A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie :) Éljen, hogy végre egy normális doki! :D Kamillának +++++ 3ágyas franciaágy :lol: (na ebből lesz egy idő után a köv. "optimalizálás": 3 matrac egymás mellett a földön :mrgreen: )

Vica :) Máténak bulást és ++++++ Kap vmit rá? mármint a köhögésre? Nővérednek pedig gratulaaa! :D Akaratos Máté - ez csak erősödni fog :wink: :lol: szuper, hogy a csípője lazult! :D

Ancsi :) Örülök, hogy jó lett a keksz :D :D (már izgultam :wink: :lol: ) A pakolással meg a dobozokkal csak óvatosan! :wink: Édes lehet Lencsi, ahogy babázik, asszem kistesónak nagyon jó dolga lesz :wink: :D

Nuk :) Ezek aztán a jó hírek :D tényleg jó dolga van Rékának, wellness minden nap :wink: Mi valszeg délkörül fogunk menni Hozzátok csüt.-ön, okés így?

Indi :) Domiónak továbbra is ++++

És a Többiek merre járnak?? (nem merem felsorolni, nehogy kihagyjak vkit :mrgreen: )
denizsa

Barbi :) Szuper, hogy Angi jól van végre!! :D :D Mit jelent a felborult alvás, hogy alszik mostanság? És milyen melót kaptál?
denizsa

Deni! délben néha fél órát alszik néha 3at, de inkább az esték gázosak. nehez alszik el, s akkor is 11/12 környékén. tegnap és előtte elaludt a szokásos este 8-9 között, de ma megint fél11 (ma ugyan 3órát aludt délben) fejlődési ugrás?

Ruz! szabin lettél?
gödibarbi

el is búcsúzom. jó éjt vagy amit akartok 8) :D
gödibarbi

Jobbulást minden betegeskedőnek!

2 hét múlva megyek először NSTre, majd akkor jól kikérdezem a szülésznőt, hogy mi is a helyzet a 3ágyasokkal... tripla franciaágy elég vagány ötlet, de jó volt a múltkori emeletes ágyas is. :D

Voltam ma diabetológián, nagyon meg lettem dícsérve milyen ügyesen levittem a cukromat. Már csak 2 hét múlva kell mennem, éljen!

Ancsi, vérvétel gázul hangzik. Tőlem tegnap 3x vettek vért. :shock: 2x a cukros labor miatt, és a harmadik a köldökzsinórvér előszűréshez. Már olyan vagyok mint egy szita...

Neet: SW nem látásával már sok embert ki tudtam akasztani. :D És azzal meg végleg el szoktam magam ásni, hogy a Gyűrűk urát sem szeretem... és akkor finoman fogalmaztam. De azért léccccci ne legyünk rosszban! :lol:
kattix

SZiasztok!

Indi, remélem a hírös dokinéni megoldja Dé baját!

Barbi, éljen az egészség! Napirend meg változik, mire az ember megszokná... De ma front van (még 1 indok), P is délután kergebirka volt. 2 órát rohant folyamatosan a játszótéren, de még maradt energiája este egyet hisztizni. (Aminek úgy vetettem véget,hogy otthagytam, és nem törődtem vele, hamarosan belátta, hogy semmi értelme. De nem szokott ennyire kerge meg hisztis lenni.)

Ma nem voltunk oviban, a kirándulás miatt. Holnap pedig korán kell menni, mert reggel 8kor testnevelés van (tudnám, hog ymiért ilyen korán???) P nagyon lelkes, mert vettünk külön tornacipőt.

Ancsi, télleg vigyázz magadra, ne cipelj nehezet! Lencsi és a szopi :) P is mond ilyeneket néha, a minap majdnem félrelökte a húgát, hogy most ő. De ő 1 éve szokott le, és még élénken emlékszik a dologra. Igazi kis szopimán volt.
Savanyúságot hogyan csinálod?

Rylie, antibigyós sztori :shock: Sok + Kamillának, és neked is!

És Máténak is ++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuk, wellness :)!

B immár 6db fogacskával rendelkezik, harap is lelkesen, kenyérhéjat, répát. Meg különben is állandóan eszeget vmit a földről, nem győzök porszívózni.

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Jelentem, állatok-emberek 4-0, azaz Egérke vs Nuk 4-0... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Miután ma reggelre is elfogyott a humánus csapda tartalma, de egér nem volt benne, elkezdtem gondolkodni, hogy mi legyen... Aztán du, a fejlesztő után beakarom rakni a gyerkőt a járókáb és mit találok benne??????? Egérszart :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: (jó reklám a bulimnak :roll: :roll: ), úgyhogy gyerek összes játéka mosás, járókát (még nem) fertőtleníteni stb. De ezzel be is telt a pohár, hajrá elő az igazi csapdával, ami elvileg kinyiffantja... 2x majdnem leamputáltam az ujjamat, de az a kis szemét már 2x kiette belőle a kolbászt. Elképzelem, hogy ül a sarokban, majszolja a kolbit és közben azon röhög, hogy hogyan anyázok. Szal most gondolkodom, hogy haogy kéne odatapasztani az ennikét, hogy biztos ne tudja ellopni. Borzasztóan érzem emiatt magam, mert a legnagyobb élőlény, akit eddig megöltem a döglégy volt, de mint már írtam, az ősanya erősebb... Viszont megkértem Zoli, ha élve megfogjuk, had tartsam meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Indi:
Nagyon sajnálom, de persze TI most fontosabb, mint mi! Meg persze, hogy D mielőbb meggyógyuljon. Tudom, hogy messze van, de itt Tb-n van a tüdőszani, itt van sóbarlang gyerkőknek. Itt volt a keresztfiam is, ő kisbabának volt nagyon szörcsögős-hurutos.

Den:
OK, Gyertek :wink:

Barbi:
Pü megy

nukada

jó reggelt!

vagyok, de épphogy, lázasan, torokfájósan, Ded viszont remekül.(kopp-kopp). Sok dolgunk, szaladgálnivalónk van, ha lesz 5 percem visszaolv...

Nuk,
nektek mag drukkdrukkdrukk és hurrá Réka fejlődéséhez!!! :D :D

szép napot mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!.

Most vagyok a 21. hétben, de a mellemen és az udvarán ezek a Montgomerry mirigyek besebesedtek, de a dokik csak azt mondják, hogy ez természetes, de sztem ez nem normális. Már vagy 2-3 hónapja sebes és nem tudok vele mit kezdeni. Kenegedtem körömvirágkrémmel és az Aventnek a bimbóvédő krémével is, de hasztalan. Nagyon fáj és minden dörzsöli, ha most kellene szoptatnom biztosan a falat kaparnám.

Ha tudtok segíteni, esetleg valamelyikőtöknek volt hasonló problémája NAGYON VÁROM válaszát.

Üdv, Janka
janka1

Sziasztok!

csak 1 percre néztem be, priviket épp csak elolvastam, de ígérem hamarost fogok válaszolni, amint levegőhőz jutok kicsit :)

kérdés: ha többeknek lenne jobb az Állatkerti Játszó tali okt 9 helyett esetleg 11-én csütörtökön, akkor felőlem áttehetjük! vagy akár péntekre is, akkor már szabad leszek mint a madár :)

és a szolgálati:
a www.alexandra.hu e-könyvesboltban 35% kedvezmény van a Móra kiadó könyveire okt 3. éjfélig.
Kisvakond könyvek már 500 ft-tól, Micimackós leporellók 600-ért, és alapművek is 1000ft körüli áron: Pöttyös Panni sorozat, Boribon könyvek, Micimackó, Bambi, Abigél, Sicc sorozat, 77 magyar népmese, Frakk, A süni, akit meglehetett símogatni, Fekete István teljes sorozat, Móra F. könyvek Kincskereső kisködmöntől a Hatrongyosi kakasokig, Weöres S. Bóbita, Zelk Z. a Három nyúl, az összes Janikovszky Éva és Bálint Ágnes könyv stbstb.

most rohanok, puszi mindenkinek, betegeknek sok +++++!

votiv 8)
votiv

Janka: én nem tudom, mik azok a mirigyek, de nekem is iszonyúan viszkettek a mellbimbóim a terhességem egy részében. És kijöttek rajta kis izék, amikről azt hittem, hogy szemölcs, de a nőgyógyász mondta, hogy azok a tejcsatornák. Mert érzékeny volt a mellbimbóm, melltartóbetétet hordtam. Aztán a terhesség végére elmúlt magától. Nagyon féltem, hogy ha nem múlik el, akkor nem fogok tudni szoptatni. De elmúlt és nem volt gond a szoptatás alatt azóta sem. Igaz, jórészt bimbóvédővel szoptattam, csak kb. 1 hónapja tud anélkül is szopizni a gyerkőcöm. Szóval szerintem tényleg lehet, hogy normális nálad is a sebesedés és simán lehet, hogy elmúlik, mielőtt megszületik a babód.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Ruz: sajnos csak annyit sikerült megtudnom, hogy minden ugyanúgy működik és jár, mint gyes nélkül! Azért kell új szerződés, mert a gyes tulajdonképpen a főállás, de a munkahely nem másodállás, hanem gyes melletti foglalkoztatás... Ne haragudj, mejd még megpróbálok kérdezősködni, de hétfőn nem volt ideje a munkaügyesnek :oops:

Betegek: GYÓGYULJATOK!!!

Balu sem kezdte el a bölcsis beszoktatást, egy héttel eltoltuk, mert taknyos lett, meg néha köhög. Ugyan láza nincs, de nem szerettem volna, hogy még vmit összeszedjen! Csjom is göthösködik, Marci viszont nagyon bírja, imádja az ovit! Múlt hét csüt.-óta én viszem és semmi pityergés, hanem puszi és futás be a szobába! :lol:

Kattix: (Neet csukd be a szemed!!!) Én sem láttam még egyszer sem egyik SW-t sem :wink: Némelyikből láttam részleteket, mert a család szereti, de nem fogott meg :? És a gyűrűk ura dettó. Nagyon szeretem a fantasy történeteket, több félét is olvastam már, mondjuk filmen mindig félek ilyeneket (amit olvastam esetleg) megnézni, mert sosem olyan amilyennek én elképzeltem :lol:

Ríd: hol vettetek tornacipőt és milyent? Marcinak is kéne...

Rylie: nem semmi :twisted: Azért jó, hogy megvan a DOKI!!!

Vica: Máténak is jobbulást!

Deni: priviben megírhatnád miket csinálsz kreatívkodásból :lol: :lol: Én meg majd "lopom" az ötleteket :P Nagyon szeretnék már vmit csinálni én is, főleg azért, hogy olyankor kicsit "befordulhassak"

Indi: küldök pü-t!

Ancsi: de jó Nektek, hogy ilyen gyakran taliztok Zuziékkal, meg Zsancival, Pusz Nekik is!!
Kezed meg gyógyuljon!

Nuk: Nagyon jó, hogy ilyen szépen haladtok, és ilyen csodás sikerélményeid vannak!!!

Na, vége az ebédidőnek :?

Pussz Mindenkinek

Pocak
pocakpacni

Vica: hátipukink van Tatonka és persze szívesen kölcsön tudom adni! De ez szerintem abszolút apára való :) Merthogy spec nekem fájt a hátam közepe amikor Kamillát cipeltem, de Apjuk meg végighordozta a csajt erdőn-mezőn a horvátoknál és neki ment a dolog! Talán jobb is lenne ez Máténak, merthogy ő se egy pillepalack ha jól sejtem, nem?
Máténak is +++++++++

Macs: jobbulást!!!!!!!+++++++
Most ilyen takony-torok kórság van állítólag :(
Viszont nemtom mennyit csuklottál tegnap, de sokszor eszembejutottál, ugyanis zsömlét sütöttem...és hát....ezt a mondatot is beírhatnánk ama utolsó mondat c. könyvbe:
"Hú de finom az illata a zsöminek, dobj má egyet ide" :mrgreen:
Szal harcászati segédeszközt sikerült gyártanom :cry:
Ma újra nekifutok...talán a gyúrásnál rontottam el... :roll:

Ancsi: honnan tudom, hogy egy lisztnek mennyi a sikér tartalma???
Antibigyó: épp vasárnapig szedtük a cebexet mert volt egy kis alsó hugyúti fertőzése a dednek megen, és ezt akarta a pécsi ügyeletes tovább folytatni egy gyengített ámde hasonló típusú antibigyóval, amit immár nem szedünk, mert a házi dokink szerint baromság szedni, mert virus támadta meg a dedet arra meg nem jó az antibigyó!

Janka: nemtom mit lehet ezekkel a mirigyekkel kezdeni :roll: de pl a garmastán erre nem jó?

Votiv: a zoo-t döntsük má el melyik nap legyen, mert én ehhez igazítom a hetet!!! Az okt 9 kinek nem volt jó?

Barbi: jártál a Mantrára? FL a rektor=főgóré egyébként.

Kamilla taknyol és köhög és a hülye köhögés miatt felébredt és persze most semmi pénzért nem hajlandó visszaalvadni :?

R
rylie

Barbi,
bocsi. Nuk bulijára nem tudok menni :(

Ríd!
sok zöldséget összevásárlok, de most a húzóerő a szomszédnő volt, aki kiszedett pár tő paradicsomot és ki akarta dobni róla a zöldparadicsomokat. vettem hozzá még 1 fej karfiolt, sárgarépát, cserkópaprikát ;-), zellert, apró ubit, nagyszemű szőlő volt itthon, hagymát, fokhagymát. ezeket gusztán (nyersen, répák ilyesmik vékony csíkokra, szőlőszem egy kis csumával ollóval levágva,stb.) az üvegekbe tettem, s aztán készítettem rájuk ecetes (édesítőszeres) lét, s mindegyikre rászedtem forrón, s egy késhegynyi Na benzoáttal tartósítottam/üveg. rá a tető, s kész. máskor szilva is kerül bele, ahol a mag helyére egy fokhagymát teszek, de most nem volt a piacon. (vagy lehet még zöld dinnyét, s bármit) nem sok lett, csak 10 üveg, de elég lesz.

Deni!
a csokiskekszbe elpararoltam egy jókora darab 80%-os narancsos étcsokit, de megérte!! :D

Janka!
nekem csak olyan pattanásszerű formájuk lett, de hál' Istennek, nem sebesedtek be. sajna a körömvirágnál én se tudok jobbat.:(

Rylie,
nyugi a finom és rétesliszteknek mindig ugyanannyinak kell lenniük a sikértartalmuknak, csak ha csalnak vele, akkor onnan tudod, hogy egy bodag lesz, amit készítesz. a rossz sikértartalmú lisztekből még a nokedli is épp hogy összejön, pedig ahhoz nem kell túl sok.
ha megszokott márkát veszel, nem érhet meglepetés. valamelyik süti kifejezetten a finom, valamelyik a réteslisztből jó, és valamelyik meg mindkettőből. a sikértartalom a kelt tésztáknál fontos, hogy szépen meg is keljen. ha van bevált márkád, abból süsd a kenyeret. ha tuttira akarsz menni, akkor felezd meg a liszteket.
ezt a Cebexet asszem 1x mi is szedtük. nem tudod mi a hatóanyaga? (inkább azokra emléxem)

reggel 8-tól most végeztem, azaz most hagytam abba a pakolást. :( közben, ha már ott voltam, kitakarítottam a lakást átólcettig, meg mostam, teregettem, és Lencse visszahúzó erő volt, mert mindig visszahordta a játékait a nappaliba, s rosszalkodott, szemetelt. totál lefáradtam, megyek is pihizni.
ancsipancsi

Rylie,
látom kemény lett a zsömléd. esetleg tegyél bele kicsit több zsiradékot, és ne alacsony hőfokon süsd, hogy ne száradjon ki. minél kisebb egy kenyérféle, annál nagyobb hőmérsékleten lehet sütni. egyszer én is kőkemény pogácsákat sütöttem, mert nem tudtam, hogy nem 170 fokon kell :) 40 percig :)))))))))
ancsipancsi

Nuk, egér ellen ismerősöknek a "ragasztós csapda" jött be. Az nem Guillotin, hanem eszerűen ráragad a szerencsétlen, és nem tud elmenekülni.... ha gondolod... mert aért a járókába beleszarni azért már ölég durva... még egy egértől is.. mert ha még a gyerek... :wink: 8)
leni

Ancsi: cebex passz, hogy mi a hatóanyag...
200 Con sütöttem addig mig szép barna nem lett
illatra és kinézetre szépségesek lettek, node mint a beton :(
pakolásért nem irigyellek...

Egérvadászatban asszem Neet és Recca a profik ;)

R
rylie

Nuk,
Akkor most kinek drukkoljak?
(A mi egerünket, még a másik lakásban Leninnek hívták. Amikor humánus csapdát próbáltam venni (a csapda-boltban elmagyaráztam, hogy maradjon életben a dög egér) adtak egy ragasztócsíkot. Kérdeztem, hogy tudom leszedni a ragasztót a tappancsairól. Furán néztek és mondták, hogy összetekerem egerestül és kidobom... Persze az egér magát a foglyul ejtést túléli, de én nem egészen úgy gondoltam...
Aztán egy szürke hétköznap este egy csodálatosan formatervezett ezüst színű csoda kosárkába mászott be Lenin. Több nap után (nagyon óvatos volt, napokig csak becserkészte a szupertárgyat). Kivittük és elengedtük a pusztában. Ha a ti egereteket Leninnek hívják nem sok esélyed van :cry: Azóta biztos még okosabb!!!

Ügyelettel nagyon óvatosnak kell lenni. Mikor én kihívtam őket (nem tudtam járni, mert legyengültem vmi vírustól, P. bárányhimlős, én kb. 20. hétben) gyógymódot nem javasoltak, de mondták, hogy hiába voltam már b.himlős azért veszélyben a baba :shock: . Soha többet nem hívok ügyeletet amíg még lélegzem!

Betegek gyorsan gyógyuljanak!!!

Fantasztikus nők vannak itt, akik több fogásos étkezéseket hoznak össze!!! És kenyeret meg ilyesmiket sütnek. A sikér az micsoda? (De Zsanci te is fantasztikus vagy - hozzám a módszered évekig közel állt!!! Én csak 1-2 éve főzöcskézek.
A pizzáról annyit, hogy sajnos én egyedül megeszem egy pizzát :cry: ! Ha több önuralmam lenne, de jó lenne!!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
én is pizzát adok a Zuramnak, meg a Kölkemnek ma vacsira, csak ezt én sütöm... :mrgreen:
A sikér egy búzafehérje. Nedvességet kapva ebből alakul ki az a hálós szerkezet, ami az élesztős erjedéskor keletkező gázbuborékokat meg tudja tartani. Így tud a tészta megemelkedni, kelni. Ha ez hiányzik, akkor a keletkező gázok kiszabadulnak és a kenyér lapos, tömör marad.

Rájli,
sajnálom, hogy nem skerült... nem kell megvárni, ameddig megbarnul a teteje, épp csak pirulni kezd és intenzíve érezni az illatát.

Minden betegcsének bulást!!! ++++++++

Ma voltunk a veresegyházi CsaNá-t megnézni, őőőőőrült jóóó!!! Fülest alig bírtam hazavonszoli. Épp táncház volt, rögvest beállt ropni, aztán uzsonnázni is, aztán játszani, meg az udvaron rohangálni a gyerekekkel, akik rögvest befogadták. Amikor (másfél óra múltán) bevonszoltam a kocsiba, sirva követelte hogy "oda, oda vissza!! Baba csúszda , vissza!!"
Szóval lehet, hogy ha valahogy sikerül kigazdálkodni, akkor csana leszen belőle....
most épp reklamál, hogy "zene!!!!!" és legújabb szavaink a kukac, a gomba háááz, a szita kötö és égre valahára a Dia baba
/a szitakötőt nem én írom rosszul, Ő mondja így, szünettel, meg a gombaházat is..)

megyek, remélem este vissza tudok olvasni.......

csók

Macsek
macskanyu

Barbi :) Hú, ez az alvás tényleg jó össze-vissza, asszem Rídnek van igaza, mire kialakul vmi, már változik is :lol: Bencus is feladja néha a leckét, van hogy fél órát, de van hogy 3-at alszik du. :roll: De lényeg, hogy meggyógyultatok! :wink: :D

Ríd :) És hogy tetszett P-nek a tornaóra?

Macs :) Bulást ++++++++++++ És szuper, hogy találtatok szimpi csanát!

Nuk :) Egérke :lol: Apámék anno cseréppel fogtak egeret (féldióval feltámaszt a cserép, a dióbél persze befele, ha elkezdi hamizni a kis szürke, a cserép lecsapódik, ő meg bent marad) és hatásos volt, de én is mindig sajnáltam a delikvenst, el nem tudom azóta sem képzelni, hogy lehet félni egy egértől 8)

Pocak :) Gyerkőknek bulást! A kreatívkodás még nem nagyon halad, egyenlőre leginkább csak Bálintnak csináltam hűtőmágnest meg falidíszt, több idő kéne... tudod hogy van ez :wink:

Rylie :) KAmillának továbbra is bulást! +++++

Ancsi :) Akkor nem volt pazarlás, ha megérte :wink: :D :D
denizsa

Janka, ha tényleg gyulladt sebes, akkor jobb ha megmutatod bőrgyógyásznak sztem. Nekem is begyulladtak, de nem voltak sebesek. Az is előfordulhat, hogy vmi fertőzés v bőrgomba, de a bőrgyogyó ezt is ki tudja zárni.
egyébként pedig a Weledának van egy csodás bio emlőápoló olaja, ezt szívből ajánlom. Szerencsére már a DM-ben is kapható :)
Még egy tippem lenne, ha ismersz valakit, aki Bach virágterápiával foglalkozik :wink: (vagy ajánlhatok is vkit) van egy spéci esszencia-kombinációjuk, amit gyógyszertári Alkcéma kenőcsbe tesznek bele és mindenféle bőrproblémára csodálatos! "Új bőrt" csinál, még a pikkelysömört is gyógyítja :)

Nuk, Neetéknél ha jól emlékszem bevált valamennyire az ultrahangos egérirtó.

Rylie, Leniéknek nem jó a kedd, és még vki szólt csak most kiesett a fejemből... de elsősorban magam miatt lenne jobb áttenni, mert okt 9 a fordításom leadási határideje és finoman szólva nem kizárt, hogy aznap még dolgozni fogok :oops: :D szóval bocs mindenkitől, akkor csüt vagy péntek? de ha már a kedd le van betonozva, akkor menjetek csak nyugodtan, mi meg majd next tájm :)

Istinek is van új szava: benzintank :D

Curse, FP nyugdíj, ejha... bár gondolom ettől még dolgozik, csak már csak magánba... és akkor most mi lesz, kihez fogsz járni?

betegecskék gyógyuljanak, pápuszi

votiv 8)
votiv

Nuk,
MINDENT kipróbáltunk. ULTRAHANGOS EGÉRRIASZTÓ Obiban 2 éve kb 4000 ft volt, MEGÉRI!!! (A ragacsban élve sikított a dög, a méregtől gyerek mellett féltünk, csak lelassultak, de voltak, szaporodtak, élve elkapó nem mindig műkszik, és neked kell szélnek ereszteni, csapdából neked kell kivenni a holttestet.. egyszóval: UHs és akkor be se jönnek. Addig is mindent pakolj be a hűtőbe meg a mosógépbe, ami kaja.

Eszterben ma kullancs volt. (és nem fogad szót és vonyít és éjjeli menetek ismétlődnek 1-2-4 óra hosszan.)

Apa szarul van.

Neetnek tele a töke.

Mindenki buljon.
neet
neet

Votiv: nekünk jó a csütörtök és péntek is az állatkertre.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Szült valaki "mostanában" dr. Bálint Balázsnál vagy tudja valaki kb mennyi hálapénzt illik adni neki? És fogadott szülésznőnek?
Köszi előre is!

Ági
dbá

Csajszik!

Köszönöm az infókat a kisebesedés ellen. Most megpróbálom a garmastant és majd meglátjuk.
Mert ezek a mirigyek nem gyulladtak, csak sebesek és szárazak.
Megmutadtam egy sebésznek, de ő azt mondta, hogy nem kell ezzel foglalkoznom és nem mondott semmit, hogy mivel kellene kenegetnem. Nem is értem. Se a védőnő, se a nőgyógyi se pedig egy sebész nem tudott semmit mondani.

Köszönöm még1x!!
Janka
janka1

Macs,
Pizza receptet nem tudnál elküldeni? Peti nem ehet tejterméket, de az sztem nincs benne... És szereti, vagyis szeretné a pizzát. Persze a rátéttel is bajban vagyok.

Neet,
Miért ébred Eszti? (Ha írtad, akkor lemaradtam :oops: .)

Leni,
Hogy vagytok?

És lesz vmikor állatkertes találkozó? Jövő hétről van szó? (Olyan égő, Votiv Te pl. dolgozol és mégis képben vagy én meg mindig elkavarodom, nem tudok visszaolvasni.... Szóval jövő héten kedd vagy csüt/péntek most a kérdés?)

Macs,
Gratulálok a csanahoz, remélem bejön majd!

Indi,
Hogy vagytok?

(És kisebbik nálam megint 'hív'.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
Hú, tényleg most h írtad, még régen Másáéknál is mondtad, h tiffany lámpát tökre szívesen csinálnál :) Tök jó, h szeretsz ilyen dolgokat kézzel készíteni, szerintem 100x többet ér egy vett, drága vacaknál :wink: Én is inkább magam készítek :)
Doki dolog sem egyszerű, ha szerencsés vagyok legalább még 30 évig járhatok dokihoz (legalább a rákszűrés végett) és én megmondom őszintén nagyon nem szívesen váltanék néhány évenként, de most úgy érzem muszáj lesz :roll:

Nuk,
Most akkor lészen party? Mert én még nem tudok címet! :wink:
Éljen a lazulás és tényleg milyen jó dolga van a csajodnak :D én az évenkénti egyszeri maszírnak is már nagyon tudnék örülni :lol: Járókába egér kaka :evil:

Vica,
Azóta kiderült, h mi baja van Máténak? Bulást Nektek!!!

Indi,
Párom végül hazahozott egy billentőt. Ha érdekel, szólj és eljuttatom vhogy hozzád!
Remélem, a dokinő tud vmit okosat mondani!

Ancsi,
Csak óvatosan azzal a pakolással :wink: Lencse és a szopi :lol:

Barbi,
Szupi, h jobban :D

Ríd,
Testnevelés :shock: Nekem tutira nem vol ilyen anno. 6 fogacskához gratula :D

Macs,
Jobbulást!!! Szupi, h találtatok egy jó CsaNát :D drukkolok, h meg tudjátok oldani az anyagi részét is!! Egyébként ott mennyi lenne? Itt nálunk egész napra havi 60e lenne.

Janka,
Szerintem is inkább menjél bőrgyógyóhoz!

Állatkert nekem mindegy melyik nap!

Móni,
Ügyeletes sztori :shock:

Votiv,
Doki ügyben nagyjából annyi van, amit Deninek is írtam, h szeretnék hosszú távra dokit választani és FP már nem biztos, h alkalmas lenne rá :? De még mindig nagyon tanácstalan vagyok és rákszűrésre már nagyon el kéne mennem :roll: Sztk-s dokikat nem ismerem és néhányról már olvastam itten rosszat, a népszerű dokik a kórházban meg ki tudja, h el tudnak-e vállalni. Bár mondjuk nem tudom, h csak kismamákat nem akarták már vállalni vagy sima pacienseket is (mert ugye bár én jó ideig az utóbbiba fogok tartozni). Ha vállalnának, akkor viszont BB :)

Neet,
++++++++++++++++++++++++++++++++!!! És miért kel Eszti ilyen sűrűn?

Kis-és nagy betegeknek jobbulást!!!

Kép Kép
curse

Macs: képzeld sikerült!!!! És nyami nyami finom lett ;) Annyit változtattam, hogy végülis eszembejutott, hogy ez egy sima pizzatészta és azt én a Stahl (igy írja a nevit?) receptje alapján szoktam és mindig sikerül! Szal elővettem azt és azt csináltam annyi különbséggel, hogy rétesliszt volt a nagy része, plusz raktam bele két főtt krumplit és ami kellett plusz liszt az meg sima volt! És magasabbra raktam a hőfokot és jobban figyeltem ÉS ÉS Nagyon JÓ lett!! :lol:
CSanához Grat már csak a píznek kéne elővarázsólódnia :roll:
++++++

Monisa: szal pizzatésztában sincs tej, ha érdekel a Sthalos reci akkor átpasszíntom! Ja és a Delma light-ban sincs tejcucc, és kb harmad árban van mint a bio margarin!!

Votiv: jaaa értem! Ok nekem a csüt is meg a péntek is kiváló, csak akkor fixáljunk le egy napot, mert mint mondtam ehhez alakítnám a hét többi eseményét!

Teletökű Neet: Jáj! Még vannak kullancsok??? :o Én azt hittem azok már elszenderültek... :roll: Remélem semmi gond nem lesz!!!+++ Apák betegen néha rosszabbak mint a dedek, szal kitartást!

Tegnap milyen izgi volt a House!! :) és mivel folytatásos igy a kövi szerdán is én nézhetem Api meg altathat, hehe 8)

Rylie
rylie

Sziasztok!

Curse: nyugi, enyém (meg macsé) dokim már jóóóó ideje nyugdíjas, anyum elmondása szerint már akkor sem volt fiatal mikor mi születtünk (főorvos volt már akkor is) és azóta szinte semmit nem változott! Tehát attól, hogy nincs sztk-s rendelése, még a lányod is szülhet FP-nél :lol: :lol:

Most csak ennyi, pussz: Pocak
pocakpacni

Bocs: Macs-é :oops:
pocakpacni

Móni!
ne izgulj, ha sütök v. főzök, az más rovására megy. vagyis mondjuk akkor nem takarítok, vagy nem mosok hajat(!), csak másnap. és kenyérsütő géppel nem kunszt gatasztatni a tésztát ;-)
sonkával,kukoricával is tökéletes egy pizza, nem musz arra sajtot tenni. Lencse szinte csak a tésztáját falja.

Curse!
úgy, h maszek a doki, már nem tudod megfizetni esetleg a köv. babánál? emlékeim szerint a Faludy nem olyan drága maszekban sem.
szerintem minden dokinál érdemes próbálkozni, mert az, hogy tegnap XY-t nem vállalta, nem jelenti, hogy holnap téged nem fog. volt erre élő példa, BZS pl. simán bevállalta két v. három ismerősömet is, holott már az a rémhír járta, hogy nem vállal. főleg ha még nem is vagy terhes, szerintem nyugisan keresd fel BB-t!

Rylie,
vagy nem volt sikértartalma a lisztednek (rossz volt, v. ilyesmi), vagy az élesztő bedöglött. pl. a szárított élesztő nem szereti, ha felbontás után napokig tárolod, mert bedöglik 2-3 nap után. úgyhogy mindig friss zacsival kell elővenni. ne add fel, én ilyenkor már csak azért is..
pl. Recca sütijét 3x próbáltam meg, mire végre sikerült. azt furcsállom, hogy tök kemény lett a zsemle, mert nálam, ha nem kel meg, akkor csak sűrű, de nem kemény, hanem puha belül. úgy láttad , hogy kelt a tészta, nőttek még sütés közben is? mert ha igen, akkor túlsültek és kiszáradtak.
nálam a pizzatészta tök más, mint a kenyértészta, mert nem szeretem, ha olyan dög vastagra feljön, mint egy zsemlebuci :).

Macs!
öröm az ürömben, hogyha már fizetni kell érte, legalább frankó a hely.

Neet!
:(
fasza kis napod volt!

Janka!
hát akkor most még egy bőrgyógyásznak is mutasd meg :). a sebész nem ajánl kenőcsöt,neki a fejében már a szike villog :D
lehet, h marhaság, de gyerekpopsikenőcsöd nincs?

délelőtt vagy 2 órahosszát itt volt Bazsi nálunk, úgy, hogy Zuzit hazaküldtem közben, s a kölkök tök jók voltak, játszottak, ugráltak, ettek főtt kukoricát, haverkodtak. L. úgy lefáradt, hogy simán befalt utána még egy bébikaját (én így hívom a rizses zöldséget, amit szoktam neki néha főzni, s büvegben fagyasztani), s most durmol.

ancsipancsi

Sziasztok!

Húúú végre egy nap, amikor a ded viszonylag épkézláb időben bealvad. Eddig nem tudtam jönni a netre, mert a fiam egyrészt rám is rámragasztotta a nyavaját :evil:, másrészt meg vagy nem aludt egész nap, vagy késő délután aludt, de aztán este 11-ig se tudtuk lefektetni, vagy tegnap bealudt már délelőtt de csak éppen annyit aludt, ameddig sikerült főznöm egy spagettit, hogy enni is tudjunk. És hát hiába beteg, egész nap csak rosszalkodik, szóval vagy játszanom kell vele, vagy figyelnem, hogy milyen disznóságot csinál. :? Szóval remek napjaim vannak mostanság.

Mai napunk egész jó eddig, Bendivel együtt sikerült csinálnunk egy rakott krumplit, egész ügyesen pucolta a tojásokat, meg kente a tetejére a tejfölt . :) Aztán most alvad, bár előtte sikerült még a hajamat tépnie meg rugdosnia az ágyban, de úgy tettem, mintha aludnék és nem reagáltam, így megunta és elaludt. :lol: Így ma netezhetek is végre.

És már úgy látom, hogy javulásnak indult ő is meg én is, nagyon remélem, hogy holnap ha megyünk dokihoz azt mondja majd, hogy hétfőn mehetünk bölcsibe illetve dolgozni.

Végül is vettem ki szabit, mert nem ragaszkodnak ahhoz, hogy egyben kell kivennem, egyelőre legalábbis nem említették. És a jogi hátteret nem sikerült még teljesen összeszednem, mert hát ahogy írtam Bendi nem hagy élni és még beteg is vagyok.

Macs

Jó lehet az a Csana, ahol táncház is van. :) És ügyes beszéd miatt meg irigy, irigy. Az enyém vajon mikor fog beszélni?

Neet

Kitartás mindenhez. ++++

Enyém gyerek sose fogad szót, már kezdek beletörődni, mert akármit csinálok nem használ...én a nevelés csődje vagyok... :?

Ancsi

Jó kis délelőtt lehetett. :)

Mindenkinek aki beteg jobbulást!!+++++++++++++++

ruz
ruzicsky

na, itt vannak a savanyúk:

Kép
ancsipancsi

Sziasztok!
Sajnos orvost kell váltsak, 14hetesen.
Tudnátok nekem segíteni abban hogy ki az aki már nem vállal szülést április elejére ezek a dokik közül?
1.Barna Péter
2.Bálint Mihály
3.Barna István
4.Bardóczy Zsolt
5.Bencsik András
6.Bálint Balázs

Egyiküket sem ismerem, és gyorsan kell orvost találnom, mert lassan mennem kell megint laborra. Végigjárni nem lesz időm őket, nem is tudom melyikükkel kezdjem. :(
És lassan szülésznőt is fel kell kérjem, de az is orvosfüggő...
Szóval aki bármilyen infót tud róluk, hogy kinél ne próbálkozzak, megköszönném!
haflingi

Csáó Haflingi!

én is 14 hetes vagyok, és régi dokimhoz, Bardóczy Zsoltibához járok. ő áprilisban mindig ráér, akkor épp nincs se síelés, se más, úgyhogy érdemes nála próbálkoznod. nekem nagyon szimpi a doki, elvileg a terhesgondozási tarifája magasabb, mint mondjuk a Bálintoké (de én a többiekét nem ismerem), itt 10eFt egy alkalom, s az ultrahangért külön kell fizetni, ha azt is maszekon akarod. (az első kettőt javasolni szokták, hogy ott csináltassa az ember)
a váltással lehet, hogy lesz gondod, persze minden az indoktól függ, viszont nem szeretik a dokik elcsábítani mások betegeit. én lehet, hogy meg se mondanám, ha Szt. Imrén belül váltanék, hogy más volt korábban a dokim. persze nem válatnék, mert nagyon szeretem az orvosomat. hátrányként feltüntetendő, hogy néha igen sokat kell várni nála, annak ellenére, hogy bejelentkezési rendszer van. (van, hogy fél, de van, hogy 2 órahosszát is) előny, hogy a rendelő a MOM parkban van, ahol lehet közben shoppingolni ;-)
Bálint Balázsról annyit, hogy első babámat nála szültem, mert BZS éppen nyaralt, hasonlóan szimpatikusnak és jó dokinak tartom, mint az enyémet, de végül hű maradtam BZS-hez. egyébként első gyermekem császárral jött világra.
Kecskeméti Verával és Nyulas Jolánnal dolgozik együtt BZS, tehát ezeket a szülésznőket ajánlja, de persze mást is lehet választani. én úgy tudom, ha BZS-t "megnyerted", akkor ez a két szülésznő már nem utasít el.
többieket nem ismerem, így nem nyilatkoznék róluk, biztos jön majd hamar vki, és segít.
mindenesetre, ha BZS-t választod, gyorsan hívd fel őket, hogy már 14 hetes vagy, mindenképp szeretnél azonnal elmenni hozzá :),mert különben csak 1 hónap múlvára adnak ip-t.

ancsipancsi

ja, ez lemaradt, Haflingi:

www.medimom.hu
ancsipancsi

Sziasztok!

Neet :) Remélem ma már jobb napod volt/van!! +++++

Votiv :) benzintank éljen :D :D Doki: és Te kihez fogsz járni?

Rylie :) Hurrá a nagyon nyami kenyér :D :D Kamillának hogy ízlett?

Curse :) Kár, hogy nem jöttetek Nuk-ékhoz :( Doki: Lehet hogy igazad van és jobb most váltani, mint pár év múlva :roll:

Ruz :) Bulást Nektek++++

Ancsi :) Bazsi-Lencsi délelőtt :D :D Hű, ezek a savanyúk nagyon királyul néznek ki!! :D

Nuk :) Köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!! :D :D

Szrek, Tinu :) Jó volt összefutni Veletek :D :D csak sajnálom, hogy már épp indulunk kellett!
denizsa

Akkor pár kép a taliról:
Nuk, Réka, Bálint és Bencus: és a fantasztikus hatalmas játszószőnyeg :D
Kép
Bálintnak nagyon tetszett Réka :D simizte-vigasztalta, ha elpityeredett:
Kép
aztán ölelgette és puszilgatta :lol: :
Kép
Kép
Tinu és Tündi, aki nagyon szépen ül már :D :
Kép
Szrek és Ábel a vagány napszemüveggel :D :
Kép
Tinu segített Bencust dajkálni (köszi :wink: ):
Kép
denizsa

Sziasztok!!!!!!!!!

jó volt ma gyerekezni meg partyzni, Nukéknál tök jó, mert óriási a tér és lazán bababarát minden :D és Deni fantasztikusan finom túrótortát sütött :D és Nuknak meg szuper volt a saját találmányú salátája :D (úgy érzem magam mint a farkas a mesében :lol: )
és Tinu Tündéje kúszik, mint hal a vízben :lol: és Nuk Rékája tök ügyes és összes Nuk-rokon-gyerek nagyon kedves és főleg élénk :D

Nuk,
köszi a vendéglátást, tök jó volt ennyi gyerek meg a saláta nagyon finom volt :D és Zsiga kutya meg totál kedvencem :D :D
kösziiii! :D

Deni,
köszi a túrótorta receptjét! :D :lol:

mindenki buljon, ++++++++++++++++++++++ -ok! :D

Ruz,
ne tessék olyat mondani h a nevelés csődje, Bendi egy szuper és élénk kissrác ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Most már nem kell úgy emegetnem, mint "Votiv doktornénije" :wink:
indianyo

Csak nem Votiv és Indi doktornénije lett???? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Mit mondott D-re? Remélem, csak jót!!!

nukada

Ancsi,
nagyon guszták a sabanyúid! :D
vérvételen meg kiakadtam rendesen :twisted:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni, Szrek, Tinu:
Köszönöm, hogy eljöttetek, sztem roppant jó buli volt!!! Én legalább is élveztem! 8) 8) 8) Gyerek már megfürdött, evett 160ml-t egyszerre :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és már alszik is :lol: :lol:

Ríd, Barbi, Curse:
Nektek azért külön, mert úgy volt, hogy jöttök: nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de majd máskor!

Többieknek:
Szintén sajna, hogy nem lehettetek itt!

Ríd:
B hogy van???????

Betegeskedőknek jobbulást!!!

nukada

Deni:
Receptet nekem is plz!!!

nukada

Nuk, szuper lehetett a tali! :D isteniek a képek, a gyerekek nőnek mint a gomba :D Bencus micsoda nőcsábász :D :D imádnivaló :D

Indi, engem is nagyon izgat, mi volt dokinéninél :)

Haflingi, a Bálintokat meg lehet próbálni, de ők a leginkább leterheltek. úgyhogy sztem is inkább BZS-t próbáld, vagy Barna Pétert, itt több esélyt látok. Miért kell váltanod?

Állatkerti játszóház legyen akkor péntek, ha a többségnek jó aznap. Ellenvetés?

votiv 8)
votiv

Curse, hát most jó darabig biztos nem lesz szükségem nőgyógyászra :)
igazából max a rákszűréshez lenne (terhességet nem tervezek, tablettát nem szedek stbstb), de lehet hogy kiválasztok vkit az sztkból, pl. nemrég vki dícsérte itt az Amrein Attilát, vagy van még a Kovács doki (sajna nem a Vészhelyzetes :P)

votiv 8)
votiv

az előbbi hsz-t Deni kérdésére írtam 8) de végülis ugyanaz a problémánk mindhármunknak :lol:
tényleg Deni, és Te kihez fogsz járni?

votiv 8)
votiv

spirituális élményben volt részem- éreztem én ezt már, amikor Votiv először mesélt TI-ről: minket egymásnak teremtettek :) részleteket egyelőre nem tudok adni, mert sajnos nem a billentyű a ludas, hanem a gép.

hordozós képek hun vannak?
indianyo

Ancsi savanyúja és a gyerekek (sorrend felcserélhető) nagyon guszták/édik.

Én is beteg, B is beteg (volt) most talán Igin a sor. És Zuzi is irt, h Pannus belázasodott...
mindenkinek jobbulást, akinek szüksége van gyógypuszira...(nekem már nem kell, sztem javulok)

Ancsi,
hétfőn délelőtt felétek leszünk háztűznézőben...

Haflingi,
én aszondom Bálintok már valszeg nem vállalnak, de egy próbát megérnek, inkább a Balázs, és Bardóczi is, és hát persze Barna P is.
Barna Phez van telószámom. :wink:

ja, hétfőn mi is voltunk Votiv dokinénijénél, Meme jól van, kapott oltást, nehéz és hosszú...

Votiv,
akkor péntek? nem lehetne csütörtök??? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

most jövök rá, hogy a Kovács dokival már összefutottam 1x, mikor az AFP-ért mentem, és nagyon szimpi volt. Senki nem volt bejelentkezve szegénykéhez, és akarta volna magyarázni nekem az AFP lelet eredményét :P
A rendelő honlapján megtaláltam rövid életrajzát is, hát majdnem egyszerre érettségiztünk :lol:
http://www.gyogyir11.hu/view_orvos.php?orvos=7&id=135
(innen jöttem rá, hogy ő az a nagyon fiatal doki - mármint dokiban fiatal :wink:)
na nem floodolok tovább...

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?