2003.06.02 11:22
2003.06.02 11:22
De mikor rákapott a cicire, akkor már rendesen szuszogott, ahogy szokott. Remélem ma éjszaka nem lesz ilyen. Ráadásul 5 órakor is evett volna, de a melleim pedig plöttyedtek voltak, és nem is lakott jól. Innentõl kezdve nem aludt, csak forgolódott. Csináltam neki tápit. Szó szerint benyakalta, és alud tovább.
2003.06.02 12:44
Petra a ma hajnali szopi kozben tok hangosan szuszogott, szipakolt, aztan cseppentettem anyatejet az orraba, erre kitusszentett egy kicsit veres meretes trutyit. Ettol megszunt a szipogas. Reggel mielott felebredt, hallottam, hogy szuszogva lelegzik (maskor nem szokott), ugyhogy aztan ujra orrcsepp, es megint trutyitusszentes. szerencsere laza nincs, es jo a kedve.
Dokineni szerint natha (telefonon beszeltunk csak) de szerintem a nathanal kezdetben inkabb hig orrvaladek van, vagy nem? Petrae meg teljesen szilard (bocsi, Myssnia csalad
).
Szerintetek ilyenkor mar van esely a fogamzasra? Mert ha nem muszaj, akkor meg nem szednem, hanem ovnam kis Petramat a bogyoktol... Vgeul is ha a normal hormonalis valtozasokat is megerzik a babak (kipotyosodes, stb.), akkor lehet, hogy ez is hat ra valahogy... Vagy ne agyaljak ilyesmin? 2003.06.02 13:15
En bajom!
)lett babas valaki. Szoval Te dontsd el, en szedek fog.gatlot.
Lassan valami nevet is tlalhatnank magunknak!
De mar lassan nagy fiu lesz,ugy is jon a hozzataplalas. Olyan rossz,hogy barmennyire szeretned,nincs eleg tejci! De ettol Te meg nagyon szupi Anya vagy am!!!!
2003.06.02 13:41
- és megvan az ítélet is (új billentyûzetem van, magyar, hosszú íííí vel

). Szóval epekõ
, mit kõ, rengeteg kövecske, a rosszabbik fajtából
. Szopi befejezése után mûtét, ha esetleg besárgulok, lázasan görcsölök, akkor nincs halogatás...
. Nyaralásig folytatom a fejést, ha gáz lesz - remélhetõleg nem lesz - legyen pár napra elég "hidegélelem" a lánynak. 
.
. Kocsi miatt
A forgólodáshoz grat
. Én is alig várom, hogy a lány megtanuljon hasra fordúlni, hogy önmüködõ legyen
.
. ezenfelül mivel tartozom? Komolyan! 2003.06.02 13:42
2003.06.02 14:03
De legalabb kiderult,hogy mi a helyzet! Remelem semmi sargulas, roham, ilyesmi nem lesz!
2003.06.02 14:46
2003.06.02 15:14
2003.06.02 15:44

Remélem, a cserkófa nem sínyli meg nagyon a jégverést!!!

De most már tényleg lassan kezditek a hozzátápit, és akkor nem lesz ilyen tejpara ...
2003.06.02 15:45
Nekem is szívem csücske a Peg Perego, a nagyokkal volt Milano, meg Pliko szerûség, nagyon jó! 2003.06.02 15:59
2003.06.02 16:19
!
2003.06.02 16:46
Ti mikor kezditek a hozzátáplálást?
2003.06.02 16:49
!
.
. Ha bárki valami rosszat akar az adataimmal, nem hiszem, hogy ezt fogja használni, hanem a profilban levõket, esetleg telefonszámot, cimet stb. Vagy tévedek?
. Remélhetõleg nem lesz semmi gond szoptatás alatt és "csak" utána lesz mûtét!
.
. 2003.06.02 18:23
2003.06.02 19:16
2003.06.02 19:17
.
Annyira édi! És milyen szép barna!
.
.
)? Képzeld egy rókaszemûnek és egy röfiorrúnak milyen babója lenne
.
Amúgy ez a félmosoly is elbûvölõ!
2003.06.02 19:50
Játékbaba
2003.06.02 20:24
Beki majd valaszthat a Deak fiuk kozul! Vagy csak Miki jo? Holnap szolok neki, hogy mar ne is nezelodjon, elkelt!
Aztan tessek nekem megtanitani azt a lyanyt minden szepre, jora!
(Atyaeg, milyen anyos lesz belolem!)
2003.06.02 20:34

2003.06.02 20:35
Most alszik, nem tudom, mikor fürdetek? Lehet, hogy ma kihagyjuk, már a nagyok is alszanak.
) Anyatej cseppentés tökéletes
sikeres volt, pedig szoptatott ezerrel! Csak akkor bízz a szopi fog. gátló hatásában, ha nem rendít meg egy újabb baba a láthatáron!
Sok jó pénzt kerestem vele a gyerekek születése elõtt
. Gyomortükrözés is nagyon
, tavaly nekem is volt. Szörnyû. 2003.06.02 21:01
. Úgyhogy Maca elõl eldugom a könyvet
.
. Kacagós kép nagyon édes! Úgy szeretem nézegetni ezeket a képeket, jobb lesz tõle a napom!
. Mondtam is apánknak, idén csak légiközlekedés jöhet szóba, ha tengerpartra akar menni.
. Így marad a dühöngés, ami elég rizikós egy Malackával a hátam mögött. A múltkor hetekig azt hajtogatta boldogan, hogy "hû, de sietõs, vén kecske!" Olyan ciki, biztos azt gondolják rólam, hogy mindig így beszélek, pedig nem is.
. Viszont az jó, hogy a gyomroddal nincs semmi gond. Gyogyi miatt természetesen nem tartozol semmivel
nagyon jó kis pasika!!!! De persze Õ is fiatalabb az én lánykámnál, na meg nem szeretnék összecsapni Miszikével
. Gyurinak jobbulást
!
. 
2003.06.02 21:03

Es szuper ez a mosoly. 
A tablaban szereplo adataim meg nem igazan titkosak.

De remeljuk, hamar tul leszel a muteten es utana minden OK lesz.
(Kulonben nemferjapa nagyon jo pasi...
)
CSak kar, hogy ennyi ido alatt lesovanyodott az edes Popeyes alkarja, meg a hurkas combikaja. 
). A nep csak gyult a parkolo kornyeken, en szenvedtem, mar mindenki engem bamult, de nem ment. Aztan gondoltam egy nagyot, es nyitott allapotban bevagtam a babakocsit a csomagtartoba, es a dobbent nezokozonseg szeme lattara elegans mozdulattal racsaptam a csomagtarto tetejet. Erre odajott egy no, es kijelentette, hogy ez tok jo lenne egy autos reklamfilm jelenetebe....

2003.06.02 21:04

Es szuper ez a mosoly. 
A tablaban szereplo adataim meg nem igazan titkosak.

De remeljuk, hamar tul leszel a muteten es utana minden OK lesz.
(Kulonben nemferjapa nagyon jo pasi...
)
CSak kar, hogy ennyi ido alatt lesovanyodott az edes Popeyes alkarja, meg a hurkas combikaja. 
). A nep csak gyult a parkolo kornyeken, en szenvedtem, mar mindenki engem bamult, de nem ment. Aztan gondoltam egy nagyot, es nyitott allapotban bevagtam a babakocsit a csomagtartoba, es a dobbent nezokozonseg szeme lattara elegans mozdulattal racsaptam a csomagtarto tetejet. Erre odajott egy no, es kijelentette, hogy ez tok jo lenne egy autos reklamfilm jelenetebe....

2003.06.02 21:24
Most elszorongok én középen, nagyfiam szabályellenesen ül elõl ülésemelõben, de jövõre (nagy)családibb autót kell vennünk!
Én meg az emeletre mennék aluszkálni.
Zsuzsi lányom aprólékos gonddal összeragaszgatta a papírházikót, csinált almafát is (nem nagyon látszik), másik lapra ráírta, hogy EZ A CSALÁDÉ és lerajzolt miniben valamennyiünket
És aranytollal

2003.06.02 21:37
Aniko otthonát elnézve, neki nem annyira van szüksége nyereményre, de egy serényfalvi kisfaluból jött nobadi sokkal jobban hangzik.
2003.06.02 21:40
Remelem mar el is felejtettetek!
Etetes halali lehetett!!!!
Nalunk ma nem volt termes.
Nagyon ciki volt de meg most is rohognom kell, ha eszembe jut!
2003.06.02 21:45
jo, nagyon jo!!! Danirol keszult anno egy hasonlo kep, amin meg bandzsit is! 2003.06.02 21:52
A Hippes lista engem is érdekel.
Érthetõ, hogy fárasztó a fejés, szerintem itt semelyikünk sem szeret. Én személy szerint utálok.
2003.06.02 22:02
2003.06.02 22:11
2003.06.02 22:12
.
.
! Zsombi tünemény, nyelvkidugós kép rulez!!!
. Én anno azt mondtam, addig gyötröm, amig nem megy a gyerekkel töltött idõ rovására. Úgyhogy a 6 hó után már nem erõltettem, ami lejött könnyedén, azt megkapta, de nem volt már egyórás fejésmaraton.
. És csodaszép Zsuzsid

. Úgy várom már ezt az idõszakot, biztos mindig meg fogok hatódni a gyerkõcök alkotásain, már most pakolom Malacka zsengéit egy dobozba. Õ egyelõre kizárólag mozdonyokat alkot, és napocskát fikával. (komolyan
, elõször nem értettem, miért rajzolja az orrot két vonallal, aztán megkérdeztem, és a világ legtermészetesebb hangján közölte, hogy "anya, hát azs a fika". Kénytelen voltam magamba szállni, talán túl nagy feneket kerítettem az orrtisztogatásnak
) 

, de a kezdeti fanyalgás után már nagyon lelkes. Mi szoktuk ölben ültetni a kiscsajt, mondjuk Õ nagyobb, de szerintem ha jól tartja magát, akkor egy kis ideig nyugodtan foghatod ölbe. Anna egy idõ után már nem is volt hajlandó feküdni, akkor azt találtam ki, hogy jól hátradõlve vettem az ölembe, így félig ült csak, látott is, de a gerince sem terhelõdött annyira.
. Pedig Malacnak minden este precízen benyomtam, nyilvántartást vezettem, hogy mely napokon kap K vitamint is mellé, most meg teljesen esetleges a dolog. De nemrég olvastam (talán a Kismamában?) hogy mennyi az a napfénymennyiség, amivel ki lehet váltani. Na, ez megnyugtatott valamennyire. De a legjobban egy fogacska nyugtatna meg
. 2003.06.02 23:22
2003.06.03 07:35
, aztán mikor a védõnõ elment megszoptattam, elaludt, de megint felkeltette valaki és ez így ment egész nap.

, mondta, hogy adjak neki sok folyadékot(teát
) és amilyen sokat lehet legyünk levegõn, de csak árnyékban! Köszi, heted7ágra sütõ nap mellett valahogy el kell jutnom az árnyékig nem?
10.30kor "már" le is tudtam tenni a gyereket.

, mikor elmentek beájult
. Aztán párom volt munkatársával+feleségével+15hónapos kisfiával "sétáltunk" a játszóig, majd haza.
, meglepõen jól türte, eddig mindig hatalmas bömbi volt, de most csak ici-picit sírt mikor megszúrták és utána is jó kisfiú volt, hazafele elaludt a kocsiban aztán este kicsit nyûgös volt, de egyébként OK. Láza nem volt, de azért lefekvés elõtt adtam neki germicid-c-t, hogy tudjon aludni. 3.30kor viszont elkezdett nyügösködni, így megszoptattam és utána aludt még 7ig.
MOst egész jól eljátszik a játékaival, remélem megússzuk a sírást.
Egy kicsit most elég is volt a vendégeskedésbõl.
2003.06.03 07:35
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|