Nem tudom pontosan,hogy hogyan szabtam(rég volt és nincs szabásminta}de emlékeim szerint:a feje a törzséval együtt van kiszabva,derékban kicsit karcsúsítva,vékonyabb és rövidebb hurka kar,hosszabb láb.Orrocska egy pici vattával kitömött "krumpli".Szem,száj gyöngybõl de csak azért mert gyorsabb volt mint hímezni.
Na, kesz a nagyfeju Ennyire mondjuk nem aranytalan, csak a fenykep lett bena. Meg nem mertem gombot tenniszemnek es fonalat hajnak, ez sem tett jot az osszhatasnak. De Rekanak nagyon tetszik, ez a lenyeg
Mindegyik matt, még ha nem is úgy néznek ki. A barna fadarab az Xiladekorral pácolt, a narancs, és a zöldes az maradék tojásfestékkel. És persze nem is színhelyesek...
Csi, ez gyönöyrű!!! Affene, ha én ezt meg tudnám csinálni...! Te a szüleiddel, vagy a párod is benne van a brancsban? Valami nagyon hasonlót szeretnék én is a kölyköknek, csak még hogy legyen benne homokozó is. De az én férjem inkább a betűk embere, egyedül meg nem megy... Hogy kb. anyagköltségben mennyi volt, azt meg tudnád mondani?
Végül is szintelen Sadolin + Tikkuria /remélem így kell írni /festékkel szinezve. Tudod, amit a festékboltokban gép kever ki. Nem vastag állagú festék, ezért látszik a bútorlap erezete, mintája. Egy-két hiányossága még van: pl. lefesteni az ajtógombokat...
Na tessék. Felraktam a kis kedves Koboldtündért erre nem jelenik meg. Szóval őt nem én készitettem. Anyósom hozta be lomtalanitáskor. A haját letépték egy csomó ujja is letört, de bája töretlen és nagyon él.
Szóljon már más is a Gabinak hogy archiváljon ebben a topicban. Megőrülök hogy fél órákig töltöget. ha letölti. de mivel én fizetek a vonalért általában nem várom meg a végét.
Arról nem is beszélve hogy már bőven több a hozzászólás mint 40 vagy 50.