Piroska,Jutta!
Na majd csak lessz mostmár valami!Annyira kíváncsi vagyok,hogy mi lessz veletek!Kinek mikor indúl már be !Tiszta izgatott vagyok miatatok!
Verna!
Örülök,hogy meggyőző volt a kép!Tuti,hogy tetszeni fog a csajszidnak!Én is néztem már a hordozót is,azt is akarok neki venni!
Szantre!
Nem sértettél meg!
Rásegítés!
Az én dokim,sosem volt durva és csak akkor segített rá,amikor már vajjúdtam!Amikor NST-én voltam akkor olyan finoman vizsgált meg,hogy alig éreztem valamit!Mindég bocsánatot kért előtte-ha esetleg egy kicsit fájna-!
Pilla!
Köszi az eggyütt érzést!Hát neked sem lessz egy leány állom az biztos!szegény kislánykák,már most mennyi mindent kell átélniük!ez olyan bosszantó!!!!!!!
Mali!
Nagyon édes a kis nyuszi fogacskáival Dani!Köszi neked is az eggyüttérzést!
Lédi!
Köszi az infót,de az a helyzet,hogy nem 1-2 db-ról van szó,hanem ez vírusos futószemölcs!Amit ha nem szednek le akkor elterjed az egész testen!Vasárnap vettem észre 1-2-őt de keddre lett vagy 5-6db!
nIRCEE!
Nagyon jók a képek!!!!!
Henus!
Köszi,hogy te is próbálsz segíteni,de szerintem a tapasz ezeken nem segít.mert már írtam,hogy nem 1db van!De a vérrehulló fecskefűvet kipróbálnám!Ez krém formályában van?Vagy növény?
Tusi!
Szerintem nyugodtan adjál neki töbször cicit egy nap!Neki még elég az,ha gyümit eszik+egy kis krumpli zöldség!Ilyenek!Zsani még most is sokat szopizik napközben!
Felnőt kajcsi!
Szerintem nem gond az ha 9-10 hónapos korukban már kostolgatják a felnőttek kajcsiját,hiszen így állnak át fokozatosan erre a kajára!
Pocakosok KITARTÁS!
Sziasztok!

kajára várva