A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok
Katóc
És mit mondott apánk. Éppen fél órája jöttem el tőle, nem láttam a tv-ben. :( :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Miért volt a tv2-ben?

Kagyló mi volt apánknál?

Andi
zsembi

Egy 51 éves spanyol nagymami kihordta a meddő lánya babáit, ún. dajkaterhesség volt. Most tök boldogok. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott Apánk, hogy nálunk ezt a törvények nem engedik. Rövidke riport volt a Tényekben.
katóc

koszi :) csak mert fel nyolcra kaptam idopontot, es ugy emlekeztem, h nyolckor nyit. de gondolom, nem este fel nyolcra adott :)
png

Sziasztok kedves DRC tagok! :D

Zsembi, Szépem, Zel, Hanyat és Yami!
Drágák vagytok, hogy hiányoltatok!!!! Köszönöm!!!:-)

Nahát, nem láttam Apánkat, de éjjel ismétlik talán.

Pénteken mikor? Vendégségbe megyünk 18 vagy 19 órára, vacsira.
Megnézem, hányra beszéltük meg. Ha 16 óra a tali, akkor mennék nagyon!!! :-)

Szépem! Úgy drukkolok NEKED!!!!!!!!!!!!!!!

Hanyatkám! Neked is ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katóc! Szorítok holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tatus! Pusza!!!!

Bodza
bodza2005

Szia Png!

Egyáltalán nincs kizárva, hogy este fél nyolrcra kaptál időpontot. Főleg, ha konzultációra mégy, mert reggel inkább a műtétesek és a stimusok mennek. Doki bácsi sokszor dolgozik késő estig.Szerintem inkább hívd fel, és tisztázzátok. :)
katóc

Png, milyen napra kaptál időpontot? Ha keddi nap, akkor lehet reggel. Bocs, hogy ennyit foglalkozom ezzel, nem akarok okoskodni. :oops: :oops: :oops:
katóc

Katóc köszi az infót.
Pedig nálunk is nagy igény lenne szerintem erre hogy rokon is kihordhassa a gyereket.

Nem olvastam hogy holnap mész. Lehet hogy átugrottam az infón de ha holnap lessz punkciód akkor drukk ezerrel.++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Booooodza! Merre jártál? most már maradsz velünk? Csak a hétvégi hiányzások igazoltak ám!!!! És jól vagy?
Október van ám már! Mindjárt november lesz!!!!! Már csak egy mensi, és a következővel kezdődik!
Tatu! Ez neked is szól! Remélem kis triumvirátusunk megint körbevihogja majd a várót. De bővülhetünk is a novemberi turnusra!!!!! És akkor tutti lesz a zebralavina!

Katóc! Holnapra megadrukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kedves Dévai Fun Club! Vagyis DRC! Nyugodalmas jó éjszakát kívánok! Aludjatok, mert álmosak vagytok!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!

Kép
Kép
Kép
zel

SZiasztok!

Igen Bodza jól eltűntél, ejnye bejnye.... :-)

Felírtam a csokibár címét, de nem akar majd valaki előtte talizni valahol, mert én olyan hülye vagyok, ha tájékozódni kell, én még a saját utcánkban is eltévedek! :-) Pl Blahán vagy az Oktogonon???

Szépem, ha nem nulla az esély, az jó! :-) SZorítok azért.

Mereszt köszike. De a végleges majd csak hétfőn dől ám el. :-)
Ági28

RÁKERESTEM A CSOKIBÁRRA, SZERINTEM TUTI LESZ. cSAK ASZTALT KELLENE FOGLALNI, NEM??

http://www.kulker-online.hu/article_pre ... ageindex=1
Ági28

Én talizom Veled!! :D
A Király utcánál szállj le a 4/6-osról!!
Ott tali 16 órakor, onnan 3 perc!
Rendben kisMami??
Pussssssssssssssssz :D

16 órakor lesz a találkozó, ugye???
bodza2005

De jóóóóó Bodza! :-) De a jövő hét pntek, ne feledd!! Nehogy most várj! :-)
Ági28

Yo reggelt!

Katóc!Megy a drukk ezerrel!Majd jelentkezz!
Szépem!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ágica!Akkor hétfőn tessék felrakni az Uh képet,hogy mi is láthassuk a babákat :)

Jó lenne tudni,hogy kb. hányan mennénk a csokizóba és akkor fogalhatunk.
Kérem a jelentkezőket! :wink:
hanyatka

Foglalok 16 órára, 10 főre. Jó?
bodza2005

Jaj nekem meg most el kell mennem az Árkádba pénzt kivenni, mert ha máshol veszek ki, az plusz 300-500 Ft, és tegnap megkaptam a hatalmas fizetésem 45000 Ft-t, és ugye most az a pár százas is sok lenne! :-(
Egy vígasztal, hogy majd még kapok, csak későn adtam le a táppénzes papíromat, és így csak 11 napra kaptam fizetést a múlt hónapban! :-)

Úgyhogy majd Du jövök még, addíg is puszkaaaaaaaaaaaaaaa
Ági28

Ok, Hanyat, várjuk meg, ki jön és foglalj Te, mert Te ismered a helyet!
Pusssszantás!!

Katóc! DRUKKKKK!!!!!!!
bodza2005

Bodzika tökéletes lesz! :-)
Ági28

Szépem!+++++++++++++
Hanyatom!++++++++++++
Ági! IGEN, kérünk szépen fotót!!:D
bodza2005

Jaj Hanyatka olyan gyorsan olvasok, hogy nem is láttam a hozzászólásod! Sziaaaaaaaaaaaaa! :-)

Oké, ha tudom , akkor felteszem, de ha nem, akkor pénteken megmutatom.
Ági28

Tud valaki ajánlani egy jó kis wellness szállodát???Mindegy,hogy hol.
hanyatka

Nekem teljesen mindegy,hogy melyikünk foglal Bodzikám!
Jó lenne,ha ma nagyjából össze tudnánk számolni,hogy hány főröl is lenne szó.Az lenne a legszuperebb,ha minnél többen lennénk :)

Lányok jelentkezés!!! :)
Eddig,akikre emléxem: Bodza,Ági,Hanyatka,Yami,Szépem,Cseka.......
hanyatka

Röjtökmuzsaj állítólag jó.
bodza2005

INFÓ:
Időpont:Okt.12,16:00 óra
Helyszín:Noir Choco Bar
Cím:Paulay E.-Hegedű u. sarok (Liszt Ferenc tér mellett)
hanyatka

Röjtökmuzsaj?És ott?Van konkrét szálloda ajánlatod? :wink:
hanyatka

Úgy tudom, Manóka is jönne.
Aranyos Hanyatka! Foglalj Te, mert ha megkérdezik, melyik asztal vagy ilyesmi, én nem fogom tudni.
Beber is jön Pistijével, nem?
Bébé???
Február??
Albi??
Gyertel légyszike!!!!!!!:-)
bodza2005

Hanyatkám!
Mi ezt kaptuk nászajándékba az egyik legjobb Barátnőméktől tavaly és állítólag gyönyörű+ szuper. Idén fogjuk csak kipróbálni.
http://www.szidonia.hu/index.php
Romantika Hotel stílusosan... :D
Cuppp

Ágicám! Hogy vagytok???
Kitalálunk szép neveket?
Vannak már ötleteitek?
Tudom, még korai, de olyan jó, hogy lehet tervezgetni, ugye?:D
Pusza
bodza2005

Köszi Bodzi Drága!
Jól hangzik.Ilyen szupi nászajándék!Hát akkor tessék elmenni és pihizni! :wink:
hanyatka

Bodza még nem merünk ennyire előrre gondolkodni. Most csak apró lépéseknek örülünk egyenlőre.
Egyébként köszi jól vagyunk. Ma elkerült a róka, bár tegnap egész nap eléggé ki voltam facsarva. Alíg bírtam enni is.
Ági28

Hanyatka www.semira.hu ez az ahol a szülinapomon voltunk apával.
Ági28

Ú,Ágica!Télleg!Ez is jónak tűnik!Köszike.
Egyelőre csak gyűjtöm a jobbnál jobb ajánlatokat,majd választunk! :wink:
hanyatka

Tényleg Katóc már lehet, hogy túl is vN MINDENEN! :-)
Ági28

Na,alaposabban megnéztem a honlapjukat és naon teccik.Mesélj te is kicsit.
hanyatka

Nagyon jó kis csendes heyl, kevesen vannak, és a fűrdőőőő hát az még szuperebb! :-)

Na de én most megyek kicsit pihikézni. Cupp csajok!
Ági28

Sziasztok!

Tali.....benne vagyok én is, nagyon csábító a honlapjuk-:))

Katóc:
drukk+++++ bár biztos már túlvagy a leszíváson, mennyi tüsződ lett?

Szépem:
még egy kis remény azért van, majd jövőhéten közösen megünnepeljük a szülinapodat.....legjobb lenne 1 + teszttel. Tényleg teszteltél ma?

Hanyatka:
ez sajnos ilyen türelemjáték, nincs perc, hogy ne jutna eszébe az embernek és állandóan keressük a jeleket. Kitartás!!!!!!

Zel, Bodza: mi újfajta időszámítás szerint élünk, még 1 mensi-nyi időt kell kihúzni.

Bodza: remélem is, hogy jössz pénteken, el kell még mennem levadászni a beigért zebrádat!!!

:D :D :D aztán újra és utoljára belekezdünk!!!!! Életünk legszebb karácsonyi ajándéka lenne!!!!!

Ágica:
Neked a legjobb most!!!! Hány évet próbálkoztatok összesen????? Majd megcsodáljuk a bébikék UH képét.
Pihizz és nyomasd a husit :D

Mindenkinek puszi

:D

Anikó
tatulány

Sziasztok lányok!

Hanyatka én is megyek a talira.

Ági nem talizol velem a kökin hogy együtt menjünk?

Katoc drukk mára++++++++++++++++++++++++

Szépem, Hanyatkám szállitmány mára++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Hanyatka:

www.hetkut.hu

Itt voltunk tavaly, ez Móron van, nagyon szép minden, van fitnesszterem, masszázs, lovarda, lehet menni borkóstolásra.

Anikó
tatulány

Hanyatka!
Gróf Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész.....Tavaly karácsonykor voltunk.. nagyon tutti a kaja...

Helyettem is forrócsocsizzatok!!!!!
Méééér lakunk itt avilág végén?!?! :cry:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel novemberben is rendezünk ilyet hogy eljöhess te is. Helyileg hol laksz?

Andi
zsembi

Sziasztok,

Ti aztán jó sok olvasnivalót adtatok mára! HIába így jár az, aki nem néz be elégszer.
Nekem a Nyírőben vérvételen az egyetlen nyűgöm az volt, hogy legalább fél órát váratnak állandóan. Pedig a kutya nincs ott, csak lusták beszólni hátra...
Jó hogy mondtátok mit nem lehet enni, mert még kísértésbe estem volna. Ezek szerint a steak nem jól megsütve is tilos?
Ági, képzeld most tudtam meg, hogy van egy közös ismerősünk Gy. Móni! Hiába, kicsi a világ.
Wellnes szállodát én is tudok sokat ajánlani, de a szívemhez legközelebb a Puhner áll, mert ott volt az esküvőnk :-)
Katóc, remélem jól vagy, egész délelőtt rád gondoltam!
Én is szívesen találkoznék veletek, de a most péntek tuti nem jó. Remélhetőleg a novemberin már én is jó hírekkel jelenhetek meg.

Legyen szép napotok! Itt Tatán most is süt! :P

Kriszta
dobsakriszta

Szia Kriszta!

A tali jövő pénteken lesz!!!!!!!!

Szívesen venném,ha írnál még wellness szállodákat!Köszi
hanyatka

Zsembi!
Háááát itthon lakok. Leginkább. :lol:
( Somogy megye, Nagyatád mellett egy kis falu, Somogyszob...)

Na most jól kiadtam magam.

Kriszta! Nálunk is gyönyörűen süt a nap. Jó is, mert jönnek ma este a barátnőmék. (Pestről :lol: ) és holnap elmegyünk gombát szedni. A melegben meg nő a gomba...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel az tényleg nem itt van biztos szép helyen laksz. :)

Andi
zsembi

Sziasztok!

Kriszta, tényleg tatai vagy? De jó! Én Tarjánban lakom! :D
Képzeld, a legutóbbi punkcióm napján hárman voltunk műtétesek (egész pontosan két punkció volt + egy átjárhatósági), ilyen leosztásban: Tarján, Lábatlan, Esztergom :lol: Hárman egy megyéből! Tök poén volt! :D

Mindjárt megyek apánkhoz, fél 4-re, Katóc már biztos nem lesz ott, de azért rákérdezek, hátha...
noczi

Igen, tudom sajna az sem jó. Legközelebb 19-én megyek Pestre, akkor lesz a 21. napom :P addig nem nagyon tervezem.

Hanyatka, rengeteg lehetőség van, egy napig tudnék mesélni. Sokat láttam, kevésben voltam.
Visegrádon a Termál Hotel fantasztikus, az egyik legjobb Wellness részlege van. Fent a hegyen a Silvánust felujították, az sem semmi, csak kicsi a wellnes szerintem.
Hőgyész tényleg szuper hely! Tapolcán a Hunguest is bejött. A barátnőmék Kehidakustányra esküsznek, de oda még nem juttottunk el.
Keresgélni a www.hotels.hu-n tudsz akár típusra, akár kategóriára.
Kriszta
dobsakriszta

Szia Noczi a szomszédból! :-)

tényleg tatai vagyok, imádok itt lakni. Most hogy nem bicózhatok apánk tiltása szerint egyre többet járom gyalog a várost és ha lehet még jobban megkedvelem.
Az tényleg poén lehetett a 3 ember egy megyéből :-)

Na megyek, mert pihi mellett laza munka is kell.

Kriszta
dobsakriszta

Köszi Kriszta!
A Puchner annyira megtetszett,hogy rögtön fel is hívtam őket,de nincs már hely,csak egy éjszakára,20-án,ami meg kevés :(
Keresgélek tovább.:)

Katóc!!!Mi van a tenyérkédben???
Gyere mááá!
hanyatka

Zel,Tatu,nektek is köszi!
hanyatka

Helló csajok!

Hú, már megint eltűntem, de volt rá okom sajna.

Este megpróbálok visszaolvasni, hogy kivel mi van. Most csak gyors bekukk!!!
Ja én hétfőn voltam apánknál én voltam az utolsó, este 9kor jöttem ki tőle, de egy tünemény volt. Szerencsére most már minden rendben volt és ma reggel el is kezdtük a szurikatJ

Szia Kriszta!!!!! Tudod, hogy én vagyok az a közös ismerős Ágival? Remélem jól vagy, majd felhívlak, amint lenyugodtak a körülmények, tudod neked már meséltem mi történt hétvégén.

Mindenkinek puszi, most még dolgoznom kell:
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?