Sense, Zsuzsóci, Éva
Gratulálok!
Juba, Becka, Granda, Amona
Hajrá csajok!!!
Irina
Na ja.
Ha viszket, de nem ég szerintem jó jel, mert gyógyul. Nekem is szokott viszketni.
Timi
Akkor mekkora mákod van Viktorral
Csuklás: Lili is büfi után csuklik, szerintem ez tök ok. Pocakban is sokat csuklott.
Tea: Én Fitolac teát iszom (Naturland) annak is nagyon érezhető szerintem a hatása. Állítólag a babucinak is jó, mert szélhajtó hatású anyagok is vannak benne.
De szerintem az én lányom nem a poci miatt nyűgi, mert büfi, trotyi és kaki is van rendesen.
Gremese: Érdekes, de ezt mi is észre vettük, hogy amikor már nagyon nyűgös és torka szakadtából üvölt és csapkod, akkor segít neki, ha megfogjuk a kezecskéit.
De kösz a megerősítést és a tippet. tuti kipróbálom a bebugyolálást is. Látom ti is nyugi cumiztok. Nekünk is szükséges. Bár nekünk apa meg anya újja is jó.
Fürdés: Nekünk nagyon lassan kell a vízbe ereszteni, hogy legyen ideje megszokni és először mindig próbálja a lábait kihúzni a vízből

. De aztán már nem sír, csak az
átfordításnál. Utálja az ilyen mozdulatokat. Az olajozást meg már egyenesen imádja a kisasszony.
Képek:
Már nem írom egyenként, de annyira édes minden picúr

Olyan jó nézni a képeket.
K.Timi
Nálunk 1x sem volt, mert úgy jött ki a lépés, hogy első alkalommal is mi mentünk hozzá. De a 4 hetes következő rendelésre már mindenképpen nekünk
kell menni. Mi kaptunk tőle névjegyet. Mondjuk fogalmam sincs, hogy van e rajta mobil. Szerintem nem feltétlenül kell váltanotok, ha amúgy szimpatikus.
De ha nem, akkor azonnal.
Ahogy olvastalak titeket rájöttem milyen jó, hogy van ez a topik. Így hasonló problémákról, kérdésekről olvashat az ember. És az is szupi, hogy még írtok is
Sokszor már az is megnyugtató, hogy valakinek hasonló kihívása van. Csajok kösz, hogy írtok
Tegnap a lányom sikeresen kiborított, mivel a nyüszi és sírás rívás ment kb 7-fél 10 ig. Nem is tudom egész napot,
hogy lehet kibírni. Ez olyan vegyes érzés, mint amikor a szíved szakad meg, közben meg olyan jó lenne már ha végre csend lenne és nyugalom.
Az esténk is elég nyugtalan volt. Szóval nem tudom mi történt a kisasszonnyal. Arra godnoltam, hogy lehet félre értelmezem a jelzéseit??
Remélem azért eccer belejövünk
Amúgy a tejcsi mintha kicsit kevesebb lenne. Ez az állandó enni akarok is elgondolkodtatott. Lehet nem mindig ugyanannyi, vagy sűrűsségű tej jön neki és
akkor még éhes marad, tehát hamarabb kéri. Szóval a hülye könyvek a 2,5-3 órás szoptatással elmehetnek a fenébe. Mikor üvölt a gyerek torka
szakadtából ki az aki nem ad neki enni???
Amúgy a közök 2,5-3 órásak kb, de egy szopi az előfordul, hogy 2 óra is mire befejezzük, mert közben játék, büfi meg minden van. Néha már nem tudom
hol a szopi eleje és a vége és mihez képest nézzem az időt
Nektek is kitartás a sírós, nyűgös illetve hasfájós babákhoz, egyszer ez az időszak is elmúlik.. és akkor lesznek más kihívásaink
Pusza nektek és szép édes álmokat minden mamának és babának.