen.
Elöször is felmentem fizetni közli velem a nö hogy 16ezer, kérdezem töle mi azt mondja hát kettönknek 16 és ezt vagy 3szor ismételte.
Na mondom akkor nézze már meg megint mert valami félreértés lehet.
Ere azt kérdezi hogy hát AIDS és munkaválalás nem?
Na egyböl a másik asztaltól átnézett a másik nö és mondta neki hogy hát ez csak 3 ezer nézze meg jól.
Hát ugy felidegesitett már korán reggel.
Közben meg a párom lent hagytam töle már levették a vért mire lementem.
Kérdezem töle hogy mondták hogy mikor kell a leletért jönni azt mondja mondták de ne várjam el hogy megjegyezte volna mert ö ilyenkor nem tud figyelni. ( 2003-ban kemo és sugár kezelés miatt tiszta depi egy vérvételtöl)
Na mondom majd én ha bemegyek ugyis megkérdezem.
A nö tök unszimpi volt na hát a vért is ugy vette le hogy majdnem összepisiltem magam ugy fájt, egy mosoly nem hagyta el a száját.
Kérdezem mikor lehet jönni a vérvétel eredményért bunkon válaszol, már mondtam a párjának is na ugy bepöccentem hogy ez rám eggyáltalán nem jellemzö hogy felszólitottam hogy akkor legyen szives nekem is elmondani mert kérdeztem és az a dolga hogy tájékoztasson, kiült a csodálkozás az arcára és válaszolt.
Remélem holnap a Nyirőben a hormonnál nem lessznek ennyire bunkók.

Hu kicsit hosszú lett bocsi.

Szépem,Hanyatka babaragikat küldöm++++++++++++++++

Katóc mikor lessz leszivás megy a növesztö sugi.++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Szépem, idézem a könyvből, jó? :D :D

A listeriosist okozó baktérium, a Listeria monocytogenes miatt.
" esetleges forrásai lehetnek, és ezáltal kerülendők: a pasztőrözetlen sajtok, a penészes sajtok, a márványsajtok, a pasztőrözetlen juh- és kecsketej, illetve tejtermékek, a főtt ételek, melyeket lehűtés után újramelegítettünk, a készen kapható káposztasaláta, a hot dog, a főtlen baromfi, a nyershal és a főtlen kagylófélék, rákok."
Ez a baci egyébként vetéléshez, halvaszületéshez, koraszüléshez, és az újszülött fertőzéséhez (pl. agyhártyagyulladás) vezethet.

Most jól megijesztettelek benneteket, bocsiiiiiiiii!!! :)

Valószinűleg az lehet, hogy egy fertőzés, amit mi legyűrünk, az a babóknál gondot okozhat. És fogalmam sincs, hogy a feta, juh- és kecskecuccok hogyan készülnek. Szóval inkább vigyázzunk! :D

Szépem, ez a piskóta tényleg mocsok jól hangzik, elindult a nyálelválasztásom. :D
katóc

Zsembikém, tudom marha nehéz, és meg is értelek, de ne idegeskedj, nem éri meg. Mondjuk az, hogy nem figyelnek oda, és közlik lazán, hogy 16000 froncsi, hát tényleg kiakasztó. A Nyírőben velem még eddig tök rendesek voltak, remélem Veled is azok lesznek. :D
Szerdán lesz a leszívás, köszi a drukkokat. :D
katóc

sziasztok
Zsembi
Ment privi!!!
Tölem is ennyit akart elkérni, de mondtam neki, hogy csak 1500 ft. És másnap a páromtól is, erre ő meg mondta neki, hogy hiány van a kasszában?! A nőci meg csak nézet és elnézést kért. :lol: :lol:
Várom a válaszodat a privire... :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsembi: ez nagyon durva! Sajnálom, hogy ilyen tahók voltak. A Nyírőben nekem is csak jó tapasztalataim voltak, úgyhogy tőlük ne félj. Nagyon kis arik ott. A bunkókat pedig felejtsétek el, nem kell többet úgysem odamennetek.

Ezt küldöm a hülye bunkó nőnek: :evil: :twisted:

Kép
cseka

Katóc, Cseka köszike az a durva hogy ha nem informálodok töletek hogy mennyibe kerül akkor lehet hogy meghökkenek de kifizetem.
És állitom hogy el is vették volna.

Ezer köszönet hogy itt vagytok nekem. :D

Kagyló küldtem privit.

Andi
zsembi

Na szegény Ági, jól belaktál a beafstekből aztán jól rádijesztettünk-:))

Zsembi:
nem normálisak ezek a Mária utcában, én nyáron voltam és a leletért 2 hét múlva lehet menni és egy fél órás intervallumot szabnak meg (2-fél3?) között, nemtudom mi van ha kések 10 percet????? :shock: :shock:

Szépem:
még ne add fel!!!!! Csoda is történhet!!!! De jól tetted, hogy kirúgtál a hámból az epres piskótával, hmmmm....nyami, én a nega teszt után sajttal kajáltam be jóóól

Katóc: ügyesen az éjszakai szurival, ma lesz ugye? mostmár tüszőmegtartó energiák mennek+++++++++++

jó éjt mindenkinek

Anikó
tatulány

zsembi
Privi ment! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló irtam én is.

Jó reggelt lányok.

Mindenkinek megy a mai babaragacs szállitmány.++++++++++++++++

Andi
zsembi

Sziasztok!

Kicsit el voltam tűnve, ne haragudjatok, de összejöttek a dolgok és nem akartam itt rontani a hangulatot, de azért olvastalak benneteket.

Ági, úgy látom, jól rád lett ijesztve. Egyébként én is tatárbeafteket ettem a hétvégén! :lol: :lol:

Szépem, ne add fel, még bármi lehet! Drukkolok nagyon.

A taliban benn vagyok én is. :D :D

Képezljétek hogy jártam. Tudjátok, múlt héten voltam a házidokinál beutalóért, de nem adott. Viszont adott egy beutalót egy endokrinológushoz, hogy ő fog majd nekem adni, mert ő szakorvos. Nah, tegnap felhívtam, erre közli, hogy ő nem adhat beutalót, csak a háziorvos. :cry: :cry: Aztán mondtam neki, hogy de hát az irányított hozzá. Aztán arra jutottunk, hogy jövő héten hétfőn 9-re be kell mennem hozzá és kitalálunk valamit. Nem tudom miért van ez, hogy küldözgetnek össze-vissza, és senki sem adhat beutalót. :cry: :cry: :cry: Már ettől lesz még magasabb a prolactinom, hogy emiatt stresszelem magam.

Mai babaragi szállítmányt útnak indítom! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem mindenkinek jut belőle.

Puszi Mindnekinek!

Bea
beus77

Sziasztok!

Á nem ilyesztettetek rám, de muszály voltam valami husit enni, és ezt kívántam meg, de mostmár nem eszem :-)

Na ma reggel róka koma ismét meglátogatott. Pedíg nagyon nem vol. mi kijöjjön! :-)

SZépem kiváncsi vagyok mit mond majd apánk.

Katóc hajrá holnapra!

De jó akkor jövő pénteken tali?? Hurrááááááá :-)
Ági28

Sziasztok!

Bocsika, de csak dolgoztam, meg dolgoztam. Megérkezett az áru, kipakoltunk, aztán jött még egy raklap, azt is, és utána nekiálltam célirányosra átrendezni mindent. Na az is kész lett tegnap, így most gőzerővel csattog az árazógépem. Egy balfék ügyintéző miatt meg késik a működésink, mert nem jó nyomtatványt küldött...

Nos, minden kismaminak üzenem, hogy ha tatárbifsztek közelébe kerül, csak szóljon, novemberig szívesen elpusztítom előle. Én hozom a legnagyobb áldozatot!

Szépem! Nem baj, ha én még kicsit reménykedek?

Ági! Jól vagytok?

Sajnos hiába olvastam vissza, oan öreg a fejem ma reggel, hogy el is felejtettem mindent. Nehari! Bepótolom este. De most mennem kell. Mosok, árazok, és ezt tetszőleges sorrendben váltogatva.

Kép
Kép
Kép
zel

Ági az jó jel, hogy elkap a rókakoma, ez azt jelenti szépen fejlődnek a picik. Hétfőn mész ugye? Akkor már biztosan lesz szívhang is, ugye? :D

Bea
beus77

Sziasztok!

Ági: róka ismét? Miért volt már? Az jó jel, dolgoznak a hormonok.
Nem írtad meg, hogy hogy fogadták a munkahelyeden? főleg a hosszú táppénzt?

Hurrá, tali :D :D :D
Akkor október 12. péntek????

Beus:
nem semmi kálvária, jó lenne ha valaki (orvos) megtalálná már végre a megoldást és kiállítaná azt a nyamvadt beutalót. Tényleg, Dévai dr. miért nem adhat????

Zel: csak beindul az a bolt és nem lesz majd megállás-:))

Anikó
tatulány

Igen szombat reggel is elkapott, a párom meg is jegyezte, hogy nem érti februárban nem volt ilyen. Én meg mondtam neki, hogy igen, de akkor csak egy emberke izélgetett! :-)

Igen hétfőn megyünk 10. 50-re. Jön akkor valaki??

Oké én vettem a 12.-ét!

Kb ki az aki ráér akkor?? Remélem 5-6-an azért össze tudunk futni. És akkor már Manóka is itthon lesz, ha jól tudom.

Na most ettem halat, nagyon fincsi volt, de mégsem esett olyan jól. Annyira nincs étvágyam, és én még röhögtem a múlt héten a körzetimen, mikor megkérdezte, hogy étvágytalanság, mondom nreki, doktornő nekem étvágytalanság ha-ha! Erre tessék.

Ja tegnap óta elkezdtem bevenni az antibiotikumot, amit apánk felírt, kiváncsi vagyok használ e, bár ma még nem volt semmi barna pötyike sem.
Ági28

na, az előbb írtam de elszállt... :evil:

nekem is jó az okt 12..
akkor csokizda lesz?? :D

Kicsi Zel kitartáás! :)
Beus beszarás, hogy mit művelnek.. én is végig szívtam eddig mindenhol..csak a nyírőbe "szeretek" vérvételre járni, ott mindig kedvesek és még köszönni is tudnak.. Remélem találtok megoldást minél hamarabb!!!

katóc nagy drukk neked szerdára!!!! :D
yamita

Yamita, én is remélem, hogy most már előbbre is fogunk jutni ezzel kapcsolatban.
A Nyírőben velem is mindig normálisak, kivéve egy alkalmat, amikor du. 1/2 2-kor mentem vérvételre és közölték, hogy miért nem mentem reggel, már nincs aki levegye a vért. Én meg mondtam, hogy azért nem jöttem reggel, mert dolgoztam, egyébként meg 2-ig van vérvétel, hogy lehet az, hogy 1/2 2-kor már nincs senki aki levegye. Erre dirrel-durral átküldött a belgyógyászatra és megkért egy pasit, hogy vegye le a vért, mert ő nem tudja. (Ezek után nem is mertem megkérdezni, hogy akkor minek ül a laborban, ha nem tud vért venni?) :shock: :shock:

Bea
beus77

sziasztok!
meg tudjatok nekem mondani, h hivatalosan mikor van nyitva az intezet?
png

Szia Png!

Azt, hogy pontosan mikor van nyitva nem tudom most Neked megmondani, de az biztos, hogy csürtörtökön és szombat-vasárnap nincs. Egyébként reggeétől estig nyitva van, de hivatalos órát nem tudok (nem is tartja be).

Bea
beus77

Sziasztok Lányok.

Nekem is jo a 12-e.

Hol van az a csokizós hely?

Lányok nekem novemberben lessz a lombikom még jövöhéten a 3. napi vérvételem van hátra és minden megvan utána mit kell csinálni vagy mikor kell menni Apánkhoz?

Amugy most beszéltem vele és olyan édes volt hogy elfelejtettem megkérdezni tőle.
Clamidia, rákszürés negativ :)

Andi
zsembi

Sziasztok!

A 12-e nekem is jó. Hány órakor tervezitek és hol egész pontosan?

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Lányok Bodza merre van? Búúúúúújj előőőőőőőőő!!!!

Na és Hanyatka? Február? Bébé? I Andi? Grillázs? Meg még akit kihagytam.

Andi
zsembi

heló lányok!

Zsembi - nagyon idegörlő, hogy az embernek amúgy is meg van nehezítve a dolga, s még ilyenekkel kell "szarakodni". a Mária utcában velünk sem voltak nyájasak, de kicseleztem a nőt, s őszintén megköszöntem a kedves segítségét, mert végül is 1órakor csak kiadta a lelete, s meg is lepődött.

katóc - köszi az infókat a sajtról, tényleg fura, ezt még nem hallottam. Ügyesen tartsd a tüszőket! :)

Zel - naná, hogy nem baj, hogy reménykedsz, nagyon köszönöm!
és egyúttal kérek mindenkit, nagyon drukkoljon nekem, mert még nincs veszve a dolog!!
megjártam a dokit, még nem veszett el minden remény, reméljük nem is fog... nem jött meg rendesen, csak minimális vérzés van, megnézett uh-n, s még ő is bizonytalan. látta ő is, hogy ez tán nem menzeszes vérzés, de a méhnyálkahártya vékonyabb mint beültinél volt, viszont van sárgatestem vagy mi, ami a progeszteront tud termeli a bébinek, de hát elhangzott a gyászos mondat is, hogy petezsák az uterusban nem látható. mindez nem jelenti azt, h jövőhéten nem lesz ott valaki, mert még annyira csepp lenne, hogy nem is látható. meg aszonta, h a vérvétel is korai , mert lehet, h. az érték olyan kicsi lenne, hogy nem értékelhető, s akkor megint marad az, hogy várni kell egy hetet. szóval most úgy van, hogy ha netán rendesen megjönne, akkor ennyi volt, de ha nem jön meg, akkor jövőhéten megint uh és vérvétel. kérdeztem, mennyi az esély, s aszonta, h nem sok, de semmiképp nem nulla. ez azt jelentheti, hogy ő már látott sok érdekeset a praxisában szerintem, s még tényleg bizonytalan a dolog.
szépem

Szépem, ezek jó hírek!
:lol:
természetesen ezerrel megy a szorítás felétek!!! Te mit érzel egyébként?

Kép
cseka

Sziasztok lánykák :)

Itt vagyok,olvasgattalak egész délután,de valahogy olyan hülye kedvem volt,hogy inkább nem írtam,gondoltam majd este otthonról nyugisan(6ig melózok ma),de hát Szépem hsz.ra gondoltam beköszönök.
Nagyon örvendek,hogy tényleg van még esély.Továbbá is küldjük a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++at és bízzunk benne,hogy jövő kedden ennél is jobb hírekkel érkezel.
Addig is vigyázz magadra,pihizgess és ne add fel!!!!

Nekem még mindig iszonyatosan fáj a bal mellem és néha a hasam is szurkál,de lehet,hogy ezt már csak beképzelem.
Tudok ám produkálni érdekes dolgokat :)

Nekem is jó a jövő péntek.
A Helyszín: NOIR CHOCOBAR
Cím:Király u.ból nyiló Hegedű u.,pontosabban a Paulay E.-Hegedű u. sarok,nagyon kis fekete pince bejárata van,de jó hely :)
hanyatka

Sziasztok lánykák :)

Itt vagyok,olvasgattalak egész délután,de valahogy olyan hülye kedvem volt,hogy inkább nem írtam,gondoltam majd este otthonról nyugisan(6ig melózok ma),de hát Szépem hsz.ra gondoltam beköszönök.
Nagyon örvendek,hogy tényleg van még esély.Továbbá is küldjük a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++at és bízzunk benne,hogy jövő kedden ennél is jobb hírekkel érkezel.
Addig is vigyázz magadra,pihizgess és ne add fel!!!!

Nekem még mindig iszonyatosan fáj a bal mellem és néha a hasam is szurkál,de lehet,hogy ezt már csak beképzelem.
Tudok ám produkálni érdekes dolgokat :)

Nekem is jó a jövő péntek.
A Helyszín: NOIR CHOCOBAR
Cím:Király u.ból nyiló Hegedű u.,pontosabban a Paulay E.-Hegedű u. sarok,nagyon kis fekete pince bejárata van,de jó hely :)
hanyatka

juj,már megint 2x :)
hanyatka

Katóc!
Holnapra megy a drukkk!!!!
hanyatka

Hanyatka Hanyatka :D jo hogy benéztél biztos a baba szurkálodik.+++++++++++++++++++

Szépem még jo hogy drukkolunk ezerrel+++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Aranyos vagy Zsembi Drága,de lehet,hogy csak beképzelem,nem?
Még olyan korai lenne bármit is érezni,mert ha múlt hétfőn,az inszem napján meg is történt volna a megtermékenyítés,akkor kb. tegnap vagy ma lenne a beágyazódás.
Ó,én márnemtudomhogymivan.Az tutti,hogy jövő hétfőig vagy keddig kikészülök :lol: Hogy lehetne,hogy ne is gondoljak rá???? :wink:
hanyatka

Ha feszül meg szurkál az mindenképp jo lehet még a mensi görcs is jelentheti azt még tényleg korai ne figyeld magad annyira.

Andi
zsembi

Hát igen,azt hogy kell???Mit figyeljek? :lol: :lol: :lol:
hanyatka

jaj, de bolond vagyok! nem is írtam, hogy találkoztam in live Pistikével, Beberrel és a nagymamával! elég vicces volt, mert ahogy beléptek az ajtón, rögtön kiszúrtam, hogy ez a kis fickó nem lehet más, csak ő!! (naná, hogy a frizurája miatt) :lol: :lol:
Beber - még egyszer nagy gratula a bébihez! és örülök , hogy találkoztunk!

Hanyatka - bár nem vígasztal, de én nagyon nehezen viselem a várakozást, a türelem nem az esősségem, pedig már jónéhány dolgon túlvagyunk. szóval nem vagy egyedül ezzel a tulajdonsággal! :) én is folyton lestem , lesem magam, s mindenfélét bemagyarázok. az is ciki, hogy a menzis görcsök hasonlíthatnak a bébis görcsökre.... úgyhogy megy a totózás rendesen itthon is! de azért a pozitivitás megőrzése a lényeg, asszem!

okt. 12 - aznap lesz a szülinapom! jó lenne megülni veletek , kezemben azzal a bizonyos UH-képpel...! ha tehetem, én megyek!

Bodza merre jársz?? ugye nem vagy elkenődve, s ezért visszavonulva?
szépem

Jól van Szépem és Hanyatka!
Ti csak figyelgessétek magatokat, mint bármelyikünk. Aztán összesítünk és kiválogatjuk, hogy mik lehetnek a jelek, vagy miket képzelünk annak... :lol: Viccet félre. Hiába próbálod, úgysem tudod kikapcsolni. Figyelgetni, keresni fogod a jeleket. Ha van valami örülsz, aztán jól beparázol, hogy jó jel-e....
Jutott már eszembe, hogy milyen jó, hogy vagyunk egymásnak, itt a net, meg egy csomó minden, de talán egy-két dologban szerencsésebb lenne, ha nem tudnánk ennyit.

Tényleg Bodza!!!!!!! hooool vagy? Jól megijesztettelek a kiadó szobával mi?

Szóval megint tali? Ígérjétek meg hogy novemberre is tervezünk egyet, amin én is ott tudok lenni! Lécccilécciléccccci!

Ragik, drukkok továbbra is mennek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lánykák!

Köszönöm szépen, hogy szurkoltok nekem. :D Valamiért úgy izgulok, mint ha először mennék. :roll:

Szépem, hajrá! Ha nemnulla az esély, az naggggyon jóóó! :D

Hanyatka, lehet, hogy a beágyazódást érzed? De jó lenne. :D

Jóccakát Mindenkinek!
katóc

Sziasztok.

Ágica:egy kicsit megkésve de nagyon örülve GRATULÁLOK NEKED!!!!
3 szoros kismami az nem semmi.Olyan jó ilyen sikertörténeteket olvasni.
Mindenkinek szorítok én is!!!

Lenne egy kérdésem:ha bejelentkezek Dévaihoz akkor kb mennyit kell várnom az első beszélgetésre? A Kaáliba majdnem 2 hónap volt.Az első konzultáció mennyibe kerül?
Remélem lesz valaki aki a kérdéseimre válaszol majd.Még ha rég írtam ide akkor is.Remélem nem haragszotok rám.
Cyprus:akkor újult erővel folytasd és meg lesz a gyümölcse hidd el! Szoritok!
melánia

Júúúj, most volt Apánk a tévében! A TV2-őn az Aktívban.
katóc

Melánia - kb. egy hónapra ad időt szerintem, de ez csak tipp. néhányszor hallottam épp, mikor telefonon adta. első konz. 10eFt

Katóc - te leszel a következő, akiért izgulhatunk!!
én is láttam Apánkat!! mindig megörülök, mikor látom, akár élőben, akár a médiában! /asszem ezt nevezik rajongásnak/ :wink: :oops: :lol:

Zel - ok, egyesítsük a tudást majd a talikon! :)

Hanyatka , ma még nem küldtem, pótlom: ++++++++++++++++++++
szépem

Szépem, olyan egy tündérmackó, nem? Lehetne a topicot DRC-nek, azaz Dévai Rajongói Clubnak nevezni. :D :oops:
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?