A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta a pocis kép nagyon jó!

Veronikusz!
Hogy állsz segítség témában? Van már valami megoldás?

Tünde vérnyomásílag én is így álltam!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!

Látom mások is szenvedtek az alvással .
Enci is fél órát üvöltött este (utoljára nem tudom ,mikor volt ilyen este?)nem tudom a taknyossága miatt, vagy csak úgy...?
jaj most mennem kell . éhees :D
ja képzeljétek vettünk csúszdát! tök jóóóó ,Enci imád csúszdázni.
szomszédkislánnyal játszott tegnap délután.
játszótéren is csak csúszik állandóan, majd rakok képet...
ma megyünk a Mazsolába is.
majd jövök
Vendég

Sziasztok!
Köszi, Györgyi és Gyuzso... :oops: :roll: Minden rendben, bár éjszakák átmenetileg ismét rosszabbak, vagyis nem 2-3x, hanem újra 5-6x ébredünk. Nappal pedig esélytelen, hogy huzamosabb ideig mással foglalkozzak, mint Benővel.

Ég a pofám, amiért lemaradtam, STEFFIKE, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOKAT KÍVÁNOK NEKTEK!!! :D :D :D

Tünde, BOLDOG SZÜLINAPOT! Nekünk tényleg találkoznunk kellene. Jártok mostanság errefelé?

Hála égnek kicsiBencivel semmi probléma, de egyéb van, nem is kevés, amivel küzdünk... viszont nem publikus, de túléljük. Köszi a hiányolást.

Üdv az újaknak!

Én sem akarok magammal bírni (Kriszta, odavagyok kicsiPankáért). Kép Egy héttel előtte
vbea

Még Benőőő... Kép Pár percesen-morcosan

Kép Mostanában

Kép Tegnap
vbea

Jó reggelt!
Alvás :shock: hát Balázs mostanába 2x kel fel :( :( ,de nem tudom miért :!: :!: :?: :?: Mondjuk szerintem nem lakik jól este, talán ezért!
3-4 napja alig eszik,olyan 100-120-kat,tápszert nem mindig akarja megenni!!de a gyümölcsöket nagyok imádja :lol: :lol: főleg az almát!
Tegnap megint iszonyatos fejfájásom volt (és mellé még mindig fáj a hátam és a nyakam :cry: :cry: )
Hanna, Áron nagyon szép!
Vigyázz a lakthoherb teával,nálunk Balázst nagyon felfújta!Nekem a naturlandos "vált" be!
Többiek?Mi újság?
Szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

2 napos
Kép

tegnap Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Banyaadri
Én is Hegedűsnél szültem, de most beszéltem vele és már nem vállal szülést :cry: :cry: Amúgy én is 100 %-osan megvoltam vele elégedve és én is csak azokat tudom mondani amit Manóka. De mint azt a többiek is írták, itt a Kútvölgyiben "csak" jó orvosok vannak! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Kép

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

jajjaj, amit írtam, elszállt? És most nincs több időm, ó, a fr...ba.

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!

eni!
semmi gond, tudom én, hogy gondoltatok ránk :wink: nagyon szép vagy kismamának IS. és hát Benőőőő tök cukaaaa :lol:

memme!
melinda :lol: :lol: ébredés előtt után?!

emano!
balázs is drága!

borsa!
tök jóóóó érzés! alvással most mi újság? hát nekünk se nagyon megy, nem értem. tegnap alig hogy elaludt fél óra múlva úúúgy sírt valami fájt vagy nem tudom, megnyugodott aludt tovább, mi lehetett?! valami tényleg van a levegőben...

gabi!
kéééépet!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano,
Már akartam írni, de mindig elfelejtem... :oops: Szóval nekem is nagyon fájt a hátam és nyakam annak idején (védőnő szerint a szoptatás egyik kellemetlen része) és a védőnőm azt javasolta, hogy menjek el a körzetihez, mondjam el hogy ezért és ezért szeretnék elmenni masszíroztatni és írjon beutalót masszázs kúrára... Nekem simán felírt 4 alkalmat, és ki is használtam. Itt Kispesten az SZTK-ban voltam, nem kellett fizetnem és mintha kicseréltek volna... (mondjuk még egy kúrát elbírtam volna viselni :D)
Szóval szerintem kérdez rá, hogy nálatok nincs e ilyen. Ha nincs akkor gyere ide az SZTK-ba mint törzsgyökeres kispesti.

vica10

szia vica!
hogy s mint? érik a kistesó projekt nálatok? és most kihez fogsz járni?! komolyan van ilyen masszázs izé? sürgősen elmegyek akkor a dokimhoz én is!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Memme!
ja de édes Melinda. Kis Mandulaszamű. :D

Emano!
Balázs is nagyon édes. :D

Vbea!
nagyon szépek vagytok.

Borsa!
ne is mond!!! már második alkalommal próbálok megvenni egy mosdót a BauMax-ba de ma se sikerült. Félúton haza kellett fordulnom. 10 órakor Szofi már majdnem beájult, Kata meg bömbölt torka szakadtából, hogy fáj a puncia. :oops: :cry: Azt hittem már vért pisil a fájdalmától. Útközben még pisilni is megálltunk, de nem akart a fűbe, úgyhogy ráadtam egy pelust még odafele menet. Persze hazáig mondogatta aztán, hogy neki nem fáj a puncija. Orvoshoz meg bejelentkeztem. IDEG-ELME komolyan. :oops:
Arról nem is beszélve, hogy még éjfél előtt felsírt KAta, alig tudtam megvígasztalni, ezért velem aludt. Így viszont alig tudtam aludni. Hol fejbevágott, hol letúrt az ágyról álmában. Szofi persze 5-kor ébresztett. :oops:

Védőnő:
emlegetett szamár. :oops: Addig-addig beszéltünk róla, hogy tegnap bejelentkezett hozzán hétfőre (egy év után). Persze mikor hívott???? mikor épp pótoltam volna az éjjeli nem alvást. :oops:

Azt hisztem ma jobb ha nem is írok. Tök fáradt vagyok.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zill, Kriszta!
ti is NAGYON szépek vagytok. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
tessék némítani a telefont alvásidőben!!!!!!! Nagyon mennek a +++++++++ energiák, rádfér...
Jobbulást Katának!!!!!!

Fotók tündériek!!!!!!!!!!!!!!!!
Zill, Vicajó hogy jöttetek!
Mészi dr.nyugdíjba megy..??? :oops:

Eni, nagyon köszi a fotót!!!!!!!

Hanna, Tóth doki fan én is :lol: :lol:
Tejcsi-növelése nem egyik napról a másikra megy ám! Tessék türelmesnek lenni!!!!!! Meg gyakrabban szoptatni..

Vica,
nem mondod, hogy lehet beutalót kunyizni????

Tünde,
boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!

Én a családomat szoktam lenyúlni masszírra, de csak ritkán vagyunk együtt.. Most néztem, hogy a faluban van egy lány, lehet, hogy elmegyek hozzá masszíroztatni, csak Apának kell őrködni addig :lol: Meg a nagy kék labdán ülök fél napokat.. :lol:

Tuti jön a front, fáj az emberem válla..
Mi lassan 1 hónapja nem alszunk, max 1,5 órát egyben éjszaka, de napközben normálisan alszik (akkor is max ennyit), így tündéri egész nap! Én meg már megszoktam :lol: :lol:

Védőnővel oltáson, postán, kisboltban szoktam találkozni, sose hív, mikor jön (nem jön..), csak vonalason hívható reggel fél nyolcig..
No comment..

Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

SZiasztok!

Megjöttünk a Mazsolajátszóból. Tök jó volt! Enci is tök élvezte, én is :D Vettem bérletet,ugyhogy 10 alkalmat(mostmár csak 9) tuti mennünk kell!!! :D :D Nagyon jóóóóóóó...
HAzafelé elájult a kocsiban, ugyhogy se ebéd,se semmi...
a cipőjét tudtam levenni, és beraktam az ágyába. :D
Remélem ma alszik 1-2 órát, tegnap a félórás alvása horror volt.
Volt nyügi!Este meg lefekvéskor is :oops:
Szóval nekünk csak jót tett! csak ajánlani tudom aki készül esetleg.
Cancan asszem te mondtad,hogy mentek?
Puszi mindenkinek! majd később jövök...megyek enni amíg alszik Enci :D
Elfelejtettem még,hogy sajnos anyósomnak rosszindulatú a csomó, ugyhogy jövőhéten sürgősenmegoperálják. :cry:
Eza 2007 év,nem a mi évünk.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hanna, a masszázst én is ajánlom. Én a babakocsi emelgetéstől kaptam váll-izom gyulladást. Mivel nem szoptattam, még uh kezelést iskaptam, meg gyulladáscsökkentő gyógyszert, de a legjobb a masszázs volt. A körzeti doki elküld a reumára, és kiírják neked. Érdemes, mert magáól csak rosszabb lesz.

mtunde

KRISZTA ÉS TÜNDE! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG BENNETEKET!!!
Kép
Vendég

Szóval melinda épp elaludt, gondoltam leülük gyorsan, végig is mulatoztam magam a képeken, írtam és elment.... :twisted:

Veronikusz, te jó ég. :roll: De tényleg némítsd le a telefont, én is ezt szoktam csinálni, bert biztos, hogy akkor jelentkezik valaki valami nüansznyi jelentőségű üggyel. Ha fontos, úgyis újrahív.

Tünde, Márszázig felmegy? Az igen! Küldök neked az enyémbőlés kiegyenlítődünk. :) :roll:

Emano, és neked mitől vannak ezek? Jobbuljál.

Adri,,sztem is az előjegyzésnél próbálj meg Tóth dokihoz kérni időpontot, ha őt választod. A szám: 356-8091.

Zill, Eni, Kriszta, Emano, látom, sikerült beválasztani a best of képeket. :)

Hanna, a kecskeméti topicon leírtam az ott tapasztaltakat. A többiről -amiket csak hallomásból tudok - írok priviben, ha kíváncsi vagy rá.

Front? Nem t'om. Melinda tegnap napközben is sokat aludt, este fél 8-kor kidőlt (9-kor szokott) és csak hajnalban kel, akkor is csak ivott és reggel 8-ig nyomta, holott fél 7-kor már kelni szokott.

Viszont tegnap jártunk egy zenebölcsi nevű foglalkozáson. Énekek mondókák ölbéli gyerekeknek, fél óra. Ezt ő itthon is megkapja mint sokan gondolom, és nem is kell ehhez szakmabelinek lenni. De a társaság miatt elmentünk, hogy gyerekek között legyen. és nagyon élvezte. Csak hát ő bizony nem maradt az ölemben mint ahogy a többiek. Bement középre és végig gajdolt, rázva a fenekét. Az egyik ismerős kisfiú odament, körülvette, simogatta, puszilgatta. Én eleinte próbáltam az ölemben tartani, de nem ment, ezt látva végképp letettem a dologról. Az ismerős kismamák igazat adtak annak a barátunknak, aki szerint az én lelki alkatomat örökölte. :oops: :)

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,
Jelentem átköltöztünk...
Tünde jól viselte első nap volt csak kicsit nyűgösebb, de szép lassan megszokta a nagyobb lakást, gondolom fura volt neki, hogy minden más. Szerencsére a napi rutinba és az éjszakai alvásokba nem zavart be.

Minden szülinaposnak utólag is nagyon sok szép jót kívánok, elnézést, hogy így egyben de visszaolvasni is nagy meló volt az elmúlt másfél hetet és nem jegyzeteltem...

Fotók szuperek, majd csatlakozom, csak "felfúrták" álmából lánykámat :twisted:

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

még annyit a masszázshoz: hogy ha úgy tetszik "állapolgári jogon" jár mindenkinek 2 db fürdőbelépő évente. A lényeg az, hogy REUMATOLÓGUSNAK kell felírnia. Ő adja ki a konkrét fürdőbe a beutalót és a kezelésekre a beutalót. A körzeti doki (vagy háziorvos) nem írhatja fel. A dolognak a menete a következő: 1. Elmész a körzeti dokidhoz és kérsz egy beutalót a reumatológiára. 2. Kérsz egy időpontot a reumatológián a vizsgálatra. (Erre több hét is lehet a várakozási idő.) 3. Elmondod a reumatalógusnak, hogy kérsz egy fürdőbelépőt pl. Hajdúszoboszlóra. Valószínűleg a doki megfogja kérdezni, hogy minek, de válaszold azt, hogy szülés utáni testi-lelki regenerációra van szükséged.

KépKép

KépKép
snowwhite

Kriszta és Tünde a virágot lehagytam az előbb, bocsi...

Kép
Vendég

JA ÉS ilyen csúszdát vettünk Encinek...
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek itt pár nap alatt :D
Nem is tudok mindent visszaolvasni...

A szülinaposoknak nagyon-nagyon-nagyon sok boldogságot.... :D :D :D :D

Hanna!
Igen, sajnos eladásra várakozik...
Egyébként görgős....

Borsa!
Képek most nem készültek???????
Olyan édesek szoktak lenni a közös képek...

emano!
Nem lehet, hogy nem ízlik neki az a tápszer???? Orsinál is váltani kellett anno, mert nem szerette amit kapott...

Veronikusz!
KITARTÁS!!!!!!! Nem semmi a két csaj...
Tényleg Rád férne egy kis segítség...
Ilyen bébiszitterszolgálat nem jó???? Vagy valami ilyesmi????
Na most akkor mi van nunával???? Vajon miért panaszkodik rá???? Multkor nem azt mondta doki, hogy nincs semmi?????

Hazahoztuk Orsi régi etetőszékét és beültettem Danit amíg főztem...nagyon édi volt, végig gőgicsélt meg játszott...én meg tök nyugiban megfőztem... :D
Aztán a végére annyira elfáradt, hogy ki is dőlt...most alszik és nem tudom levágni a körmeit, mert elkapja a kezét :lol:

Na megyek is...

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Nagyon kivaaagyok!!!

Tegnap volt a védőnő (persze pont, amikor elaludt Áron), ma pedig a doktornő "szerencsések" vagyunk, ahogy másokat elnézem...
Csak az a baj, hogy reggel 7 óta fent voltunk, mert fájt a pocink végre 12 után elaludt, de 5 percre rá megjött a doki. Gondolhatjátok micsoda ébredés volt!
Holnap megyünk (most a II. gyerekklinikára) vérvételre+hasi ultrahang+rengeteg vizsgálat a hasfájásunk miatt!!!
Lehet, hogy laktóz érzékenység, de lehet, hogy más minden esetre eléggé "behergelt" a doktornő, hogy most halálra aggódjam magam ismét!!! :(
Már annyira szeretném magam mögött tudni ezt az egész vizsgálati dolgot...

Fáradt vagyok és ha lehet most mégjobban fáj a hátam és a derekam!
Köszi Tünde, amint tudok megyek, mert alig tudok ülni, pedig ugye babóca csak nagyobb lesz!
Veled mi volt a terheléses vcv-n ? Miért kínozzák az embert a ezzel a löggyel, ha a zsemle is beválik??? (Halelúja Tóth doki!)

Memme
írj, légyszi erről, érdekel!
Tündi a csajszi, micsoda haj és vigyor! Nagyon édes!

Veronikusz
Azt hittem Kata túlvan a dolgon, vagy még mindíg nem?
Szegényke úgy sajnálom!

Gyuzso,Borsa
Még mindíg nincs sok tejcsi sajnos, de eddig csak 1x kell naponta pótolni!
Gyuzso, jövő hét után megyek Tóth dokihoz a 6 hetesre!Nagyon hálás vagyok neki, mert nagyon rendes volt végig, főként a szülésnél! :D

Emano
Szépek vagytok Ti is! Laktoherb-et iszom, illetve ittam, most mindennel leálltam...

Kép
hanna09

Hanna!
nem irigyellek a holnapi nap miatt. :oops: Szegény Ti! :oops: Mért is gondolják, hogy laktóz érzékeny? nem "CSAK" ez a kezdeti 3 hónapig tartó hasfájós korszakot éli szegényke?

Cukipofa!
ez a baby sitter dolog nem olyan egyszerű. 1.) tök bizalmatlan vagyok így idegenekkel (volt takarítónőm pár hónapig és el is tűnt valami :oops: ) 2.) a férjemtől gyakran megkapjuk, hogy mi milyen sokba kerülünk. Most még erre is pacsáljam a pénzt??? valami jó kis pót-nagyi kellene. Lehet megint írok a Nők Lapjás nőnek, hogy most aztán szedje össze magát és jelentesse már meg JÓL is a hirdetésünket.

Kata:
hát én nem is tudom, hogy most mit csináljak. :roll: A csaj ugyanis nagyon rafkós. Korábban már volt, hogy elvittem dokihoz hogy köhög és kiderült hogy semmi baja, csak megtanult köhécselni és a torkát köszörülni és ez tetszik most neki. Nem csodálkoznék rajta, ha tényleg nem lenne semmi baja, csak így akarja magára vonni a figyelmet. (mivel látja ,hogy meglehetősen aggódunk hogy neki ott fáj) Szerintem az lesz, hogy megbeszélem a dokival, hogy "szerzek" tőle pisit és azt nézzék meg laborban. Különben meg az lehetett, hogy azért sírt annyira elkeseredetten, mert pelust kapott, aztán nem tudott mit mondani, hát mondta hogy fáj neki. Olyan kis érzékeny a drágám és olyan kis okoska. Mindig mondom neki, ha ott hagyom a kádban, vagy a WC-n míg kiszaladok, hogy szóljon ha van valami. Erre ilyet mond: "van valami" maradjak ott. Persze nincs semmi. Máskor meg ő küld ki, hogy majd szól ha készen van. A hálózsákját ha a nappaliban vesszük le, akkor már magától hátraviszi és bedobja az ágyába. Kis Tündér.

ez most elküldöm hogy ne szálljon el

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Gabi!
fúúúú, azta .... nagyon szuper a csúszda :wink: :D

Gyuzso, Memme!
igen is, igen is!!! :oops: hülye voltam. Máskor becs szó némítom! :wink:

Gyuzso!!!!!!!!
mi az hogy nyugdíjba megy Mészi????? még 50 éves sincs!!!!!! Ne hozd rám a frászt! :lol: :lol: :lol:
Küldök nektek sok-sok álom-manót éjszakára!!! :oops: :wink:

Snowwhite!
nagyon sok boldogságot a szép új lakásban!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ha valaki egy kis mosolyra vágyik :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CiTCU9Sj6Fk

Kép

Kép

Kép
veronikusz

vica: hát most elkeserítettél :cry:
nem mintha beindult volna a 3. gyerek projekt, de nem lett elvetve, benne van az 5 éves terv vége felé valahol. nekem Hegedűs doki azt mondta, hogy ha megszűnik a szülészet, akkor hagyja abba, mert nem fog helyet keresni máshol.
szerettem volna, ha nem az jön össze, hogy ahány gyerek annyi orvos, szülész és kórház. 3-ból még 2 összejöhet.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Köszönöm a szép szavakat Dorcsira! :oops: :P

Gabi, Kriszta

Hát igen a tortaevészet nem volt egyszerű...jól összekente magát! Azt sem tudtam hogyan-hol fogjam meg amikor kivettem az etetőszékből. A kabátját is rendbe tudtam hozni, a vanish szappan csodákra képes :wink: ! Pedig jó kis vajas krém volt a tortába-tortán.

Veronikusz

Az a sapi ami a keresztelőn volt rajta......hát mit ne mondjak nem igazán tetszett. Apa ragaszkodott hozzá :? :lol:
Andinak átadtam az üzidet, ő is puszil!!

Szép napot mindenkinek!!

Üdv.: Veronika és Dorcsi

Kép
tikó

Most beszéltem a doki nénivel, úgyhogy most pisi "szerző" projek van :lol: :lol: :lol: Már le is itattam a lányt a sárga földig :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tikó!!!!!
Druszák vagyunk????? :D :D :D de jó!!!
köszi, hogy átadtad. Már írt is nekem. :D Én is írtam, de az mind elszállt :evil: :oops: most kezdhatem előlről :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Olyan nagyon szépek a babák!!!!!!!!!!!!!!

Csak irigykedem, de majd már nemsokára érkezik a mi kicsink is! KÉpeket csak bátran méééééééééééééggg! :wink: :oops:
Vendég

Vica
ez a maszírozás nem hangzik rosszul, de nekem a 7. kerületbe van a háziorvosom, a Péterffihez tartozunk ott pedig a reuma nem egyszerű eset!Valaki olyat kéne keresnem,aki házhoz jön!!Mert Bálint csak nyomkodja

Gabi
Sajnálom az anyósod!Tudom milyen ez,tavaly ilyenkor műtötték a keresztanyámat rosszindulatú melldaganattal és le is vették a mellét,kapott kemót ,kihullott a haja........, de már jól van.Idén pedig az unokatesómat,volt 4 éve a hátán egy anyajegy, ami rosszindulatú volt, és augusztusba a nyirokcsomójánál találtak megint rosszindulatú csomót,kiszedték,sugár,jól van egyenlőre.
Na de nem akarlak elkeseríteni!
Tök jó a csúszda!!!

Memme
a hát,nyak fájásra gondolsz?Szerintem a gyerek emelgetéstől,de nem tudom!A fejfájás pedig mindig is volt!Ami sajnos csak a Cataflamra múlik el!

Cukipofa
most kaptunk másik tápszert Milumil1-et.Ill talán 1-1,5 hónapjaA Humana HA-t nem ette meg.

Hanna
Ismerős érzés,nálunk is mindig akkor jött a védőnő,mikor Balázs elaludt és persze fel kellett kelteni!Laktóz érzékenység???ANyagycsere vizsgálat eredménye, amit a kórházba csináltak?Annak elvileg ki kéne,hogy mutassa!Vagy rosszul tudom??Többiek?HAsfájás nekünk 2 hónapig tartott!!

Kinek van Fisher Preis játéka?abból is a sütifaló??Azt szeretnénk Balázsnak karácsonyra!!!szeretik a gyekőcök??Vagy milyen játékot érdemes venni (7 hónapos lesz már decemberbe)

Na lelövöm magam,bocsi kicsit hosszú lettem

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
Orsi nagyon szenvedett a nunijával, de a pisije teljesen negativ volt...
Ha tényleg fáj neki azt viszon sztem bizti észrevennéd, mert csípne a pisije...és nem pisilne sokat egyszerre csak sokszor kicsiket...
Vizeletben csak akkor lesz valami, ha belső gyulladása van...

emano!
a sütifaló a tologatós???? Az a viziló?????
Nekünk majdenm olyan van még Orsinak vettük, de azt csak akkor használta amikor már tudott menni...vagyis már totyogott...
Azt inkább szülinapinak jó, nem?????
Bár végülis belenő :D :D :D :D
Mi Daninak olyan vasutat veszünk ami pont neki való lesz akkor már...ha mondjuk már tud űlni...az is fisher-price...
Orsi meg diavetitőt kap mesékkel :D :D :D

Na!!!! Többiek!!!!!! Mi lesz a karácsonyfa alatt??????????

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
a tologatós a viziló,olyat is szeretnénk majd,mert Bálint (a párom) megvan őrülve érte :lol: :lol:
Kép
én erre gondoltam

Amúgy én már elkezdtem csinálni a karácsonyi ajándékokat (beszabadultam múlthéten a kreatív hobbiba :shock: ) :oops: :shock: :lol:
Úgyis mingyááááá itt a karácsony

emano/Andi
KépKép
emano

Kép ilyen van nekünk

Kép ezt ajánlom mikire :-)

Kép ilyennel meg űlve jó játszani

Kép

Kép
cukipofa

olyanunk is van....Imádja Orsi a mai napig...Ő 10 hónaposan kapta...
de igazán értékelni csak pár hónap múlva fogja....de az nem baj...ezzel is jót lehet már űlve játszani :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

akkor még korai karácsonyra a sütifaló???
még találtam 2 félét
Kép

Kép
asztalra rakható vmi

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!

Steffi,
Hát igen, lassan érik... Igazából Tóth dokira gondoltam, Ő nagyon szimpi volt nekem amikor a kórházban voltam.

A masszázs amúgy nem tom, hogy hogy van, nekem a védőnőm mondta, hogy menjek a körzetihez. De komolyan mondom, hogy egy felüdülés volt.... Annyira fájt már a végén, hogy néha már a falat tudtam volna kaparni. Szerintem egy próbát megér!

Gabi,
Sajnálom anyósodat, pedig küldtem a sok ++++ energiát. Nagyon jó a csúszda, nekünk 1-el kisebb van, de életveszélyes ahogy csúszik rajta Réka... Nem lehet leszedni róla.. A másik, a hinta :D

Gyuzso,
Te is Tóth dokis vagy?? magánba jártál hozzá?
Mészi doki meg a nyugdíj?? Hát számomra eléggé elképzelhetetlen, ahhoz túl fiatal!

Emano,
Védőnőhöz hova jártok?

Manóka,
Hát én nagyon úgy vettem észre, hogy Hegedűs végleg feladta ezt a kórház küzdelmet... Sajnos nem tudom hogy mi lesz a kórházzal de szerintem még mindig bizonytalan a helyzete. Azt mondta, hogy Budaörsön fog továbbra is rendelni és kisebb nőgyógyászati műtéteket ott fog elvégezni de szülést már nem vállal. :cry: Sőt nekem ajánlott egy másik orvost is a SOTE I. vagy II.-ön?.. (bocsi már nem emlékszem) Úgyhogy bizti, hogy komolyan gondolta. :cry:

Fisher Price játékok: nekünk a tanuló kutyus van! RÉka imádja, van hogy egész este a kutyust hallgatjuk. Bár szerintem érdemes vele megvárni az 1 éves kort... Réka kb. 2 hónapja értékeli.

vica10

Lányok, hadd kérdezzek valamit ami nem teljesen témába vágó: mennyi idő szokott lenni, mire az embernek elküldi az OEP az anyasági támogatást meg a terhességi-gyermekágyi segélyt? Ha minden papírt leadtunk már, akkor mikor fog a pénz megérkezni kb? Hetek? Hónapok? Az OEP-ben nem mondták meg, mire számítsunk. Van erről tapasztalatotok?
zill

Zill,nekünk kb. 1-1,5 hét volt
Vica, Pestimrére járunk (de minek)
Szval ez úgy van,hogy anyunál (7.ker) van az állandó és Bálintéknál (18.ker) van az ideiglenes :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zill: anyasági 1-1,5 hét, ahogy Emano írja, de a tgyás az először kb. 6 hét. Utána minden hónap 10-ig megjön. Legalábbis nálam ezt mondták és így is van. Bár nem vagyok egy régi motoros...

KépKép

KépKép
snowwhite

Összeraktam én is egy pár képet...

Kép 4nappal előtte

Kép 4 percesen

Kép 4 naposan

Kép 4 hetesen

Kép 11 hetesen

Na melyik a kakukktojás :)

KépKép

KépKép
snowwhite

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

A sütifaló korai még Emano, szerintem, Bene még csak 1,5-2 évesen kezdte értékelni az ilyen formabedobókat. Inkább valami hangot kiadós tapogatós-csörgős valami kéne. Ajánlom a Lamaze játékokat, beléjük vagyok zúgva :)

mtunde

Tünde,hol lehet olyat kapni?
Vagy a fisher price tanuló telefonja???

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:39-kor.
Vendég

Kép micsináltatok velem???

Kép
Kép
kriszta36

Köszönöm a köszöntéseket!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: