A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

szasztok!

Niki!Tündérke,edd meg!!!!Mármint csak rágcsáld.Ja.Emmára gondoltam... :lol: :oops:

Eliza!Hát te????Domcsi tiszta te,igaz apját nem láttam,de a képeken rád tutira hasonlit.na,jól megmondtam.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bringa, ilyen a wingbo hinta: Kép
...és jó a csütörtök...

Szia Elizabet, mi még nam találkoztunk. Tündéri a babód :)

Csila
Vendég

Ez biztos jól fejleszti a központi idegrendszert.... az ilyen hintázós, pörgettyűs, egyensúlyozós dolgok jót szoktak tenni.

Gergőm is jár iriszterápiára, lényegében nem csinálnak mást, csak pörögnek forognak, hintáznak, és szerintem jót tesz, azóta egész máshogy ír, máshogy is fogja a ceruzát, sokkal ügyesebben rajzol.

Van egy bnőm, aki agysérült gyerkőcökkel foglalkozik vízben, mozgásterápia... és ott is az egyik fő mozgás az a víz felszínén forgatás.

KépKépKép
bogyra

Jut eszembe, kinek van kedve egy tupperware partihoz nálam? :)
Egyszerűen nem hagynak békén, mindenképpen el akar jönni hozzám a csajszi az edényeivel! :) Hoz ajándékot is állítólag.... :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, drága, nekem lenne kedvem, de semmi pénzem. Úgy meg nem buli.

Jah, és jól elfelejtettem megkérdezni a megkérdeznivalót (webshop), de ígérem....ne haragudj kérlek.

Ma bementem dolgozni egy kicsit és még hoztam is haza munkát. Még a héten meg kell csinálnom, csak azt tudnám mikor...
:roll:

Gabi baba, megeszem inkább.

Jah, és képzeljétek, mikor ma hazajöttem melóból (apa volt vele 3 órától 7-ig), Emma duzzogott, basszus, nem volt hajlandó rám nézni vagy 5 percig. Nagyon kemény volt. Én nem hittem el.
Szerintetek létezik ilyen? Nem voltam vele és ezen besértődött...

Igyekszem jönni hozzátok a héten, de nem tudom, h. lesz időm.

Na jó éjt!

Kép
niki30

Eliza, Domó továbbra is nagyon édes :D
Niki, Emma annyira tüncsike! sztem egyre szebb. nem értem h mire mondta a védőnő h olyan furcsa :shock:

és hol lehet ilyen hintát szerválni és mennyiért és össze is lehet csukni? meg mennyi idős korig használható? lánykámnak a pörgés-forgás a lételeme - már előre fejleszteti magát velem :lol:
ági, a rugós hintáról mi a véleményed? venni nem akarnék, meg eddig kölibe sem akartam, de ha nem ártalmas, akkor lehet h mégis kölcsönkérem egy ismerőstől.
ma én is láttam kengiben kifelé hordozott babcit elaludni. édes! :D szal akkor mégsem vagyunk ufók :roll: :wink:

a tegnapi baba-mama jóga után kismértékű izomlázam volt - tiszta megdöbbentő h egyes izmaim ennyire el vannak punnyadva, mert alig csináltam vmit :oops: :shock: azt nem is meséltem h Viki manóm milyen barátságos babci! tök álmosan vittem oda én is, de ahogy meglátta a társaságot, rögtön beélénkült, magyarázott, mindenkit megnézett magának, láthatóan tök élvezte h babák veszik körül. :D

ez a babauszi egyáltalán mennyi idős korig mehet?

ja, és újra etetőszék kérdésem van (főleg azoktól, akik már használtatok előző gyerekkel): mennyire fontos h állítható legyen a _magasság_? egyáltalán mikortól tud saját normál széket használni egy kisgyerek? v egy nem állíthatót is sokáig lehet használni? v hogy van ez? remélem, érthető h mit akarok tudni :roll:
Vendég

Hali!
Csak gyorsban, mert még megy a született feleségek. Tényleg gáz, hogy egy időben adták a vészhelyzettel.. :lol:

A nagy labda szerintem sokkal jobb, azon nagyon sok dolgot lehet csinálni most is, később is, lehet különböző méretekben kapni, szerintem a 65 cm-es a legtutibb..arany középút. Bringa a csodalabda nem tudom mi, lehet nem ismerem, sokféle fejlesztő eszköz van. De tényleg egy sima nagy gimnasztiklabda is megteszi. Lehet mi is veszünk majd, azon lehet hintázni is és erősíteni is, de mégsem siettet semmit, mint pl komp, na, de ezt már írtam.
Doo, a rugós hinta, már ha jóra gondolok, ami leér a földre és felrugaszkodik vele a babó...szal az is tehet rosszat, egyrészt ha beleteszik akkor amikor a gyerek még nem tud önállóan felülni, másrészt a lábszárizmokat is befeszítheti, mivel valszínűleg pipiskedik benne a gyerek...de nem akarok itt nagyon "szigorúnak" tünni. Sok esetben biztos nem okoznak ezek semmi bajt. Mindenki eldönti úgyis.
Csilla, ahogy Bogyra is írta, meg már én is anno a plédben hintázásnál, hogy ezek az egyensúlyi ingerek nagyon jól fejlesztik az idegrendszert. Nem akartalak lebeszélni a vásárlásról, bocs :oops:

Nálunk is fogzás van...nekem jön a bölcsességfogam :lol: A várandósság alatt elindult, aztán megállt, s most újra jön, már kint van a fele :lol: 8)

Kép
ági_bp

Sziasztok,

Hát én néha azért vagyok kétségbe esve, hogy az én kölköm meg állandóan alszik!!! :shock: Ő napközben minidg pontosan 1 órát szunyál két kaja között!!! :shock: :) Bár vissza fogom még én ezt sírni!!! :roll:

Szia Eliza, nagyot nőtt Domcsi! :)

Niki nagyon jó ez a kép, igazi feeling! ;)

Jaj lányok jővő héten nem tudom mi lesz, ugyanis tesóm talált munkát 4 órában délután, és eddig úgy volt, hogy Milán (2 éves) a szomszéd nőnél lesz, ismeri, szereti őket Milán. Erre tegnap benyögte tesómnak a nőci, hogy hát lehet, hogy majd pár órát a férje fog vigyázni Milánra, mert más babysiti állása is van. Annyit tudni kell férjről, hogy állandóan vagy öngyilkos akar lenni vagy válni akar...no comment innentől kezdve. Úgyhogy tesóm nem lelkes az ötletért...érthető módón. És mivel ők Érden laknak, a munkája meg Budaörsön van, ezért most Budaörsön próbál találni babysittert, csak éppen ő havi 20-at tud fizetni (a szomszéd nőnek ez jó volt) arra a 4 órára amíg ott gyerek. Lényeg a lényeg, amíg nem talál sittert itt lesz nálam Milán!! És hát nem 4 órában hanem 6-7 órában, mert mi meg ugye Szigetszentmiklósón lakunk. Nálunk nagyszülők használhatatlanok, a férje szüleit is inkább hagyjuk!! Szóval hogy fogom én ezt bírni nem tudom!!! :shock: :shock: MIlán rohangál, üvölt és pakol (annyira nem vész, de hát mégiscsak egy mozgékony kölök), amitől Ricsike rendszerint sírni szokott...de hát ki segítsen a tesómnak ha nem én??? Mit tud mást csinálni??? NIncs elárasztva lóvéval, a bölcsikbe nem veszik föl a gyereket, a magán nagyon drága!!!! Kicsit rettegek az egésztől, pláne, hogy jövő szerdán kap Ricsike szurit és utána elég nyűgös.
Esetleg ti nem tudtok valakit Budaörsön, aki megbízható és bevállalná Milánt 4 órában? A Terra parkban fog dolgozni tesóm...ha talál valakit, ha nem akkor kilép és ennyi volt. Elég nagy kiesés lesz így is ide elhozni a gyerköcöt és vissza!!! Hmm....kemény. És hát tudom nem nagy pénz, de hátha valakinek még így is megéri. Ha valamit tudtok szóljatok, ok?
Én meg nem tudom mi vár rám!! :shock: :)
Lehet itt fog eldőlni, hogy kell-e kistesó hamarosan vagy sem! :lol: :lol:

Ricsike a fogacskájával egész jól elvan, úgy értem nem sír sokat, vigyorog, most már jobb kedve van, 2 napja amikor áttőrt akkor volt nyűgösebb és egész nap cipelnem kellett!! Derekam hadd ne mondjam, hogy elment szabadsagra!!!! :? :roll:

Na mentem valami ebédet próbálok kreálni, bár mindjárt letelik az 1 óra és ébred Ricsimicsi.

Kép

Kép
lorcika

Lányok az éjszaka eseményeiről muszáj beszámolnom.

A szoptatós anyuka kocsit mentett!!!!

Éjszaka 2 körül kimentem a konyhába fejni, majd a szobában kinyitottam az ablakot. Egyszer csak látom (ablakból látni a parkolót és a kis játszóterünket), h. egy számomra idegen sunyin járkál megy át a homokóz mellett az egyik kocsihoz.
Akkor még le sem esett, h. a felettünk lakónak az autóját szemelte ki.
Szal gyanús volt, h. a srác olyan tétován, sunyin, körbe-körbenézve nyitja az autót. Na mondom, ez feltöri éppen. Ébresztettem Ferit, az rögtön elkezdett öltözködni, h. lemegy. én meg hívtam Anitát, h. épp most törik a kocsitokat. Nah, szegény, ő egyedül van most a fiával, a férje hajón dolgozik kintt. Amint kicsit magához tért hívta a rendőröket, meg leüvöltött a srácnak, h. hagyja békén az autót. De előtte a srác még a motorházban babrált. Aztán a kiablálásra megijedt és elkezdett szaladni, de úgy, h. valami volt a kezében. Gondoltuk, biztos az aksit lophatta ki. Mire Feri leért már futásnak eredt. Feri utána. Na nagy izgalom, közben megjöttek a rendőrök, akik megállapították, h. aksi a helyén van, valószínű egy kis komputerrel futott, azzal akarta beindítani a kocsit. Szóval el akarta lopni. De szerencsére én észrevettem. Szóval mák.
Ma du. elszállítják és megnézi egy szerelő, mennyi is lesz a szerelési költség.
Pedig csajok ez egy tök normális környék. Sosem hittem volna, h. itt ilyen előfordulhat.
Szóval a szoptatós anyuka tolvajt fogott.
Ez a nap sztorija. De szerencse a kocsi megvan.

Kép
niki30

Lorci, nem vagy semmi, hallod. Bevállalós vagy. És szép tőled, h. elvállaltad.
Majd mesélj, jó?!

Kép
niki30

Niki! A szupermami, sőt te vagy a She-woman az univerzum hősnője! :)
Hát igen, nagy dicsőség. De mondd meg az uradnak ne futkosson tolvaj után, mert az nem egy életbiztosítás. A szomszédunk még régen, éppen arra ment haza, hogy betörők vannak a lakásában, nahmost halottakról vagy jót vagy semmit... :( Legurították szegényt a lépcsőn.

Lorci!

Én szívesen elvállalom egy pár napra a héten, ha gondolod. Szóval ha te már pihenni szeretnél.... akár oda is mehetek hozzátok és kiviszem a játszóra vagy ilyesmi. Énnagyon megértő vagyok ilyent tére, ugyanis egyedül neveltem jó pár évig Gergőt és bizony apénzt nem erre fújja a szél, szal dolgoznom kellett érte...

KépKépKép
bogyra

Munkaidőben kummatok egy kicsit,babucit leraktam,most gyorsan írok,tegnap volt egy csaj nálam 6 éves a kislánya,és neki varrok szüreti bálra ruhát,tök jól elvolt a kislány amig itt voltak,aztán mielőtt elment elővette a matricás füzetét,és kisedett belőle egy Füles szamár matricát és odafordult hozzám,:-elfogadod tőlem ezt?(erre megjegyete a mama,hogy most gyűjti a matricákat és akit szeret annak ad egy matricát)persze majdnem elsírtam magam,és oda ragasztottam ahová lerajzoltam a ruháját,nagyon boldog volt!!!!! :) :) :) megható,hogy egy 6 éves gyerekbe hogy szorul ennyi értelem és szeretet.Jól esett.
Niki az hogy Emma hercegnő duzzog ,nálunk is játszikpl.ha dolgozom,vagy vannak nálam és egy-két órát anyával van Martin mikor bemegyekés átölelem mereven anyát nézi,rám se bagózik,vagy ha az apja nincs itthon hétvégén akkor vasárnap este kell egy fél óra mire rámosolyog,persze addigra apa már fejen is áll hogy nevessen már rá a fia,azt se tudja mit csináljon ,hogy kiengesztelje.
Ők igenis duzzognak,és ez nem vicc.Nekem meg szakadjon meg a szívem,hogy nem vagyok vele,és gyötörjön a lelkiismeret miatta.
Ismerem az érzést,nálunk ez már minden napos!!
van ,hogy komolyan bele vagyok betegedve,és ostorozom magam,hogy milyen galád anya vagyok,de sajnos nem engedhetem meg azt a luxust hogy ne dolgozzak,egyszer majd ha nagyobb lesz elmondom neki,hogy érte is tettem,remélem megérti majd.
Lisa tök jó ,hogy jöttél,már épp hiányolni akartalak,pláne a hóforduló miatt,hiszen Martin És Domcsi egy napon születtek,ezúton boldog hófordulót nektek,és tündéri a fiad!!!
Úgy emlékszem rá,reggel felkúsztam a netre és olvastam ,hogy megszületett Lisa babója,mindenki újjongott,tök szupi,erre beírtam,hogy nekem meg 10 percesek a fájásaim,és itthon vajúdgatok,már nem tudom ki volt,de határoottan emlékszem,hogy megkértek,hogy egy napra csak egy babát időzítsünk,mert az utolsó idős kismamáknak ez túl sok egy napra.
Ti kezdtétek a 4.-ét és mi zártuk.
És ez már 5 hónapja volt....annyira megy a idő.
tényleg rohan,és én is,mert van még varrni valóm,puszi nektek

KépKép
riella77

Niki szuper vagy, halasak lehetnek Neked! En is ilyen szomszedot akarok! :D

KépKép
horilda

Ilda :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Gyerekek, a nagymamám bekapott valami dilibogyót.
Felhívott a minap és 5 perc után mondtam, h. mama mennem kell, azt hiszem felébredt Emma (sírt természetesen).
Erre anyukámnál kiverte a balhét, h. én milyen vagyok, h. csak úgy leteszem a telefont, mikor a gyerek nem is sírt (szerinte) és h. ezt még megbánom és semmit nem fog venni Emmának.
Mondjátok meg, ez normális reakció?
No komment.
Nem hittem el. :shock:

Kép
niki30

Niki hős vagy!!! És a párod is! :) :)

Bogyra köszi, de pont most beszéltem a szomszedassznnyal (nem a verekedős. Őt láttam és elől hiányzik egy foga!!! :shock: ), akinek a kislánya egyidős Milánnal és ha majd nem bírom, átdobom oda a kölköt. Közben tesóm is hívott, hogy már talált is valakit, most megy találkozni vele..szóval pörögnek itt az események. Attól függetlenül összefuthatunk majd valamikor, te Budafokon laksz, ugye? :)

Na elkiabáltam, hogy Ricsike viszonylag jól tűrte a fogzást, mert az előbb aludt el egy kiadós sikítós sírás-rívas után!! :shock: :( Szegénykém csak tömi a szájába a kezét és láthatóan az sem esik jól, ha masszirozom az inyét! :(

Riella örülök, hogy voltak érdeklődők, biztos beindul majd a dolog.

cscsi által felrakott hinta nekem tetszik. Ez tényleg jó?

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Nem budafok, de majdnem :) Itt vagyunk budafok mellett nem sokkal... szal a camponátol mondjuk 5 percre. Vagy a campona és a moric között... ha még valaki nem lőtte volna be. :)

Huhhh, ez a fog dolog.... Levike is hol ilyen hol olyan, néha csak tömi a kezét és felsikít, máskor nyügöl és utálja ha piszkálom az innyét, megint máskor meg imádja ha aszájába túrok és liternyi nyálakat folyat az ölembe... ki érti ezt?

Most is nyügöl, megyek megzabbantom!
Figyu, nektek kacag a gyerkőc mármint hangosan???

Levente, ha kacag, akkor is pont olyan hangokat mint amikor panaszkodik, úgy nyökög, és hhhöööhööög ! :shock:

Gergő ilyenkor már gurgulázot. :)

KépKépKép
bogyra

Riella, szia! :)
Nektek is boldog hónapfordulót, igaz, csak holnap lesz, de hát azért sosem árt, jobb később, mint soha! :) Vagyis ebben az esetben, jobb előbb, mint soha! :) Nagyon elment 5 hónap, látod? Nem semmi! :)
Hogy vagytok? Minden rendben veletek?

Puszika

Kép
elizabeth25

Jaj lányok, képzeljétek nosztalgiáztam egy kicsit! :) Most olvastam vissza, mikor irtam nektek, hogy nemsokára szerintem szülök, meg mikor küldtem VedresAndinak, meg Horildának az sms-t :), és könnybe lábadt a szemem, olyan aranyos , kedves dolgokat írtatok, meg azért, hogy ennyire szorítottatok! Ez az eddigi legjobb csapat itt a b.neten! :) Remélem sokáig együtt maradunk lányok! Igyekszem minnél többször jönni már mostanában, igérem! :))

Kép
elizabeth25

Ricsike csak akkor nem sír, ha cipeljük. MOst apa a soros. Valaki írta valamikor, hogy 4 hónapos koruk után "elromlanak" a babák!!!!! Ugy ez nem igaz? Ugye most csak a fogacskája miatt nyügi? Ugye visszaáll a régi rend és béke lesz és nyugalom? ÉN ERRE NEM VAGYOK FELKÉSZŰŰŰŰLVEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :oops: :roll:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

20 fogat növesztenek.... szted mikor lesz itt rend újra??? :D :D

KépKépKép
bogyra

Lorcika, teljesen megértelek. Nolcsi 4 napja alig alszik éjjel, órákat üvölt, sír, nyöszörög, néha még kézben is nehezen nyugszik meg. Mindig azt kérdem magamtól, hogy mit csinálok rosszul? :cry: :cry:
Párom 24-24 ben melózik, amikor itthon van, akkor is hulla vagyok, mert nappal, mikor Nolcsi alszik(mert ugye addigra kifárad), akkor én is beájulok egy-egy órára aludni. Reménykedem, hogy csak a foga és a nátha miatt ilyen nyűgős, és hamarosan visszakapom Noel 1.0-t, mert ez a 2.0-ás verzió sajnos nagyon kifáraszt, és néha gonosz anyaként a világból is kirohannék :oops: :oops:
Szóval drukkolok hogy hamar túl legyünk rajta, a többieknek meg legyen sokkal nyugisabb!!!

Márti

Kép
horpika

[quote="bogyra"]L írta:bogyraorci!

20 fogat növesztenek.... szted mikor lesz itt rend újra??? :D :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Ezt ugye csak vígasznak szántad? :wink:
De azt mondják, nem mindegyik viseli meg egyformán őket. Az alsó kettő, meg az első rágófogakat olvastam gázosnak, másutt viszont a felső két metszőt írják rosszabbnak. Nem tudom, szerintem a gyerekekkel együtt a szülők is megszenvedik :?

Kép
horpika

Nagyon benne vagytok a fogtémában.
Én úgy tudom, h. csak addig szar, amíg át nem törik, utána már nem fáj nekik.
Emmának a felső kettő úgy tört át, h. észre sem vettük. Nyálzott, ennyi.
Anya kapott ma a tescoban két melltartót+zoknikát.
Ja, és kész lettek a képek, képzeljétek 300 db kép nem egész 3000 Ft volt. Jó mi?

Kép
niki30

Niki, neked aztán tényleg van lélejelenléted! bakker, én nem tudtam volna, mit csináljak :oops: ez a cím meg nagyon jó szöveg: szoptatós anyuka... :lol:
mamádon tényleg vmi dili lehet :shock: :? mert azért biztos ő is felnevelt legalább egy gyereket és azért tudhatja h az mivel jár. azért is meglepő a dolog, mert az idősek általában toleránsabbak szoktak lenni az ilyen babás dolgokkal - legalábbis én eddig így tapasztaltam.

képzeljétek, engem pl múltkor két néni maga elé engedett a boltban a 10 zsemlémmel, meg Viktóriával. tök jól esett!

és jó minőségűek a képek? mert karácsonyra én is akarok legalább három albumot csinálni - egyet-egyet a nagyszülőknek, meg magunknak. és hát az nem kevés pénz az eddigi best ofokból... :roll: hol is van ez a szuper hely? úgy emléxem, már beírtad, de nem jegyeztem meg :oops: azért 300 fotó az nem semmi!!! :shock:

no, úgy tűnik, mi már fogatlanul fogjuk átlépni a féléves életkori határt :shock: :lol: mondjuk sógornőmék gyerekének 1 éves korára csak 2 foga volt :shock: lehet, mi is így nyomjuk majd. mondjuk, nem is bánom h van egy kis pauza, mert az első 4-5 hónap elég húzós volt nálunk egyéb, ismert okokból :roll: :wink:

ági, fogzás :lol: remélem, nem fáj... :roll:
Vendég

Doo, jah, volt lélekjelenlétem, de legfőképp azért, mert F. is itthon volt.
Mamám az egy külön eset. Hiperszuper érzékeny még öreg korára is. Nagyon jó fej is tud lenni. Imádja Emmát, össze-vissza vásárol neki. Ráadásul többször megjegyezte, h. ezt az unokát várta eddig a legjobban és mindig hangoztatja (halkan), h. én vagyok a kedvenc unokája. Tudom, ez gáz, de mit tudok csinálni.
:oops:
De tudod az a legszomorúbb, h. rám haragszik, mégis Emmán akarja leverni, azzal, h. nem vesz neki semmit. Most mondjátok meg, nem gyerekes? Egy 4 hónapos baba. Áááááhhh.

http://fotoalbum.hu/
No, itt kell regisztrálnod. Nagyon jó minőségűek. Épp előbb rendezgettem. A család is kap, mindenki (tesók, nagyik, szülők).
És itt lehet csináltatni naptárat is meg mindenféle ajándéktárgyakat fotóval. Tök jó. Mi a naptárra megyünk karácsonykor.
De az album ötlet is nagyon szuper. Na itt megrendelhetitek a képeket baráti áron.

Na dolgoznom kell. Sajna hoztam haza melót és esténként ez a program. Fasza.:(

Kép
niki30

Doo, jah, volt lélekjelenlétem, de legfőképp azért, mert F. is itthon volt.
Mamám az egy külön eset. Hiperszuper érzékeny még öreg korára is. Nagyon jó fej is tud lenni. Imádja Emmát, össze-vissza vásárol neki. Ráadásul többször megjegyezte, h. ezt az unokát várta eddig a legjobban és mindig hangoztatja (halkan), h. én vagyok a kedvenc unokája. Tudom, ez gáz, de mit tudok csinálni.
:oops:
De tudod az a legszomorúbb, h. rám haragszik, mégis Emmán akarja leverni, azzal, h. nem vesz neki semmit. Most mondjátok meg, nem gyerekes? Egy 4 hónapos baba. Áááááhhh.

http://fotoalbum.hu/
No, itt kell regisztrálnod. Nagyon jó minőségűek. Épp előbb rendezgettem. A család is kap, mindenki (tesók, nagyik, szülők).
És itt lehet csináltatni naptárat is meg mindenféle ajándéktárgyakat fotóval. Tök jó. Mi a naptárra megyünk karácsonykor.
De az album ötlet is nagyon szuper. Na itt megrendelhetitek a képeket baráti áron.

Na dolgoznom kell. Sajna hoztam haza melót és esténként ez a program. Fasza.:(

Kép
niki30

niki, de jól látom h innen továbbléptet a fotómarket weblapra? 35 Ft-ot írnak képenként. azt nem találom annyira olcsónak. v van vmi kedvezmény? azt nem láttam :roll: a naptár persze, az a másik ajándék mindenkinek :wink: remélem, össze is tudjuk hozni.
jó munkát!:wink:

előbb elfelejtettem: fogzás-nyügire létezik borostyánkőlánc - nekünk is van. én mondjuk általános nyügi miatt vettem - de úgy néz ki, mintha arra is hatna. legalábbis mióta nyakláncban nyomjuk, Viktória tündi-bündi. volt visszaesés, de azért úgy 1 hónapja már elég jókislány! és azóta van a nyaklánc is :shock: a férjem még cikizett is, amikor megvettem h ennyire el vagyok keseredve?! de ő is észrevette utána h nyugisabb lett bébica.
másik: homeopátiás chamomilla vulgaris bogyót is javasolnak fogzási fájdalmakra. úgy emlékszem h CH15-öst, de ha vkit érdekel, esetleg megnézem. ártani végülis nem lehet vele...

na, jó éjt!
Vendég

Niki, Emmanak már kijött a felső két foga? :)

Kép
elizabeth25

Hali!

Nolcsi ma 4 hónapos, juppijeájé!!

És tudjátok, mellik foga jött elő? Az első örlőfoga jobboldalt!!! Látni és érezni is! Ezért volt olyan nyűgős napok óta. Nagyon megkínozta szegényt! És érzem a kezemmel, hogy a másik oldalt is napok kérdése, és gyün elő! Csak hát előbb jönnek neki, mint a metszőfogai???? :shock: :shock: :shock:

Márti

Kép
horpika

Domcsinak, Martinnak és Nolcsinak boldog hófordulót! :D :D éljen, éljen! :D
Vendég

Jó reggelt!

Horpika boldog hófordulót Noelnek (a vonalzó csak nem akarja a jó időt mutatni? :D)! Hát az őrlőfog az biztos is kemény lehetett. Szegénykém! :(

Ricsikének mindjárt jön a második alsó metsző is, mert nagyon duzzadt és szinte látom a fehérséget. Hajnali 5-kor felsírt, lehet a foga miatt, de egy kis szopival visszaaludt egy órácskát, aztan megint kelt, fent volt egy órát és most ismét alszik! De amíg fent volt elég morci volt!!! :? Én csak azt tudom, hogy amikor nekem jött ki a bölcsesség fogam, hát ajajajj!! De Ági erről most mesélhetne most! :? Nem kellemes a fogzás! :? :roll:

A chamomilla vulgaris-ról hallottam,de ha bogyó akkor hogy adod be? Összetöröd és tejcsiben? :shock:

Na megyek kezdem a napot! Összedobok egy paprikás krumplit gyorsan!
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Bizony, Domcsinak és Martinnak is nagyon boldog hófordulót, nőjenek nagyra!!!

Kép
horpika

sziasztok!

chamomilla C15
érdemes kis kúraszerűen szedni, azaz 3 napig 3x1 golyó, 3 napig 2x1, 3 napig 1x1 golyó. Babáknak úgy kell adni, hogy kis műanyag (nem fém!!) kanálba teszel forralt vizet és abban oldod fel a golyócskákat. Előtte-utána fél órával ne egyen-igyon a gyerkőc.

Marcinak is áttört a 3. foga (baloldalt fenn), és a mellette lévő felső is napok-percek kérdése.

Niki, nem semmi a sztori. :shock: :lol: mire jó az éjszakai fejés :D

mentem vasalni :? :?
Vendég

Doo és horpi, köszi Domcsó nevében is! :)

Martinnak is boldog hófordulót úgy szintén! :)

Hogy vagytok ma lányok? Domó kb. három-négy napja nagyon nyűgös, beleakartam nézni a szájacskájába, de elég nehéz, mert tudom, hogy jönnek a fogacskák, de azokután amit irtatok, nem veszem biztosra, hogy az alsó kettő fog először kijönni! :)

Tényleg, közületek tervez majd a későbbiekben valaki második babát?

Kép
elizabeth25

Helyesbítek: MINDEN HÓFORDULÓS BABÁNAK SOK SOK MINDEN JÓT! ;)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Lorci!
Én úgy szoktam Levinek homibogyót adni, hogy kértem a patikában e 2ml-es fecskendőt, abba teszek pici forralt vizet meg a golyót, megvárom még feloldódik és belenyomom a szájába. :shock: Így nem folyik mellé. Szép lassan eresztem a szájába, ahogy szopni tudja! :)

Hát a fog nálunk még minidg egy fehér pötty csak az innyén. Nem is vágyom fogakra, most többet szopizik mint eddig, így is akkorákat harap... :twisted:

Most ő is épp alszik.

Képzeljétek tegnap kimostam az utolsó adag bálásruhát... ma kivasalom, felnyomom teszveszre és KÉSZ vagyok!!!
És már tök sok mindent eladtunk! :)

Liza!
Igen tervezünk kistesót legkésőbb jövő szept-okt be is akasztjuk :) :oops:

Ha csak tegnapelőtt nem sikerült, megfeledkeztünk a védekezésről... :oops: Tudjátok nekem spirálom volt előtte, íg yhiába készítettük az ágyhoz az óvszert, ott lapult végig, majd nagy megdöbbenve vettük észre hogy húúú basszus! :)

KépKépKép
bogyra

Szia Niki!

Megnéztem ezt a fotóalbum.hu-t. Hét igazándiból csak a legkisebb méretet éri meg itt előhivatni. DE nagyon szuper az oldal és már tudom, hogy mit fognak a nagyszülők karácsonyra kapni. Olcsó is, és rendkivül látványos.

Köszi az ötletet.

Azt még meg akartam kérdzni, hogy Te miért fejsz éjszaka. Olyan sok tejed van?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

bogyra, hihi óvszer :lol:

én is műanyag fecsivel adtam enyémnek mindenféle homit v esetleg szemcseppentővel is lehet, mert fontos h cseppenként kapja a baba - náluk ez helyettesíti a szopogatást, uis a homeók lényege pont az h a szájnyálkahártyáról szívódnak fel, ezért is nem lehet előtte enni-inni-fogatmosni (utóbbit nem a babóknak, persze). de állítólag ha egyesével adja be az ember a golyócskát, akár az is működhet - nekünk nem ment, mert kilökte a nyelvével Viktória.

bogy, különben megnéztem az oldaladat és tényleg jó! bakker, arra gondoltam h hogy a túróba volt időd ennnnnnnyi cuccost kimosni, teregetni, vasalni, fotózni bébi mellett :shock: :shock: hát, asszem áramszünet idején simán helyettesíthetnéd paksot... :lol:
Vendég

35 FT-ért éri meg?
Vendég

Hófordulós babók! Éljenek, éljenek!
Domcsi, Noel és Martin!!!

Van még valaki?

Vanda, örülök, h. tetszik az oldal.
Jah, lehet, h. csak a kis kép éri meg, passz. Az 9 Ft.

Azért fejek, mert van, h. 5 órán keresztül nem ébred meg Emma (ez ritka) és akkor érzem a cicim, folyik össze-vissza és akkor fejek egyet. Aztán amikor kel éjjel, akkor csak úgyis nyugi cici kell neki vagy csak szomjas, tehát elég az ami benne maradt.

Doo.
http://www.fotoalbum.hu/info/infopage/sizes.html
Itt vannak az árak.
Tényleg csak ajánlani tudom csajok. Nem mondanám. A 9x13as méret ugye a legkisebb (albumba hibátlan) és tök jó minőség. 9 Ft-rt!

Kép
niki30

A hajhullásból már annyira elegem van. Tele van a hajammal a lakás.
Utááálom!! :x

Kép
niki30

Sziasztok Lányok!
Bocsi hogy pofátlanul ide írok :oops: én a 2007-ben fogok szülni topicból vagyok, csak szeretném kérdezni mert a ti babáitok egyidősek az én lányommal.
Nektek megfordult már a babó? Kicsit elvagyok keseredve miatta, mert még a jelét sem mutatja és 12-én leszünk 5 hósak, ilyenkor azért már kéne nem???? Előre is köszönöm a segítséget!!!!
És tényleg ne harizzatok hogy írtam!
Vendég

bacsbern!

Levente sem fordul meg, de viszont mindkét oldalára forog, a lábát felhúzza bekapja, hason tartja a fejét, és felül.

De szerintem ezen nem kell aggódni, valéaki nem is forog, hanem egyből mást csinál.

KépKépKép
bogyra

Szia bacsbern! :)

Nekem Domó forog már mindenfele, mint egy ringlispír, nem lehet sehol ott hagyni egyedül, mert kis izgága...kis...nagy! :)

Niki, nekem is marhára hull a hajam, teljesen kész vagyok! Nem tudom meddig lesz ez még igy! :( Nekem kb. három-négy hete kezdődött! :( Meddig tart ez valaki tudja????

Kép
elizabeth25

Addig masszirozgattam Ricsike ínyét, míg komolyan mondom az utolsó kis hártya is átszakadt és a második metszőfogacska is tart kifelé!!! Ricsike ezt annyira nem díjazza!! :( Azt hiszem én sem fogom szoptatásnál!! :shock:

A paprikás krumplim inkább paprikás krumplipürére hasonlít, mert kissé (eléggééé) szétfőtt!! :shock: :D Nem baj! bébipapi a családnak, majd kikanalazzuk! :D :D

Babcsern ne aggódj ha nem forog a babód,majd beindul. MInden baba másképp csinálja!! ;)
Ricsike hosszú kihagyás után most megint fordul a bal oldalára, aztán hasra! Tegnap kezdte és most aztán hibátlanul megy! :) Mondtam már, hogy nem csak, hogy az ÉN babám a legeslegszebb, de még ráadásul a legügyesebb is?? :lol: :lol: :lol:

Ez a homeos bogyó jobb, mint a Dentinox gél? Bár kentem az ínyemre belőle, de kb 50. másodpercig éreztem egy pici zsibbadást, nem tudom babáknál ez tovább tart-e!

A hajhullásól végem van! Ricsike szájából szedem ki a hajam, kezéből, kajából...most majd biztos a paprikáskrumplipüréből is!! :oops: :oops: :oops: Remélem marad is valami. Bezzeg amikor be kell szárítani, akkor nem kevés!!!! Az még mindig fél óráig tart!!! :roll:

Csajok én nem karikáztam 100 éve!! Pedig biztos gyakorolni kellene...de este nekem már minden bajom van, a fenének van kedve hozzá! :shock: :oops:
Pedig majd kéne kistesó (pláne a szocpol itt lebeg a fejünk felett, mondjuk még van 7 évünk...vagy 6?) Na mindegy, szóval kistesó kéne...csak még meg akarom várni Ricsike milyen 1 éves lesz, ha a fa tetejéről szedem le, és gumipókkal kell lekötnöm, hogy ne rohangáéjon :lol: , lehet hogy megvárom az ovit! :D Bár sokat nem akarok várni, mert már így is vén tyúk vagyok!!! :oops: :oops:

Na lehet bekanalazok egy kis kaját, amíg szunnyad a babszi! :)

Kép

Kép
lorcika

bacsbern, én azt mondanám h beszélj egy gyógytornásszal. tőlem a doki, a védőnő és egy gyógytornász is 4.5-5 hó körül elég nyomatékosan kérdezte h de ugye már forog gyermekem. és ő szerencsére igen. de látom h te bp-i vagy - ott ráadásul minden könnyen elérhető. sztem lehet h kell neki egy pici fejlesztés aztán mindjárt pörög-forog, mint annak a rendje! :wink: sztem ne kenődj el, fordulj hozzáértő szakemberhez. aztán majd írd is meg h mi lett!!
Vendég

Ez igen, kisteso project mar fejben nagyon megy latom! :D
Mi meg nem tudjuk, valahogy meg nem foglalkoztat, de erzem hogy fog.

Elina nagyon csipi a muzsikat, nyugoskodott, jo hat mindjart eszunk, ilyenkor mar kicsit nyaff-nyaff, aztan benyomtam egy kis bulis zenet, es csak bamul a hangfal fele.

Nalunk az ejszakak meg mindig alom szuperek, este fel 9-tol reggel fel8-8-ig, hihetetlen, en mar kezdek arra gondolni, hogy ennek biztos hamarosan vege lesz, bar mar egy-masfel honapja tart folyamatosan.

Tudom szemetseg, de mar nagyon nehezemre esne kelni ejjel, na befogtam... :oops:

Nalunk akkora kod van, undorito, azert majd setazunk egyet.

Ugy dontottem hetvegen megprobalom a krumplipuret, ha nem lesz vele gond, akkor par anpra ra a sargarepapuret is, remelem jol fogadja majd.
Van egy konyvem: Csecsemok szakacskonyve cimmel, abban leirja mikor mit, hogyan keszitsuk, majd azt kovetem, a vedonovel is kene azert beszelnem.
Az alma es az oszibarack mar jol csuszik. :D

KépKép
horilda

Lányok!

Tudja valaki, hohy hol lehet NEXT baby ruhákat kapni Magyarországon???? Lehet egyaltalán?

Köszi

KépKépKép
bogyra

Hali!

Nolcsi megkapta a 4 hónapos szurit, nem sírt, totál jól viselte. Súlya 6320 gr, megdupláztok a súlyt, amivel hazajöttünk!

A fényképes cuccos nagyon ötletes, köszike!!

Márti

Kép
horpika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?