Sziasztok!
Édik a bébiképek nagyon, csak még mindíg kevés!!!
Manó.
Jó ötlet, talán be is fogom vetni, de elsőbb megkérdezem apuékat meg mamáékat, hogy nékik vajon mi terem a kertben?
Te hogyan csináltad a főzeléket a gyerköcöknek?
Tehát hogy csak simán naturban sem só sem cukor, csak úgy megfőzve, aztán pici levével összeturmixolva?
Mert én így gondoltam ki, kiváncsi vok milyen lesz.
Boginak semmi baja nem lett a szuritól, sem ordítás sem nyűgi sem láz.
9kor elaludt, majd kelt szopizni fél2, fél5, fél8.
Ezek is csak szopi és alcsi tovább, így én is kafin kialudtam magam, pedig óránként keltem az ébresztőre Bogilázat nézni, de szerencsére semmi.
Ma meg ott folytattuk ahol abbahagytuk, óránként szopi kicsi játék meg szunya.
Szal nálunk semmi kül, még bekavarás sem, de talán a hidegnek köszönhetem, hogy mára beköszönt nálunk, szerintem Bogi ezért volt nyafka tegnap délelőtt, úgy néz ki, hogy ő is megérzi a hidegfrontot.
Dorka!
Már akartam írni, hogy nagyon szuper lett a táblázat, a napokban kuksiztam, nagyon ügyi vagy, senkienk nincs ilyen kafit táblázata itt a babaneten mint nekünk, GRATULA!!!, és köszönjük hogy fáradozol vele!
Balázskának meg mielőbbi jobbulást és gyógyulást!
Szegénykém, egyébként nekem is van lázkúp, de én vettem lötyit is, még multkor, a panadolt, nekem nincs szivem kupot dugdosni a kis popójába, bár lehet az hatásosabb.
Remélem nekünk még nem kell használni mostanában!
Jaj, oltás.
Én még nem tudom milyen védőoltásokat adatok majd be Boginak, én egyenlőre megvárom a 4hós kötelezőt, és hogy aztis elfelejtsük, mad utána beszélek dokinénivel ő mit ajánl, addig én egyáltalán nem kakarok semmit, elég ez neki...
Viszont magunknak az influenza ellenin gondolkoztam, Robi biztosan felveszi, csak azt nem tudom én majd felvehetem e, hogy szoptatok, de majd rákérdezünk a háziorvostól.