Sziasztok lányok!!!
Megjöttem!!!!!!!!!!
Egy kis színt is szereztem, mivel egész nyáron kimaradt a napozás és a fürcsi, de most bepótoltuk!!!!!
Nagyon jó időnk volt, a kaja viszont nem volt jó, ami egy 4* szállodánál azért sajnálatos. Képzeljétek egész héten vegetáriánus koszton voltunk egyszerűen nem volt felvágott és hús. Az első napokban a felvágott a párizsihez hasonló volt de később már ez sem volt.
A vagdaltféle (ez volt hús helyett) első két napban elment, majd rá se tudtunk nézni. Nap mint nap közel azonos választék volt, a legtöbb magyar vendég nem volt megelégedve a kaja választékkal, igaz nekem mindden más rendeben volt. Ja egy valami még az agyunkra ment, bennünket is mindenki orosznak nézett mert úgy szólítottak meg bennünket, de mi mindenhol kijavítottuk , hogy MAGYAROK VAGYUNK!!!
A túristák zöme orosz volt, amitől idegbajt kaptam, mert az esti műsorokat is oroszul konferálták. A lényeg, hogy egyik-másik orosz vendég olyan bunkó volt (nem állt sorba, hanem beállt eléd, ha laz asztalhoz akartál leülni úgy ült, hogy ne ezt még véletlenül se tudd könnyen kivitelezni. A lényeg jól érztük magunkat a kaja kivételével, ez utóbbi csak az alején zavart utána már észre sem vettük őket.
Viszont az utolsó estét, egy sajnálatos eset beárnyékolta.
Képzeljétek el a jöttem le az 1. emeletről gyalogosan (ott volt a szobánk) épp, hogy leértem először egy sikolyt majd egy puffanást hallottam. Egy hapsi (nagy darab ) valószínűleg leugrott valamelyik felső emeletről (3.v4.) a hall lépcső melletti kicsit zártabb részébe.
Nem írom le hogy nézett ki, mert nem akarok senkit kiborítani. Azzal tisztában voltam, hogy ide orvos kelll. Én pedig nem vagyok az. Orvos nem volt igy sikongatások, telefonálások szörnyűlködés, hogy mi is történt. Az egészben az zavart, hogy senki nem volt ezek szerint kiképezve elsősegélynyújtásra, mondjuk lehet, hogy bizonyos eszközök nélkül nehéz lett volna megtenni szükséges tennivelókat .
Nem mertem egyedül odamenni segíteni, mert se a szálloda igazgató, se a személyzet nem mert hozzá nyúln. Később láttam, hogy a rendőrség is kint volt így örültem, és egy mentőautó is állt az épület előtt, de nem tudom, hogy tudtak-e segíteni rajta. Állítólag egy orosz turista volt. Ezt úgy kihagytam volna, a morbid az volt, hogy vacsora idő volt, és minden ment a megszokott keretek között...
Na ezt volt a záró.
Amúgy tényleg jól érzetük magunkat.
Ezt csak azért írtam le, hogy ilyen is előfordulhat.....